Panáček v reality show

Kto vyhrá v Súboji národov: Česi alebo Slováci?

21. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Souboj národů

[singlepic id=8672 w=615]
Začína nový spoločný projekt televízie JOJ a televízie Prima – Súboj národov. Československý tandem Michal Hudák a Martin Dejdar budú vo svojej zábavnej šou, ktorá bude testovať vedomosti spriatelených národov testovať nielen divákov v štúdiu, či pri televíznych obrazovkách, ale aj známe osobnosti z oblasti šoubiznisu. Televízia JOJ štartuje zábavnú šou už dnes o 20:30, českí diváci si budú môcť pozrieť novú šou na televízia Prima zajtra o 20:15.

Celkovo bude dvanásť kôl. V úvodnej epizóde budú osobnosti za Slovensko zastupovať herečka Anna Šišková, moderátor Matej „Sajfa” Cifra a bývalá modelka a v súčasnosti podnikateľka Ivana Christová. Za Česko zabojuje Dana Morávková, Václav Vydra a Ivo Šmoldas. Z každého súťažného večera vzíde jeden víťazný národ. Na konci tohtoročnej jari spoznáme celkového víťaza.

Televízia JOJ bude vysielať novú zábavnú šou v piatky, televízia Prima sa rozhodla pre soboty. Súboj národov sa tak o týždeň vysielať nebude, pretože televízia Prima má v pláne vysielať Českú Miss 2014.

Jánošík vs. Žižka

Hudák vs. Dejdar

Upútavka so zábermi z nakrúcania

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Souboj národů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Packa
Reagovat

Tak u mě si to pokazili už upoutávkou. Tedy přesněji tou první. Kdo z koho? Chápu, že to je spíš upoutávka Joj, ale když už tam dali český text, tak si tu gramatiku mohli zkontrolovat… (Správně je „Kdo s koho“).

2
Kuba
Reagovat

@Packa: To není „spíš upoutávka Joj“, to je jenom upoutávka Joj. Když je to asi z kanálu Jojky, tak je jasný, že to je slovenská verze. Nejdřív se podívej na českou verzi upoutávky, až pak začni něco komentovat. Prima to má správně, tedy Kdo s koho.

3
Kuba
Reagovat

Jinak české upoutávky jsou na webu Primy.

4
Packa
Reagovat

@Kuba: No tak já doufám, že Prima to má správně. Ano, vím, že tohle je upoutávka Joj, spíš jsem to myslela, jakože to dělala Joj a moc Čechů jim do toho teda nekecalo. Ale pořád – když už tam ten český text dali, měli si gramatiku pohlídat. A je jedno, jestli to je upoutávka Joj, Primy nebo třeba BBC.

5
Kuba
Reagovat

Já nevím, jak se to píše na Slovensku, tak nevím jestli Jojka to má dobře, ale v každým případě v českých upoutávkách je to správně, to je přepsané na Kdo s koho. Takže i když upoutávky dělala Jojka, tak Prima jim do toho hodně kecala nebo si to upravila sama, to nevím.

6
ÖHTU
Reagovat

Každá televize si dělá upoutávky sama, nebo dělají jedny a společně, vždy 50/50. Žádné, že když něco dělá Prima s JOJ dohromady, že to vždycky dělá hlavně JOJ. To je totální debilita, kterou tu rozjel SUNíčko a některý z vás to už začínají pochytávat. Obě televize vždy co do financí a složení produkčního týmu ve všech společných projektech spolupracují přesně 50/50 dle smlouvy a stejně tak to mají i Nova/Markíza.

7
Kuba
Reagovat

@ÖHTU: Ten systém 50/50 platí možná tak u celého konkrétního pořadu, ale rozhodně ne u upoutávek. I když ani u toho pořadu to neplatí tak přesně. Když se točí na Slovensku, tam se kolem motá daleko víc lidí ze Slovenskou národností než z Českou. Nebo myslíš, že když je potřeba na pořad třeba 100 lidí, tak Prima si v Česku napočítá přesně 50 lidí a ty si odveze na Slovensko? :D To by byla pěkná blbost. A upoutávky v tomto případě točila Jojka a měla je celé ve své režii, jediné co bylo české, byl Dejdar.

8
Bedy
Reagovat

Tedy musím říct, že opravdu zlaté Máme rádi Česko, pochybuji, že tento formát přiláká nějaké diváky. Bohužel.

9
Monika
Reagovat

Me teda dnesni dil hodne bavil, protoze mam rada tenhle typ otazek. Nicmene, pochybuji, ze me to zaujme i priste u jineho tematu. Obecne si myslim, ze to pro Primu bude pruser ve sledovanosti a tech 12 dilu, ktere natocili, az prilis. S Mame radi Cesko se to vubec neda srovnavat.

Reagovat

@ÖHTU: na čem je založeno tvé tvrzení? Moje, že to není vždy tak, jak píšeš, na interních informacích z TV :-) Ano, i ty mohou být zcestné.

11
uKaStany
Reagovat

vidělo 380 tis. diváků starších 15 let (380 tis.) share 15-54 -8 % (zdroj mediaguru)

Přidat komentář