Panáček v reality show

Na Markíze úspěšně odstartovala Farma

29. Srpen 2011 | napsal(a): | reality show: Farma 2018 SK

Léto je tradičně okurková sezóna nejen pro novináře, ale i pro fanoušky reality show. Televize si totiž své taháky šetří až na podzim, kdy se jim jejich diváci vrátí z dovolených. Dlouhé čekání na Česko slovensko má talent si ale naštěstí můžete zkrátit při sledování slovenské Markízy, která si právě na léto přichystala novinku, lokální adaptaci světově úspěšné reality show Farma. V neděli 24.července odvysílala pilotní epizodu, v níž podrobně představila všech deset odvážlivců, kteří se na osm týdnů vzdali výdobytků civilizace a odstěhovali se na opuštěnou farmu, o kterou se musí sami postarat. Jak si s tímto nelehkým úkolem poradili, to teď mohou diváci sledovat každý všední den večer až do konce léta.




Farma poráží konkurenci i Šeherezádu

Pro Markízu bylo klíčové, aby na tento mnohadílný „seriál“ nalákala pravidelné diváky už od začátku. Proto neváhala udělat několik operativních programových změn a přesunula Farmu do hlavního vysílacího času od 20:00, který byl dosud věnovat neporazitelné stálici, turecké telenovele Tisíc a jedna noc. Tento tah se zatím vyplácí, Farma dosahuje velmi pěkných 40% podílu na divácích a je nejsledovanějším pořadem dne. Uvidíme, jestli tento trend zůstane zachován i v dalších dnech, anebo Farma přepustí poslušně svůj vysílací čas opět Šeherezádě.

Co jsme na Farmě dosud mohli vidět?

Život na Farmě má svůj řád, který se řídí pravidly této reality show (popsali jsme je už v minulém článku). Po příchodu na Farmu si tak soutěžící museli nejdříve zvolit svého šéfa (Farmáře týdne). Zřejmě z úcty k životním zkušenostem tuto důležitou funkci svěřili nejstaršímu spoluhráči, Martinovi (57 let), ale vzápěti už tohoto rozhodnutí litovali. Martin panuje na Farmě pevnou rukou a svým agresivním stylem řízení si proti sobě ostatní popudil, jeho „poddaní“ jej nerespektují a hledají sebemenší příležitost, jak se mu pomstít (rabují mu jeho soukromé zásoby potravin). Martin se jako Farmář týdne musí zodpovídat majiteli farmy (Hospodářovi), který Farmu pravidelně návštěvuje se zásobami, zadává soutěžícím pracovní úkoly a kontroluje jejich splnění (vybudování kadibudky, plotu kolem zahrádky, králíkárny). V pravomoci Farmáře týdne je i určení dvou poskoků, kteří vykonávají tu nejhorší práci a musí spát ve stodole oddeleně od ostatních. Z těchto dvou poskoků (Monika a Miky) musí všichni soutěžící vybrat jednoho, kterého bude čekat vyřazovací Duel.




Podrobné rekapitulace všech epizod na serveru Nejvic.info

FARMA: den první – boj o přežití začíná!
FARMA: den druhý – první drobné hádky a arogance farmáře týdne
FARMA: den třetí a čtvrtý – vzpoura farmářů a první nominace na duel
FARMA: den pátý a šestý – přetahovaná s krávou aneb kravinec na konec
FARMA: zbytek šestého dne + sedmý a osmý den – ve znamení smutku a pláče
FARMA: devátý den – dopis od Mikiho
FARMA: den desátý – dvojitá vražda a obžerství
FARMA: den jedenáctý – podomní obchodník
FARMA: den dvanáctý a třináctý – první vejce
FARMA: čtrnáctý den – drtivá porážka
FARMA: den patnáctý – nový život
FARMA: den šestnáctý – aliance
FARMA: den sedmnáctý – hádky, hádky a zase hádky
FARMA: den osmnáctý a devatenáctý – trest hospodáře
Farma: den dvacátý – dva jednou ranou
Farma: den dvacátý první – poklad na zeleném jezeře
Farma: den dvacátý druhý – odpadlík
Farma: den dvacátý třetí – velký nákup
Farma: den dvacátý čtvrtý a pátý – zabíjačka
Farma: den dvacátý šestý – překvapení od štábu
Farma: den dvacátý devátý – cikáni
Farma: den třicátý – žně
Farma: den třicátý první a druhý – první sex na farmě
Farma: den třicátý třetí: rodina
Farma: den třicátý čtvrtý: Michalův comeback
Farma: den třicátý šestý: Návrat odpadlíků
FARMA: poslední týden + velký souhrn první sezóny

Videa ke shlédnutí

– Všechny epizody online na webu Markízy
– Všechny epizody ke stažení

Videoklip „I wanna be a farmer“

Farma 2018 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 585
1
Kapi
Reagovat

Videla jsem prvni dil. Snaha je tam videt. Ale ta manipulace se vsim moznym taky.
U kazdehomusela za kazdou cenu zaznit veta o tom jak nemuze zit bez mobilu a internetu i kdyz to u nekterych nebylo urcite tak zhave. Naharane vybirani v UFU asi ani nemelo vyznit ze je vybiraji az tam- vsichni vedeli vse predem, vcetne predtocenych medailonku.

Moderatorka je slaba, ani nevim proc presne – mluvi srozumitelne, nekeca blbosti, ale proste je nudna.

Vyber soutezicich vypada dobre. Doufam ze brzy poleti ten zzenstily tanecnik. Jeho prehravani reality na kameru je strasny!

Ukoly vypadaji z tech prostrihu jako hodne umele nesmysly vyvolane za kazdou cenu.

Jako letni oddych to snad pujde- v plne sezone by to propadlo naplno nejspis.

2
LadyXL
Reagovat

Kapi – na moderátorku mám naprosto stejný názor!Zatím jsem viděla 2 díly (vždy část) a dobrý – na léto.
Farmář týdne – vždy čekám, co řekne, či udělá za perlu!
Kráva je podle něj možná i 6 metrů dlouhá…:-)

Reagovat

Když jsem včera viděla moderátorku v klapajících dřeváčkách, málem jsem zvolala – Vivat Nergešová a její gumáky!

4
LadyXL
Reagovat

A ty šutry – pardon kamínky – tahané z košíčku (ošatky)…

Reagovat

Casem by to mohla byt sranda. Zatim tam jen chlastaj a zerou. Kazdopadne na moderatorku mam uplne stejny nazor jako vy :)

6
Misha
Reagovat

A já, koho mi připomíná :o)

7
Maťka
Reagovat

Našla som na internete televíziu s reality show. Nie je to nič super, ale celkom zaujímavý nápad. :)

8
Prochor
Reagovat

Opať ďatělina.

10
Kovy
Reagovat

Já musím zase říci,že se mi firmaj velice líbí ,výběr soutěžících je pestrý. Mě by se jako moderátorka hodila Tereza Pergnerová ,která vždycky s tima soutěžícíma soucítí a hned to má větší štávu. JInak je vidět ,že Slováci konkrétně Markíza byli vždy napřed ,čo se týče reality-show talent, farma apod.

11
susanq
Reagovat

ja musim ako milovnicka reality show povedat, ze som neskutocne rada, ze sa im podaril takyto casting. je to pestre a hlavne ma ti ludia neuveritelne bavia. Nie su to len obycajni exhibicionisti a ludia, co sa potrebuju zviditelnit, ale su vtipni (Miki, Kubo, Stefan), niektori sikovni (michal, Lenka SK), niektori totalne mimo realitu s IQ hupacieho konika (Martin, Monika) a potom su tam aj neutrali, to su zvysni, ktori ale takisto maju co povedat. Zostrihy su vyborne, komentar tiez, sutaziaci sa zatial snazia, co to ide… Fakt sa s manzelom tesime na kazdy dalsi diel, pretoze sa pri tom neskutocne bavime :) Reziserska ruka Petra Nuneza sa proste nezaprie.

12
Martin
Reagovat

No neviem, Markíze to veľmi nepomohlo. Jojka má s reprízami krimálok veľmi dobrý celodenný podiel 21-22% a Markíza s premiérami celodenný podíl 26-27%. Je to dosť bída… nic moc. Kdyby nemala silnejší prime-time, tak se pohybuje kolem 24-25%.

13
LadyXL
Reagovat

Tak jsem si včera všimla těch dřeváčků na moderátorce :-)), to ti kluci na lyžích se pohybovali přirozenějc :-). Ona mi fakt nesedí.Otvírá pusu a snaží se srozumitelně artikulovat a je taková „bezpohlavní“, bezemoční. Jo Terka P. by byla dobrá. Tahle mi přijde jako zabloudivší turistka, co se jde zeptat na cestu,když tam přichází…
Ale včera jinak dobré scénky s krávami atd. Teď čekám,kdy se jim některá nafoukne, až ji zase Martin povede do pole…

14
koc
Reagovat

13 – ze by tam bylo prvni použití trokaru v dejinach RS ? ;-)

15
Ajda
Reagovat

Doufám, že se kráva stihne otelit dokud na farmě zbyde nějaká ženská, ti chlapi bez návodu na použití totál neví co s ní :-)

16
koc
Reagovat

ty pravidla jsou dost krute na taktizovani koho si sebou vzit do vyrazovaciho ukolu .. pokud si zena vezme chlapa tak si muze chlap vybrat rezani dreva a zeny maj smulsona .. to kdyz si bude vybirat zena nic jineho nez vybrat kviz ji asi nezbude

17
Ajda
Reagovat

Bývá zvykem, že první duel je pak anulovaný a vyřazuje se až v dalším týdnu. Možná dodrží podobný scénář.

18
koc
Reagovat

17 – tady to asi nebude delano na tydny .. alespon ne z pohledu divaka .. ma to mit 40 dilu .. uz by se melo pomalu vyrazovat aby to stihli do konce ..

19
Mikesh
Reagovat

Díky za zavedení pořadu na Panáčka a odkazy; zatím jsem dočasně odkázán jen na ně.
3 – Ajdo, xixixixi. Musím Tě upozornit, že sis dovolila mít stejný názor, jako já, a to dokonce ještě přede mnou. Snad to ale přežiješ.

20
Ajda
Reagovat

Mikeši,
já přežiju asi všechno, neboj, hlavně když to zvládneš ty :-))
Jinak první článek o Farmě je ZDE.

Reagovat

Ajda (15): To si trefila presne i kdyz jedina, kdo tam s tou kravou neco zmohla a dokazala ji podojit byla Lenka. Ostatni se dokazou fakt jenom cpat klobasama :D A ten mladej (Jakub) je asi labuznik, kdyz zna tak dobre slovicko bukkake :D Kazdopadne u vcerejsiho dilu jsem se alespon zasmal :)

22
Kapi
Reagovat

Po druhem dile se mi to zacina libit po strance vyberu postavicek. Ruznorode- nekteri sympaticti nekteri presny opak.

Treba tam Miky – ten je tak, ani nevim jak to popsat, strasne se snazi byt vtipny a delat ze sebe „saska“ ale na to se az prilis moc kontroluje a hlida aby se moc nezesmesnil. Ty jeho vtipky jsou tak sroubovany… 100% sype pilule v posilovne a po vecerech liba sve bicepsy a pak se oblika jako teenager do tricka, kratasu a BILYCH tenisek. Neverim mu ani nos mezi ocima.

Naopak sympaticka je ta tehotna mamina- jak zapasila s tou kozou, tak jsem jen trnula hruzou. Neboji se prace, jen krapatko „prechytrala“

Farmar tydne – to je postava, jakou tahle show potrebuje- vdecny material do strizny!

Tlusty kluk se moc nepredvedl zatim a blondynka je taky dobry material pro postprodukci.

Vadily mi tam vyrazneji jen ty „videodenicky“ na konci a ta hruzna HUDBA, co ma byt jakymsi krizencem „Survivora a slovenske lidove“ – trha to usi a je to otravne pri jejich castem opakovani.

23
Bazinga
Reagovat

:-), tak za mě chvalitebné :-)

zřejmě si osvojím hlášku farmára týžďna a to konkrétně : „Boh ťa zkúša!“ :-))

jinak tipuju, že až vyhodí blonďatou Lenku, tak tam pomřou hlady a celá farma se poskládá jak domeček z karet. Ta holka se umí bohovsky postavit k práci ! :-) Respekt, blondýnečko !

24
Prochor
Reagovat

Tlusťoch je v pohodě co ? Miky jedinej sympaťák a vypadne. To jsou divný pravidla.

25
Prochor
Reagovat

Ježíš Bazingo – málem jsem tě nepřečetlt (přehlídl). Klub smesvině nastupuje ? To je super.

26
dessin
Reagovat

za me super :)

kapi: vidis, a ja to mam presne naopak. Miki je nuj favorit a je proste super :) Mamina mi prechytrala vubec neprijde, jedina tam aspon si umi poradit se vsim. Vadi mi ten v kostkovane kosili, ne Stevo a Jakub a Riki, ten mladej model ani nevim jak se jmenuje :)))

27
dessin
Reagovat

Aha, tak favorit vypadl :((( Zbavit se hlavniho tahaku hned v prvnim tydnu, nevim nevim…

Ä znelka je uplne bozi!!! neda se nekde stahnout jako mp3?

29
Ajda
Reagovat

Až na Martina mi nevadí nikdo. Mikiho je škoda. Moje silná trojka jsou překvapivě ženské – obě Lenky + Andrea.

30
koc
Reagovat

28 – diky za rekap dilu .. alespon si poctu

31
TK
Reagovat

Tak to vidím, že dalším Farmářem týdne bude zvolena Lenka (SK) a jako sluhu si vybere Martina, aby poznal, jaké je to být na druhé straně barikády. Už se těším, až bude přes tu svoji dýmku drtit poslušné „Ano, paní“.

Jinak mě zaujala myšlenka právě od Lenky: „Když někomu řeknu, že mám doma šest dětí, tak mě hned rázem odsuzují. Když pak zjistí, že tři z nich jsem adoptovala z dětských domovů, tak hned otočí a už jim to nevadí. Co mají ale říkat ženy, které skutečně doma vychovávají šest vlastních dětí a společnost se kvůli tomu na ně dívá přes prsty?“

Co na to říkají naše diskutérky?

32
Ajda
Reagovat

31 – TK
Lenka je moje favoritka od začátku a taky jsem si řekla -tak mladá, čeká sedmé dítě, se v dnešní době asi zbláznila. Pak když řekla, že má tři adoptované, mě první napadlo – tak to jo, to už mi věkem k ní ten počet sedí :-))
Vlastní, nebo adoptované neřeším, obdivuji, že k tomu počtu sebrala odvahu. Co ji k tomu vedlo je její věc, třeba jsou to cizí děti, třeba někdo z rodiny, to už tak podstatné není. Hlavně ať je zvládá, ve svém okolí mám rodinu se sedmi dětmi a moc to tam nefunguje, i když finance nejsou problém.

33
Lea
Reagovat

7 dětí je dnes hodně, taky mě to zaráží, asi se očekává, že rodiče jsou věřící, ale to je jedno, zdá se mi to hodně. Je to každého věc, hlavně ať te zvládnou slušně vychovat, nadělat si je zase tak těžké není.

34
Mikesh
Reagovat

Tak jsem to celý zkoukl; pořad nic moc, ale dívat se na to dá. Rozhodně lepší, než nějaká Superstar, Star Dance a podobné broskvoviny. Pravdou je, že při pozornějším sledování by divákům mělo dojít, že „farmáři“ tam toho asi moc nenadělají a že o farmu pečuje někdo mimo kamery, protože ti paneláci tam jsou tak zoufale neschopní, že bych jim do péče nesvěřil ani kočku, což je jinak nejsamostatnější domácí zvíře. Takže vybudování záchodu … leda stlučení již hotových připravených dílů, ale i tam musel dohlédnout odborník. Ohrada – budiž, tam se snad nedalo nic zkazit. Ohrádka pro králíky, tak tam tomu věřím, něco tak srandovního jsem dlouho neviděl.
Z počátku mě pobavila anglická Lenka, když tam začala házet vlny s logikou … v tu chvíli jsem zalitoval, že po zrušení povinné vojenské služby tuto nezavedli pro ženský, těm by to jasně prospělo. Jinak se těším, jak se vyvrbí Martin, zatím mi přijde jako zralý na ústav.

35
Mikesh
Reagovat

Lenka s dětmi je bezva (jsem zvědav, jak se projeví coby velitelka).
Vlastník 6 dětí … no, je to dnes nezvyklé, a na všechno nezvyklé lidi reagují negativně, takže si holka asi užívá svoje. Fakt je ten, že pokud si ke svým dětem vzala ještě tři děti z ústavu, je prostě nepochopitelné – to přeci dělají hlavně bezdětní rodičové. Ale lidi jsou různí, jsou tací, kteří chtěli adoptovat jedno dítě, a když zjistili, že má ještě dvojče, vzali si i to druhé i přes skutečnost, že bylo postižené a matka v tu chvíli musela opustit zaměstnání, protože dítě vyžadovalo celodenní péči. Nesnažme se to chápat.

36
Kapi
Reagovat

Rada bych si precetla komentare, ale protoze jsem s dily pozadu, tak to musi pockat.

kazdopadne se mi farma libi cim dal vic!! neni to nuda, je to prehledne ( i kdyz nekteri jakoby tam ani nebyli) a je to skvela parta!
Jak mi ten tanecnik v prvnim dile vadil, tak ted se mi libi jeho styl humoru. Ostatni se taky pekne profiluji (ti co jsou videt v TV – o tloustikovi nevim prakticky nic, stejne o tom nejmladsim a asi dvou tech holek- ani jmena nevim)

Obcas se dostavuje temer pocit jako z VyVolených!
At jim to tak vydrzi do konce!

37
Baruš
Reagovat

Ahojte, můžu se prosím zeptat kde bych našla videoarchiv druhého dílu? Děkuju

38
peter
Reagovat

Kvetkin zadoček som našiel na http://sexyzeny.net/slovenky/horvathova-kveta/

39
koc
Reagovat

37 – na konci clanku tesne pred diskuzi je uvedne odkaz (Markiza) na archiv poradu .. je to tam dle data

40
Bobby Brown
Reagovat

38 – to jsem vůbec netušil, že bylo vidět tolik. Mně se ta scéna líbila a pobavila, ale že až tolik bylo vidět… hm, hm. Je vidět, že si to někdo pouštěl políčko po políčku a čekal co vykoukne vykoukne. :-D

41
Phoenix
Reagovat

Taky na Farmu koukám, a zatím mi to přijde jako nic moc. Jestli jsou divné sestřihy či co. Mám pocit, že je to bez hlavy a bez paty. Je mi sympatická mamina Lenka, je příjemně normální. Jinak farmář týdne to bere nějak moc vážně:) Ale uvidíme, jak to vlastně bude dál, že?

42
Prochor
Reagovat

Doufám, že Miky volil Lenku.

43
koc
Reagovat

42 – no nejake devce volil (poctive sem vse doukal) .. ale mozna volil Moniku ..

44
koc
Reagovat

jinak diky cloveku ktery to zpracovava na infu .. ty dodatkova videa a clanky jsou dobre .. je videt ze to bere vazne .. ale stejne si radeji pokecam zde ;-)

45
Prochor
Reagovat

Hlavní farmář zatím vykazoval známky psího chování. Hahoru vrtěl ocasem (ano, pane) a dolů štěkal. Bude v tom pokračovat i v podřízené roli ? Už se těším.

46
Prochor
Reagovat

Sakra, je to Aďa s neoholenýma nohama. To to bude vyzerať.

47
Ajda
Reagovat

Hlavně že se Martin umí sám pochválit, bez něj by to tam prý nešlapalo jak to šlape. No uvidíme jak mu to dají sežrat.

48
koc
Reagovat

47 – no myslim ze si to bude uzivat .. i kdyz ma veleni rad tak bude jeste radsi bez odpovednosti ..

49
Prochor
Reagovat

Martin mně nezklamal, hned se začal lísat k nové velitece:-)))

50
Ajda
Reagovat

48 – pochybuji, má lachtaní nemoc.

51
koc
Reagovat

50 – no netvrdim ze ne .. delat nemusi nekde se zasije a bude pozorovat a rejpat jak to bez nej nejde :)

52
Prochor
Reagovat

Aďa jde na to svojským sexuálnym zposobom.

53
koc
Reagovat

52 – to bylo videt uz tu prvni noc jak se tulila .. taky ji pekne zamrznul usmev kdyz zjistila ze Martin bude bydlet jinde .. proto se zacala venovat jeste jinym .. po vypadnuti je jasne ze to bude zkouset dale a pokud nekoho vylozene nenasere tak je to jasna finalistka ..

54
Prochor
Reagovat

Kdyby měli rozum, tak volí za hlavnou Lenku. Alespoň má zdravý rozum a velkou dávku empatie.

55
koc
Reagovat

to uz to na Markize jede ? .. ne ze bych se mohl divat .. jen me to zajima

56
Prochor
Reagovat

Koc- ty nemáš Markízu? Tak ti dám hlavní informace. Martin si zbil kříž a pomodlil se a straní se ostatních. A´da to neřeší. Tanečník se fixuje na krávu Cecilku.

57
Ajda
Reagovat

A Kubko našel bicykel, brzy se přerazí :-))

58
Prochor
Reagovat

Na rozdíl od Martina si Aďa nedává žádný plán co se „musí“ udělat a nechává věcem volný průběh. Bude pochválena od majitele ? Dobré vztahy jsou pro ni zjevně důležitější. Rozhodně by nebrala pozici Martina.

59
koc
Reagovat

a Martinovi se do volby Farmara tyzdne pripletl hormon ;-)

60
koc
Reagovat

56 – nee .. a stejne selduju fotbal .. v prodlouzeni cvedeme 2:1 .. podivam se v noci z archoivu a nebo az zitra ..

61
Prochor
Reagovat

Aďa vybírá sluhov. Kandidáti na duel což už teď každý ví.
Aďa rozpoutává žúrku. Všichni jsou v poho. Martin dostal přezdívku KOBRA a nechále prečo. Konečně se zapojil do všeobecné zábavy. Snaží se začlenit a všichni to celkem berou.

