Panáček v reality show

Máš minutu, ohrozí Superstar a Donutila? Dnes začínáme

10. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Máš minutu / Minute To Win It

Uvnitř článku naleznete ukázky 3 dnešních disciplín.

Dnes večer začínají nejen finálová kola československé superstar ročník 2011, ale také na obrazovku TV Prima vtrhne zcela nový formát Máš Minutu (Minute To Win It), který vysílá americká televizní stanice NBC teprve od minulého roku. Kromě toho jde Máš minutu v dalších 16 zemích světa. Moderátorskými tvářemi české verze v Televizi Prima je dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer, jejíž humor někomu sedí a někomu ne. Asi něco jako Leoš Mareš.




Máš minutu a vyhraj milion

[singlepic id=1567 w=420]

V prvním díle Máš minutu jako první své štěstí a um vyzkouší Moravák Jirka a policistka Katka, kterou přišli ohlídat její kolegové policisté. Přeci jenom, co kdyby vyhrála milion, tak ochranu určitě bude potřebovat.

Nemusíte být atlet, stačí být šikovný, bootcamp pomůže v tréninku

Jirka zvaný čert si společně s podpraporčicí Katkou před natáčením Máš minutu všechny disciplíny vyzkoušeli na tzv. bootcampu, kde se sešli také s dalšími soutěžícími i moderátory. Pustili se například do „texaského vlnobití“, kdy se klubkem vlny shazují plechovky na různě vysokých podstavcích, nebo do disciplíny „kousni mě“, která prověřuje flexibilitu soutěžících, nebo úkolu „karetní ninja“, kde je důležité soustředění a přesnost.




Dnes se můžeme těšit na tyto disciplíny

Že jsou vám výše uvedené pojmy neznámé? Co že je to karetní ninja, texaské vlnobití či kousni mě? Zde tedy přehled těchto 3 disciplín, které můžeme spatřit v prvním díle Máš minutu.

Karetní ninja

Kousni mě

Texaské vlnobití

Je třeba pro novinku získat pozornost bulváru, šup tam pár hvězdiček

[singlepic id=1568 w=420]

To, že pro zisk milionu korun není nutné být atlet, ale spíše dychtit po výzvách a předvést své schopnosti před přáteli, rodinou a televizními diváky, si vyzkoušely i herecké hvězdy oblíbeného seriálu Cesty domů. Před samotným natáčením první epizody tak do studia Máš minutu! dorazily nové posily seriálového policejního týmu Kristýna Leichtová a Martin Písařík a již ostřílená Petra Horváthová. Soutěžní disciplíny, jako například „kousni mě“ nebo „karetní ninja“, si dostatečně užívali, nakonec však všichni odcházeli s konstatováním, že tohle není způsob, jakým by chtěli vydělávat peníze.

Co myslíte, kolik bude historicky první výhra v Máš minutu? Bude vůbec nějaká? Uchytí se tento pořad a sebere ve sledovanosti diváky archivnímu Donutilovi a pěvecké Superstar?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Máš minutu / Minute To Win It

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
koc
Reagovat

jsem skeptický k tem dvou radoby vtipalkum co to budou moderovat :( .. oni mohou byt tou nejvetsi vadou celeho poradu a pricinou neuspechu

Reagovat

koc, jsem optimista a nabuzen videii z netu. Ale jinak máš pravdu, ti dva to mohou svým „humorem“ potopit, na druhou stranu mají stále velkou fanouškovskou základnu.

3
koc
Reagovat

2 – jde o to ze ti dva se snazi za kazdou cenu upoutat pozornost na sebe .. a zrovna u tohoto poradu to neni to prave orechove .. neni to porad o nich ale o llidech co tam pridjou soutezit a vyhrat .. no jednu sanci tomu dam ale neverim ze si to zaslouzi druhou prave kvuli tem dvoum :(

Reagovat

koci, jsem optimista a myslím si, že oba jsou dost inteligentní, bez ohledu na jejich humor a budou se řídit instrukcemi režiséra.

5
koc
Reagovat

4 – no tvuj optimismus ozaril tento clanek jako dnesni slunce :) .. preju ti at se to vyplni ale muj pesimismus je prilis veliky na to aby na slunci roztal :(

Reagovat

Koci, něco o mém optimismu vypovídá i to, že zde o Máš minutu píšu. Neočekávat zábavu a diskuzi, tak to sem ani nedávám, neb do reality show to má velmi daleko :)

7
Kuba
Reagovat

http://promi.noviny.sk/celebrity/08-04-2011/ignorant-zazrivy-naprisiel-na-nakrucanie-uputaviek.html

Jojka s Primou už začali natáčet upoutávky na ČS má Talent 2, ve videu je i pár záběrů

8
koc
Reagovat

no dle definice na wiki i kdyz je to velmi strucny a mozna trosku zavadejici clanek by se do ni vesel i tento porad ;-) .. dokonce je tam odkaz na Panacka :o ..

9
okkvp
Reagovat

Přiznám, že jsem tentokrát také dost optimista a DOUFÁM, že to ti dva šášové moc nezkazí. Upoutávky a informace vypadají totiž velice nadějně.

Reagovat

okkvp, mě na to bombardují upoutávky celý týden na radiu Express. Zrovna před chvilkou zase šla.

