Panáček v reality show

4 svatby startují prvním týdnem (25.6. – 29.6.)

27. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: 4 svatby

[singlepic id=4800 w=420]
4 okouzlující nevěsty – 4 rozdílné svatby. Ale jen jedna výhra – luxusní svatební cesta v hodnotě 90 tisíc. V nové svatební reality show je svatba nejen oslavou novomanželů, ale i skutečnou soutěží o to, která bude ta nejlepší.

Princip hry

Hlavními hrdinkami pořadu budou čtyři nevěsty s odlišným vkusem, vzhledem, představami a rozpočtem. Všechny ale mají stejný cíl – být tou nejlepší a vyhrát. Nevěsty postupně navštíví svatbu svých soupeřek a budou si navzájem hodnotit svatební obřad, hostinu, šaty a celkový dojem. Ta, která získá nevyšší počet bodů, poletí se svým manželem na luxusní svatební cestu snů.




[singlepic id=4798 w=420]

V každé ze dvou pětidílných řad reality show 4 svatby diváci uvidí čtyři zcela rozdílné svatby. Společně s nevěstami prožijí například svatbu řeckokatolickou, motorkářskou, zahradní i tradiční českou.

Zdroj www.nova.cz

Bodování

Body se udělují ve čtyřech kategoriích. Jako první asi přijdou na řadu svatební šaty. Nezáleží, jak moc nevěstě sluší, ale svoji úlohu sehrává právě zde hlavně taktizování. Která žena dobrovolně přizná, že to její soupeřce slušelo o něco víc, než jí. Další kategorie je obřad. Je podle představ a zvyků zbylých nevěst? Tečou slzy štěstí, nebo závisti? Zaujal svatebčany, nebo se nudili a toužebně očekávali jeho konec? Třetí bod získává samotná hostina. Komentuje se styl prostření, atmosféra, a hlavně jídlo. Jeho chuť i množství.
První tři kategorie se hodnotí maximálně deseti body. Poslední čtvrtý bod se uděluje za zábavu a celkový dojem a lze získat až dvacet bodů. 4 svatby tak nabízí poměrně velký prostor pro taktizování v honbě za luxusní svatební cestou.

Je možné, že bodování u prvních tří kategorií proběhne v jiném pořadí. Nova je na info skoupá a na voyo.cz není o této RS zatím ani písmenko, natož video.

Týden první – od 25. 6. do 29.6.

Pondělí – Anička

O lukrativní cenu zabojuje nenápadná a skromná Anička ze Starej Ľubovne, která vsadila na klasickou „východniarskou“ svatbu, na kterou pozvala téměř tři sta hostů.
Rozpočet: 200 tis.
Hosté: 270

Úterý – Ľudka

V ničem se nenechala zahanbit ani výřečná Ľudka z Malaciek a rozhodla se pro svatbu přímo na ranči mezi pštrosy a lamami.
Kdo sledoval slovenskou RS Farma 2, tak mu Ľudka rozhodně nebude cizí. Vypadla ze hry těsně před finálovým duelem.
Rozpočet: 163 tis.

[singlepic id=4799 w=420]

Středa – Pavla

S netradiční svatbou v podobě zahradní párty se představí Pavla z Moravy.
Rozpočet: 80 tis.

Čtvrtek – Kristýna

Romantická Kristýna z Jižních Čech vsadila na civilní obřad a hostinu přímo na zámku.
Rozpočet: 103 tis.
Pátek – finále

Na závěr týdne se dozvíte, kolik bodů získala vítězná nevěsta v hodnocení svatebních šatů, svatebního menu a celkového dojmu ze svatby. Která ze soutěžících získá výhru v hodnotě 90 000 korun? Pojede na svatební cestu snů nenápadná a skromná Anička, výřečná Ľudka, Pavla z Moravy, nebo romantická Kristýna?