62
Prochor
Reagovat

Čiže kdo bude sluhom sme sa nedozvedeli. Až nabudůce. Málo děje dle mého.

63
Ajda
Reagovat

62 – zbytečně roztahané, někteří jako by tam ani nebyli. Podle reakce by Martin mohl být i sluha.

64
koc
Reagovat

dil uz je v archivu video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/farma/66455

65
Nejvic.info
Reagovat
66
Nejvic.info
Reagovat

dnešní díl zatím nejslabší ze všech odvysílaných :-( snad se to zítra srovná a bylo to způsobené jen kocovinou štábu :-D

67
koc
Reagovat

63 – myslim ze to reakce na neco jineho .. nejspis na jidlo ..
66 – pokud tam nekdo nebude hrotit naladu tak bude nudnejsich dilu vice .. jedina Andrea tam trosku hraje .. jako by nikdo nechtel vyhrat :o

68
Mikesh
Reagovat

Takže dnes o ničem.

69
LadyXL
Reagovat

Souhlas, poslední díl dost nuda.Zbytečně roztahané. A jmenování sluhů klidně mohli ukázat a až pak dát konec. Taky mám dojem, aspoň v posledních dvou dílech, že o práci na farmě víc mluví, než tam něco dělají. Není např.vidět, že by zalévali ve skleníku,vše se jen točí kolem dojení a vodění krav na pastvu. Někteří vůbec nedostávají prostor na obrazovce, jsou vidět až při společném shromáždění….
Mojí favoritkou je „mamina“ a mám dojem, že se dostane hodně vysoko. Andrea mi nesedí,zkrátka hraje a využívá svou vizáž. Škoda,že vypadl Miki,protože ten Riki tam vážně nic nedělá….

70
Prochor
Reagovat

Tím, že musí mít na každý den něco k vysílání, tak je to moc řídký děj. Prostě tam nemají co dát. Chtělo by to farmáře víc zaúkolovat aby vznikaly situace, které musí řešit. To jsem to zase vyřešil :-))

71
Ajda
Reagovat

Původních cca 25 minut, které slibovali roztáhli do hodiny a je to poznat. Pokud klesne sledovanost, možná to zkrátí. Přeházeli program, všude to uvádí jinak :-(

72
Nejvic.info
Reagovat

Jo s tim programem to se*ou … furt jinak … jedine co ma svuj cas od zacatku jsou dopoledni reprizy

73
LadyXL
Reagovat

72-díky ti za rekapy!

74
Yperiter
Reagovat

Tady zas ta banda hledá se tátistů a mámistů :-)

Jinak Farma celkem solidní formát, ačkoli velký bráška jinak, na rozdíl od originálu by i díky zajímavému prostředí mohla mít v této době šanci na úspěch. Co se týče obsazení, slováci nezklamali a do rolí hlavních hrdinů znovu nasadili bandu valně nevalné inteligence, v čele s demagogickým mesiášem Martinem, vylízaným teenagerem Jakubem(reálně bych se s ním bál sdílet izbu, předpokládám že dříve či později by mě polil chemickým hnojivem a bral to jako hrozný adrenalin – jeho chameleóní oči nelžou!), zrůdně obtloustlým inteligentem Ričim (tím jménem si nejsem jistý, a inteligentně působí jen v porovnání s vypadnuvším Mikym) a jim zdatně sekunduje banda pipek, modelek a kurev bez názoru. Jediné průsaky alespoň praktičnosti (když né inteligence) vidím u břichaté mamky, a možná toho modela v košili – oba jsou absolutně divácky nezajímavý a to je záruka toho že brzo půjdou.

Víc až po dalších dílech, zatím není moc nábojů pro hlubší analýzu.

75
koc
Reagovat

toz tucerckou teleblbelu streamujou .. sem zvedavej zda to pred Farmou nestopnou :(

76
koc
Reagovat

no neni mozne .. Markiza streamuje i Farmu .. video.markiza.sk/live-tv .. kvalita je oproti JoJ tedy strasna ale porad lepsi nez nic

77
Ajda
Reagovat

Hm, tak sluhové zvoleni. Jeden nepřekvapil, druhý/á překvapení, uvidíme, jak to Andy vyjde.

78
koc
Reagovat

77 – no není to špatny tah pokud ho chtej dostat pryc .. vyberou ho v hlasovani .. on si vybere druheho a ten druhy bude volit v cem budou soutezit .. jen pokud si vybere zenu tak to bude kviz a pokud muze tak tak cokoli .. zalezi na tom ktereho by si vybral

79
koc
Reagovat

ty smejdi utnuli Farmu :( .. tomu nerozumim .. ptakovinu tam pusti a Farmu po prvni casti utnou :( .. to je ale obchodni strategie :(

80
Prochor
Reagovat

Martin má problém. Jestlipak se bude stavět na zadní ? Uvidíme.

81
Ajda
Reagovat

koci,
je reklama, tak možná proto.

82
Prochor
Reagovat

Existuje teorie, že seveřanky se bojí myší a jižanky pavouků.

83
koc
Reagovat

81 – to ne .. mel se to na pozadi pustene s vypnutym zvukem i pri teleblbele a tam reklama byla pustena normalne .. to bych spis ocekaval ze porad z cizi tvorby nebude moci byt streamovan a vlastni velmi radi pusti i na web jako to dela JoJka .. no neda se nic delat musim si pockat na archiv .. ale pokud to bude stejne nudne jako vcera tak uz nevim :(

84
Prochor
Reagovat

Marin, ak nebudů rajčiny ta peť minůt, zabavím fajku. A už by kmital.

85
Prochor
Reagovat

Aďa vyzerá celá v bielom ako ABBA v holinkách.

86
Ajda
Reagovat

84 koc,
tak to asi jo, já to mám v tv, tak pohoda.

87
Ajda
Reagovat

85 Prochor,
hlavně ta zodpovědnost. Holka nám vyrostla. Ta bílá jí ladí ke kačici :-)

88
Prochor
Reagovat

Opravdu věříme, že poslali těhotnou ženu do hladu ?

89
Ajda
Reagovat

Prostorově nejobjemnější Riki je skoro neviditelný.

90
Prochor
Reagovat

Z farmárou se stávají sběrači. Co les neurodí, nemáme.

91
koc
Reagovat

88 – mozne je vse :) .. ale v ukazkach na zacatku bylo videt ze si mouku sami melou .. na to nejspis dojde ..
navic v minulem dile komentator zminoval ze si uzivali prvni 4 dny a nejspis si snedli zakladni zasoby na vic dni ..

92
Ajda
Reagovat

Jj, po jahodách můžou přejít na kořínky :-)

93
Ajda
Reagovat

koci,
mouka už se mele!

94
koc
Reagovat

kdyby meli kachen vic tak by bylo hlope jim utinat hlavy a prijit o dobrou krev .. vite jaka je smazena kachni krev dobrota :) .. mnam

95
Pattrick
Reagovat

Ta bloncka, pojď si ještě naposledy zaskákat .. omg

96
Prochor
Reagovat

To je zajímavý – už od pravěku platilo, že muži zabíjeli lidi a zvířata aby zabezpečili rodinu a ženy si se zbytkem poradily. Ale dneska jsou i někteří muži jako ženy.

97
Ajda
Reagovat

Co asi Lenka provedla? Nespala na seně? Nejedla odděleně od ostastních? Jestli skončí, umřou hlady :-)

98
Jana
Reagovat

97 – To by mně taky zajímalo. Jako první mně napadlo, že je to kvůli toho jídla, ale zas na druhou stranu, když jí to vedoucí farmářka dovolila..? Těžko říct, co přesně mají v pravidlech..

99
Ajda
Reagovat

Tady jsou pravidla – farma.markiza.sk/pravidla-hry , a jediné co tam je, tak to jídlo :-(

101
Ajda
Reagovat

100 – Teď jo :-)) To je zase nadpis, manžel děti zvládá, proč vytahují sociálku? Dál o ní v článku ani slovo.
No uvidíme co se stalo, moderátorka mluvila o porušení pravidel, ale podle článku to vypadá, že tam zůstala?!
Možná bude muset do duelu :-(

102
Wally
Reagovat

ona jedla ten chleba s máslem a to povolený neměla

104
Nejvic.info
Reagovat

důvod porušení pravidel je to že stolovala s farmáři u společného stolu. to jako sluha nesmí – její trest prej bude noc v boudě – ta chatka kde jdou noc pred duelem tak tam bude o jednu noc dřív

105
Kapi
Reagovat

Tuhle RS by mohla (nejlepe slovenska) TV natocit! Uspech zarucen! :)

http://www.youtube.com/watch?v=gGy4vD7xDR4&feature=related

Nebo aspon Prima Love nadabovat…

106
lupi
Reagovat

hlavně by farmářka týdne měla už konečně zapřáhnout to tlustý prase Rikiho, nebo jak si říká. Ten tam hne rukou akorát když si zapaluje cigáro a od práce se drží dál. Ale jak se udělá žrádlo, hned je první u koryta.

107
LadyXL
Reagovat

Na Rikiho jsem fascinovaně zírala,jak seděl v kuchyni u stolu a ani se nenamáhal zastírat, že spí…. Fakt nic nedělá, ale hlavně se ani nesnaží…

108
Prochor
Reagovat

Správný farmár odolá obchodníkovi.

109
Prochor
Reagovat

I ten nejhladovější farmár odolá prefíkanému obchodníkovi.

110
Prochor
Reagovat

Lenka se zase jeví jako správná hospodářka a i přes hlad uvažuje.

111
Prochor
Reagovat

A jako obvykle dostane trest. Aďa to teda vede – Martin na ni kálí ale Lenka, která pro každého udělá první poslední bude osolená.

112
Ajda
Reagovat

Kolik vajec snese denně slepice? To bylo počítání :-))

113
koc
Reagovat

koukam ze to dneska byl nejaky vesely dil :) .. snad se taky z archivu dockam

114
Prochor
Reagovat

Tak se nestačím divit. Když jsem mával klíčemi od bytu, který mi už nepatří, tak jsem netušil, že budeme sponzorovat další a další západní země. To snad není pravda. (nutný off topic aby mi nejeblo).

117
LadyXL
Reagovat

Konečně! Konečně byl záběr na „pracujícího“ Rikiho… A napadlo taky někoho z vás, že to Martinovo celodenní štípání dříví je vlastně příprava na duel? Andrea jako farmářka týdne totálně zklamává. Srandičky to jo, ale zapřáhnout konkrétní lidi do práce ne, pak si Martin dělá, co chce. Jeho bych např. nechala omývat ta špinavá vemena krav :-).

118
koc
Reagovat

par postrehu –
– at uz neco udelali jakkoli provizorne tak uz to dal nevylepsovali coz je velke zklamani (sprchra, plot) .. majitel farmy je mel vic ukolovat
– pocitam ze na konci taboroveho pobytu byly kravky obaleny hnojem az po rohy
– v obchodnikovi byl velky potencial, ktery byl promarnen .. mel tam mit vic zbytecnosti na ktere by je lakal a oni tak ztratili moznost si koupit treba to maso .. on je vylozene ukecaval aby si ty uzeniny koupili :( ..
– s otevrenou pusou hledim na to jak chteli alkohol .. nechapu tu posedlost :(
– skryta motivace pro vyrobu syru na smenu je chvalihodna
– zuslechteni Farmy se zvrhlo v malovani pohadkovych kulis
– s Lenou ta poznamka o poruseni pravidel malem slehla .. to uz by bylo lepsi kdyby ji opravdu nejaky mirny trest dala :(
– anarchie se znatelne prohlubuje .. kdo bude asi dalsi Farmar tyzdna
– chlapci by meli zacit premyslet o dalsim hlasovani ze sluhu .. pokud si muz nemuze vybrat do duelu zenu (alepson to tak vcera vyznelo) tak musi priste zvolit zenu .. jinak budou mit smulsona a navzajem se vymlati az by tam zustal jen jeden

119
jezedak
Reagovat

Farma náhodou dobrý pořad a Markiza opět jde dopředu před Novu. Soutěžící dobře vybraní, každej z nich je parádní exot. Martin se asi štípáním dřeva připravuje na duel a pokud vyzve toho Kubu (prý vypadá jak Glum) nebo toho tlouštíka Rikiho, tak by mohl uspět.
Opravdu je škoda, že podobný nápad s takovou reality show nenapadlo i nějakou českou stanici. Výměny manželek, Zhubnutí a všelijakých Šeherezád už nás nijak neberou.

120
Prochor
Reagovat

Koho Matin vyzve? Tipuju mlaďocha. A silovou soutěž.

121
Prochor
Reagovat

Pacholek Marin všechny zaúkoloval, že mají chytat kuřata a už kmitali.

122
koc
Reagovat

jooj .. tak dneska sem si pustil online Markizu a Farma tam jede .. skoda ze sm etzo zjistil az na konci .. trosku me tedy zarazilo ze v reklamni pauze pred koncem daj upoutavku na zitrek a ukazou tam koho si Martin vybral a co si vybral ten druhy :o .. to je ulet

123
Prochor
Reagovat

Štefan mně dostal: „Momentálně si čítam príručku mladých svišťou.“ To je moc.

124
Yperiter
Reagovat

Vysvětlí mi někdo srozumitelně, proč už sem se podruhé v reklamě v půlce pořadu dozvěděl důležité informace které ještě neproběhli? Například dnes ještě než se Martin vyjádřil kdo bude soupeř dozvěděl, že jím bude Štěvo, viděl jsem co bude za disciplínu a dokonce sem myslím i viděl kdo vyhraje a to za vážných slov komentátora reklamního předělu: Už dnes se dozvíme kdo bude druhým duelantem.

To samé i včera, kdy v reklamě ještě před hlasováním řekli: Zítra uvidíme koho si Martin vybere do duelu….jebe jim na Markíze?

125
Ajda
Reagovat

Zklamala mě Lenka, taková hospodyně a nechá zkazit maso. Všichni nesnáší Martina, což se dá pochopit, ale odmítat proto šmahem všechny jeho rady? Jestli mají sklep jak tvrdil, tak měli poslechnout a rozvěsit to tam, maso nechat v nádobě přikryté mokrým hadrem. Každý ví, co dokáže masařka :-((

126
Prochor
Reagovat

125 – To je pravda. Myslím, že ten hadr se má namočit do octové vody.

127
Yperiter
Reagovat

Ajda: Myslím že uložení masa přesně odpovídá charakteru nápadů jako utratit 100 euro z výhry za pár flašek alkoholu.

128
koc
Reagovat

včera jsem byl velmi překvapen .. měl sem pocit že výhra 50 000 eur je danná .. jestli jsem to správně pochopil tak výherce po prvním nákupu má už garantováno jen 49 100 eur a za každou další utracenou minci ztrácí z výhry 100 eur ? .. zvláštní systém ale co už :(

129
Ajda
Reagovat

126 Prochor,
nevím, jestli ocet nejde na řadu až se maso trochu kazí. Ta šunka a uzený špek – taky pověsit. Mně to bylo jasné, hned jak to hladově narvali do té bedny :-(
Jsou to jelita, měli jim vrazit konzervy!

130
jezedak
Reagovat

Vždyť jim to hned říkal ten ukecaný Martin, že se maso musí pověsit do „pivnice“.
Zajímalo by mně proč ten „kulihrach“ Riky nepomáhá vařit, když je kuchař. Jen sedí za stolem a pochrupuje. Nejvíce mně vadí Štefan, ten jen přehrává směrem do kamery a dělá ze sebe chytráka. Bohužel dnes asi vyhraje duel – přetahování lanem nad tím Martinem.

131
koc
Reagovat

pobavila me reklama na pivo majitelem Farmy :D .. to bylo tak okate ;-)

132
jezedak
Reagovat

Ten Kuba měl prý ve škole přezdívku Smígl (Glum z filmů P.P.). Když tam tudle předváděl králika, tak se Glumovi fakt hodně podobal.

134
Yperiter
Reagovat

128. Systém divný, šlo to určitě vymyslet lépe. Takhle tam každých pár dní přijede obchodník, naveze jim chlast a žradlo a oni nadále nebudou muset vůbec nic dělat. Když se trhovec zdrží, sejmou nějaký ze zvířat o který se maj starat. Dost to degraduje to na čem dle mého měl být formát postaven a to na tvrdé dřině a nedostatku.

135
Prochor
Reagovat

To je jasný, že je tam nemůžou nechat úplně vydusit, když je na farmě těhotná žena.

136
koc
Reagovat

135 – ale tim ze si ji tam dali sami tak se obrali o drsnejsi pobyt

137
jezedak
Reagovat

Yperiter: práva na Farmu je opět koupená licence z ciziny a změny musí být minimální – pouze z ohledem na danou zem.
Já osobně jsem rád, že do této reality nemůžou zasahovat diváci svým hlasováním, protože by to vyhrál zřejmě největší dement ze soutěžíích.

Reagovat

128: Nefungovali tak i nějací zahraniční Big Brother? Že měli nějaký standard a co chtěli navíc tak se jim strhlo z výhry.
Podle mě je to dobrý systém v téhle soutěži. má to být o tom, že se lidi z města starají o farmu. A pokud se o ni nebudou starat tak co by měli co vyhrávat?
Navíc je to dobré zadělaní na další konflikty kdy někdo bude chtít velkou výhru a bude chtít šetřit a jiný to bude chtít rozhýřit už tam a navzájem se budou osočovat a vylučovat … Co se ti na tom nelíbí? :-D

139
koc
Reagovat

138 – no az na to ze se vlastne neda z vlastnich vyrobku nidy 100% vyzit .. to nepujde nikde a nikdy .. jen ze o podobne veci nebylo nikde vidu ani slechu a tak jsem prekvapen .. mel jsem za to ze vyhra je 50 000 eur a ona vlastne neni .. a kdyz uz je tam ten obchodnik tak to melo byt delane ze dostanou tydenni castku kterou muzou utratit a on se jim mel snazit prodavat zbytecnosti na ktere maj chut a nebo je nepotrebujou .. viiz Survivor kdyz jim davaj pred soutezi nabidku na jidlo sprchu a jine (ale nemuzou vyhrat nejakou vyhodu) .. ja vlasten zahranicni format neznam a nevim zda je ve vyse uvedene normalni licencni tvar .. treba je to poupravene .. nu jdu hledat na net

140
koc
Reagovat

tak sem se hnul a neco nasel na trubce :
http://www.youtube.com/watch?v=yZ9nKg3MMR8 – je to anglicka Farma .. slovenska oproti ni vypada jako velmi chuda pribuzna :) .. ale je pravda ze neco podobneho tomu co je na Slovensku by se v Anglii hledalo marne

141
koc
Reagovat

tam se to vic blizilo BB nebo VV – staticke kamery, nabeh do zpovednice a jine – http://www.youtube.com/watch?v=sHwjh03P7Xo&feature=related

142
jezedak
Reagovat

ale oni si to jídlo, chlast, atd příště můžou vyměnit za produkty, které vypěstují nebo za vajíčka, sýr, králičí kůže atd. Takže peníze můžou ušetřit. Záleží jen na nich zda budou denně zabíjet nějaké zvířectvo nebo budou šetřit.

143
koc
Reagovat

142 – jj o tom sem psal ze to byla dobra pobidka k tomu aby neco tvorili .. pro tolik lidi co tam zatim je moc prace neni .. az tam budou ve trech bude to jina sranda ..
tady je zase balkanka verze .. nekolik desitek malych videi z Farmy (slovinske? chorvatske?)
http://www.youtube.com/playlist?list=PL01A95BE464BF99DE

144
Ajda
Reagovat

142 – pochybuji, že ta parta lemplů něco vypěstuje. Salát ani nejí, už jim přerůstá do květu, to mají leda krmení pro kozu. Králíci jsou jen tři, nic moc tlustí. Vajíčky se dá předpokládat, že se budou cpát takovou rychlostí, že slepice nestíhají snášet, natož aby zbylo na prodej. Rybíz jim brzy odpadne sám, o ten taky nejeví zájem a možná jim zbyde k jídlu pár brambor. Až dojde maso, vrhnou se na husy. Takže nějaké velké obchody se čekat nedají. Spíš čekám, že příště maso obejdou a naberou alkohol a čokolády.

146
koc
Reagovat

a tady je par prikladu duelu ..
tento je nej rezani dreva pod zadkem soupere :) – http://www.youtube.com/watch?v=0toPlV4s3ZA&feature=related
a zensky znalostni duel – http://www.youtube.com/watch?v=4QguNhLvtZ0&list=PL01A95BE464BF99DE&index=53

Reagovat

Faktem je, ze se na te farme nepredrou a je dobre, ze ty blbci jsou nuceni si za svoji pripadnou vyhru kupovat blbosti. Uplne drsny by bylo, kdyby to dopadlo tak, ze diky jejich neschopnosti by vetsinu vyhry utratili za alkohol a dalsi kraviny a vitez by si odnesl jen vzpominky :D

Nevim, prijde mi cele jak ve VV, kde si ucastnici vetsinou jen uzivali jak na dovolene a tech par dni, kdy nedostali alkohol nebo jidlo bylo jen k smichu.

149
Bobby Brown
Reagovat

Jestli to chápu dobře, tak kromě králíků, slepic, koz a kravek, mají na farmě ještě jedno zvíře – líný prase – a jmenuje Riki.

Reagovat

BB (149): Ono jich je tam takovych vic. Nektere lidi nam radsi ani neukazujou, jen si jich clovek obcas vsimne mimo zaber :D

151
Nejvic.info
Reagovat

dnešní stručný rekap … http://www.nejvic.info/farma/56141-farma-ctrnacty-den-drtiva-porazka.html

ps: pomalu přestává být o čem psát dá se to brát přes kopírák :-D …

152
jezedak
Reagovat

Možná Farma po odchodu Martina nebude mít už takové grady, ale pořád pro někoho bude zábavné se dívat jak ti exoti tam budou dál živořit. Rozhodně, ale tento pořad je pořád lepší než ta novácká trapnost jménem Wipeout. České a slovenské celebrity jeli zadarmo dělat ostudu do jížní Ameriky. Jejich soutěživost by překonali kdejaké malé děcka z mateřské školky.

