Panáček v reality show

Farma 5 (10.11.-14.11.2014): Týždeň jedenásty (video) + rekap

15. Listopad 2014 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

[singlepic id=10757 w=615]

pondelok – štvrtok o 21:40, duel piatok o 20:30

Dnes z farmy vypadne jedna žena. Jana si dnes vyberie svoju súperku, od začiatku avizovala, že to bude určite Miriam. Čo však bude s Tiborom? Vráti sa ešte na farmu? Alebo sa vráti posledná vypadnutá? Farmári už majú oheň, Réza si už môže zapáliť, môžu si navariť, umyť sa poriadne a hlavne sa zohriať. Sledujte dnes duel o 20:30 na TV Markíza. 

Rekap zo 14.11.2014 – duel

Réza hneď po zobudení podáva Miriam pomocnú ruku pri príprave na duel. Povzbudzuje ju, ak pôjde píliť drevo, Jana nebude mať šancu, nevie to. Drží jej palce, vyhrala už predsa veľa duelov.Miri na kameru vraví, že Réza sa jej priznal, že ona a Tibor sú jediní ľudia na farme, s ktorými sa môže ešte porozprávať a že ich má rád. Réza príde do kuchyne a hneď rýpe do Jany, že či je jej dobre, keď je zajtra duel, či nemá zasa predduelovú chorobu. Jana na kameru vraví, že ona nemá rada Rézu a on zasa ju, hoci včera večer jej vravel pravý opak. Miriam tajne zoberie Rézu a latu, tú mu dá do ruky, ona bude tlačiť a on jej má povedať, ako sa má k tomu postaviť. Rézovi až teraz docvakne, že je čas na duelový tréning. Dáva jej naozaj cenné rady a hoci ju stále nahovára na pílenie, ona si práve v tejto disciplíne neverí. Jana sa rozpráva pri varení s Evou, nič ju na duel nemotivuje, nemá žiaden adrenalín ako s Lenou, Miri pre ňu nie je súperka. Eva ju objíma, musí sa vrátiť, nemôže ju tam nechať samú. Evu a Maťa má rada, ak by vypadla, budú jej chýbať. Maťo s Rézom si z Jany robia srandičky, Mato jej chodí pod zadkom so zapálenou sviečkou a hoci je veľmi blízko, Jana nič necíti. Réza to vysvetľuje, že to je tuk, nemá ju čo páliť, majú z toho veľkú zábavu.

Prichádza Kvetka s košíkom. Réza vraví, že čím ďalej, tým je Kvetuš krajšia. Keďže ju minule obdarovali bryndzou, dnes si privstava a upiekla im koláče. Všetci sú nadšení, priniesla kapustníky a štedráky. Réza si robí srandu, každýkrát jej bryndzu dajú. Tibor odišiel, na farmu sa už nevráti. Réza sa rozplače, je to nespravodlivé. Všetci rátali s tým, že sa vráti. Lenuš mrzí, že sa s ním ani nerozlúčila, bude jej chýbať. Keď prišla na farmu mala o ňom zlú mienku, ale zmenila ju, aj sa mu ospravedlnila za to. Réza sa rozrozpráva, celé je to zlé, teraz sa vráti niekto, kto tu už nemá byť. Kvetka mu vraví, že také sú pravidlá, koniec Tibora, vráti sa Lenka. Réza sa na nikoho neteší, ľudia mu idú na nervy a on ide im. Eva sa teší z Lenky, ale Tibor tu mal byť, bude veľmi chýbať. Miri plače, keď prišla Kvetka veľmi sa tešila, ale teraz jej náladu pokazila. Jana si myslí, že určite minimálne Evička a Maťo si želajú, aby sa vrátila na farmu. Druhou duelantkou je Miriam, nakoľko je najslabšou súperkou. Miri sa teší, prýkrát je druhou duelantkou, pociťuje to ako výhodu. Rýpne si do Jany, asi ju považuje za priateľku, keď ju vyzvala do duelu, veď aj za sluhov si dala priateľov. Eva im pobalí košíčky, všetci sa rozlúčia, poprajú šťastia. Miri na kameru vraví, že farma ju zmenila, neverila si ani v manželstve, ani v živote, teraz je to už iné. Réza vraví, že Jana nie je taká silná, ona má len silné reči. Lenuš by si priala, aby sa vrátila Miri, Jana jej nesadla, je to žena dvoch tvárí.

[singlepic id=10758 w=615]

Na farmu sa vracia Lenka na bielom koni. Ako prvá ju príde privítať Eva. Dlho sa objímajú, Eva sa rozcíííti. Lena má pocit šťastia už len z pohľadu na farmu. Réza sa pýta Ľuba, či si všimol, že Eva vôbec nezareagovala na to, keď Kvetka povedala, že sa Lena vráti. Žiadne emócie, nebolo to kvôli Tiborovi, ale kvôli tomu, že sa jej vráti súperka. Tie krokodýlie slzy boli falošné keď Lena vypadla. Keby jemu povedali, že sa vráti Tibor, striela šampanské. Lena sa príde privítať aj na farmu, pýta sa Rézu ako sa má, ten sa tvári kyslo, neteší sa, lebo Tibor sa nevráti. Lena si myslí, že nakoniec príde, zotaví sa, treba myslieť pozitívne. Má ho nechať, nemá náladu. Na kameru Lena vraví, že to bolo trápne, bol agresívny, ona sa mu do riti pchať nebude. Privíta sa aj s Ľubom a Maťom. Povie Maťovi, že schudol, rozprávajú jej o treste, boli len o kapuste. Lena sa cíti super, doma ju dobre prijali, je šťastná, znovuzrodená. Keď odchádzala z farmy, bolo to pre ňu veľmi ťažké, ale nie kvôli farmárom, oni ju nezaujímajú, ale kvôli salašu. Hovorí to Maťovi rovno do tváre. Maťo osamote vraví, že Lena je veľmi odporná odkedy sa vrátila. Lene sa zdá, že ju farmári neprijali dobre, ale nebude si to brať, lebo by bola z toho smutná….a vlastne je jej to jedno. Lenuš nepotešilo, že sa Lena vrátila, je zvedavá, ako budú spolu komunikovať. Zostala radšej pri ovečkách, takže sa stretnú až zajtra. Chalani jej hovoria, že je zmenená, fakt drsnááááá. Zasadnú si k večeri, Eva všetkým poďakuje, Ľubo povie ďakujem, dobrú chuť, Lena hneď reaguje, ona neďakuje, ona nie je v reštaurácii. Jedlo nie je podľa nej bohviečo, jedla už aj lepšiu….chová sa odporne, Réza jej vraví, že sa môže vrátiť odkial prišla, keď jej nechutí – aj koňa jej zoženie. Lena to vraj povedala len aby ho vyprovokovala, on sa chová odporne, nevie, prečo by sa nemohla aj ona. Pri stole sa rozoberá, prečo sa Lenuš neprišla na večeru, Réza si myslí, že sa neteší na návštevu čo prišla, Eva vraví, že Lena návšteva nie je. Réza jej šplechne, že sa netešila, keď Kvetka povedala, že sa Lena vráti, Eva sa vyhovorí na Tibora. Lena si myslí, že Réza je na ňu odporný kvôli tomu, že mu nedala. To, že sa niektorí netešia, že sa vrátila, je ich problém, majú sa ešte na čo tešiť, je plná síl a energie….je znovuzrodená. Lenuš si plánuje zachovať tvár, dúfa, že sa nevytočí a že ju znova pošle domov.

Ráno Jana vstane, nemá dobrý pocit z toho celého. Miri nemá náladu, je jej zima, zobrala si oheň od Ľuba. Kvetka príde najskôr za Miriam. Miri nemá náladu sa ani rozprávať, noc nebola dobrá. Výborne sa cítila celý týždeň, bola plná elánu, bolo to asi počasím, ale príchodom do duelovej chatky sa to všetko zmenilo. Kúsok od duelovej chatky boli ovečky, zvony jej nedali spať a samota na ňu zle pôsobí. Počula, ako sa zabávajú farmári (Ľubo, Maťo, Lenuš pri ovečkách), rozpráva plačlivo, strašne jej prišlo ľúto, že s nimi nemôže byť. Nemala ani dobrý sen, snívalo sa jej prvýkrát o manželovi – boli sami v byte, ale každý oddelene. Myslí si, že je na ňu nahnevaný, že odkyla svoje vnútro, celý život. Aj mama jej vravela, aby sa k farmárom chovala ako k cudzím a nevravela o svojom súkromí. Aktuálne ako sa správa a vyzerá sa sama sebe páči, je silnejšia, vzoprie sa mu. Je rozhodnutá, že ak  jej manžel povie, aby sa vrátila k stajej Miriam, je ochotná požiadať o pomoc aj odborníka, hoci doteraz to odmietal. Duelové disciplíny budú:

1. Almanach

2. Prekvapenie

3. Pretláčanie

Aby sa hneď nezdeptala, nedá hneď drevenú kladu, lebo Jana má silnejšie ramená aj svalnatejšie nohy.

Kvetka príde aj za Janou, nevedela v noci spať, nedarilo sa jej založiť oheň. Celý čas myslela na rodinu, dúfa, že to nie je predpoveď, rada by bola, aby ju rodina navštívila ešte kým bude na farme. Na Miriam si verí, ale bojí sa najviac almanachu. Nediví sa tomu, že ju zvolili za duelantku, lebo počula, že sa chlapi chcú zbaviť žien. Ona nemá s nikým problém, nevidí dôvod, prečo by mali mať oni s ňou. Disciplíny odhadla až na silovú, tam si myslela, že bude preťahovanie lanom. Má strach len z almanachu.

[singlepic id=10759 w=615]

Do stodoly vstupujú vyobliekaní farmári. Kvetuš sa pýta na koláče, všetkým chutilo. Privíta osobitne Lenu, je to pre ňu neopísateľný pocit radosti. Má pocit, že ju neprijali extra, ale budú to musieť zvládnúť. Postupne sa pýta Kveta, koho by privítali farmári späť. Réza si robí srandu, že Janu, nakoniec však povie Miriam. Tak isto aj Lenuš, má síce chybičky, ale má ju rada. Lena by bola rada, keby sa nevrátila ani jedna, keď už však musí povedať, tak Janu. Ľubo tiež, viac spolu vyvádzajú, ale nemá nič ani proti Miri. Maťo jednoznačne Janu, je mu ako sestra.

Do stodoly prídu duelantky. Miri vysmiata ako lečo, Jana sa tiež cíti lepšie, vyšlo slnko, necíti strach.

[singlepic id=10760 w=615]

1. Almanach – prvá jana dobre, druhá-tretia dobre obe, štvrtá Jana dobre, piata Miri dobre a poslednú dá dobre len Jana, vyhráva 1:0.

[singlepic id=10761 w=615]

2. Prekvapenie – V stodole je veľká kaďa s vodou. Duelantky majú v tejto kadi namáčať handru, ktorú potom budú žmýkať do sklenenej nádoby s ryskou. Ktorá to zvládne prvá, vyhráva. Je to prekvapenie o vytrvalosti a rýchlosti (to asi preto takúto disciplínu pre Miri zvolili). Oboch povzbudzujú, Jana behá hore dole, hoci aj Bubica sa snaží, na Janu nemá. Jana teda vyhráva druhú disciplínu a teda aj celý duel 2:0.

Jana si zakričí, príde za Rézom, vezme mu tvár do dlaní a vraví mu, že aj vďaka nemu vyhrala. Kvetka vytiahne duel s Aničkou a podobnú disciplínu s prenášaním vajíčok. Už od rána vedela, že pôjde domov. Disciplíny zvolila tak, ako možno ani zo začiatku nechcela, ale zvolila. Pôvodne si chcela dať ak prvé pretláčanie, almanach si dala ako výzvu sama sebe. Chcela si dokázať, že až tak veľmi nezabúda, nazadarilo sa. Jana sa cíti veľmi dobre. Hoci mala obavy, nech by Miri zvolila akékoľvek disciplíny, dopadlo by to rovnako.

[singlepic id=10762 w=615]

Miri sa lúči, veľmi si ich obľúbila. Privíta Lenu (tá sa tvári, ako keby jej zedla večeru), Lenuš jej priniesla radosť aj silu, cítila sa kvôli nej na farme dobre. Aj Eva jej veľakrát pomohla, mali dlhé rozhovory. Ľubovi drží palce, má tám byť čo najdlhšie, príde určite pozrieť jeho farmu. Nezabudne na Maťov špecifický smiech, myslí si o ňom len pozitívne. Bez Rézu by nebola farma farmou, je srandista, nemá byť smutný, má zostať taký, aký je a majú to dnes osláviť. Janku má rada, hoci niekedy menila nálady. Je rada, že najdlhšie tu boli oni tri (Jana, Lena, ona). Réza sa hnevá, Miri prišla bez nálady, keď sa lúčia vyčíta jej, že ho neposlúchla pri voľbe disciplín. Postupne sa s ňou všetci rozlúčia, Jana sa jej ospravelní, že to bola práve ona, ktorá ju vyhodila. Pred odchodom sa pred všetkých postaví a zaspieva „Zbohom farma…..“ Vyzve aj ostaných, aby s ňou spievali, Lenuš vyhŕknu slzičky. Aj Kvetka k nej má povzbudivé slová, má sa správať ako na farme, verí, že sa zmenila….má napísať list na rozlúčku. Miri s postupne rozlúči so zvieratkami, napíše list na rozlúčku, kde určí farmára týždňa a zatvorí bránu k farme….

Rekap z 13.11.2014

Réza a Janke nanominoval do postele pod periny. Jana nesprotestuje, jediná, ktorá s tým má problém je farmárka týždňa Eva. Príde za nimi, postaví sa nad postel a kričí na Rézu, aby sa zdvihol a šiel VONKU (východniari vravia von a vonku naopak). Vraví to stále dokola, Réza jej kontruje, že je zlá, protivná ženská, ktorej problém je v tom, že nemá chlapa. Podľa Evi je to chudák, ktorého výlevy sa jej nemôžu dotknúť. Hádaj sa pred Janou, Eva stále hudie svoje, aby šiel vonku, Réza keby mal samopal, tak ho na ňu použije. Opakuje stále, že ju nikto nechce, že je hnusná, Eva zasa stále, aby šiel von. Rézovi je šuma-fuk, že bude mať trest, ale ju počúvať nebudú. Eva ide zobudiť ostatných farmárov, hneď od dverí jej dá facku alkoholový puch. Réza sa teší, že sa Eve farmárčenie už končí, vyhlasuje revolúciu, bude simulovať, nebude robiť. Ak by bol on farmár týždňa, so všetkými, čo mu robili zle zatočí. Maťo si myslí, že je to tým, že Eva všetkých komanduje, rozkazuje.  Eva sa rozpráva s Janou, keď nebude robiť, nebude dostávať jesť, Jana môže pripravovať o porciu menej. Jana si myslí, že to len pokazí celú atmosféru. Réza sa snaží dostať na svoju stranu aj ostatných, vyhlasuje revolúciu, nič nebudú robiť. Miriam s tým nesúhlasí, nechápe dôvody na to, že nebude robiť. Jana pred odchodom venuje Tiborovi svoju prikrývku. On a Réza sú jej najviac sympatický. Pri stole sa Jana s kamarátkou všetkým farmárom poďakovala, dostalo sa poďakovania aj im od farmárky týždňa. Nakoľko im v izbe bolo zima, nedostali sľúbenú masáž a boli smädné v noci, odoberá im 3 mince.

Rekap z 12.11.2014

Jana s Maťom sa hádajú, kto pôjde dojiť. Maťo má pocit, že Jana to preháňa, rozkazuje. Ona chce, aby týždeň dopadol dobre, preto tlačí na splnenie si sluhovských povinností. Doťahujú sa, podpichujú, Jana je síce dominantnejšia, ale Maťo si zas nedá. Na raňajky sú ovsené vločky s mliekom, Ľubo si tam nakrája klobásu, inak by to nezjedol. Malina si porobí poriadky, vyhodí mangalice z maštale. Príde posol, nesie oheň s listom. Ďalšiu poštu dostane Matúš, naprázdno neodíde ani Ľubo. Tretí list skončí u Evičky. V sprievodnom liste sa píše, že príde exkluzívna návšteva, ktorú majú pohostiť teplým čajom a poriadne vykúriť miestnosti. Nakoľko ho však nepresvedčili, že si oheň zaslúžia, keď odíde návšteva, majú oheň zahasiť. Eva je spokojná, myslela si, že oheň prichádza skoro, ešte sa ľudia nepoučili. Eva je z listu dojatá, písala mama a sestra, všetci si ju pozdravujú. Maťovi napísala priateľka, tiež je dojatý, chýba ona jemu aj on jej. Takýto list potreboval, cíti sa silnejší, nemusí myslieť každý deň na to, čo robí priateľka a rodina. Aj Ľubo roní slzy, chýbajú mu detské revy aj úsmevy. Tu sa nič malé okrem Dunča nemotá. Eva s Maťom založia oheň v izbe farmára týždňa. [singlepic id=10752 w=615]

Farmári oblečení do krojov vítajú návštevu, dve pekné dievky. Réza rátal so starými dievkami, ale toto zabili! Prišla Jana Hrmová s ďalšou podobnou slečnou. Réza sa teší, konečne niekto normálny tu. Vyložia im kufre, Réza im pomôže z koča. Eva im ponúkne ovčí syr, obom chutí, postupne ich Eva všetkých predstaví. Jana sa ujme slova, vyložia sa, prezlečú a pomôžu im. Priniesli aj nejaké pohostenie, to však vybalia až po práci. Réza sa nevie spamätať, teraz sú tam samé prípady, konečne prišli dievky, ktoré sú k svetu. Doteraz samé krokodíly, rozpráva sa s Tiborom, pri tých sračkách čo sú tu, sú all inclusiv. Tibor sa smeje, Rézovi tečú sliny, stal sa z neho milý a dobrý farmár, čo ani nenadáva. Hrmová s kamoškou sa prezlečú, Eva ich prevedie po farme, Jana H. sa hneď pýta, či už aj zvieratá zabíjali. Idú až k ovciam, zoznámia sa s Lenuš. Dunčo sa zoznamuje s kamoškou, biela sukňa už nie je biela. Maťo rozvíja teóriu s Janou o tom, že z peknej misky, ale prázdnej sa človek nenaje. Hrmovka konečne na kameru vraví, že Réza je milý chlap, zatiaľ je to fajn, je vtipný, ale po čase to môže byť už otravné. Kamoška Nikoleta si myslí, že je vtipný, ale príde jej to také…..plytké. Réza obom umyje nohy. Miri sa smeje, do dnešného obeda sa Réza sťažoval, že je bez energie a hladný, hneď ako však zbadal dievky, na všetko zabudlo. Aj Réza si umyl nohy, do kade s kapustou ho na rukách presunie Tibor. Lenuš má z návštevy zlý pocit, radšej asi zostane stále u oviec. Réza poctivo šlape, najlepšie šlape Janka H. :) Po práci pekne umyjú nohy v lavóre. Ľuboš tento deň hodnotí ako veľmi pekný, najskôr prišiel super list, teraz pekné dievky s hlbokými výstihmi.

Chlapi aj pri dojení rozprávajú len o dievčatách. Réza sa vykúpe v studenej vode, oblečie nové prádlo, vyvonia sa, Miri sa smeje, že očakáva asi niečo od niektorej. Rátajú s tým, že bude nejaká riadna zábava. Nakoľko však Tibor ide do nočnej, myslia si, že sa zábava presunie práve tam. Jana H. na kameru vraví, že ak by si to mohla vymeniť s ktorýmkoľvek farmárom, vymenila by si to. Celý deň by upratovala, dojila…. Podojí Malinu, hoci farma nie je taká, aká bola tá „ich“, Malina je tá istá a teraz má aj teliatko. Požiada Evu, aby dala farmárom voľnosť, aby sa mohli zabaviť. Eva však vraví, že si musia najskôr svoje práce dorobiť, potom sa dá. Eva si vyslúžila prezývku diktátor. Miriam si myslí, že sa v tom ona vyžíva, baví ju vydolovať z nich maximum, vyšťaviť ich. Réza sa sťažuje pred návštevou, že je tam ako v cintoríne, ak nerobia srandu on alebo Tibor, tak je tam nuda. [singlepic id=10754 w=615]

Eva dúfa v pekný večer a hlavne, že to niektorí nepreženú s alkoholom. Lenka je nahnevaná, nespráva sa tak, ako by sa správala doma, možno potom by nevyzerala ako debilka pred Rézom a Tiborom. Nikol vytiahla mince, zaplatila za služby 4 mincami. Dala ich Martinovi, ten ich posunul Eve. S pokročilou hodinou stúpa aj nálada, na stôl vyskočí Réza a Ľubo. Ten sa vraj chválil striptérskou minulosťou, obaja predviedli nejaké ti tančeky, Ľubo ukázal aj možno viac, ako chcel. Po tomto zážitku už si na druhý deň Réza nič nepamätá. K Janke H. je veľmi prítulný, zoberú oheň a alkohol a idú pozrieť Tibora. Zábava pokračuje.

Jana H. je sklamaná z niektorých, že sa nezabávajú, avšak rozumie tomu, lebo aj ona bola takto pred rokom v tejto situácii. Jana si myslí, že sú to celkom fajn baby. Lenuš je nahnevaná, chlapi sú tu milí ako vred na zadku. Dievky si navlečú paplóny a vankúše, chystajú sa spať. Réza už dávno zarezáva a pritom mal taký pekný plán s Jankou H. ako ju pomasíruje. Je však totálne pod obraz, Jana s Maťom sa na ňom smejú, teraz by ho mohli aj dobiť.

