Panáček v reality show

Utajený šéf 2020: Hra na schovku

17. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Utajený šéf / Undercover Boss

utajeny_sef_2020-2

Dnes večer se v pořadu Utajený šéf další hlava společnosti promění v řadového zaměstnance. Zdeněk Václavek je výkonným ředitelem společnosti M&M reality s obratem kolem jedné miliardy ročně. Nevystudoval žádnou manažerskou školu, nezískal žádný titul, v byznyse začínal od nuly. Zažil nečekané úspěchy i kruté pády. Jak ale zvládá řídit své podřízené?

Šéfa důvěrně znají diváci pořadu Mise nový domov, kde se často objevoval jako jeden z hlavních partnerů po boku Terezy Pergnerové. Tentokrát se ale vydá na misi za doprovodu štábu a kamer v přestrojení. Jako člověk v pořadu pro lidi hledající práci nakoukne pěkně zblízka pod ruce svým zaměstnancům. Celkem si vyzkouší čtyři pozice, bude se učit domy nejen prodávat, ale také je stavět.

Jako poslední zastávku zvolí tajnou návštěvu konference svých zaměstnanců – schová se do reklamního kuželu a nechá se odvézt hosteskami doprostřed konference. Co všechno se během svého dobrodružství dozví? Kolik zaměstnanců bude mít čirou náhodou po ruce nějaké to HLP, kolik snů se podaří naplnit, skončí někdo bez práce a odhalí někdo šéfa jako minulý týden? Uvidíme dnes od 20:20 na TV Nova.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Utajený šéf / Undercover Boss

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Lady XL
Reagovat

Tak já k tomu aspoň něco napíši. Dívala jsem se, maskování je hrozný, vypadá jak falešný hráč…. Ale líbilo se mi, že do toho šel i po fyzické stránce a že to docela dal. Hodnocení – to už je pak na jedno brdo ve všech dílech. Dnešní díl vypadá slibně.

2
libena
Reagovat

noooo, jako tentokrát to bylo slabý. minulý díl byl mnohem lepší – hlavně se mi líbila závěrečná komunikace šéfa se zaměstnanci. m+m reality šéf to moc nezvládl. všechny jen pochválil! navíc tu petru obdaroval autem! a přitom u ní na školení v kukani hlásil problémy se zvukem, obrovskej „průser“, tam jako fakt nechválil – a ona dostala auto??? to bylo za něco, co kamery neukázaly. možná je šikovná jindy, ale tak to měli dát do tv. naopak bych víc vyzvedla borca, kterému pomáhá manželka s miminem. ten byl nedoceněnej. jo a za co pochválil pěšáka, s kterým byl pak v hospodě a řekl mu, že ten jejich program nepoužívá, to taky nevím :-(
tak snad dnes

3
libena
Reagovat

poslední díl s šéfovou z cestovky mě naprosto dorazil koncem, který měl hořkosladkou pachuť. konec cestovky, neuskutečněné zájezdy, každý z aktérů v jiném zaměstnání. přišlo mi to strašně líto – toho času, té energie, bylo vidět, že holky delegátky i šéfová byly fajn. tak doufám, že jejich nový zaměstnavatel teď ocení jejich schopnosti…

jo, ale toho bdícího spícího flegmatika bych vynesla v zubech :-(

Přidat komentář