Panáček v reality show

4 svatby: Nova a Markíza opět spolu v další show

29. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: 4 svatby

Čtyři nevěsty, čtyři svatby, na kterých si jsou navzájem hosty, intriky, pomlouvání, závěrečné hodnocení. Výhrou je snová svatební cesta, tedy spíše plavba na luxusní lodi. To je v kostce obsah pořadu 4 svatby. Premiéru si tato show odbyla už na jaře na slovenské Markíze, ale Nova nezůstala pozadu a v těchto dnech probíhá konkurs na nevěsty i na této stanici.

Společnost Media Pro Slovakia připravuje pro TV Markíza a TV Nova show, která je úspěšně vysílána v mnoha státech a koncem roku 2010 byla čistě slovenská verze vysílána na TV Markíza. Nyní k dílu přidala ruku i TV Nova a během vysílání můžete vidět upoutávky na casting.




Pokud chcete mít na své svatbě vedle tří cizích nevěst i televizní štáb a možná vyhrát svatební cestu, máte nejvyšší čas se přihlásit.

4 svatby, o co jde?

Jedná se o program, ve kterém nevěsty, svatební páry soutěží o exkluzivní
svatební cestu. Všechny nevěsty (případně celé svatební páry) se zúčastní svateb ostatních tří soutěžících párů.

Vždy zhodnotí, co se jim na svatbě líbilo, případně nelíbilo a přidělí té které svatbě počet bodů. Svatební pár, který získal největší počet bodů od svých soupeřů se stává vítězem.

4 svatby, casting zahájen

TV Nova a Markíza hledají pro 4 svatby nevěsty, ženichy, svobodné páry, které mají chuť se podobného dobrodružství zúčastnit, a jsou přesvědčení, že právě jejich svatba bude nejzajímavější, nejatraktivnější a nejoriginálnější.

Anebo naopak jsou přesvědčeni, že dokážou připomenout tradiční, vesnickou svatbu, že se jim podaří přiblížit svatební zvyky jejich regiónu a právě tím zaujmou ostatní a také televizní diváky.

Kdo má zájem, může nové díly sledovat tento týden, od pondělka do pátku vždy od 18h na Markíze, nebo se podívat do archívu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

4 svatby

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
f1gurk4
Reagovat

Adepti na novou show 4 rozvody.

2
Maxx
Reagovat

Takové Prostřeno jen o svatbě a s větší výhrou. Hospodyňky zas budou mít na co čučet. Jděte už s těmahle seznamkama a ženskýma show někam. Jedinej, kdo to pochopil, je Prima, která seznamku pro starý panice hodila na Prima Love na půlnoc :D

3
Kapi
Reagovat

Jaky to ma uspech na Slovensku? Jak to maji zvladnute? Na urovni jakeho poradu se to drzi? Dekuji!

4
anja
Reagovat

Maxx kam někam? že tebe to nezajímá tak je to shit? mně půlnoc na Love vyhovuje maximálně, v devět večer tv nestíhám

Kapi, viděla jsem první řadu někdy vloni, nebo letos na jaře z archívu, Ajda na to tady upozorňovala, a bylo to dobré, a přesně jak píše Maxx – prostřeno na svatbách :) jen s trochu více konfliktama

5
Kapi
Reagovat

4 – dekuji!

Nedokazu si predstavit, ze bych si kvuli takovemu poradu nekoho pozvala na svatbu a nechala si tak narusit poklidny prubeh a soukromi. Kvuli par nejpikantnejsim prostrihum do reality show.

Ale pro nekoho je to treba hodnotna pamatka do svatebni videoteky, tak proc ne :)

6
Maxx
Reagovat

Anja – ale my chcem i zábavu pro muže! Mohli by udělat show, kde by se páry zvaly na své sexuální radovánky a pak by se bodovaly. Na konci týdne by si vítězný pár vybral soutěžící, se kterými by provedl víkendový gruppen sex. Zajímavé záběry by se poté objevily v pondělním dílu před startem nového zápolení.

Přidat komentář