Panáček v reality show

Monika Štiková v nové show TV Barrandov – Tchýně

19. Srpen 2015 | napsal(a): | reality show: Tchýně

[singlepic id=11065 w=615]
TV Barrandov nasazuje další novinku podzimní sezóny – reality show Tchyně. Máte dluhy? Nezvládáte svoje děti? Štve Vás manžel? Je Vaše rodina prostě v troskách? Pak se obraťte na jedinečnou tchyni Moniku Štikovou, která Vaše problémy vyřeší za pár dnů. Slibují vypjaté situace a sázejí na moderátorku. Ta si své hvězdné chvíle v bulváru užívala před dvěma lety. Stejně známá je i její dcera Ornella, která rozvedla manželství Partyšové s Koktou. Tomu následně porodila syna a stáhla se do ústraní, s matkou se nestýká.

Ze začátku rodina Štikových vystupovala jako milionáři, posléze se provalilo, že mají velké dluhy a čelí několika exekucím. Monika Štiková si dokonce musela začít vydělávat v recepci jedné firmy. Prezentovali se mega vilou, ale později se ukázalo, že ji měli pouze pronajatou a kvůli dluhům se vystěhovali neznámo kam. Přivýdělek z Barrandova jí tedy jistě přijde vhod. Nebo bude mít větší radost exekutor?! Kdyby se dalo věřit všemu, co píše bulvár, tak musím uznat, že Štiková má opravdu bohaté životní zkušenosti, čímž právě její volbu zaštitují tvůrci pořadu. Já osobně budu mít se „seriózností“ matky Štikové problém, ale nechme se překvapit.

Barrandov slibuje novinku, ale stejný formát není neznámý mnohým čtenářům našich stránek. Pod názvem Svokra, ho už delší dobu vysílá slovenská TV Markíza. Těší se velkému úspěchu také díky skvělé moderátorce Gize Oňové.
Pořad by se měl vysílat celý podzim, zájemců o pomoc se údajně hlásí několik stovek.

Novinku Tchýně sledujte vždy ve středu od 21.20 na TV Barrandov! Archiv má tato stanice zpoplatněný.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Tchýně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
Radek
Reagovat

Počkat, tahle ženština řeší i dluhy? :-)

Reagovat

Jj, ale jen ty cizí :D

Honorář pro rodinu je 20 tisíc!

3
Milan Bart
Reagovat

Tak by mě docela zajímalo,kam na tyhle nápady tahle televize chodí??Už vůbec jsem netušil,že nějaká provařená M.ŠTIKOVÁ JE MODERÁTORKA,??a to od které doby???..neměla by se nejdříve naučil mluvit,než jí tahle televize pasuje do role moderátorky??Jsem přesvědčen,že to není “persona“,který by měla radit lidem ,jenž mají problémy.Zřejmě se zde sází na její minulost a bulvární styl života,s očekáváním že zvýší sledovanost tohoto pořadu.Stačilo mě pár minut abych pochopil,že je na světě další nepovedená s prominutím sra..a.Poměrně dost to totiž vypovídá o naší společnosti,uplatnění zde mají hlupáci,rychlokvašky a lidi bez jakýkoliv zkušeností a praxe…

4
marta
Reagovat

Tak pozeram ten program Tchyne no ,teda nic trapnejsie som velmi dlho nevidela,ta osoba , akoze tchyne na mna posobi velmi negativne,umelo a dost hlupo.To bol teda vyber.

5
Jan Liška
Reagovat

Den první – uměle vyvolaná hádka s přivolanou komparzistkou, pardon „kamarádkou“. Den druhý – návštěva aquaparku. Den třetí – smažení řízků. A je po rodinné krizi :D

6
Johana
Reagovat

Ja zklamana nejsem- nic jsem si od toho neslibovala, nic jsem take nedostala…pristi stredu vyuziji cas smysluplneji.
Nedivim se manzelce, ze do toho verejneho propirani problemu nesla, obavam se vsak, ze tato akce rodinnou krizi spis prohloubi, nez urovna.