153
tumtudum
Reagovat

Nebojte sa podla toho co pise dvojtyzdennik TV Max o tv programe, ktory prezradil snad priebeh farmy na 2 tyzdne do predu to bude este dost zaujimave

154
jezedak
Reagovat

tumtudum: trochu mně vadí, že je pořád dávána přednost té těhotné Lence. Souhlasím, že je pracovitá a umí vařit, ale pořád se setkávám s názory (i na stránkách Markize), že je těhotná a musí se šetřit nebo ji dát přednost, úlevy atd. Měla by mít stejné podmínky jako ostatní. Nakonec s tím šla do reality, kde se soutěží o peníze a ne o tom kdo bude spát na sene nebo v postely.

155
Mikesh
Reagovat

Tak to vidím tak, že Števo je podrazák par excelence. Naprosto bezkrupulózní namyšlenec, který se tím ještě chlubí. Jsem zvědav, kdy jej ostatní prokouknou. Naopak, celkem milým překvapením je Andrea – myslel jsem, že to bude taková namyšlená pipi, ale působí docela mile.

156
Kapi
Reagovat

Jsem touhle show uplne ohromena!!
Krasne to zachycuje ten zivot a „preziti“ na farme“ zadne zbytecne ulevy a zasahovani. Dobre sestrihane a hlavne sestava ucastniku je hodne povedena!
Vyber hlasek do prostrihu, prehled, humor i „napeti“ – vse tam je a hlavne — pusobi to p r i r o z e n e!!

Clovek nema dojem, ze o neco prichazi, co kamera nezachytila nebo strihac na ukor jineho zahodil ( i kdyz se to urcite stalo).

Takhle pohodova a pekne udelana, realne pusobici reality show, tu uz dlouho nebyla! Bravo!

Jen nevyhazujte Martina, tanecnika, Lenku a drevorubce a barbie – ti to tahnou! Naopak vyhodit GB Lenku a Rikiho- uplne zbytecni!

157
Dejna
Reagovat

Martin: Mozem vam nieco povedat?? … Anoo … Nieee Drž hubu a pocuvaj aspon sa zasmejes .Sedi Boh na oblaku a takto hupe nohamy a smeje sa a vieš prečo? že ako si riadite zivot ,vy buzeranti :-)

158
jezedak
Reagovat

Martin už je pryč a všichni musíte uznat, že díky němu získal tento pořad sledovanost jak v SK, tak i u nás CZ. Naopak největší falešný soutěžící je ten Štefan a já si pojmenoval TanKo. Dát někomu sníst leklou rybu, to snad může jen duševně chorý.

159
Ajda
Reagovat

Schváleno 155 :-)

Martin byl vůl, ale přála jsem mu vyhrát, protože Štefan je vůl korunovaný! Martin je aspoň uměl vyprovokovat, Štefan teď sežral všechnu chytrost a hraje si na borce, přitom vsadil na Martinův handicap. To Riki uznal Mikiho zranění ruky a vybral si díky své přirozené lenosti vědomostní test.

Farmář týdne? Tipuji Lenku kuchařinku.

160
Bobby Brown
Reagovat

155 Mikeš:
Souhlas. I když já to s ním měl tak, že jsem ho nesnášel hned zprvu (Štěva), pak mne získal právě tím, že si na nic nehrál a řekl otevřeně, že hraje o vítězství. Ovšem při samotné soutěži, kterou si vybral dobře, to se mu musí nechat, měl přímo vlčí úsměv. To mě až zamrazilo.

Jak tu poznamenal vtipně Yperit, klidné spaní bych neměl s Kuba, protože on je opravdu schopný člověka, ve spánku, posypat nehašeným vápnem s tím, že je to fakt cool vodvaz!

161
Mikesh
Reagovat

159 – Jsem moc zvědavý, koho jim Martin nadekretuje jako farmáře týdne, jeho uvažování moc nechápu. Na Lenku to nešacuji, protože tu neměl rád. Jestli se soutěžícím bude chtít pomstít, tak nejspíš zvolí Števa, aby si to užili a na něj ještě s láskou vzpomínali. Nevylučuji ale ani Rikiho.

162
Ajda
Reagovat

161 Mikeš,
Martin jim psal překvapivě slušně, možná má vůči Lence výčitky.

163
koc
Reagovat

159 – taky to vidim na Lenku kdyz maji byt spokojeni .. prozatim nevidim velke taktizovani a malokdo si asi uvedomuje ze jde o necelych 50 000 eurokorunek :( ..

164
jezedak
Reagovat

Farmářem týdne bude tento týden Jakub a potom Michal. Jakub bude mít nějaké problémy právě s těhulí Lenkou. Obsah budoucích předtočených dílů nějak unikl Markíze mezi diváky na Slovensku. Takže na ofic, webu Farmy se dozvíte už vše dopředu právě od slovenských diskutujích.

/edit:Žádné spoliery z dosud neodvysílaných epizod, prosím! TK

165
koc
Reagovat

164 – no nemusel si nam to vyklopit ale co uz :) ..

166
Boob
Reagovat

164 – si vůl … toto nesnáším … když tebe to zajímá jak to dopadne budiž, ale kuáá proč to tu vytrubuješ :-(

167
koc
Reagovat

diky TK .. ted me napadlo ze to muzu udelat taky ale byl jsi rychlejsi :)

168
Lukáš
Reagovat

tak vypadol Martin takže už to nebudem kukat …už sú tam len samí trapný ludia

170
jezedak
Reagovat

soráč, moje nevědomost, já nevěděl, že jsou tu nějaké určité pravidla k psaní příspěvku.
Souhlasím s cenzurou, ale rozhodně si nepřeji, aby mně někdo oslovoval, že jsem vůl.

171
koc
Reagovat

170 – alepson me bavi cist spis teorie kdo, kdy, kde, s kym .. to skutecne je nekdy o dost nudnejsi :)

172
Mikesh
Reagovat

Díval jsem se na ty komentáře u Slováku … a ti se s tím věru nemažou.

173
koc
Reagovat

nuda, nuda a jako bonus nuda :(

175
Nejvic.info
Reagovat

je to ted fakt takova nuda nebo jen opadlo prvotni nadseni ? :-D

176
koc
Reagovat

jeste par tydnu a bude ti stacit jedna rozvinutejsi veta :)

177
Prochor
Reagovat

Velmi motivovaný Števo začal se skrytým terorem. Metoda usmívající se bestie.

178
Ajda
Reagovat

175 – Trošku mi to připomíná českého farmáře. Toho kdyby nenatáhli na 13. dílů, ale udělali jako Slováci svižných 7 – 8 dílů, bylo by to zábavnější. To samé u Farmy. Držet se slibovaných cca 30 minut i s reklamou, mělo by to spád a bavilo by to. Takhle pár světlých momentů a zbytek nuda.

179
LadyXL
Reagovat

Když jsem včera viděla Jakuba s těmi myškami a slyšela jeho „plány“ o chovu hadů atd., nedalo mi a vzpomněla jsem si na zdejší příspěvek na téma Jakub a nehašené vápno :-) …. Jojo, odhalil ho tehdy tuším Yperit velice dobře!!
A když jsem slyšela, jak si představuje režim dne, tak jsem pořád čekla, že řekne – to je fór… Myslím, že by chlapcovi neuškodilo,kdyby ho příště někdo zvolil za sluhu a řekl mu stejné podmínky – jsi sluha a budeš makat a já lenošit…

180
koc
Reagovat

hmm .. az na ponorku je to porad nuda
ted je teprve poznat ze system je spatny .. od majitele dostane vynadano az ten dalsi FT

Reagovat

Proste pionyrskej tabor a zadna farma. Skoda, pritom zezacatku to vypadalo tak nadejne, ale tak porad lepsi tahle Farma nez nic nebo wipeout :)

182
Janča
Reagovat

Teda nechci něco prozrazovat z děje, ale to jak si Kuba hrál s tou slepicí, mi přišlo trochu moc surové, a to nejsem žádný velký „ochránce zvířat“… A ta péče o zvířata mi taky nepřijde jako dostatečná, se divím, že jim občas taky něco nevezmou…

183
LadyXL
Reagovat

Jo pionýrák, dovolená na agrofarmě…
180-plně souhlasím. Je nefér, že za nekompetentního farmáře týdne dostane vynadáno ten další! Navíc si z „majitele farmy“ nic nedělají,jen čekají, co doveze. Fakt je to blbě domyšlené (že by v cizině neměli takové „vych…“ :-),co si tam jen užívají srandu?). Za nesplnění úkolů od hospodáře by měli dostat trest všichni a pak farmář toho prošlého týdne svůj osobní trest (např.nominace na sluhu…).
Jenže oni se kolikrát ani ty úkoly nedozví…, od Jakuba tedy určitě ne.
Jinak už slušná ponorka a charaktery se odkrývají. A až si vyhodí ty pracanty, tak jim vše pochcípe, pokud jim to nestihne hospodář včas vzít…
V příštím díle to vypadá na slušně rozjetou hádku a vyhrožování sebráním jídla od Jakuba… To jsem zvědavá, co by s tím štáb udělal, kdyby chtěli sluhové raději držet hladovku

184
LadyXL
Reagovat

182-jo z přístupu Jakuba občas jde mráz po zádech… a další páreček podobně laděných se tomu chichotá…

186
Bonny
Reagovat

no hladovku? však tam mají plné záhon jídla .. jen nedostanou ten salám posratej od much :-D a pečivo .. na zelenině se dá pár dnů přežít …

187
koc
Reagovat

185 – pletes si Martina kterej uz tam nejni s Michalem ;-)

188
LadyXL
Reagovat

186-soudila jsem podle ukázky,kdy jim tam Jakub říká, že jim nedají najíst. Tj. si myslím, že by jim i znemožnili přístup k záhonům… Pochopitelně se o zelenině dá žít, však ji měli i k večeři v tomto díle.
Jinak hygiena v kuchyni/jídelně je taková…no zkrátka nulová. Nosí se tam slepice, myš, co bude příště? Mouchy pochopitelně mají volný přístup,když je to otevřené. Nebylo vidět, že by tam stůl extra poklízeli… Teď už jen čekám,kdy je postihne střevní problém…

189
Anonymní
Reagovat

188-po celou dobu je tam s nimi lékař,takže žádné střevní potíže nehrozí.Nakonec ani Kobrova ryba nebyla ta leklá:-)

Neodolala jsem a nahlédla do programu,kde je krom vítěze prozrazeno kdo bude ve finále a jsem sklamaná.Holt nemám být zvědavá!

190
Prochor
Reagovat

Jedinej kdo tam něco dělá je Martin. Ostatní jsou pěkně líná pakáž. A Kuba je mi bez Mikiho pěkně nesympatický. Normální mladý pako.

191
Bobby Brown
Reagovat

Mě zase fascinuje, jak tam všichni svorně hulej u stolu, i když je tam mezi nimi těhotná ženská – pozor, tamní ženské kuřačky si z toho dělají ještě méně, než chlapi. To mám odpozorované i z civilu. A Lence je to asi taky fuk.

192
Bobby Brown
Reagovat

189
Jako že když je někde lékař, tak nehrozí onemocnění? To jsem netušil. Já měl za to, že je tam pro případ onemocnění, ale asi je tam proto, aby nemoc zastrašil svojí přítomností. ;-)

193
Anonymní
Reagovat

Myslela jsem tím,že co je vidět na obrazovce může být ve skutečnosti jinak.Tu leklou rybu mu nedovolili sníst a co se týka hygienických podmínek v kuchyni,určitě na to někdo dohlíží.Nakonec i ty „chycené“ uzeniny určitě prošly schválením,zda se dají konzumovat(tedy aspoň si to myslím).

194
koc
Reagovat

190 – Michal ;-)
ten stream na Markize se porad kouse :( skoro se to neda sledovat

195
Prochor
Reagovat

Dnešní díl by měl mít název „VZPOURA SLUHŮ“.

196
koc
Reagovat

kráva dvihá ruku :D

197
Prochor
Reagovat

Celý to směřuje k vyřazení Martina podle zásady „lepší máte padáka“.

198
koc
Reagovat

197 – proc mas Michala zafixovaneho jako Martina? :)

199
Prochor
Reagovat

Nevím:-)))

200
Bobby Brown
Reagovat

Michal – proboha, hoďte na něj deku. Nebo ho rovnou střelte do hlavy. A nebo by ho mohl Kubo posypat tím nehašeným vápnem.

201
koc
Reagovat

a nezapomen ze vypadavaji dva .. podle me si jednoho budou volit mezi sluhy a druheho mozna urci majitel Farmy(a nebo si ho zvoli take ale uz ne ze sluhu)

202
Prochor
Reagovat

Nejlíp to má rozehrané Števo. Nevím, kdo je favorit ale bohužel favorizuji jeho – i když je falešnej jak pětník-

203
koc
Reagovat

stejne mohla byt pravidla udelana jinak .. aby si zvoleny sluha mohl vybral typ duelu .. nastalo by uplne jine taktizovani .. sluha je podle techto pravidel vlastne odepsanej .. nejen ze ma 50% pravdepodobnost ze bude zvolen ale jeste musi cekat jaka cinnost se bude delat pri duelu :( ..
202 – jj ma .. je v pozadi .. pekne zneuziva Jakuba a lidi okolo sebe .. mozna to ma jeste celkem fajn rozehrane bloncka

204
Prochor
Reagovat

Hlasování mně překvapilo. Čekal jsem na 100% Michala. I Michal byl zaskočený tím pokrytectvím.

205
koc
Reagovat

nechce se jim tahat a proto volili Lenku :) .. jeste to muze byt zajimave .. zalezi na tom jak a kdo vybere druheho na vypadnuti

206
Mikesh
Reagovat

Tak si říkám, jestli ty zúčastněné nějak moderuje štáb anebo jsou ve skutečnosti taková paka, jak se představují. Děs běs, teda vyjma Lenky-kuchařky a Michala.
Ještě, že tam jsou aspoň ty kozy, jinak by se nebylo na co dívat.

Reagovat

Mikesh (206): Asi historicky poprve musim naprosto se vsim souhlasit :)
Kazdopadne nejvic me teda vadi fakt Jakub. Jak se vsemu jen smeje … jak jsem mirumilovnej, tak bych ho asi musel mlatit od rana do noci :D No a Stefan je horsi jak pavlacova drbna :D

208
Bobby Brown
Reagovat

Ne, ne… Nejhorší je Michal. Chtěl jsem to napsat ještě když tam byl Martin.
Ostatní jsou sice páčka opáčka, ale nejhorší ve skupině je prudič, a to Michal je a velkej.
Jestli jste někdy měli skupinu lidí pod sebou (pracovně, ne sexuálně), tak asi víte, co takovýto element dokáže. A prd na tom, že umí – takovýto element musí z kola ven dřív, než rozloží celou skupinu.
Toto je však soutěž, takže pokud je to jeho taktika a vyhraje s ní, tak vyhraje zaslouženě. Já jen, kdo že mi tam ze všech nejvíc leze na nervy a lezl by i v reálu.

Kubo, jako Farmář týdne, selhal na plné čáře. Mimochodem, toho bych v kolektivu také mít nemohl, protože by někoho (možná všechny) zabil svým neřiditelným chováním.
Štěvo jednoznačně největší hráč s vlčím úsměvem – vyhcánek jak mraky. Inu, Kamarád do deště. Ale aspoň dělá, což jsem od něj moc nečekal, po zhlédnutí prvého dílu.
Lenku rodičku moc nemusím, ale aspoň umí a pracuje bez větších keců.
Lenku anglickou… ani nevím že tam je.
Monika jakž takž.
Aďa mile překvapila. Má výhodu, že od ní jsem nečekal vůbec nic. Ale v pracovním kolektivu raději ne – minimálně mužské osazenstvo by se nesoustředilo na práci, ale na ty dva roztomilé vankúšiky.
Riki? Nechápu proč tam chce Hospodář přivézt prase. Jedno už tam mají. Tak ho mohou do toho chlívku zavřít místo dovezeného. Riki by byl spokojený – válel by se jako doposud, nažrat by dostal jako doposud, jen místo duelu by mohl schytat zabíjačku.

Po včerejším duelu… jsou to sráči. Lenku zvolili jen proto, že nechtějí, aby do duelu šli s Michalem. Přitom je to silný hráč a mají šanci se ho zbavit teď, a s větší pravděpodobností, že nepůjdou s ním oni. Pak se bude pravděpodobnost snižovat.
Teď přeji Lence, aby duel vyhrála, alespoň jim vytře zrak a ostatní dost znejistí. Navíc by se mohla stát Farmářem týdne a bylo by o zábavu postaráno. ;-)

209
LadyXL
Reagovat

Asi to moc prožívám :-), ale Jakuba bych snad přetrhla a za neplnění povinností farmáře bych ho nominovala na vyřazení jako druhého… :-(. Myslím, že si ani Štefan neuvědomuje, že ho brzy neukočíruje,to je rozjetý pubescent-rapl,který vidí, že může vše – nyní ve jménu velitele – a už mu fakt asi chybí jen to vápno! Toho vidím na tajné pomsty ve stylu myš v posteli…,když ho někdo příští týden seřve.
I když ne ve všem jsem s Michalem souhlasila, má mé sympatie.Drží si svoji lajnu, neveze se s davem. Bohužel i taková máma Lenka se teď veze a pod heslem „velitel určil“ se skrývá.Myslím, že vycítila,že by ji dav (tedy naše známá skupinka) odvrhnul, kdyby si dovolila nesouhlasit.
A mimochodem? To nepoznal nikdo, že brambory ještě nekvetly? Že ani nemohly!! Točené je to přeci dřívějc, není to reál… No prostě „paneláková blondýna“!!! dobrá hláška :-))

210
Bobby Brown
Reagovat

206 Mikeš:
Mikeši, jasně že vybrali různorodá paka. Jak jinak bys chtěl zajistit, aby to byla RS a ne dokumentární pořad o schopných, mladých a inteligentních lidech, co se potkali na farmě a svými schopnostmi ji zvelebili ke spokojenosti všech.

211
koc
Reagovat

ja sem nejvic zvedav jak sem jim podari udelat chlev pro pasika .. to ohrazeni jeste jakz takz ale podlahu maj udelat z kamenu ! :o .. kdyz to blbe poskladaj tak nejen ze si prase zlomi/zlomilo nohu ale vsechen ten hnus se bude vsakovat do hlinene podlahy pod tim :)

212
LadyXL
Reagovat

Ohledně té hygieny – viděli jste ty krávy? Však v ukázce je, že jim příště jednu krávu vezmou. Oni si snad mysleli, že stačí omýt cecíky :-).
Jo s tím chlévem to bude ještě zajímavé…Jakub si evidentně o radách hospodáře myslel své…, ostatně jako vždy o všem. Fakt mi vadí, že netrestají farmáře za nesplnění úkolů na týden,pak by si ti další dali pozor, aby dobře plnili zadané úkoly – respektive aby ohlídali druhé,jak to plní. Takhle tam je totální anarchie.
Tanečník mi leze na nervy snad víc těmi kecami do kamery, než vlastním chováním :-(. A má hadí úsměv…

213
koc
Reagovat

212 – muj post 118 druhy bod :) .. snad jim vezmou tu co se ma otelit i kdyz to by nebyl trest jako spis vyhra :)

215
Rubik
Reagovat

Byl jsem na Slovensku a tam v tisku proběhla zpráva
( únik informací), že vítězkou Farmy se stala Monika.

216
Bobby Brown
Reagovat

TK

Prosím tě, můžeš mi zjistit IP Rubika?
O zbytek už se postarám!
Děkuji.

217
Radek
Reagovat

Bobby Brown (216), vadí ti spoilery? Je možné jej zablokovat, dle IP.

218
Bobby Brown
Reagovat

Radek:
Co vadí Bobbymu není pro provoz Panáčka až tak důležité. Vypínat ne – jen zveřejnit a my (co nemáme rádi vykecávání výsledků předem) si to už vyřídíme.
Exemplární potrestání se natočí a nafotí a vyvěsí na Panáčkovi jakožto odstrašující případ.

219
Mikesh
Reagovat

210 – tak jasně, že tam vybrali různorodé elementy, aby to mělo jakousi napěťovou šťávu, i když i v kolektivu schopných, mladých a inteligentních lidí by to mohlo pěkně vřít, když jde o takové peníze. To mi jako nevadí, jen žasnu, co všechno se v těch lidech skrývá – nu, vybrali je dobře. Holky se zatím moc neodkrývají, za to ti hoši … Je to také dobrá ukázka, jak se neschopní umí rychle spojit proti schopným. Tak to ostatně v životě chodí.
Nechápu, co máš proti Michalovi, ten jediný z nich je rozumný a normálně pracovitý (co tam dělají ti ostatní mi zcela uniká). Samo, že rebeluje (a je tím za chytráka), ovšem kdo by neremcal, když kolem sebe samé líné blbce. Co rozhodnutí, to chyba. To je prostě normální reakce člověka, který nechce dřít na druhé. Vždyť nakonec si jej museli přizvat i na stlučení ohrady pro prase, protože neumějí přitlouci ani prkna. Nemluvě o tom, že je měli přibíjet z druhé strany – jsem zvědav, co tomu řekne majitel, až to uvidí. A dojit krávu, která je na pastvě? To musel zaúpět každý, kdo někdy pracoval v zemědělství – však se to také krávě hrubě nelíbilo. Nemluvě o tom, že jim mělo zbýt mléko z ranního dojení: kdyby málo, tak 5-6 litrů se ráno nadojit muselo, to snad všechno vypili?
Lence v tomto případě uniklo, že ano, poslouchat příkazy šéfa se musí, ale šéf je tam od toho, aby rozděloval práci všem a nehodil to jen na ty dva. Navíc s jakýmsi podtextem, že jim nedá ani najíst – jak dlouho by to ti dva asi vydrželi?
Postrádám ukázky, jak ti chytráci tam zalévají rostliny. Nejspíš to dělá neviditelný dozor, protože jinak by tam už museli mít plíseň jak na okurkách, tak rajčatech. Ta se navíc mají zaštipovat a dolní listy olámat, jinak jim dozrají až v listopadu.

