Panáček v reality show

Zlatá mládež (18. 11.) hurá na jatka

18. Listopad 2015 | napsal(a): | reality show: Zlatá mládež

zlata-mladez-ucastnici
Dnes začíná nová, krátká doku-reality Zlatá mládež, vše v režii české veřejnoprávní televize. O co ve Zlaté mládeži půjde? 5 zástupců tzv. pražské zlaté mládeže, kteří údajně dokážou za večer utratit i 25 tisíc, poznávají jak vypadají životy ostatních Čechů. Co díl, to týden v jejich životě. Začíná se ve 21:30 na ČT1 a hned v prvním díle se vydají na jatka. Najde si tato dokureality své diváky?

Zlatá mládež na sociálních sítích

Renato Salerno

Facebook | Twitter

Nicoleta Vojkůvková

Facebook | Instagram

Michal Staněk

Facebook

Cao Hoang Yen

Facebook

Jiří Kocman

Napsali jinde o tomto dílu Zlaté mládeže

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zlatá mládež

Diskuze k článku

Počet komentářů: 14
Reagovat

Nic proti, ale ten v mikině zatím na zlatou mládež moc nevypadá :-))

2
Paja
Reagovat

No nevim…Přepla jsem jinam, protože mi dost vadil ten gay (nic proti nim nemám, ale tyto přehnaně zžeštilé typy gayů moc nemusím) , ale po chvíli jsem přepla zpět a dokoukala. Je fakt, že tam bych to asi taky moc nedávala. Jestli se budu dívat příště, to nevím.

3
kozlik matěj
Reagovat

Tak to byla sila. I pro mne byla ta jatka velmi neprijemne prostredi a byla jsem rada, ze jen pres obrazovku. A smekam pred lidma, kteri tam pracuji. Deticky byly pto mne nemensi sok. Nikoleta obzvlast. Zajimalo by mne, jak probihaly castingy.

4
:-D
Reagovat

Prej „já se budu živit xichtem“ :-D no to jo, a přímo orálně bukanýr jeden:-D

5
JanaH
Reagovat

Neviděla jsem, ale někdy minulý týden jsem si na stránkách Čt prohlídla profily zlatomládežníků… doporučuju. ;-)

7
JanaH
Reagovat

Možná se na ty jelita nakonec podívám… :-D

8
okkvp
Reagovat

@JanaH: já taky, napřed jsem viděla ale nějakou upoutávku, kde byli všichni a moc si pochvalovali jak jsou teď po tom už dospělí, tudíž už jsem je raději jen četla. Odvahu pokoukat celé dílo nemám

9
JanaH
Reagovat

@okkvp: mě navnadily masakry s tím hochem, odkaz jsem našla taky na ČT. Taky se tam prďolové hodně pohoršují nad úrovní jak pořadu, tak celé televize, z čehož jsem usoudila, že si to nemůžu nechat ujít. :-)))

10
Ajda
Reagovat

Docela se na to dalo dívat, ale přiznávám, prostředí jatek nepůsobilo nejlíp ani přes obrazovku. Neviděla jsem začátek, hlavně jsem zvědavá na profily děcek.

11
Lady XL
Reagovat

Neviděla jsem úvodních cca 10 min, pak už jsem sledovala až do konce. Dalo se na to koukat i z důvodu, že jsem prvně viděla něco víc z jatek…. A ten zápach cítila i přes obrazovku :-(. Občas jezdím kolem prasečína a stačí těch cca 500m…. :-(. Jinak je zábavné sledovat, jak se s tím perou, i když spíš neperou… A je tedy pravda, že jim dali hned s prvním prostředím pěkný záhul! Ale té mládeži nějak nedocházelo podle jejich slov, že si zdaleka ne všichni mohou vybrat pracovat v kancelář..! A klobouk dolů před těmi, co v tom smradu vydrží, zejména při praní střev! Mě stačila zabíjačka 1 prasete…
Ale příště budu koukat opět!

12
haha bimbi
Reagovat

Ten koncept mi přijde výborný, ale včera jsem to absolutně nedala
Snažím se omezovat maso co to jde a léta si vyčítám, že nemám dost vůle na to to maso stopnout úplně a jakmile jsem jen zahlídla (ještě živou) krávu a byly při tom slyšet takově pravidelné dunivě rány, tak to byl pro mě konec. Na to fakt nemám, ale na další díly se moc ráda podívám.

13
Ajda
Reagovat

Pročetla jsem profily aktérů a zrovna jako typický vzorek zlaté mládeže mi nepřipadají.

Přidat komentář