Reality show 4 svatby můžete sledovat od 25. června každý všední den od 18:25 na Nově.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

4 svatby

Diskuze k článku

Počet komentářů: 48
1
okkvp
Reagovat

šestadvacetiletá Anička ve svatebním vypadá jak usedlá pětatřicítka. (šaty jí nesedí přes prsa – ale imho sedět nemohou asi žádné – akosi difně vypadají ty rýsující se výztuže) …
(dát 200 tis za svatbu naprosto nechápu, ale neni som vyhodniarka)

Reagovat

Šaty jí nesedí a ještě jsem jí přidala – vypadá chvílemi na 40. Všeho je nějak moc, není to můj styl. Ale pořad se povedl, má spád, nevěsty jsou sympatické.

Toho jídla co měli, to bylo úžasné.

3
okkvp
Reagovat

2 – jsem nechtěla být až taková, ale dvě školní děti bych jí bez debat klidně přiřkla ;-) Jsem zvědavá jak se projeví – tuším právě ona by mohla mít „tah na branku“ – jinak na mě nějak moc selanka.

4
Maxx
Reagovat

No tohle byla kokotina. Okopírovat princip Prostřena asi nezaručuje vždycky úspěch. Ale ženský to asi baví.

5
veronika
Reagovat

Opět zklamání, je to jen kopie starší slovenské verze, ani se mi to nechce komentovat. Doufám, že se vzmůžou i na originální řadu!

6
Lucie
Reagovat

A mě se to líbilo. Aničce bych tipla taky víc. Svatba byla hezká. Jídlo vypadalo krásně :)

7
Zdenka
Reagovat

Kdyz jsem vcera poslouchala tu Ludku, tak bych ji skoro za kazdou vetu dala facana. Takova blbka, boze, chudak jeji nastavajici.

8
Zuzana
Reagovat

taky se mi to libilo a taky bych profackovala Ludku…sla mi na nervy predevsim, kdyz kdakala v kostele…uaaa….

9
veronika
Reagovat

Mně je ta Luďčina upřímnost milejší, než kdyby všechno chválila a pak dala špatné hodnocení. Ale má to svoje meze, někdy už svými názory obtěžuje a nikdo o ně nestojí, to je nejlíp vidět při obřadu Aničky, to už je něco jiného než upřímnost.))
Jinak svatba celkem povedená.

10
eiram2010
Reagovat

Luďka mi přišla dost nevychovaná,smát se tradicím jiných,to je ostuda. Hlavně si myslím,že by do toho normální holka nešla já bych tedy na svatbě štáb a cizí holky co mě drbou a ani mě neznají nechtěla.

11
miruna
Reagovat

Luďka je nová telebrita:))Nejprve řádila na Farmě,teď vaří v Bez servítky a dnes se „vdává“!
Je stále stejná,naštěstí se snaží mluvit slovensky.

12
veronika
Reagovat

eiram2010: Taky bych si nenechala takhle zkazit svatbu, ale kdyby se žádná odvážná (ehm) nevěsta nenašla, nemáme o čem diskutovat, že.))

miruna: A na farmě si našla ženicha? (na to nekoukám, tak jsem mimo mísu.)

14
miruna
Reagovat

12:nenašla ale patřila mezi nejvýraznější osoby,zvlášť když se napila.Pomlouvat a rýpat,to jí šlo moc dobře.
Něco málo o Ludovíte:
http://www.topky.sk/cl/1000126/1314987/Sokujuce-tajomstvo-farmarky-Ludky–Sex-s-clenom-stabu-na-vlastnej-svadbe–

15
M.
Reagovat

Mám pocit dej vu, já tohle už kdysi přece viděla. Jsem cvok, nebo je to vážně už rok stará věc, co už kdysi běžela na slovákách? Tehdy byly dvě „minisérie“, toto je ta první.

