Panáček v reality show

Vysněná krása, novinka z nekonečné řady zkrášlovacích show

28. Březen 2022 | napsal(a): | reality show: Vysněná krása

vysnena krasa 1

Docu reality show Vysněná krása je jarní novinkou TV Prima. Co slibuje? Příběhy statečných účinkujících, jejich údajně dechberoucí proměny, odhalená skrytá tajemství a mnohem víc. V podstatě opět nic nového, podobných pořadů už jsme viděli celou řadu. Moderátorkou pořadu je Alice Bendová. Ta je mimochodem jednou z tváří známé KLINIKY YES VISAGE, která je i partnerem tohoto pořadu.

První statečná

Sedmatřicetiletá manažerka Pavlína před celým světem skrývá jedno tajemství, které jí v jejím životě působí trápení. Převis kůže, který Pavlíně zůstal po porodu. Přestože zhubla, kůže zůstala nepružná a diety ani cvičení nezafungovaly. Dvanáct let trápení se rozhodla ukončit přihláškou do časosběrného pořadu Vysněná krása.

Formát je jako přes kopírák, co taky jiného vymyslet. Moderátorka vyzpovídá nešťastnou osobu, tentokrát ji snad nebudou vystavovat v boxu někde v obchoďáku.
Nebude chybět ani rodina, dokonce se partner aktivně zapojí. Sám uvažuje o transplantaci vlasů, ale Tomáš Arsov mu doporučí jiné řešení. Dočká se i bělení zoubků a už se v tom ztrácím. Kdo je vlastně nešťastný? Pavlína? Vladimír? Předpokládám, že jako vždy bude na prvním místě reklama na zákroky. Pavlína podstoupila na Klinice YES VISAGE lipo-abdominoplastiku, niťový lifting, omlazení hřbetů rukou a aplikaci botulotoxinu. Najdou se i nové brýle, účes, oblečení…
Na závěr nesmí chybět obdivné ovace celé rodiny a děkování na všechny strany od šťastné Pavlíny.

Nechápu, k čemu je kanál Prima Show, kam podle mne pořad patří. Ale ne, sledovat jej můžete každé pondělí kolem 21.30 na TV Prima. Předskokanem mu od příštího týdne bude Farmář hledá ženu.

 

Zdroj: TV Prima, FB Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Vysněná krása

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Když jsem zahlédl upoutávku, tak jsem přemýšlel, proč se to nejmenuje O 10 let mladší. Přišlo mně to zcela stejné.

Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Mladší o pár let, Mladší o deset let, Nahá jsi krásná, teď Vysněná krása a budou určitě další. Jeden velký reklamní blok na zákroky, mnohé zcela zbytečné. Tahle paní od začátku vypadala o deset let starší a bylo to tak i na konci :D

3
Lady XL
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Víš, když oni ti sponzoři by do toho nešli, kdyby to měli dávat jen na Prima SHOW…., tam to asi dají až při opakování za rok, za dva….
Pořad jsem viděla až tak posledních 15 minut, úplně jsem na to zapomněla… A musím říct, že jsem nepoznala fotku, kdy měla paní po zákroku…. V obličeji stejná, vlasy téměř totožné… Ale tady holt šlo o plastiku na břiše.

Reagovat

@Lady XL: Třeba Královny butiků dali hned na Prima show, pár dílů a konec. Teď tam bude i Farmář, ale ten i na Primě. Ten kanál je fakt odpad. Jinak jen o břicho tentokrát nešlo, ale bylo hlavní problém. Mohla ho víc zhubnout a operaci až potom. A ve finále, když ji tak ničilo život, mohla si operací zaplatit dávno. Nechápu, že v jejím věku si dala udělat niťový lifting, napíchat botox nejen do obličeje, ale i do hřbetu ruk. A Arsov se taky nepředvedl. Ty našité vlasy byly patrné na první pohled. Už od těchto pořadů raději nic nečekám :D

Přidat komentář