Panáček v reality show

Najprísnejší rodičia dostali slovenskú verziu

12. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Najprísnejší rodičia

[singlepic id=5809 w=420]
Ak deti rebelejú dostanú výchovu od novej rodiny. Televízia JOJ vysiela americkú verziu reality show Najprísnejší rodičia, reláciou sa inšpirovala konkurencia a tak televízia Markíza pripravila slovenskú verziu. Reality šou sa do vysielania dostane v týždennej periodicite každý štvrtok o 20:20, slovenská verzia však bude iná ako americká.

Najprísnejší rodičia (The World’s Strictest Parents)

Dvaja nezvládnuteľní „grázli“, ktorí sa rodičom vymkli z rúk – odvrávajú, predčasne začínajú dospievať, rebelujú, fajčia či pijú, sú v rámci šou na týždeň poslaní do inej prísnej rodiny v snahe zmeniť ich správanie.

Ide o rodinu preferujúcu jasné pravidlá, v novej rodine sú deti bez kontaktu so svojou rodinou. Deti sa musia od prvého dňa prispôsobiť novým pravidlám nového domova.

V prvej časti diváci uvidia Sandru a Antona, dve drzé deti z bratislavského sídliska, ktoré sa vďaka svojmu správaniu a negatívnemu vzťahu k škole rútia do čiernej budúcnosti.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Najprísnejší rodičia

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!