220
Bobby Brown
Reagovat

Mikeši, prosím tě, tohle je soutěž o to, kdo na farmě vydrží nejdéle. Tohle není soutěž o farmáře roku. Chápeš to?
Co proti němu mám? Však jsi četl v prvém příspěvku. Co ještě mám dodat?

Mají jasně daná soutěžní pravidla, že sluha je sluha a tak maká:
„3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.“

Takže Michal má držet pysk a makat. Může si myslet co chce, může to klidně i říct, ale on kafrá pořád dokola a ještě bojkotuje. A to díky svojí vztahovačnosti. Holt pan uražený ješita.
Jestli Farmár týždňa vede farmu blbě, to si zodpoví on sám. Až bude Farmárom Michal, tak si to taky povede podle sebe.
Podle mě nedodržel pravidlo 3, uvidíme.

Hlavně že on sám měl kecy na Martina, že jako sluha si tam celý týden seká dříví, které on by měl za pár hodin, místo aby makal jako sluha co se mu řekne. Divím se, že mu to nikdo nepřipomene, nebo to tam nedali.

Já ti říkám, že jeho do kolektivu nikdy.

Reagovat

BB (220): Tak ja to pravidlo spis pochopil tak, ze ano … delaji nejtezsi praci, ale ne ze delaji vsechnu praci, kdo jim co rekne a evidentne zrovna ten Michal (i kdyz ho taky nejak nemusim, protoze je to takovej vseznalek, ale zas ma docela casto pravdu) evidentne maka a tu nejhorsi praci dela, takze v tomhle ma rozhodne plus.

Rozhodne jsem ale z pravidel nepochopil, ze sluha = automaticky dela uplne vsechno, co si farmar tydne zamane. Takze jak Michala nemam rad, tak diky vcerejsimu dilu mu ted i proti tem blbum fandim :)

222
Bobby Brown
Reagovat

Ale no tak Michal nedělá všechno, to zas není pravda. Navíc, a to bylo již před jeho sluhovstvím, on si raději udělal věci sám a ostatní odehnal, aby mu do toho někdo nekecal. Např. slepičí výběh, že. Takže sklízí co zasel.

223
Mikesh
Reagovat

Nezpochybňuji, že to je o tom, kdo tam vydrží nejdéle – ale o tom řeč nebyla.
Že je někdo sluhou ještě neznamená, že bude pracovat jen on, zatímco ostatní budou sedět s čvaňhákem kolem stolu, žvanit, a navíc mu nedají ani najíst.
Dojit krávu není nejhrubší práce, to ke jasná šikana s cílem ponížit jej jako školáčka, nedivím se, že je poslal do háje. Měli típnout cigarety a jít podojit krávz sami. Nemluvě o tom, že kráva se nedojí, kdy to zrovna někoho napadne, na což správně poukázal. Jakož i na ostatní krávoviny. Já bych si naopak do party vzal, protože jemu jedinému to pálí.

224
Bobby Brown
Reagovat

Mikeši, jestli je dojení krávy šikana, tak fakt nevím.
No však si ho do party vezmi, nebo tedy podobné týpky. Já ze zkušenosti ne. Musíš se rozhodnout, buď zachovat kolektiv, nebo zachovat zpupnost jedince. Nebo ho ukočírovat, samozřejmě, pokud to jde. To Kubovi nejde, nemá na to.
A opakuji, Michal nedělá vše, zase nepřehánějte.

225
Prochor
Reagovat

Jakub je zoufalec.

226
Prochor
Reagovat

Začínám chápat, že Jakub je pomsta Kobry. Podívejte se, jak jsem byl dobrý:-)

227
Bobby Brown
Reagovat

225 – tak o tom žádná, ale zaplaťpánbůh za to, bo takhle je to alespoň záživnější.
Doufám, že jim sebere všechno co se dá. Michal bude ještě více prudit, že to říkal, a my si tu s Mikešem o to více pokecáme. ;-)

228
Prochor
Reagovat

Takhle to dopadá, když mladý pako zajímá kdo mu udělá snídani aby se mohl dlouho válet v posteli. Zvířata a zelenina ho nezajímají.

229
Prochor
Reagovat

Ti troubové si z jediného chlapa, kterýmu to myslí – Michala udělají pacholka. To mi hlava nebere.

230
Ajda
Reagovat

Už jsem se bála, že se Riki sedře, ale nezklamal, nosit vodu po jednom kýblíku, to dokáže jen on :-(

231
Prochor
Reagovat

Riky se to snaží provegetovat cestou nejmenšího odporu. To je jasný od začátku. Ale není divu, když musí někdo tahat 200 kg živé váhy.

232
Bobby Brown
Reagovat

229 – co ti na tom hlava nebere?
To, že je pacholkem nijak nesnižuje jeho úsudek, nijak ho to nediskvalifikuje z práce, kterou umí. Akorát má dělat nejhrubší práci – týden. Nic víc, nic míň.

Opakuji: tohle není hra o nejlepší farmu v okolí, kde by ruku v ruce soutěžili s jinou farmou, či tak něco. Tohle je hra o přežití na této farmě a vystrnadění těch ostatních. Takže, jak jsem psal kdesi výše, větší logiku by mi dávalo, kdyby ho zvolili do duelu místo Lenky, protože je pro ně silný soupeř a tohle byla možnost jak se ho zbavit co nejdříve.

Štěvo je sice pořádný parchant, ale emoce stranou – je to hráč a pochopil hned od začátku o co jde, a na kameru to také bez skrupulí říkal.
Je to RS na tomto založená, tak se s tím smiřme a nehrajme si na „spravedlivé“ jednání, žádné tu není, jinak nepřežiješ.

233
Bobby Brown
Reagovat

230 – Ajdo, to já dokážu taky, no vážně.

234
Mikesh
Reagovat

Bobby, kolektivem je i lupičský gang … chceš do něj patřit? Chceš patřit do kolektivu, kterým manipuluje zákeřný podvraťák, patří kdo něj prostomyslná pi-pka a a mladej vyhulenec? Tam žádný kolektiv nemůže vzniknout už z principu, pouze dočasné spojenectví křiváků. Michal není zpupný, jen si nenechá kálet na hlavu – jak už tu poznamenal Radstar, být sluhou neznamená, že bude dělat poskoka všem ostatním (viz Tebou citovaná pravidla). Je to sebevědomý jedinec, kterému je cizí podlost, proto ani neintrikuje. Mmch, jemu vyčítáš bojkot, jak potom hodnotíš to, že Jakub nepřipravil snídani? Pravda, to nebyl bojkot, to byla jen naprostá nezodpovědnost – v podstatě ale mnohem horší věc. Michal si své úkoly sluhy plní, na rozdíl od ostatních sluhů nejlépe.
Nikdo zde netvrdí, že to je hra o nejlepší farmu, řeč je zásadně o těch lidech tam. Števo není hráč, to jeho inteligenci silně přeceňuješ, on je takový prevít od přírody. To nemá s farmou nic společného, ten se takhle chová vždy a všude. Pravda, tady se mu to hodí.
Co se týče zvolení Lenky, mám pocit, že to „farmáři“ dostali úkolem od štábu. Co by asi tak mohli natáčet, kdyby tam zbyly samé ženské – i když, to by možná teprve nastala ta správná zábava!

235
Ajda
Reagovat

233 BB,
věřím, že dokážeš, ale pochybuji, že jsi podobné pochodující monstrum s jedním kýblíčkem jako Riki, takže bys měl sražené bodíky za umělecký dojem :-))

236
koc
Reagovat

nejlepsi hrac Stefan
nejhorsi hrac Lenka tehule
mimo kategorii a realitu Jakub ;-)

238
Misha
Reagovat

Já považuju za dobré hráče Štefana aj Michala … jen má každý jiný styl.
Lenka těhule mi byla na začátku sympatická, ale postupem času … buď je to tam na ni nápor … ale v tomto je stejná jak Michal, vzala si na starost velký díl a o pomoc jiných též moc nestojí … a jak si to udělala, tak to teď má …
Andrea je takové zpestření …
Začíná mě zajímat londýnská Lenka … z té by se mohl ještě vyklubat takový Štěvo v sukních, pokud tedy bude mít možnost pokračovat.
Zato Monika a Riky, ti kdyby tam nebyli, tak si toho ani nevšimnu.

Jakub je v podstatě ještě děcko. Mám doma stejně starý exemplář, takže vím, o čem mluvím :o)

239
Ajda
Reagovat

Potřebovali by všichni profackovat, seřvat na dvě doby a pořádně zapřáhnout.
Studený čumák a červené střevíčky moderátorky mě vyděsily a opět vzpomínka na gumáky a pochichtávání Laděny. Já tu holku snad budu v druhé řadě bránit proti všem :-((

Misho,
londýnská Lenka se mi líbí od začátku, Lenka matka mi začala vadit a asi už se toho nezbavím, Aduš se umí nosit i v teplákách :-)) Chlapi to je sebranka, ty bych hnala všechny, jedině u Michala malé přivření oka.

240
Bobby Brown
Reagovat

234:
Mikeši, to už jsi myšlenkově utekl hodně daleko od toho, o čem jsem psal. Kolektiv, který jsem měl na mysli, ten jsem zde již popsal, takže s gangem to je dost mimo. Dál to nemá smysl komentovat.

Ale abych přeci jenom odpověděl, poslední dobou by mi to ani nevadilo. Tak kukej na zprávy, třeba se tam objevím v nějaké akci. :-)

241
Bobby Brown
Reagovat

236:
Jednoduché.
Úderné.
Přesně tak!

242
Bobby Brown
Reagovat

239:
Holky holky, vám nebude žádná pochuti.
Náhodou, Kveta je fajn baba, jen má u mě minusové body za krátký sestřih.

Kveta :-*

Reagovat

Ajda (239): Souhlasim :)

244
Prochor
Reagovat

238 – Misho – věřím. Jakub ještě potřebuje vedení. Ale nen í to špatnej klujk.

245
koc
Reagovat

to bylo ovlivneni jak prase :D .. napis toho kdo toho udelal pro Farmu nejmene, tedy toho kdo podle tebe ma vypadnout ;-)

246
Prochor
Reagovat

Lenka angličanka asi bude volit silovou disciplínu a to bude chyba.

247
koc
Reagovat

246 – tu uz zvolila Monika :) ..

248
Prochor
Reagovat

234 – Mikeši – mám stejný názor jako ty ale i Brown má taky pravdu (proto jsem nereagoval) že jde o hru a taky o to , kdo to vydrží – morálka jde stranou. Tak je to nastavené.

249
koc
Reagovat

a Michal se snazi silou vule tele vytlacit :)

250
Prochor
Reagovat

247 – Zase jsi mně dostal Koc. Nechám se moc unášet emocemi.

251
koc
Reagovat

tak Michal zvladl teleni na 1* .. tedy on to byl jednoduchy porod bez komplikaci ale i tak pokud to videl poprve .. ja to poprve videl v 5 letech a mel sem oci na vrchu hlavy

252
Prochor
Reagovat

Michal je mi čím dál tím víc sympatický, Co si o tom myslíte?

253
koc
Reagovat

252 – jak kdy ..

254
koc
Reagovat

to vypada ze to bude az do pulnoci :)

255
Prochor
Reagovat

Já to věděl, že angličanka na to silově nemá. Ale je v tom nevinně.

256
Prochor
Reagovat

Doufám, že to bude Michal.

257
koc
Reagovat

256 – nebude .. ppodle toho jak jim vnutila ze maj zvolit nejlinejsiho ucastnika tabora tipuju Rikiho pripadne Andreu .. kdyby jim toto nenutila mohla devcata tipovat jinak

258
koc
Reagovat

pristup ucasniku k vcelam mi prijde dost drsny .. navic pokud neni plastev zazatkovana tak ji nema cenu brat (neni plna)

259
Bobby Brown
Reagovat

Mě by zajímalo, koho napsala Lenka, protože Monika začala rovnou čárou, což napovídalo R, ale Lenka jí začala zešikma. Možná také Riki, ale skoro by to mohlo být i A, hm…

261
Mikesh
Reagovat

242 – Bobby, slovenští diskutéři ohodnotili Květuš asi takto: na farmu patří sliepočka a proto byla za moderátorku vybrána právě Kvetka.
248 – Prochore, jasně že jde o hru, resp. o moc peněz, já si ale myslím, že tak jak se tam každý projevuje, takový je i v životě. Slušný člověk se k nízkostem nesníží; takže já si nemyslím, že jde ze strany Steva jen o taktiku. Já jen doufám, že mu to ostatní prokouknou.

263
Bobby Brown
Reagovat

261:
Mikeši, tak už to chodí. I kdyby to říkali všichni v celém Vesmíru – pro mne je Kveta fajn baba. Jen ty vlasy, jen ty, vlasy…

264
Ajda
Reagovat

242 BB,
jj, vkus se bude lišit. Sestřih vlasů se mi naopak líbí, černé monokly ji dělají zbytečně tvrdý výraz, který podtrhuje svojí prkennou artikulací naučeného textu, ale celkově se na farmu s těmi svými oufity nehodí. Jedni v teplákách a ona jak na party, laděná do červena, černé lodičky, paráda, ale ne do stodoly. Nevím kdo ji oblíká, začalo to dřeváky a hrůzy pokračují. V těch svých modelech nemá šanci se přirozeně pohybovat, má problémy, aby nešlápla kam nemá, pro mě totál nevhodná figura na moderování takového formátu.

265
Bobby Brown
Reagovat

Ajda – no jo, s makeupem mám většinou problémy, u ní je toho moc. Ona je hezká i bez toho.
Červená karkulka byla včera dobrá. :-)
Taky nechápu, proč jí takto strojí, ale já to zase tak neřeším – je to k pořadu. Mně se líbí ona, jako Kveta. S šaty, nebo bez nich… – ech… bez nich asi víc ;-)

266
Bobby Brown
Reagovat

Rainmane, chceš nám naznačit, že o tom uvažuješ také???

267
RAINMAN
Reagovat

266: Možná časem… :-D

268
Janka
Reagovat

Prosím vás, nevíte, jestli jde sledovat Farma i v nějakém jiném archivu nebo někde než to co sem dáváte? Nevím, proč, ale seká se to tak, že na to nejde koukat..možná to je pomalým připojením. Nevím, ale nikde jinde s tím problém nemám. Děkuji za odpověď…Janka

269
koc
Reagovat

jinde nez na strankach Markizy to sledovat nelze (tedy nevim o tom) .. z archivu mi to problemy nedela ale pri sledovani online se to seka a pochytim max 70% poradu

270
Mikesh
Reagovat

263 – tak ne, že bych měl něco proti Květuš, víš, že v tomhle jsem vůči ženským velice zdrženlivý, já jenom, že mi připomínky Slováků přišly docela k věci a v podstatě trefné. Ostatně, i sliepočka móže byť celkom pekná. Jinak naprostý souhlas s Ajdou, já bych to tak dokonale vyjádřit neuměl. Jako muž bych jen dodal, že ji šacuji na pěkně studený čumák.

271
Bobby Brown
Reagovat

Hm, mně nepřijde jako studený čumák. Pro mě je studený čumák asi něco jiného, nebo nevím.

272
koc
Reagovat

pokud je Kvetka studeny cumak tak tedy nevim ;-) ..

273
Mikesh
Reagovat

Pokud ne ona, tak pak kdo?

274
Ajda
Reagovat

273 koc,
jj, studený čumák. Téměř bez emocí, teda pokud je nemá ve scénáři, chladná artikulace pokynů, příkazů a i pochval. Chybí mi tam srdečnost, což zrovna u slovenských moderátorů nebývá běžné. Markízu sleduji často a tuhle Květuš, jsem zaregistrovala až na Farmě. Hezky se obléká, o tom potom, ale na Farmě působí jako pěst na oko. Děsný pohled, jak opatrně našlapuje na těch svých šteklích, jen aby je neumazala, neodřela a v poslední řadě aby se sama nenatáhla. Jiný pořad by jí sedl lépe, třeba Nejslabší, máte padáka :-))))

275
koc
Reagovat

MIk + Ajd – nevim jak ji vnimate vy ale ja ji za studeny cumak nepovazuju .. resp sem nikdy o zadne zene takto neuvazoval a nevim co si mam pod vasim cumakem predstavit .. srdečnost? roztahovani nozek? ;-) ..

Reagovat

Janka (268): Pokud mas problem se sledovanim online, tak si stahni program Youtube Downloader ( http://www.pepak.net/download/youtube-downloader/ ) a video si proste stahni do pocitace.

V programu klikni na zelene + a zkopiruj tam adresu stranky na ktere chces sledovat danou epizodu (napriklad: video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/farma/66923)

Jo a nezapomen si predtim v programu v Nastaveni/Stahovani urcit kam se ti to ma stahnout, aby si to pak nekde nehledala.

Reagovat

Ajda (274): Vnimam ji podobne. Proste mi do tehle RS vubec nezapada.

278
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak srdečnost vám chybí. Naopak, ona tam má hrát roli nezaujatého a nestranného člověka. Jasně formulovat – artikulovat – požadavky. Nevidím na tom nic studeného. Však v pohodě reaguje na jejich vtípky – dokonce i na odhalenou prdelku od Mikiho. Nijaká chladné reakce tam není.
Ale vyžadovat od ní přímo srdečnost je navíc nesmysl. Ona tam neseznamuje Farmáře, kde by se citlivější přístup hodil, taková spoluúčast, empatie s hledajícími. Tohle je požírací soutěž, tady má být nestranná.
Jak říkám, nevím co je u vás studený čumák. U mě studený čumák není ani náhodou.

279
Bobby Brown
Reagovat

Ještě mě napadlo, jestli nechodíte na akce typu Prague Pride, pak bych rozuměl tomu, že vám cca „96 %“ lidí musí přijít jako studení čumáčci. ;-)

280
Ajda
Reagovat

Pro mě je studený čumák – bez emocí, chladná, neosobní. Ale snad si ji může každý vnímat podle sebe – sto lidí, sto chutí.
Celkově mi tam nesedí, a roztahování nožek koci v tom fakt já nehledám :-)) I když v červeném oufitu u dřevěné boudy jí málem lezlo i prádlo, jaký měla problém bez úrazu se posadit :-(
Nemá být srdečná? Neseznamují se? A co potom lidský a vstřícný postoj třeba Pergnerové u Vyvolených?
Květa je pro mě prostě styl dámička, a do tohoto formátu mi nezapadla, pokud se jiným líbí, v pohodě, nepotřebuji souhlas ostatních k vlastnímu názoru.

281
Ajda
Reagovat

279 BB,
ubohé!

282
koc
Reagovat

280 – ty ses dneska nejak naostrena :) .. videla jsi i ten rozhovor ze zakulisi ? .. tam rozhodne cumakovsky nevypada :) .. navic by jim nejspis mela udelovat tresty (i kdyz to tak nevypada) a odstup si tedy drzet musi ..

283
Ajda
Reagovat

282 koc,
nezajímá mě, jak vypadá v zákulisí, nezajímá mě, jaká je v civilu, hodnotím ji jako moderátorku Farmy.

284
Bobby Brown
Reagovat

Fíha, tady to někdo bere sakra osobně.

285
koc
Reagovat

283 – to zas bude dlouhe udobrovani ;-) ..

286
Ajda
Reagovat

Od začátku ji beru jako ,,dámičku“ a BINGO! Kvetku a spol. vyhodili na jaře z STV, moderovala Dámský magazín. Rovnou celý pořad zrušili. Ač tento formát nevyhledávám, tady si ji umím představit. Tak si nechala upravit silikony a hurá na Farmu.

287
jenkaa
Reagovat

Tak mne se farma libi, no libi……..protoze jsem fanda RS, divam se na ni. Protoze kazda „kontajnerovka“ proste ma scenar jen do jiste miry…….
Tak Kuba treba, absolutne nevi, ze nevi……ok, je mlady…Lenka mama, tezko rict……takze proste je vyrazna, tedy dobry hrac pro divaky…….to same Michal.
Ze vypadnul Riky- jen dobre. Anglicka Lenka, tam uz tezko rict, je fakt, ze vyber do duelu mela proste marny …….ale podle meho by jeste byla zajimavym hracem……..skoda prvnich svou vypadnuvsich….a Stefan, to je hrac:-)) vubec mu nefandim, nema me sympatie ale hraje a proto tam jsou. Takze si s tim ambivalentnim pocite nejak poradte:-)))
A Kvetus – mi vubec neirituje..ostattne ani nase Ladka,.protoze je jasne, ze jedina holka, ktera umela a snad porad umi prodat kontajnerovku i diky svemu charizma je Tereza.

288
Lea
Reagovat

Kveta mi tam taky nesedí, u boudy jsem myslela., že si zadře třísku do prdelky. Punčochy úpély. Měla pořádnou perdu jak napochodovala do stodoly vystajlovaná jak na VIP mejdan.

289
Bobby Brown
Reagovat

286: „Tak si nechala upravit silikony a hurá na Farmu.“ – a tohle mělo být jako (narozdíl) vtipný? Aha.
Co vy hvězdy na ní všechno nenajdete.

290
koc
Reagovat

:) .. vite ze BB si sve favoritky brani jako lev :) .. vzpomente si na Sefku a nemakacenku ;-)

291
Bobby Brown
Reagovat

291 – no jo no, tak se mi hned neposmívej :-)
já už jsem holt takový

292
Mikesh
Reagovat

289 – abych pravdu řekl, Bobby, při Tvých ódách na krásu Květuš jsem se hluboce zamyslel (a důkladně se zahloubal do půvabů menované) a napadlo mě něco podobného, jako Ajdu. Ovšem pokud to nejsou silikony, tak celkem dobrý. Pokud na druhé straně smažeš monokly, tak zase nic moc. Celkově se nicméně dá přiznat, že nevypadá odpudivě.
Ještě ad studenost … nesoudím podle vystupování v telce, kde musí hrát roli, ale z toho, co z ní vyzařuje. Tahle děvenka jasně patří do kategorie „jsem dokonalá a mám vždycky pravdu“ – odtud ta její prkennost. Věř mi, mám to v oku.

