Panáček v reality show

Najlepšie slovenské torty (16.2.): začínáme Panelákem, krbem a Justinem Biebrem (video)

16. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Najlepšie slovenské torty

[singlepic id=5806 w=420]

SLEDOVANOST: Najlepšie slovenské torty 9,4 rating. Pro TV JOJ je to třetí nejlepší sobotní rating za rok 2013.

Před pár měsících se na televizích ze skupiny Prima a Joj objevily americké verze dortových show Nejlepší dorty (Fabulous Cakes) a Fantastické dorty (Ultimate Cake Off), které si hned získaly divácké publikum, které nešlo na peoplemetrech přehlédnout. Není proto divu, že Prima i JOJ přišly s vlastními verzemi, kdy dnes večer ve 20:30 vykopává TV JOJ jako první s Najlepšími slovenskými tortami. Co nás dnes čeká? A jak probíhalo kočkování ohledně dortových show Primy s JOJ na twitteru?

Každý týden, 3 zadání, 3 dorty

V Najlepšiech slovenských tortách dostanou nejlepší cukráři ze Slovenska 3 zadání, kdy budou muset vyrobit dort přesně podle požadavku lidí, jejichž limitem byla pouze jejich fantazie a cíl, obdarovat někoho blízkého.

V show uvidíte celý proces výroby dortových kolosů, včetně náročnosti přenosu na místo určení.

Dorty Paneláku, krbu a Justina Biebra

V první epizodě Najlepších slovenských tort uvidíme dort pro seriál Panelák, který slaví 5 let. Dále obrovský krb ve kterém bude dokonce hořet a na závěr se zastaví i Justin Bieber. Tedy pouze jeho dortová socha v životní velikosti.

Sladké dortové škádlení Primy s JOJkou

V souvislosti s uvedením české a slovenské mutace dortových show se odehrálo minulý týden na twitteru docela zábavné škádlení mezi ředitelem TV JOJ Františkem Borovským a někým, kdo spravuje oficiální twitter účet Prima FAMILY. Důvod? Každý měl jiný pohled na to, kdo dřív přišel s tím, že udělá místní mutaci dortové show.




[singlepic id=5812 w=420]

Najlepšie slovenské torty, video ukázka 1. dílu

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Najlepšie slovenské torty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
james73
Reagovat

A kolik to vlastně bude mít dílů.

2
Pattrick
Reagovat

Jojka je prostě mistr co se týče pořadů ;)

3
leňa
Reagovat

ten Borovský je pěkně ostrý maník :-))))

4
Elko
Reagovat

1: asi na celú jarnú sezónu ;-),
sám som zvedavý ako to zafunguje, promo zvolili kvalitné, pre oko diváka lákavé :-)

5
galadriel
Reagovat

No v americkej verzii by bola polka Justina z cereálii :))

6
anna
Reagovat

Nelíbil se mi střih pořadu. Vůbec tam nebylo, jaká se nakonec dala náplň a korpus. Byla to nuda, nuda. Šeď, šeď. Nevím, jestli se podívám na další díl. Přitom ti cukráři vypadají moc sympaticky a mohli něco zajímavého o dortech ukázat nebo říct.

7
gabi
Reagovat

6 mne sa naopak zdalo, ze o zlozeni torty povedali viac ako v americkej serii :)
nie je to to iste…chyba sutazivy prvok, ale ved uvidime…

8
galadriel
Reagovat

7- gabi, jojka dávala presne tento istý formát, ale v americkej verzii pred tým, ako začala dávať tú súťaž o troch cukrároch, kde za 9 hodín vytvoria tortu podľa zadávateľa.
Tam informovali oveľa viac ako včera Jojka. Ukazovali nástroje akými modelujú kvietky, formičky a postupy lepšie vysvetľovali, takže hej, svk verzia je nudnejšia, ale verím tomu, že sa to ešte vylepší :))
Ale torty robíme krajšie. Jednoznačne torta krbu bola neskutočná vďaka detailom.

Přidat komentář