16
Franz Ruppert
Reagovat

Tento pořad je už rok starý a vyrobila ji stejná společnost jako RS Farma.
Ludovíta (Malacky) mluví tak, jak se mluví na Záhorie, specifickým slovenským nářečím, tzv. záhoráčtinou, která má jazykově blízko k některým jihomoravským nářečím. Je to dáno historií, kdy Slováci chodila za prací na Moravu a pochytili do svého jazyku české slovíčka. Mně se osobně toto nářečí moc líbí a Ludka je taky príma „baba“.

17
Zuzana
Reagovat

16: dik za jazykove okenko, ja si vcera rikala, jakou slataninou to mluvi (a to ziju tam, kde se mluvi „po naszymu“ :-)) ), netusila jsem, ze tohle nareci existuje…

18
Franz Ruppert
Reagovat

U nás se také hantýruje jinak. Podle našeho by tato RS se jmenovala: „4 grilky“.

19
okkvp
Reagovat

Záhoráci jsou námětem mnoha vtípků na obou stranách hranice. Oni jsou tedy především pověstní specifickou povahou a slyšela jsem i teorie, že ta splácaná českoslovenština je právě důsledek té povahy. Luďka je imho pravá záhoračka ;-)

20
okkvp
Reagovat

strašná korsáž ženicha

21
Radek
Reagovat

16
tak ti preju, aby sis takovou prima babu vzau. Kdyz se ozeue, tak chcije po zemi a pak ti osuka i cihlu

22
veronika
Reagovat

Tahle svatba moc neklapla, organizace pokulhávala, jídlo nevyhovující (na svatbu zvlášť) a co se týče účesu, souhlasím s jihlavskou nevěstou. Nač květák, když má pěkné vlasy svoje.))

23
veronika
Reagovat

Wally, miruna: Ou, to si přečtu.)

24
Lea
Reagovat

Za co Ludka utratila 163 tis.? Lidí méně e jídlo nic moc oproti Aničce. Napúl hogo fogo a napůl lidovka.

25
okkvp
Reagovat

24 – též mi to napadlo – asi platila těm motorkářům … v kostele tragicky prázdno, na hostině to na moc lidí taky nevypadalo

26
Franz Ruppert
Reagovat

21 – když chceš psát v nějakém nářečí, tak to napiš pořádně.

27
Lucie
Reagovat

Taky nechápu, kde utratila 163 tisíc. Nemám ráda únosy na svatbách a celkově se mi nelíbila i když Ludce to slušelo. Kolik dostala celkem bodů?

28
okkvp
Reagovat

27 – to se dozvíme až v pátek, to neukazují jako u Prostřeno

29
Lucie
Reagovat

28 – Aha, díky. Já nikdy ten konec nevidím….

Reagovat

Sakra, jak se mi Ludka na Farme libila, tak tady teda vubec.

31
Petra
Reagovat

15 – Ja uz som toto videla, opakuju to, je to stare. Neviem, ci JOJka a Markiza nemaju co vysielat, ale stale len cosi opakuju… Len som zabudla, ze henta trafena Zahoracka Luda tam bola, az teraz podla toho zahorackeho kvakania som ju spoznala, ze je to nasa „Farmarka“…

32
Ajda
Reagovat

30 RR,
mě nadšení z Ludky na Farmě rychle přešlo a vidím, že je ještě větší blbka než jsem tipovala.

33
Wally
Reagovat

Ludka není Ludka, ale Údka ta na nic jiného nemyslí

34
radek
Reagovat

30
Co se ti na ni libilo, ta faues? Nebo pfizvuk? Nebo jak pochcaua zem? Chovanim je to obycejna cigona.

26
nechtel jsem psat v nareci, psal jsem to tak, jak to slysim – muzes napsat narecim jak chcaua na tu sem. Neni duvod psat v te jeji hatmatilce, kterou kupodivu ani v tech svatbach touik nepouzivaua.