Rekap z 11.11.2014

Farmári pomenovali býčka Filip. Janku jej dcéra Sofia odprevádzala slovami: „maminka dones teliatko a nech to je býček!“, berie to ako znamenie. Miri ma skvelú náladu, Tibor dúfa, že Martin bude teliatkom obmäkčený. Rozpútava sa kauza deka. Tibor jednu našiel mokrú pri ovciach, dal ju vysušiť. Podaroval ju Rézovi. Ľubo nemá deku, Réza nemá deku a Miri aj Jana majú dve. Réza to berie ako nespravodlivosť, Miri jeho nevrlosť pripisuje nedostatku tabaku. Vraj vyštartoval aj na Lenuš, tá ho však hneď uzemnila. Eva pri raňajkách rozdelí úlohy. Ľudia sú podľa nej nastavení na množstvo jedla a varenú stravu. Miri vyťahuje schované zásoby, robia si z nej srandu, prirovnávajú ju ku škrečkovi. Lenuš a Ľubo po raňajkách idú pozrieť Maťa, nedalo sa mu spať, stále niečo chrochtalo. Rozoberajú sluhovanie, Lenka si je istá tým, že práve ona bude tento týždeň Maťovou pravou rukou. Réza kvôli tomu komunikuje aj s Janou, ten rozoberá postupne až do duelovej stodoly. Eva za slúžku určuje Janu. Réza nechápe, prekvapila ho Eva, páči sa mu teraz, spieva si, nevie sa z toho spamätať. Maťo tiež nechápe, evidentne nepozerá na kamarátstvo, je to len hráčka. Eva vysvetľuje bokom Jane, že ju zvolila za slúžku preto, aby ju ochránila. Má si to však nechať pre seba, Maťo čo nevie, nepovie. Nech si farmári myslia, že spolu nedržia. Miriam už vie, že pôjde do duelu, budú ju trénovať, aby vyradila Janu. Jana sa nemá čoho báť podľa nej, vyberie si Miriam a pošle ju domov. Réza nevie skryť svoje nadšenie z toho, že slúžkou je Jana, robí si srandičky. Tibor na kameru vraví, že ženy chcú ženský duel. V príbytku sluhov Maťo rozoberá s Janou, prečo ju Eva dala za slúžku. Zopakuje, že je to hráčka, ktorej by nemali veriť. Jana si hudie svoje, nehnevá sa na ňu, zvolila len šikovných sluhov. [singlepic id=10751 w=615]

Prichádza Martin. Eva sa bojí, aké im pripraví úlohy, strihanie ešte nestihli. Pochváli sa s Filipom, Martin je nadšený, pohladká si ho. Majú ju nechať samých, nemajú jej v ničom brániť, sama sa pôjde napásť. Pri vlečke plnej kapusty sa farmári rozprávajú o tom, akí sú hladní. Hlavne Maťo to nesie ťažko. Jana mu sľúbuje, že sa večer naje. Na tento týždeň pripravil úlohy:

1. spracovanie vlny, príde návšteva a vysvetlí im ako s ňou treba pracovať.

2. kapusta – Jana je nadšená, že budú robiť kapustu, nemusí jej hospodár nič hovoriť, všetko ovláda. Aby však na to neboli sami, príde im s tlačením pomôcť vzácna návšteva. Majú ju ubytovať a postarať sa.

3. poriadok – aby sa návšteva dobre cítila.

4. Dunčo musí byť pri ovciach, do konca týždňa sa majú postarať o to, aby bol pri ovciach prínosom, nie problémom.

Jana prehovorí k Martinovi, rada by, aby zrušil trest, všetci si už uvedomili, že je to ťažké bez ohňa, dokonca horšie ako keď im zobral jedlo, veľmi ju mrzí, že nemôžu spracovávať mlieko. Pridá sa aj Eva, syr sa im síce podarilo spraviť, ale nemôžu vyprať ošatky. Jana sľubuje, že sa už nič takéto nebude opakovať, sama a to dozrie. Martin sa však nedá obmäkčiť, majú to sami v rukách, musia ho najskôr presvedčiť. Jana ráta s tým, že keďže má prísť zajtra návšteva, keď bude chcieť Martin, aby nezamrzli, oheň im dá. Miriam má aj niečo na obchod – habarky a korpusy na adventné vecne.

Maťo sa sťažuje, odkedy je Eva farmárka, nemajú čo jesť, hladujú. Miriam provokuje, odložila si kúsok koláča, nikto jej ho však nezávidí, pravdepodobne je pokazený, ako aj ich bryndza. Lenuš ochutná, dúfa, že to nebude mať následky. Hoci si farmári myslia, že Martin šiel preč, ten si ide skontrolovať najskôr ovce. Našiel ich zorbehané kade-tade, kričí na Evu a Rézu. Ten sa vyhovára na Ľuba, to mu však hospodár nezhltne, on sám vravel, že majú ovce pod kontrolou. Martin je nahnevaný, majú si ovce strážiť. Réza je nahnevaný tiež, Ľuboš je somár, nevie strážiť ovce. Poháda sa aj s Lenuš, tá mu len vraví, že ovce, ktoré sa stratili boli z košiara, zodpovedný je ten, kto ich vypustil. Kričí na ňu, odkedy sú tu noví, majú samé tresty, ona si však nedá, nemá po nej kričať, lebo ona začne ešte viac. Maťo šiel vyčistiť zajacom, jeden z nich ho nepekne škrabol pod okom. Tibor to nevie pochopiť, nevie sa správať k zvieratám, nepozná ich tak super, ako on.

K farme sa blížia dve ženy, ktoré ich prídu učiť spracovať vlnu. Najskôr však ako sa vlna perie, potom ako sa vlna myká a češe, potom plstenie a neskôr pradenie na kolovrátku. Rézova prvá otázka je, či je toto ženská robota, alebo chlapská. Žienka sa nedá zaskočiť, oni to doma nemajú rozdelené, Eva to klincuje s tým, že sa všetci naučia všetko na farme. Postupne všetko preberú, je to makačka. Réza rozumie, prečo im to ukazujú, robilo sa to tak pred dvesto rokmi, ale vtedy sa aj pálenka pálila, prečo ich to nikto neučí? Prvá za kolovrátok si sadla Miri, Réza to tiež vyskúšal, ale veľmi skoro to vzdal. Tety im aj priniesli už načesanú vlnu, aby mali predstavu, koľko jej treba na jeden vlnený paplón. Maťa zaujala výroba rukavíc, to sa už páči aj Rézovi. Už sa dohodol s Ľubom, že mu zo svojich domácich ovečiek prinesie vlnu a bude rukavice predávať. Tetušky sa poberú domov, farmári vidia z toho biznis, do dvoch týždňov podľa Maťa budú všetci spať pod ovčími prikrývkami. Janu niečo ťahá domov, dúfa, že je všetko v poriadku, teší sa na slúženie s Maťom. Eva pred večerou všetkým poďakuje, Réza na kameru vraví, že je to celé zle, bez ohňa sa tam nedá fungovať. Nemôžu si spraviť nič teplé, ani si zapáliť! Farmári sa už chystajú na zajtrajšiu vzácnu návštevu, Lenuš dúfa, že to nebude nikto, kto by im zdvíhal tlak.

Rekap z 10.11.2014

Martin farmárom vzal oheň, nebudú mať ani možnosť si ho založiť. Vráti im ho vtedy, keď ho presvedčia, že si ho zaslúžia. Rátali s tým, že im zoberie jedlo. Všetci si uvedomujú súvislosť s tým, že si nebudú mať ako navariť, Tibora prvé napadne, že si chcel prať nohavice. Réza vraví, že je to krutý trest, nemôžu si zakúriť, navariť čas, spracovať mlieko….. Farmári si uvedomujú silu ohňa, tma, zima a hlad zavítala na farmu. Tiborovi to nejak extra nevadí, popral si aj v studenej vode. Miri je tiež v pohode, cíti sa super. Tibor a Réza režú drevo, Maťo za nimi príde, aby radšej robili niečo užitočnejšie, kúriť aj tak nemôžu. Maťo sa sťažuje, človek im chce dobre, robí kompromisy, toto je najhorší kolektív, ktorý kedy viedol. Je rád, že už nebude farmárom, hoci si uvedomuje, že mu začne sluhovanie. Trest očakával omnoho horší. Duelu sa nebojí, nakoľko na farme sú „chlapi“. Réza s Tiborom pracujú spoločne na konštrukcii, ktorá ich bude strážiť pri nočných službách pri ovečkách. Maťo má problém s Lenuš, nezobrala Malinu, keď šla strážiť ovečky. S Janou rozoberajú, že ak by sa stal Réza farmárom týždňa, robil by pekne pomaličky, presne tak, ako on. Ľubo vraví, že vždy keď ide Jana okolo nich, má vždy poznámku, rýpne si. Keď to však spravia oni, je nahnevaná. Tak je aj vtedy, keď má ísť s Malinou na pašu. Sťažuje sa, čo s ňou asi porobí, minule ju poťahala. Maťo je vraví, že to je tým, že schudla, Ľubo ešte priloží – keď na farmu prišla, robila si s Malinou čo chcela, teraz je to naopak. Smejú sa, Jana po nich hodí drevo, z Maliny má rešpekt, bojí sa jej. Réza z Tiborom zasa rozoberajú Janu. Rozkazuje farmárovi týždňa, ale on to oľutuje, tak ako Ľubo a Paťo.

Prichádza Kvetka. Pýta sa na to, ako sa im darí bez ohňa. Miriam očakávala horší trest, zaslúžili si ho. Lenuš neoslavovala, z duelu bola unavená. Pre Evu bolo ráno bez Leny ťažké, chýba jej. Jej výber jej nevyčíta, skôr si vyčíta, že jej v tom nezabránila. Pýta sa žien, či nemajú strach z Lenuš, Miriam nie, na farme už čo to preskákala. Na farme sú ľudia, ktorí bojujú za peniaze a tak sa aj správajú. Réza je rád, že vyhrala Lenuš, Lena mu nechýba. Liezol mu už na nervy krik a slová: drsnééééé a zabiiiiil! Matúš sa teší, že mu skončí funkcia farmára týždňa. Kvetka teda prečíta list na rozlúčku. Majú splniť sen o znovuzrodení farmy. Ďakuje Martinovi, majú sa k zvieratám správať zodpovedne a dobre. Prihovorí sa aj Dunčovi, má poslúchať paničku Evičku. Tá je podľa nej úžasná a múdra farmárka, zaslúži si výhru, bude jej doma držať palce. Tibor znamenal pre ňu veľmi veľa, nahradil jej otca. Mrzí ju len, že sa niekde stratili. Tibor na kameru vraví, že má Lenu rád, len ho hnevá, že si zle zvolila. Mirka jej má odpustiť, že sa k nej zle správala niekedy. Nemá plakať, je to silná žena. Na Janu je úprimne hrdá, obľúbila si ju, má bojovať za seba a deti, je veľmi dobrá žena, má ju rada. Jane je ľúto, že keď si našli k sebe cestu, odišla. Rézu nazve diviakom chlapíkom, má rodiť na farme radšej srandu ako zvadu. Maťo je dobrý chlapec, ktorý jej sadol, má sa však lepšie správať k zvieratám. Lenuš gratuluje, názor na ňu nezmenila. Za farmára týždňa dáva Evu. V PS sa jej ospravedlní za túto voľbu, chce však, aby všetkým dokázala, že na to má. Eva na kameru vysvetľuje, že nechcela byť farmárkou, nemá za potrebu sa pred ostatnými ukazovať. Kvetke pred odchodom obdarujú Kvetku bryndzou, ktorú Janka robila. Eva si zasadla za vrch stola, pýta sa ako sú na tom s robotou, majú hodinu na to, aby si dokončili, potom idú všetci na ovečky. Na nočnú pôjde Maťo. Jana dúfa, že Evičkin týždeň dopadne dobre a poradí si s ľudmi, s ktorými mali predtým farmári problém.

Jana má krízu, plače, nebaví ju to tu vôbec, chýba jej rodina, deti, nemá nervy na ľudí, ktorí tu zostali – Tibor a Réza, Sľúbila babám, že to dokáže, ale nevie, či to stojí za to. Radšej nebude mať nič, len krásne dve dievky, sere na peniaze. Maťo si vyčíta, že dal za slúžku Lenu, chcel dať pôvodne Evu. Jana sa dopočula, že Tibor nahovára Evičku, aby dal za slúžku Lenušku, tá by si potom Janu vybrala do duelu a poslala ju domov. Ak by Eva zvolila za slúžku Janu, zoberie si do duelu Miri a pošle ju domov. Taktizuje aj Ľubo a Maťo, kombinujú slúžky aj duel. Na obed je studená polievka. Eva rozdá aj korbáčiky, napáchnuté, pravdepodobne skazené. Najviac protestuje Réza, Tibor vraví, že on nezažil, ako jedli polku kalerábu a cvikle. Eva je rada, podarilo sa spraviť aspoň syr. Poctivo strihajú, Réza je nervózny, chcel by si zapáliť.

Na večeru Miri rozdala zasa korbáčiky. Lenuš sa bojí, že si navzájom ublížia, chlapi sú ufrfľaní, nervózni. Eva všetkým poďakuje, dúfa, že všetci budú ťahať spoločne. Réza jej povie, že všetci môžu robiť iba tak, ako môže. Ak nebudú jesť, nebudú mať sily pracovať. Maťo si do nočnej zobral hrsť pšenice, spoločnosť mu robí Lenuš. Rozprávajú sa o tom, že tam chodí nejaké zviera. Je veľké s veľkými očami. Lenuš sa smeje, počula však niečo aj ona.

[singlepic id=10753 w=615]

Maline sa narodilo teliatko. Eva hodnotí tento moment ako najkrajšie ráno na farme. Je to býček, Miri vraví, že ako keby Maline z oka vypadla. Lenuš si spomenula na malého, chýba jej. Je zvyknutá, že je bez neho, ale vždy vie, čo je s ním, teraz nevie. Rozplače sa, chýbajú jej info z domova.

galadriel

Pri sledovaní HSTM v diskusii na oficiálnej stránke TV Prima spomenula Kačka (jedna z účastníčok) túto stránku a už stačil len strýček google. Potom som len dlho, dlho čítala a nakoniec sa zapojila aj do diskusie a to u farmára, kedy sa slovenský prekladateľ neozýval a kočky z klubu smesvině nevedeli nejaké to naše írečité slovíčko. A keďže Elko a SUN všetko zo slovenských RS nestíhajú, boli takí zlatí, že mi Nákupné maniačky na WAU prenechali :)) A teraz sa k Vám budem hlásiť aj cez SK Farmu. Kto sa teší ?? :D (rečnícka otázka)

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 486
1
johnmclane
Reagovat

Staršia kolegyňa bola týždeň na dovolenke, počúvala od ostatných slovákov drby čo vyčítali na tablete… niekto sa na nej dobre pobavil, lebo po návrate do roboty zahlásila: „no som taká celá sklamaná, že tá farma predčasne skončila, keď vyhoreli. Hlavne tých mamičiek je mi ľúto, veď mali doma malé deti… strašná smrť.“

2
LadyXL
Reagovat

Tak konečně mohu k PC…, takže se omlouvám za svůj pozdní koment: Lenky1 je mi líto, že vypadla, bude mi celkem chybět, byť mi lezla občas na nervy svými výlevy, které byly někdy hrané, někdy jak když byla v rauši. Ale během konfliktů dost často prostě řekla, co si myslí a to i proti tomu, s kým se zrovna přátelila. A zkrátka aspoň se bylo na něco koukat, co poslouchat. Mortyša, jako když tam není. Oproti jejímu nástupu se stáhla, aspoň vůči kameře, a nebýt „kauza Réza“, tak nevíme, že tam pořád je. A nebýt dítěte a této kauzy, tak na mne působí jako prvotřídní lesba (nic ve zlém). Je to pro mne takový babochlap, už jak šly obě do stodoly, tak šla jak zápasník. Evě mám za zlé (a doufám, že ji Mortyša vyhodí), že Lenku1 nepřemluvila, aby si vzala někoho jiného. Jí se to hodilo, protože kdyby se Lence podařilo Mortyšu vyhodit, měla o soupeřku méně! A jí jde přeci jen o to, vyhodit ostatní ženské (no co je to soutěž…), mluvila o tom bez jakéhokoliv citu už od začátku a tak si myslím, že to „spojenectví“ s Lenkou1 bylo vykalkulované kvůli případné následné pozici FT…
Doufám, že Evě teď coby FT nandají taky tolik úkolů – např. dostříhat ovce…

3
Franz
Reagovat

Teď v Teleránu Lenka. Nějak nám za ty 4 týdny co je doma přibrala. Aspoň mně chlapovi to tak připadá. Neřekla nic nového. Akorát, že ji je smutno po Tibim a Evce.

4
Hugo
Reagovat

@Franz: Já myslím, že určitě přibrala. Oni všichni zhubli a ted jak přejdou na normální stravu jde to rychle nahoru. Já jsem jednou měla podobný deficit, i když z jiného důvodu, a pak jsem se nějakou dobu cpala sladkým jak nezavřená, asi mi ty cukry chyběly, protože do té doby, ani jako dítě, jsem sladké nejedla, nechutnalo mě. A jim musí v těle chybět úplně všechno.

5
johnmclane
Reagovat

@Hugo: no mozog každopádne.

6
Foxy
Reagovat

Mne zase přišlo. Že na farmě Lenka spíš nakynula. Stejně tak Evka. U Jany mi to přijde plus minus stejna otylost a Mirí zhubla. To je videt.

7
Franz
Reagovat

No, z toho on-line Lenky mi připadá, že opravdu je taková tvrdohlavá. Rozhodně si nepřipustila nějakou manipulaci od Evky. Možná, že nad tím přemýšlela,, ale veřejně to nepřizná. Mně osobně se líbilo, že je 4 týdny doma a do posledního dne nikdo netušil, že vypadla. Jinak ty otázky a odpovědi nic moc. Na negativní otázky asi neodpovídala. Byli tam jiní farmáři, kteří měli dvojnásobek dotazů.

8
Hugo
Reagovat

Obrovské prekvapenie na Farme! Narodilo sa teliatko!

To je zase nadpis, Markízo. Jaké překvapení? Čekali to od začátku. Překvapení není ani to, že to farmáři zaspali, nikoho nenapadlo, aby tam u ní v noci někdo spal. Co kdyby přišly komplikace? Naštěstí Malina asi už poznala co jsou zač a raději to zvládla sama.
Kdo nechce znát předem FT, nedívejte se, je to tam řečeno na plné pecky. Ach jo, i ty možné minichvilky napětí Markíza tentokrát předem zabije.

9
janislava
Reagovat

@Hugo: Tak to jsi zaspal,já jsem byla první která psala hned,po pátečním duelu,že se narodilo telátko :-)))))

10
Hugo
Reagovat

@janislava: To je možný, já o prvenství v informovanosti nesoupeřím. Všimla jsem si toho prostě ted a zaujal mě ten nadpis.

11
janislava
Reagovat

@Hugo: To je vpořádku,já také nesoupeřím,jen jsem si říkala celou dobu přes víkend nikdo o tom nepíše a bylo to v poslední ukázce ne pondělí,jinak OK měj se :-)))

12
Hugo
Reagovat

@janislava: Ono to tam bylo vidět, ale jen tak letemsvětem. Tentokrát je v ukázce, jak tam farmáři ráno přišli, dali mu jméno a rozplývali se nad ním. Takže podrobně. A je tam jasně vyřčeno kdo je FT, což mě vadí. Pak v TV Květka přijde a bude dělat chvíle napětí a přitom to už všichni diváci vědí. A já to ani vědět nechtěla, pustila jsem si ukázku o telátku.

13
Wally
Reagovat

@Hugo: Vždyť o FT se tu vedou diskuze od pátku, taky na plné pecky. Spíš by bylo překvapení, kdyby to bylo jinak. Teď je spíš zajímavá služka úkoly od Martina.

14
janislava
Reagovat

@Hugo: A nevíš náhodou jaké jméno dali teleti?a také že už to pišeš kdo je FT?dík

15
Poppy
Reagovat

@janislava: Filip

16
Anička
Reagovat

teliatku dali meno Filipko :D a FT je Eva :(

17
janislava
Reagovat

Ještě mám prosbu,nemohu opět najít novycas-Lenky z Telerána,díky

18
Anička
Reagovat

ináč On-line s Lenkou bolo o ničom, buď neodpovedala na všetky otázky, alebo tak málo bolo diskutujúcich? Fb má pod menom Leona Leontinová :D

19
janislava
Reagovat

@Anička: Aničko děkují,já jsem to náhodně našla konečně,tak jsem zvědavá.jdu číst,:-)))))))))

20
Hugo
Reagovat

@Wally: Ano, ale všechno jen dohady a předpoklady. Taky to mohlo být jinak. Aspon trošku napětí. Tady a na fb už byly kolikrát „zaručené“informace a pak to bylo všechno jinak. Každopádně před vysíláním by to tam profesionál nedal.

21
janislava
Reagovat

@Anička: Aničko,mám to přečtené a jak píšeš je to o ničem ,nic jsem zajímavého nenašla,:-)))))))))))))))

22
Wally
Reagovat

@Hugo: S tím profesionálem souhlasím, ale tady to obhospodařuje Markíza :))

Hezké bylo vyjádření Evy, že je jí lito odchodu Lenky, ale místo ní přišlo telátko. Kus za kus.

23
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Překvapení by bylo, kdyby se narodil třeba krokodýl:-)

24
BarBora
Reagovat

Pozrela som si reprízu, teraz už pekne v kľude a Mortyša je mi protivná. Ten víťazoslávny úsmev po preťahovaní lanom ju odkryl, inak sa veľmi snaží štylizovať, dáva si pozor na kameru a celkove sa kameramanovi asi páči, dal si záležať, aj v chatke.
Neustále, tak nenápadne, upozorňovala na „bolestivú“ ruku, ale keď už mali visieť, tak sa držala tou bolestivou, druhou sa len pridŕžala. Taktiež, keď ju Lenka na začiatku duelu začala ťahať, nezabudla pripomenúť, ako ju boli ruka, keď už vyhrávala, akosi na to zabudla. Vo chvíľach, keď sa nekontrolovala, pôsobila opäť hrubo, fakt taký babochlap, ako to tu už niekto spomenul.

25
BarBora
Reagovat

@Anička:
Mňa ten rozhovor potešil hlavne v tom, že Lenka pripustila a zdá sa, že si to aj uvedomila, že Eva asi nie je až taká super úprimná kámoška a jednala skôr vo svoj prospech, veď ona rozhodla o ženskom dueli. Lenka na otázku, komu by priala víťazstvo napísala jednoznačne a veľkým písmom – TIBOR.
Videla som ju v Ráne, bola v pohode, len je pre mňa záhada, na čo ich tam vlastne volajú, keď im nakoniec dajú pár nezaujímavých otázok, každému prakticky to isté. Najlepší bol minule rozhovor s Iris.
1. ot, : Koho si tam mala najradšej? Odpoveď: Matúša a Lenuš.
2. ot. : Komu by si priala víťazstvo? Odpoveď: Matúšovi a Lenuš.
A hotovo, bodka.

