Panáček v reality show

Faktor strachu

Diskuze k článku

Počet komentářů: 67
1
dapki
Reagovat

Skvele!! Moc dekujeme!!

2
Zack
Reagovat

Díky :)

3
Erik
Reagovat

taky dekuju, chci se zeptat 2 serii to zacinalo na Prima COOL? jestli ne tak neni moznost nekde sehnat i prvni?

4
RadstaR
Reagovat

Faktor strachu davaji na Prima cool kazdej vsedni den. Prvni serii davali pred touhle prvni, ale netusim zda ji nekdo nahraval. Par lidi se tu uz na to ptalo, ale nic.

5
fb
Reagovat

Jo prvni radu bych taky bral, takze kdyby se nekde vyskytla, nepochybuju ze si to nechate pro sebe :)

6
Honza
Reagovat

Moc díky :) … včera jsme s přítelkyní dokoukali 3. serii pekelné kuchyně a už jsme se báli, že nebude na co dalšího koukat. Pracovní vytížení nám bohužel neumožňuje sledovat pořady pravidelně ve vysílacím čase. Ještě jednou díky a pokračuj prosím v této záslužné činnosti :)

7
RadstaR
Reagovat

Koukam, ze o Fear Factor teda nejakej extra zajem neni. Je to tim, ze to lidi nezajima nebo tim, ze je to ukladano na uloz.to ?

8
Ondra L.
Reagovat

mě osobně to moc nezajímá. jak jsem doma, tak se na nějaký díl kouknu, ale připadá mi to nemasné, neslané. nevím. A i kdybych si třeba nějaký díl chtel případně stáhnout, tak díky tomu, že je to na uloz.to, tak to pro me padá. Fakt stahovat něco 100kb/s někdy ani to ne…tak to v žádném případě.

9
fullrose16
Reagovat

Já zájem určitě mám :) jelikož Cool nechytnu tak aspoň takhle. DÍKY

10
LadyXL
Reagovat

Fuj jíst syrový hovězí mozek…,není nad zdravou výživu! A ty hnijící kalamáry, brr. Občas si říkám,že to je vše „o hubu“ ve všech směrech – úraz, nákaza…

11
RadstaR
Reagovat

LadyXL: Kdyz se podivas pozorne, tak uvidis, ze ten mozek byl varenej. Jinak zatim pomerne vsechno bez problemu a spis jen par odrenin. Nejhorsi co sem snad videl bylo, kdyz jezdili na bycich, tak jak tam jedna soutezeici spadla docela hnusne na zada.

12
LadyXL
Reagovat

Hmm,tak já myslela, že je syrový a dost jsem se divila.Je pravda,že když to jedli,tak mi přišlo,že je to vařené,ale to na stole vypadalo tak syrově… No to bych i možná snědla.Mozeček já ráda,i když v tomhle množství…Oni tam vnitřnosti vůbec moc nějak nejí.V Pekelné kuchyni se chlapi málem pozvraceli z vařených vnitřností,které se u nás normálka jí…
Vím,že jsou jištění,ale např.ty skoky z člunu na člun…,lezení na křídle letadla, lezení na té tyči nad zemí ve 20.patře – no já bych to nesplnila stopro.. A dát hlavu do akvárka s hady??? NIKDY. Býka jsem bohužel neviděla.

13
Zack
Reagovat

Já bych nedal výšky, to 20. patro – mazec. Jinak jídlo bych nejspíš zvládl, stejně jako nějaké ohavnoosti, ale výšky to je moje slabina :) …. jo a býci taky :-P

14
Nick Flyer
Reagovat

Já za sebe bohužel musím říct, že Hells Kitchen jsem stahoval opravdu každý den a netrpělivě čekal nové díl, ale tohohle jsem si stáhl jeden a přišlo mi to taové nudné. Nevím, zda Cool dává i ěnco lepšího, co yb stálo za podívání.
Každopádně se ale nenechte odradit, je super, že někdo něco dělá pro jiné jen za dobrý pocit ;-) Jen je někdy silnější a někdy slabší období. Ono se zase za chvíli najde něco, pro co vám lidi utrhnou ruce, jen aby to tu bylo :-D

15
RadstaR
Reagovat

Dnesni praseci konecniky byly mnamka :D

16
Nick Flyer
Reagovat

Třeba na Vítejte doma (sobota a neděle dopoledne) bych se já osobně rád podíval :-)
okud se nepletu ej to Extreme Makeover

17
RadstaR
Reagovat

Vitejte doma jsem videl jeden dil a teda prislo me to nudny. Takovy o nicem. Prestavej sice nekomu barak a pritom se obcas nekdo pohada (ale evidentne hodne nafilmovane) a nakonec prijdou majitele, slintaj blahem, dekujou …. nevim no. Proste velka nuda.

