Panáček v reality show

Svokra (7.1.): Dnes začíname! (video)

7. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Svokra 2015

[singlepic id=8121 w=615]

Svokra rating 9,9 % / share 28,3 % v 12-54

Aby toho vzťahového napätia nebolo málo, TV Markíza po Zámene manželiek nasadí profesionálnu svokru Gizelu Oňovú, ako posledné riešenie na všetky problémy v slovenských domácnostiach. Lenivý manžel, nedostatok financii, neporiadok, nevychované deti, či pes? Pár dní bude len pozorovať, neskôr dohovárať a vysvetľovať. Nejednu situáciu vyrieši s nadhľadom a dlhodobo. Nezabudnite už dnes o 21:35 sledovať novú šou Svokra na TV Markíza! Predstavu si môžete spraviť pozretím priloženého videa.


Gizela Oňová

Pani Gizelu skôr poznať zo speváckej sféry a to ako koncertnej, tak aj komerčnej. Ako sama píše na svojej stránke – Spievala (a spieva) všetko: Modernú hudbu, džez, dychovku, evergreeny, kabaretné kuplety, ba aj koledy a iné menšinové žánre. Je manželkou, matkou troch detí, svokrou, babkou piatich vnúčat, preto bolo pre ňu jednoduchšie sa vžiť do úlohy profesionálnej svokry.

[singlepic id=8252 w=615]

Čo povedala o nakrúcaní: „Pred nakrúcaním prvej relácie som mala obavy, lebo som nevedela do čoho idem. Bála som sa, či to vôbec zvládnem. Ale po piatich dňoch som sa cítili ako ryba vo vode. Vždy ma čakala nejaká situácia, pričom som nikdy netušila, ako to nakoniec dopadne. Napokon som však odchádzala s pocitom, že som v každej rodine nechala niečo zo seba, poradila a odovzdala skúsenosti.“

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Svokra 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
mici
Reagovat

Svokra mě hodně překvapila. V pozitivním slova smyslu. Vybraná paní působí neskutečně civilně, sympaticky a pokud by se dalo rodinám do kterých přichází opravdu pomoci, tak věřím, že ona by to dokázala. Celý díl byl zpracován co nejvíce přirozeně a moc se mi to líbilo. Rodinu hodnotit nebudu, to nemá cenu, bylo by to na dlouho, ale zpracování bylo v rámci tohoto žánru moc dobré.

2
Bob
Reagovat

super pořad, líbilo se mi to….

3
marie
Reagovat

zajimave a pani moc prijemna

4
galadriel
Reagovat

Mne táto rodina bola nejaká povedomá, už niekde bola. Neviem či v Zámene manželiek, Modrom z neba…neviem. Každopádne nebol cítiť generačný rozdiel pri rozhovoroch, p. Gizela sa dokázala komunikáciou priblížiť veku aktuálnej rodiny.

5
cathy
Reagovat

Jj,tahle rodina byla v Zámene

6
radadka
Reagovat

Nepoznate meno rodiny aresp adresu, kt. učinkovala dnes(9.1) v relacii?

7
galadriel
Reagovat

rodina Vabecová Halíč, adresa sa dá nájsť cez google, ak by bol s tým problém, dajte vedieť.

8
armia
Reagovat

suhlasim aj ja.Ked isla reklama na Markize o relacii svokra,prve co ma napadlo bolo,ze na slovensku sme asi vsetci psychologovia.Ale milo ma tato relacia prekvapila.Jasne,ze vdaka Gizke.Klobuk dole,vidno ze sa uprimne snazi pochopit a pomôct.

9
Marienka
Reagovat

Pani Onova naozaj prekvapila a tie rodiny s nou preziju krasny tyzden plny lasky a tu dava fskt zo srdca…nie je to iba vymenena strecha alebo wellnes ako to robil pan Rozboril

10
Sofia
Reagovat

Gizka je skusena uzasna zena a vsetky negativne clanky v novom case je robota vilka rozborila.a kedze spava so sefkou noveho casu a zistil ze Gizela pomaha srdcom a nie je to len o sponzoroch,ako to dokazal len on,pretoze sa cudzie dobre pomaha… No a kedze ma opat podchytenu medialnu hyenu tak na jeho podnet sa pisu v case iba zle clanky a to iba za ucelom znicit a potopit gizelu onovu. No moze sa aj rozkrajat my Svokru budeme pozerat a on moze koktat na jojke. Ked si porovnme ten pristup k ludom aky je onovej a aky bol pristup rozborila,to je neporocnatelne.pani onova to robi s laskou a uprimne a nepyta sa primitivne otazky len aby ludi rozplakala,vsetci ju miluju.mne sa tato relacia paci a verim ze sa na obrazovkach dlho udrzi, a dufame ze rozboril jej prestane podkopavat kolena. Asi tolko!

11
Simona
Reagovat

@galadriel: Dobrý deň, chcela by som nejako pomôcť tejto rodine Vabecových…nemate náhodou nejaké blízšie informacie alebo konkrétnu adresu pretože v mojom prípade google zlihal :)

12
lucia
Reagovat

dobrý den som spokojná z touto reláciou pani Gizka dáva rady nielen im ale aj nám čo sedime pred obrazovkou držim palce ,a dakujeme za dobré rady

13
Esztera Botosova
Reagovat

cima budete kontaktovat na cislo 0940758321

Přidat komentář