Panáček v reality show

Nevera po slovensky (3.část)

18. Červen 2008 | napsal(a): | reality show: Nevera po slovensky

V úvodní reportáži třetího dílu reality show Nevera po slovensky mohli televizní diváci sledovat špehování jistého významného slovenského finančníka Roberta, kterého manželka Ester podezírala z nevěry. Tým detektivů pronásledoval jeho auto při jízdě noční Bratislavou a podařilo se jim zachytit, jak si na jedné ulici proslavené vysokou aktivitou sociálních pracovnic do auta nabral jednu z nich.

V této chvíli štáb využil obvyklý trik z amerického originálu Cheaters a vyzval Ester, ať zkusí svému manželovi zavolat na mobil. Robert se jí velice stručně vymluvil, že právě nemůže mluvit, protože má důležité jednání, a pokračoval v jízdě až do podzemních garáží luxusního hotelu, kam za ním detektivové už nemohli. Toto důležité jednání v hotelu se protáhlo na čtyři hodiny a jak detektivové zjistili, nebylo poslední, i v následujících dnech se Robert setkával se stále stejnou společnicí. Další sledování už ale manželka pozastavila. Moderátor Libor Bouček se jí sice pokusil přímo ze studia dovolat, ale Ester se odmítla o tomto tématu dále se štábem bavit a hovor rázně ukončila.

Následující reportáž byla věnovaná masérovi Alexovi, kterého chtěla jeho přítelkyně podrobit testu věrnosti. Štáb tedy do jeho salónu vyslal volavku Simonu a vybavil ji skrytou kamerou. Polonahá provokatérka Simona se s ničím dlouho nezdržovala a začala Alexe přímočaře svádět. Ten nejdříve popřel, že by vůbec měl nějakou přítelkyni a nakones souhlasil s pozváním na večeři. V domluvené restauraci měl sice štáb vše připraveno, ale Alex se už nedostavil. V rozhovoru na kameru pak přiznal, že mu vše bylo už od začátku podezřelé, jen byl zvědavy, kam až bude chtít Simona zajít. Když se dozvěděl, že si tento test věrnosti objednala jeho přítelkyně, rozešel se s ní.

Hostem ve studiu byl tentokrát známý český sexuolog Radim Uzel, který se docela zábavným způsobem zamýšlel na téma, proč jsou si vlastně lidé nevěrní. O právě odvysílané reportáži prohlásil, že tak průhlednou provokatérku by odhalil každý, sám měl podobné zážitky ze své ordinace.

Třetí příspěvek byl o jedné pracovnici čerpací stanice, kterou pravidelně v nočních hodinách přímo do provozovny přijížděl navštěvovat milenec. Tady měli detektivové práci dhodně usnadněnou, protože se domluvili s majitelem pumpy a využili už nainstalovaných průmýslových kamer. Díky nim se jim pak podařilo pár zachytit, jak se v pracovní době věnuje daleko jiné činnosti.

A v poslední reportáži se štáb na popud zubařky Lindy zaměřil na jejího manžela dentistu Juraje, který ji po dobu její nepřítomnosti v ordinaci zastupoval. Linda získala informaci od své zdravotní sestřičky, že se v ordinaci pravidelně objevuje jistá mladá slečna. Na základě echa od detektivů se Linda s televizním štábem a Liborem Boučkem vydali do ordinace v okamžiku, kdy nachytali polonahý pár přímo in flagranti. Následná hádka manželů už ovšem byla neuvěřitelně špatně hraná, až to bylo do očí bijící. Vlastně to není nic neobvyklého, sama televize JOJ otevřeně přiznává, že některé scénky v Nevere po slovensky jsou inscenované najatými herci na motivy skutečných příběhů. Jenom by si mohli najímat alespoň trochu lepší herce. Pak se není co divit, že diváci této „reality show“ nedůvěřují a sledovanost díl od dílu rapidně klesá.

videa ke stažení

Celá epizoda ke shlédnutí v archívu TV JOJ

související články

Nevera po slovensky (2.část)
Nevera po slovensky (1.část)

Nevera po slovensky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Raulito7
Reagovat

Nejak mi nejede na archivu nejede to video. Vam to funguje?

2
TK
Reagovat

Je potřeba nejdříve počkat na nainstalování toho jejich přehrávače a potom kliknout na odkaz vpravo pod kalendářem ‚16.6.2008 Pondelok‘

3
a milli
Reagovat

no vacsiu sracku som este nevidel
staged!

4
joj
Reagovat

to video nefunguje

Přidat komentář