Panáček v reality show

MasterChef Slovensko: Pyco jako porotce? Moderátor?

26. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: MasterChef Slovensko

masterchef-slovensko-pyco
Na Instagramu Martina „Pyco“ Rausche se objevila selfie, kde je v pozadí za Pycem logo MasterChef Slovensko. A tak je čas začít spekulovat, jakou roli Pyco v této kuchařské show bude zastávat nebo šel jenom kolem studia, kde se natáčí a ze zvědavosti nakouknul?

Přeci jen, porotci jsou hlavně uznávaní kuchaři, což Pyco přes dvě vydané kuchařky, ne zcela splňuje. Na doprovodný hlas show je ho myslím škoda. Takže by si střihl roli průvodce, moderátora pořadu jako Daniela Peštová v první řadě československé verze MasterChefa? Tato role se tedy ukázala jako naprosto zbytečná, kterou formát MasterChef nepotřebuje, ale člověk nikdy neví.

A jak to vidíte vy? Co má Pyco s MasterChef Slovensko společného?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

MasterChef Slovensko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Pattrick
Reagovat

Vzhledem k tomu, že zastává nějakou tu zdravou stravu, tak si myslím, že spíš bude hostovat při nějakém tom úkolu..

2
Vladislav
Reagovat

soutěžila by jako kuchařka

Přidat komentář