35
Libuše
Reagovat

Ten dnešní díl – a ta Kristínčina svatba se mi zdá taková nejhezčí a ta zábava! Holky to rozjely!! Ale Ĺudka to az přehání.. Jinak moc povedená reality show. Můj názor na ty čtyři svatby je takový, že každá to měla podle svého vkusu a maximálně si to užila.. Ale nejvíce se mi líbila Kristínčina.. Krásné šaty vystřídal docela normální typický obřad a potom si všichni pochutnali na pravé nefalšované české kuchyni! Krásná svatba.. Ale jak už jsem se zmínila., každá má svůj odlišný vkus.. :))

36
okkvp
Reagovat

Já opravdu nebudu cílovka – tuhá nuda. A podivy – čistá nevěstinka v bílém s dítkem? (vím, i 2x rozvedené se vdávají v princeznovském bílém)
dnešní – kytku nesla jak mrtvého hada -ona tak i vypadala – s floristy je to u nás stejné jako s bytovými designery

37
veronika
Reagovat

Včera jsem si myslela, že má jihlavská nevěsta (Pavlína?) nešťastný až ubrečený výraz kvůli drobným kiksům na své svatbě, ale dneska jsem zjistila, že ona se tak tváří skoro pořád.)
Nevím, jestli vidím až tak špatně, ale zábava na dnešní svatbě mi tak špatná nepřišla. Organizace ok. Co se týče Luďky, Aničce při jejích komentářích při obřadu tuhly rysy a vůbec se tomu nedivím, sama nevím, jak bych se tvářila, kdyby mi blábolila ty své nesmysly.))

38
Ajda
Reagovat

Včerejšek jsem neviděla, snad to zvládnu zpětně, ale dnes nic extra. Šaty po kolena dobrý, zbytek nepraktický děs. Kytka otřesná. Pořád mi u hostiny chyběli lidé, poloprázdno, to tam nedorazili, nebo utíkali před kamerou? Jídlo nuda bez nápadu, sál na těch pět a půl svatebčanů zbytečně prázdný a ta hudba? Možná při odchodu do důchodu, ale na svatbu nikdy! Když to vemu podle sebe, tak nejlíp mi vychází atmosféra u Aničky. Ludku bych propleskla.

39
J.
Reagovat

Nevíte, kde se dají odvysílané díly shlédnout ?
Díky

41
veronika
Reagovat

Tak hudbu nekomentuju, tu si vybrali novomanželé podle svého vlastního vkusu, to bych musela hodnotit i organzu na stolech, účes květák i s korunkou apod. Ani sál nepůsobil zrovna zámecky, jak se tím pořád oháněla. Možná se svatebčani opravdu schovávali před kamerami, taky pochybuju, že by většina s natáčením do tv souhlasila.))

42
okkvp
Reagovat

Tak jsem konec neviděla a nevím, kdo si jel válet šunky na dovču … stahovat to ale kvůli tomu nebudu.
Jo a zjistile jsem, že mi uteklo, že dětné nevěsty vdávající se v bílém dokonce i v kostele (Luďka) -> no, jsem stará, zapšklá a nic nechápající

43
Ajda
Reagovat

Vyhrála pondělní nevěsta Anička.
Kdo viděl Farmu, věděl, že dvě družičky – jedna malá, druhá přerostlá jsou Ludky děti. Starší má z prvního vztahu, mladší se ženichem :-)

44
okkvp
Reagovat

43 Ajdo dík :-)

Reagovat

Ajda (32): Me prisla na Farme proste v pohode, ale tady byla uplne jina :) Proto me pak ani na konci neprekvapilo jak tezce zavidela vyhru Anicce.

46
Ajda
Reagovat

RR,
vzpomínáš, mně už na Farmě po pár dnech začala připadat falešná. A docela to na ni sedí.

47
Maruška
Reagovat

Nevíte náhodou někdo odkud mohla mít nevěsta Kristýna šaty? V pořadu říkali, že si je objednala z Ameriky. Díky.

48
Lucie
Reagovat

Myslím, že tady:
http://www.ebay.com/

Přidat komentář