Panáček v reality show

Zhubni nebo přiber pokračuje 3. řadou

2. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Zhubni nebo přiber

[singlepic id=5155 w=420]
Edukativní reality show Zhubni nebo přiber, která vás především v předělech informuje, co je ohledně hubnutí dobré a co zlé, získala sympatie českých diváků na stanici Prima Love. Proto není divu, že dnes začne tato televize vysílat již 3. řadu této dietologické show.

Ne, nebojte se, nic se nezmění. Formát Zhubni nebo přiber zůstane stále stejný a to i ve třetí řadě. Tedy měnění stravovacích návyků obézních a vychrtlých lidí. To prokládané různými testy a rozbory tradičních rad a postupů při hubnutí.




Třetí řada začíná dnes ve 21:40 na Prima LOVE. Nezapomeňte tedy včas přepnout.

Mimochodem, uvítali byste tento formát i v české či slovenské mutaci? Diskuze pod článkem proč ano či proč ne, je tu pro vás.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zhubni nebo přiber

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Marek
Reagovat

Já si myslím, že je to ze zdravotního hlediska nesmysl. Takže asi českou verzi bych neuvítal i když se na tento pořad pravidelně dívám.

Reagovat

Marku (1) tak mně se na tomto formátu líbí hlavně ty výplně, než ten samotný stravovací boj soutěžících. Kdyby tohle někdo zábavně zpracoval, mohl by dle mě na obrazovce třeba Primy uspět.

3
KK
Reagovat

Nechci působit moc povrchně, ale já bych hlavně chtěla hezčího doktora!!:o)) Chrisi Powelle, kde jsi?:o)) (ano, vím, že to je trenér a ne doktor a byl v jiným pořadu;o))

4
dessin
Reagovat

me ten porad nebavi a obtezuje, diky nemu je vsechno posunuty, Sex ve meste zacina pomalu v 11 a Chirurgove a Zoufalky v premiere v pul dvanacty!

Reagovat

4 – souhlas :-)

6
LadyXL
Reagovat

Tak já se dívám, tedy občas, a docela se mi to líbí. Sice jsem zprvu nechápala, jak může pomoct výměna jídelníčku, ale ono to může fakt fungovat. Teď myslím na ty silné. Protože když si zvyknou na menší porce a pak vidí před sebou, co jedli, tak to někdy psychicky může zapůsobit. Neříkám, že vždy…
Ale u nás bych ten pořad nevyráběla… tenhle stačí :-)

7
JanaV
Reagovat

Mě osobně by se česká verze líbila. Pokud by to pojali počesku a rovnou i radili, které potraviny ano, které ne… tak myslím, že by to bylo super… Zase trochu jiná varianta Jste to, co jíte…

8
LadyXL
Reagovat

Včera jsem viděla kousek té nové řady. Docela se mi líbí, že se teď zaměřují na morbidně obézní a názorně tak ukazují, kam až to může véct a jaké problémy je čekají, když se člověk nehlídá. Já vím, že to nebude působit na všechny, ale na někoho přece a to je důležité!
Jen je i v tomto pořadu vidět, že to je svým způsobem RS, protože na konci chválí každého účinkujícího, ať obézní zhubne 3-4 kg za 3 měsíce…:-(, nebo hubený přibere 1,5 kg… Neřeknu, když je úbytek či přírůstek znát pak hlavně v centimetrech, ale někdy to nebylo poznat ani tam… Dělalo to na mne dojem, že dotyčný/-á drželi pokyny až poslední měsíc….

Přidat komentář