26
Franz
Reagovat

Je zajímavé jak někdo ještě dnes nemůže skousnout, že psychoLenka vypadla.
Já vím byla to šupa (ne ten traktor), ale je to přece snad hra. Rozhodně tento duel byl mnohem atraktivnější, než duel Miriam-Iris. Lenka zbytečně vymýšlela, machrovala a také tak doplatila. No a potom jen krokodýlí slzy a hysterický nářek, že se chce vrátit na Farmu. Vždyť to bylo trapné.

27
JanaH
Reagovat

@Franz: bylo. Cestou domů (nebo kam se to vlastně vracela) mi připadala jak nadopovaná, odpovídala jak robot.

28
Franz
Reagovat

@JanaH: Můj pocit při jejím hysterickým pláču, jako by chtěla vydírat štáb, aby ji tam vrátil.
Podívejte se jak oslovila sama sebe, když vypadla ze stodoly – beze slov.

29
Wally
Reagovat

@BarBora: A to se po výhře měla tvářit jak? Smutně, provinile, měla začít brečet? Jí bolela dlaň a celou dobu měla dlaň mimo, držela se předloktím.

30
Franz
Reagovat

@Wally: Barbora asi chtěla napsat, že Lenuš vlastně dala tu drsnačku Lenku jednou rukou. :-)

31
Wally
Reagovat

@Franz: Jednou rukou a s úsměvem. :D

32
BarBora
Reagovat

@Franz:
Áno, presne to som chcela napísať (aby bolo po Tvojjom) a inak, to, že Lenka pôjde domov bolo jasné od chvíle výberu duelantky. A prosím, dovolíš mi napísať môj názor bez toho, aby si, niekedy len skryte, začal komentovať mňa? Napíš vlastný názor na vec a druhým diskutérom daj pokoj.

33
BarBora
Reagovat

@Wally:
Odkiaľ vieš, že len dlaň? Celý čas bola reč o ruke, aj ju mala zaviazanú vysoko, nie len dlaň, aj keď ju Lenka ťahala, hovorila o boľavej ruke. Ten jej výraz som tak viac zaregistrovala až pri druhom pozretí a vôbec nesedel na jej súčasnú štylizáciu, tzv.“bez slova a usmievať sa“ , na mňa pôsobila ako na začiatku.

34
Poppy
Reagovat

Já se Lence vůbec nedivím, že při odchodu z farmy brečela. Prostě tam byla spokojená, bylo to vidět an to rozdílu chování na začátku a na konci.
Ona si nedělala žádné strategické aliance, chovala se podle své přirozenosti a tak někdy brečela a někdy se smála. Já jsem si ji oblíbila a je mi líto, že šla domů. Dívala bych se na ni raději než na Lenuš.

35
gabisollis
Reagovat

@Poppy: a ja tohle nak nedokazu pochopit.Jak muze byt nekdo v takovem provizoriu s cizima lidma spokojeny.Asi nema hezkej zivot jinak si to neumim predstavit.
Taky bych tam radsi mela Lenku nez Janu, Evu, Miriam, ale kdyz je pitoma tak se holt neda nic delat.Asi se musi citit zklamana pac porazila Janu a ta tam i presto zustala.
No je to hra a pravidla urcuje nevim kdo.

36
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
Nemyslím si, že je Lenka hlúpa, aj keď ja sama som ten výber tak pomenovala. Jednoducho, sú aj ľudia, ktorí sa neboja ísť aj hlavou proti múru s presvedčením, že ho zdolajú.

37
gabisollis
Reagovat

@BarBora: promin, ale lidi co jdou hlavou do zdi pro me sou pitomy.A pak se nemuze divit.

38
Poppy
Reagovat

@gabisollis: No ale to je to, že nemá venku hezký život. Sama to říká. A venku reaguje divoce, se všema se hádá, nemá kam utéct. Sama říkala: Já zas budem zlá. Prostě asi nemá na to, aby si našla vlastní bydlení, vyřešila problém s matkou (taky šla hned za tetou) atd. Tady to pro ni bylo kupodivu lepší, i když je to fakt divné. Ale on atam prostě utekla ze svého života, se kterým si neumí poradit. Tak to vidím já.

39
Tamzin
Reagovat

Někdo se stále usmívá a i to může být nepříjemné, někdo se směje nakřivo a někdo se prostě směje málokdy. Ale i přes to je mi Lenuš zatím sympatická. Jaká je ve skutečnosti, to si po tak krátké době netroufám odhadnout. Rozhodně bych na farmě byla raději s ní, než s Lenkou, Jankou, Evou nebo Miriam.

40
BarBora
Reagovat

@gabisollis:
No, veď ani ja by som nevolila Mortyšu, ale ak to mám napísať vznosne, bez takých ľudí by sme boli kde? Aj takých treba, aj keď sa ten „múr“ podarí zvaliť len jednému z milióna.

41
Franz
Reagovat

@BarBora: Baborko, teď mimo Farmu, můžu se tě zeptat odkuď jsi ?

42
BarBora
Reagovat

@Tamzin:
Hej, to je úplne v pohode, mne je zas Mortyša veľmi nesympatická a tým, že sa bude vyhýbať konverzácii a vôbec sa nejak prejavovať, tým môj názor na ňu sa ťažko môže zmeniť.

43
Poppy
Reagovat

@BarBora: Dřív jsme se v názorech na účastníky hodně rozcházely, ale teď si někdy kupodivu notujeme :-)

44
Poppy
Reagovat

@Tamzin: Ještě bych řekla, že Lenka je pro mne lidská, kdežto Mortyša chladná.

45
BarBora
Reagovat

@Franz:
To si zvedavý? A ja toť, len jedna z 5,5 milóna duší, vedľa vás, musí stačiť. Trochu si ma naštval, ale len na chvíľu. No naozaj nemám rada, keď niekto hovorí za druhých, nemám problém napísať, ako to vidím ja a tiež nemám problém s tým, že niekto to vidí úplne inak.

46
Wally
Reagovat

@BarBora: Jsem si všimla, že když byla v duelové chatce tak si mnula a masírovala dlaň a né celou paži. Myslím, že když máš něco s dlaní, tak taky řekneš že tě bolí ruka. :D Já to tedy tak mám.

47
BarBora
Reagovat

@Poppy:
Áno, veď to je fajn.

48
Franz
Reagovat

@BarBora: Děkuji za tvoji upřímnost, to mně stačí. Byl to opravdu dotaz mimo téma.

49
Juraj
Reagovat

Najlepšie by bolo, keby si Mortyša celú tú bolesť ruky iba vymyslela a bola by fit. Dobre vie, že štáb manipuluje s disciplínami v prekvapení tak, aby ostal v hre ich favorit a toto čo spravili bol absolútny vrchol a výsmech divákom. V dueli Viktor vs. Ľuboš dali podojiť kozy, aj keď vedeli že Ľuboš si vtedy z pozície sluhu nemohol dojenie natrénovať. V dueli Miriam vs. Betka dali trápne zadržanie dychu pod vodou, aj keď vedeli že Miriam má silnejšiu kapacitu pľúc a Betka ešte k tomu vyzerala prefajčeno. Možno prvý človek, ktorý si túto pravdu uvedomil bol Reza a prešiel Markíze cez rozum keď Kvete povedal, že sa mu nepodarilo v chatke zapáliť oheň (aj keď v skutočnosti s ohňom nemal najmenší problém). Tak Markíza chytro šup do duelovej disciplíny založenie ohňa aby nahrali Viktorovi. Ale Reza si založil ohník jak pán a celý štáb čumel jak puk. Teraz by si Mortyša zaslúžila môj veľký obdiv, keby si bolesť ruky len vymyslela. Štáb chytro pripraví silovú disciplínu aj v prekvapení aby sa zbavili nepohodlnej súťažiacej, ale Mortyša im opäť prekazila plány :) Aj keď nakoniec to prekvapenie prehrala, takže asi s tou rukou naozaj čosi mala. Ale aj tak bolo trápne keď Kveta po hodine visenia na kláde povedala, že teraz sa budete držať iba za ruky. No čistá, drzá a zúfalá manipulácia. Keby aspoň povedala že odteraz budete visieť iba za nohy, tak by to bolo v poriadku.

50
Tamzin
Reagovat

@Poppy: Tak pro mě je Lenka ještě takové rozcapené děcko, ale Lenuš žena,která se musí sama ohánět a starat se o syna. Asi tak. Ne každý, kdo je chladný navenek, je chladný i vevnitř.

51
BarBora
Reagovat

@Wally:
To by sme sme sa mohli dohadovať dlho,, nestojí to za to, bol to môj postreh, hlavne preto, že na tú ruku pred duelom tak upozorňovala, aj počas duelu a tiež preto, ako predtým hovorila, že si to nezvykne všímať a bla bla. Fakt si nespomínam, že by nám Lenka niekedy zvestovala, že ju niečo bolí, pochybujem, že by ten pobyt na farme bol pre ňu bez bolesti, ale ona si to asi naozaj nevšímala.

52
Hugo
Reagovat

@Wally: Říkal Luboš, že už v lese si na ruku stěžovala. Stěžuje si, ale maká, nevyužívá to k tomu, aby se ulila. Evidentně je zvyklá, tak jak i sama zmínila, že jí nikdo nic nedaroval a i v reálu se na nějaké to bolení nemůže moc ohlížet.
JInak to, že se po vyhraném duelu tvářila spokojeně a usmívala se, mi přijde naprosto normální a lidský. Mají to tam tak všichni. Nebo mi něco uniklo?

53
Franz
Reagovat

@Juraj: Pokud si pamatuji, tak měla ruku minulý týden obvázanou. Ale máš pravdu, byl to pokus o výhodu štábu Lence.

54
Juraj
Reagovat

Franz – veď ano, hentá moja úvaha bola len taká konšpiračná teória, ale bola by to dobrá stratégia pre ľudí, ktorí majú pocit že sa ich tvorcovia chcú zbaviť. Tak môže s nimi vybabrať – napr. keď príde Kvetka do duelových chatiek vyspovedať duelantov, môže si nepohodlný človek vymyslieť že: „joj, strašne ma bolí dnes žalúdok, každú chvílu zvraciam“ a má garanciu že v prekvapení sa dočká disciplíny, kde budú musieť niečo zožrať alebo vypiť :D

55
Poppy
Reagovat

@Tamzin: Většina z farmářů má důvod, proč chce vyhrát ty peníze. Jak jsem z Mortyšiny řeči vyrozuměla, má dluhy, musí střídat bydlení (možná se pletu, ale tipla bych si, že asi má problém s placením nájmu), říkala, že syn s ní nežije, ale pořád má o něm zprávy. Vůbec ji nechci soudit, neznám důvody její problematické minulosti, ale prostě pro mně je to chladná bytost, nicméně jsem ráda, že aspoň ke svému synovi (snad) umí projevit city. Neříkám, že Lenka je bezvadná (a bez vady), ale přijde mi prostě lidská (když mám prostě tyhle dvě srovnat, kterou bych tam radši viděla).

56
Franz
Reagovat

@Poppy: V tom posledním videu mluví, že byla doba kdy neměla ani na elektriku, protože raději koupila synovi svačinu do školy. Nevím, že by syn nežil u ní. Já si myslí, že Lenuš to v životě určitě neměla lehké a rozhodně toho špatného zažila více něž Lenka.

57
Tamzin
Reagovat

@Poppy: neříkala, že s ní syn nežije, jen že s ním není pořád, ale ví o něm.

58
Tamzin
Reagovat

Jestli dělá servírku, tak je spoustu času v práci.

59
Poppy
Reagovat

@Tamzin: No a jak rozumíš tomu, že s ním není pořád? Já myslím, že třeba syn bydlí u babičky a ona za ním dojíždí. Jenom dedukuju, neodsuzuju.

Ona sama o sobě řekne, že není citově založená. Prostě jen pro mně nic k obdivu, to je vše.

60
Franz
Reagovat

@Tamzin: Podívejte se na její medailon. Chtěla provozovat hospodu s diskotékou a zkrachovala. Teď tedy musí hodně makat, aby splatila dluhy.

61
Franz
Reagovat

@Poppy: Nevím neznám prostředí Lenky a neznám prostředí Lenuš, ale z dostupných informací u mně více zkoušená životem je Lenuš.
Lenka je zabezpečena o 13 let starším přítelem, který ji živí, poskytuje ubytování a ona se jen stará o jejich psa. Lenuš je sama (bez rodičů) na 9 letého syna.

62
BarBora
Reagovat

@Juraj:
Prekvapenia sú naozaj niekedy pochutnaníčko, teraz vôbec nemali dávať takúto disciplínu, ale nech by dali takmer čokoľvek, bez ruky by sa to asi neobišlo. Ale mohli im dať jesť veľký steak s hranolkami, obložením, omáčičkami a potom brať kamerou farmárov .
Dať ich dolu hlavou asi radšej neriskovali, pád na hlavu by mohol byť zlý.

63
Poppy
Reagovat

@Franz: Přiznám se, že jsem si Mortyšin medailonek nepřehrála. Jak ty si vysvětluješ to, že není s ním stále, ale aspoň o něm ví. Nebylo to tam? Prostě na mne to působí, že za ním jezdí a je v kontaktu s tím, kdo se o něj stará.

64
veverka
Reagovat

@Franz: Nevím odkud jsi čerpal, že Lenuš je bez rodičů. Před duelem mluvila s Kvetkou o matce, že když jí vyčítá její styl života, tak že Lenuš jí vždycky říká, že život je to její a bude si ho žít jak chce.
A v medailonku mluví o rodině, která jí hodně pomáhá, hlavně se synem a je jim za to vděčná.
Tak mně přijde, že až tak sama není. jen bydlí mimo rodinu sama.

65
Hugo
Reagovat

@Poppy: Možná, když má službu, je třeba syn u prarodičů. Může pracovat na dlouhý a krátký týden, to je , když má službu, v práci od rána do noci. Něco jako střídavá péče. Tak to chápu já.

66
Ananas
Reagovat

@veverka:
Na Farmě někdy zkraje povídala Lence, že s rodinou nemá dobrý vztah. Konkétně mluvila o sestře.

67
BarBora
Reagovat

@Poppy:
Možno si ho berie k sebe aj jeho otec, možno je niekedy u starých rodičov. Hovorila, že sa musia často sťahova a aj synovi je to proti vôli, tak asi býva s ňou.

68
Tamzin
Reagovat

Myslím, že říkala Květce, že se často stěhují po podnájmech a že to už nebaví ani ji, ani syna. takže rodina zřejmě hlídá, když je v práci.

69
Tamzin
Reagovat

Fakt je, že tohle mě zase až tak moc netrápí, stejně nevíme, jak je to doopravdy, můžeme se jen dohadovat. Jestli je někdo citlivý neposuzuji podle toho, jak často se směje nebo pláče, nebo nadává, to také může být jen nervově labilní. Z televize to stejně nepoznám :-)

70
Johana
Reagovat

U mě je Lenuš skokankou letošní farmy – z posledního místa v začátcích se vyšvihla do čela mého řebříčku.
Někomu se možná jeví chladná, vypočítavá, nekomunikativní, já v tom vidím její způsob obrany.
V životě asi zažila hodně zklamání ve vztazích různého druhu a naučila se být opatrná a emocemi neplýtvat. Pokud emoce projeví, tak ji je věřím.

71
veverka
Reagovat

@Ananas: Jo, v medailonku mluví o mladší sestře a na konci o tom, že rodina jí hodně pomáhá se synem.
A o matce mluvila s Kvetkou, ale vyznělo to tak, jakoby spolu měly nějaký problém.
Tak se jen domýšlím, že jí sice hodně pomáhají, ale asi jim vadí něco na jejím životě.
Taky přiznává výbušnost a extrémní tvrdohlavost. To by mohl být i problém v komunikaci třeba s matkou.
Ale je na farmě chvíli a třeba se o ní dozvíme víc.

72
BarBora
Reagovat

Ktovie, aká je vlastne pravda, rodina jej pomáha, ale už na farme hovorila – problémy s partnermi, sestrou, rodičmi, s ženami celkovo,, s kým vlastne problém nemá?

73
Ananas
Reagovat

@BarBora:
To mne už taky napadlo.
@veverka:
Ony jsou tam ty baby v tomhle trochu jak přes kopírák – Jana je totéž v bleděmodrém, bydlí u rodičů, starají se jí o děti, ale nevychází s matkou. I Lena – problém s matkou, pro kterou prý není dost dobrá…

74
gabisollis
Reagovat

@Ananas: ted me tak napadlo, ze o Eve nevime vubec nic.

75
jenkaaa
Reagovat

Tak u mně Lenuš taky stoupla, už jen tím, že se nijak extrémně nevytočila na Lenku, která jí řekla, že farma je o 50 litrů a že by si měla peníze vydělat jinak,,,,,to bylo od Lenky, která mi do té doby nevadila, sprosté..,o tom, ž vzpomínala Lenuš rodinu, nemluvě. A Lenčino arogantní „sa ukľudni“, to byl asi moment, jo holka, tak já to přeji Lenuš. Tak uvidíme, jak se to vyvine. A Jana má plačtivou a komentář Miri k tomu je velmi zajímavý.

76
veverka
Reagovat

@Ananas: Máš pravdu.
Ono někdy i matky mívají na své dospělé děti velké nároky a my těžko můžeme posoudit, kde je chyba.
Proto žádnou nesoudím a neodsuzuji za to, co mají doma, ale jak na mne působí na farmě.
Jana i Lenka se o své děti starají a mají je rády a to je pro mne důležité.

77
gabisollis
Reagovat

Tak dnesni farme je tezka nuda.Doted tam nebylo nic co uz bych si neprecetla tady.Vsechno se dozvime predem.A za chvilku to konci.

78
Sylva Langrová
Reagovat

Přesně.O Evě nevíme vůbec nic!

79
Poppy
Reagovat

Takže Mortyša nemá syna u sebe.

80
Ferda
Reagovat

dobrý…. takže hospodář jim vzal oheň, ale za Lubošem v medailonku hoří petrolejka, i po setmění tam mají všude světlo, u maštale hoří venku kolem dveří dvě petrolejky, tak jako si z nás dělají srandu?
když teda bez ohně, tak tma všude, žádný natáčení, hezky ať si markíza pořídí kamery na noční vidění, farmáři ať si tam potmě rozbíjej hubu, a nedělají z nás blbce :D

81
Hugo
Reagovat

@Ferda: Ferdo taky mě to napadlo. když se vrátili z duelu, byla už přeci tma. Martin odešel slavnostně i s petrolejkou, ale v kuchyni bylo pořád světlo, v pokoji, kde si Tibor ždímal kalhoty taky a vlastně všude na farmě se svítilo. Myslím, že tam mají normálně elektřinu, protože to, jak se tam, i když nemají trest s ohnem, svítí, takové světlo prostě petrolejka nedá. Jee to švindl od začátku do konce.

82
janislava
Reagovat

@Ferda: To je napsáno moc hezky :-)))))))))))))))))))))))

83
Jája
Reagovat

Zase průser – rozutekly se jim ovce a Martin přihnal stádečko zatoulaných. Ten oheň hned tak asi nebude.

84
Ananas
Reagovat

@veverka:
Vztah matka – dcera bývá jeden z nejkompikovanějších. Jak to mají doopravdy nevím a vědět nepotřebuju. Ale je přinejmenším zvláštní, že „špatný vztah“ z matkou všechny hned vytahují jako zásadní téma svého života. (Zvlášť když se jim ta matka teď stará o děti)
V tom je mi milejší Eva, o které opravdu nic nevíme. Sice jsem se tu před časem pozastavovala nad jejím profilem, kde se podrobně rozepisuje o svém cvičení, ale pokud takhle obešla prozrazování osobnějších detailů, dobrý.

85
Ananas
Reagovat

@Ananas:
Pardon S matkou

86
Hugo
Reagovat

Podle mě, člověk, který žije v normálních vztazích a má rodinu, od ní na skoro tři měsíce neodejde a nepředvádí se před lidmi v telce.

87
LadyXL
Reagovat

Pondělky mě už vážně s… , je to kratší a snad o to delší reklamy! A pak začnou opět tím, co už nám řekli před reklamou. Takže kdybych to sečetla, tak vidíme možná 20 minut čistého času :-( a je to ještě samá hlušina. Světlo jako takové moc neřeším, nějak nemám zájem sledovat obrysy postav a slyšet jen hlasy. Úplně stačí, že si nesmí vařit, nemohou založit oheň kvůli sýru a ani při hlídání. Včera mi snad nejméně šel na nervy Tibi. Ostatní ach jo. Réza – přehání, proč mu i Tibi neřekl nahlas, že oni začínali opravdu s málem, i když to ještě možná částečně zažil. Nějak mi přijde,že jede jak podle scénáře – vytáčet a vytáčet. A pak ty ovce na konci. Jen jestli oni ho nakonec třeba nevyloučí… I když ho chápu, jestliže je silný kuřák a náhle být bez fajčičky při jeho povaze. Jana-stěžovatelka místo Miri? Sama popichuje, rejpe a pak si stěžuje? A Matouš opět rád naslouchá a přidává se. Miriam – byla jsem v šoku, že jí najednou!! nevadí chladno? Není to tak dávno, co plakala a drkotala zuby. Teď nám zas předvádí silnou ženu… hérečka, jak říkám od začátku.

88
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Lady, Miriam je taky zima, zmiňuje to v upoutávce. A když si jednou nestěžuje a naopak se snaží jim dodat trochu povzbuzení, je to taky špatně? Připadá mi, že někdy už, lidi nevíte, co chcete. Jednou špatně vždycky špatně. Bud ráda, že alespon ona se snaží udržet jakžtakž náladu, tentokrát tam fňukají oni. A zrovna Miriam, i když tam dělala jiné psí kusy, ke zvířatům se chovala vždycky dobře a trest má s ostatními.

89
LadyXL
Reagovat

@Hugo: Já upoutávky nevidím, viděla jsem, co říkala včera… A vzpomněla si, jak si stěžovala víckrát, že je jí tam zima, že musí spát jinde atd. Já tímto poukazuji na obrat v jejím chování a přičítám to mimo jiné její hře. A to tvrdím od začátku, a nejsem nejspíš sama, že má vše nebo aspoň většinu vykalkulované. A upřímně, většinou mi její nadšeně-budovatelské výrazy a řeči lezou krkem. Vidím ji úplně v mládežnické košili z 50.let, co bývá občas ještě ve filmech vidět. Hodila by se jim na plakáty :-). A její vztah ke zvíířátkům? No já vím hlavně o řečech…, ty jsou hezké, kydání hnoje se vyhýbala, pase nerada, dojit jsem jí viděla jen jako naháněčku a přidržovačku ovcí. Ano , zpívá jim hezky :-D.

