Panáček v reality show

Bordelári (How Clean Is Your House) již brzy další docu-soap na TV Joj

30. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Bordelári / How Clean Is Your House

TV Joj zdá se, chce utrhnout v nadcházejících měsících pořádný kus diváckého koláče a stát se jednoznačnou jedničkou na trhu slovenské televizní zábavy. Napomoci ji k tomu má i reality show (docu soap) How Clean Is Your House, která ponese na Slovensku jméno Bordelári. Jde o původně britský formát, kde 2 profesionální uklízečky navštěvují domácnosti, za jediným účelem, aby je pořádně uklidily. Češi mohou tento formát znát v původní podobě díky TV Barrandov, kde je vysílán pod názvem Máte doma uklizeno?

TV Joj si Bordeláře nechala patentovat již v listopadu 2010 na slovenském Úřadě průmyslového vlastnictví a co nevidět se má spustit i oficiální web na Na televizní obrazovky by Bordelári měli jít již v březnu tohoto roku. Slovenský bulvár zároveň píše o možnosti, že se tento formát, který TV Joj poskytl Fremantle Media, objeví i na TV Prima, nikoliv však ve federální verzi. Každá televize má mít svoji vlastní verzi. Uvidíme, jak se tento formát na Slovensku potažmo v ČR chytne.

P.S.: za tip na novou reality show patří díky Elkovi.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Bordelári / How Clean Is Your House

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Elko
Reagovat

SUNíčko, díky ;) …no Jojka to válííí, ale myslím si, že aj u vás Prima sa poriadne prebrala a má šancu získať obrovský trh koláča zo sledovanosti, čo je len a len dobre pre český trh, už bolo dosť Novaefektu si myslím :).

2
Ondra L.
Reagovat

Todle zní hodně zajímavě :-), na to se těším!

Reagovat

Mám nějaké povědomí, že něco podobného, ze zahraničí, vysílala nějaká z českých digitálních televizí. Nevzpomene si někdo?

4
Maxx
Reagovat

No aby už toho nebylo na té JOJce moc. Všichni víme, jak dopadala Prima, když nabízela každou sezónu hned několik licencovaných reality show a dalších pořadů a lidi v tom pak měli akorát bordel. Ono stačí mít pár stěžejních programů a hlavně kvalitně udělaných. Takovýto bugr a mišmaš povede akorát k tomu, že se minimálně polovina formátů zruší, protože nebudou mít sledovanost. Prima už má hořké zkušenosti s tím, že kvalita znamená víc než kvantita. JOJ to podle mě přepálila, sice je hezké, že chtějí využít situace, kdy je Markíza oslabená a sestřelit ji konečně z trůnu, ale tohle podle mě není ten správný krok.

Reagovat

Vysílá to Barrandov v úterý ve 13 h pod názvem Máte doma uklizeno?

Reagovat

Ajdo, díky, co bych si bez tebe počal :))

7
Kuba
Reagovat

jo běží to na Barrandově a je to hodně dobrý, občas to sleduju. Doufám, že se to vydaří i na Jojce nebo v budoucnu třeba i na Primě, v britské verzi uklízečky navštěvují takový domácnosti, až je i člověku u televize z toho nepořádku špatně.

8
Kapi
Reagovat

Ono to casto vypada v te zahranicni verzi, ze „štáb“ zapracoval na tom aby to vypadalo dostatecne zanedbane pred prichodem tech dvou vychric :)

Neco jako u nas v MOPL „Vemte si to nejhorsi obleceni co doma mate“…

9
Flint
Reagovat

Že by som sa prihlásil, aby som konečne mal doma aspoň raz poriadne upratané? :-)

10
anja
Reagovat

tak na to se těším, díky Elko a SuNíčko za info!

Přidat komentář