Panáček v reality show

Letní novinka – Táta na plný úvazek

30. Červen 2015 | napsal(a): | reality show: Táta na plný úvazek

[singlepic id=11032 w=615]

Co se stane, když ze zaběhlého fungování dvou rodin odvezou ženy na týden do wellness a muži zůstanou doma s dětmi sami? Jak se pánové vypořádají s chodem domácnosti a starostí o potomky?
To zjistíte, pokud se podíváte ve čtvrtek 2. 7. od 20.15 na TV Prima, která v premiéře uvádí novou RS Táta na plný úvazek.

V nové reality show se představí rodina Šustkových a rodina Mňukových od Rychnova nad Kněžnou. Šustkovi mají 5 dětí, Mňukovi 2 a jedno na cestě. Ani jedna z žen nikdy neopustila svou rodinu na více než jeden den. Týden bez jakéhokoliv kontaktu je pro ně velkou výzvou, která čeká i na oba muže Petra a Honzu. Mají tak šanci vyzkoušet si, jak zvládnou chod domácnosti úplně sami. Pro jednoho je výzvou upevnění sebevědomí, že na to má, pro druhého sblížení s dětmi, na které nemá za běžného chodu dostatek času. Jak to zvládnou a co tato nová zkušenost přinese nejen mužům a dětem, ale i ženám?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Táta na plný úvazek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Karla
Reagovat

Tak pro mě pohodový pořad. Rozhodně lepší, než Výměna manželek :-) Sympatičtí tatínkové a děti, sympatické ženy. I když bych asi víc zapojila ty dvě větší děvčátka, alespoň v držení lahviček dvojčatům. Zatím se mi to líbí a snad se to nezvrhne

2
Zuza
Reagovat

byla to paradni, moc mila oddechovka, diky za ni !

3
jooj
Reagovat

no, tatínkové celkem fajn, i když já to prostě nechápu, jak může někdo žít v domácnosti, o které skoro nic neví.. rpačka, jídlo, vztah s dětmi.. A byla mi nesympatická máma od paterčat.. chudáci děti, chápu, je jich moc, a nějak se pořádek držet musí, ale podle mě s ní moc legrace neužijou.., no hlavně že maj ve skříních komínky a ráno a večer uklizeno… nechápu…

4
hannah
Reagovat

No při pěti dětech asi musí být pevný režim, jinak by to maminka nemohla zvládnout ukočírovat. Mně byli sympatičtí všichni. Musí to být mazec, pět dětí jak stupínky. Možná se pletu, ale maminka od pěti dětí byla v televizi, když vysílali dokument Paterčata. Nevím, co je náročnější, pět dětí naráz nebo pět malých dětí různého věku a pečovatelka žádná.

5
Adam
Reagovat

další díly zatím nebudou, byl to zatím pilotní díl, a další díly se budou natáčet až podle sledovanosti a ohlasů

6
Karla
Reagovat

@Adam: No, tak z toho snad! doufejme! neudělají takovou sra*ku jako z Výměny manželek

7
Kateřina
Reagovat

Super, pořad kdy bude další díl?

Přidat komentář