Panáček v reality show

Zhubni, šéfe nová reality show na Prima LOVE

17. Říjen 2012 | napsal(a): | reality show: Zhubni, šéfe!

[singlepic id=5514 w=420]
Oblíbili jste si show Zhubni nebo přiber, která se snažila diváky, ať tlusté či tenké naučit správným návykům stravování? Pak nemusíte smutnit. Dnes skončila, ale již ve středu 17. 10. ve 21:40 na Prima LOVE se objeví reality show podobného zaměření Zhubni, šéfe!

Ne, skutečně nejde o další show se Zdeňkem Pohlreichem, ale o přebraný americký formát Fat Chef. Půjde o první sérii z roku 2011, kterou vyrobila americká televize Food Network. Celkem se diváci Prima Love mohou těšit na 6 epizod, každá 42 minut dlouhých.

O čem bude Zhubni, šéfe

Každá epizoda reality show Zhubni, šéfe! představí dva obézní kuchaře a stráví s nimi čtyři měsíce. Během nich jim terapeuti, odborníci na výživu a osobní trenéři pomohou překonat zlozvyky, nastartovat zdravý životní styl a vrátit nalomené zdraví.

Každý týden si kuchaři před kamerami Zhubni, šéfe musí stoupnout na váhu. Jejich cílem je během šestnácti týdnů shodit 25 % tělesné hmotnosti. Pro lidi, kteří pracují v kuchyni až 14 hodin denně, je to velice těžký úkol.




Například osmadvacetiletý šéfkuchař z New Yorku Dimitri Verteouris vážil při výšce 179 centimetrů skoro 150 kilogramů. Kvůli dvěma operacím srdce v dětství vedl spíše sedavý způsob života, a když se dal na vaření, začal rychle nabírat. Ironií je, že vlastní tři restaurace se zdravým jídlem. Jenže svá jídla nikdy nejedl.

Dával přednost těstovinám, rychlému občerstvení a zákuskům. Že má problém, zjistil, když zašel za kardiologem. Diagnostikoval zvětšené srdce. Pak už to šlo s Dimitriem z kopce. Nedokázal si ani zavázat tkaničky nebo vyjít do schodů. Obezita ho zpomalovala a také mozek nebyl tak rychlý jako dříve. Motivaci zhubnout mu dodaly dcery a touha vrátit se k boxování. Kolik kilo se mu podařilo zhubnout, se dozvíte v pořadu Zhubni, šéfe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zhubni, šéfe!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!