90
Johana
Reagovat

@Hugo: taky mě včera napadlo, že tam musí být elektřina – noční záběr zvenku na budovu a všechna okna zářila do tmy ( i když ten záběr nemusel být z toho samého večera ) a taky si myslím, že kuřák jako Reza by si dokázal od petrolejky fajku připálit.

Když člověk zkoukne přes den upoutávky a videa, večerní díl je opravdu o ničem.
Včera mě pobavila jedině moucha, která špacírovala po čele Evky a důležitě čekala, že bude zvolena za farmářku týdne.

91
Franz
Reagovat

Nevím jak je to na farmě s elektrikou, ale ty petrolejky musí někdo zapálit a potom zhasnout. Předpokládám, že to dělá někdo ze štábu, nebo ochranka. Jinak na jednotlivé záběry i dokonce ve dne osvětlovači používají osvětlení z akumulátorových zdrojů. Kdo se někdy zúčastnil natáčení filmů nebo i ve studiu, tak určitě ví o čem mluvím.
Já osobně předpokládám, že je dobře kontrolují zda ten oheň např. z petrolejky nechtějí vzít. Nevím teď jak to Martin přesně řekl – jestli jim bere oheň nebo nesmějí si oheň ani založit. Je tu totiž možnost např. pod sluncem použít Miriam brýle a pomocí sena oheň získat.

92
Anička
Reagovat

táto Farma je skutočne o ničom :( nuda-samá nudaaaa, aby to bolo zaujímavé a určite aj negatívne ohlasy na Janu, tak jasné – záber na Janu ako sa sťažuje, chúďatko, ubližujú jej, však nech netrepe, sama sa priznala, že popíjali, a jej uškodilo, robila sama intrigy a teraz chuďatko ideme ľutovať…takisto aj Lenka keby sa neopila ako doga, mohol ten duel inak dopadnúť…Markíze sa tento rok Farma absolútne nevydarila, neviem, či majú len jedného kameramana, ale zábery o ničom, reklamy častejšie ako dianie na Farme, opatera zvierat na nule…bordel tam majú, okná špinavé od farby, ani jednu zo žien nenapadne niečo navyše urobiť, aj doma žijú v takom bordeli? a ten trest, pekná blbosť, teraz nevadí, že nebudú mocť spracovať mlieko a robiť výrobky???? takisto nechať telnú kravu samu-vrchol debilizmu, mohlo sa hočo stať, proste nedomyslené-amaterizmus….

93
Ananas
Reagovat

@Johana:
Tu mouchu mají moc hezky vyfocenou na fb.
Určitě farmářům svítí, minimálně při natáčení. Záběry z místnosti osvětlené byť několika petrolejkami by vypadaly jinak. Na obrazovce by z toho bylo nepříjemné polosvětlo polotma.
@LadyXL:
Souhlasím s Tebou. Mirce jistě teplo není, ale nebude o tom mluvit, když je zima ostatním. To by zanikla v davu. Raději si přichystá pěkný sólovýstup. Vždyť kolikrát předváděla tu nejlepší zpěvavou sluníčkovou náladu, když ostatní byli jak zbití? Je to hérečka. A hodně dobrá.
Bylo by velice zajímavé, kdyby si někdo dal práci a změřil jednotlivým farmářům celkový čas na obrazovce. Myslím, že Mira by s předstihem zvítězila, pak Tibor a za nimi dlouho nikdo.

94
Ananas
Reagovat

@Franz:
Ona má spojky? Já si nikdy nevšimla, jaké má brýle.

95
Poppy
Reagovat

@Ananas: Velký souhlas. Nedovedla jsem to tak dobře o Miri napsat, díky :-)

96
Johana
Reagovat

@Ananas: jen se divím, že to Eva necítila, jak si tam ta moucha korzuje…já na to jen koukala a lechtalo mě to :-)

97
LadyXL
Reagovat

Taky myslím, že elektriku tam nemají, noční záběry na farmu jsou z dřívějška. A protože provoz techniky na generátor je drahý, akubaterie na kameře těžké a pomalu se dobíjí (znám to z práce), tak proto jsme neviděli tolik záběrů z noci a netušíme nikdy, co se tam v noci děje a jen doufáme, že nám to povypráví… Ale teď, když není oheň do petrolejek, tak si myslím, že jim tam navečír budou přisvěcovat, vždyť by se jim tam pozabíjeli a navíc nic neudělali. Je už přeci jen celkem brzy tma. Kdo ví, zda nejsou petrolejky na baterky :-D.
Jinak tu mouchu na Evě jsem fascinovaně sledovala celou dobu a furt čekala, kdy se Evka ožene… a ona nic :-D a až když tam nebyla, tak se ohnala…

98
Johana
Reagovat

@LadyXL: Evka se neohnala po mouše, ona si ladně otřela čelo, orosené dojetím :-)
Třeba jsou v těch petrolejkách nějaké LED svícinky.

99
Poppy
Reagovat

Už jsem si jindy všimla, že se zřejmě na ty mouchy dá zvyknout. Viděla jsem, jak si jedna štrádovala po Tiborově ruce a on nic. Divila jsem se.

100
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Je pravda, že po lidech třeba někde v Africe lezou a nikdo z nich to nevnímá. Ale že si člověk zvykne tak rychle?

101
LadyXL
Reagovat

@Johana: :-D jo to je lepší … doufám, že to dlouho trénovala – to dojetí, myslím :-D

102
Pertule
Reagovat

Ze včera mi nejvíc utkvělo v paměti Rezovo vyjádření na adresu Jany (která předtím měla na kameru plačtivou a stěžovala si na lidi na farmě a na ponižování) že ji ponižuje schválně a stabilně. Dle jeho vyjádření má pak od ní klid …

103
Ananas
Reagovat

@Johana:
Musím ale přiznat, že jí to s rozpuštěnými vlasy i s tou mouchou na čele slušelo.

105
veverka
Reagovat

@Pertule: Taky mne to včera zaujalo :-))

106
Ananas
Reagovat

@Jája:
No to je zase skvost! Já na počty nikdy nebyla, jak přišli na to číslo 135 v titulku?

Ve videu o potvorách s velkýma očima mne zaujala Lenuščina zmínka o baterce. Takže aspoň posvítit si mají čím.

107
Hugo
Reagovat

@Franz: Franzi, Martin jim řekl, že jim bere oheň a i prostředky na jeho rozdělávání. Upřimně, vlastně jim neřekl, alespon na kameru,že když si nějak pomohou sami, je to proti pravidlům. Taky mě to napadlo. Jenže myslím, že tyhle joudy, co tam letos jsou, to stejně nenapadne.

108
Ananas
Reagovat

Oni si fakt kradou deky jak malí fakani?!
Ovšem Rézův spravedlivý hněv, že někteří si dělají, co chtějí, mne pobavil. On je ten pravý:-)

109
Franz
Reagovat

@Hugo: Díky, já jsem si to myslel.

110
Hugo
Reagovat

A mě pobavilo, jak komentovali ostatní farmáři hrdinství chytráka siláka Maťa. To nemá chybku. Ve tmě má bobky z každého šramotu.

111
Tamzin
Reagovat

Ale s tím škrábancem od králíka měl štěstí, že nepřišel o oko. Hned se mi nelíbily ty horní vyklápěcí dvířka u králikárny. Nezdá se mi to jako nejlepší řešení.

112
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Záááhada rozvázaných tkaniček, muhehe!
@Tamzin:
To tedy měl. Králík má v běhu sakra sílu.

113
Tamzin
Reagovat

@Ananas: Tak jsem si říkala, kam ten králík běžel, než mi to došlo :-) čeština je fakt kouzelná.

114
Johana
Reagovat

@LadyXL: určitě trénuje a je vidět, že se v tom zlepšuje…včera i slzu vytlačila.

115
Ananas
Reagovat

@Tamzin:
:-)) V běhu i v kopu:-))

116
Wally
Reagovat

K osvětlení na farmě. Ke každé „petrolejce“ vede elektřina. :D Někde se to snažili i zakrýt, ale vetšinou to je dost vidět.

117
janislava
Reagovat

@Wally: To máš pravdu,protože kdyby to byl ohen tak se světlo hýbe větrem.

118
janislava
Reagovat

Zítřejší návštěva bude-Jana Hrmová a ta druhá neznám osobu.

119
BarBora
Reagovat

Tak v tom poslednom videu, o mysliteľke Evičke, Reza Evu vystihol presne. V prvom momente som bola aj ja prekvapená, ale Evička už myslí na semifinále a potrebuje sa zbaviť starých farmárov, ktorý by mali určite väčšie šance v semifinálovom hlasovaní, proti Mortyši má väčšie šance zas ona. Ak by bol duel Mortyša – Jana a Jana by volila disciplíny, určite proti nej šancu v Almanachu a prekvapení má, takto zaručene vypadne jedna z pôvodných farmárok Jana/Mira. Toto mi je jedno, ktorá zostane, ale že hlasovala za ženský duel, keď bola slúžkou Lenka a vedela, že ju si nevyberie, to mi už tak jedno nie je.
Možno rozmýšľa inak, než som napísala, ale svojou voľbou určite nemala prvotný cieľ chrániť Janu, tá jej môže byť ukradnutá.

120
Sylva Langrová
Reagovat

Eva je určitě robot,jako ten chlap z fimu Vetřelec.Kdyby jí někdo nenápadně říznul,třeba do krku,budou z ní na tuty trčet dráty.

121
Ferda
Reagovat

@janislava: odkud to víš?

122
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro, ono se jí to vrátí. Podle všeho, jak to vypadá na fb / a zatím to celkem vychází/, Eva sice zachránila v této chvíli Janu, ale potopila sebe. Do finále rouhodně nepůjde. Vidím to na to, že i jí vyfakuje Lenuš. Sice se naží myslet strategicky, ale hodně se přeceňuje. Lenuš ani ostatní nechápou, proč dala za služku Janu a já se nedivím, je to hodně krátkozraký tah. Kdyby dala Lenuš, ta by si vzala Janu a ubyla by jí jedna silná soupeřka. Pak se mohla pokusi tlačit to do pánských duelů a třeba by to vyšlo. Takhle tam Jana sice zůstane, ale ona půjde domu, protože na Lenuš nejspíš nemá. Možná, mezi tím odejde ještě někdo, ale Eva rozhodně do finále nepůjde.

123
veverka
Reagovat

Evino zdůvodnění volby, že dala Janu za služku aby ji ochránila je divné. Kdyby ji opravdu chtěla ochránit, dala by Miry. Ta by si sice Janu do duelu vybrala, ale Jana by měla výhodu volby disciplín.
I tak si myslím že vypadne Miry a za FT dá Tibora, který opět za služku dá Janu. A ta si vezme do dalšího duelu pak Evu.

124
Hugo
Reagovat

@veverka: Souhlasím Veverko. Jen si myslím, že další ženský duel bude mezi Evou a lenuš.

125
veverka
Reagovat

@Hugo: Koho tipuješ, že by dala Miry, když vypadne za FT?
Já si myslím že to bude Tibor, nebo Réza. A od nich čekám že zase dají za služku Janu. Ta jim nejvíc vadí a jako služka nebude mít pak výhodu volby disciplín.
V každé případě teď po 2 týdny půjdou ven ženské a chlapi budou v převaze.

126
Hugo
Reagovat

@veverka: Já bych od Mirky jako FT tipovala Tibora a jako služku Evu. Sluhu asi Luba

127
Hugo
Reagovat

Nebo i Matúše. Podle toho jakvelký je Tibor hráč, jestli bude chtít ohrozit Rezu, kterého by si v tom případě Matúš vzal do duelu, nebo bude hrát za sebe a právě proto by dal Matúše, aby byla šance, že ho Reza vyřadí, protože Matúš je fyzicky určitě silnější než Tibor.

128
veverka
Reagovat

@Hugo: Myslíš si, že by Eva vzala do duelu pak Lenuš? Mně by se to líbilo, ale když vidím Lenuš chodit po dvoře v tom tílku, tak mně přijde proti ostatním ženským jako golem. Já bych se bála vzít ji do duelu a ještě aby měla výhodu výběru disciplín :-))

129
Poppy
Reagovat

Uvidíme, jestli bude opravdu ženský duel. Někdy to na začátku týdne vypadalo, že jsou nějak rozhodnutí a nakonec se to při hlasování zvrtlo jinam.

Teď tam zřejmě prožívají poslední týden s vypadnutýma farmářema.

130
Franz
Reagovat

Už vidím dnešní titulky na ofic – Rezovi konečně přišli na farmu pořádné „sesky“. Hrmovka jako pomocnice na šlapání zelí, to bude, ale asi jen šlapat. :)

131
veverka
Reagovat

@Poppy: Jo, podle upoutávky se hlapi nějak odvázali :-))
Kéž by se to tam nějak zvrtlo a došlo pak na pánský duel. :-))

132
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Ale že by chlapi až tak riskovali? To leda, kdyby si Matuš vykloubil prst nebo tak něco. Nebo dostali zaručený tip, že mezi duelové discipliny je nově zařazena noční bojovka;-)

133
Franz
Reagovat

@veverka: Vždyť teď už je to jedno zda bude pánský nebo dámský duel. Každý tam musí. Poslední čtyřku vidím ve složení tři pánové a jedna dáma.

134
Ananas
Reagovat

@Franz:
To jasně. Ale každý by tam chtěl jít pokud možno za co nejlepších podmínek pro něj. Což by pro Janu podle mého názoru role vyzyvatelky tak úplně nebyla.

135
Poppy
Reagovat

@veverka: No Hrmovka umí krásně provokovat :-)

136
veverka
Reagovat

@Franz: Raději bych viděla, kdyby se to zvrtlo a poslední čtyřka byla 3 ženy a 1 muž. Jenže to už tak nevidím :-))

137
janislava
Reagovat

@Ferda: Jestli myslíš o té dámské návštěvě,tak to bylo v ukázce

138
janislava
Reagovat

Farmáři dostali O H E N od poštáka,hlavní důvod je pro příchod dámské návštěvy.

139
Ananas
Reagovat

@janislava:
Pošťák Prométheus?:-))
Doufám, že jim dal jen křesadlo!

140
janislava
Reagovat

@Ananas:Křesadlo nedostali nýbrž petrolejku

141
ive
Reagovat

Nějak jsem nepochopila Matúšovu stížnost, jak se za něho měli všichni dobře, vychloubání, jak měli za něj dostatek jídla, ale teď za Evy jako FT trpí každý hlady, že zhubl – jako by nějak pozapomněl, že kolektivní trest dostali hlavně kvůli němu a ne vinou současné FT.

142
janislava
Reagovat

@ive: I já jsem ho nepochopila,když včerá nadával když ho králík poškrábal a hned nadával vinnou FT,je tam pár týdnů a už si vyskakuje.

143
janislava
Reagovat

Já na Matůše vidím,že se chová největší frajírek,ale sluhovská práce nějak nevoní a dobře mu tak,když to jeho minulé FT podělal.

144
Ananas
Reagovat

@janislava:
Ach jo, měli by se o ten návrat ohně aspoň malilinko sami zasloužit.

145
janislava
Reagovat

Já jim ten ohen neberu ale kdyby nebyla ta dámská návštěva,tak nevím jak by si ještě načekali ohně

146
Ananas
Reagovat

@janislava:
Já myslím, že s tím se počítalo už při určení trestu. Kdyžtak by jim ho vrátili pod jinou záminkou. Asi se dalo čekat, že celý týden je bez ohně nenechají.

147
Franz
Reagovat

Televize Markíza totiž dnes potvrdila, že příští rok odvysílá Farmu 6.
Společně s oznámením Farmy 6, se začíná na internetu spekulovat o tom, jakého zaměření šestá série bude. Varianty jsou následující.
A) Klasická verze s novými hráči (tak jak ji známe nyní)
B) Česko-Slovenská verze – Češi vs. Slováci (tři Češky, tři Slovenky, tři Češi a tři Slováci = dohromady 12 soutěžících)
C) ALL STARS verze – návrat těch největších hráčů z předchozích pěti sérií
D) Celebrity verze – celebrity a známe slovenské tváře bojujících v tvrdých podmínkách

148
janislava
Reagovat

@Ananas: @Ananas: Áno,tak jsem i uvažovala jak pišeš pod nějakou záminkou,už ho mají tak at si toho více vážej věcí.

149
janislava
Reagovat

@Franz: Áno,zaregistrovala jsem to,líbila by se my verze C.

150
Ananas
Reagovat

@Franz:
Jen ne verze D!

151
janislava
Reagovat

@Ananas: No právě,to by bylo o kráse a ne o práci

152
Franz
Reagovat

@janislava: Já ne, mně už staří farmáři jako je Haklová, Járová, Komorová nebo stará Haluz vůbec nezajímají. Proč jim znovu dávat prostor a znovu z nich dělat nějaké celebrity.
Já jsem jednoznačně pro česko slovenský projekt.

153
janislava
Reagovat

@Franz: Taky by to bylo zajímavé B,ještě jsem nehlasovala ve výběru.

154
Johana
Reagovat

@Franz: jen to ne, zas by se rozhořely národnostní třenice, bez ohledu na ,,kvalitu“ soutěžícího…stačí mezinárodní talentovky.

155
Prochor
Reagovat

147 – Mně by se líbila All Stars. Mimochodem dneska bude s Janou Hrmovou určitě sranda. Dal bych taky Janu do All Stars.

156
Franz
Reagovat

@Johana: Na jaro stejně připravují česko-slovenský Superstar. Nevím neviděl bych to tak černě, spíše naopak. Za takové národností třenice bych dával tresty, nebo přímo vyhazov.

157
galadriel
Reagovat

ďakujem Vám za trpezlivosť ľudkovia, dnes večer splatím všetky resty. G.

158
Rudi
Reagovat

ja jsem za Celebrity …… ale to by jim ulehčovali, nebo AllStars, jak je to třeba v Kdo přežije……ale to asi taky ne, protože ti jsou už otrkaní a asi by dělali jen aby se neřeklo…možná by se víc bavili a byla by aspoň bžunda…kdo s kým a pro koho………..

159
Johana
Reagovat

@Franz: ach jo, a to jsem po poslední Superstar doufala v ..nikdy více“ cz-sk.
Uvnitř Farmy by se národnostní konflikty daly řešit trestem, horší je to pak na diskuzích ( ty nečtu ), ale, bohužel, dokonce i tady, na Panáčkovi, se to pak někdy vymyká z rámce slušnosti.

160
Franz
Reagovat

@Johana: Já s nějakou národnostní otázkou nemám žádný problém. Já mám doma ženu, která je napůl Češka a napůl Slovenka.

161
Ananas
Reagovat

@Johana:
Já bych se ČxS taky bála. Ještě by jim mohl místo Martina dělat hospodáře třeba Maďar:-)))

162
Ananas
Reagovat

@Franz:
Pokud mají soutěžit proti sobě, tak národnostním třenicím těžko zabráníš.

163
LadyXL
Reagovat

Verze C a A a až pak B a nikdy celebrity. První farma měla přeci pár „celebrit“ a jak dopadla, pro mne katastrofálně! Járové se nadržovalo, nedělali, jen se předváděli…
Včera Matouš a jeho stížnost – podle mne, aspoň v to doufám, to měl „nařízené“ od rejži, protože to byl naprostý nesmysl, co říkal! Že zhubl za vedení Evy coby FT – za 1 den??? Celá stížnost by vyzněla jinak, kdyby ji říkal na konci týdne a ne 1-2 dny po zvolení Evy a navíc s trestem, který neovlivnila Eva. I když se tam jednou zmínil, že mu nedala jídlo či co, ale důvod už nedodal. Mimochodem, občas mám problém některým rozumět, když melou a melou. Zejména Réza by měl zpomalit :-). Ale jeho „sésky“ ty slyším dobře… Jo a víte že na Ukrajině se „to“ jmenuje podobně :-D, jó chlapi v hospodě si zjistí vše, co potřebují.

164
LadyXL
Reagovat

@Ananas: nebo by byli dva hospodáři :-( Pakárna…

165
LadyXL
Reagovat

Mimochodem, nikdo zatím tady nereaguje na Miriam a její křeččí zásoby… Jak je možné, že vytahuje ze „své“ spižírny placky? Nemluvím o tom sýru, který zabavila od těch, co tak smradlavý nemusí… Jelikož v poslední době byla služka, měla přeci mít jídlo přidělené. Dělá to na mne dojem, že si při vaření odkládala do zásoby…. a že jedla tyto „zbytky“ tajně, když správně neměla jako služka… A i proto se nám v určitý době zdálo, že zejména v obličeji tolik nezhubla.

166
Sylva Langrová
Reagovat

Reza po příjezdu Jany Hrmové na Tibora:,,Už dva mesace som tu a samé krokodýle(ženy)vidíš tu.

167
Poppy
Reagovat

@Sylva Langrová: Kdyby si ho tak Hrmovka vzala při odjezdu domů :-DD Možná by to ocenil víc než výhru.

168
Sylva Langrová
Reagovat

Pokračování :,,Ale totá Janka to all inclusive,tu si nechám ja a ty Tibor budeš mat tu Miky maus.“On se řídí pouze pudy,jako zvířátko.

169
Franz
Reagovat

Miriam zhubla dost. Tibor je také jako by kolem něho přešla zubatá. Zato Evička opravdu přibrala, Přesně jak to říkal Reza. Když stála u Martina s tou valaškou, tak ji byla vidět pneumatika na břiše. A tu když přišla neměla.
Rezu nedávat Hrmovce. Ta by ho odtáhla na provázku jako to prase ve F4. Reza aspoň baví, ostatní už začínají být psycho.

170
Franz
Reagovat

Kdo je ta druhá, červený ….. Má nos jak věšák. To bude Reza ve svém živlu.

171
Foxy
Reagovat

To je vskutku vzácná návštěva Hrmová od tyče a to druhý nevím co to je. Vypadá to jako převlečenej chlap.

172
Foxy
Reagovat

@LadyXL: mně taky zarazilo, že MIriam pořád vytahuje nějaké potraviny. Možná se za chvíli vytasí i s tím sýrem, co čorovala :)

173
veverka
Reagovat

@Poppy: Joj, to by bylo fajn, kdyby si ho odvedla – a na tom provázku jako tu mangalici. Klidně by si ho mohla i před tím vykoupat a kartáčem vydrhnout. :-))

174
veverka
Reagovat

@LadyXL: Miri a její tajné zásoby – když vytáhla ty tvrdé placky, tak jsem si myslela, že je měla schované jako výslužku pro muže domů, místo toho tabáku, co jí nevracel Réza. :-))
Ale když vytáhla další nějaký kousek, tak to jsem měla pocit že už musí být i něco zkaženého. A nasadila tomu korunu, když to vybalila provokativně před dalšími a s chutí se do toho zakousla.
Nechápu takovou povahu :-((

175
Ananas
Reagovat

@LadyXL:
Mozkomirka má nakřečkováno? Proč mě to nepřekvapuje?

