Panáček v reality show

Sezóna za vodou: Dnes začíná na ČT 1 nová docusoap!

6. Duben 2016 | napsal(a): | reality show: Sezóna za vodou

logo-sezona-za-vodou

Dnes ve 21:00 začíná na ČT1 docusoap či docureality z hokejového prostředí. Česká televize bude sledovat životy známých českých a slovenských hokejistů, kteří žijí a hrají kanadsko-americkou NHL, nejlepší hokejovou soutěž světa. A jelikož Češi jsou velcí hokejoví fanoušci, tak stojí za to se podívat, jak žijí oblíbení hokejisté za velkou louží.

Osobně jsem velkým hokejovým fanouškem, moje srdce hokejově bije pro Pardubice (i když letos značně krvácelo), v NHL fandím New York Rangers a samozřejmě nemůžu zanevřít také na českou reprezentaci. Proto mě zaujala nabídka věnovat se této docureality.

Show měla začít už minulý rok, ale do vysílání se dostala až letos. Terčem zájmu dokumentaristů se v šesti dílech stali tito hokejisté, tedy minimálně podle oficiálních podkladů k show. Do života nakoukneme k Patriku Eliášovi, Ondřeji Pavelcovi, Jiřímu Hudlerovi, Martinu Havlátovi, Zdeno Chárovi, Davidu Pastrňákovi a dalším. Nakoukneme jak do hokejového, tak i do osobního života.

sezona-za-vodou-pavelec

Tedy každou středu na ČT1 od 21:00 nás čeká pohled pod pokličku života slavného hokejisty. Pokud díl nestihnete, tak ho samozřejmě najdete v archívu vysílání na webu České televize.

Na show se hodně na Panáčkovi těšíme a doufáme, že nás nezklame. Co vy? Budete se také koukat?

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

Sezóna za vodou

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!