Panáček v reality show

Zhubni, nebo přiber! Podzimní novinka na Prima Love

17. Srpen 2012 | napsal(a): | reality show: Zhubni nebo přiber

[singlepic id=5155 w=420]Televize Prima Love si do vysílání připravila britskou reality show Zhubni, nebo přiber! (v originále Supersize vs Superskinny, kterou už pátým rokem vysílá britská Channel 4. Tento pořad se věnuje lidem s extrémně nezdravými stravovacími návyky, kde na jedné straně existují monstrózně obézní tlouštící a na opačné straně vyhublé sušinky na hranici anorexie. Výživoví specialisté se pokusí těmto lidem poradit, jak zlepšit svůj jídelníček.




[singlepic id=5156 w=180 float=right]V první sérii Zhubni, nebo přiber! se divákům představí osm tlusťochů a osm hubeňourů, kteří se nejdříve před kamery postaví ve spodním prádle a ukáží, jak neuvěřitelné rozdíly mohou mezi lidmi vůbec existovat. V každé epizodě pak štáb spáruje jednoho tlouštíka s hubeňourem a pošlou je na vyživovací kliniku, kde si pod dohledem doktora Christiana Jessena navzájem prohodí své jídelníčky a životní styl, aby si uvědomili, že přejídání je stejně špatné jako nejíst vůbec.
V další části pořadu pak doktorka Anna Richardsonová vezme na paškál nejrůznější „zaručené“ způsoby hubnutí, které kolují na internetu. Na konkrétních případech ukáže, jak šokující vedlejší účinky může dodržování takových diet způsobit. Pořad Zhubni, nebo přiber! nám rovněž poradí, jak rozpoznat varovné příznaky, když někoho v našem okolí ohrožuje porucha příjmu potravy.

Pořad Zhubni, nebo přiber! bude vysílat Prima Love od 27.srpna vždy od pondělí do čtvrtka ve 21:40.

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

Zhubni nebo přiber

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Maro
Reagovat

Jako pořad to bude zajímavé, ale myslím si, že to nic nenaučí o životním stylu. Bude to pouze jenom show.

2
okkvp
Reagovat

Po jedenácti minutách koukání se mi to zatím líbí a dost se směju. Jsem škodolibka a styl humoru podání mi vyhovuje …. no, ale uvidíme co si budu myslet na konci

3
okkvp
Reagovat

Dokoukáno, pobavilo, možná se tam časem člověk něco zajímavého a použitelného dozví, ale vypadá to spíš jen na zábavu. Moc toho z toho soužití a změn neukázali.

4
LadyXL
Reagovat

Škoda, nedokoukala jsem se. Jak dopadla ta nesourodá dvojka? A zadnice jsem viděla jen do doby, než je posadila v hale na balóny? či co to bylo, víc už jsem se nemohla koukat (přednost dostalo něco jiného…).
Ale ta první část byla zajímavá.

5
okkvp
Reagovat

4 Lady: hubená přibrala na 46 a vypdala, že jí narostla prsa, tlustá zhubla snad 6 kilo (to vidět nebylo) – hubená si pochvalovala, že není tolik unavená a tlustá se se těšila, že do roka jde do bikin.
Prdelky se taky natřásaly na koňských trenažérech a moc se jim to líbilo.
Sice se mi to líbilo, ale obsah mi jak vidno za pár minut asi z hlavy někam utekl. Bojím se, že to bude na jedno brdo a u pátého dílu už žádné haha dělat nebudu

6
LadyXL
Reagovat

Okkvp – koukám na další díl a je to zase podobné

7
okkvp
Reagovat

6 LadyXL: Taky jsem koukala, tkusťoch zhubl dost dobře, a hubeňoura po třech kilech vypadala jako vyměněná. Je to ale imho celekm takové nenásilně poučné – nebo jak to popsat. Asi bych se tam taky mohla přihlásit, zvlášť teď jsem díky domácímu záhulu taky hnusná rachitida a bojuju o každé deko – jenže kéž bych měla čas se soustředit na životasprávu.
Baví mi baba od zadků :-)

8
LadyXL
Reagovat

No tak to bychom byly dobrá dvojka do pořadu… Ty xxs já xxs :-) Druhá část byla dobrá zvlášť ta zmenšení, liposukce . To mají dobré zpracované.

9
LadyXL
Reagovat

Oprava – já xxl …

10
LadyXL
Reagovat

tak jsem se ve středu opět dívala a musím říct, že mne to docela chytlo. Tedy hlavně ty pasáže o zkoušení různých diet, či cvičení na zhubnutí pozadí :-). Taky odhadování jídla podle kalorií – to jsem zatím vždy uhodla…
Tentokrát mi ale přijde, že chválili tlouštíka jen alibisticky, protože zhubnout za 3 měsíce(!!) něco přes 5 kilo, je propadák!! Podle mne dietu moc nedodržoval.

11
okkvp
Reagovat

10 – Včera jsem neviděla, a bohužel asi nebudu mít čas ani na archiv. Přitom na to o dietách jsem byla dost zvědavá.

12
LadyXL
Reagovat

11-ta správně prdlá redaktorka si jednak nechala v úterý udělat liposukci u paže. Bohužel pro ni to dopadlo blbě, protože to museli ukončit pro nadměrné krvácení a bolestivost… Už ale neřekla, zda podstoupila i druhou paži :-). Nebyla to ale prý ničí vina, prý se to stává. Podle mne tam neměla tolik tuku, ale prostě jen to bylo „povadlé“ a chtělo to zpevnit cvičením…
Včera se pokusila „hubnout“ podle „zaručené“ diety celebrit z Holyvúdu… Prý Miminkovská dieta. Tzn., že místo oběda sní dětské jídlo ve skleničce, tak jak se dává miminkám – rozmixované, kašovité ehmm. Vzdala to po 4 dnech, kdy měla z toho příšernou zácpu, vůbec jí to nechutnalo (prý se nediví miminům, že to prskají ven…) a zhubla 1 kg. Vzkázala celebritám, že je to na houby a že po tom se nehubne… (tzn.že je podezřívá z jiného způsobu zhubnutí). Taky vyzkoušela ruční hloubkovou masáž střev, kdy ji asi 30min masírovala masérka břicho a tak se totálně vyprázdnila… Poté měla o číslo menší konfekci. Otázka je – na jak dlouho…, to už tam neřešila.
Zadek tentokrát „zmenšovali“ elektrickými impulzy z prodávaných přístrojů. Výsledek byl horší než z předchozího dílu, kdy tam byly ty mechanické „krávy“….

13
TK
Reagovat

Jednotlivé epizody jsou v archívu na Prima Play, anebo se dají stáhnout tady.

Přidat komentář