Panáček v reality show

Nevera po slovensky (2.část)

21. Květen 2008 | napsal(a): | reality show: Nevera po slovensky

Tři měsíce uběhly jako voda, takže se na obrazovkách televize JOJ v pondělí objevila už druhá epizoda reality show Nevera po slovensky. S tímto „bleskovým“ tempem vysílání se poslední z dosud čtyř natočených dílů (předtočené jsou už od podzimu loňského roku!) dočkáme někdy v půlce listopadu, pokud ovšem do té doby nebude tato show zakázána. Po odvysílání prvního dílu totiž zahájila slovenská Rada pre vysielanie a retransmisiu správní řízení, v níž televizi JOJ hrozí pokuta od sto tisíc do 5 miliónů za to, že v pořadu „porušovala lidskou důstojnost a zobrazovala psychické utrpení“.

Hned úvodní reportáž druhého dílu ovšem moc kontroverze nepřinesla. Patrik podezíral svoji manželku Karolínu a požádal o pomoc detektivy televizního štábu. Důvodem pro to byl nález psích chlupů v jejím autě. Jak detektivové zjistili, Karolína si často dávala dostaveníčka s cizím mužem se psem, s nímž pak běhávala v lese na kraji města. Měli ale trochu více společných zájmů než jen sportování v lese, na některých záběrech ze sledovacích kamer se k sobě chovali až moc přátelsky. Po shlédnutí těchto záběrů podváděný manžel Patrik neveděl, jak se zachová, a ani diváci se nedozvěděli, jak pak tento případ skončil.

Druhý příběh se týkal Kláry, která si chtěla otestovat svého přítele Ondreje. Štáb proto na něj narafičil volavku, která se ho měla pokusit svést v pizzerii, kde pracoval jako kuchař. Způsob, jakým ovšem volavka Lenka Ondreje balila, byl tak průhledný („Nechceš někdy přijít ke mně domů upéct mi pizzu v mojí nové troubě?“), že není divu, že to nevyšlo a kuchař odmítl. Příště to chce lepší hérečku.

Do studia k moderátorovi Liboru Boučkovi poté přišla Jolana, která podezírala svého manžela Josefa. Libor Bouček Jolaně předal zalepenou obálku s výsledkem sledování. Jolana ovšem v emotivní chvíli před ostatními ve studiu přiznala, že se den před natáčením dozvěděla, že je těhotná. Nechtěla manželství ohrozit, obálku odmítla otevřít a nechala ji ihned skartovat.

V další reportáži se detektivové zavěsili na manželku lékaře, která pracovala také jako lékařka v jedné bratislavské poliklinice. Velice záhy zjistili, že žena udržuje vztah s kolegou s polikliniky, který byl už dřív jejím přítelem. Po dohodě s vedením polikliniky tam detektivové rozmístili skryté kamery a podařilo se jim tak zachytit pikantní záběry, jak v zamčené ordinaci žena svého milence orálně uspokojovala. Podvedený manžel něco takového tušil (jak v reportáži zaznělo, věděli o tom už asi všichni zaměstnanci polikliniky), takže jeho „rozhorčení“ při předložení videodůkazů vypadalo hodně hrané.

A když mluvíme o špatných hereckých výkonech, v posledním příběhu o studentech Ivetě a Norovi máme hned několik adeptů na Zlatou malinu. Libor Bouček Norovi ukázal záznam, jak jeho dívka Iveta jenom stojí na ulici vedle jiného mladíka (jejího bývalého přítele Matúše), Noro se hned rozpálil, rozběhl se do obchodu se zeleninou, kde Iveta pracovala (a kde byl zrovna v tu chvíli i Matúš). Svého soka v lásce bez dlouhých cavyků přes desítky lidí ze štábu vytáhl ven na ulici, kde se začali oba rvát. Teda spíš to vypadalo, že se perou jako holky (a i toto přirovnání pokulhává, i holky se někdy dokážou rvát daleko zuřivěji), bylo to hodně nevěrohodné.

Co si o tomto pořadu myslíte vy? Které z reportáží jsou podle vás hrané a které skutečné? Podělte se o vaše názory v komentářích.

videa ke stažení

Celá epizoda ke shlédnutí v archívu TV JOJ

Nevera po slovensky

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Mick3y
Reagovat

ta „bitka“ me prijde hrana, pac takhle to snad nemuze nikdy probihat :D lol

2
XLord
Reagovat

Celkově hodně slabé… Pokračování už nejspíš neuvidím ani pokud ho slovenskaá „Rada“ nezakáže…

3
Ondra
Reagovat

No, jakmile dam nebo nedam maturu :D , tak se na to chystam kouknout, stejne jako dokoukat survivora, naruta a vsechno mozne … jenom skoda toho, i kdyz je to na hodne nizsi urovni nez v americe, preci jenom aspon neco :)

4
TK
Reagovat

Opravdu to bylo hodně slabé, ani rozhovory s hosty ve studiu se nepovedly, Bouček se sice snažil, ale jeho vtípky studené publikum nějak nepochopilo.

A ještě poznámka, pokud za tohle chce Rada rozdávat pokuty (za porušení lidské důstojnosti), tak co teprve až budou vysílat Moment pravdy…

Přidat komentář