18
LadyXL
Reagovat

Co dělali RadStare včera? Neviděla jsem to a nemám čas si to stáhnout (práce,pomalý počítač…)… Je tu zmínka o prasečích konečnících???

19
RadstaR
Reagovat

LadyXL: prvni ukol byl prelizt pod vrtulnikem po siti z jedne strany na druhou. Byly 7 metru nad vodou a vtrulnik se pritom tocil na miste. Druhej ukol byl na strelnici, kdy ze samopalu strileli do terce, kazdej 2 rany, kde byly cisla od 0 do 2 a podle toho co trefili, tak museli snist danej pocet prasecich konecniku. Mno a finale bylo asi ve 20. patre hotelu, kde museli prejit po rimse z jednoho mista na druhej.

20
LadyXL
Reagovat

Díky moc RadStare za info. Uff, ty výšky…. Ten točící vrtulník musela být taky síla. Co ty konečníky? Snědli to všichni?

21
RadstaR
Reagovat

LadyXL: Kupodivuju jo. Nekdo mel 2, nekdo 4. Jen jeden tomu uniknul, protoze 2x se trefil do 0 :)

Tady mas obrazeky pro predstavu, jak to vypadalo:
http://img202.imageshack.us/gal.php?g=prasecikonecnik.jpg

22
LadyXL
Reagovat

RadStar- díky moc za přiblížení! Tedy Fůůůj, ty vypadají, takové scvrklé…:-). No ale když si odmyslí,co jí,tak se to dalo sníst.

23
Zack
Reagovat

Baví vás dům snů? mám se na to podívat?

24
Zajic
Reagovat

Zajimalo by me proc je fear factor na uloz to, ktere v nekterych chvilich jede opravdu pomalu az je to nesnesitelne.

25
RadstaR
Reagovat

Zajic: Protoze vmestnat 40-50 minut do 160 MB opravdu nejde. Pekelna kuchyne uz byla se svoji kvalitou na uplny hranici koukateknosti, proto je tohle na uloz.to v normalni kvalite.

26
Zajic
Reagovat

Jenze uloz.to je nesnesitelnej server…uz potreti se mi tam odsud zaseklo stahovani a po ctvrte uz to zkouset nebudu. Pockam az to nekdo sesosa a obejvi se to na rapidu.

27
RadstaR
Reagovat

Rapid je fajn, ale totalne nepouzitelnej pro neplatici zakazniky at uz samotnou rychlosti stahovani, tak limitama.

28
Zajic
Reagovat

Souhlasim, prave proto se platici uzivatel :-)

29
etin
Reagovat

Hej supr že je tu druhá série díííík mooooc první by byla taky fajn já vím jen že na stránce: warcenter.cz/viewtopic.php?f=47&t=267575&p=608322&hilit=faktor+strachu#p608322 je úplně první díl 1 série a prej budou dodávat další tak toufám že vám to pomůže

30
Zack
Reagovat

etin: První sérii jsem tam nenašel.

31
anonyman
Reagovat

ste good, dík za ty díly hlavně za ten playmate speciál! xD

32
Zajic
Reagovat

Zacina mi z ty reality show bejt docela na blití, respektive úkolů týkající se zvířat. Rozmajzlej brouk mi nevadí, ale házet s potkanama a hadama z vejšky do kýble, válet se po nich…docela debilita.

33
RadstaR
Reagovat

Nesmis byt citlivka. Bud rad, ze si nikdy nevidet poradne, co se deje v ruznych laborkach. Tohle je uplny nic.

34
etin
Reagovat

Zack: Tak klikni na tohle : http://www.multiload.cz/stahnout/67008/fearfactor_s02e01cz-avi/ a tam je ten první díl jinak si musíme počkat až dodají další

35
etin
Reagovat

Zack: a pak si můžeš vybrat odkud to chceš stáhnou např.cz share,rapid-share,hell share…

36
RadstaR
Reagovat

etin: Asi sem blbej, ale podle nazvu souboru to vypada na 2. serii a jeste k tomu soubor ode me, kterej jen nekdo vzal a nahral jinam a ted to siri po warez foru :D

37
etin
Reagovat

Zack: Tak to nevim možné to je:(

38
Zack
Reagovat

Radstar: to je rychlost, super.

Jinak jsem se Etin ptal na 1. sérii né na druhou

39
Zajic
Reagovat

RadstaR: Laborky mi nijak nevaděj, v prvé řadě to nevidim a vdruhé řadě se tam njedná o bezúčelné mrzačení zvířat a to ať se jedná o testy na zvířatech kvůli lékum, nebo jen kvůli kosmetice. Polozabíjet zvířata kvůli tomu aby se pár američanů bavilo mi přijde nanejvýš nevhodné.

