Panáček v reality show

4 svadby – nový pořad TV Markíza

26. Listopad 2010 | napsal(a): | reality show: 4 svatby

TV Markíza uvedla tento týden místo pořadu Bez servítky (naše Prostřeno) novou reality show ze svatebního prostředí 4 svadby. Ne, není to hrubka, je to slovenský pořad, proto název nepřekládám.

Od pondělí do čtvrtka jsme mohli sledovat čtyři krásné svatby, každá v jiném stylu a z různých koutů Slovenska. Nevěsty Katka, Zuzka, Gábina a Veronika se vdávaly přímo před televizními kamerami. Viděli jsme svatbu v brněnském divadle, tradiční vesnickou i luxusní svatbu na východě Slovenska. Každá svatba byla originální a nevěsty se vzájemně hodnotily. Bodovaly se šaty, obřad, menu a atmosféra na svatbě. Celkově každá rozdělovala 50 bodů.




V pátek nás čeká velkolepé finále, ve kterém si připomeneme zajímavé momenty ze všech čtyř svateb a dozvíme se, která svatba byla ta nejhezčí, nejzajímavější a nejzábavnější. Jak se nevěsty vzájemně ohodnotí? Co si budou vyčítat a co chválit? Jaký bude výsledek, a která z nevěst získá luxusní svatební cestu lodí po Karibiku v ceně 3.500 eur? Nebude nouze o hádky a výčitky, závistivým komentářům se jednotlivé nevěstinky nevyhnuly už během své účasti na svatbách svých soupeřek. Hlavně Veronika je v pomlouvání a neskrývaných projevech závisti přebornicí.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

4 svatby

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Andréa Komárková
Reagovat

Hlasuji pro 4 svatbu, ve čtvrtek.

Reagovat

Já bych jim výhru taky přála, nevěsta nepomlouvala, byla milá.

3
marian
Reagovat

hlasujem pre svadbu v stredu zuzke

4
Helena
Reagovat

hlasuji pro čtvrtou svatbu, nevěsta byla nad věcí a zbytečně nekritizovala co za kritiku nestálo.

Reagovat

Vyhrála Zuzana – svatba ve středu :-))

6
Martin
Reagovat

4 svadby???????????

7
Lea
Reagovat

6, co ty otazníky? 4 svaDby je slovensky. Přehrála jsem zatím 2 díly a je to skvělá změna. Veronika je síla.

8
Ela
Reagovat

Ajdo, stejně jako Martin mám nutkání opravit „svadbu“ na „svatbu“, ale ctím jazyk, jakým hovoří bratia:-))) Uaaa, kroutí se mi z toho uši, ale snad vydržím! Anglickému příteli též neopravuji hrubky, ale u něj je to nějak snadnější:-)

Reagovat

Elo, Martine,
nechala jsem jejich originál název bez překladu, je to pořad ve slovenštině od slovenské tv. Zajímavé, že třeba ,,farmár“ tu nikomu nevadí, ale sva-d-ba zavání hrubkou, kterou není :-)))

10
Ela
Reagovat

Ajdo, máš pravdu, ale „Farmár“ vypadá jako psaný v ČJ, ale bez diakritiky, to „svadba“ praští do očí na první pohled:-)))

11
Ajda
Reagovat

Elo,
třeba měkké L u Farmár hľadá ženu nikoho nepřekvapí? Slovenština už pro nás není tak běžná jako dříve, holt svadby a svatby se tlučou, ale je to jazyková realita, kterou respektuji :-))
Když slovenský pořad – slovensky psaný název, hlavně že dál už používám česky- svatba. Víc bych to neřešila.

12
Ela
Reagovat

Vždyť nic ve zlém, jen to na mě mrklo, tak jsem se trochu zarazila:-) Slovenština mně pořád připadá známá, jsem generace odkojená na pondělních inscenacích.

14
koc
Reagovat

ta holčina snad neví co je úsměv :(

16
Ifa
Reagovat

A jeste stranky ceskych novomanzelu s videem: http://www.landsmannovi.cz/

17
Ajda
Reagovat

Ifo, ty jsi úplný Colombo, díky :-))

18
anja
Reagovat

Bezva pořad, doufám, že bude i česká verze, díky Ajdo za upozornění, bavila jsem se :) Zuzka vyhrála po zásluze, opravdu nádherná svatba, nevěsty byly sympaťačky až na tu tlustou Slovenku – ty její módní kreace jsem jaksi nepobrala :) a jak se jí kriticky prášilo od pusy – dokonale využila možnosti znemožnit se před kamerou navždy :)

19
Ajda
Reagovat

anjo,
narazila jsem na něj zcela náhodou, není to zrovna můj čas u tv. Sjela jsem si dva díly z archívu a přišlo mi škoda na něj neupozornit.
Zuzka měla svatbu super a komentáře tlusté Veroniky, to byla síla :-))

20
Martina
Reagovat

Nevíte jak často nebo spíš kdy se budou vysílat další díly?Je to fakt super.

21
kika
Reagovat

Milá Ela, asi viac ako „svadba“, by praštilo do očí (ako píšeš), SVATOBNÍCI, SVATOBNÝ, keby si tam slovenčina nechala tú Tvoju „svatbu“…Brrrrr,des!

22
Phoenix
Reagovat

Taky jsem dokoukala, první řada byla dobrá, Veronika byla na pěst. Na stránkách Markízy, ve videoarchivu, je už i druhá řada. Tentokrát jsou dámy všechny 4 ze Slovenska, a podle mého názoru je první dáma sice zpočátku velmi sympatická, ale posléze jsem získala dojem, že její medový hlásek říká občas nepěkné věci. Ale což, jinak dobré pokoukání, byť už nebylo tolik křiklavé jako s Veronikou:))

23
ala
Reagovat

prave bezi dalsia seria – dve slovenky a dve cesky

24
lukáš Novotný
Reagovat

Dobrý den,tato show se mi velice líbí bohužel první účastnice této show teď paní při těle je strašně náročná,ono svatba za 8000euro se dělá lépe než-li za 4000euro,ale to paní při těle asi nikdy nepochopí.Jinak ostatní 3 ženský jsou v poho.Mějte se Lukáš

25
LadyXL
Reagovat

Náhodou jsem na to natrefila a to 2x a vždy jen kousek. Viděla jsem tu silnou (přišlo mi že Češku), která tam měla krásnou výzdobu při jídle, ale šaty se mi nelíbily.Zírala jsem na tu AnnuMarii, ta mi přišla nejvíc kritická až nekritická.Vše hodnotila, že to není cool… atd. Máloco pochválila.I ten její výraz se mi nelíbil.Asi v archívu zkouknu její svatbu… Ale jinak tahle svatba Veroniky byla taková jinak přeplácaná a přitom místy „hluchá“.Na svatbách je plno zvyků i u nás v Čechách, tak kde bylo unášení nevěsty, vykupování. Někde dělají „zatahování“, jinde přijde převlečený chlap za ženskou a udělá bordel, že má se ženichem dítě a vybírá na něj peníze… Vše se pak použije na hostinu. Prostě mi tam chybělo víc srandy. Včera jsem viděla až hostinu,respektive předkrm a kritiku opět na jídlo… Proboha, vždyť ho nevaří nevěsta! A xkrát může předem ochutnat, ale když ho pak vaří pro xxx lidí, tak je kvalita taky občas jiná (i když by pochopitelně neměla být).
Zkrátka – škoda, že jsem to nezjistila dřív, abych se dívala hned… takhle musím do archivu :-)

Přidat komentář