Panáček v reality show

Zhubni nebo přiber: trhá rekordy sledovanosti Prima Love

30. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Zhubni nebo přiber

[singlepic id=5155 w=420]
Už pár dní se vysílá na obrazovce Prima Love reality show Zhubni nebo přiber a dosahuje skvělých diváckých úspěchů. Včerejší třetí díl sledovalo 196 000 diváků ve skupině 15+ při tržním podílu 6,66 % V cílové skupině ženy 15 – 44 let sledovalo tuto reality show dokonce 14,41 %, tedy 75 000 divaček. Sledujete Zhubni nebo přiber také?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zhubni nebo přiber

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
LadyXL
Reagovat

Sleduji to, napsala jsem k tomu něco u dřívějšího upozornění na pořad :-D.
Nejdřív jsem si myslela,že to bude nuda,že se bude obsah opakovat (výměna jídelníčku hubeňour versus tlouštík), což tak skutečně je, jen problémy jídla jsou zejména u hubeňourů různé (strach ze sacharidů, výmluva na alergii na téměř každé jídlo atp.). Fascinuje mě, že zejména hubeňouři dokáží ty velké porce většinou sníst a to jsou to anorektici. Takhle mají jídelníček toho druhého celý týden a když to zvládnou (jíst a vlastně druhý nejíst), tak dostanou svůj jídelníček na 3 měsíce, řeknou tomu druhému, co by měl zlepšit a rozejdou se. A pak se porovnává…
Ale zajímavější jsou vsuvky v pořadu – „bláznivá dietoložka“, která srovnává zadky ženských a pak na skupině z určitého kraje zkouší leckdy „zázračné“ metody trhu na zhubnutí/zmenšení objevu… Jednou jezdi na mechanickém býkovi, minule je natřásaly elektrošoky. A porovnává, kolik skutečně dohromady zhubly na obvod. To pak srovnává s ostatními metodami.
– další vsuvka – další „střelená redaktorka“ zkouší taky různé metody na zhubnutí, zmenšení objemu a to na sobě – liposukci paže (nepovedená), hloubkovou masáž střev v břiše (zhubla, ale otázka na jak dlouho). Zkouší také diety – minule miminkovskou, kdy polední jídlo tvoří dětské výživné jídlo pro miminka a nic víc (nezhubla, měla zácpu a dělalo se jí zle). Chtěla si udělat zásah na břiše a navštívila 1 pacientku s povedeným zákrokem a pak druhou, která měla naprosto příšerné jizvy po zánětech, prostě navždy poznamenaná…, takže do toho nešla a šla na tu liposukci paží… Příště to budou prášky…
Zkrátka se mi začal pořad líbit a včera jsem ho viděla prvně celý.

2
TK
Reagovat

Nejzajímavější na tom jsou hlavně ty vložené reportáže.

Kdo nestihl první 3 díly, tak má ještě možnost v archívu na Prima Play anebo si je stáhnout např.tady

3
LadyXL
Reagovat

Tak kdo koukal včera? Myslím, že to byl nejzajímavější díl. Info o prášcích na hubnutí – mimo jiné tam paní popisovala účinky užívání obdoby našeho Xenicalu. A jelikož jsem kdysi onen prášek zkusila na 1,5 měsíce, tak mohu říct, že všechny problémy s tím užíváním popsala naprosto věrohodně a nic nevynechala! Brr.
Zajímavá byla tentokrát i dvojice hubnoucích/tloustnoucích. Tedy hlavně ona „nestárnoucí“ podvýživa… Typ naprosto bez emocí, zahleděná do sebe a obhajující jen své myšlení a názory. Se svým názorem, že stáří je nemoc a když bude správně jíst (což u ní znamenalo téměř nejíst), tak nikdy!! nezestárne, mi připomněla, zda o ní nepsal Čapek onu Věc Makropulos :-D. Byla jak stroj, který ví, že musí něco malilinko sníst, aby neumřela, ale vůbec si na ničem nepochutnala. Zajímalo by mne,zda měla vůbec chuťové buňky :-). Fakt extrém co do povahy, tak do myšlení a konání. Jo bylo jí 42…
Ale po doporučené stravě po 3 měsících s překvapením (i pro onoho doktora!) přibrala 5 kg a evidentně se tím vším držela. Byla vyhlazenější a paradoxně (pro její dřívější myšlení) vypadala mladší.

4
okkvp
Reagovat

já to budu muset dát z archivu – snad to tam bude
myslím, že hubeňouři jsou pro spoustu lidí zajímaví, ale nejsem si jista, zda si všímají toho, že u mnohých je to „omlouvání“ nejedení identické s omlouváním nadměrných jedlíků – alespoň třeba těch našich z jste to co jíte. Tlusté protipóly v pořadu vypadali (v těch prvních dílech co jsem viděla) vedle hubeňourů velmi pohůdkově – jako, že jen víc jedí.

5
LadyXL
Reagovat

4-mě přijde, že se jakoby víc zaměřují v tou „souboji“ na ty hubeňoury a jejich problémy, což je dobře, protože o obézních je toho už popsáno dost. A máš pravdu, že výmluvy či obhajoby jejich „úžasných“ jídelníčků jsou leckdy obdobné jejich protějškům. A docela mne překvapuje, jak některým nepůsobí pak problémy sníst to velké množství.