Jen jestli není lepší se držet hesla: malá očekávání plodí malá zklamání a naopak :) Uvidíme večer, když tak si zlepším náladu u Šéfky a Libora Šuly :)

11
okkvp
Reagovat

10 – kolego, já jsem mezi známými pověstná tím, že vyznávám filozofii nikdy se na nic netěšit a že předem dokážu malovat na zdi i nejnepravděpodobnější čerty, protože se také v životě řídím tím, že na nepřítele je nutno se předem co nejlépe připravit. Tož se těším, přesně v těhle intencích. Když to bude blbé, dám konkurenci s SS nebo si dám z archivu nějaký díl Vítejte doma

12
Luky
Reagovat

Taky se bojím, že to ti dva potopí. Moc je nemusím, ale v Partičce mě občas pobaví. Nejlepší tam je ale Ondra Sokol, který Máš minutu režíruje, což mne velice těší.

13
KK
Reagovat

Partička je výborná..:o) a Sokol nemá chybu:o) škoda, že to dáva v pátek..většinou nebývám doma:-D mimochodem, Genzera se Suchánkem jsem nikdy nemusela, nechápala jsem šílenství okolo Tele tele, mě to (většinou) fakt vtipný nepřišlo, ale musím říct, že v Mr. GS dobrý.. samozřejmě, nijak inteligentní humor, ale taky ne uplně blbej (btw. taky režie Sokol:o))

Reagovat

okkvp: V jakém archivu se dá dívat na Vítejte doma? ;-)

15
Kapi
Reagovat

Ty nuceny sroubovany rozhovory ve vyplnich mezi soutezema mi vobraci ponozky. Nerada, ale prepinam na novu jako zazivnejsi kulisu.

16
koc
Reagovat

15 – davam ti za pravdu .. nesedi mi tam :( .. ale mozna je to moji averzi na ty dva

17
okkvp
Reagovat

14 – Na Tubě (youtube) – já se před tím blbě dívala

18
okkvp
Reagovat

taky mám na ty dva hodně velkou averzi, zatím mi ale naštěstí vždycky vadí jen jeden – po chvilce se vymění, ale hlavně, že nekvetu z obou zároveň. (Genzer mi dnes vadí míň než obvykle) Jinak je to dobrý

19
Pattrick
Reagovat

Je to těma rozhovorama, jsou jak nahrané, ale teď byl Ninja a ten byl dobrej a napínavej : )

20
Kapi
Reagovat

Tohle bohuzel nebude mit uspech. Nova jiste sbira bodiky a zitra nam to s patricnou fanfarou v hlase oznami moderátori televiznich novin (TN coby novy format poradu „Volejte Novu“)

21
Luky
Reagovat

Chybí šťáva, některé ty hudební podkresy se mi nelíbí, publikum rozburácet .. chyběla mi znělka. Jelikož jsem viděl originál tak jsem trochu zklamaný

22
f1gurk4
Reagovat

No je to takové utahané, bez výrazné znělky, asi mi to stačilo. Občas jim vůbec nerozumím. Jednou a dost.

23
okkvp
Reagovat

No, vypadá to jak kdyby to dělala čt odpoledne pro děti. Pyško už je mrtvej a mluví ze záhrobí ?

24
Kapi
Reagovat

23 – i ten hlas ty zensky je dost opudivy. Chvili jsem na to prepla a radeji hned pryc- amaterismus kazdym coulem.

25
mk
Reagovat

Taky jsem „zklamanej“. Suchánek s Genzerem jsou tam víceméně zbyteční a nemají dostatek prostoru, úkoly jsou dost podivné, kamera a střih jakbysmet (v okamžiku, kdy Čert točil klubíčkem, kamera zabírala Suchánka tak, že zakrýval přesně ten kelímek, na který Čert útočil), celé to nemá spád a šťávu…

26
koc
Reagovat

vzdy tesne pred splnenim ukolu by mel byt zaber na tvar ucastnika – strih na dokonceni – strih na jeho tvar tesne po dokonceni .. vubec nevidim praci s emocema ucastniku ..

27
Kapi
Reagovat

25 + 26 – presne!

28
okkvp
Reagovat

Jako konkurence SS to nemá šanci, konkurence Donutila to snad ani nemohlo být myšleno – na to přece kouká úplně jiná skupina. Možná by to mohlo konkurovat Vysoké hře – ale i tam bych to viděla tak 50/50
Škoda, škoda, formát je to dobrej.

29
koc
Reagovat

je to sestrihane jako takovej medailonek z nataceni pro komparz .. vubec nepocitaj s divakem u obrazovek a prave pro ne to je .. ne pro divaky ve studiu .. neznam puvodni format (az na ukazky) ale takto to urcite nemaj .. panovi kdyz hazel karty na meloun nikdo nerekl ze skoro polovinu doby preslapoval :( .. Genzer tam povykuje jak male dite a to zcela neprirozene .. Suchanej je tvrdej jak sobotni rohlik ..)

30
Elko
Reagovat

Určite veľmi zaujímavý formát, ALE ženský a mužský hlas príšerne nudný ako zo záhrobia. Moderátori príliš strojení… rozhovory mi niekedy pripadali ako keby boli nahrané :/ …štúdio a grafika super, súťaže zatiaľ OK, len neviem prečo hneď v prvej epizóde zopakovali dve rovnaké. Ak Prima na tomto formáte ešte popracuje, tak má vyhrané, pretože je to niečo nové a pre ľudí zaujímavé hlavne ide o zábavu a emócie :) bola by škoda, keby to skončilo po pár častiach pre zlú sledovanosť.

31
koc
Reagovat

sledovanost – 554 tis., 12,69% – 15+
proc mam pocit ze pristi tyden to bude o hodne mene

32
Elko
Reagovat

koc: nabudúci týždeň – může být vyřazen! :D

33
koc
Reagovat

32 – jj .. tak to muze byt :)

Přidat komentář