Panáček v reality show

Zpátky na vrchol: 3. řada zahájena

5. Říjen 2014 | napsal(a): | reality show: Zpátky na vrchol

[singlepic id=10370 w=615]
Tento týden se na Stream.cz, online video serveru Seznam.cz objevil úvodní díl, již třetí řady reality show Zpátky na vrchol. Ta tentokrát má ne zcela jasně definovaný cíl. U první řady bylo cílem, přípravit bývalého bojovníka na nový zápas a dostat jej tedy po několikaletém zahálení do kondice. Druhá řada byla čistě o hubnutí žen, tak cílem třetí je najít nejvíce soutěživý pár, který bude podávat nejlepší výsledky během 3 měsíčního snažení. Nebo jsem to celé nepochopil :-))

Přihlásilo se 42 párů

Jak jsem už zmínil, třetí řada Zpátky na vrchol je určena pro páry a nemuseli to být jen partnerské. Pokud jsem dobře postřehl v prvním díle, tak minimálně jeden pár je i otec s dcerou.

Celkem se přihlásilo 42 párů, ze kterých produkce vybrala 21, kteří měli možnost se zúčastnit prvního rozřazovacího castingového úkol.

1. castingový úkol prověřil fyzičku

První úkol, který měl prověřit fyzickou odolnost a spočíval v 928 metrů dlouhém běhu, kdy páry měly k sobě vždy přivázanou jednu nohu. Tedy trasu museli absolvovat trasu jako trojnohé stvoření.

10 nejrychlejších párů získalo obálku se zadáním dalšího úkolu. Zbytek se poroučel domů.

A to je vše z prvního dílu. Ano, moc toho nebylo. Stopáž 5 minut mně příliš nevyhovuje, neb se tam skutečně nic nestalo. Tak zase za tyden

Související odkazy

První úkol: Fyzická odolnost / Stream.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zpátky na vrchol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Lovelessss
Reagovat

ano, byl tam otec + dcera a tusim, ze pak uz jen ja + kamarad jsme byli jedini, kdo nebyli primo partneri..

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Lovelessss: Nějaké zákulisní info k dobru máš? :-)

3
Lovelessss
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: asi nic extra :) v podstate dosel mail, ze jsme vybrani na prvni kolo castingu a mame byt v nedeli rano v devet na Radlicich.

Registrace, prevlekani a cekani :) ale tak s tim se pocitalo, je to vzdycky stejne. Pak jsme sli nahoru na skaly, v jedne casti kopce jsme si dali i beh, ale jinak pohoda. U svazovani se zjistilo, ze mikrotenova folie moc nedrzi, je ji malo, tak jeste izolepu.. ale i tak to hodne spatne drzelo a na vrcholek kopce uz jsme se skrabali s tim, ze musime hodne opatrne, abychom to nepretrhli (= automaticke vyrazeni). Na tom skrabani se do kopce bylo blbe, ze proste ne vsichni mohli stat v prvni rade, takze pak i kdyz bychom byli do kopce rychlejsi, tak jsme ani nemohli, protoze tem pred nama to klouzalo.. a pri tom behu uz nebylo moc sanci dohnat ty, kteri se vysplhali nahoru pred nama.

Zajimava zkusenost, my dobehli tak 13.-14., takze obalku jsme nedostali. Coz me trochu mrzelo, protoze jsem si do posledni chvile rikala, ze to treba vazne bude zamerene na ty, co nemaji az takovou fyzicku, a ze v tech obalkach bude neco ve stylu „dekujeme za ucast, ale vy nasi pomoc nepotrebujete“ :-D

Hodne casto tam u tech, co nepostoupili, zaznivalo, ze to mohli rict rovnou, ze tady uz to bude spis pro sportovni typy lidi. Coz se dost objevuje i v komentarich na streamu.. Jinak pohodova atmosfera ;-)

Jeste bych mozna mela dodat, ze o prihlaskach jsem se dozvedela tady :-) takze by vas to mohlo potesit :-)) do te doby jsem o te soutezi nic nevedela a vlastne az po poslani prihlasky jsem se sla podivat na predchozi rady, abych vedela, co me tak muze cekat :) jinak ja hubnout nepotrebovala, celkem dost i sportuju, ale chtela jsem pomoci kamosovi, ktery by rad mel buchty na brise :)

Přidat komentář