Panáček v reality show

Moje „milá“ tchýně: poprvé v pátek na Primě

10. Říjen 2006 | napsal(a): | reality show: Moje milá tchýně


Na obrazovky televize Prima přichází nový pořad, který si bere „na mušku“ u nás velmi oblíbený terč „nejen“ vtipů – tchyně. Rodinný pořad Moje „milá“ tchýně začne Prima TV vysílat od pátku 13. října 2006 vždy v 19:55 hodin. Je to jedinečná možnost zjistit, zda jsou tchyně opravdu tak hrozné, jak se o nich říká, nebo jsou jednoduše jen nepochopené.
V prvním díle uvidíme rodinu Černých a dozvíme se, jestli tchýně Alena dokáže zetě Rosťu přinutit, aby dal konečně přednost rodině před svým koníčkem. Budou u Černých v neděli vůbec obědvat a naučí tchýně Alena Verunku konečně pravidelně jíst? Dívejte se na Moji „milou“ tchýni.

Novinka Moje „milá“ tchýně je jedinečnou možností, jak zjistit, zda jsou tchyně opravdu tak hrozné, jak se o nich často říká, nebo jestli jsou prostě nepochopené…

Moje „milá“ tchýně je pořadem, který přinese pohled do reálného rodinného prostředí, diváci se mohou těšit na skutečné lidské příběhy, vztahy a osudy. Formát je postaven na konfrontaci světů, které jsou tradičně považovány za naprosto rozdílné – snacha/zeť a tchyně, to jsou vztahy, které jsou opředeny mnohými historkami a vtipy. Pořad přinese mnohé dramatické situace, emoce, i komické momenty. Půjde o sondu do života běžných rodin v České republice.

Moje „milá“ tchýně je reakcí na všeobecně zažitý názor o tom, že bezproblémový vztah mezi tchyní a snachou nebo zetěm nemůže existovat. Zda se podaří případné problémy, které mezi sebou členové rodiny mají, vyřešit, to ukáže naše nová show.

Každý jednotlivý díl je zaměřen na nepříliš fungující vztah mezi tchyní a snachou/zetěm, popřípadě i ostatními členy rodiny. Po dobu jednoho týdne bude bydlet tchyně v rodině svého dítěte, přičemž právě její syn/dcera musí na tuto dobu odjet pryč. Tchýně pak spolu se snachou/zetěm hledají cesty, jak pochopit jeden druhého, snaží se spolu řešit problémy, které dlouho odsouvaly/i. Vše řeší otevřeně, vždy jasně a srozumitelně formulují věci, které jim na tom druhém vadí. Bude zajímavé pozorovat, zda takovýto vstup tchyně do rodiny bude pomocí, nebo bude naopak znamenat ještě větší prohloubení vzájemných neshod a sporů.

Po uplynutí jednoho týdne se dočasně vystěhovaná dcera/syn vrátí a pozoruje, jaký dopad měl tento experiment.

Moje milá tchýně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!