Reagovat

Ztráta času! Rodina dál v problémech, hlavně že Štiková má vyděláno. Katastrofa ji poslouchat. Řeší sex místo dluhů, pak je zabaví, nakrmí a sbohem, jste mi volní.

8
Yanys
Reagovat

Po včerejším shlédnutí jsem si zase projednou uvědomila, že teda dnes v televizi může být asi opravdu každý. Způsob, jakým se paní Štiková prezentuje a jak se snaží „řešit“ životy druhých, no jen jsem žasla…Nejvíc se mi líbila fráze typu: cítíte, jak vás to stmelilo? To použila během pořadu rovnou několikrát, co na tom, že rodina je v rozkladu a manželka a matka v jedné osobě se toho významného stmelování, které se skládalo z návštěvy aquaparku a sledování, jak pěkně Štiková smaží řízky, nehodlá ani na moment zúčastnit…Úplně bylo cítit, jak se ráda poslouchá a je přesvědčená, že cokoliv z ní vypadne, to je automaticky perla, opak je však pravdou. Mnohdy to působilo až křečovitě a strojeně, o tom, že by její návštěva měla blahodárný účinnek na již mrtvé manželství si zrovna nemyslím…Jedním slovem nuda a myslím, že moc velkou sledovanost to právě vzhledem k nudné a hloupě působící moderátorce asi mít nebude…

9
evča
Reagovat

Tahle tlustá příšera by si nejdřív měla zamést před vlastním prahem, sama má dluhů jako máku, z dcery vychovala kur….Kam až chce TV Barrandov zajít? To se raději budu dívat po 100 na Zemana.

10
cathy
Reagovat

Jsem fakt zhnusená…:-(

11
Hornsteinerová Marie
Reagovat

Opravdu větší blbost jsem neviděla.Vydržela jsem u tohoto programu asi pět minut a úplně mi stačilo.Chtěla bych vědět jaká byla protislužba za tlačenku do televize.

12
janibu
Reagovat

@Milan Bart: Musím jen souhlasit se vším co je tu napsáno.
Paní Štiková o které se mluvilo jen v bulváru a někdo z ní dělá celebritu, by v takovém pořadu neměla vůbec být, natož odborně i laicky radit, když si neumí srovnat svůj život. Není to dobrý vzor,tak jako zadlužený Pomeje ,jako moderátor a.j.
To televize neumí vybrat slušné, nekonfliktní a chytré moderátory?????? Nebo televizní stanice vybírají celebrity z ulice????

13
Ajda
Reagovat

Čekali, že diváci padnou ze Štiky na prdel, opak je pravda..

Reagovat

@Ajda: To říkáš na základě nějakých mizerných čísel sledovanosti nebo dle komentářů tady? Jen abych věděl, zda náhodou někde už nejsou nějaká čísla :-)

15
Libor
Reagovat

@SUNíčko: Sledovanost Tchyně byla 210 tisíc diváků 15+

16
Radek
Reagovat

@Libor: Což je na Barrandov velmi dobré číslo, ne?

17
Ajda
Reagovat

Spáčilovou nemusím, ale trefně to popsala v MF. Dala Tchýni 10% :-)

18
Marie
Reagovat

No to snad ne? Větší kráva už snad radit nemůže.Myslela jsem si, že představitelky souddkyň jsou nemožné,ale toto co TV Barandav předvádí je slušně řečeno trapné.

19
Ajda
Reagovat

Štikovi mají na krku 18 exekucí. Dluh 3 miliony! Honorář za ten otřesný výkon až milion. Prý ho použije na splátky.

