Panáček v reality show

Dnes začíná Survivor Caramoan

13. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Právě dnes startuje na americké stanici CBS 26.řada Survivora, která se stejně jako minulá řada bude odehrávat na filipínském poloostrově Caramoan, Její podtitul Fans vs.Favorites už napovídá, o jaký twist se bude jednat tentokrát. Stejně jako v 16.řadě (Survivor Mikronésie) bude jeden kmen tvořený z oddaných fanoušků této reality show, kteří se pokusí změřit síly s kmenem složeným ze zkušených veteránů z minulých ročníků. Které známé tváře uvidíme tentokrát?

Svoji pověst nejhloupějšího hráče Survivoru se pokusí napravit Erik Reichenbach, který se ztrapnil právě během Survivoru Mikronésie. Ze 17.řady (Gabon) se vrací Corinne a z jedenadvacítky (Nikaragua) Brenda. Nejsilnější zastoupení má 23.řada (South Pacific), z níž se znovu setkáme s Andreou, „tajným agentem“ Phillipem Sheppardem a jeho nemesis Francescou. Rovněž 3 hráči pochází z 22.řady (Redemption Island), a to Brandon Hantz, Dawn a Cochran. A z úplně poslední řady uvidíme pouze Malcolma, který si vlastně ani moc neodpočinul, protože natáčení začalo ani ne měsíc po dotočení Survivoru Filipíny.

Upoutávka na Survivor Caramoan

Představení hráčů

TV Guide Preview

Středeční premiéra byla původně plánovaná jako dvouhodinová (včetně všech reklamních přestávek). CBS se ale na poslední chvíli rozhodla úvodní epizodu zkrátit na 90 minut a ve zbylé půlhodině operativně nasadit opakování staršího dílu sitcomu Teorie velkého třesku. Že by tam nebylo dostatek zajímavého materiálu? Uvidíme.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
soudce dred
Reagovat

Opruz… Favoriti? leda howno, samej loser… A chování CBS je vrchol drzosti vůči divákovi

2
TTurbic
Reagovat

V clanku jsou bohuzel dve chyby – prohozeny jsou nazvy 22. a 23. serie a Cochran s Andreou.
A docela se tesim, septanda zni rozhodne lakave :-)

3
TK
Reagovat

Díky za upozornění, chybky opraveny.

4
fx
Reagovat

1: Naprostý souhlas… Směska extrémně špatných hráčů (až na Malcolma), která je prezentována jako all-stars… Zatím naprosté zklamání… CBS se na úroveň Survivoru vykašlala už před pár lety a jede jen na setrvačnost – že lidi to budou ze zvyku sledovat :-/

Přidat komentář