Panáček v reality show

Kdo přežije: Afrika na Prima COOL

20. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Dnes večer na Prima COOL startuje třetí série Kdo přežije, která se v roce 2001 natáčela v keňském národním parku Shaba. S nehostinnými přírodními podmínkami se bude muset vypořádat nových 16 soutěžících rozdělených do dvou kmenů, Boran a Samburu, což jsou názvy skutečných domorodých kmenů.

Úvodní znělka




Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Maxx
Reagovat

Velmi dobrá sérka. Škoda že na ni pak navazují hrozné Markézy a Thajsko.

2
dessin
Reagovat

tesim, koukam uz od pondeli.

musim si pockat, ale myslim ze tohle je dil kterym jsme se se Survivorem kdysi pred lety setkala na Nove… o vikednu kolem devate :) Pamatuju si cernocha Clerence, ktery stal v zelenem tilku na nejake bedne… tak to asi bude ono :)

3
Pavel
Reagovat

Taky si pamatuji, že Nova dávala myslím první tři série, pak dlouho nic a potom Prima COOL dávala řadu „Guatemala“ po „Fanoušci vs. Favorité“.

4
Merťas
Reagovat

Nova dávala ještě Markézy. :) Nedávno jsem tu sérku našel natočenou na vhskách. :-D

5
Maxx
Reagovat

Ještě to dávali na AXN, od pátý řady do asi osmý nebo devátý. Každopádně ty začátky jsou nejlepší, různý prostředí, zajímaví soutěžící, bylo to celkově drsnější. Pak od devítky to kleslo do takovýho průměru, od 13 do 19 se to ještě zvedlo, to jsou série v Číně, Gabonu a tak, no a od 20 to je nuda nuda, kdy jsou třeba tři sérky na stejným ostrově, aby se produkce nemusela přesouvat.

Myslím, že Survivor by se u nás dal oživit, ale musela by to dělat Prima s JOJ, kmeny rozdělit na Čechy a Slováky a hlavně měnit prostředí. Samotnej českej Survivor by automaticky navazoval na prvního neúspěšného Trosečníka a to by nebylo dobré. Ale asi ani tak to nedopadne. To jsou jen zbožná přání :D

6
MP
Reagovat

Také se ráda dívám a zopáknu si staré serie Survivor – nejvíc mi ale teď vadí ten dabing – na AXN to běželo s titulky a to myslím bylo lepší – dabovat např. výkřiky při soutěžích – proč?
K české mutaci jsem osobně velmi skeptická zvlášť po VELMI nepovedeném Trosečníkovi a různých českých „předělávek“ jiných reality show (Masterchef atd.)

Přidat komentář