Panáček v reality show

Moje „milá“ tchýně: Tondlovi (19. 10.)

19. Říjen 2006 | napsal(a): | reality show: Moje milá tchýně

V páteční epizodě uvidí diváci emotivní tchýni Drahomíru Jonášovou. Drahomíra má 59 let, pracuje jako pokladní v kasinu a do své domácnosti ji povolala její dcera, Gabriela Tondlová, která má 33 let a pracuje jako kuchařka. Ta věří, že právě jen její maminka dokáže převychovat manžela, 37-letého řidiče kamionu Václava.

Ten tráví většinu svého času na silnicích, doma bývá zřídka a když už je, tak celou dobu tráví na pohovce a věrným společníkem mu při tom bývá dálkový ovladač na televizi.

Je pak logické, že domácí práce mu nic neříkají a svým dvěma dcerkám (Lucie – 14 let, Tereza 6 let) se věnuje jen zřídka. Tondlovi spolu žijí 16 let, z toho 15 let jsou manželé. Dá se po tak dlouhé době něco napravit a změnit? I když je sportovní Drahomíra velmi rázná žena, bude ji to jistě stát velké úsilí donutit zetě měnit zvyky. Taková jsou totiž pravidla pořadu. Tchýně dorazí do domácnosti a zeť ji musí poslouchat na slovo. Každé její přání je pro něj rozkazem! A se svou tchýní musí snášet sedm dní, kdežto jeho žena si v tuto dobu bude užívat na dovolené v lázních.

Spousta věcí bude tento týden pro Václava poprvé. Bude muset prát, žehlit, umývat nádobí. A luxovat. Hlavně luxování se stane zdrojem velkého konfliktu. Tchýně dokonce vyprovokuje Vencu k tomu, že ji za to náležitě potrestá! Kromě těchto činností se hned první den začne vyklízet předsíň, tchýně rozhodla, že se bude malovat.

Drahomíra je žena činu, takže i volné chvíle, kdy se nepracuje doma, musí trávit Venca aktivně. A tak se chodí posilovat do fitka a na procházky.

A co na to všechno jeho dcery? Budou na jeho straně, nebo se postaví na stranu babičky?

Další díl můžete vidět v pátek od 19:55 na Primě.

Zdroj: TV Prima

Moje milá tchýně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
David
Reagovat

Teda nechat se buzerovat od tchýně a ještě k tomu v přímém přenosu v televizi … pán má asi silnej žaludek a můj obdiv. :-)

2
BF
Reagovat

… asi tak trochu masochista :o))
A budou se ziskavat zajezdy nebo neco jineho?
Mozna bude dulezitejsi ta motivaci slozka, nez …
Ale zase takovy 14denni zajezd s tchyni muze byt vetsi masochismus :o))

3
Toony
Reagovat

jj – mužíčkové dostávají pěknou čočku – jsem zvědave na díl ve kterém nebude zeť, ale snacha, jak ji bude tchýně pérovat

4
if
Reagovat

Vaška znám ze zábav, pohoda kluk, tu čarodějnici co tak strašně přehrává snad nepotkam, do kasina nechodíme

5
ajda
Reagovat

Proti jiným pořadům reality show mi to přijde nuda. Dnes jsem to sledovala jen chvilku,ale zdálo se mi, že střih neodpovídá časovému průběhu. Večer vyklidí předsíň a ráno při odchodu do školy je vše na svém místě a pak jdou hned malovat???? Nebo tetování a pak posilovna bez tetování.Nechápala jsem,jak by z čerstvou kérkou mohl vzpírat…..pak jsem přepla definitivně na Super těla na STV1 a je to super!!!!!!! Doporučuji!

6
RadstaR
Reagovat

Nj Prima ma v posledni dobe nejak velkej hokej v casove posloupnosti svych „reality show“ :D

7
Catch
Reagovat

No kdyz jsem videl jak na nej steka tak to bych ji tak maximalne sejmul :)))

Přidat komentář