Panáček v reality show

Svokra (9.1.): Rodinu opustila matka (video)

9. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Svokra 2015

[singlepic id=8270 w=615]

Rodina, ktorá žije bez matky je veľkým sústom, s ktorým si p. Gizka bude musieť poradiť. Matka ich svojvoľne opustila a celú starostlivosť nechala na manžela. Deti sa citom k matke bránia, táto situáciu nenechá Svokru chladnou a dojme ju až k slzám. Dnes po Zámene manželiek o 21:30 pokračuje šou, ktorá si už stihla nájsť divákov. 

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Svokra 2015

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
galadriel
Reagovat

Toto bude silné kafe….

2
Poppy
Reagovat

Nějak jsem netušila, že Zámena i Svokra budou víckrát (2x?) týdně, takže jsem to až teď pustila. To jsem zvědavá, jak si svokra poradí s babkou!

3
galadriel
Reagovat

jj, utorok a štvrtok by mali ísť obe šouky. Hmm…som to tam mohla v utorok prišpendliť….To varenie bolo super. Som si pripadala ako u starkej so sesternicou :) Ona ide na to tak nejak krásne po starom. Tak úplne jednoducho….

4
Poppy
Reagovat

Tak musím říct, že ta paní Gizela je opravdu sympatická. Přemýšlela jsem, jestli má třeba k ruce nějakého psychologa na poradu – pokud ne, tak ji obdivuju o to víc.

5
Sofia
Reagovat

Gizka je skusena uzasna zena a vsetky negativne clanky v novom case je robota vilka rozborila.a kedze spava so sefkou noveho casu a zistil ze Gizela pomaha srdcom a nie je to len o sponzoroch,ako to dokazal len on,pretoze sa cudzie dobre pomaha… No a kedze ma opat podchytenu medialnu hyenu tak na jeho podnet sa pisu v case iba zle clanky a to iba za ucelom znicit a potopit gizelu onovu. No moze sa aj rozkrajat my Svokru budeme pozerat a on moze koktat na jojke. Ked si porovnme ten pristup k ludom aky je onovej a aky bol pristup rozborila,to je neporocnatelne.pani onova to robi s laskou a uprimne a nepyta sa primitivne otazky len aby ludi rozplakala,vsetci ju miluju.mne sa tato relacia paci a verim ze sa na obrazovkach dlho udrzi, a dufame ze rozboril jej prestane podkopavat kolena. Asi tolko!

6
galadriel
Reagovat

@Sofia: Žial asi Vás nepoteším, ale Svokra aj Zámena manželiek bude vysielaná už len dnes a vo štvrtok. Budúci týždeň TV Markíza začína vysielať premierové časti Búrlivého vína a novinku s názvom Rodinné prípady.

Reagovat

galadriel (6) tohle fakt nechápu, k čemu je pouštět reality show na 2 tydny? Proč si to nenechali alespoň na měsíc? Nebo jen u Svokry testovali zájem, tedy pustili ven jen jakési piloty a teď podle výsledků sledovanosti natočí či nenatočí další díly? :)

8
Slámka
Reagovat

Viděla jsem jen druhý díl, velmi se mi líbil přístup p. Oňové a seriál by byl zcela určitě přínosem po všech těch RS, které nemají hlavu a patu a jen se tam slope. Proč nebudou další části? Určitě je nás hodně, kdo by si přál pokračování. A nenašla jsem video, abych zkoukla i předchozí díl. Voyo nechci. Všechny zdravím S.

10
galadriel
Reagovat

Jj, tiež nerozumiem skončeniu relácie, ale to, že si Svokra našla divákov a teší sa obľube na Panáčkovi, som posunula ja do TV Markíza. Ak budem vedieť niečo bližšie, dám isto vedieť.
SUN – dúfam, že naozaj len testovali a bude sa v natáčaní pokračovať. Ale či…??

11
galadriel
Reagovat

a ďalší…..
http://www.cas.sk/clanok/270206/kauza-svokra-sexualne-obtazovanie-skolacky-denisy-14-preco-gizka-nic-nevidela.html
že by po tej Svokre fakt niekto šiel? Bo aj jeden aj druhý článok je ladený čisto proti nej.

12
Blanka
Reagovat

Pani Gizka,smekám před Vámi,jste zlatý člověk.Jen hlupáci jsou proti pomoci lidem v nouzi.Moc bych si přála pokračování tohoto pořadu.Vaše srdíčko je na správném místě.Vám a autorům hodně štěstí v pokračování.Ještě jednou velké Díky.

Přidat komentář