Panáček v reality show

DUEL – Souboj dvou životů (5.díl)

24. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Duel

Je tu další díl reality show DUEL internetové televize MUVI.cz, ve kterém nám tentokrát Sebatian předvede jak dokáže hrát na baskytaru a prozradí svůj způsob shánění peněz na Vánoce. Verunka znovu zavítá do dětského domova a vydá se také na nákup se svou kamarádkou a přítelem, kterému se to zrovna dvakrát nelíbí. Ještě nemáte svého favorita? Podívejte se na tento díl reality show DUEL a pošlete Sebastiana nebo Verunku do dalšího kola! Skóré je po čtvrtém kole 2:2.

Verunka

Verunčiny kamarádky, které jsou její „všechno“, se trochu rozjely. V dětském domově se Verunka opět vyptává dětí, a sama nám něco poví o své víře v osud. S kamarádkou Pájenkou nakupuje oblečení, což zřejmě ne zcela dobře snáší jejich mužský doprovod. A ještě mnohem více uvidíte v tomto novém díle.

Podívejte se na 5. díl s Verunkou

Sebastian

Sebastián se svým bratrem nehraje na kytaru, ani na bicí, ale tentokrát na baskytaru. Sdělí nám svůj fikaný způsob shánění peněz na Vánoce a jeden jeho spolužák na nás na hodině tělocviku něco vystrčí…

Podívejte se na 5. díl se Sebastianem

Zapojte se do diskuse a nebo Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Duel

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!