Panáček v reality show

TV Barrandov chystá novou show: Vražedné karaoke

13. Únor 2013 | napsal(a): | reality show: Vražedné karaoke

[singlepic id=5803 w=420]
Televize Barrandov připravuje zábavní reality show, která je v USA známá pod názvem Killer Karaoke, u nás v ČR bude mít název Vražedné karaoke. Účastníci show se musejí vyrovnat s různými nástrahami, například s máčením do kádě s ledovou vodou plnou hadů a za žádných okolností přitom nesmějí přestat zpívat. Na obrazovce TV Barrandov by se pořad měl objevit nejdříve koncem března.

Bláznivá show pochází z Velké Británie, kde se původně vysílala pod názvem Sing if you can a reality show se účastnily jenom celebrity. Od Britů ji převzala americká televize TruTV (kabelová televize), která ji přejmenovala na Killer Karaoke a dala možnost obyčejným divákům.

Přihlášku do castingu a víc informací o této soutěže zveřejní ve svém čtvrtečním vydání bulvární týdeník Sedmička.

Ukázky show Killer Karaoke

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Vražedné karaoke

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
Lucas
Reagovat

Nejlepší je Ewa Farna v polském vydání :D
http://www.youtube.com/watch?v=sKp-nIbU5bU

Reagovat

Tak snad to bude mít vyšší sledovanost než televizní zprávy na Barrandově. Nový vlastník tu telku posílá spíše ke dnu.

3
soudce dred
Reagovat

1 – ta Farna je dooost dobrá…

4
Kapi
Reagovat

Další šance pro neúspěšné komparzisty :D

5
Wally
Reagovat

Třeba uvidíme opět Apače :)), prý obráži konkurzy, kde se dá.

6
Kovy
Reagovat

Já nevím jak Vám ale zkouknul jsem kolem snad padesáti videí na youtube a mě se to opravdu líbí až mi je někdy těch lidí fakt líto. Pro mě konečně něco zajímavého na Barrandově.

7
james73
Reagovat

Jo jinak, dneska začíná ta pekelná výzva. Docela se těším, tak snad nebudu zklamaný :)

8
Kokosák
Reagovat

Dobrý den. Mám za sebou casting na tento pořad. Řeknu vám byl jsem v šoku. Nakonec se tam na mě koukala moderátorka pořadu exklusiv i se svoji dcerou. Řeknu vám když nevíte co vám udělají během zpěvu, jste na větvi. Pokud chcete další info, ptejte se.

9
Anta
Reagovat

8 – tak co to bylo ? Depilace voskem ? :D

Dnes jsem viděla kousek na Barandově a tuším že Dolinové dávali za krk bílý myšky :)
To bych přežila, ale to video v úvodu článku nejsem schopná dokoukat !!! :-) Viděla jsem část v mobilu, ale na PC ve velikosti a ostrosti obrazu – NE :)

10
Kokosák
Reagovat

Takze byli tam praskajici balonky, mysi davali i do vystrihu, mouka, parek v rohliku, helium, snih. Reknu vam ja uz ani nevim jestli jsem zpival a nebo jsem jen jecel. ani nevim jak mi dali pryc mikroport. jinak nez jsem se dostal na radu, museli jsme mavat do kamer, potkavali jsme tam osobnosti (emil z vyvolentch si se mnou pokecal), a poradne se to rozjelo az okolo jedne hodiny. a to jsme tam meli byt v jedenact. Navrch jedna perlicka. Hajdy janku pry vypadala diky te mouce na obliceji jak snehulak.

11
Kokosák
Reagovat

9 – mohu poprosit o ty zabery z mobilu?

12
Anta
Reagovat

11 – já se na to uvodní video, myslím tím na slečnu v nádrži s hadama, „dívala“ v mobilu zcela jednoduše přes YouTube :)

13
Helena Lebovičová
Reagovat

Dobrý den mám zájem se zůčastnit této soutěže v reality show telefon 607494571 děkuji

14
Ondy
Reagovat

Dobrý den. Promiňte že oživuji mrtvý článek ale přávě jsem dostal email z produkce REAL TV.
přišel 15.5.2013 v 16:07:

Krásný dobrý den,

velice Vám děkujeme za Vaší přízeň a účast na castingu pořadu Divoké karaoke a zároveň se omlouváme za prodlení v čekání na vyhodnocení castingového kola.
Ráda bych Vás informovala, že prozatím není pevně stanoven termín natáčení prvních kol, tedy poprosím Vás ještě o strpení ohledně výsledků.
Víme, že měly být výsledky známy do konce května, víme, že čekání ať už na cokoli, je vždy nepříjemné, ale bohužel v tuto chvíli Vás poprosím, zda byste vydrželi do konce června.

Každého určitě zkontaktuji ať už v případě postupu, tak i v případě nepostupu.

Určitě nechceme nikoho obcházet, nebo snad neinformovat.

Ještě jednou se za celý realizační tým omlouvám a budu doufat, že Vaši přízeň neztratíme a případně se těšit na další setkání.

Přeji příjemný den a jsem s pozdravem

Petra RYGLOVÁ
asistent produkce

REAL TV spol. s.r.o.
produkce televizních pořadů
Husitská 90
130 00 Praha 3

telefonní číslo a www adresu neuvádím z důvodu soukromý a všeobecných nepsaných pravidel o uveřejňování odkazů (mohli by jste mě považovat za spam.

15
Lukáš
Reagovat

14: Ozvali se od té doby?

16
Lukáš
Reagovat

14: Ozvali se od té doby?

Přidat komentář