20
upcž
Reagovat

A tak třeba to něco vyřeší. Ono – Štiková sice plácala taková ta obecná moudra, která by ale dostali i v kdejaké partnerské poradně, čili to bych jí nevyčítala. K žehlení to šlo.
Líbil se mi ten nejstarší kluk, ten byl fakt šikovnej.
Spíš by mě zajímalo, co by místní experti té rodině poradili.
Jasně, na propírání soukromých věcí na veřejnosti mám taky svůj názor, ale od toho se oprostím. A teď, co dál?
Co s tou rodinou? Podle mě se zmůžete na podobný/stejný plácání a řešení jako Štikovka.
Akorát za to neberete prachy :)

21
Ajda
Reagovat

@upcž: Radit někde, kde znám jen pravdu jedné strany je blbost. Stejne tak je blbost nacpat jim za veřejný striptýz dvacet tisíc a víc se nestarat. Ta rodina neměla v pořadu bez účasti matky co dělat.

22
Geryová
Reagovat

Mony moc vám fandím, jste super. Pořad se mi moc líbí.

23
Blabla
Reagovat

mě to přišlo takové celé nějak umělé….tlačenka…všichni jsou super, štika je super…Vlastně se divák nic nedozvěděl, jen to, že rodina spolu vůbec nejí a nekomunikuje…a nejsem si jistá, jestli se po třech dnech u nich něco změní…doufám, že jo…Jinak štika je dost divná a podle mě to tlačí z paty…mnohdy se mi zdá, že netuší na to se zeptat, nebo co říct…(pokud to nemá napsané dopředu)…Jasné, asi to k něčemu bude, jen nevím k čemu, bo to byl první a poslední díl, který jsem viděla…

24
upc ž
Reagovat

@Ajda: A to máš za pravdu.
Ale jinak opravdu to, o co se tam snažila, jsou takové běžné rady pro nefungující vztahy.

25
anežka
Reagovat

@evča: r
Měla by se stydět, dcera rozvrátila manželství s malým dítětem. Ať zaleze a vůbec se neukazuje na veřejnosti. Asi má z ostudy ušitý kabát až na paty. Hned bych jí vyhodila!!!

26
Daniela Mrázková
Reagovat

Dobrý den.

Pořad ukazuje na naší společnost a nespolehlivost mladých lidí. Paní Monice Štikové moc fandím.

27
Ajda
Reagovat

No jasné, paní Danielo Mrázkovà! Monika je sama spolehlivá až je skoro světice :-) A jak je spolehlivá její mladá dcerka, to ví snad každý :D Doufám, že to chápu dobře a fandíte jí k rychlému splácení všech dluhů, které její povedená rodinka nasekala!

28
marie
Reagovat

No co to zase bylo? Radit někomu,že je dáma a sama se chová jako poslední hovado.Komunikace je velmi důležitá,ale Vaše tchýně si bere protagonisty do parku apd. a tam jim jenom domlouvá.Taková mladá holka,jaká byla v posledním pořadu s IQ tykve asi těžko pochopí co se po ní chce.Slíbit může před kamerou cokoli,hlavně že dostane 20.000 Kč.Proč například nevzaly společně děti do parku? Lepší je jít ke kadeřníkovi a na manikůru,to je Štikové bližší a tam se může předvádět.
Vašebprogramy jsou kopírování hlavěn slovensých pořadů. A Vaše neobjektivní zprávy ,to se nedá sledovat.

29
Nabella VF
Reagovat

@Ajda: Já jsem tedy na drdel padla, ještě jsem se nevzpamatovala.

30
Olga
Reagovat

Nemám nic proti p. Štikové, neřeším její soukromý život, ale pořad Tchýně, je něco tak stupidního, že se na to nedá vůbes koukat. Dnes jsme se v pořadu naučili čistit dětem zoubky a to bylo celé. Myslím si, že se televize Barrandov zbláznila a pevně věřím, že tento pořad co nevidět ukončí. Paní Štiková, se vůbec neumí vyjadřovat, natož někoho o něčem poučovat a učit. Opravdu vyvedený pořad !!! :D :D :D

31
Petra
Reagovat

Omyl. Viděla jsem rozhovor s M. Štikovou a na jejího manžela je 18 exekucí , ona má 3 nebo 4 exekuce. Takže ty dluhy jsou mnohem vyšší. Když se jí moderátorka ptala z čeho ty dluhy mají tak odpověděla, že naletěli špatnému pánovi.