293
Lea
Reagovat

Takový neomalený, že BB. Průvod jsem viděla a nevadil, skupina německých důchodců se vedle nás taky dobře bavila :@

294
kanárek
Reagovat

Tuhle moderátorku jsem viděla černovlasou a podle mě jí to slušelo víc. Mohla by se ale klidně obarvit i na zrz, že BB?-). Má diblíkovský obličej bez zapamatovatelných rysů. Trochu zhubnout a mohla by alternovat v Pravěk útočí.

295
Prochor
Reagovat

267 – RAINMENE, neboj ještě jseš slavnej.
P.S. Ale doufám, že jsi nedostal přes hubu jak ti vyhrožovala ta účastnice, co tě nařkla z internetového obtěžování. Mariana tam taky vykřikovala, že se jí pcháš do nohavičiek.

296
Bobby Brown
Reagovat

293 – kdepak neomalený paní, jen jsem si dovolil udělat legraci a vzal si při tom „do huby“ průvod homosexuálů – alespoň je zde názorně vidět, kdo že je tady netolerantní!
JJ, máme tady holt skupiny lidí, kde se nesmí ani špitnout, aniž by člověk nebyl hned haněn – ve jménu tolerance – jak překroucené a směšné.

Mmch – můžeš mi sdělit, kde bych tvrdil, že mi průvod vadí? Ne, nemůžeš, protože to nikde není, ale hned se mi to podsouvá, neboť jsem si vůbec dovolil jen na to téma udělat legraci, a to se nesmí.
Přesně ve stylu – Kdo neskáče není Čech, že?

Proto mám rád židy a jejich humor. Ti jsou schopni si udělat fór i na téma holokaustu, na svůj styl života, jak se chovají, jak vypadají atp. Asi proto si s nimi tolik rozumím. Neberou se tak vážně, nevyžadují glorifikaci (na rozdíl od jiných skupin), ale jinak „život berou smrtelně vážně“. :-)

297
Bobby Brown
Reagovat

Mikeši klid, já přeci nevedu ódy na její krásu, hm? :-)
Jen jsem se ohradil proti té negaci vůči tomu, jak vypadá. Nic víc nic míň. A to stačilo k tomu, aby se to takto rozjelo.

Ty jsi kdysi bránil Terezu z HSTM3, tak víš, jak to chodí. Řekneš menšinový názor a mazec… no ne?

Když už jsem u těch menšin… – ale raději nic. ;-)

298
Bobby Brown
Reagovat

Hm, tak Lenka slovenská tu poznámku Lenky anglické nemůže vydýchat.
Kubo zase nemůže vydýchat Michala na pozici Farmáře týdne.
Štěvo byl větší kámoš s Lenkou anglickou, ale fandil Monice :-D – ten by mohl dělat dvojitého agenta, tam by se našel.

300
Prochor
Reagovat

Ta Lenka angličanka měla zjevně pravdu že Jakub je prostě Kuba. Hlavně jak mudroval, že se to hodí na ni a teď má akorát opuchlou hubu truhlík jeden:-))

301
Bobby Brown
Reagovat

300 prochor:
Lenka anglická měla pravdu i s tou Lenkou těhotnou/slovenskou. Ta však použila velmi rozšířenou metodu překroucení výroku a následné argumentační rozcupování. Velmi oblíbené i na diskuzích…!
Dá se tomu trochu jiný význam a hned máme klacek a můžeme ho bít.
LA totiž napsala „materiálne hodnoty nie sú v živote všetko“, kdežto LS argumentovala na výrok „materiálne hodnoty nie sú dôležité“.
To jsou ale dva výroky s jiným významem, a to navíc i s přihlédnutím v jakém kontextu byly vyřčeny.

Pro mě za mě, ať to klidně LS vyhraje. Jen mi hlava nebere ty její hrrr akce.
Akčně přistupuje ke zvířatům, a to i velkým – ne nadarmo jsou na to jasné postupy, jak ke zvířatům přistupovat, vodit, uvazovat atp. Dost úrazů včetně smrtelných. Pak se pere jak školačka s Kubom (další nepředvídatelné zvíře). Akčně se tahá s těžkým prasetem v přepravce (hygienické limity pro přenášení břemen také nic). Pak se chystá (naštěstí to neudělala) lézt do ledové vody – je normální? No a ty záběry jak jedou na valníku s kulatinou! Ještě uvidíme více, ale to je pakárna sama o sobě, natož v těhotenství.
Někdy si říkám, jestli je vůbec těhotná a jestli není nastrčená štábem. ;-)

302
koc
Reagovat

301 – ona by tam nevlezla .. to byl jen zkrat ze ktereho se velmi rychle dostala .. takovy typ znam .. do vseho se hrne a potom ti to vycita mesice :D
Jakubova napuchla huba byla skvela :)..
nevim jak to videla Lenka ale ja z pohledu divaka videl jen pubertaka co machroval s alkoholem a zadne psychodno sem nezaregistroval
jeste par takovych najezdu na ul (nastesti to vypadalo ze tentokrate nic neodnesli) a majitel ulu + vcely maj smulsona :( .. nejpis majitel Farmy

303
Bobby Brown
Reagovat

302 koc:
upravuji na „to byl zkrat, ze kterého by se hodně rychle dostala“ ;-)

prosím přeložit do češtiny „…machroval s alkoholem a zadne psychodno sem nezaregistroval“
– asi jsem zabržděný, ale nějak jsem tu větu nedal :-(

304
koc
Reagovat

303 – Lenka o nem na kemru rikala ze byl na dne stejne jako jini a proto to resil alkoholem .. nevim zda nekdo jako Jakub dno nekdy pozna protoze jdou nektere veci velkym oblokem kolem jeho mozkovych center .. proste jen machroval s alkoholem a pripadalo mu proste jen vtipne kdyz se ozere ;-)

305
Bobby Brown
Reagovat

304 – aha, tak tohle už mi dává smysl, a ano, on je přesně takovýto pošuk

306
Prochor
Reagovat

Ještě bylo dobré, jak Michal vysvětlil postup práce na farmě což ostatní celkem akceptovali. Načež přišel dopis se směrovkou k flašce pálenky. A ta stačila rozmetat všechny plány. Osazenstvo reagovalo na michalovy nesmělé připomínky o kydání hnoje okázalým nezájmem a všeobecnou zábavou, která končila málem v nemocnici. Dost jsem zvědavý na dnešek a ráno opilců. Teď bude pro Michala ještě těžší od nich něco chtít aby dělali. Jenže chápu, že neměl odvahu jim tu flašku hned na začátku zabavit.

307
Prochor
Reagovat

Další poznámka o „farmářském“ prístupu. Když jde o práci a vyrobit si jídlo vlastníma rukama, tak jsou farmáři celkem vlažní. Ale když šlo o to najít bednu s jídlem zadarmo, tak se aktivita zvýšila o 250% -to by obrátili naruby celé okolí farmy.
(konec satiry o pracovní morálce téměř v socialistickém duchu)

308
Prochor
Reagovat

Poslední poznámka – o moderátorce. Trochu mi vadí, že když se na něco zeptá, tak se spokojí prakticky vždy s jednou odpovědí. Na ni reaguje většinou úšklebkem nebo jednou poznámkou. Chybí mi snaha tu odpověď rozvést a dozvědět se názor nebo víc prozkoumat vztahy. Jakoby jen odříkávala připravené otázky ze scénáře a bála se, že zapomene tu další, kterou má naučenou (téměř ve stylu : nerušte můj monolog odpověďmi).

309
Bobby Brown
Reagovat

Prochor:
307 – :-D přesně tak! Jsou to stále jenom líní zmetci a pořádný hlad ještě nepocítili. Hlavně když je zásobují chlastem, z toho měli ještě větší radost než z těch konzerv.

308 – Já jsem o tom přesvědčen, že odříkává připravené otázky ze scénáře. To je ale hlavně chyba režie, když jim to takto nevadí.

Já bych chtěl českou Farmu a na ní Rainmana!!!

310
koc
Reagovat

309 – nestraš ;-)

311
Prochor
Reagovat

309 – BB: Jen si neslibuju po Šéfce, že by našeho RAINMANA někdo přiměl k práci :-)) Ale určitě by to byla sranda.

312
Bobby Brown
Reagovat

310 – já to vážně chci!
A jak říkal princezna Dišperanda v Hrátky s čertem „A chci! A chci! A chci!“.

311 – no právě, že by to všechno vokecával do alejůja a tím by zajistil „kvalitní“ RS, bo by z něj chytali všichni kolem rapl.
:-)

313
Bobby Brown
Reagovat

308 Prochor:
Na Markíze je video s Kvetou, kde tvrdí, jak má ráda improvizaci a ne naučené texty. Hm, tak nevím, ale mně také přišlo, že odříkává text z paměti.
farma.markiza.sk/clanok-558674-kveta-horvathova-toto-by-som-urcite-nezvladla

Mmch, na Markíze je dost výživná diskuze. Nevím co pořád kdo má s Panáčkem, tady jsou mírumilovná zvířátka, oproti jiným diskuzím.

314
Prochor
Reagovat

Fíha i Mišo dělá stratěgii se Štěvom.

315
koc
Reagovat

tajimava strategie od Stefana .. az se divim ze mu to zere/ou

316
Prochor
Reagovat

Čo to také kaleráb?

317
miruna
Reagovat

316
kedluben

318
Mikesh
Reagovat

Tak se divím, že Michal nedal za sluhu Števa, to strategicky těžce pohnojil. Je jasné, že farmáři vyberou Jakuba, kterému nezbyde, než si vybrat za soupeře siláka Steva a ten jej v přetahování lanem udělá za 10 vteřin. Kdyby si musel vybírat Stevo, Jakub by mohl mít aspoň jakous takous šanci vyhrát ve vědomostní soutěži.
Jinak, slovenští diskutující jsou často za úplnou hranou, jen mě zaráží ta příšerná gramatika některých z nich. Někteří z nich chodili do školy nejspíš jen ve středu, tak děsivé chyby tam jsou.

319
Mikesh
Reagovat

proboha, kdo mě tady maže?

320
Bobby Brown
Reagovat

319 Mikeš:
Jedna z častých otázek na iPrima a Markíze. ;-)

323
Prochor
Reagovat

Tak to je hrozný. Nejenom přestávka ale ještě moje práce – JE Bohunice. Jinak na farmě začíná nějakej harasment nebo co.

324
Prochor
Reagovat

Teď mi docvaklo, jaký je Michal dobrý taktik. Kubovi moc soupeřů nezbývá :-)))

325
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že Mišo to zvládnul na jednotku.

326
Bobby Brown
Reagovat

324 Prochor:
Jak psal Mikeš, taktik je Štěvo, to byl jeho nápad, aby si Michal zvolil za sluhu Kuba, bo on si jeho zvolí do duelu (jinou šanci nemá) a Štěvo si má právo vybírat druh duelu, a to chtěl. Kdyby za sluhu vybral Štěva a Štěvo dostal kameny, tak si vybírá Kubo. Jednoduché, možná sviňské, ale pro tuto hru účinné.

327
Ajda
Reagovat

:-( Čekala jsem nějaký trest za sežrání brambor čuníkům a nic, ještě dostali dezert!

328
Bobby Brown
Reagovat

327 Ajda:
No, tady je to trochu složitější v tom, že dezerty nedostali, ale řádně koupili a směnili za zeleninu.
Nicméně máš pravdu, já bych je za to taky trochu přetáhl. Jako adekvátní trest bych viděl, že by se nekonala zabíjačka.
Hospodář jim přivezl žrádlo na vykrmení a oni ho sežrali sami? Fajn, tak žádná zabíjačka!
A nebo zapíchneme Lenku, když to byl její nápad.

329
Anonymní
Reagovat

Lenka začíná být jak z divokých vajec. Jak se vrhá na flašku mamina. A začíná být nepříjemně sarkastická, ke všemu má tisíc připomínek.

Reagovat

To me stve na vsech tehle „kontejnerovkach“. Vetsinu casu si tam zijou jak prasata v zite a jsou odmenovani za nic. Kua hrajou a velky penize, takze bych se fakt nebal byt na ne tvrdej. A kdyz uz odmenu, tak v malem … at si toho vazej!

Kazdopadne vcerejsi dil byl hodne zvlastni a Lenka uz mi zacina docela vadit, jak pise Prochor (Anonymni) :D

331
Ajda
Reagovat

328 BB,
napsala jsem to stručně, ale ano, dezerty zaslouženě koupili :-)) Jenže je otázka, zda si návštěvu prodavače vůbec zasloužili. Jednou se přecpali a zase budou kňourat. Přitom tam mají hafo zeleniny, rozhodně se ty brambory daly udělat líp než na loupačku, což bylo druhý den vidět – byla polívečka :-))
Ale teď mají chvilku zásoby, tak snad všechno čuníkům nesnědli. I když zabíjačka v létě?! Co masařky? Bez lednice, bez mrazáku, všechno asi nevyudí, třeba jim část farmář zabaví. Navíc na Slovensku se tak často nedělají jitrnice a jelita, spíš klobásy, ale nevím, zda je to tak všude. Se necháme překvapit. Jsem zvědavá, kdo bude chytat krev, tipuji Lenku, ale už ji tak moc ,,nežeru“ vše co dělá a nedělá :-))

332
Bobby Brown
Reagovat

330 RadstaR:
Add poslední věta – ty jsi ale práskač! ;-)

333
koc
Reagovat

zabijacce v lete sem se taky divil .. ale je pravda ze sem ji taky zazil ale zadne labuzo to nejni .. hjlidani much a smrad je intenzivnejsi nez v zime

334
Ajda
Reagovat

333 koc,
tchýně vždy chtěla zabíjet před vánocemi a druhý čuník musel padnout než přišlo jaro, většinou pro jistotu do přelomu únor/březen. V létě se zabíjelo jen když si prasátko něco udělalo, třeba s nohou atd.

335
koc
Reagovat

jj to ano .. vetsinou se brala selata na podzim a na jare aby stacila dorust .. chapu ze to chtej udelat atraktivnejsi pro divaky a taky ze maj prasata jatecni hmotnost ale i tak .. zalezi zda ma nekdo svoj chov a nebo si bere selata jen na vykrmeni .. pripadne si vezme vetsi prase aby ho vykrmil treba na sadlo .. jatecni je 110 ale optimum na domaci je 130 kg .. ty hovada co potom rostou pres rok jsou prilis sadelnata

Reagovat

Bobby Brown (332): :) Treba se zapomel jen podepsat … a jestli se jen stydel, tak ups :D

337
koc
Reagovat

vsimli jste si jak se umi Lenak krasne omlouvat .. onlouva uplne vsechno a vsechny .. uz jsme z ni tak paff ze se sam se sebou sazim kolikrat privre pri zpovedi ocicka ;-)

338
Ajda
Reagovat

Koc,
ze svého okolí vím, že většinou si dnes každý koupí prase vykrmené u soukromníka, doma krmit se to už tolik nevyplácí. A v létě není na mastné ani chuť. Na naší Farmě ale je vše trošku jinak než v reálu, tak zabíjíme v létě :-))

339
jenkaa
Reagovat

Tak nejlepsi taktik se zda Stevo, prozatim:-) Bavi mi to, ale lacna vice, hledala jsem na netu chorvatskou farmu. Zjistila jsem snad dobre, ze ji vysilali na nova tv,jenze tam nemuzu archiv, natoz farmu. Tak jsem se zkusila zaregistrovat a musim se podelit, byt rozumim jakz takz, toto sluvko jsem neznala, heslo se rekne „lozinka“.-)libi

341
Mikesh
Reagovat

Tak jak jsem pochopil, se Števom štáb pěkně vykýval, což mě velmi rozradostnilo. Jsem velice zvědav, co mu hodí na krk jako porušení pravidel. Nicméně mu to přeji, protože je to prvotřídní křivák .. takové ty kecy, že jde o hru, to ať si nechá pro prostomyslné blondýnky, protože hra je sice hra, ale pomáhat si křiváctvím, to je neomluvitelné. A přesně tak, jak jsem si myslel, ještě předtím pěkně zmanipuluje toho malého blbečka, aby z něj udělal farmáře týdne, což by mu ten vypatlanec zřejmě splnil (místo aby se mu pomstil tím, že by zvolil opět Michala). Takže dnes maximální spokojenost.
Jo, a Bobby, musím uznat, že Květuš je přece jenom pěkná ženská, teda když se zbaví své křečovitosti. Takže odvolávám, co jsem odvolal. A mmch, účes nemůže mít jiný, protože jiný by jí nesekl. Nemluvě o … však Ty víš.

342
Bobby Brown
Reagovat

341 Mikeš:
Podle mě má porušení za to, že se dohodl předem o duelu. To je něco, co má prozradit až ten den Kvetuš. A jako trest asi bude, že mu seberou právo volby a vybírat si bude Kubo. Si myslím…

Ale, tak já nepotřebuju, aby se Kvetuš někomu líbila. Já jsem se přeci ozval kvůli něčemu jinému.
Mně se taky jako ženská zrovna nezamlouvá Monika, a co, že. Šlo o něco jiného, ale už to neřešme.

343
Anonymní
Reagovat

Dneska ráno na Markíze byla Lenka angličanka a Riky. Lenka nečekala, že to bude nefér soutěž. Když se jí ptaly proč si to myslí, tak jako příklad uvedla, že tam spolu soutěží lidi z města a lidi se zkušeností z hospodaření – třeba Lenka mamina umí dojit. Vypadá to že jí dost nemusí. Riky odpovídal, že se mu na farmě líbilo (bodeť ne když nic moc nedělal).

344
Prochor
Reagovat

Omlouvám se za Anonyma, ale když píšu ze svého počítače, tak se mi automaticky zadává jméno a z jiných počítačů ne. Není to schválně.

345
koc
Reagovat

342 – je to mozne ale treba to bude jinak
341 – lidi delaj horsi veci i pro par stovek .. proc by nemel byt krivak kdyz mu to ostani zerou

347
koc
Reagovat

zpusob zbavovani stetin prasete zdal se mi velmi podivny .. to ze pouzivaj misto krup ryzi mi tak divne neprislo (i kkdyz je to taky divne) ale opalovani prasat slamou mi divne prislo velmi

348
Ajda
Reagovat

koc,
mně se to zdálo taky divné, ale byla jsem poučena, že takto to někdo dělá, ale už se nedá použít kůže na krupon, který se kdysi musel odevzdávat a tak se používala smola.

349
koc
Reagovat

348 – no ja zazil i necky ale to se taky dela uz jen nekde .. ale kafalunu mam zazitou .. nekde se trbea pridava i rohlik (zemel, upeceny bily chleb) do jaternic .. nekde to delaj bez nich , nekde delaj radeji zmelova jelita nez kroupova .. proste jiny kraj jiny mrav

350
Ajda
Reagovat

349 koc,
tchýně vždy pekla speciální ,,buchtu“ do jitrnic, pak najednou umřela a nikdo ji neuměl. Asi na třetí pokus jsem ji celkem trefila, bylo to jen z mouky, kvasnic a vody. Zabíjačka mě bavila, vepřové už míň.

351
Mikesh
Reagovat

342 – pokud by porušením pravidel byla domluva na způsobu duelu, pak stejným způsobem se provinil i Kuba. Leda by mu přišili, že to prozradil už dávno před kamerami, i když tam řekl jen to, co bylo každému jasné. Jenže on se holt musel pochválit svým dacanstvím, takže to chlapec překombinoval. V každém případě jsem na zdůvodnění náramně zvědav. Pokud jej tam nechají, tak se fakt těším na vědomostní soutěž, i když ani zde nevěřím, že by Jakub ze sebe vydoloval nějaké vědomosti.
Co se Monči týče, souhlas, taková nanic baba.
Ad křivák – to je konstatování faktu, nikoliv morální hodnocení, jestli chápeš ten rozdíl, koci. Ostatní by kvůli výhře mohli dělat totéž … a dělají to? Nemluvě o tom, že on se tím ještě chlubí stylem „jaký jsem pašák“, tak to je přece hodně přes čáru. I kdyby nakrásně vyhrál, která ženská by si jej po zhlédnutí pořadu chtěla vzít? Takovou povahu! I když, hlupaň se najde vždycky dost.

352
Mikesh
Reagovat

Zabijačka je perná práce pro mnoho lidí na celý den. Neukázali z ní fakticky nic, z čehož je jasné, že na farmě je grupa, která maká za „farmáře“, a to nejen u zabíjačky. „Farmáři“ tam akorát sténají nad kopou práce. Vždyť nebyli schopni ani ohřát dost vody na spaření prasete, aby jej mohli oholit – pravda, třeba se to někde dělá pomocí hořící slámy, ale to je krajně náhradní řešení (třeba u australských domorodců). Nemluvě o vyvrhnutí prasete, umytí střev – chtěl bych vidět kohokoliv z těch paneláků, jak z toho „nevystrie kopyta“. Takže divadýlko, nič iné.
Proto nepřekvapuje všeobecná kritika Michala (dokonce se prý blížil kobře), ty shnilotiny tam (vyjma Lenky) nesnesou, že něco MUSÍ, bo to chápou jako porušení svých lidských práv. Že je to nutný jim ani na mysl nepřijde. Kriste pane …. děcka; něco takového jednou vstoupí do manželství. Mmch, to rozmaznávání zákusků poté, co po nich tak strašně slintali, to je prostě neuvěřitelné. Co na to asi říkají obyčejní chudí lidé (bohužel, nikdy jsem nenarazil na diskuze k jednotlivým dílům), kteří si zákusek dovolí jen o svátku.