40
Rimsák
Reagovat

Na rapid by to neslo? První rada nebude? díky za odpoved : )

41
RadstaR
Reagovat

Prvni radu nemam a na rapid leda by to nekdo reuploadnul, protoze sem linej to rozdelovat a znovu vsechno nahravat nekam jinam a dalsi duvody jsem uz psal :)

42
smrc
Reagovat

díl s02e05 nefunguje. „Soubor na serveru není k dispozici.“
Co mám dělat? Prosím o reupload.

43
I love fear factor
Reagovat

ježiš děkujuuuuuuuuu ja to scháněla tak dlouho x!

44
godsila
Reagovat

čaues, bude tu i páteční 21.díl???

45
Sára
Reagovat

strašně díííky já a celá naše rodina ten pořad milujeme!!!!!!!!!! A pokud se objeví někde i 1.série, prosím dejte mi vědět, díííky moc

46
RadstaR
Reagovat

Bohuzel patecni dil nebude. Uz ve ctvrtek jsem mel problemy s nahravanim a v patek jsem v podstate nemel vubec signal (bohuzel nemame spolecnou antenu, bydlim na sidlisti kolem same baraky a z prvniho patra chytam signal na obycejnou antenu). Nicmene co jsem tak nejak zahlidnul, tak slo jen o dil, kde byly ukazky z predchozich dilu serie.

47
Scream
Reagovat

Ahoj.. když si to stáhnu, tak mi jde jen zvuk. Jakej je na to program?

48
jitka
Reagovat

nějak mi jede jen zvuk :D a bez obrau to je špatný

49
kokot
Reagovat

jak tak koukám ste všichni banda idiotů co to neumí ani stáhnout…tedaa az na red stara…jinak dementi

50
etin
Reagovat

ahoj jak ve faktoru strachu jedli ti pindouri

51
etin
Reagovat

sáro nekamarádíme stebou

52
etin
Reagovat

jsi obluda

53
Monika
Reagovat

já sem spíš taková sportovní takže skok z člunu an člun a pod…. bych zvládla ale mám docela slabé břicho ny tydlety humusi. varlata,mozek,žížaly atd…… FUJ totální humus ale co někomu to nedělá problémy ale někumu třeba zase ten sport no každý sme jiní. ale jinak na to koukám velmi ráda a pořád. VŘELE DOPORUČUJI JE TO ZÁBAVA.

54
chica
Reagovat

Se mi líbí, jak někteří nadávají, proč to je tady a ne jinde…místo toho, aby byli rádi, že to vůbec někde je. Hledala jsem a nikde jinde jsem nenašla, navíc mi to tady těch 300KB/s téměř frčí, takže mi díl trvá asi 20 minut, zatím si vyžehlím, uklidím, někdy i uvařím, takže paráda :) Pořad je to super, někdy to stíhám a občas se zdá, že to není tak šílený, ale asi je jiné být v jejich kůži :) Co mě docela dostalo, tak pití pštrosího vejce a pojídání koňského konečníku…

55
chica
Reagovat

Jinak komu jede jen zvuk, tak mě i video jede v KM player :)

56
Scream
Reagovat

Díky, díky!! :D Konečně se můžu koukat na Larryho :D

57
fearfactor maniak :)
Reagovat

zdravím, jsem velký fanoušek tohoto pořadu. Nešlo by to prosím Vás dát na Czshare ?
Mockrát děkuji.

58
misa
Reagovat

ahuj milacku miluji te !

59
IQ
Reagovat

Nooo tk já mam stáhlou celou 1. řadu a půlku 2 ae druhá mi nejde pustit hraje mi jenom zvuk x(

60
steve
Reagovat

mě nejde 2 ani 3 serie spustit vubec jen 1ni sertie mi de a nikde nemuzu najit jiny odkaz na to

61
betka
Reagovat

mneto zajima kazdejden se nato koukam jeto super serilal

62
pavel
Reagovat

ahoj ja na to koukam stale a me se to libí hodne chci to tam skusit neni a tim co skazit muzes vdycky skusit vsechno jednou a ja o tom stojim

63
kamca
Reagovat

faktor strachu je strašně fajn. ale nevim proč natáčíte,pulku,páru a pak davate zase normální-díl.a proč,joe má jiný hlas. děkuji-odepište.

64
aleš
Reagovat

Chtěl bych dotoho faktoru strachu jít až budu dospělej ,ale neumím moc anglicky

65
f
Reagovat

kamca: si retardovaná nebo jen dementní??

66
martin fedak
Reagovat

je to viborni

67
martin fedak
Reagovat

je to pecka a jak mi bude 18 tak to skusim alle tet mi 12

Přidat komentář