Panáček v reality show

Přehlídku ne/vkusu i citu pro módu odhalí Královny butiků

25. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Královny butiků

kb

Módní maniačky, Popelky, Královny butiků, tři pořady podle jednoho střihu. Poslední jmenovaný je horkou novinkou primáckého kanálu Prima SHOW, který se rozjíždí v pondělí 25.10. Každý týden se představí čtyři soutěžící, s jiným vkuse i stylem. Jejich úkolem je nakoupit během tří hodin oblečení a doplňky na zadané téma, s omezeným rozpočtem deseti tisíc. Uvidíme nejen nákupy, ale i soukromí soutěžících, včetně jejich šatníků. Na konci týdne se odehraje velké finále, ve kterém se soutěžící představí na přehlídkovém mole ve svých modelech a navzájem se obodují. Menší inovace – delší čas na nákupy a vzájemné hodnocení až poslední den.

Starý známý stylista hodnotitel

O vítězi rozhodne stylista Filip Vaněk. „Královny butiků jsou pro mě příležitostí potkat se s běžnými lidmi, kteří mají rádi módu, a moc se na ně těším. Jsem zvědavý, jestli se budou hlásit lidé, kteří jsou talentovaní a módě opravdu rozumí, nebo lidé, kteří si myslí, že módě rozumí, ale ve skutečnosti to tak není. A jsem zvědavý, jak se mezi sebou budou konkurenčně prát. Kromě soutěže se diváci dozvědí i spoustu tipů a rad, co v módě funguje nebo na co si dát pozor,“ říká Filip Vaněk.

Téma prvního týdne – Fashion Week

Finále

Čtyři dny mnohdy chaotických nákupů máme za sebou. Poslední den zahájí soutěžící přehlídkou v modelech z eshopů, které si vzájemně podle šatníku objednaly. Jediná Nela hlásí problém. První den holky netušily, že jako veganka odmítá vše z kůže a vlny. Boty jsou krásné, ale kožené, bude je muset vyměnit. Kabelka je umělá, ale není její styl, u té se ještě bude rozhodovat.

Chválím, že se nešetřilo a holky mají k dispozici kadeřníka a vizážistku. Postupně předvedou na mole své outfity. Během nakupování si nešlo nevšimnout, že některé kupovaly oblečení na víc jak jeden model, ale ve finále předvedly pouze jeden. Stylista hodnotí objektivně, holky se známkují jako ve škole, jen stupnice je převrácená, nejlépe je za pětku. Na závěr jim Vaněk předává kabelky, ve kterých je karta. Kristýna zprvu nechápala, ale podle královny je právě ona vítězka. Ta jediná padla do vkusu i stylistovi. Získává korunku a model, který pro ni vybral Filip Vaněk. K tomu šek od Vivantis na 5000 Kč. Holky dostávají šek od stejné firmy, ale pouze na nákupy za tisícovku.
Sečteno, každá si zřejmě ponechá nakoupené věci, k tomu věci z eshopu a šek, to vůbec není špatné.

finale

Vítězka ve svém modelu a v oblečení podle představy stylisty, které si může ponechat jako součást výhry

vítez

Promo video

Zdroj: TV Prima, FB TV Prima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Královny butiků

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
dejna
Reagovat

Ahoj Ajdo, jsem technikou nepolíbená, proto se (možná pitomě) zeptám: Bude možné sledovat Prima Show i přes Skylink?
Dívala jsem se do menu, zatím mi to tu stanici nenabídlo.

Reagovat

@dejna: Trochu jsem zapátrala a asi tě nepotěším.

Copy: Jak naladit Prima Star a Prima Show – Skylink
Nové programy Prima Star a Prima Show zatím Skylink nezařadil do svých balíčků služeb. Přestože se nejdražší balíček jmenuje Komplet a za 1 100 Kč měsíčně nabízí 140 programů, z toho 75 v HD, novinky z dílny TV Prima zde zatím chybí.

https://www.rexter.cz/rubriky/kultura/jak-naladit-prima-show-program-vysilani_1130.html

3
dejna
Reagovat

@Ajda: Hmmm, díky.
Zkusím lovit ze skladů. ;)

4
RAINMAN
Reagovat

Máme tu nový kanál Prima Show… a dnes na klasické Primě budou dávat Hledá se táta a máma. To nechápu.

Reagovat

Vaněk se nám producíruje po Pařížské, prohrabuje hadříky a kabelky, ale holky nakupují klasika v NC. Pokud chce prezentovat svoje rady značkovými modely, tak je to podpásovka. Za desítku tam celý outfit rozhodně neposkládá.

Sledovat denně je možná i ztráta času, výsledky nákupů uvidime až v pátek. Utekl mi začátek, ony mohou nakoupit na více modelů?

6
dejna
Reagovat

@Ajda: Mě baví sledovat proces vybírání, proto alespoň ze začátku se budu koukat denně…jede to živě na Iprima.
Ale dnešek neposoudím, najednou mě napadlo, že jsem nejspíš moc stará. Nepochopila jsem výběr většiny oblečení, možná mě v pátek překvapí a ohúri. :)
První ovšem, co jsem si všimla, je účast Terezky ze slovenské Svatby na první pohled, která si brala kluka z Jeseníku (on si svatbu s ní doslova vyprosil), údajně jim to vydrželo, měli se vzít podruhé, už doopravdy. :)

Reagovat

@dejna: Jj, taky mě tam Tereza překvapila. Díl už i v archivu, tak budu sledovat podle času. Nákupy bez respiratorů, to se povedlo.

8
Lady XL
Reagovat

@RAINMAN: Tak jsem náhodou vydržela na 1.díl Hledá se…. a padla na mne nostalgie 😁. To byly časy! Uplakaná Petra, dychtiví nápadníci a amatérští fotografové se snahou fotit naši miss nahou 😂. A příjezd těch modelek (no ku..a to je…) pod vlivem 😂😂. To už patří do RS pro pamětníky! Ale mělo to hráč a! Co asi dělají po letech – nejen ty modelíny…

9
Dagmar
Reagovat

Po prvním díle velké zklamání. Chybí tomu ten náboj, který mají zejména Nákupné maniačky a i Popelka. Čtyři dny pouze sledovat, jak soutěžící bydlí a chaoticky nakupuje bez výsledného efektu v podobě soutěžního outfitu, navíc bez bodování (slovenská verze je lepší v tom, že soupeřky bodují tajně nezávisle na sobě) je prostě nudná. A poslední den to bude prostě bramboračka.

10
J.
Reagovat

Zatím jsem viděla první 3 nakupující a pořad se mi líbí. Jenom nechápu, jak si můžou kupovat několik modelů, ale možná to bylo řečeno a vysvětleno a já přeslechla.
Nevíte prosím v jaké OC nakupují ?

11
Ajda
Reagovat

@J.: OC Letňany

12
J.
Reagovat

@Ajda: Děkuji.

13
https://www.lucienhanna.com/baby-bag-maternity/
Reagovat
14
https://www.milestonechemical.com/showroom/Classy-Impurity-free-zinc-oxide.html
Reagovat
15
https://www.milestonechemical.com/showroom/Classy-Frech-process-Zno-Rubber-grade.html
Reagovat
16
https://www.milestonechemical.com/showroom/Metallic-Powder-Coating-Powder-Metallic-Powder-Coating-Powder.html
Reagovat
Přidat komentář