353
koc
Reagovat

351 – nejak sem nepochopil co ma jeho hra na Farme spolecneho s tim zda si ho nejaka zena vezme .. toto je kontejnerova RS o tom kdo zustane dele a vyhraje eura (to neni seznamovaci RS) .. mimo fyz napadeni a par pravidel je dovoleno vse .. doporucuji shlednout par rad Survivora .. tady je to hodne slabej odvar

354
koc
Reagovat

pravidlo 5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila)

355
Ajda
Reagovat

Mikeši,
s tou zabíjačkou mám podobný názor. Kdo někdy nějakou absolvoval, jen žasnul.

356
koc
Reagovat

jde nekomu live vysilani?

357
Ajda
Reagovat

koci,
mně nejde, ale já to mám v tv :-))

358
jenkaa
Reagovat

takze vypadne Stevo, kdyz Kuba jeste stihne udelat tu prasarnu Michalovi:-(

359
jenkaa
Reagovat

tak to jsem z toho ted kopyto:-)

360
Ajda
Reagovat

To je sebranka! Kuba radši bez komentáře, se divím, že mu Michal jednu nenatáhl. Falešná kočička Andrea se opět předvedla, hlavně si to u nikoho nerozházet, líbí se mi, ale dnes mě holka naštvala. Čekala jsem, že budou makat a zatím je to flákárna. Příště mají zase o zábavu postaráno, nevím, za co je potom ta výhra.

361
Mikesh
Reagovat

360 – Ajdi, Ajdi, co se s Tebou stalo, už máš zase stejný názor se mnou (udivený smajlík).
Jen se mi jinak potvrdilo, že ta Monika je fakt vypatlaná kráva, ona se tomu ještě pobaveně smála. Co by asi říkala, kdyby se o ní někdo jen slovně otřel, nedej bože se jí vyčůral byť jen na gumáky.
Vyjádření Andrey tam raději nedali, takže obstála jen Lenka. To jsem zvědav, co jí ten spratek nakonec vyčetl. Hm, doufal jsem, že jí dá za farmářku týdne, to nejspíš ale nehrozí. Takže trocha spekulací: farmářkou Andrea, za sluhy tím pádem Michal a Lenka. Jako duelanta vyberou Michala, který se Števom v laně nemá šanci. Odejde Michal.

362
koc
Reagovat

Lenka zbytecne resi co si o ni kdo mysli .. bere to strasne vazne .. to male pako se skoro dostalo k tomu vapnu jak zde psal BB :(

363
Bobby Brown
Reagovat

Tohle byl ale nudný díl. Roztahané jak těsto na štrúdl. A aby to nebylo málo, pro jistotu nám zopakovali losovačku pomocí mince. Jen to podruhé dali černobíle, aby to bylo zajímavější.

Kubo – nekomentovatelné
Monika – raději bez komentáře
Aďa – bez komentáře
Štěvo – měl z (_!_) kliku
Michal – tak ruku tomu hovadu podat…?
Leda zavřenou a do *****

364
Bobby Brown
Reagovat

362 koc:
On s tím jako první přišel Yperit. Jen se bavil o hnojivu. Já o takovýchto lidech hovořím v souvislosti s nehašeným vápnem.

365
koc
Reagovat

363 – jeste ze tak .. nemohl sem si vzpomenout kdo za koho tahal a tak mi opakovani prislo vhod :) ..

366
Ajda
Reagovat

Podle toho, co datloval Kuba za písmenka, a pokud byl záběr autentický, tak farmář týdne bude jeho milovaná Aduš. Pokud ano, čeká nás týden bezvládí, štěkání po Michalovi, který bude chtít aby něco dělali, no dají mu to sežrat.

367
Janča
Reagovat

Já teda nerozumím určení toho duelu, že spolu budou bojovat Andrea a Monika. Neměli si to určit sami hráčí(ne duelanti)? Nemyslím, že by ty síly byly vyrovnané. Osobně by mi přišlo smysluplnější buď jim vybrat jinou disciplínu, když se dohodli na lanu a nebo Štěvovi jako trest dát třeba kluzké boty, které by mu znemožňovali se dobře hýbat. Nebo ho prostě rovnou vyloučit za porušení pravidel, dyť se jim opakovala furt a nic si z toho nedělají…
A jenom poznámka k tomu kufru, to by hnus, to se nedá nijak nazvat, jsem sice ženská, ale za tohle by Jakub fakt jednu schytal, to nedělaj ani malé děti… zdá se mi, že ten klacek si rost jako dříví v lese a nikdo mu neukázal mantinely, co ještě vtipné je a co není…

368
Jana
Reagovat

Akce kufr .. Mám známého, jenž vlastnil klub a občas se tam stalo, že tam přišlo něco obdobného Jakubovi a po…lo mu tam stůl. Vyřešil to tak, že pak vzal ten pomočený ubrus a dotyčnému tím utřel obličej :) Prý se to tak dělá i štěňatům, aby se odnaučili čůrat tam, kam nemají…
Takže něco v tom stylu měl Michal udělat místo podání ruky. Na druhou stranu ho obdivuju, že to vcelku ustál -asi pochopil, že s takovým pohlupavcem nemá smysl cokoliv řešit.

369
Mikesh
Reagovat

Jeden ze slovenských diskutérů přišel se zajímavou verzí losování, kdy štáb předem rozhodl o výhře Števa: podle něj nejdřív nechali proběhnout duel, poté Kvetka vyhlásila za vítěze Števa, následně všechny vyhnali ze stodoly a poté teprve natočili házení mincí tak dlouho, až jim padl Števo. Je to sice trochu hustá úvaha, nicméně možné by to bylo. Už také podle toho, že tento příspěvek tam mažou o sto pryč. Nemluvě o tom, že za porušení pravidel snad měli Števa přímo vyhodit – pravda, neznám pravidla a tresty za porušení pravidel, ale ve většina RS to tak platilo přeci.
Ajdo, datlování Kuby jsem nesledoval, ale při jeho pubertálním stylu uvažování je Andrea jasnou farmářkou.

370
Jana
Reagovat

369 – Tak to mě zaujalo, že to někdo napsal. Včera, když jsem se na to dívala, tak jsem totéž prohlásila, že kdoví, kdy to házení mincí natočili.

371
TK
Reagovat

To porušení pravidel mi nepřipadalo zas tak závažné (jsou tam i jiní, kteří porušují pravidla daleko vážněji, např.Michal, který coby sluha odmítal vykonávat příkazy Farmáře týdne Jakuba, za tuto vzpouru nebyl štábem potrestán).
Štefan ani nemusel Jakubovi prozrazovat, jaký typ duelu si vybere, to snad muselo být každému jasné, že to bude lano. Ostatně Jakubovi muselo být taky jasné, že by prohrál v jakémkoliv duelu, ani ve vědomostním kvízu by neuspěl, když stejně většinu času na farmě nevěděl, která bije, hlavně se staral o vymýšlení svých adrenalinových zábav.

Výsledek duelu by tak byl docela zřejmý, proto si štáb nejspíš vymyslel to „porušení pravidel“ a duel náhradníků, aby to na obrazovce vypadalo pro diváky napínavěji, když budou bojovat dvě dívky. To dodatečné házení mincí… no nevím, vyloučit se to nedá. Férovější by bylo, kdyby u toho házení mincí byl jako svědek Farmář týdne Michal.

Předpokládám, že jako dalšího Farmáře týdne Jakub vybral Andreu, složení dvojice sluhů je vcelku jedno, protože to stejně směřuje k duelu dvou mužů a bude to zase silový souboj. (až se bude hlasovat o prvním duelantovi, může nastat plichta hlasů 1:1 a rozhodne Andrea, která bude držet s babami a nominuje muže do duelu, proto to bude čistě mužský duel).

372
koc
Reagovat

371 – o zadnem poslouchani v pravidlech nic neni – 3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.

373
Bobby Brown
Reagovat

368 Jana:
„…asi pochopil, že s takovým pohlupavcem nemá smysl cokoliv řešit.“
– s pohlupavci typu Kuba se řešit tyto věci naopak musí a důrazně. Pokud jim nevytyčíš mantinely, tak tě smetou z povrchu zemského (řečeno obrazně).
Michal to však neřešil, protože kdyby mu jednu fláknul, tak nejspíš poruší smlouvu a riskoval by vyhazov. A přesně za tohle mu ten *** nestál.

371 TK:
Ano, Kubo vymýšlí adrenalinové zábavy, ale ‚inverzního charakteru‘ – tj. adrenalin to je pro celé okolí, nikoliv pro něj.
To je ten důvod, proč si před ním musí člověk dávat 24 hodin pozor, jak by řekl Křemílek s Vochomůrkou „do všech pěti stran“.
U něj dokonce do šesti, protože on je v rámci ‚zábavy‘ se schopen pod člověkem podhrabat, jen aby ztropil nějakou adrenalinovou lumpárnu.

374
Bobby Brown
Reagovat

369 Mikeš:
Add předtočení duelu.

Teď jsi mi připomněl to, co jsem zde chtěl prve napsat a pak jsem na to zapomněl.
Jestli jste si všimli, tak byl po tom, co Kveta oznámila jak to bude s duelem, záběr na ty krabičky kam se házejí podkovy, a na nich krásně červenou barvou a hůlkovým písmem napsaná jména holek. To ale muselo být z toho jejich posedu krásně vidět, protože to je natočené právě tím směrem.
Tak buď si toho nevšimli, nebo … se pak nabízejí právě takovéto špekulace.

377
Anonymní
Reagovat

Looser volí farmára týdne. To je taky systém :-)))

378
Prochor
Reagovat

Vážu na Ajdu. Mně někdo nachcat na košili, tak dostane za ucho aby pochopil, že z chlapa si srandu může dělat zase jenom chlap. Kuba je pěkně drzej spratek.

379
koc
Reagovat

hmm .. tak je skoro 100% jiste ze Michal bude sluha a k nemu nejspis Lenka .. chtelo by to zvrat ve tpusobu vyberu duelu – treba losovani – aby se z toho Stefan opotil na pperdelce :)

380
Anonymní
Reagovat

tak lenivý lidé jak jsou na farmě(kromě Michala)ty by hlady umřeli,kdyby je nehonil do práce,hlavně jsou nechutně naivní,na to už se nedá dívat

381
Prochor
Reagovat

Oni tam mají olej ?

382
jenkaa
Reagovat

trosku mimo farmu

no slusi mu to:-)))

a taky nejlepsi gol vecera…Ada, kdyz vzkazuje Kubovi, jak ho miluje:-)

383
Prochor
Reagovat

Jak ta modelka zpracuje matroš co jim dopratal majitel ? Už je kamenný podklad pro prasata ?

384
koc
Reagovat

Bregovicova pisnicka mi zvedla naladu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ

385
Prochor
Reagovat

števo: “ Ja to určitě vyhrám“. Co dodat ?

386
Prochor
Reagovat

Je zajímavý, že se s Mikešm většinou hádám. Ale na Farmě podepisuju, co napsal.

387
Prochor
Reagovat

Ajdo, když už nechceš psát rekapy – tak napiš alepoň svůj názor. Alespoň já jsem na něj zvědavý.

388
Mikesh
Reagovat

Já Ti tu klidně Ajdin názor napíši: Kvetka měla v pátek naprosto strašné náušnice. Naštěstí pro ni, byť se přiznala, že si čte diskuze na netu, o Panáčkovi určitě neví, takže může žít v blahé nevědomosti a mít se za hvězdu.
Díval jsem se na rozhovory vyřazených farmářů na Teleránu – a je to dokonale o ničem. Nejkrásnější je, jak vždy naslibují, o čem budou farmáři mluvit, pak se k tomu vůbec nedostanou, případně jak budou odpovídat divákům na dotazy, nicméně ani jeden dotaz nebyl zřejmě natolik korektní, aby jej do telky pustili. Samotné Teleráno je ještě horší, než VIP zprávy na Primě, a to už je co říci.
Taky jsem žasl, jak si všichni stěžovali na Michalovo velitelování … copak on je nějak péroval? Dokonce nechal toho malého debilka jeden den odpočívat, když ho popíchaly včely, to by takový Martin určitě vůbec nezohlednil. Nu, pěkně se mu Kobo odvděčil – u něj je jasně vidět, že vyrůstal bez otce, resp. bez mužského vedení v rodině. Chybí mu oteckova pádná ruka, a mamička jej zjevně rozmazluje. Dokonce i ta Andrea tam cosi plantala, přitom ani jedna z těch holek si nemůže na nic stěžovat.

389
Ajda
Reagovat

Prochore,
já své rozepře s Mikešem taky utla u Farmy a jen zírám, jak si notujeme :-)) Jinak teď pc moc nestíhám :-(

Ano kocoure (388),
souhlasím, naušnice a korále jsou děs běs. Laciná cetka, která vůbec neladí se zbytkem oufitu. U duelu jsem měla pocit, že se Květuš zapomněla převlíct z pyžama. Dřeváčky pořád na scéně, barvy ala papoušek, kdo ji asi oblíká? Je to typ, co se mi líbí, ale nesmí mluvit. Ty její grimasy, opovržlivé spouštěné koutků po větě, to by měla na sobě zapracovat a zlozvyku se vyhnout. Působí to arogantně. Sice se snaží, ale víc jak jednu větu nikomu neřekne a přitom třeba téma kufr mohla pěkně rozebrat. Ti spratci to totiž Michalovi přejí. Jediný je honil do práce, to se nezapomíná. Vzpomínáte, kolik měla gumíků naše Laděna? Květa má chudák jen jedny a chůze v nich jí dělá problémy, radši tam cupitá v podpatcích. Ale dost, zase to pěkně schytám :-)))

Další velké zklamání je Aduš. Když vede husy, jde krokem modelky na mole a kolem cupitají její kolegyně :-)) Ta holka je falešná, chce se líbit všem a hlavně kameře.

No a včera místo práce – zábava. A jak naivně věřili ala cigánce její věštění. Připomínalo mi to noční EZO tv, u které se občas dobře bavíme, blbost lidí je neuvěřitelná.

390
jezedak
Reagovat

388 – Teleráno je rozhodně kvalitnější než slavná Snídaně s Novou. Je to daleko pestřejší, jak prostředím, hosty, obsahem a hlavně moderátory. Na Nově tlousnou moderátoři stále sedící v křeslech a melou nezáživné téma, hluché místa vyplňují každou půl hodinu pořád stejnými zprávami z předchozího dne. A srovnávat Teleráno s VIP zprávami na Primě je jak srovnávat jablka s hruškami. VIP zprávy jsou o něčem jiném a hlavně pro jiné diváky, tedy divačky.
Markíza Farmou toto léto Nově pěkně vymetla rybník.

391
LadyXL
Reagovat

Kvůli dovče jsem viděla až včerejšek a četla výtahy od „nejvicinfo“ – díky za ně!
K pomočené košili – něco tak stupidního bych čekala od spratka ze základky! A reakce ostatních??? Opět šok! Taky se chovali jak puberťáci,co to přejí svému „nepříteli“!Jakpak by se zachovali oni v jeho případě?Prostě si musí skupina vybrat svého „třídního“ nepřítele a tomu lze dělat vše… a on se nijak nezavděčí (jak jsem četla, sám otelil krávu, dostával pochvaly za odvedenou práci na farmě..). Nějak jsem ty prachy přestala přát všem mimo Michala.Ani „mamině“ už tolik nefandím.Na tom co jí napsal Kuba, něco bylo (až jsem se divila, co vyplodil).
A ke hře – pravidla, nepravidla. Štáb by měl reagovat dle situace a rozhodně být přísnější! Udělovat osobní tresty, zakázat výběr duelového souboje. Já bych např. dala už jen inteligenční test. Ten je spravedlivý pro všechny.

393
Prochor
Reagovat

Štefan dobře zpracoval Aďu aby vyhodila Michale. Ve finále jí vyřeší a má to v kapse. Ten to umí chlapec.

394
Eva
Reagovat

úplně se jinak dýchá, když odešel ten nevypočitatelný spratek Kubo.Adi ho miluje-že by vrána k vráně? Nechápu slzavou reakci“maminy“ -už jí tak nefandím. Souhlasím s tebou Mikesshi-tak to asi dopadne,Michala vyšachují, ale výhru mu přeji umí pracovat. . na jeho místě bych tomu spratkovi jednu ubalila – proč nebyl potrestán – i za ten jeho holý zadek – to je v pravidlech? A ta falešná Mona se tomu smála- měl jí načůrat také když se jí to zdálo tak vtipné. Držím palce Michalovi.

395
LadyXL
Reagovat

Zajímalo by mne, kdyby při odchodu Michal udělal totéž co Kuba… a to téměř všem….Jako pomstu za to, že Kubův čin neodsoudili.To by asi nebyl najednou hrdina, nebyl by to super vtip co? No nemám obavy, on na rozdíl od většiny z nich má charakter.Ale zároveň je asi moc naivní ohledně povah a vztahů lidí tam na farmě. Viz že si myslel, že bude Štefan sluhou, doufá v nominaci Moni na duel atp.
Jinak ta Aduš je taková slepice, že jí není rovno.Místy má záblesky jakéhosi rozumného uvažování, ale pak to hned přebije nějakou „chytrou“ úvahou…
No nechci to moc prožívat :-), jen nemám ráda,když se skupina stmelí proti jedinci,který jim nezavdal vážnou příčinu….

396
Prochor
Reagovat

Přetisknu ocela zajímavou výpověď (nebo výmluvu) Kuby:

2011-08-21 16:44:12 | Jakub Kušnirák
Markiza ma zneuzila pre svoje sledovacske ucely a pritom som im ukazoval papiere, ze nie som s hlavou v poriadku. Ale potrebovali vraj postavicku dedinskeho blazna.

Docela zajímavé – je to z debaty na stránkách TV Markíza a jsou tam další jeho perly.

farma.markiza.sk/clanok-562342-vypadnuty-jakub-na-rozlucku-sa-misovi-vymocil-do-kufra?offset=60#discussion

397
jenkaa
Reagovat

Prochor, to do té diskuze mohl napsat kdokoliv…..jen ironie

398
RAINMAN
Reagovat

396: Tak proto si mě vybrali do Šéfky! :-D

399
Mikesh
Reagovat

395 – Jasně je Michal naivní, v tomhle světě, jak se nám jej snaží vnutit (u mládeže s úspěchem) celebrovité časopisy, je čestnost a rovné jednání považované nejen za naivnost, ale dokonce za duševní úchylku. Pravým hrdinou doby je křivák Števo, také proto to ani nezakrývá, nýbrž se s tím naopak chlubí. U Slováků, kteří přece jen nejsou tak pokřiveni virtuální masáží (přece jen pozůstatky jakési zbožnosti), si cením, že to většinou odsuzují, jen zcela ojediněle se objeví názor, že jde hlavně o peníze, takže vše ostatní, včetně morálky (to hlavně), musí jít stranou.
Kolektivní útok (vyjma Lenky) na Michala je proto zákonitý, příčinou je jeho čestnost a rovnost, což vychcánkové, pokřivenci a jájínkové nesnášejí. Nastavuje totiž zrcadlo jejich sobeckosti. Kdyby jej tak nepotřebovali kvůli práci, vyhodili by jej už dávno, stejně jako Lenku.
Souhlas s hodnocením Aduš, až na tu slepici. Pravda, intelektuální hvězda to není, ale přece ji jen svět, v němž se pohybuje, naučil jednat diplomaticky a na jakémsi niveau. A je i docela možné, že v zásadě to může být docela hodná holka, že to nemusí být jen manipulace, i když někdy opravdu hraje (ze zaláskování Kuba se playmate určitě nezačervená jako 17letá prvnička, naopak se otřese – pokud ne, pak je to opravdu slepice). Zvolením Michala za sluhu to těžce protaktizovala, protože kdyby byl Števo v duelu vystaven jiné disciplíně, než je lano, mohl by mít s postupem velké problémy. Takto se zjevně těší, že postoupí a s Aduš si pak už snadno poradí (pokud se proti němu holky nespiknou).

400
Bobby Brown
Reagovat

397 Rainman:
Zaplaťpánbůh zato! A hlavně, že jsi se tam tak dlouho udržel. Bohužel v HSTM 3 u Evičky jsi to pohnojil a pak to za tebe musel částečně převzít tuším Radim.

Do české verze Farmy bys šel?

401
Mikesh
Reagovat

396 – Prochore, jsem si na stopro jistý, že v té diskuzi vystupuje jako Kubo nějaký FAKE, dodám, že mimořádně vtipný.

402
RAINMAN
Reagovat

399: Zpočátku se to tvářilo jako show v drsných podmínkách, ale když teď vidím, jaký luxus tam mají… tak bych klidně v tom účinkoval.