32
Michal
Reagovat

Tohle je prostě dno žumpy,málem jsem se pozvracel…banda debilů!

33
anežka
Reagovat

Zajímalo by mě zda má tato „dáma“ patřičné vzdělání psychologického nebo sociálního zaměření, když jí tak dobře televize platí. Mohla bych ji zastoupit, jsem psycholog, ty bludy co tam povídá odpovídají o její nekompetentnosti v oboru. A televize by s ní měla co nejrychlejí ukončit smlouvu, než napáchá víc škody jak užitku.

34
lena
Reagovat

Tak tenhle pořad mě „pobavil“. Podle mne, Je to jeden velký podvod, Jsem přesvědčena, že vše je nahraný. Za dva dny udělá z líné čůzy, která nedělá dětem ani snidani, vzornou hospodyňku a z hulváta, který by jí nejraději jednu flákl, galantního muže. To byl závěr, jen zamáčknout slzu. :-)

35
eva
Reagovat

Kdo tohle vymyslel neměl asi hlavu v pořádku Je to příšerné a vrchol je Monika Štiková ,ta místo toho aby si uspořádala svůj život tak radí jiným.Její projev je hrozný.Sledovanost asi bude veliká.

36
Kotoucova Alena
Reagovat

Prosim uz NE, na ten Vas porad Tchyne se opravdu neda koukat a hlavne pani Stikova nema co radit, kdyz je sama zadluzena az po usi.Uz jenom na ni koukat ,dela se cloveku spatne!!!Barrandov mi pripada, jako kdyz si zamerne vybira same zoufalce,kteri uplne propadli v jine televizi,nebo se chteji prosadit,ale jsou to ubozaci.

37
Porazilová Alice
Reagovat

Jsem poměrně tolerantní divák,ale toto je snad nejhorší odpad,jaký jsem kdy zahlédla,nepočítám-li pohled do kontejneru na bioodpad. Zejména díky „tchýni“, která je asi stejně dobrým psychologem jako já traktoristou. Myslím,že „psycholožka“ Štiková může napáchat na svých obětech dosti škody. Tedy v případě,že ti lidé opravdu volají po pomoci a ne finanční odměně.Nechápu,jak je vůbec možné,že něco takového může vzniknout a někdo to financuje.

38
Michaela Zarubova
Reagovat

Prosimvas nevite kde se opakuje porad tchyne na nakem kanalu?

39
Danca
Reagovat

Vcera jsem videla Vas porad Tchyne.Proboha, takovou ptakovinu jsem snad jeste nevidela a jeste kdyz se tam objevilo to prasatko zadluzene Stikova,ktera radi lidem, jak se maji chovat.To si delate z lidi srandu.Kdo vymyslel, ze tuhle ptakovinu bude moderovat tato zkrachovala zenstina, nechala bych ho to zaplatit ze sveho.Vzdyt ta Stikova neumi ani poradne mluvit!!!

40
okkvp
Reagovat

@Danca: Pořad Tchýně není náš, ale Tv Barrandov.
Třeba to při třetí návštěvě této stránky zvládnete rozlišit

41
Slávka
Reagovat

Dobrý den. Těšila jsem se na Váš pořad Tchyně. Nemile jsem překvapená výběrem moderátora. Vůbec se to nedá srovnat s paní Gizkou Oňovou, která moderuje pořad Svokra. Paní Štiková se do tohoto pořadu vůbec nehodí, není důvěryhodná a navíc je velmi vulgární. To jste tedy šlápli hodně vedle. Tímto jste tento pořad odsoudili k zániku.