176
veverka
Reagovat

Až jednou Miry vypadne, tak před jejím odchodem by měla proběhnout na farmě inventura. Kdoví co už má nakřečkované a poskrývané na odvoz domů. Takové houně, kožešiny, nebo i prasátko by se u Miry v domácnosti mohly hodit. :-))

177
Ananas
Reagovat

@veverka:
Záhada mizejících dek vysvětlena? Hmm, možná jsi i na stopě záhady vyšněrovaných tkaniček:-)))

178
Tamzin
Reagovat

Na Mirku už je škoda slov, ten její úsměv, když vytáhla jídlo, to bylo přímo na ránu. Na její a Evky obličej už jsem hodně alergická.

179
Calamada
Reagovat

Miriam si balila jedlo pred všetkými, keď jedli za stolom. Ona si zo svojej pridelenej porcie, ktorú dostala na tanier odložila na horšie časy a pritom sa jej ostatní farmári smiali, že načo to robí. Takže o žiadne tajné zásoby nešlo. Jak pozeráte tú farmu, že to neviete.

180
Foxy
Reagovat

@veverka: u toho zkaženého jídlo, co si Miri vytsila a jedla se mi navalilo, nicméně miri na kamery zahrála labužnický výraz, bohužel si nevšimla, že ji zabírá z boku a z dálky. jinak no comment, věřím, že ten sýr tam ožírala taky ona.

181
Foxy
Reagovat

@Calamada: jo, tak toho jsem si teda nikdy nevšimla, nebrala to náhodou domů manželovi? :), a v který ledničce si to na farmě schovávala :)?

182
Foxy
Reagovat

Eva je snaživá a myslí si, jak to má promyšlené. Obávám se, že nemá. Evu si umím představit jako uvědomělou svazačku budující stavbu socializmu:)

183
veverka
Reagovat

@Calamada: Jednou jsem si včimla, jak balila placky. Je už ale delší dobu zpět.
A to, jak si vybalila nějaký kousek a jedla ho s takovým blaženým úsměvem před ostatními je taky v pořádku? U mne je to škodolibý člověk, který se vzápětí lituje a stěžuje si, že ji ostatní nemají rádi.

184
veverka
Reagovat

@veverka: oprava – všimla… – Je to už delší dobu ……

185
LadyXL
Reagovat

@Calamada: Já se přiznávám, že jsem si v telce toho nevšimla. Nevím, zda v upoutávkách něco nebylo… Ale v dobách „sloužení“ měla jíst venku a tudíž před ostatními nemohla jídlo balit. Většinou ji ani neukazovali, když jedli venku. Prostě paní Křečková. Uvidíme, co ještě vytáhne…
Když jsem viděla ty její kvedlačky, co tam hrdě nesla, vzpomněla jsem si, že jsem je na 1.stupni ZŠ v dílnách měla o hodně lepší! Za tyhle bych dostala tak 3- nejlépe…
Když ji občas zabírají (Miri), tak fakt někdy má obličej hubenější, někdy zase kulatý jak měsíček na hnoji :-). Evka zhubla v obličeji, což jí ale škodí na zbytku krásy… a povolily svaly a tak má tu „pnojmatiku“ v pase, jak my tomu tady říkáme. Jo, já to říkám furt, snaživá svazačka! Ale upřímně, takhle na menší množství lidí se jí už ty příkazy dávají snadněji. Škoda, že nemohla úkolovat Jána, Marka … Docela by mne zajímalo, zda by ji všichni poslouchali. Tyhle si spíš ohlídá – tedy až na neřízenou střelu Rézu :-) a Lubu pod vlivem :-).

186
LadyXL
Reagovat

@veverka: To znamená, že si je balila jako dárek pro rodinu :-D … na ukázku, co všechno musela snášet…

187
Johana
Reagovat

@veverka: a dyť dala Lenuš kousnout, na což Lenuš poznamenala, že ,,jestli se teď nepos..ou, tak už nikdy“ :-)

188
veverka
Reagovat

@LadyXL: :-))
Jednou opravdu balila u stolu kousek placky, je to už dost dlouho. Tu by musela mít už plesnivou, pokud si je nesušila někde u kamen. Ale třeba by se hodila doma pak na strouhanku :-))
Dobré alespoň něco, čím přispěje do domácího rozpočtu, pokud by nevyšla náhodou výhra. :-))

189
veverka
Reagovat

@Johana: Jo, Lenuš si kousla, ale Tibi prchal od stolu, jen zahlédl a ucítil, co vybaluje. A to bez problému jedl před tím i ty smradlavé korbačiky. :-))

190
Johana
Reagovat

@veverka: co my víme…třeba Tibi prchl, aby lépe ovládl chuť na to uleželé nevímco :-)

191
Ananas
Reagovat

Třeba je to jako trpasličí chleba, nezničitelný, věčný a všestranně výživný.

192
janislava
Reagovat

@Franz: Ta druhá je její kamarádka Nikola

193
Franz
Reagovat

Dobrá hláška: na co prý šel sbírat Tibi žihlavu?
Buď chtěla Hrmovka odvar na vlasy. Nebo s žihlavou bude Tibi šlehal farmářky, aby se jim konečně rozproudil krevní oběh(jsou moc ledové). Nebo je to pro Reziho, že si s kopřivami bude večer šlehat ohanbí. :DD

194
Franz
Reagovat

Sexi Jana Hrmová s kamoškou dráždila chlapov na Farme: Reza omakával prsia a robil striptíz!
http://www.cas.sk/clanok/299167/sexi-jana-hrmova-s-kamoskou-drazdila-chlapov-na-farme-reza-omakaval-prsia-a-robil-striptiz.html

…..„Kokos, veď už dva mesiace som tu v zoo­logickej záhrade, džungli! Tie ženy, čo sú tu, káčerdonaldka Eva, mangalica Janka, samé prípady sú tu,“…………

Reza, palec nahoru pro tebe.

195
janislava
Reagovat

@Franz: To je přesně to co si myslím o celebritách na farmě

196
Poppy
Reagovat

@Franz: Reza musí mít v sobě velký problém, když nemůže nevyužít každé příležitosti, aby neurážel. A že jsou to vždycky ženy, to také o něčem svědčí.

Myslím, že by mu bylo líp pod vládou ISIS. Tam jsou ženy ne zvířata, ale daleko míň.

197
Franz
Reagovat

@Poppy: K Rezovi a jeho vztahu k ženám se nebudu vyjadřovat. Ano, muž z Evropy se chová jinak.
Ale stejně budu tak trochu oponovat, že spousta žen to ví a přece si nedají pokoj. Jen z mého okolí příklady – neteř chodila dva roky s Turkem, od kámoše dcera má Aladina z Egypta a od manželky sestřenice dcera žije v Anglii s černochem, který je v Africe ženatý. Nakonec Jana Hrmová v tom článku také by chtěla Rezu zkusit.
Reza je vtipný a této RS dodává šťávu a nad ostatním se musí přimhouřit oko.

198
anna
Reagovat

Supeeeér….

199
Hugo
Reagovat

@veverka: 128 – Myslím, že by si jí vzala klidně. Oni tam nějak ztrácejí soudnost, přecenují síly své a podceňují soupeře. Je to nějaká viroza nebo co.

200
Ananas
Reagovat

@Franz:
Jj, Réza jako účastník RS – super, jako potenciální partner – díky, už jsem zvracela. A stejně se vždycky znova najdou blběnky, které podlehnou. Některým to výjimečně i vyjde.

201
BarBora
Reagovat

Nezdá sa, že by Jana H. bola nejak nadšená z pobytu na farme a tá druhá na mňa pôsobí ako bordelmamá. Mira sa baví, ostatné dievčence vytešené nie sú, najlepšia bola Eva s privítaním, ona je tak správňacká až smiešno, asi sa nadrilovala na onakvejšiu návštevu.
Mira akoby už bola zmierená s osudom – vyjde, nevyjde, nech. Ale veľmi by ma zaujímalo, prečo Eva takto volila slúžku, čo má za ľubom, myslím pravdu, nie tie konšpiračné bla bla s Janou alebo na kameru. Málokto povie aj na kameru naozaj pravdu, najlepší bol Viktor, on s tým nemal problém, ale fakt je, že potom aj patril k najneobľúbejším u diváctva.

202
Franz
Reagovat

@Ananas: Ano, asi tak to je.

203
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro já osobně si myslím, že kombinovala až překombinovala. Navíc jsem přesvědčená, že Evě je úplně jedno, kdo z bab vypadne, vždyt to před časem i na kameru řekla. Že chce aby odešly všechny ženy. Vždyt i minule vlastně rozhodla o tom, že bude ženský duel a pak jí jakože slzičky stříkaly, že odešla lenka. Vždyt kdyby jí tam tak chtěla, nebylo nic snažšího, než dát mužský duel.

204
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Nemyslím, že by jej to bolo až tak jedno kto vypadne, na Mortyšu v silovýh disciplínach nemá a nejak kalkuluje. Z Lenky mala minimálne veľký rešpekt a chcela ju dať preč, na Janu a Miru, myslím, má. Lenže ak muži budú hlasovať spolu, pôjdu už len ženy domov. Možno jej štáb urobil škrt cez rozpočet, že dali za sluhu Matúša, tam žiadny muž nebude riskovať. Ona už podľa mňa nejak špekuluje o semifinále. Na jej mieste by som sa snažila vyhodiť Mortyšu, až potom ostatné., takto môže ísť do duelu už na budúci týždeň a vypadnúť. Možno ráta s tým, že ak Mira vypadne, dá za FT Tibora alebo Rezu, tí dajú za slúžku opäť Janu a tá si vyberie ju. Len aby ju chlapy neprečúrali a dali Mortyšu a tá si ju vzala do duelu.
Nech sa prerátala, ale nňa zauíma, prečo sa takto rozhodla, tie jej rečičky jej neverím. Nenapadá niekoho niečo?

205
BarBora
Reagovat

Aha, zle som rátala. Ak bude na budúci týťdeň muž za FT, je to 2:2, čo sa týka voľby 1.-ého duelanta a rozhoduje FT a ten by volil mužský duel, možno.

206
galadriel
Reagovat

Dufam, že ked Miriam vypadne, dá za farmárku Lenuš. Potom by šli po sebe herečky Jana s Evou, to by som si fakt pozrela :)

207
LadyXL
Reagovat

Bože ten Matouš je k*k*t,on chce prachy za svou sluhov.povinnost. Fakt si nevidí do pusy… Měl by si číst dokola pravidla ….

208
Juraj
Reagovat

Čo som hovoril, že Tibora zoberie sanitka… Miriam samozrejme tento týždeň vypadne v dueli, to už vieme dávno… a budúci týždeň je farmárom týždňa Reza – 100 percent zaručené!

209
Ferda
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=XfSJjXUnWsM&feature=em-uploademail-ctrl

uuups :D někomu utekla upoutávka na příští středu :D takže jestli nechcete vědět co bude, nekoukejte :D

210
janislava
Reagovat

@Ferda: no to by mě zajímalo,ale vím,že to nejde.

211
Franz
Reagovat

Tak tomu jsem opravdu nevěřil, viděl jsem a stále nemůžu uvěřit. To přece mně můj „kamarád“ neudělá.

212
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Hej, Matúš je taký truhlíček z Marsu, ale mne Miru v padaní sánky nahradila Eva, to dievča snáď nie je kompletné. Už počas tohto dielu ma privádzala v úžas, ale čo predviedla na konci s tým ohňom… vraj keď uvidela oheň bola sklamaná, lebo sa ešte tak veľmi nepolepšili, ale keď to nie je oheň pre nich, len pre návštevu, tak je rada. Radšej pomlčím.

213
Ferda
Reagovat

@BarBora: ona je taková Mirka Dušínová :D

214
BarBora
Reagovat

@Franz:
Určite sa vráti, neteš sa dopredu.
Veď keby tam Tibor už vôbec nemal byť, tak sa unudíme k smrti a môžu farmu zabaliť, väčšina na farme sú suchari, tí by sa možno tešili, hlavne tá bravčová krkovička, čo už dávno mala byť doma.

215
BarBora
Reagovat

@Ferda:
Jedine v tom ironickom zmysle slova, ja ju za kladnú postavu moc neberiem, aj keď je to hra, človek sa môže dostať k cielu rôznymi spôsobmi, ten jej sa mi nepáči.,

216
janislava
Reagovat

Já mám takový pocit,že z upotávky na 19.11. je tam vidět Lenku 1(je to možná upoutávka z jinného dílu) a Tibor zkončil ze zdravotních důvodů.

217
Hugo
Reagovat

@BarBora: BarBoro máš pravdu, Evě slušně hrabe. A představ si, mít něco takového jako kolegu v práci.

218
Franz
Reagovat

@BarBora: Jen, abys jsi se nemýlila ty !

219
BarBora
Reagovat

@Franz:
Ále no, veď ma nechaj dúfať. Bez Tibora by to už bola fakt nuda, navyše, ak by sa nevrátil, bolo by to vážne a to mu neprajem.

220
BarBora
Reagovat

@Hugo:
Eva: … šéfe, ale my si tie odmeny nezaslúžime, trest nám daj.

222
Hugo
Reagovat

@BarBora: Hahaha. Asi tak

223
Hugo
Reagovat

@Jája: Mě jí tedy bylo líto, když odcházela, ale z jejího návratu radost nemám. Už toho bylo dost. Zajímavé, že se tam vracejí jen ti, kteří jsou pro Markízu zajímaví a vlastně vypadnout neměli. Jako v duelu mezi Lenkami, kdy překvapení jasně hrálo do karet Lence1. Když tam chtěli i Janu, musel odejít Patrik. Proč se nevrátil takový Lubo, nebo Marek? Ti byli pro Markízu nezajímaví.

224
Franz
Reagovat

@Hugo: Ta Lenka tam musela vrátit tedy ještě před duelem Miriam. Jinak nevidím důvod proč by tam vraceli Lenku a nenechali Miriam. Jestli se na Farmu za Tibora vrátila psychoLenka, tak si myslím, že brzo opět vypadne. Podobně jako Viktor. jinak by totiž nemohla být v pondělí na Markize a v Času.

225
Franz
Reagovat

@Hugo: Jinak s tebou souhlasím, Markíza s tím šachuje jak se ji to hodí.

226
Hugo
Reagovat

@Franz: Určitě se tam musela vrátit před duelem a zase rychle vypadnout, protože tento týden odpovídala na email. Chápu, že taková jsou pravidla, jen by to měla být vyjímka a ne, že se tam vrací kdekdo jak bumerang. Nechápu, co tak vyváději po duelu, když se na 99 procent zase vrátěji zpátky. Všechny baby které vypadly, bez vyjímky, se tam znovu vrátily. Sakra, že ten Tibor nevydržel ještě aspon pár dnů. By mě bavilo, jak by se jim tam ocitla zpět zase Miriam. To by aspon byla nějaká sranda.

227
Hugo
Reagovat

Včera večer lenka potvrzovala další lidi do přátel. Takže ten návrat nebude na dlouho. Tak dva týdny max. Pak zas bude mít Lenuš makačku.

228
LadyXL
Reagovat

Škoda Tibora, nepřeju mu komplikace se zdravím a tady bude chybět. Byl taková „zlatá střední cesta“ v humoru,měl občas velice trefné připomínky. Réza už přehání, Miriam si vede svou, pak je tu naše svazačka a zbytek je převážně negativistický. Jana,jak není po jejím, je vzteklá a vztahovačná, popichuje a pak si stěžuje. Matúš je ufňukaný, že není středem pozornosti holek a musí pracovat podle pokynů (tohle mu Réza dobře řekl, zvykej si, teď ti holky nepoklonkují, nejsi FT,,,) a ukazuje se, že je prostě lenivý. Lenuš je zalezlá (tedy pracuje, ale není vidět) a vyleze na kameru jen aby někoho pomluvila… Lubo se ukáže jen při alkoholu… :-(. No řeknu vám – partička, abys pohledal …

229
Poppy
Reagovat

Já se těším, že Miri dá za FT příští týden Rezu. To je týpek na odboj a stávky, jsem zvědavá, jak to bude kočírovat. A pokud by ještě neměli oheň a on si nemohl zafajčit, no nevím…

230
Franz
Reagovat

Mně Tibor na farmě chybět nebude. Ty jeho začátky jak všechny pomlouval a dělal ze sebe ředitele zeměkoule byly hrozné. Změnil se, až byla rozbita ta jeho stranická buňka a odešel jeho poslední přisluhovač Viktor. Od té doby také ho začal trápit nemoc a hodně ubral na váze. Poslední dobu byl ve tváři popelavý a strhaný. A já říkal chlape, měl by jsi odstoupit dokud je čas, peníze nejsou všechno. Je fakt, že jsem si jeho konec možná představoval jinak. A to, že by byl čestně vyřazen v duelu těsně před poslední čtyřkou. Vždyť tam byl z těch mužů už fakt nejslabší hráč.

231
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Zrovna u Marka mne mrzí, že nevydržel déle. Bylo by mne zajímalo, jak by se v téhle bandě vyvíjel.
Obecně myslím, že z věčných odchodů a návratů nemá radost ani štáb. S takovým lazaretem nikdo nepočítal a určitě je to pro ně složitější.
Samozřejmě, vyhazov Patrika bylo něco jiného, takový zvrat jistě plánovali , jen čekali, až se vyvrbí vhodná oběť. Ale nemyslím si, že byl odejit, aby mohla zůstat zrovna Jana.
Návraty mi obecně vadí, ale když už jich je tolik, přeju ho i Lence. A po pravdě, doufám, že se stihne vrátit i Tibor.

232
Ananas
Reagovat

@Franz:
Já ho nikdy nemusela, ale když si představím třeba takového vychechtaného Matúša, Tibor by si finále zasloužil víc.

233
Poppy
Reagovat

@Ananas: Zajímavé, že v chatu přála Lenka vítězství Tiborovi. Buď nám věšela bulíky na nos nebo ještě budou lecjaké zvraty.

234
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Réza bude skvělý FT:-))). Rozdá všechny zásoby jídla i chlastu, aby byli všichni spokojení, a nezapomene se pochválit. Chléb a hry.

235
Ananas
Reagovat

@Poppy:
To mu mohla přát, i v případě, že odešel a ona doufá v jeho návrat.
Mmch, je chat skutečně online? Je s webkamerou nebo jen písemný? Psali jste, že odpovídala na hodně málo otázek. Taky ji na něj mohli z farmy kvůli chatu na chvilku vytáhnout. Byla v Teleránu?
(aneb trocha konspirace nekdy neuškodí:-)))

236
Poppy
Reagovat

@Ananas: Myslím, že v Teleránu byla, psal to tuším Franz. Já jsem to neviděla.

Docela mne šokovalo, že Lubo se živil jako striptér :-DDD

237
Ananas
Reagovat

@Poppy:
S užovkou?:-)))))

Tibor má dnes svátek, tedy aspoň tady.
Tak buď zdráv jako páv!

238
Franz
Reagovat

@Ananas: To jsem za těch 5 ročníků nezažil, že by někoho vytáhli do vysílání Telerána, následně na on-line a tuším, že mezi tím byla ještě v nějakém slovenském rádiu a potom ho vrátili znovu do soutěže. Lenka byla na Markíze napucovaná, vlasy obarvené, atd. To se mi zdá jako velká konspirace.

239
Ananas
Reagovat

@Franz:
No jasně, že do Telerána ne, proto jsem se na to ptala. Ale chat by se dal zvládnout z auta kousek za Farmou. Já vím, že s největší pravděpodobností do dvou týdnů zase odejde/odešla, ale můžu si chvilku hrát, ne?;-)

240
Franz
Reagovat

@Ananas: Tak to jo. Já si rád přečtu různé teorie. Sám také přemýšlím třeba nad tím, že když jsou tam poslední tři muži, tak to může být takto:
Reza FT, do duelu Maťo-Luboš, pravděpodobný vítěz Matúš. U žen se to návratem Lenky trochu zkombinuje, ale moje teorie, že zůstane Jana a Lenuš. Finálová čtyřka je u mně tedy asi jasná. No a potom jsem se probudil…..:DD

241
Franz
Reagovat

Neoficiálně: „Tentokrát si pro Tibora přijede sanitka podruhé, a již naposledy. Tibor v soutěži o 50 000 euro definitivně končí, a to zrovna v době, kdy začíná získávat sympatie u televizních diváků (hlavně díky alianci s Rézou)“.

242
veverka
Reagovat

Včera mne zaujal jedině ten oheň, který si přenesli k ovečkám. Měli přece povoleno zatopit pouze v kuchyni a ve farmářském domku pro návštěvu.
Bude trest, nebo se to přejde?
Jinak zábava ve stylu Rézy a to raději nekomentuji.
Odchod Tibora mně nevadí. Nemoc mu nepřeji, ale i když poslední dobou díky tomu že už neměl dobré spojence byl v pozadí, tak nejde zapomenout, jak se choval, pokud cítil podporu nějakého parťáka.
A jeho rádoby vtipné příhovory na kameru, když komentoval některé spoluhráče tak, že je vlastně jen shazoval byly pro některé fanoušky možná vtipné, pro mne ale spíš trapné. Jeho rádoby legrační výstupy byly vždycky jen zesměšňováním jiného spoluhráče. Skutečně vtipný člověk si umí udělat legraci i ze sebe, jenže to za celou dobu neukázal. Takže pro mne ne vtipný, ale trapný člověk. Jsem ráda že odejde, i když by bylo lepší, kdyby to bylo z duelu.

243
Franz
Reagovat

@veverka: Proč trest? Zdůvodnění je jasné. Ty dvě návštěvnice chtěli za Tiborem a poskytlo se jim u oveček teplo tak jako v kuchyni a tam kde spali. Nakonec proto šli i za Tiborem všichni farmáři.

244
veverka
Reagovat

@Franz: Jo, to by se tak dalo brát.

