Panáček v reality show

Zbohom, Slovensko! (11.03.): Opustili domov, aby našli šťastie!

11. Březen 2013 | napsal(a): | reality show: Zbohom, Slovensko!

[singlepic id=5915 w=420]
Opustili rodinu, kamarátov a svoju rodnú zem. Opustili Slovensko, aby sa vydali hľadať šťastie niekde inde. Nová dokumentárna relácia Jojky – Zbohom, Slovensko! prinesie autentické príbehy skutočných Slovákov, ktorí vycestovali za hranice republiky, aby tam začali od nuly. Zbohom, Slovensko! dnes o 21:30 na Jojke! Uvidíme zdravotného brata; rómsku rodinu, slovenskú moderátorku v Taliansku či mladíka, ktorý sa živí tzv. baskingom a iných. Pozrite si minútovú upútavku.

V prvej epizóde sa zoznámime s Andreou Lehotskou, ktorá už dva roky žije v Taliansku, ďalej uvidíme rómsku rodinou Makuňovcov, ktorá ušla pred biedou do Anglicka. Predstaví sa aj mladík Tomáš Lelovič, ktorý odišiel na Kanárske ostrovy, aby sa tam živil „baskingom“ – spevom a hrou predstavení na ulici. Marián Hromádka nám ukáže život, ktorý žije Tenerife už 38 rokov a Dušan Harčár sa divákom predstaví ako zdravotný brat v Anglicku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Zbohom, Slovensko!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Kristián
Reagovat

Reláciu Zbohom,Slovensko! bohužiaľ TV Joj zrušila, podobné príbehy si však môžete prečítať v rámci projektu ZbohomSlovensko.com

Přidat komentář