403
LadyXL
Reagovat

398-jasně, nemyslela jsem slepici tak doslova :-), je to spíš tím, že hodně hraje na kameru,říká často naučené či doporučené „názory“,mívá opovržlivý úsměv,když se nehlídá… Včera mne dostávala tím,jak si lebedila,že celý den „pracovala“ i kosila a „nic to není“… haha.Jinak s tvým shrnutím ohledně Michala a toho spolku souhlasím.
Docela by mne zajímalo, co by to s nimi udělalo,kdyby teď přišel štáb s tím, že Monika porušila pravidla, že nedělala ty hrubé práce a vlastně se flákala (a ještě bude) a nominovali by ji automaticky do duelu a zrušili by „nedotknutelnost“ farmáře týdne :-). Mimochodem, Monča je mi dost nesympatická a pěkně se veze s tím,kdo je „silnější“,takže vlastně soutěží teď proplouvá za Adinými zády…

404
LadyXL
Reagovat

401-jo mají jen nedostatek jídla, tedy když si ho nějak nezaopatří a nezpracují v poživatelné… Jinak při pohledu na ně se musí skuteční farmáři řezat smíchy nebo jim být zle, co se tam děje kolem zvířat či zeleniny… Je to tam prostě takový jednostranně vybavený chudý pionýrský tábor. Jen chybí budíček a rozcvička a hlášení dne :-). A na co čtou almanach, když z něj ty rady pak nepoužívají?? Musím to říct – typické panelákové figurky (většina) – viz Štefan a jeho popis obilí…dement

405
Mikesh
Reagovat

402 – tak pravda, on už i Michal upozornil, že se v duelu nemohla moc prát, protože by se jí rozmazal make-up. Ostatně, člováci na diskuzích postřehli, jak byly holky před duelem všechny od vizážistky perfektně vymustrovane … Adušiny mihálnice sa len tak ligocaly … prostě typické farmářky. Aduš se asi opravdu hodně hlídá, zřejmě už je vycepovaná být nekonfliktní, za každou cenu se prezentovat jako dokonalá a nechat si své názory pro sebe, jen občas jí to ujede. Škoda, že jí nenechali pokosit aspoň jeden pás pole v celku, aby se pěkně zpotila – jenže to by se jí mihálnice odlepily a mejkap roztekl. Prý za něj měsíčně utratí dva tisíce eur, říkají na diskuzích. O Monči škoda mluvit, ta má nejvejš na to vyvést ty kozy … teda aspoň ty cizí, když už vlastní nemá.
Mmch, když tam ty holky celý den tak pracovaly, proč neukázali, jak vážou pokosené Getreide do snopů? Nikde jsem také nezahlédl, že by jim hospodář přivezl povřísla, takže zase nejspíš nastoupila četa místních chuďasů, kteří si tak mohli přivydělat. Jsem zvědav, zda ukážou aspoň Michalem pokosené pole s úhlednými mandeli. Vsadím se nicméně, že ty Lízy by nejen nedokázaly svázat snop, ale ani postavit mandel.
Se systémem určování duelantů jsem poněkud v pomykove … tak jeden den určí sluhy, druhý den už určují duelanta … podle čeho, kristaboha? Michal si jako každý slušný člověk myslí, že i ostatní jsou slušní, následně je dost vyvalený. Nu, je to dobrá škola do života.

407
Bobby Brown
Reagovat

Já se náhodou včera opravdu pobavil. Štěvo mě rozsekal svojí hláškou, viz dole.

Co bylo pro mě ROFL, bylo vyhánění ovcí:
„Pomaly, pomaly, pomaly! Nie tam, tam, tam, tam! Doprava, doprava! Rovno, rovno! Zastav, spomaľ, spomaľ!“
:-D

Ale tohle, při jeho učení z almanachu, to bylo LMAO:
„Majoránku poznali už v starovekom Egypte. Je to bylinka, ktorá prežije v našich zemepisných podmienkach len jeden rok. — A to jakto že ju ešte máme!“
:-DDD

408
Mikesh
Reagovat

Tak dneska celkem interakční pohoda, teda kromě Aduš, jejíž štěkání bylo úsměvné. A jako správná ženská mužského vůbec nepustila ke slovu, takže jsem vůbec nepochopil, o co tam šlo. Hm, nejspíš to dostala …
Bobby, ten Števův koment mě také dostal, to bych čekal od blondýnky. Teda takové přemýšlivější, protože ty normální by si tím hlavinky nenamáhaly.

409
Ajda
Reagovat

Takže opět poklidná nuda. Scénář se opakuje a občas dochází nápady. Včera bych opět očekávala rozvedení ,,pasení koz“ místo vázání snopů. Jediná věta, že by si Aťka měla sáhnout do svědomí, mě neuspokojila. Hádka o vodu byla zbytečná, hlavně ze strany šéfky, protože ona nerozhoduje o ničem, ona jen najela na pořádky zavedené nenáviděným Michalem.
Štěvo a dvě modelíny se ožírají v lese, Michal honí králíka (přitom má na starost krávu a tele, tak proč se o něj dle logiky Aťky stará?), uklízí peřiny, oni zcela v klidu, žádné starosti, mají flašku, to k spokojenosti postačí. Michal stihl ještě oškubat ne slepici, ale sebe :-)), což mu Aduš v záchvatu taky vyčetla, co on se stará, že jí slípky zmokly.
Ach jo, tady to tak krásně chtělo nadhodit jejich válení (v ukázce bylo), aspoň by se něco dělo.

Další děs běs je jejich narůstající bordel v kuchyni! Lenka to nevidí, nebo neřeší? Nějak nám ta vzorná hospodyně upadá. A co Květa, ta to nevidí? Vyčítá jim kraviny, ale seřvat je za nepořádek neumí? Ještě jim tam dodají další chlast, protože bez něj ti povaleči nefungují.
Ale malá změna byla – Květka měla nové gumáky :-)) I když možná kdyby měla vietnamky a úzkou sukni, s tím růžovým deštníčkem byla krásná geisha.

Mikeši,
zahuštěné mihálnice jsou docela náročné na udržování. Chce to pravidelné dolepování a v tom prachu na farmě musí oči pěkně svědit. Andrea je něco jako modelka, takže asi má i dražší verzi, ale u nás se ceny pohybují za první aplikaci už od 1250 Kč výš, a dolepování co 2-3 týdny stojí od 300 Kč.

Otázka do placu – myslíte, že Andrea má rty vlastní, nebo nacpané imlantáty či botoxem?

Malá technická – nosit králíka za uši je týrání! Je několik způsobů přenášení a tento jediný ho pěkně bolí. Králíček potřebuje mít vždy podepřený zadek (zadní nohy). Proto je potřeba ho chytnout za kůži za krkem a hned druhou rukou pod zadkem. Nebo jemně za přední nožky a opět hned pod zadkem. Když vidím jak je tahají oni, tak mě bolí vlastní uši :-(

410
LadyXL
Reagovat

408-bohužel Michal to jejich válení neviděl, takže jí to nemohl vyčíst,což je ale škoda, protože ona byla fakt v hysterii a neviděla si tudíž do úst. Nejdřív ho chválí, jak maká a pak v hysterii řekne, že si ještě stihne oškubat vlasy místo, aby dělal něco jiného. Lenčiny poznámky v tu chvíli byly dobré, prostě to byla ponorka jak vyšitá s ohledem na déšť. Jo jen při tom honění králíka a odnášení peřin v dešti mi jaksi chyběla všudypřítomná mamina Lenka? To si nevzpomněla na lůžkoviny? Nějak jsem ji v té době nikde nepostřehla a vlastně nevíme,co dělala…. Jo byl včerejší díl chvílemi nuda, ale štáb to opět mohl změnit nějakými nečekanými např. tresty, úkoly. A co mi vadí, je to, že Monika nedostává práci jako sluha, ale vlastně dělá společnost Adě. Proč nedostala trest? Zpočátku to mamina Lenka „schytala“ za jídlo u stolu při jejích narozkách a od té doby nic…

411
LadyXL
Reagovat

Jo díky za vysvětlení ohledně „mihálnic“. Já mám právě kolikrát dojem, že je má opět nové, hustější než při předchozím záběru! Zvlášť když říká „své“ názory na kameru, tak bývá „vystajlovaná“, i když tedy na Míšu řvala v tom afektu, že se už 3 dny nekoupala…, což je evidentně jen a jen její problém… Zkrátka ji tam máme Barbie na koukání. A ta pusa? Dle mého botox…

412
Ajda
Reagovat

LadyXL,
Lenku jsem taky postrádala, ale ona asi pásla ovce, aspoň to tak vyznělo ke konci.
Úplně jsem zapomněla napsat ústřední otázku – Je Monika sluha nebo není? Porušuje pravidla, když pije s farmářkou a přitom má jíst odděleně? To jejich válení v trojce mohla krásně vypíchnout a rozmáznout Květa. Jenže ta toho není schopná, to je jen druhá mrkací panna :-(

Andrea prohlásila, že fyzicky odhalila už vše a tak na Farmě prý odhalí svoji duši :-))

413
Ajda
Reagovat

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/telerano/67250

Teleráno s vypadnutým Jakubom, Kvetka se očividně dobře bavila jeho ,,prasárnou“ !

Vstupy v 1:41 a 2:06

414
Prochor
Reagovat

Na Kvetce oceňuju že už nechodí do stodoly na jehlách. To už je pokrok.

415
Ajda
Reagovat

414,
souhlas a další pokrok je druhý pár konečně s ní ladících růžových gumáčků :-)

416
koc
Reagovat

musim dat za pravdu vsem kritikum ze Kvetka svoji roli nezvlada .. zda je to nezvladnute dramaturgicky a nebo na to nema nevim ale urcite by se dalo z tech rozhovoru na Farme vydolovat vic :(

417
LadyXL
Reagovat

To by se Laděnce nestalo…, ta by šťourala a šťourala. Podle ukázky je budu napínat, zda nebude zrušena podmínka duelu se stejným pohlavím…

419
koc
Reagovat

417 – asi ano ..

420
RAINMAN
Reagovat

418: Sex much (česky). Aneb too much sex (anglicky). Právě že sexu je tam málo, respektive žádný.

421
koc
Reagovat

http://farma.markiza.sk/clanok-562522-vysledky-vysetrenia-bude-musiet-lenka-opustit-farmu?offset=75#discussion
pani doktorka vypada spis jak zootechnicka ci zverolekarka .. nechapu Lenku ze se do tohoto rozhovoru nechala vmanipulovat .. to ze muzou odvysilat vse co se na Farme sustne chapu ale ze bych jim v tom musela asistovat :(

422
LadyXL
Reagovat

No v tom případě jsem zvědavá, koho si vybere? Doufám, že nebude zase tak „blbě“ čestný, aby si na just vybral chlapa…

423
koc
Reagovat

a jake dostala veterinrka pekne gumaky :)

424
koc
Reagovat

422 – u nej mam strach prave ze te jeho nevinnosti :) ..

425
LadyXL
Reagovat

Koci já taky :-), občas mi svými názory na lidi přijde jako mimoň, z literatury bych ho tím přirovnala ke knížeti Myškinovy z Idiota…
Díky za odkaz – taky nechápu, proč tohle neřešili mimo kameru.Jsem zvědavá, zda to vůbec ukáží ve vysílání. Je to totiž točené už dřív (ale v tomto proběhlém týdnu), v záběru byl Mišo ještě neostříhaný….
Jo obě „holky“ pěkně ladily i s gumáky a deštínky :-))

426
Mikesh
Reagovat

412 – Duši ???? Že by Markíza na chvíli pustila zrnění?

427
Ajda
Reagovat

O genetických testech se v souvislosti s Lenkou psalo hned v začátku RS, ale holt se jim to hodilo vytáhnout až později. Zcela zbytečné praní prádla na veřejnosti, kór v takhle citlivých záležitostech. Doktorka dost mimo mísu, vypadala jak dojička v Slunce, seno…
To spíš měli udělat testy Kubovi na výšku IQ a jeho sociální způsobilost, nebo Rikimu zdravotní test díky jeho morbidní obezitě ;-)

428
Prochor
Reagovat

Na farmě se ukazuje jak to každý bere jinak. Jakub to bral jako příležitost se ukázat jako šoumen. Miky makal a šoumen je od přirozenosti. Michal myslí na dobro farmy ale trochu zapomíná, že bojuje o 50 000 euro. Štefan zase od začátku nemyslí na nic jiného a snaží se to provegetovat a na nic nešahnout. Aďa je mimo a nechává tomu volný průběh.

429
Bobby Brown
Reagovat

Předevčírem Štěvo, včera mě rozesmál Michal coby Slavný lovec Pampalini a Věčný útěkář Králíček. :-D

Pamatujete…? „Pampalinimu stačí natáhnout ruku a už drží zvíře.“ :-)

Hlavně ten závěrečný pokus s dědovou holí a následným sprintem Králíčka opět za skleník. :-DDD

430
jenkaa
Reagovat

Za dnesek zbira body Stevo, jak nedal najevo zadne pocity, ze za nim nikdo neprijel…a za ten golf, Lenka zase s jidlem, kdy balila driv klukum ten bucek nez farmarka, Misko sestrihem:-) ….klidne mohly byt v duelu Monika s Adou.

431
Mikesh
Reagovat

Jojo, Pampalini a neposlušný králíček, to byl největší hit dílu. Teda až do chvíle, než se nám rozparádila emocionálně rozhozená Aduš (proč se asi už 3 dny nesprchovala? – to by se naopak měla několikrát denně, ne?). Její štěkání bylo za 1*, škoda, že si z ní Michal nedokázal udělat trochu legraci, třeba poznámkou, jak jí to hafíkání sluší.
Jak jsem jinak viděl, došla na má slova ohledně vázání snopů – suď bůh, jestli to slovo ti lampioni tam vůbec znají. V každém případě nemají ani páru, jak se takový snop váže, resp. že se vůbec váže. Jsem zvědav, co na to hospodář, zejména až najde obilí ležet na zemi, navíc po takovém slejváku. To můžou klidně vyhodit, ani ta sláma k ničemu nebude.

432
Ajda
Reagovat

431 Mikeš,
co by se hospodář s bandou lenochů rozčiloval. Produkce mu zaplatila, tak si v klidu vypije jedno reklamní, udělá tytyty, sebere pět mincí a mizí ze scény. Abych nezapomněla, ještě těm povalečům doveze koš koláčů.
Čekal někdo tresty? Zbytečné, tato RS snad ani pravidla nemá, pokud nepotřebují nějakou probouzecí akci diváka a vzpomenou si na porušení pravidel. Trojka se nám válela a opíjela, za tu dobu mohli svázat pěkný kus pole. Ale hospodář má pochopení, finále za rohem, obilí mu stejně zaplatili, hlavně ty naše dětičky nerušit v zábavě. A aby toho nebylo málo, máme návštěvní den. Těsně před finále? No a, hlavně že mají co vysílat.
Hodnocení Kvetky – místo červených kalhot to chtělo džíny. Ještě tropy helmičku a koženně holiny místo gumovek a měla krásný safari oufit.
S Farmou se rozloučím v pondělí, víc už neuvidím, ani finále, tak jsem zvědavá, kdo vyhraje. Jediný můj tip je Mišo, no a jako náhradnici mám Lenku.

433
LadyXL
Reagovat

Jo lovec králíků byl super :-), pokus s holí mě tedy dostal. Bylo to jak nahrané, zkrátka i dobře sestříhané. Květka byla…, no nevím už, jak ji popsat. Ksichtíky děsný.
428-Prochore skvěle sesumírované, ještě jsi zapomněl Moniku a Lenku… :-).
Pořád mi vadí, že nejsou žádné větší tresty za porušování pravidel. Teď jim vzal jen 5 penízků,ale podle mne jim měl vzít víc, nebo ukázat, co mohli dostat a odvézt buchty, chleba zpět! Pak by možná i ti, co tam jsou televizí dosazení evidentně jen pro zábavu (Adéla, Štefan), začali skutečně víc makat.

434
LadyXL
Reagovat

Předběhlas mne Ajdo :-). Taky jsem čekala, že se bude hospodář víc rozčilovat, ale máš asi pravdu…. Ale to válení a pití vína bych ostatním (byť už jen dvěma) řekla, či pustila na videu. Ono i to pasení ovcí ve třech bylo zážitek.
Jinak nevím, zda jim ukázal hospodář vázání snopů (tam to nazývali jinak), protože to není tak jednoduché, když to vůbec neznají. Rozhodně mne překvapilo v jak malém množství to váží, protože jim pak došel provázek.

435
koc
Reagovat

krasnej obrazek zni :) .. nalevo je ukazano jak se to ma delat a napravo nakreslil autor to co se mu zdalo ve vizionarskem snu o RS Farma :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Abel_Grimmer_002.jpg

436
LadyXL
Reagovat

Hezký obrázek :-), takové pravdivé…, až na ty snopy. Takovéhle se jim tedy nepodařilo udělat. třeba jim měli tenhle obrázek ukázat :-)

437
koc
Reagovat

vim ze matinka jako dite snopy vazal .. ja to nezazil a asi bych dopadl stejne
divne bylo jak pri pohledu kamery na koseni zdola vypadala pulka seceneho nedozrale .. ale je mozne ze to byl jen krasne zeleny plevel

Reagovat

Skoda, ze farma dopadla jak dopadla. Zadne tresty, valej se tam jak prasata, moderatorka nesympaticka … kua dalo se z toho tolik vymacknout a vsechno zahozeny.

439
LadyXL
Reagovat

437-vypadalo to jako plevel,ono se holt dřívějc chodilo na probírku a tak ho tolik nebývalo. Ale Monča zručně sbírala a vázala i ten :-). Koci dopadla bych stejně, matka taky vázala snopy a vím, že k tomu provázky nepotřebovali. Ale proto jim to měl hospodář ukázat, rozhodně na kameře to nebylo. On to podle mne už taky nikdo moc nezná, jají na to holt stroje a balí to do „sudů“,jak tomu říkám. To byla podle mne chyba, že jim to neukázali a nebo rovnou počítali ti ze štábu, že se s tím obilím dělat stejně nic nebude…. a proto se hospodář dál nerozčiloval a jen to sem tam načechral.

440
LadyXL
Reagovat

438-jo, měli se rozhodnout, zda z toho mít „zábavnou šou“ a pak mohli najmout neznámé herce, kteří by jako byli farmáři a dělali by s naším trojlístkem – Aďou,Kubou a Štefkou šou pro diváky a práci taky jen předstírali, nebo holt po nich chtít práci, dávat jim denní úkoly navíc a to po všech a za každý nesplněný úkol, či jiný prohřešek, peníze z výhry dolů! A tak by se výhra krátila a krátila…. A oni by si hned navzájem ohlídali, kdo jak dělá. Myslím, že by z toho byla hned opravdová reality show… :-). Moderátorku vyměnit ihned po prvním dnu…

441
Dany
Reagovat

Ako mám chápať že sou taký lenivý.len Michal ja pracovitý.

Reagovat

LadyXL (440): Presne tak. Jmenovat se to Pionyrsky tabor, tak bych to pochopil, ale kdyz uz se to jmenuje jednou Farma, tak jsem fakt cekal vic. Sice si stezujou kolik tam maji prace atd. ale jako divak je teda pracovat moc nevidim. Vetsina se tam jen vyvaluje, zere nebo delaji uplne jine cinnosti a kdyz uz dostanou nejakej ukol (praci), tak to dopadne tak, ze 2 makaj a zbytek … a jeste za to dostanou odmenu :D Marne mluvit. Hold i na Slovensku dokazou neco posrat i kdyz proti Prime to neni zas tak hrozny :)

443
Prochor
Reagovat

Včera mně udivilo jak Aďa odpovídala Květce, že všichni pilně pracovali a ani se nezačervenala.
Já bych se jí zeptal, kdo co konkrétně za celý den udělal když je ta farmářka týdne.

444
LadyXL
Reagovat

JOJO, neukazují je všechny při práci a pochybuji proto, že všichni tak makají jako Mišo či Lenka. Pochybuji totiž, že by si nechali ujít, nenatočit Adu zpocenou prací :-)). To ji raději neustále ukazují tu v trakači, tu ležící na louce či záběry do výstřihu…. Rozhodně se umí postarat, aby jí s tou „prací“ vždy někdo pomohl nebo jí dělal společníka :-)

445
kanárek
Reagovat

Lidi, ač z vesnice, vázat snopy jsem v životě neviděla. Natož stavět mandele. Zato matýnek vidím už třetí verzi. Nejlepší byly ty malé kvádříky, z těch se daly stavět pevnosti a bunkry.
Koci, obrázek super, ale pravá strana na alkohol a dortíčky nevypadá .-).

446
Mikesh
Reagovat

Vázání snopů – tak jasně, že to dnes nejspíš neumějí ani dnešní rolníci (i když u těch člováků někde v horách, kam se nedají nasadit stroje, bych tyhle znalosti ještě čekal). Ona je to také pěkná dřina, možná i horší, než samotné kosení, také to vždy dělaly ženský (z mého útlého dětství si pamatuji, že to dělaly i malý holky – u dědečka bylo pole před okny a poté, co obilí pokosil starý Spielvogel, tam nakvačila jeho dcera se čtyřmi Gertrudami ve věku 5 až 9 let a všechny makaly jako šroub včetně té pětileté – to by se modelíny nestačily divit).
Jinak máte asi pravdu, hospodář jim o vázání snopů nejspíš nic neřekl, resp. jim neukázal, že se klasy musejí odebírat a vázat, nikoliv shrabovat jak seno, takže zlobit se mohl jen na sebe. Pokud se pak Getreide už nejméně 50 let kosí jen kombajnem ve stavu téměř přezrálém, kdy se zrno rovnou vymlátí v mašině a sype do vlečky, zatímco suchá sláma vypadává vzadu coby kostka nebo obrovský válec, není divu, že ti mladí nemají tucha o nějakém snopu a stavění mandelů, kde zrno ještě nějaký čas dozrává. Neví to nejspíš ani nikdo ze štábu, protože jinak by nemohl odolat to dát modelínám za úkol a ukázat, jak si s tím (ne)poradí … on by to stejně musel dělat zase Michal s Lenkou, a na to už neměli sílu a čas. Inu, co čekat od štábu, kde nejspíš pracují ty samé modelíny a frajírci, které jsem viděl v Teleránu, kdy jediné, co umějí, je předvádět umělý svět celebrit a klást nejapné dotazy (jen na okraj: smekám před tou Luckou, co mě vyslýchala ohledně Ovčárny – ač o ní nevěděla nic, nabušila do sebe během půlhoďky 6 stran textu, co jsem jí poslal, vyhodila svůj připravený projev, vyhotovila zcela nový a současně mi pak pokládala relevantní otázky, takže rozhovor měl snad aspoň nějaký spád – když teda pominu, že jsem se tam krapet sám zaplétal. Moderátorku jsem však vyhodnotil jako supr profesionálku).

