Panáček v reality show

Svokra (16.1.): Dnes sa s nami Svokra rozlúči (video)

16. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Svokra 2015

[singlepic id=8121 w=615]
Dnes uvidíme opäť Gizku riešiť rodinné problémy. Pôjde o mladú rodinu, Svokrine skúsenosti teda určite padnú na úrodnú pôdu. Dnes sa so touto novou šou aj rozlúčime, čas ukáže, či TV Markíza tento formát nasadí opäť. Po zámene preto neprepínajte, dnes o 21:35 sledujte Svokru.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Svokra 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Bob
Reagovat

to jako má jen 4 díly??? šak to nedávno začalo a už to končí? to naštve :-(

Reagovat

@Bob: Nejsi jediný, kdo to nechápe. Třeba se k tomu Markíza někde vyjádří, jaké plány má se Svokrou do budoucna.

3
galadriel
Reagovat

@Bob: No podľa mňa ich majú natočených viac, nakoľko v úvode ukazujú nejaké situácie, ktoré ešte neboli odvysielané. Skôr mi to príde, že to stopli ako reakciu na JOJ a ich skoré nasadenie Paneláka (jarná sezóna už od 20.1.2014).

4
sofia
Reagovat

Svokru musi Markiza vratit. Konecne pozitivna reality sou v ktorej sa ludia nehadaju ale riesia sa ich kazdodenne problemy. na pani Onovu sa moc dobre pozera a strasne dobre sa ju pocuva ako sa s nimi uprimne rozprava a preziva s nimi ich problemy a tie jej rady len tak niekde nepocujes. CHCEME SVOKRU PROSIM

5
Bebe
Reagovat

10 minut som hladal v archivoch co je s tymto serialom a nic nenasiel. Az potom som prisiel sem a zistil, ze Svokra skoncila.

6
Sofia
Reagovat

Lidicky uz ve stredu pojede znova skvely program na Markize SVOKRA. Tesim se moc.

Přidat komentář