245
Franz
Reagovat

Reza to včera opravdu mírně přeháněl, ale zase na druhou stranu má pravdu, kdyby tam nedělal ze sebe šaška, tak je tam ten hřbitov,

246
Ananas
Reagovat

@veverka:
Bohužel ti dva, kterým jsme nejvíc přáli pěknou porážku v duelu, odešli jinou cestou. Aspoň, že Mira odejde po duelu!
@Franz:
Je to dost pravděpodobné. Trochu mne mrzí, že ať se na farmě hráči projevují jakkoli, makají nebo zašívají, spolupracují či škodí, nakonec jsou duely a tam rozhoduje z větší části jen hrubá síla. Pořád si myslím, že překvapení ve formě nesilové, nejlépe dovednostní disciplíny by mělo být povinné.

247
Franz
Reagovat

@Ananas: Ano, Miriam nám ještě zazpívá na rozloučenou.

248
veverka
Reagovat

@Ananas: Jo, na duel s Miry se těším. Hlavně na její reakci po něm. Jak přijme vypadnutí. :-))

249
Ananas
Reagovat

@veverka:
Doufám, že jí dá režie dostatečný prostor na loučení a litování! A velký dopisní papír.

250
Wally
Reagovat

Všichni kdo napíšou milující a vše chválící dopis na rozloučenou,tak se tam vrátí. Oni to snad vědí a nechtějí si to s nikým rozhádat.

251
janislava
Reagovat

Tak je potvrzeno,pro Tibinko Farma končí,nad jeho zdravím je mi to líto,zdraví se nedá vybírat.S Rézou byla dobrá dvojice a byl Tibinko už lepší než na začátku,je to u mne škoda neškoda,ale hold se nedá nic dělat.Hodnocení této Farmy 5 nekomentuji,největší problém byli těch 220 oveček a to se nejvíce podepsalo na zdraví a psychicky.Místo Tibinka nastoupí Lenka 1,Tak se múžou ještě zamíchat karty,že by byla příští FT,ale to je zatím můj předpoklad,přála bych spíše Rézovi na FT,at se tam ty ostastní pobijou na nervy.

252
Foxy
Reagovat

@janislava: jak to víš…no návrat Lebky 1 je to poslední, co si přeji. Včerejší díl byl nuda nuda sed sed.

253
veverka
Reagovat

@Ananas: :-)))) Že by obětovali i nějakou reklamu, aby se stihla Miry rozloučit? Necháme se překvapit. :-D :-D

254
janislava
Reagovat

@Foxy: Počkej si na večer,jinak je to v jedné upoutávce jak je Tibi v sanitce a o tom se piše.

255
janislava
Reagovat

@Foxy: Je to v upoutávce Farma na FB

256
LadyXL
Reagovat

Jo, Réza to sice přeháněl, ale zase se aspoň něco dělo a holky-hosté tam jen neseděly, nešlapaly za trapného ticha či proslovů Evy. A taky se víc odvázal s ohledem na typ holek, které jim tam poslali. Tím ale nechci říct, že to celé schvaluji…, ale holky byly jak od štangle (tedy pardon, ony byly…:-D ). Bylo pak docela úsměvné sledovat nafouklou Mortyšu i Janu. A Matouš lítal mezi „šlapadly“ a farmářkami. Myslím, že kdyby tam nebyly kamery, tak by rád seděl v kuchyni…

257
Franz
Reagovat

@Foxy: To je dobré – „návrat Lebky 1“,
S návratem nic nenaděláme, ale opětovný vyhazov si přejme.

258
Ananas
Reagovat

Tak si tu pouštím ukázku z „žúrky“ a musím se smát. Evička se snaží návštěvnicím seriózně děkovat za pomoc se šlapáním a do toho Réza řeší silikónové seski. Až mi je naší svazačky skoro líto.

259
Hugo
Reagovat

@LadyXL: Matúš hlavně jednu chvíli seděl u stolu s ostatními. Sice ne na židli, seděl na lavici, ale ta byla přitažená až ke stolu a on seděl hned vedle Evky.

260
Ananas
Reagovat

@Hugo:
I Jana tam seděla, Evě po levici.

261
Hugo
Reagovat

@Ananas: 232 – Já jsem Tibora fakt nemusela a pořád mi vadí, ale aspon se člověk té dvojce Tibor Réza zasmál a pobavil. Ostatní jsou jak sulymuly, při pomlouvání ostatních se nebavím. A pionýrka? Ta je sice směšná ale ne vtipná. Mě tam momentálně nejvíc vadí Matúš, Eva a Jana. A ty tam smrdí pořád a ještě jim dorazí posila. Ach jo.

262
Hugo
Reagovat

@Ananas: Tak vida, to jsem si nevšimla. Tak to jsem zvědavá, jestli se přiznají. Řekla bych, že ne a že i Květka to taktně přejde.

263
Dami
Reagovat

No ta Eva je šilená!Přesně,taková poctiva svazačka!!Nedivim se Rezovi,že jí nemuže ani vystát.Přijde mi,že Reza je tam z nich jediný rozumný a normálni!Ona by ten ohen,beztak vrátila,protože si ho ještě nezaslouží!!??Paní uvědomělá!!

264
Ananas
Reagovat

@Hugo:
Je to vidět v ukázce „Objímání, striptýz…“, když jim tam Nicoleta(?) rozdává mince. Jestli s ostatními i jedli, to nevím. Smí třeba FT udělit vyjímku proti pravidlům sluhů.
@Dami:
Takový Pavlik Morozov s copem. Lidé se ještě nenapravili! Omg!

265
Dami
Reagovat

No to mi neřikej že by se vrátila dalši paní uvědoměla do hry Lena 1??Konečně vapadla a zas se má vrátit?

266
Juraj
Reagovat

Tiborov odchod nie je definitívny. Jeho zdravotné problémy boli šikovne využité aby tým docielili návrat zaujímavej a výraznej súťažiacej a po čase ho opäť nasadia do hry. Zatiaľ sa vždy v každej Farme vracali iba súťažiaci, ktorí boli vhodný pre celkovú zaujímavosť show. Keby v poslednom dueli vypadla Mortyša, tak buď by žiadna záchranka neprišla, alebo by ho ošetrili ale zároveň ponechali na Farme. V minulej sérii Jana Hrmová odišla na chvíľu pre problémy, štáb chytro vrátil kontroverznú Božku a o chvíľu bola Janka naspäť. Toto je opäť podobný scenár. Ja netvrdím, že je Tibor zdravý, určite má problémy, ale Markíza tieto okolnosti šikovne využíva a usmerňuje vo svoj prospech. Teraz k Evičke – absolútne nerozumiem prečo sa práve voči nej zdvihla taká vlna odporu. Určite má svoje chyby, tie reči ohľadne nevrátenia ohňa taktiež neschvaľujem, ale inak je to distingvovaná a diplomaticky zručná žena. Mne sa napr. páčilo ako tú včerajšiu trápnu návštevu zvládla z pozície farmárky týždňa, aj keď z nej určite nebola nadšená, ale svojim profesionálnym prístupom nič nedala poznať. Plus vdýchla tomu trošku takej oficiálnosti – predstavenie sa, ukážka Farmy atď… čo by možno bárskto iný neurobil. Okrem toho ona nikdy nikoho nejak hrubo neuráža, väčšinou sa iba bráni, rozpráva súvisle, nerobí scény, maká a aj Farmu v sťažených podmienkach Farmu vedie dobre a vyzerá že to má pevne v rukách a vie čo treba robiť.

267
Franz
Reagovat

@Juraj: Ty máš něco společného s Markizou? Nebo máš dobrou fantazii, nebo tomu už nerozumím. Raději, ale ať nemáš pravdu o Tibim.

268
Hugo
Reagovat

@Ananas: FT smí udělit vyjímku podle toho, jak se to zrovna hodí do plánu. Když Patrik donesl sluhům jídlo a oni jedli dřív, než dojedli ostatní farmáři, bylo to špatně. Přesto, že to udělal FT. Zrovna tak nějak na začátku Jano někomu ze sluhů něco nařídil, ale já už si nepamatuju, komu a co, a trest dostal sluha, ne Jano. Tedy fakt je, že Jano to nepřiznal. Ale vzhledem k tomu, že to mají nahrané, museli to vědět. Takže asi tak. Pokud se to bude hodit do herního plánu, bude následovat alespon symbolický trest, pokud se to bude hodit ještě víc, bude následovat trest festovný a pokud se to hodit nebude, nikdo se o tom ani nezmíní.

269
Poppy
Reagovat

@Franz: No, protože Lenka byla na tom chatu a přála výhru Tibimu, je to docela možné. Emoce při takových proměnách osob pracují.

270
Hugo
Reagovat

@Hugo: Vzpomínám na minulou sérii, když byla vyhozená soutěžící, která jako služka snědla v kuchyni/ a ani neza stolem, ale za pecí/hrušku. Letěla, ani se nestačila nadechnout.

271
Pertule
Reagovat

@Hugo: myslím, že tehdy o tom dali hlasoval farmářům. A protože to byla manželka jiného soutěžícího, tak ji vyhodili.

272
Ananas
Reagovat

@Juraj:
Já jsem si taky říkala, že se Tibor vrátí. Přiznám se, že ten článek, kde píšou o definitivním odchodu, mne zviklal.
K Evičce už jsem psala, není zlá, ale zle si dělá tím, jak strašně tlačí na pilu.

Nejvíc mne teď štve Matúš – jeho kecy a remcání, vyzvedávání vlastních zásluh. Člověk by měl pocit, že celou farmu od základů postavil sám.
Jana je protivná pořád stejně. Myslím, že v reálu asi nebude jiná.

273
Ananas
Reagovat

@Hugo:
V tomto případě tipuju, že to přehlédnou.

274
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Taky je možné, že Lena výhru nikomu ze zbylých fakt nepřeje. Takže řekla Tibora, ačkoli ví, že tam už není. Lenka imho není z těch, co by někoho jmenovali jen proto, že to po ní někdo chce. A Lenka myslím nevynese ven nic, co by neměla.

275
Franz
Reagovat

@Hugo: Kovárová Renata? Hlavně, že pořád vykládala, že potřebuje jít domů k dětem. Tak Markiza zahrala její vyřazení farmáři, aby neplatila pokutu za odstoupení. Byl strašně podivný, ten její vyhazov.

276
Franz
Reagovat

Jestli se Tibor vrátí, tak prohlásím, že dostal nemoc druhého duelanta, resp. nemoc finálového duelanta. Před blížícím koncem, rovnou spadnout bez řádného duelu do poslední čtyřky je hodně nesportovní a hlavně nespravedlivé.

277
Ananas
Reagovat

@Franz: @Hugo:
Počkejte, to mi musíte vysvětlit. To jako že se do Farmy přihlásili manželé, ona pak začala fňukat, že musí domů za dětmi a štáb spolu s ostatními jí v tom pomohl?! Bože!

278
veverka
Reagovat

@Juraj: Dobrá analýza a co se týká Evy, souhlas. Podobně ji vidím i já, Občas mám vůči ní taky výhrady, ale s tvým hodnocením se ztotožňuji.

279
veverka
Reagovat

@Franz: Joj, hezky napsané. Souhlas. Palec nahoru.

280
janislava
Reagovat

@Franz: Něco v tom určitě něco bude,je to jak na houpačce-příchody-odchody-příchody-odchody pak konec.

281
janislava
Reagovat

@Ananas:Ano,manželé byli Renata +Vladimír Kovárovi

282
Ananas
Reagovat

Teda, možná jsem mrcha necitlivá, ale já bych zdravé nemocné nevracela. Třeba s výjimkou návratu do druhého dne. Vím, že za to nemůžou, ale zvlášť před koncem je to pak opravdu hodně nefér. A místo návratu vypadlíků bych raději povolávala záložníky, když už někoho. Co by Vám přišlo jako nejlepší řešení podobných situací?

283
Hugo
Reagovat

@Ananas: Jojojo, byli tam manželé.

284
Hugo
Reagovat

@Ananas: Já bych to nechala jako ted, jen s tím rozdílem, že ve chvíli kdyby tam už byl navrácen jiný soutěžící, ten nemocný by se vrátit nemohl. A žádné hlasování. Zvlášt zpočátku stejně nikdo nahlas neřekne že ho tam nechce.
Záložníci nejdou, to by nebylo fér už vůbec. Představ si, že by ještě ted za Tibora, nebo dokonce i později, přiskákal někdo úplně nový čerstvý, napapkaný a plný energie. Byl by tam tři týdny a vyhrál by. Mě už takhle nepřijde moc fér, když tam dorazí v půlce noví, ještě aby někdy na konci.

285
Ananas
Reagovat

@Hugo:
No to je taky fakt, zkraje by to šlo, teď by to byl masakr. Tak bych místo vypadlíka nedávala nikoho a hotovo.

286
veverka
Reagovat

@Ananas: Já si myslím, že se to už řeší podle pravidel. Vypadlíka kvůli nemoci nahradí vypadlý v posledním řádném duelu. Což by teď byla místo Tibiho Lenka.
A vracet ty poléčené hráče by už zpět neměli. Počet hráčů se už vyrovnal, tak proč ho dál navyšovat.
Vracet je zpět, navíc, pokud vypadnou kvůli nějakým zdravotním důvodům, na které se léčí už před příchodem na farmu je blbost. To by se dalo zneužívat. Marodi by si chodili ven na pár dnů odpočinout a najíst pokud by se cítili ohroženi a až hrozba duelu, či pod. pomine, šup zpátky a hrát dál.
Vím, že někteří vyléčení a odpočinutí se do hry vracejí, ale mně se to nelíbí.
Možná to trošku chápu, pokud odcházejí a pak vrací po úraze, který se jim stane na farmě. Tam bych výjimku asi tolerovala.

287
Ananas
Reagovat

@veverka:
Já vím, že to je podle nějakých pravidel, ale úplně se mi ta pravidla nelíbí. A asi se dají upravovat. Jak dlouho po odchodu se např lze vrátit? Teoreticky by teď mohl napochodovat Jáno. Vím, že se to nestane a i kdyby, neodhlasovali ho. Ale Lucie se vrátila po dost dlouhé době (tři týdny?) Za podruhé vypadnuvší Lucku nikdo nepřišel, proč? Protože vypadla podruhé? Nebo proto, že vypadli najednou dva?

288
veverka
Reagovat

@Ananas: Pokud vypadne po druhé, tak se asi už nemůže vrátit. Alespoň si nepamatuji, že by to někdy tak bylo.

289
Jája
Reagovat

:DDDDDDDDDDD

http://videoarchiv.markiza.sk/video/farma/zo-zakulisia/22869_janine-a-rezove-laskovanie-v-posteli-prerusila-eva

Eva chce dokázat, jak ji všichni na slovo poslechnou a okamžitě to splní. Ochránce mravnosti a §§

290
Franz
Reagovat

@veverka: Vidím, že má někdo podobný názor jako já.
Je to opravdu nespravedlivé vůči ostatním soutěžícím, aby se tam Tibor vracel. Ve špitále se vyspinkal, napapal, doktoři mu nastavili prášky na tlak, propláchli ho povzbuzující kapačkou a on pěkně oholený, osprchovaný vzhůru na posledních 14 dní do soutěže. Je mně Tibora určitým způsobem líto, že je nemocný, ale toto není fér.

291
veverka
Reagovat

@Franz: Já si myslím že se už nevrátí. Že jenom spekulujeme, co kdyby -)))

292
Hugo
Reagovat

@Jája: Tak tohle mi přišlo od Evy víc než trapné. Ona si snad ani neuvědomuje, jak je směšná. To si Kroužek ochránkyň mravopočestnosti zase užije. Chachacha

293
Wally
Reagovat

@Jája: Není ona členkou protikonfliktního týmu? :D Ale jít na mně někdo takhle tak jsem jak čert z krabičky. Nesnáším klidné hádky :D
Ona moc dobře ví, že Rézu tím vytočí, kdyby to řekla jednou a odešla, tak udělá líp.

Proč choroba 2duelanta? Vypadá to, že ho odvezou až po volbě 1. A s největší pravděpodobností bude ženský.

294
Jája
Reagovat

@Hugo: @Wally:

Čím více hučela jak starý piliňák, tím více byl Réza zabejčený. Byl si vědom, že trest ho od Květy stejně nemine, tak co mi uděláš ty nadržená blondýno? Evě to stejně nakonec došlo a začala si trapně předělávat oblečení v kufru. :)

295
Juraj
Reagovat

@ Franz 267 – s Markízou nemám spoločné nič, ale sledujem Facebook, čítam diskusie, a viem tak trochu rozlíšiť, že kedy niekto šplechne nejakú blbosť, a kedy tam niekto napíše niečo, z čoho sa dá usúdiť že ten človek má skutočne nejaké bližšie informácie a dá sa tomu veriť. A keď to napíše viac ľudí nezávisle od seba, tak tam bude asi nejaký pravdivý základ. Plus článok v Novom čase naznačuje že nikto tam netvrdí o nejakom definitívnom odchode. Nechcem sa chváliť, ale zatiaľ mi tie predpovede celkom vychádzajú. Zaručené informácie to samozrejme nie sú, ale ja im verím. Okrem toho Tibor patrí medzi kontroverzné osobnosti, takže si myslím, že ho naozaj budú chcieť pretlačiť naspäť do hry. V každom prípade teraz tento týždeň sú na Farme všetci farmári, aj tí vypadnutí, ale to už tu tiež niekto spomínal.

296
Franz
Reagovat

@Wally: Ne já se špatně vyjádřil, to byla trochu moje rychlá reakce. Tiborovi bylo asi špatně celý den a vydržel do volby 1.duelanta, protože chtěl, aby byl ženský duel. No a potom si lehl a nechal zavolat sanitku.

Je ovšem záhadou jak rychle reagovala Markiza, která nepočkala na vyjádření lékařů a hned povolala Lenu. Dnes prý uvidíme v upoutávce jak tam ještě před duelem přijde.

297
Franz
Reagovat

@Juraj: Rozumím, něco na tom co říkáš je pravda.

298
Hugo
Reagovat

@Jája: Tak je pravda, že už tam nad nimi stál kameraman, ale stejně bych takhle do pokoje, kde dva lidi laškují v posteli stoproš nelezla. Pokud bych měla potřebu to komentovat, řekla bych mu jako FT k tomu svoje potom, ale rozhodně ne stát nad nima a snažit se je rozehnat. Reza jí slíbil kamaráda z Iráku, že je hodněj, to jsem se smála.
Přišla mi v tu chvíli jako totální trubka.

299
Wally
Reagovat

@Franz: Asi to bude končit odjezdem sanitky, jako vždy.

300
Jája
Reagovat

@Hugo:

Ano, hodného slušného smetiara :D K jejímu vzdělání akorát :D

301
Franz
Reagovat

@Hugo: Toho kamaráda z Iránu myslel toho „smetiara“?

302
Franz
Reagovat

To video – upoutávka na 19.11. je už zamčené (soukromé).
Markiza je trapná, pouští dopředu všude informace, toto video jim také určitě uteklo a až to všichni viděli, tak se postará o zákaz. To stejné jako u té petice na stránkách Slobodu zvierat.

303
veverka
Reagovat

@Franz: :-)))))) Svůj k svému :-))))

304
Hugo
Reagovat

@Franz: Jojo, myslím, že jo

305
dorka
Reagovat

OT – děcka, jak se jmenuje ten fousatý slovenský herec, co jsem ho zahlídla v búrlivom a vypadá jak Dave Grohl? :-)

306
Poppy
Reagovat

Tak jsem mrkla na to video. kde Reza laškuje s Jankou. Já to teda nevidím tak tragicky, že by byla Eva hrozná. Zřetelně šlo o nainscenovanou scénku, byla u toho kamera, takže tam zas tolik intimností zřejmě nebylo. No a hlavní věc: Reza prostě nemá co dělat ve farmářském domku a Eva jako FT je od toho, aby věci šly podle pravidel. Já nevím – přijde Kvetka, bude vyzvídat, kdo porušil pravidla, Reza se k tomu hrdě přihlásí a Kvetka se zeptá, jak reagovala FT. Ta řekne – nijak, bylo mi to trapné. No, nevím.

307
Franz
Reagovat

@dorka: Dorko ty si pořád pleteš webové stránky. Jednou je to reklama, podruhé je to Burlivé víno a potřetí to bude co ? Podívej se na stránky Markize kde máš uvedený seriál a jeho hlavní představitelé, nebo na FB seriálu. Já osobně považuji ty seriály na Markize za velký opruz, teda cituji svoji neteř z Bratislavy.

308
veverka
Reagovat

@Poppy: Hezky napsané, souhlasím s tebou.

309
veverka
Reagovat

Při prohlížení posledních videí jsem vzpomínala, ve které to farmě musela dorazit za farmáři sanitka s venerologem. Jestlipak se jí taky nedočkáme i tady? S veselým, vtipným a zábavným Rézou by jsme se jí mohli dočkat. :-)))

310
Poppy
Reagovat

@veverka: Jo, to bylo myslím před dvěma lety :-DD Loni to nebylo.

311
Prochor
Reagovat

Já mám na Tibora averzi. odchod ze zdravotních problémů jsem mu nepřál. Přál jsem mu drtivou porážku od spoluhráčů. Každopádně se zase začínám dívat na Farmu. S Tiborem to opravdu nešlo.

312
Ferda
Reagovat

@Poppy: to byla F2, sanitka přijela za Adamem kvůli Nikole

313
dorka
Reagovat

@Franz: Tak moc děkuju za odpověď a že sis s ní dal tolik práce – já jen doufala, že mi to místní SK usnadní, ale zjevně to tu máš pod palcem, takže mám smůlu a nikdo ta dvě jména, která by jim zabrala cca 10 vteřin, nenapíše… hezké prostředí tady, fakt

314
veverka
Reagovat

@Ferda: Ty jsi živá encyklopedie :-))
Super. Hned nás hodíš do obrazu. Díky.

315
Poppy
Reagovat

@Ferda: Aha, dík za upřesnění. Mně to už nějak splývá.

316
Jája
Reagovat

@dorka:

Není zač, hezký večer :)

317
dorka
Reagovat

@Jája: asi ses zapomněl(a) přepnout, JájoFranci

318
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Tohle je přesně ukázková situace, kdy si Eva pekelně naběhne. Pravda je vlastně na její straně, ale ona se totálně znemožní. A štáb jí s tím pěkně pomůže. Copak by se ti dva jen tak muckali zrovna před kameramanem? Kdyby tam byly kamery 24/24, tak možná.

319
JanaH
Reagovat

@dorka: tady je dneska zase srandy kopec.
Nechci ti brát iluze, ale Jája určitě není Franz. Máme tady jiné hybridy… :-D

320
Jája
Reagovat

@JanaH:
Nejsem a nebudu. Jen mi vadil její tón, tak jsem to vzala za Franze :)

321
JanaH
Reagovat

@Jája: to jsi dobře udělala. :-))) Musíme si pomáhat, no ne?

