Panáček v reality show

Jojka pripravuje slovenskú verziu Najlepšie torty

28. Listopad 2012 | napsal(a): | reality show: Najlepšie slovenské torty

[singlepic id=5679 w=420]
Po veľkom úspechu americkej reality show „Najlepšie torty“ (podobne bola úspešná show „Báječne dorty“ i v ČR) sa rozhodla televízia Joj vytvoriť slovenskú verziu. Najlepší cukrári zo Slovenska vraj pripravia akúkoľvek tortu snov na svadbu, oslavu, párty, zasnúbenie či na oslavu narodenia dieťaťa a podobne (torty bude platiť TV Joj). Diváci sa majú hlásiť do pripravovanej reality show už teraz cez kontaktný formulár. Show televízia odvysiela na jar 2013. Upútavka vo vnútri článku.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Najlepšie slovenské torty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Vyborne. To bude parada videt dorty ne za 10K dolaru, ale za 10K kc respektive max 400 ojro nebo jeste levnejsi :D

2
Elko
Reagovat

1: ne, Jojka im to zaplatí… zabudol som napísať. Len na webe ešte nemajú upútavku, tak som písal veci, čo som si pamätal z upútavky.

Torty môžu mať aj vyššiu sumu :), tak napr. ja som videl tortu za 400 euro, bola viac poschodová ako v Amerike a padla mi sánka, ťažko povedať v akých sumách budú slovenské, ale myslím si, že okolo 1 000 euro by to šlo. :)

Reagovat

Prave sem se bal a stale bojim, ze to bude zase klasicka ceska/slovenska chuda verze :)

4
Amy
Reagovat

Doufejme, že to nebudou kozodorty z mimibazaru :-D

Reagovat

Jako i kdyby nechávala televize dělat dorty za stovky euro nebo i ten tisíc éček (myslím, že málokterý smrtelník u nás si sám nechá za normálních okolností udělat dort za víc než 100E) tak to pořád bude jedna z nejmenších položek na rozpočtu :-D

Přidat komentář