6
Jackolo
Reagovat

Využijte šance a zeptejte se Primy COOL na cokoliv. Třeba i ohledně reality show: gorilla.cz/article/12183-prima-cool-zodpov-vase-dotazy.html

7
Eirin
Reagovat

Za sebe musím říct, že mě to celé trochu zklamalo a nejpříšernější mi přijdou právě ty vsuvky.
Místo britských zadků by měla madam řešit spíš britské pupky, šílená reportérka ochotná vyzkoušet cokoliv jen pro tu show – hmn když si chce ničit zdraví, je to její boj.
Dvojice hubeňour-tlouštík mě v tom celém asi jediní baví, ale po několika dílech vždy v podstatě přeskakuji na konec, abych viděla, kolik se komu podařilo zhubnout a komu přibrat – je to totiž pořád to samé a navíc se mi dost příčí, jak tam ty hubené nutí jíst ty hnusy od tlusťochů (já se jim divím, že je to neodradí, když vidí, kam je právě ty hnusy dostaly).
Informací nula nula prd (hodnocení jídel dle kalorické hodnoty způsobem, jakým to dělají, je fakt jen bouda na lidi – taky bych uměla fláknout na talíř kus 45% sýra a tvářit se, že je to dvacítka a dělat se důležitou, že vím, že talíř je energeticky nejbohatší).
Tak nevím, třeba mě to ještě nějak překvapí, ale celý díl v kuse už bych asi nedala – a tak nahrávám a přeskakuji dle libosti.

8
LadyXL
Reagovat

7-natřásání zadnic tedy nemusím, tam mne spíš zajímá pak výsledek zhubnutí po používání nějakého toho prostředku a porovnávání s jinými výrobky či způsoby.
Ta redaktorka si dává určitě sakra pozor při těch zkouškách. Taky užívá vše jen týden-pokud to vydrží. Taky před zmenšením břicha si zašla i za nepovedeným zákrokem… No a jíst týden miminkovskou stravu jí neuškodilo… Prostě beru to její vystoupení spíš kladně, protože např. okole těch prášků je pořád dost nesmyslů mezi lidmi. Beru ten pořad jako svým způsobem zábavnou a mírně poučnou RS. Není to žádný pořad od Kateřiny :-). Nové tu pro mne je to myšlení anorektiků. Ale je pravda, že se divím, že jim není zle při spořádání toho kvanta jídla, že nemají žlučníkový záchvat….

9
Eirin
Reagovat

8 – No právě, jsem rozmlsaná Cajthamlovou a Havlíčkem. Redaktorka si to dává sice jen týden, ale jestli jeden týden byla na jablkách, druhý na kojenecké výživě, třetí na prášcích a tak dále (kdoví co tam ještě všechno bude), je jasné, že to nemůže myslet vážně a že jde jen o show.
Ti hubení mě na tom taky asi berou nejvíc.

10
LadyXL
Reagovat

9- ano jsme rozmlsaní :-D. Ale možná že tam potřebují podat těm problematickým lidičkám vše v lehčí, zábavnější formě, aby to vůbec zhlédli a snad se i zamysleli…
Jo redaktorku beru jako šoumenku, akorát nevím,zda si nechala dodělat liposukci druhé paže :-D, když tu první přerušili. Ale i ty její týdenní pokusy mě většinou baví. A příště bude mít hypnózu, tak jsem na to zvědavá, jak to bude fungovat. Prostě je to šou, ale jde z toho vyhrabat i něco poučného, nějaké informace i pro mě. Např. o té masáži střev jsem neslyšela (ne že bych na to chtěla jít), to by měli dělat lidem se zácpou aspoň 1x za 14 dní :-D.
A co říkáš na původní stravu včerejší anorektičky? To byla síla, když vyskládala na talíř tu „snídani“… Nejdřív jsem myslela, že tam dává nějaké tablety z Herbalife :-D. A jíst tolik česneku při obědě, tak můj žlučník už zpívá někde mimo mé tělo… :-(

Reagovat

Je to zajimavej porad, ale blby na nem je, ze se nejak moc nesnazej tem lidem pomoc. Je to spis takova zabavna show. Cekal bych nejakej vetsi duraz minimalne u tech podvyzivenejch/tlustejch lidi. Oni si na tyden vymeni jidla, pak dostanou neco domu a za 12 tydnu se prijdou ukazat. Taky ty vysledky podle toho vypadaj. Jako pochvalit tloustika, co ma pres 200 kg, ze za 12 tydnu zhubnul par KG, ktere snad musi shodit uz jen pri vyprazdnovani na toalete … to je uplne mimo :)

12
Eirin
Reagovat

10 – Strava těch hubených mě nijak nepřekvapuje, i bych čekala, že budou jíst ještě míň. Taky bych tolik česneku neustála..

11 – Přesně tak, mám naprosto stejné dojmy. Myslím, že u nás by od Kateřiny dostal pěknou čočku.

Když se koukám na tohle, tak opravdu JTCJ musím vyseknout obrovskou poklonu. Když už nic jiného, zazní tam tolik užitečných informací, že když člověk opravdu chce, tak ví jak na to a zásadní chyby dělat nebude.

13
LadyXL
Reagovat

Včera běžel asi poslední díl co? V něčem zajímavé, ale v něčem povrchní i jako RS. Navíc na konci vždy jen chválení, i když nebylo za co… – no po 6 týdnech pochválit morbidně tlustého za úbytek 3-6 kg? Ovšem některým se podařilo dostat dolů dost kg, klobou dolů. A u hubeňourů to bylo to samé. I když si myslím, že tam si každé to kilo nahoru zaslouží potlesk. Ale včera jsem si při pohledu na jídelníček hubeného říkala, že by mi taky asi pak přestalo chutnat sladké, mít ho furt a furt. Včera jsem opravdu zjistila, že bych jídelníček toho kluka taky nedala. Při velkém hladu mě ládovat zase sladkýma koblihama?

Přidat komentář