322
Poppy
Reagovat

@Ananas: Ale ona by je od sebe neodháněla, kdyby nedováděli zrovna ve farmářské světničce.
Je možné, že si naběhla, ale já to Evino asertivní chování obdivuju (a Reza z něho šílí.) Kdybych já se musela dohadovat s někým takových jako Reza, určitě bych brzo ztratila glanc :-DD

323
Ananas
Reagovat

@Poppy:
To jo. Ten její klid ho vytáčí k nepříčetnosti. Po pravdě, koho by nevytočil? Jenže to pak chudák holka dorazí těmi proslovy na kameru

324
Jája
Reagovat

@Poppy:
Nevím, jestli zrovna tohle je příklad asertivního chování. Venku takhle provokovat chlapa nebo i ženskou, tak dostane přes hubu ani neví jak. Tohle je spíše vrozené provokativní chování, ve kterém se vyžívá = nemocný člověk. Tohle se asi těžko dá léčit, jedině celoživotně utlumit prášky. :)

325
Ananas
Reagovat

@Jája:
Asertivní možná ne (i když ve smyslu zaseknuté desky možná), ale nemocné teprve ne. Eva, ať je jinak jakákoli, je chytrá a ví, co si může dovolit. Ví, že Réza je svázán pravidly a neskočí po ní. A kdyby přece, tím hůř pro něj. Ona si je vědoma přítomnosti kamery, on na to v afektu zapomíná.

326
Wally
Reagovat

@Ananas: A to je právě ta hrůza. Ona si to uvědomuje a dokonale toho využívá. S maskou dokonalé a neomylné.
Ale když si z ní začala dělat už srandu i Jana, tak začala couvat. Možná, že ženská by ji převálcovala.

327
Ananas
Reagovat

@Wally:
Kdyby se občas chovala normálně lidsky, nedokonale, byla by rozhodně snesitelnější.

328
Hugo
Reagovat

@Ananas: No on jestli fakt bude příští týden FT Reza a pravidly bude svázaná Evička, tak si to vyzkouší zase z druhé strany.

329
Poppy
Reagovat

@Hugo: Taky jsem zvědavá na Rezovo kralování :-D Ale překvapilo mne, že mluvil zároveň o Miriam a o tom, že bude FT. Zdá se, že je tu nějaký falešník :-)

330
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Nerozumím?

331
Ananas
Reagovat

@Hugo:
No co, Evička bude papežštější než papež a žalovat, že Réza dopustí jejich nedodržování. Eva půjde za služku a bude kmitat, což jí nebude nic platné, nikdo to neocení.

332
Poppy
Reagovat

@Ananas: Reza, když vyhlásil tu revoluci, mluvil o tom, že až on bude FT… a pak vzpomenul, že Miriam jde do duelu. Takže je s ní asi domluvený, že kdyby vypadla, dá ho za FT.

333
Ananas
Reagovat

@Poppy:
Aha. To ale asi není zakázáno.

334
Wally
Reagovat

@Ananas: Teď si budu přát prohru Miriam, ale jen z toho důvodu, aby Jana neurčovala FT. Mít další týden pionýrku, tak asi odvezou i zbytek.

335
Hugo
Reagovat

@Poppy: Proč falešník? Všichni vědí, že půjde do duelu Miriam, na tu jedinou si Jana troufne. A možná se s Miriam domluvil, že pokud ona vypadne, dá ho za FT. A proč ne? Možná by dala Tibora, ale ten tam už nebude a Reza Miriam nikdy neublížil, výdycky se k ní choval slušně.

336
Poppy
Reagovat

@Hugo: Já jen, že už to bere jako hotovou věc, že bude FT, takže s ní o tom mluvil.

Já se ale těším na to, že Reza bude FT.

337
gabisollis
Reagovat

Ted Eva predvedla, ze neni tak chytra za jakou se vydava.Ona by radsi mince nez ohen?

338
Wally
Reagovat

@gabisollis: To není o chytrosti, to slečna spravedlivá je přesvědčena, že ještě nejsou dostatečně napraveni. Já bych ji za ty kecy nechala spát bez kamen a dávala jí jen syrové a studenou vodu.

V ukázkách nebyl žádný návrat, to nás Markíza zas napíná :)))

339
Poppy
Reagovat

@Wally: To bude přece zítra, aby šli do duelu v celé sestavě :-)

340
Hugo
Reagovat

Lenka tam po návratu dlouho nepobude. Už je zase venku. Takže v klidu.

341
Ferda
Reagovat

nejdou mi pustit videa v archivu, máte to taky tak?

342
janislava
Reagovat

@Ferda: 8no mám to taky tak,běží tam dokola reklama,asi zaspali.

343
janislava
Reagovat

8no oprava mělo být Áno

344
janislava
Reagovat

Už se probudili,už jde video v archivu

345
Wally
Reagovat

Tohle je žena, která je hrdá na své vysportované tělo?

https://www.facebook.com/MarkizaFarma/photos/pb.204183082949947.-2207520000.1415921572./880931478608434/?type=1&theater

galadriel: troška som ti to upravila :)

346
Wally
Reagovat

Galadriel: díky :D

347
veverka
Reagovat

Včera mne Réza dojal až k slzám. Na všechny hráče doma někdo čeká, jen na něho nikdo. Jak dojemné, až si poplakal.
A co ty zástupy rádodajek, co určitě obléhají jeho byt a nemůžou se ho dočkat?
Největší hvězda farmy, co tam trpí mezi obyčejným póvlem a v reálném životě za 6 let života na Slovensku nemá přátele, ani kamarády, kteří by na něj čekali?
Jak smutné.
Asi by jsme mu taky měli přát tu výhru, aby si mohl nějakého kamaráda, nebo kamarádku za ni koupit.
Pokud by ta výhra nskončila v automatech, jak na něj prozradila manželka.

348
Ananas
Reagovat

@Wally:
Sportů je mnoho. Třeba hod koulí;-)

349
Tamzin
Reagovat

@veverka: pokud jsem postřehla dobře, tak mluvil o rodině, ne o kamarádech.

350
veverka
Reagovat

@Tamzin: Já mám zase dojem, že když plakal kvůli odcházejícímu Tiborovi, tak mluvil i tom, že nemá ani žádné kamarády.

351
LadyXL
Reagovat

@veverka: Ano mluvil i o kamarádech, tedy takových opravdových, tak nějak se vyjádřil. Já mu občas fakt nerozumím… No bylo to dojemné, i když to člověk musí brát s rezervou. Komu bych dala pěstí, byla Jana. Její vyjádření a hlavně zase ten její výsměch v očích, křivý úsměv…, to je přesně to, proč nebude nikdy můj fanoušek. A naopak mne mile překvapila Lenuš, že přiznala, že změnila na Tibora názor. Prostě od ní bych to vyjádření nečekala.

352
LadyXL
Reagovat

Když jsem slyšela, co má Tibi s tlakem, tak jsem se docela vyděsila, že ho tam nechali! S takto „lítacím“ tlakem je nutné člověka sledovat a ten má být jakžtakž v klidu. A najít vhodnou kombinaci prášků, není jen tak… Taky tam mohl dostat infarkt nebo mrtvičku!

353
Franz
Reagovat

@LadyXL: Jana nikdy asi nebude tvůj „fanoušek“, protože tě určitě nezná. :)
Jinak s tím tlakem máš pravdu. Je to fakt nebezpečné.

354
LadyXL
Reagovat

@Franz: :-D tady ale již z dřívějška používáme opačné značení. Více znalí mne doplní, ale kdysi se někdo spletl v jisté RS a ujalo se tady na Panáčkovi při komentu RS, že můj oblíbenec či antioblíbenec je „můj fanoušek“… :-D. Bláznivé, ale milé přehození…A upřímně – Janu ani poznat nechci…

355
Franz
Reagovat

@LadyXL: Aha, to neznám. Já na Panáčkovi jsem jen při Farmě.

356
Darja
Reagovat

Už nevím kde, ale Diana Kobzanová se kdysi přeřekla a od té doby se to tady na Panáčkovi v tomto gardu používá.

357
Kamča
Reagovat

@Darja: Ve Vyvolených

358
LadyXL
Reagovat

@Darja: Dík, já věděla, že se najde pamětník :-D. Ano bylo to v nočních zprávách z RS, tuším v době kdy začínala…
Jinak prosím ty, kteří se budou dnes dívat o průběžné zpravodajství,prosím, prosím. Budu opět bez tv příjmu s netem jen v mobilu… děkuji :-D

359
Dami
Reagovat

Rezovi fandim! Je to kousek!Nebýt jeho,tak je to tam zazděný!Včera mi ho přišlo také líto.Znám to,podle sebe,žit v cizině a nemít nikoho,kdo na tebe doma čeká.Bylo to smutný!A k Tiborovi citil asi opravdu přátelstvi!Druhá z těch všech nejlepšich a upřimná je Lenuš.Jim dvoum bych přála výhru.

360
BarBora
Reagovat

@LadyXL:
Tušila som, že niečo také to bude, celkom milé, ten „môj fanúšik“. Tibor sa dúfam dá do poriadku a vráti sa, no a Reza je tiež len človek, kamárátov má určite kopec, ale v tom prostredí na farme, v izolácii, ak si ľudia sadnú a môžu sa na seba aspoň čo-to spoľahnúť, znamená asi veľa, Tibor pôsobí ako dobrý parťák, ktorému je možné povedať viac než ostatným, bez toho, aby to hneď využil.
Mortyša ma tiež celko milo prekvapila, že niečo také vôbec dokázala vypustiť z úst.

Najviac ma včera pobavila Mira, po odchode Tibora s tou etudou na kameru, nejak sa jej to nepodarilo, aj keď jej asi Tibora naozaj ľúto.

361
janislava
Reagovat

@Dami: @Dami: To co píšeš,mě to dojalo až slzám.Ale na druhou stranu jeho krkolomá slovenština nemá chybu,takové vtipkové až jsem se musela :-))))))))))))))))))))))))))

362
Johana
Reagovat

@Dami: já Rezovi taky fandím, je ten typ, na kterého žárlí i muži pro nesporný vtip, šarm a úspěch u žen, takže dobří přátelé se mu hledají těžko.
V ukázce, ve které se ho Eva snažila odvelet z domku FT, jsem musela obdivovat, že i přes omezenou slovní zásobu, dokázal v kuse brebentit dvacet minut skoro bez přerušení a docela to dávalo smysl.
Lenuš bych výhru přála taky – pro mě obrat o 180 stupňů v chování – ale třeba ty začátky byly na pokyn režie a už si to nepokazí.

363
Franz
Reagovat

@Johana: Podívejte se na poslední video na ofic Reza brečí první, potom Lenuš jediná velice dobře hodnotí situaci a Jana odbíhá pryč protože se směje na pnou hubu.

364
janislava
Reagovat

@Franz: Franzi,před chvílkou jsem se podívala na to video,Rézovi mě přišlo strašně líto že stratil spojence Tibiho,ale ta Jana že se k tomu musela smát mě přišlo debilní,já jí vidět na její straně kdyby jí bylo co Tibimu.Tibinko,přeji ti brzké uzdravení!

365
janislava
Reagovat

@Franz: Franzi,před chvílkou jsem se podívala na to video,Rézovi mě přišlo strašně líto že stratil spojence Tibiho,ale ta Jana že se k tomu musela smát mě přišlo debilní,já jí vidět na její straně kdyby jí bylo co Tibimu.Tibinko,přeji ti brzké uzdravení!

366
Darja
Reagovat

Tibor je velký pán a velký machr, ale takto odejít ze soutěže si nezaslouží. Ale je ještě moc dní do konce a kdo ví?

367
Jája
Reagovat

@Franz:

Já se na ni nemůžu už ani podívat. Jen ji zahlídnu tak mě, jak říkají krásně slováci, napína. :(
Neskutečně odporná ženská. Jak se téhle vůbec podařilo mít děti? Jedině potmě každá kráva černá…

368
Dáša
Reagovat

Taká hypertenzia je naozaj šikovná diagnóza pre takého manipulátora, akým je Markíza. Zlomená noha alebo vykrútený krk by sa dokazovali ťažko. Na elektronickom tlakomeri sa však z histórie dajú vybrať tie najstrašidelnejšie hodnoty a popredvádzať ich na kameru. Už v tom prvom prípade Tiborových problémov s tlakom to bolo akési divné, len si už nespomínam, ako to vtedy Markíza využila. Som dlhoročná hypertonička a viem, že problémy s tlakom človek necíti, veď to je na tej chorobe aj najzákernejšie. A tu zrazu Tibor teatrálne chodí so zvesenou hlavou, stiahnutými plecami a tak viditeľne chradne, že všetci už o inom pomaly ani nehovoria. A hľa! Sanitka za rohom, na farme je aspoň z niečoho dramatické vzrúšo a Tibora na chvíľu odstránia, aby vďaka tomu mohli napr. dotrepať Lenu1. Už na začiatku sa mi zdalo, že hospodár Martin sa k Tiborovi správal inak ako k ostatným, ako ku spriaznenej duši. A tak to asi aj bude. Ako vyšlo najavo, Tibor nie je až taký chmuľo, akým sa javil byť na začiatku, takže svoju úlohu vcelku zvláda. Inak aj mne je teraz ďaleko sympatickejší. Je to zjavne empatický človek, ktorý sa prispôsobuje témam a správaniu svojích proťajškov: s Janom jednal ako druhý Jano, s Viktorom som len čakala, že sa z neho vykľuje buzerant, s Rezom už aj vtipkuje a laškuje s babami. No nie? :-)

369
Darja
Reagovat

No nevím. Nemyslím. že jeho intelekt je na takové výši, aby zvládal také situace. Já už používám slovenské tvary, ale co už, vždyť bydlím jen 4 km od Slovenska.

370
Johana
Reagovat

@Franz: podívala, a…?

371
Dáša
Reagovat

Darja, Tibor na začiatku niekoľkokrát predviedol, aký je zdatný klamár. Takže nemusí z toho mať problém a trebárs za nejaký príplatok okoreniť svoje účinkovnie na farme ďalšou hereckou rolou. Okrem toho – keby bol naozaj tak vážne chorý, sám od seba by sa hlásil do súťaže spojenej s fyzickou námahou? A že by Markíza naozaj nerobila vstupné zdravotné prerhliadky?

372
Jája
Reagovat

@Dáša:

Nevím jak to máš s tlakem ty, ale říct, že člověk nepozná, že mu skáče, je absoltní hovadina. Nepoznáš jedině, když máš stabilně zvýšený tlak – neuvědomuješ si to. Na vlastní kůži jsem zažila (než se vybrala vhodná kombinace léků a jejich dávkování) co kolísající tlak dovede s člověkem udělat. Jednou je člověk v pohodě a za chvíli na umření. Takže tolik k tvému posuzování zdravotního stavu Tibora. Do dvou dnů je zpátky, stačí jen doladit prášky a zase se na něho budeš s radostí dívat :)

373
Jája
Reagovat

@Dáša:

Výška krevního tlaku neznamená automaticky invalidní důchod. I s ním se dá manuálně a poměrně těžce pracovat.

374
Wally
Reagovat

@Dáša: Myslím, že daleko líp se dá nafilmovat komplikovaná zlomenina čehokoliv, zatím nikdo neukazoval RTG snímky. Jak tam Tibor ležel, byl tak červený v obilčeji, že tlak asi v normálu neměl. Jestli mu během hodiny nebo dvou prudce klesne může klidně omdlívat a cítit se fakt podpsa. Se divím, že to jako hypertonička nevíš.

375
BarBora
Reagovat

@Dáša:
Že by Tibor filmoval a predstieral kolísajúci krvný tlak pred zdravotníčlou? Či aj tá sa len tak tvárila? A akože prečo? Veď on odtiaľ nechcel preč a keby až tak veľmi chceli ponechať Lenku, precedens už bol, aj po Lenkinom dueli sa zadávali tresty, stačilo to využiť. Aby mohla po prehranom dueli zostať Jana, vyšmarili Patrika.

376
BarBora
Reagovat

Pozrela som si to video a Jana je pubertálna trapka a necita. Janovi sa rehúňala, teraz plačúcemu Rezovi, Tibora tam nechce, tak čo tam on zacláňa! Ona tam už dávno nemá čo hľadať, tak keby aspoň držala tú hubu nevymáchanú.

377
iR.
Reagovat

Ten Réza je fakt héérec. Nejdřív paroduje Evu, že když odešla Leňa1, tak roní slzičky . Teď odchází Tibor a Réza fňuk fňuk. No jo, pán je upřímný, to jen ostatní hrajou.:-) Tomu bych chudáčkovi maličkému tu výhru nepřála ani náhodou. Jeho omílané mantře – druzí jsou falošný, jen on má asi charakter, snad už nikdo ani nemůže věřit. :-)

378
Johana
Reagovat

@iR.: tak, ono není až takový problém rozeznat, když někdo pláče opravdu, nebo falešně jen pro kameru a diváky.

379
Wally
Reagovat

@iR.: Já áno, je to můj fanoušek. A jeho lítost je jedna z mála, které tam věřím. Když se tam jednalo o někoho jiného, ne že on sám odcházel z farmy.

380
Ananas
Reagovat

Jen málokdo dokáže vytlačit slzy na povel, ani herci ne, těžko naši farmáři.
Podezírat každého, kdo má slzy v očích z héérectví je hloupost.

381
veverka
Reagovat

@Ananas: Jsou lidi, kteří pláčou často hlavně nad sebou, když jim v životě nevychází všechno podle jejich představ. Tak vypadá i Rézův pláč. Dělají to i děti, když je jim něco odepřeno, co zrovna ony chtějí.
A proč Rézovi není líto těch ženských, kterým slovy ubližuje tak často a hodně vulgárně?
Plakat nad Tiborem nebylo potřeba, brali ho jen do nemocnice upravit mu léčbu a za pár dnů bude doma. Réza bulel, jakoby už Tibor vydechl naposled a místo sanitky stál u brány pohřební vůz.
Ani se nedivím Janě, že jí to Rézovo a Miry lkaní přišlo směšné. A správně to zhodnotila Lenuš. Přece Tibi neumírá.

A taky je tu výš správný postřeh. Réza parodoval několikrát a zesměšňoval Evu, že brečela, když odcházela její kamarádka Lenka. A další den už brečí on jak mimino za svým kamarádem a najednou je to v pořádku a něco jiného ? Teď by ho měli všicni chápat a prožívat to s ním?

382
veverka
Reagovat

@Ananas: Omlouvám se, že jsem příspěvek 381 adresovala jen na tebe. Omylem jsem to překlikla. Neměl být adresný. Promiň.

383
Ananas
Reagovat

@veverka:
V pohodě, vztahovačná jsem jen někdy:-).
Réza se rozlítostnil především sám nad sebou. Slzel upřímně, ale neznamená to, že budu slzet s ním.

384
veverka
Reagovat

@Ananas: Díky. :-))

385
Franz
Reagovat

Chápu Tiborovu nemoc, dokonce i překousnu když ho na farmu vrátí. Ale jsem dnes moc zvědavý jak Kvetka zdůvodní příchod psychoLenky. Aby se mohla vrátit předpokládám, že Kvetka musí nahodit dlouhou pauzu a pohřebně říct něco v tom smyslu, že Tibor končí na Farmě a místo něho byla povolána Psyché. Pokud tohle neřekne, tak je to nějaké divné.

386
Poppy
Reagovat

Mně ten Rezův pláč připal hrozný. Pokud to jenom nesehrál, tak je jště větší pako, než jsem si myslela. No a Miri nemohla překousnout, že nepřišla s tím divadlem sama, tak se musela aspoň přidat.

387
veverka
Reagovat

@Poppy: :-))))) :-D :-D :-D

Reagovat

Boze to je zase komedie. Vsichni rvou v cele s Rezou. Kez by ten …. uz vyficel.

389
iR.
Reagovat

Možná byla vypsaná soutěž o plačku večera. Reza a Miri ve finále. Se večer dozvíme kdo vyhrál.

390
Ferda
Reagovat

Lena je napřesdržku

391
KM
Reagovat

Lena je uplne psycho a teraz pri jej navrate to pekne vidiet ;-). Ja som fakt zvedava, ako dlho bude takou velkou hrdinkou a ako dlho potrva, dokym sa zlomi do jej typickeho psycho-placu. Na jej placoch sa vzdy bavim viac ako na Mirkinom divadle.

Reagovat

Doufam, ze to Lence vydrzi to psycho alespon nejakou dobu, aby se to tam trosku ozivilo. Jen same breceni jak u malych deticek.
Dostane Miriam trest, ze opustila domek a sla si ukradnout ohen ?

393
veverka
Reagovat

@RadstaR: Miry si byla ukradnout oheň? Já jsem to přehlédla :-(( :-))) Kde pro něj byla?

394
Poppy
Reagovat

@veverka: U Luba, měl službu u ovec.

395
Tamzin
Reagovat

pro LadyXL: ráno v chatkách Miri i Lenka náladu nic moc, ale na duel přišly obě usměvavé. Mirka vybrala almanach, překvapení a přetlačování kládou. Janka se bojí almanachu, zatím první otázka, uhodla Janka. Jinak Lenka 1 řekla, že chce, aby se nevrátila ani jedna duelantka . Lenka je nějaká dobře napapaná a namachrovaná :-)

396
Pertule
Reagovat

@veverka: U Luboše co měl noční u ovcí.
A Miriam opět nezklamala. Čekala jsem co vytáhne za jedovatost proti Janě a její volbě druhé duelantky. Že vytáhla prastarou věc ohledně Janiné volbě sluhů mě dostalo. Přitom sama do duelu brala svoje blízké

397
terierr
Reagovat

Tak uz mate prec Tibora aj Miriam budete spokojni.Tento blbi narod to da vyhrat tomu ciganovi a gamblerovi co neni schopny dat na syna ani libru.

398
Tamzin
Reagovat

druhá a třetí otázka obě dobře

399
Tamzin
Reagovat

čtvrtá Jana dobře

400
Tamzin
Reagovat

pátá Miri dobře

401
Tamzin
Reagovat

Jana vyhrála almanach

402
Tamzin
Reagovat

překvapení – z vědra s vodou přenášet vodu hadrem do skleněné nádoby

403
Tamzin
Reagovat

Jana vyhrála

404
LadyXL
Reagovat

@Tamzin: moc děkuji za informace !! Doufám,že bude rekap,s chutí si přečtu vše. A co Miri,jak se loučí ?