42
Ajda
Reagovat

@Slávka: Pláčete na špatném hrobě, my s pořadem nemáme nic společného. Svoji nespokojenost adresujte na dotazy@barrandov.tv

43
robert
Reagovat

V jádru s vámi souhlasím, až na jednu vyjímku. Tato osoba se nikdy neměla do TV barandov dostat. Divím se, že celkem zavedená TV chtěla překvapit novým pořadem, ale v tomto případě šlápla vedle. Vedle skvělých moderátorů postavili na jejich úroveň absolutně neschopnou a nezajímavou osobu jako je p. Štiková. Aniž by ji nechali projít kurzem českého jazyka. Dle statistik je tento pořad i dobré jméno TV Barandov poškozeno neprofesionálním výběrem pořadu, včetně „moderátorky“! Každý ví, že tchyně v rodině je vítaná jen když to musí být. Proč ukazovat mladým rodinám jak to nemá vypadat? Je mi z toho na blití.

44
robert
Reagovat

Jako každý nemám rád reklamy. V tomto případě bych doporučil TV Barrandov vyplnit vysílací čas místo pořadu Tchýně vyplnit reklamou, na kterou bych se raději díval.

45
Trinity99
Reagovat

Pořad tchýně se mi líbí.Paní Štikové fandím.

46
Petr
Reagovat

Tak jsem omylem naladil pořad Tchyně. Něco tak hrozného jsem ještě neviděl…,kdo to vymyslel…ten za to dostal peníze?…já bych ho hnal s….kým krokem. Že se nestydí p. Štiková něco takového předvádět a ještě k tomu veřejně…na to musí být opravdu hroší kůže…to se jinak říci nedá…že jí hanba nefackuje. Bylo by asi rozumné, kdyby si zametla před vlastním prahem a doplnila si základní vzdělání z psychologie, Vaše televize opravdu tímto hluboko klesla…je to něco příšernýho.

47
Petr
Reagovat

Pořad Tchyně dělá celé vaší televizi pouze ostudu, jak jste mohli tak hluboko klesnout? Za některé výroky a rádoby „rady“ bych moderátorku zažaloval…nevím co jste tímto pořadem sledovali, ale zvýšení sledovanosti to asi nebylo…je to ostuda celé vaší televize a toho, kdo to vymyslel bych na hodinu vyhodil.

48
Jaroslava Klíčová
Reagovat

Dobrý den,na pořad TCHYNĚ se nedívám pravidelně,protože jsem měla také jisté předsudky k paní ŠTIKOVÉ,ale po shlednutí posledních dvou dílů,jsem změnila názor.Paní ŠTIKOVÉ má svůj osobní život a ten mě nezajím.Lidičky,kteří jí prosí o pomoc se tam hlásí DOBROVOLNĚ,nikdo je do toho nenutí a pokud se někomu ten pořad nelíbí ,tak stačí přepnout na jiný program.JÁ po shlednutí,tech posledních dvou dílů,jsem nebyla naštvaná na p.MONIKU ,ale na ty dvě dámy,nechapu,jak dokážou takhle žít,hlavně ta poslední,co se ten její manžel opíjí každý den a děti se musí na to dívat.Mluvím tedˇz vlastní zkušenosti.Proto nechápu proč chtějí pomoct,když vlastně nemají zájem!

49
Aleš
Reagovat

Dobrý den, jen jsem chtěl říci, že tento pořad je podvrh. Poslední díl 5.11.2015 kde byla rodina, Petr a jeho manželka, je podvrh. Pán se jmenuje Aleš a žádné dítě nemá, je bezdětný a svobodný. Má pouze přítelkyni z ukrajiny. 3tiková je kráva a vše je jen podvrh narafičený pro lidi. Jinak pana Petra znám osobně. Hnus, ať to ta trapná Štiková zabalí.

50
Dana
Reagovat

@Milan Bart: Naprosto s Vámi souhlasím. Byla jsem v šoku, když jsem se dozvěděla o nové televizní „moderátorce“.

51
Yvona
Reagovat

Nic horšího a trapnejsiho jsem neviděla

52
Katy
Reagovat

Mně pořád připadá hraný… To je jak pořád Soudkyně Barbara..i stejní herci se tam opakujou. 👎 Ten plešatý co psychicky týral ženu už si zahrál v Barbaře silně věřícího, který chtěl do péče svého syna a dnešní herci už taky hrali na Barrandově.

