Panáček v reality show

TV Prima chystá docu-reality show 28 dní, přihlašte se

17. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: 28 dní

TV Prima v těchto dnech spustila casting na další reality show. Tato má pracovní název 28 dní a půjde o typ docu-reality show. Název je zdá se skutečně ještě velmi pracovní, neb přihlášku na casting najdete na krásné URL casting-na-novy-porad :) Snad to tedy nebude opět jedna z rychle zpíchnutých show. O co ve 28 dní půjde?

28 dní, o co půjde

V každém díle 28 dní opustí odvážný dobrovolník své přirozené prostředí a dostane přesně stejný počet dní na to, aby se pod vedením zkušeného mentora naučil novou profesi a stal se někým jiným! Během čtyř týdnů musí zvládnout praktické dovednosti, změnit svůj vzhled a své vystupování, aby ho ve finálovém testu mezi skutečnými profesionály porota neodhalila jako podvodníka.




Peníze? Nikoliv, získáte zkušenosti

Ve 28 dní nejde o peníze ani o majetkovou výhru. Soutěžící si odnese cenné praktické zkušenosti, nové známosti a především získá obrovskou životní šanci.

28 dní s mentorem u něj doma

Mentorem má být soutěžícímu vždy špička ve svém oboru. Na dobu 28 dní ubytuje mentor soutěžícího u sebe doma a stane se mu nejbližším přítelem. Naučí ho všemu, co jeho profese obnáší. Na webu pivni.info již např. hledají pro tuto show pivaře.




Tak už jen držíme TV Prima palce, aby spolu s produkční společností 100FRAME šlo koukatelnou show a ne další rychlokvašku.

BTW: přemýšlím, zda něco vyvozovat z toho, že upoutávku jsem viděl na nejlepší české televizi zdarma Prima COOL. Že by kromě Restartu Re-play začali vytvářet pro tuto televizi další vlastní program?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

28 dní

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
1
koc
Reagovat

hmmm .. to je divne .. o tomto poradu sem cetl nekdy zacatkem roku .. nejabsurdnejsi by bylůo kdyby chteli z 2 metroveho chlapa udelat zokeje ;-)
navic maj jeste jeden porad Moje misto – ale tam pisou – Pořad sleduje Vaši cestu za vysněnou prací. Pomůže Vám najít Vaše místo v životě.

2
Maxx
Reagovat

Co to je Restart?

3
koc
Reagovat

2 – mozna se SUN spletl a myslel re-play ;-)

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

jo, myslel jsem Re-play, sorry :))

5
Kuba
Reagovat

ale casting na tento pořad byl vyhlášen už někdy v minulém roce (snad někdy na podzim, přesně nevím).

Přidat komentář