405
Tamzin
Reagovat

Zatím má všechny ráda :-)

406
Tamzin
Reagovat

Evka už zase krabatí obličej.

407
Tamzin
Reagovat

Trochu mě mrzí, že si Miri nevyzkoušela farmářku týdne. Teď jsem hodně zvědavá na Rézu, jestli teda bude FT.

408
veverka
Reagovat

@Pertule: @Poppy: Moc děkuji. Tak oni to měli i na kameře a přezto to prošlo. Zajímavé. :-((
A to, jak si Miry rýpla do Jany u toho stolu byla taky síla. Jsem ráda, že je už venku.

409
veverka
Reagovat

@terierr: Nestraš !!! To bych už nevydýchala. :-))

410
Tamzin
Reagovat

Přesně co vyčítala Janě, dělala sama, opravdu zvláštní nátura.

411
Tamzin
Reagovat

Tak Janku má taky ráda.

412
veverka
Reagovat

Já blbka jsem Lence v duelu fandila a bylo mně líto, že vypadla. Zdála se mně při konci taková klidnější a vyrovnanější a začínala se mně líbit.
A ona se vrátila zpět zase namachrovaná a protivná. :-((
Jsem z ní hodně zklamaná.

413
BarBora
Reagovat

@veverka:
Lenka si doma určite napozerala Farmu a asi sa nestíhala čudovať, ale ten je príchod skutočne nepôsobil sympaticky. Vzhľadom na „nadšené“ prijatie od farmárov sa to aj dalo čakať, snáď sa unormálni.

414
Franz
Reagovat

Tak na farmu přišla nová kráva. Pardon, já ji hned nepoznal to je přece Hrčková. Ten její nástup to bylo entrée, Já chci nazpátek Tibiho, tohoto nadutého fracka si Markizo vezmi pěkně zpátky. Doufám, že Lenuš ji vezme do duelu a zamete s ní podruhé tou duelovou maštalí.

Možná teď někoho naštvu, ale bez Rezy by tato Farma byla jen hřbitov šílenců (to je román od Bradburyho). Někdo dneska napsal na net, že letos má Farma 5 jednu velkou hlavní postavu a tím je Reza. No prostě hlavní roli hraje Reza Givili.

415
Poppy
Reagovat

@veverka: Ona byla zřejmě velice zklamaná z toho chladného přijetí.
Jinak si asi začnu notovat s Rezou, jak jsou tam všichni falešní. Každého z duelantů objímají, přejí mu, aby se vrátil, pak se po duelu loučí… a když se někdo vrátí, je to jak rána mezi oči. Jenže to je tenhle typ hry – všichni jsou soupeři, ale je potřeba si dělat spojenceˇ.

416
janislava
Reagovat

@veverka: Já jsem také na tvé straně,to víš co se toho dozvěděla o farmě atd.a ted bude machrovat,nejsem též nadčená,bohužel.

417
janislava
Reagovat

@Franz: na 100% s tebou souhlasím,délší dobu si to říkám,bez Rézi by to bylo jak na hřbitově.

418
veverka
Reagovat

@Poppy: Mně na této farmě chybí alespoň jeden klidný a pohodovější den. Za celou dobu snad nebyl. Pořád jen hádky, urážky apod. A lepší to už nebude. Blížíme se do finále a hráči už pojedou tvrdě jen za sebe. Věřit už nemůže nikdo nikomu a asi je už i pozdě na nějaká spojenectví.

419
Ferda
Reagovat

Na začátku jsem prohlásila, že Jana má strašně divné oči, a nezmýlila jsem se. Lenka mi docela seděla, i když je to hysterka, bylo mi jí strašně líto že vypadla, ale dneškem u mě úplně skončila. Nejchytrejší ředitel zeměkoule Tibor se vcelku zklidnil, když odešli někteří jeho společníci, ale už je pryč, Farma za chvilku skončí a já pořád nemám nějakého favorita.
z těch nových jsem byla celkem zklamaná, Matouš mi nesedí jako člověk, Luboš tak nějak taky ne (např. za to řízení opilý), a Lenuš mi úplně vadila když přišla. Faktem je, že za posledních pár dní mě Lenuš přesvědčuje docela o opaku, a začínám jí výhru docela přát. Stejně tak Rezovi, protože je fakt, že kdyby tam nebyl, polovina z nás by se už možná nedívala, protože bysme usínali už při začáteční znělce.

420
Franz
Reagovat

Díval jsem se na ty tři poslední videa a ta Lenka mi připadá jak zkouřená. To její sebejisté vyjadřování je nechutné. Kdo ví co za matroš hulí. :D

421
veverka
Reagovat

@Franz: To samé napadlo i mne :-)))

422
BarBora
Reagovat

Tak toho Rezu vám závidím, mňa síce vie aj pobaviť, ale tie jeho nekonečné, opakované scénky ma otravujú. Strašne udrdlaný chlap.

423
Franz
Reagovat

@BarBora: Rozumím dobře slovensky, ale slovo „udrdlaný“ slyším poprvé. Co to je?

424
janislava
Reagovat

@Franz: není to náhodou „udrdlaný“ něco jako ukecaný?

425
Franz
Reagovat

@janislava: Teď se ptám manželky a ona říká, že to slovo je asi – ufrflaný , tedy, že si pořád na něco stěžuje.
Reza je tedy možná „udrdlaný“, ale stejně je hodně vtipný borec a to nikdo nemůže říct, že to není pravda.

426
Ferda
Reagovat

@Franz: dokud tam nepřišel Reza, všichni byli pod velením Jana…. nemluv když mluví starší…. apod. Reza se mu jako první postavil, a to se mi strašně líbilo. Ať je Reza jaký je, že je frajírek, protože si je vědom že je pohledný, to je jeho věc, každopádně mě tam Reza baví, a to dělá hodně

427
janislava
Reagovat

@Franz: Děkují,jen jsem tak hádala,422že by si na něco stěžoval,on vždy řekne pravdu a na rovinu co si myslí.Ty ostatní jsou daleko horší,stačil mě pohled Jany nad falešným úsměvem fuj.

428
Franz
Reagovat

Není náhodou „terierr“ samotná Hrčková ?

429
Jája
Reagovat

udrdlaný bych řekla ubrblaný – pořád si něco hučí pod nosem, ufrflaný je u nás, že se s něčím frfle – třeba pomalu jí. Ale třeba jiný kraj jiný význam slova :)

430
Rudi
Reagovat

nevíte jestli Lena 1 může jít teď za služku, když přišla? mohl by být zase ženský duel a ona by si určitě vybrala Janu a jedna z nich by tentokrát vyfičela, jedno která, obě jsou protivné jak vřed na zaní části těla… Reza by ju určitě dal.

431
Franz
Reagovat

@Rudi: Proč by nemohla být služkou? Není přece žádná VIPka. Ale ona služka nebude, Reza si dal jinou svoji „oblíbenkyni“za služku.

432
Franz
Reagovat

V pondělí prý vzácná návštěva na farmě. Ha, ha, ha toho blbého Sajfu už nikde nechtějí, tak vleze už i do Farmy.

433
veverka
Reagovat

Myslím si že nemůže být teď služka a že dá Reza Evu.
Ale i tak duel spíš tipuji tento týden pánský. Ženských je tam víc. Z chlapů bude jeden FT a jeden sluha a zbývá už na hlasování o duelu jen 1. A ženské na to hlasování budou 3. Myslím si, že se nebudou chtít ohrozit a dají pánský duel. Tam by pak vypadl Lubo.

434
hugo
Reagovat

Když Lenka1 vypadla, bylo mě jí docela líto. Ale po jejím návratu se ukázalo, že se vůbec nezmněnila, jak povídala. Doma byla necelý týden a je úplně stejnáí, ne-li horší, jako když farma začínala. Na přesdržku. Ještě, že tam dlouho prudit nebude.

435
hugo
Reagovat

@veverka: Nejlepší by bylo, kdyby Mirka dala za FT Lenuš a pak se to nějak vyvrbilo na ženský duel. Musely by jít do sebe a to by bylo maso.

436
galadriel
Reagovat

@LadyXL: rekap bude, zavesím ho tu v podvečer. Ďakujem Tamzin, že sprostredkovala to podstatné :)

437
Tamzin
Reagovat

@galadriel: velmi mizerně, obdivuji Tě za rekapy :-)

438
LadyXL
Reagovat

Děkuji za starostlivost :-) Moc se těším na čtení a díky!!

439
veverka
Reagovat

@hugo: Jenže ve videu, které jim uteklo a dal tu někdo na něj odkaz byl FT Réza. A i díky tomu, jak Miry trénoval na duel si myslím, že dala ho.
A ženský by mohl být další týden. Hlavně když co nejdříve vyletí zase Lenka. Za ten její namachrovaný návrat bych byla ráda, aby s ní někdo zase rychle zametl.

440
Foxy
Reagovat

Když vzpomenu na návrat vikiho, tak se nesl v podobném duchu jako návrat Lenky. Možná to mají nařízené….ale Lence možná nemusel nikdo nic mytizovat, priblbla je dost,aby se takhle chovala sama’od sebe.

441
Franz
Reagovat

PsychoLenka má možná ráda zvířata, ale zřejmě nesnáší lidi, nebo spíše se k nim neumí chovat. Takový lidé to mají v životě hodně těžké. Nakonec Miriam to v některém svém videu po vyřazení sama říká, že Lenka pro ni byla nejhorší soutěžící ze všech.

443
BarBora
Reagovat

@Franz:
Cit.:
„Synonymá slova „drdlať” v slovenskom synonymickom slovníku

drdlať p.hundrať 1,2

hundrať expr. 1. slovami prejavovať nespokojnosť • expr.: šomrať • brblať • dudrať • frflať • frfotať • škamrať • škamriť • škemrať • mrmlať • nár. žundrať: hundrať na robotu; šomrať, brblať na všetko; frfle, mrmle proti rozhodnutiu • expr. drdlať (Ferko) • arch.: žehrať • zried. žuhrať: žehrať na celý svet • reptať (intenzívne, verejne a pod.): je nespokojný, stále repce • hromžiť • expr.: hartusiť • harusiť • hartušiť • harušiť (hnevlivo): hromží na neporiadky • expr. zried. homrať • nár. žompáriť (Timrava) • pohundrávať (trochu, chvíľami hundrať)

2. nezrozumiteľne, nezreteľne hovoriť • expr.: brblať • bručať • dudlať • drdlať • dudrať • mrmlať • mrmotať • mumlať • mumrať: hundre, brble si popod nos; nik mu nerozumie, čo mrmle • expr.: šomrať • šamotiť • šemotiť • šemoniť (nezrozumiteľne a ticho hovoriť): neviem, čo stále šomre, šemotí, šemoní • expr. huhlať (tlmene) • huhňať • fufnať • chuchmať (s nosovým prízvukom)“

Niekedy sa dosť ťažko vysvetľuje, prečo sa použije zrovna to dané slovo, sú to nuansy. V tomto prípade je to skôr kombinácie 1. aj 2.,

444
Ananas
Reagovat

@BarBora:
Krása! Jsou ty slovanské jazyky malebné!

445
BarBora
Reagovat

@Ananas:
Tiež si myslím, prekladatelia z našich jazykov majú riadnu zaberačku.

446
Jája
Reagovat

@BarBora:
Jj zvlášť když mají přeložit vtip např. do angličtiny, aby host věděl, proč se kolem všichni smějí :D

447
Ananas
Reagovat

@Jája:
Vtipy jsou obecně v podstatě nepřeložitelné. My taky těžko pobereme třeba anglické slovní hříčky. A zkus cizinci vysvětlit narážku z Cimrmana, nebo z Werichových forbín. Než by ses dobrala pointy, usnul by nudou.

448
Ananas
Reagovat

@Jája:
A Tvé frflat se v jídle mne taky překvapilo (mile), u nás frflat = brblat, v jídle se frfňáme:-))

449
Rudi
Reagovat

já bych prosila překládat Rézu, z jeho řeči rozumím jen ..sesky, sesko zle…ostatní co řekl vím jen z vašich diskusních příspěvků….pro mě horor……

450
Jája
Reagovat

@Ananas:
Nojo, jak babička pravili, tak se to přeneslo až doteď :) Jsem netvrdila, že tak je to správně :)

451
Ananas
Reagovat

@Jája:
Ale já neříkám, že to správně není! Naopak! Rodiný úzus je vždycky správný. A už bych se v tom dál nefrfňala ani nefrflala:-))

452
galadriel
Reagovat

@Tamzin: popravde už asi mesiac nič poriadne nestíham ale snaha je :))

Duelový rekap je zavesený.

453
galadriel
Reagovat

Tá Lena je hrozná. Predpokladám, že bude opäť ženský duel, Eva vyzve Janu a tá pôjde domov. Teraz sa už budú musieť vyraďovať medzi sebou, na Lenuš si netrúfnu tak skoro. Stačí, ak chlapi zahlasujú za ženský duel a podporí ich Lenuš.

454
Franz
Reagovat

@galadriel: Díky ta rekap.
Je v pondělí normálně Farma podle programu?

455
galadriel
Reagovat

@Franz: jj je klasický 21:40.

456
Franz
Reagovat

@galadriel: Děkuji.

457
Slámka
Reagovat

Držím palce Rézovi a Lenku už nemůžu ani vidět ani slyšet. Má pro mé ucho příšernou intonaci a výraz „velmo“ je katastrofický. Ze kterého kraje je? Z jejího sebevědomí bych ráda aspoň polovinu.
A těším se, až zase vypadne. Jo, a Eva chodí kam na stravu? Děsně nakynula, při té stravě, kterou jí ostatní snad není možné tak nabrat.

458
Monika
Reagovat

Jsem si pustila jeste jednou par vystoupeni a zjistila jsem, ze by se do potizi mohl dostat mozna i Lauren. Kdyz se na to podivam zpetne, sla jako druha, mela neskutecne prisernej song a celou dobu sedela na lavicce, celkove to bylo desne nudne a nezapamatovatelne vystoupeni. Ja vim, ze ta nuda se tahla celym vecerem, ale i tak vsichni ostatni meli aspon nejakej zvrat rychlejsi v songu nebo aspon nejakou vyraznou podiovou prezentaci, pohyb, Lauren pusobila celkove dost nemastne. ja vim, ze ma ost fandu a ti ji asi podrzi tak na 90% bude v bezpeci, ale ruku do ohne bych tentokrat za postup nedala a ani by me neprekvapilo, kdyby se ocitla v B2.

459
Jája
Reagovat

@Monika:
Jsi trochu mimo mísu :D

460
Ferda
Reagovat

@Monika: těsně vedle :D

461
Franz
Reagovat

@Jája: Třeba mluví o Miriam, také měla pěkné songy. :)

462
Ananas
Reagovat

@Slámka:
Svou zmínkou o intonaci jsi evidentně přilákala i další diskutující:-).
„Velmo“ jsem slyšela kupodivu i od Lenuš, původ by mne taky zajímal.

463
Jája
Reagovat

@Franz:
Možná že jo, song byl příšernej – táhlej a ta podiová prezentace taky nestála za nic. Kdyby přidala pár kroků a otoček, bylo by to podstatně lepší :DDD

464
Ananas
Reagovat

@Jája:
Ale zas musíš uznat, že kamera ji má ráda a s publikem pracuje výborně!:-))

465
Jája
Reagovat

@Ananas:
Škoda, že se ocitla v B2 tedy doma

466
veverka
Reagovat

Na oficu bylo video s Tiborem z nemocnice, ale už zase zmizlo.
Vypadal dobře a odpočinutě. Zhubl na farmě 25 kg. Po nemocniční chodbě si vykračoval jako vééélká celebrita.
Do hry se chce vrátit, aby zažil konec farmy. A na dotaz, kdo by měl vyhrát odpověděl, že on. Udělal prý na farmě kus práce.
Nejmíň má rád Janu a rozumí si teď s Rézou. Což není nic nového.

467
Jája
Reagovat

Tak já myslela, že Jana má tu prdel jen tak vyžranou, ale ona ji má i potaženou azbestem. Ovšem nějaký nový druh azbestu, protože když šla do duelantské chatky, tak se jí třepala jak huspenina. :D

http://videoarchiv.markiza.sk/video/farma/zo-zakulisia/22896_takto-si-farmari-ud.bavaju-z-jany

468
Ananas
Reagovat

@veverka:
Ty návraty mne fakt ničí. Já mu finále (a nakonec i tu výhru) sice přeju víc než takovému Maťovi, který je tam chvilku, ale tyhle ozdravné pobyty těsně před koncem, grrr.

469
Franz
Reagovat

@Ananas: Já mu výhru nepřeji, ale dovedu si ho představit s Rezem ve finálové dvojce. Rezu by asi porazil v almanachu a silové by kvůli jeho stavu asi nebylo.

470
johanetta
Reagovat

@Rudi: Tak např: Plešata opisa = plyšová opice, Kubko kozák = kozel Kubo, Dědo Mrazák = Děda Mráz (Jano) atd.:-)))))

471
veverka
Reagovat

@Ananas: Já mu tu výhru nepřeji. I když při konci byl už snesitelnější, ale nezapomenu, jak se choval, když měl vedle sebe ty své spojence. Pro mne byl nesnesitelný.
A už i u Lenky jsem se tak spálila. Napřed jsem ji nesnášela a ty její hysteráky mně moc vadily. Pak se zklidnila a začla jsem si o ní dělat lepší obrázek. No a teď po návratu vidím, že jsem se mýlila a ona je opravdu otřesná.
A pokud by Tibora i vrátili, tak je to nefér vůči ostatním, aby naskočil zase před koncem, když bude proti ostatním odpočinutý a posílený různými kapačkami a výživami.
Pokud by to bylo ještě v půlce hry, tak bych to nějak zkousla, ale těsně před závěrem ne.

472
Johana
Reagovat

@Jája: mě fascinuje i ten nehořlavý materiál Janiných kalhot…čekala bych, že to okamžitě vzplane jak pochodeň a ono nic.
@johanetta: taky se mi líbil bruškový tanc – břišní tanec a oves – ovce.

473
veverka
Reagovat

@Jája: Někdo má velkou prdel, někdo zase velké sesky, jiný postavu jako modelka, ale v hlavě piliny.
Každý jsme nějaký a škoda jen, že tu nemáme všichni své fota. Asi by jsme se hodně pobavili. Třeba víkendy, když nám nejede farma by jsme mohli poměřovat svoje přednosti a retušovat na sobě své nedostatky. Sebekriticky přiznávám, že bych měla na sobě asi taky dost práce, než bych vyšla podle představ a nároků některých diskutérů :-))

474
Wally
Reagovat

@veverka: Před závěrem? Je jich tam teď 7, s Tiborem 8 to znamená minimálně měsíc do konce.Myslím, že pár dní v nemocnici nemůže znamenat tak velkou regeneraci organismu, kterou by potřeboval.Maximálně se slušně nají.

475
veverka
Reagovat

@Wally:
Dostatek spánku, jídla a léčba dokáže vyčerpaného člověka rychle postavit na nohy, pokud netrpí nějakým vážným onemocněním.
A pokud se bude po návratu šetřit, tak proti těm, co jsou tam už dýl to výhoda určitě bude.
A už v tom videu vypadá Tibi velmi dobře a odpočinutě, což mu samozřejmě přeji.
Ale pokud by měli mít hráči stejné podmínky, tak by měli dopřát nějakou odpočinkovou kůru všem, co jsou tam už taky dlouho.

476
Jája
Reagovat

@veverka:
Já taky nejsem modelka, ale nelezu do televize a nedělám ze sebe Twigi – upnuté oblečení ala sexi. Nebýt kameramana, který jí čočku málem strčil do zadku, tak si toho nevšimnu :D

477
Wally
Reagovat

@veverka: Odpočinkovou kůru? a Komu? Lenka1 se vrátila taky po pár dnech, Eva (Drobček – její vlastní přezdívka na profilu) má minimálně o 10 kg navíc, Jana taky nevypadá nijak pohuble, Lenka2 a spol jsou tam krátce. Tak snad jedině Rézovi. A ten si své relaxy najde sám :D

478
Franz
Reagovat

Už je tam nové video a Tiborko je opět ve své ráži, prostě ten starý Tibinko:
„Áno, už som v poriadku, áno, netáral som do luftu, áno. Všechny ženy na farmě byly špatné, áno, žádná žena po mně netúžila, ano.

Moc by mně zajímalo kolikrát řekl za těch 9 min slovo ANO. Nemá Tibor něco společného s Babišem? :)

479
veverka
Reagovat

@Wally: Myslíš, že když jde váha nahoru, tak to zároveň přibývá i energie a únava nepřichází? :-))
To přibírání na váze jsme už viděli i na některé z minulých farem a taky tady probírali.
Je to změnou stravy a různým metabolismem u lidí. Z těch šrotových placek a kaší není divu, že někteří přiberou, jiní zase hubnou.
Mám dojem že to bylo v předminulé farmě. kdy některé ženské též tak kynuly.

480
Tamzin
Reagovat

Teď jsem se dívala na vizitku Tibora (bez zvuku ) a on byl pořádně vykrmený, to zhubnutí mu učitě jenom prospěje. Nejvíc mě pobavily ty intriky, co tam dělají ženy a vzpoměla jem si na trojku Jano, Tibor, Beta a potom ještě hlavně Viky.

481
Slámka
Reagovat

Prosím, nevíte někdo, zda a kde je možné najít Farmu 1? Mimo Voyo, tam uvádějí, že po registraci.
Tuto jedinou jsem neviděla a moc by mě zajímala. Díky všem.

482
Wally
Reagovat

@veverka: Ona ta změna metabolizmu nastala, až když ty dvě začaly dělat sýry pouze ony.
Když jde váha nahoru, tak musí jí z jistého příjmu energie, který je nadbytečný a tělo si ho ukládá.

483
gabisollis
Reagovat

Ted se videla fotku Tibora v nemocnici.A co to je? Vzdyt to vypada jak kriminal.Tak hroznou nemocnici sem teda jeste nevidela.:-)

484
Jája
Reagovat

@gabisollis:
To je jak u nás před revolucí. Ještě bylo na pokojích 8 – 10 lůžek, 1 záchod a 1 sprcha na chodbě
s 5 pokoji (konkrétně mluvím o jedné nejmenované porodnici v krajském městě). Děs běs.

485
galadriel
Reagovat

@Slámka: skús na ulozto

Máte vytvorené nové vlákno.

486
Slámka
Reagovat

@galadriel: Díky moc, zkusím.

Přidat komentář