53
Katy
Reagovat

@Aleš: Máte pravdu

54
Jana Nováková
Reagovat

Monika je docela dobrá,holt každý má jiný ůhel pohledu na věc,ale Monika je dobrá,zkuste si představit sebe v její roli,já vím je to ůhel pohledu,ale jak by jste to zvládli vy,někdy je třetí osoba potřebná,takovej malej mediátor.

55
Nikola
Reagovat

Ano souhlasím s @ Katy a Alešem. Člověk který hrál v Křižovatkách života( tlustý pán- bojoval o zredukování váhy svých dětí ) hrál i tady v pořadu Tchýně.
Stejně, tak jako Soudkyně Barbara, 2 herečky z Ulice hrály i v této „reality show“.
1. v Ulici hrála zdravotní sestru a v Barbaře feťačku.. a 2. Herečka hrála nevěrnou manželku a v Ulici se nyní objevuje velice často jako manželka toho pána architekta.

56
Lady XL
Reagovat

@Nikola: copak Soudkyni Barbara beru jako „hru“. Je naprosto jasné, že to není z opravdové soudní síně, navíc i dělali nábor na herce, neherce, kdo by tam učinkoval. Takže tam mi nevadí opakující se herci, či slabí neherci. Ale jsem v šoku z toho, co se tu píše, že Tchyně je celá „zrežírovaná“, tj. že tam vlastně lidi hrají! Je to taková inscenace – hrají někoho jiného i co do jména a rodiny vůbec…. Pokud to tak je, tak je to velký podvod od Barrandova, už jsme si částečně zvykli, že režie lidem vlastně říká, co mají dělat atd. – viz Farma aj., ale tohle je podle mne silná káva. Nemyslím si totiž, že v cizině to dělají takhle. A jestli neměli dost přihlášených zoufalých rodin, tak do toho neměli jít.
Podotýkám, že se na Tchyni vůbec nedívám, vidím z toho jen trapné ukázky mezi pořady.

57
vladka Morava
Reagovat

Vážená televize , co se týče pořadu “ Tchýně “ , tak větší pitomost jsem neviděla . Pani Štiková určitě není ta osoba , která by měla někomu udílet rady , jak mají rodiny žít. Kdyby si udělala v první řadě pořádek ve své rodině , tak by to mělo účel. Když se dívám na její pořad , tak je mě z toho zle . To nemáte nikoho jiného a hlavně normálního kdo by ji mohl nahradit ?

58
Ajda
Reagovat

@vladka Morava: Brečíte na špatném hrobě. Všimla jste si na jaké stránky píšete? Nejsme televize, ale jinak s vámi souhlasím :-) Dokonce bych pořad rovnou zrušila.

59
Smrčinová
Reagovat

Zhref=“#comment-791930″>Slávka: Zaráží mne vulgarita paní Štikové. Ono říct tátovi od rodiny vyndej si to hovno z hlavy je fakt síla. Nedivila bych se, kdyby se někdo neovládl a dostala přes hubu.Copak paní má nějaké sociální vzdělání, že může zasahovat do rodiny????,Snad jsou k zasahování do rodiny kompetentní sociální pracovnice.

60
hana
Reagovat

Myslela jsem, že na dně je Prima s těmi přiblblými pořady jako prostřeno atd, ale tohle je fakt vrchol. Co tam proboha dělá ta příšerná kreatura ? Ona je snad psycholožka ? Prohlašuji tento pořad za opravdovou stoku a přiměřeně nechutnou hlavní postavou.

61
hana
Reagovat

@Jana Nováková:
a já si zas představuju že jste zpět v obecné a učíte se psát úhel.-

62
Vlaďka
Reagovat

Pokud pořad Tchýně je režírovaný a hrají tam herci, tak Štiková tam dobře zapadla. Hraje dobře.S vědomím,že je to bouda na diváky tam předvádí dobré divadlo. Śkoda, že se nemůžeme ,,obout“ do tvůrce pořadu nebo programového ředitele. To by mi bavilo více ,tohle jsou jen lidi, co zahrají za prachy všechno.

