Panáček v reality show

Superchlapi vybíhají na obrazovku TV Prima již dnes večer

1. Květen 2016 | napsal(a): | reality show: Superchlapi

superchlapi-spolecna-fotka
Dnes večer se divákům, ale hlavně divačkám TV Prima, představí bandička Superchlapů. Parta mužů, kteří prošli castingem na novou reality show Superchlapi. O co v této show půjde, co bude cílem těchto 8 chlapíků?

Připravit se na triatlonový závod. Tedy 1,9 km plavání, 90 km na kole a 21 km běhu. Vše pod dohledem zkušeného trenéra Jana Vaňka, který se věnuje české triatlonové špice.

Superchlapi – seznamte se

Těšit se můžete na policistu Jakuba, kterého přihlásila manželka; charismatického Francouze Davida, žijícího v Česku; upovídaného Petra – soutěžícího, známého již ze soutěže Hledá se táta a máma; vyhazovače Martina, který je se dvěma dětmi na mateřské dovolené; nejstaršího účastníka Jiřího, který se nebojí přijmout takto náročnou výzvu; vlasatého Jaroslava, který sám vychovává dvě děti; záletníka Rudolfa – velkého vtipálka, na kterého ale musí dohlédnout manželka, a Jirku II, pro kterého je, vzhledem k jeho fyzičce, tento závod snad největší výzvou.

V show Superchlapi lze očekávat nejen mapování fyzického tréninku jednotlivých hrdinů, ale samozřejmě do toho bude zamícháno i trochu těch lidských příběhů z jejich života.

Slovo trenéra Jana Vaňka

Hobíci“ jsou většinou bývalí sportovci, kteří sportovali i v jiných sportech než v triatlonu. Jejich trénink se liší v tom, že je třeba hlavně hlídat, aby příprava probíhala adekvátně ke „zbytku“ jejich trénovanosti. Většina z nich si totiž někde přečte, jak trénují světové špičky a snaží se je v jejich tréninku napodobovat. To je vlastně kontraproduktivní pro jejich výkonnostní vzestup a je velmi reálné nebezpečí zranění a hlavně přetrénování. Je naprosto běžné, že takovému potenciálnímu závodníkovi je nutné trénink výrazně snížit, protože je v permanentní únavě.

Tak nezapomeňte. Superchlapi vybíhají na trať již tuto neděli 1. května od 21:30 na TV Prima. Najdou si své fanynky a fanoušky? Co si budeme nalhávat, žádní krasavci to nejsou, ale možná právě ta jejich jakási lidovost diváky zaujme. Co myslíte vy?

Související články

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Superchlapi

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Lady XL
Reagovat

Fakt se nikdo nedíval? Myslela jsem, že to tu už pojede…:-). Co říkáte na Petra? Ten nám zestárl co? Možná některé, které ho tehdy „chtěly“, jsou rády, že ho nemají, když ho teď vidí. Mě se to celkem líbilo. Nic extra od toho nečekám a tak nejsem zklamaná. Není to o sportu ale o lidech, o typech… A já jsem zvědavá, jak některé typy dopadnou. Jak kuřáci, jak obézní…. Sice bych se mohla poptat, protože znám lidi ze štábu, ale asi se fakt nechám překvapit (navíc to ještě není uzavřené, triatlon se teprve poběží).
Komu se na tom všem zdá něco známého, tak dva hlavní ze štábu jsou ze štábu Vyvolených…

2
ola
Reagovat

Asi to nikdo nekomentuje, protože to nestojí ani za tu námahu. Mrkla jsem zběžně jednou a vícekrát nebudu. Vybraní příšerní chlapi, samí ekzoti, že by se už z populace těch jakože obyčejnějších nikdo nepřihlásil? Nechci to říkat zle, ale jsou tam : nezaměstnaný , na mateřské a vyhazovač, jednou již profláknutý a takový svůj Petr, apod. Žádný muž, který by stál za zájem, aby se na něj někdo díval a fandil mu. Navíc ty nahrané situace – scénky, viz alkohol, jakože odmlouvání, žárlivá manželka, apod. To jsem jako blbá, že tomu mám věřit? No nic,..

Reagovat

Nuda, vzdala jsem to po chvilce a pak nevydržela a koukla ke konci a nuda pokračovala. Nechápu smysl, když většina porušuje životosprávu, ale o tom to asi je. Petr mimoň olezlý a ještě hloupější než v HSTM.

4
Lady XL
Reagovat

No však jsem psala, že to dělají ti z VV a proto je to zaměřené na exoty a ne tolik na cvičení… Mě zaujala scénka s nezaplaceným barem… Zkusím se optat, jak to vypadá po střihu oproti reálu a na některé scénky, jak to bylo… Já se podívám určitě aspoň ještě na druhý díl.

Reagovat

@Lady XL: Ta ženská mi tam vadila. Celé to bylo takové utahané. Tak podej pak info ze zákulisí :-)

6
Lady XL
Reagovat

@Ajda: jakmile bude možnost se vyptat, předám info dál. Zatím velké zděšení, že byla malá sledovanost….

7
cathy
Reagovat

Byla to fakt nuda…. Jen jsem zaregistrovala, že Machala vypadá jek bezdomáě a trapnej je pořád stejně a přepla jsem.

8
Lady XL
Reagovat

Tak první info potvrzuje, co jsem tušila. „Žárlivka“ byla na místě od začátku…, vše domluvené… Jen ten bar fakt nebyl nahraný :-).

9
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Mimochodem, postřehl jsem, že na ČT bude od 11. května startovat dost podobná show, kde cílem nebude triatlon, ale maraton a soutěžící budou mix, tj. ženy muži. Nikoliv jak v Superchlapech, kde jsou jen muži a pak, kdo ví proč, manželka jednoho z nich. Manželka, co hned v prvním díle vidí jiné muže ve spodním prádle a měří jejich faldy :-)

Jinak mám pro tyto motivačně sportovní show slabost a kromě dost slabého castingu mně to přijde dost podobné, jako cyklus na Stream.cz Vzhůru na vrchol. Kdo mně bude oponovat? :-)

10
Ifa
Reagovat

Pri vazeni by kamera radeji nemela zabirat nici nohy zblizka a panum by se mela prezentovat aspon zakladni pece o nohy. To, co vetsina ma, je odporne.

11
Kominík
Reagovat

Výborná reality show, uděluji pět z pěti hvězd.

Fandím Petrovi.

https://www.youtube.com/watch?v=v30jTDnI3zc

Přidat komentář