Panáček v reality show

Zbohom, Slovensko!: Opustili rodnú krajinu, aby našli šťastie!

14. Leden 2014 | napsal(a): | reality show: Zbohom, Slovensko!

[singlepic id=5915 w=420]
Opustili rodinu, kamarátov a svoju rodnú zem. Opustili Slovensko, aby sa vydali hľadať šťastie niekde inde. Nová dokumentárna relácia Jojky – Zbohom, Slovensko! sa po prestávke vracia opäť na obraz. Relácia prinesie autentické príbehy Slovákov, ktorí vycestovali za hranice republiky, aby tam začali od nuly. Zbohom, Slovensko! dnes o 22:15 na Jojke!

Uvidíme zdravotného brata; rómsku rodinu, slovenskú moderátorku v Taliansku či mladíka, ktorý sa živí tzv. baskingom a iných. Pozrite si minútovú upútavku.

Tomáš Lelovič sa rozhodol odísť na Kanárske ostrovy a živiť sa takzvaným baskingom – spevom a hrou na ulici.

Manželov Drbúlovcov rozdelila diaľka. Zatiaľ čo manžel vycestoval za prácou do Veľkej Británie, pani Drbúlová za ním doma plače.

Pán Hromuľa pochádza zo Spiša, no štáb relácie Zbohom, Slovensko za ním musel cestovať až za polárny kruh. Presťahoval sa totiž do ďalekého Nórska, kde si splnil svoj životný sen.

Rodina Makuňovcov pociťuje strach pred svojím odchodom z rodnej krajiny. Rovnaké pocity však majú aj zo žitia na Slovensku, a tak nastal čas hlavne pre najstarších členov rodiny konečne spraviť rázny krok a zmeniť svoj život. S piatimi deťmi odchádzajú do Anglicka, aby začali odznova. Ako sa im bude dariť?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Zbohom, Slovensko!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
X
Reagovat

Pripomelo mi..kdy je Slovak nejchytrejsi? Kdyz vystoupi v Praze na hlavaku z vlaku…

Přidat komentář