63
Ajda
Reagovat

Pořad Tchýně je paskvil od prvního dílu. Kdo viděl někdy byť jen jediný díl Svokry, tak žasne nad odvahou Barrandova.
Štikové chybí nadhled a neumí si zachovat chladnou hlavu. Jak může radit někomu, kdo je často starší než ona? Absolutně si nesmí dovolit hysterické výstupy, nadávání, urážení. Ona má být ta, která radí, ale opak je pravda. Neudrží emoce a jediným výsledkem je, že se snaží přeječet protějšek. Je nepřípustné, aby nadávala účastníkům do debilů, dětem do parchantů, spratků atd. Ohání se fyzickými tresty a předhazuje vlastní výchovu ve své rodině. Vše špatně! I jen nahodilý čtenář titulků v bulváru, bez kterého Štikovic rodina neumí žít, a který z nich vlastně stvořil „celebrity“ ví, co je zač ona i její dcery. Dluhy, exekuce, chlubí se vilou, která jim nepatřila, za vrchol luxusu prezentují dovolenou v Bulharsku, dcera rozbije manželství jiným v přímém přenosu a tato dáma chce někomu radit? Holt si tvůrci mysleli, že divák je podobná stoka z jaké vytáhli Štiku, ale narazili. Viděla jsem vždy kousky, až později, když si platím archív, jsem se odhodlala pustit díly zpětně, jen několik a jako kulisu. Stačilo! Zcela zbytečný pořad, neřeším herce neherce, hlavně mi tam chybí zpětná vazba po delším časovém odstupu. Bohužel takovýchto pořadů je na této stanici většina.

P.S.:
V současné době Štika hubne v přímém přenosu v bulváru pod dohledem známého zobače anabolik Chaloupky.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/366747/misto-bucku-a-mastne-pusy-maka-stikova-v-posilovne-udelam-z-ni-stabajznu-rika-trener.html

64
Dena
Reagovat

@vladka Morava: No…oni z televize nejspíše, ale budou všichni na jedno brdo Jsou to komedoši

65
Vlaďka
Reagovat

Vždycky si říkám co je to asi za člověka co stvořil hloupou reklamu, film nebo televizní pořad. Bohužel, já nehledám v Monice nic co ani nemá, já hledám odpověď, který mocipán má peníze a rozhodující slovo, co se bude vysílat divákům, má tu drzost nebo zvrácenost. Jejich 13. komnata by byla jistě zajímavá.

66
pavla denesova
Reagovat

@lena: je to pravda,vše je to podvod,vše je nahráno jen jako.Žádné rodiny,žádné problémy,všichni mají naučené co mají říkat…

67
zina
Reagovat

Jedna velka katastrofa! Štikova, ktera ma ve sve rodine neskutecne problemu tu reši problemy v rodine řečmi typu „musiš byt silna“ atd.. Kdo je kompetentni tu ženskou z obrazovky vyrazit? Mluvit neumi, problematice nerozumi a ješte se na ni neda koukat.

68
pepa
Reagovat

Nikdo z Vas nepochopil podstatu vy trolove, cele je to fejk, protagoniste jsou komparzisti, spousta z techto osob se tez objevila v poradu soudkyne barbara a opet hrali jine osoby. Je to kompletne nahrane, dle scenare, viz treba dil s kulturistou Ales Bejr. Vsechno je to pro Vas troly.. Abyste sw jakoby bavili u tech emoci, jedinej smysl je brat to s humorem a nadsazkou a budetrete se u toho tlemit celej porad.

69
dean bartak
Reagovat

ty dve nejsou ani na pomazleni vypadaji jak dve prasata a sukaci pany fuj

70
dean bartak
Reagovat

hnusnejsi zensky snad ani nejsou to je hrozny jak se priroda vyradila ty tak do zoo do klece

Přidat komentář