447
Mikesh
Reagovat

432 – Ajdi, přece jen jsem postřehl, že shrabali celkem velký kus pole, a jestli navíc všechny kupky převázali, tak si taky zobli – otázné je, jestli to udělali oni. To v telce holt neukázali (i kdyby to mělo být třeba i zfalšováno střihem; trojka na začátku, uprostřed a na konci pole, mezitím nenatočení místní kolónové) – prostě profíci z Markízy.
Jinak, jako chlap si oblečení nevšímám, to víš, ale tentokrát jesm i já zaregistroval dragounská kaťata a jakýsi nesoulad (nejspíš jí nějaká cikánka vyvěštila, že bez červené ani ránu. Chtělo to krom kožených holin ještě ostruhy (ty by cinkaly místo náušnic) a helmu s takovým tím bodákem, co nosili Vilémovi vojáci v 1. světové.
Takže jedeš na dovolenou, jó? Podle člováků to prý vyhraje Monika, ale to jsou jen takové neověřené hlody. Michal ani Lenka určo ne, slušní lidi tady nevyhrávají.

448
Prochor
Reagovat

446 – Co se tývá vázání snoů, tak mně moravskej děda naučil dělat povřísla, která slouží k vázání. Ale vlastní vázání dělali dospělí protože to chce zručnost. Navíc ze snopů je třeba stavět panáky aby obilí co nejméně navlhlo a naopak aby se nezapařilo. To v tom almanachu nemají ?

449
koc
Reagovat

Stefan si den zvoli za duel … a vypadne … :)
z fotek na Markize se da poznat mnohe .. asi uz tam radeji nepolezu

451
koc
Reagovat

450 – porad doufam ze posledni den to zvladnes jednou delsi vetou ;-) .. ale diky za to shrnuti .. obcas abych nemusel sledovat dily a vyhledavat to zajimave staci si precist tve clanky

452
Kapi
Reagovat

Jsem s dily pozadu, necetla jsem vase komentare. Ale ta Lenka tehotna se vybarvuje opravdu cim dal vic tak, jak jsem ji na zecetku odhadla. Falesna az na pudu! Spravne ji to napsal jakub a ji to vzalo, protoze na to nekdo prisel a ji se zhroutila scena!

Staci se ji podivat do tech mrtvych oci kdyz mluvi, pohybu nebo jak se stale ohani deckama a co vsechno koupi manzelovi. To vse je jen jeji maska smerujici k tomu. aby vypadala jako ta nejskromejsi, ktera si jedina zaslouzi vyhru, protoze se podeli s celou velkou rodinou atd atd…

Doufam ze to nevyhraje ta Lenka. Kdo by si to tu zaslouzil nejvic je asi Stevo a pak asi ta Ada. A to jsem Steva na zacatku odsoudila – ted mu to preju – takovy hrac by byl poklad napr ve VyVolenych!

453
Wally
Reagovat

452- Števo včera vypadl, ten už to nevyhrá

454
Ajda
Reagovat

452 kapi,
Aďa vítěz? Nikdy. U Števa to už naštěstí nehrozí.

Jinak Kvetka – opět originál! Tolik barev na jedné drobné postavičce, to se hned tak nevidí. A opět podpatečky – paráda do stodoly jak vyšitá.
V tom jelitovém kabátě to mírně přepískla, taková zima zase být nemohla. Nechci vidět, v čem chodí v mrazech. Už jen kulich chyběl.

456
Nejvicinfo
Reagovat

451: díky … doufám, že tě uvidím v CZ mutaci farmy, Nova má zakoupená práva a prej se údajně těď připraují castingy … ale víme to jen z doslechu od jednoho redaktora z Tv Noha :-D … tak doufám, že půjdeš a držím palce …

457
koc
Reagovat

456 – jooj .. jeste toho trochu .. me asi v telce neuvidis .. sam sem si to zakazal .. to by byl takovej ficak ze by bulvar nestacil plnit rotacky ;-)

bylo zajimave sledovat promenu Andrey z vysmate na smutnou (mozna i nastvanou)

hmm .. zajimalo by me zda ta ctyrka vi o tom ze je to pro ne posledni tyden .. bere to vcelku rychly konec ..

na Farmare tydne tipuju Lenku a nebo Michala ..

myslite ze bude mit Farmar tydne imunitu? ..

volba prvniho duelanta by mohla byt zajimava v pripade ze nebude i nadale FT v imunite ..

je tady strasne moc variant kdo bude vybran jako prvni a koho si zvoli do duelu .. zalezi na imunite a zda si bude moci vybrat dalsiho nebo jen toho jednoho kdo neni sluha a FT ..

muze si prvni duelant vybrat jako druheho do duelu sluhu ?

vse v nasledujcim tydnu ej velka neznama .. zalezi jak to dramaturgicky zvladnou osefovat aby to bylo pro farmare prekvapive a sokujici

finale bude nejspis ve trojici

458
Ajda
Reagovat

koci,
asi o finále ví, protože Števo litoval, že vypadl těsně před ním.
Myslím si, že už nebude klasický duel, podle slov Miša to vypadá na nějaké losováni, protože v ukázce bylo, jak se rozčiloval, že je to nespravedlivé, takto vypadnout, ale kdo vypadl toť otázka. V pondělí uvidím poslední díl, pak si dávám do poloviny září pauzu od pc a tv.

456,
o Farmě na Nově jsem už slyšela, dokonce snad měla být toto léto, ale finance to zarazily.

459
Bobby Brown
Reagovat

456, 458:
Dobrá zpráva pro Rainmana a jeho fanclub na Panáčkovi! :-)
Tam bych rád viděl všechny účastníky Šéfka! To by byl teprve mazec. Nicméně spokojil bych se s Raimanem a Markétkou, která by objevovala krásu fyzické práce, samozřejmě vždy správně ‚vystajlovaná‘, a já bych měl konečně komu fandit. :-)
Dále bych tam pro zábavu rád viděl Pavla Čutku. A kdyby to šlo, tak ze zahraničních Zoltána, ať to má grády.

460
koc
Reagovat

458 – to mu mohl rici stab .. na Farme se o tom vlastne nemluvilo .. tak bud to nevi a nebo vi ale ignoruji :)

461
Wally
Reagovat

příští týden bude asi mimo všechna pravidla, jak jinak by mohli za týden vypadnout dva

462
Ajda
Reagovat

koc,
zbylá trojka taky mluvila o finále, podle mě to předem věděli kdy je finále. Každý vypadlý duelant vždy psal – farmář týdne a střih. Tentokrát nic takového.
Podle závěru to dokonce vypadá na návrat všech vypadlých a ti by mohli hlasovat, kdo postoupí.

463
koc
Reagovat

462 – tak to s tim ze zustatek (4 ;-)) mluvi o finale si nepamatuji .. v ukazce je videt prvni vypadnuty to mas pravdu ale zda to byla ukazka z pondeli to neni jiste .. to bourani kadibudky sem ani trosku nepochopil :(

464
koc
Reagovat

tedy je tam videt – Jakub (zase adrenalin pro druhe), Richard a Miloš

465
Ajda
Reagovat

koci,
max.délku pobytu jim určitě řekli předem. Kadibudku taky nechápu, ale přišlo mi to, jakoby zametali svoje stopy na farmě. Konec a tak to zničíme, jim přece nikdy na ničem moc nazáleželo, krom nich samých :-))

466
Farma
Reagovat
467
TK
Reagovat

Na začátku natáčení Farmy nebylo zcela jasné, jestli se Markíza rozhodne finále odvysílat jako předtočený díl, nebo živě vysílané finále. Nakonec bude skutečně vysílané naživo. Tento týden nás čeká 5 klasických epizod (jenom ta páteční bude kvůli fotbalu mimořádně krátká), v neděli 4.září pak SEMIFINÁLE a další neděli 11.září FINÁLE. Hned po dvě neděle tak bude Markíza přímo konkurovat Talentu na Jojce.

Kromě toho bude v týdnu od 5. do 9.září do programu zařazeno ještě speciální vydání Bez servítky (obdoba našeho Prostřeno), kde budou vařit soutěžící z Farmy.

468
koc
Reagovat

467 – diky za zajimave info .. pravdou je proc planovat zive vysilani kdyz se jeste nevi jakou to bude mit uspesnost ..

469
eva
Reagovat

Ahojte,Farma je super.Jsem zvědavá kdo to vyhraje.Doufám,že né to trdlo Aďa.Přeji to Michalovi nebo Mamce Lence.Ten zbytek tam byl nějakým omylem.Chomutov cz

470
koc
Reagovat

ve ctvrtek a v patek se vysilaji dily s polovicni delkou

471
koc
Reagovat

Jakub je tedy strasne nadranej .. ani chodit nemuze :)

Reagovat

Nejvicinfo: když to pokaždé vidím ten tvůj „příspěvek“ tak někdy i přemýšlím, že to ještě někdo nevyhodnotil jako SPAM O:-) :-P

474
Ajda
Reagovat

473 Nick F.,
proč hned jako spam? Nikdo z nás se neměl z různých důvodů k psaní rekapů, a tyto stránky slouží od prvního dílu jako základní info, ne každý má možnost sledovat přímo Markízu (já ano:), nebo se mu nechce pokaždé přehrávat díl z archívu. Takže oni si udělají reklamu a zdejším návštěvníkům poskytnou základní info.
Já si je třeba čtu ráda, stručné, přehledné info :-)

475
Ajda
Reagovat

K poslednímu dílu a asi i můj poslední komentář k Farmě :-)

Lenka mi s tím brečením leze na nervy, docela dobrá héééérečka. Pokud budou hlasovat diváci, sedm dětí na krku je velký bonus na výhru. Když Kvetka zdrbla Mikiho, ať sundá brýle, že je nevychovaný, čekala jsem napomenutí i u Lenky. Přišlo mi dost netaktní, že se nedívala u stolu ostatním do očí, ale cpala hlavu kamsi pod stůl.
Emoce vrcholí, Mišo se cítí asi trošku právem poškozený, ale tohle není o spravedlnosti. To, že jsou tam všichni poslední týden pospolu, to se mi dvakrát nelíbí, měli si tu avizovanou „dřinu“ vyžrat sami až do konce. Lenka podle ukázek pěkně vyroste, imunitu má jistou, maska padá dolů, co na tom, že za podobnou buzeraci svorně nesnášeli Michala? Hra je hra a prachy jsou prachy.

476
anja
Reagovat

nejméně třikrát jsem měla otevřený archív markízy, že si tu farmu pustím, když jsem viděla, jak se tady všichni skvěle bavíte, ale nikdy jsem se k tomu nedostala, uf, tento způsob léta se mi zdá nějaký podivný…

Reagovat

Ajda: Tak jen že by, když farmu tak rád a chce lidem poskytnout rekapy, mohl psát články sem. Reklamu by si mohl dát klidně pod článek a nebo do pravého sloupečku s výměnou odkazů. Ale takhle mi to příjde takové nějaké SPAMovité O:-)
Úroveň těch článků je jiná věc, ale tak každý jsme nějaký a mi se třeba nelíbí. ale to je jiná věc.

Anja: Já to asi dvakrát zkusil pustit a přišlo mi to dost na úrovni Baru :-D A když čtu to skvělé bavení tak mám spíš pocit, že to ani moc hra není a o nic tam nejde ;-) Takže ano, toto léto je hodně podivné

Reagovat

Anja: Podzim nám snad spraví chuť ;-)

479
Ajda
Reagovat

477 Nick,
proč ses neozval dříve? Má své stránky, proč psát duplicitně, je to jak to je, přijde mi zbytečné před koncem kritizovat něco, co se tu pravidelně objevuje.
Jasně, je nás tu pár, kteří ač občas je to nuda, jsme vydrželi do finále. V šedi tohoto léta trocha povyražení.

480
TK
Reagovat

473 Nick Flyer:
Spam to není, protože jsme se tak dohodli. Koneckonců odkazy doplňuji také přímo do článku.

Já jsem na psaní rekapů moc chuti neměl, při tom, jak byla každá epizoda zbytečně natahovaná, se ani o čem moc nedalo psát, jako například dnešní epizoda…WTF?
Jak asi bude vypadat to semifinále a finále, když už teď exfarmáři hlasovali o svém oblíbenci?

481
Bobby Brown
Reagovat

Tento díl byl to nejotřesnější, co tam bylo.

475 – ano, přesně tohle mne také napadlo. Jak píšou v diskuzi na Markíze – ona se nikdy nedívá pořádně do očí, resp. na toho s kým mluví, vždy šmejdí očima všude kolem a nebo upřeně zírá někam jinam.

Mně osobně je dost nesympatická a s ní bych měl určitě problémy, její povaha mi dost nesedí. Ale pro mne za mne, ať si to vyhraje třeba Riki, to je mi vcelku buřt.

Reagovat

Mozna to bude znit hnusne, ale taky bych nerad, aby vyhrala Lenka. Ze tam neco udelala je sice fakt, ale jinak mi vubec nesedi. Hlavne teda me docela stve, ze vsichni narazeji na to kolik ma deti atd. Ty deti evidentne chtela mit, tak nevim proc ji vsichni videj za nejakou chudinku. Jinak Ajda to napsala pekne v 475.
Ach jo … no uvidime, kdo to nakonec vyhraje. Mel by asi Michal, ale ten se mi taky nelibi :)

Tohle je snad poprve, kdy nevim komu tu vyhru prat. Mozna Monika za to, ze se tam chovala jako jedina z nich nejvic normalne a ve vcerejsim dile ukazala … (ehm i kdyz mozna ne uplne dobrovolne) :P :D

483
koc
Reagovat

vsimli jste si ze vetsina z toho co povi Stefan ma hlavu a patu .. navic tam jako jedinej hral hlavou .. Monika zacala hrat az na zaver a to jeste jen telem ..
vcerjsi dil byl zoufalej .. nejak se mi to cim dal tim vic zda jako poradnej dramaturgickej nedodelek ..

484
Ajda
Reagovat

483 koc,
Štefan vše mistrně okecá, umí skvěle prodat každou prkotinu, kterou na farmě udělal, ale s pořádnou prací to mělo málokdy něco společného. Škoda prvního vypadlého Mikiho, v tom byl potenciál baviče.

485
jezedak
Reagovat

Na ofic. strankach pisou v diskuzi, ze se toto RS zmenilo v charitativni porad Modre z neba. Vsichni se soucitu dali hlas Lence, ktera jim za to podekovala svym brekotem. Andrae byla do teto RS nasazena primo Markizou, objevi se – hraje v nejakem jejich serialu na podzim. Neco podobneho je ten umachrovany Pišta. Sam si o sobe mysli jak je vtipny, ale je to proste Tanko.

486
LadyXL
Reagovat

Jak jsem měla sympatie k Lence v prvních dílech, tak mne postupně opouštěly…dokonce je něco i na tom, co jí napsal Kuba,až jsem žasla, co vyplodil a že to mělo hlavu a patu. Taky ji začínám považovat za héérečku, která tu svou rodinu tlačí před sebou jako hradbu, aby nikdo neviděl, jaká je. V ukázkách vypadá,že se „rozjede“ a že možná uvidíme její pravou (?) tvář. Já si totiž myslím, že aby ukočírovala tak velkou rodinu, tak musí být nutně i tvrdá a cílevědomá, žádná „slzavá baba“. Taky by si jinak neprosadila, že opustí rodinu a půjde soutěžit.Myslím,že v rodině je ona ta hlava a pěkně tvrdohlavá :-). Zkrátka héérečka a já to proto přeji víc Michalovi, který do toho šel tak naivně s pocitem, že se bude hrát spravedlivě…

487
LadyXL
Reagovat

Týdenní pobyt vypadlíků tedy dost dobře nechápu… Pozornost přeci má být upřena na finalisty a ne na blbnoucí (trapně) ožralky. A práci si měli „vyžrat“ všechnu sami. Po zvolení farmáře týdne měli odjet… Ale líbí se mi podmínka – sluha na celý den a dělat vše včetně jídla. Jsem zvědavá na Aďu.
No a jestlipak budou pak určovat duelanty zase exfarmáři ? Připomíná mi to Trosečníka a jeho porotu…

488
koc
Reagovat

484 – jed uz na dovcu :) .. stejne je tam Stefna nejsympatictejsi .. vceresji zpoved Michala byla uplne mimo .. ten kluk je az ukazkove naivni :(
487 – taky se mi to nelibi .. ale pravdou je ze co by sem tam asi v te ctyrce delo ? .. nic .. byl by to ten nnejnudnejsi tyden

489
koc
Reagovat

jeste jedan vec .. jak se zpocatku kameramani drzeli pri sprchovani zne zpet tak vcerejsi zaber na Moniku byl vic nez odvazny .. pri zaberu zespoda sem cekal kdy se nataceni zmeni v kolonoskopii ;-)
jinak pri nataceni vcerejsiho dilu byla Kvetka hodne nestastna ze musi zvladat opile exfarmare kterym o nic nejde a delaj jen bordel

490
LadyXL
Reagovat

Jo ty záběry ze sprchování byly hodně odvážné. Jestlipak tušila Monča, co vše zabírají??? Vždyť nebylo ještě 22hod :-)).
Joj, Květka byla hodně nas….,když žádala aby se chvilku soustředili atd. Moc nechybělo a vybuchla (možná to i udělala mimo záběr, Kubův výstup mi přišel sestříhnutý). Ale co se diví? Vzali je tam na dovolenou…, tak si užívají.
Co by se v týdnu dělo? No pracovali by a konečně i Aďa na plný výkon…. :-)).
Nevšiml si někdo Lenky během toho blbnutí kolem bláta? U kadibudky asistovala, pak ji vůbec nebylo vidět. Líbil se mi Martin, prostě se sebral a začal se bez řečí starat o dobytek a ne o svou zábavu.

491
Ajda
Reagovat

488 koc,
Števo mi nesedí, je v něm nějaká zákeřnost, ale co, už ho neuvidím a ty si ho užij :-)
Jedu až večer, nechce se mi balit a furt někdo ještě něco chce a otravuje, tak to nahážu do kufru odpoledne, stejně letíme až ve čtvrtek, času dost :-))

492
Mikesh
Reagovat

Včera fakt hnus, hošíci (známé firmy) se předvedli. Tentokrát, aspoň doufám, jim to nejspíš nepředepsal scénář … tak jak tomu bylo u tzv. sexu na farmě … ale tvrdá realita, opravdu borci.
Kvetce schází nadhled a úroveň, srovnat přiopilé blbečky se dalo udělat elegantněji.
Tak čestnost a rovné jednání je „ukázková naivita“, jóóó? A já myslel, že to je ctnost … njn, jsem už starý a konzerva. Pravdou je, že se mohl Michal trochu krotit, ale v zásadě měl pravdu, pánové se holt projevili gentlemansky a dali hlas spíše dámě, teda mamině. Když už teda pominu, že vybírali lidé, z nichž mnozí na farmě moc nepobyli a tak neměli podle čeho vybírat. Čistě moje spekulace – Markíza se s účastníky výběru domluvila, aby to nedopadlo skandálně, protože jak Števo, tak Jakub žádným sociálním cítěním ohroženi nejsou, ti by jasně vybrali Aduš (a nejspíš i Miki). Takže podle svého volili akorát londýnská Lenka, Riki a nejspíš i Martin.

493
koc
Reagovat

492 – ano .. naivni je si myslet ze dostanu hlas protoze sem nejvic delal :) .. o tom tato hra rozhodne neni

494
Bobby Brown
Reagovat

No tak jestli bych si měl vybrat mezi Štěvom a Mikim, tak Štěvo!
Mikiho „humor“ mi opravdu nesedí, ale proti gustu žádný dišputát. Štěvo mne kolikrát pobavil. Jestli je zákeřák, to nevím, ale tady bych to jako zákeřnost nehodnotil. On svojí strategii popisoval na kameru, narozdíl od jiných, co se tváří jak Matka Tereza, ale přitom jim jde o ty prachy úplně stejně a Lenka by pro to udělala i salto na motorce, kdyby jí to zajistilo postup. Samozřejmě by to pak náležitě oplakala.

Co se Mikiho týče, tak ty jeho vylomeniny jsou jen sranda za každou cenu a jeho přístup ke zvířatům ve stejném stylu. Už minule měl štěstí, že ta kráva má rohy dole, jinak měl po ledvině. Copak se zvířata pleskají vší silou po kejtách a po hlavě ve stylu „Hey Nigga!“? To ať si nechá do klubu, nebo kde to hraje.
A teď to zopakoval stejně, když přistoupí ke zvířeti zezadu a jebne jí po kejtě a pak tahá za cecek – no je to normální? Jakože fakt vykůlená sranda. :-/
Škoda že Farma nešla ještě dál a nedali jim na starost býka – myslím, že na „Hey Nigga!“ by byla promptní odpověď a nebyla by to Aďa, kdo by se válel v bahně.

A to nemluvím o kopající krávě a těhotné Lence, která se tam sveřepě ochomejtá. Si nedovedu představit, že by tohle dopustil zaměstnavatel. To by bylo správní řízení jen by to fiklo.
Ale co, oni tam jsou na své triko, tak je to jejich věc.

Jestli by měl někdo vyhrát, tak ta zvířata za to, že to tam s těma úchylama vydržela. Až na Králíčka Útěkáře, ten toho měl zřejmě plné kecky. ;-)

495
koc
Reagovat

pat a mat hadr :) .. cekam kdy si ufikne frndu

Reagovat

koc: :D
Jinak dneska uz to nebyla ani nuda, ale spis pekna traparna :(

497
Mikesh
Reagovat

Bobby, shoda. ostatně, on se Števo časem dost zmírnil, takže vůči němu hlavní jen v tom, že ostal lenivý ako prasca, ale zpochybnit Mišovu prácu vedel.
Hihi, Aduš si trúfala zvládnout všechno sama, ještě kdyby se tak uměla chytnout sekyry či pily tak, aby tím neohrožovala nejen sebe, ale u všechny okolo. Její pílenie dreva bylo prostě boží.
Michal je trulo, nejvíc by je položil, kdyby místo vlastní aktivity dělal jen to, co mu Lenka nařídí … v tu chvíli by šly všechny všichni do kopru. Stačilo by, aby nezatopil, a jaká by byla Aduš i se svým vypékáním, kde ji těsto stejně udělala Lenka mamina. Místo toho vyžalovávání se, čímž si všechny popuzuje, měl zaujmout pozici mrtvého brouka, ochotného vstřícně dělat všechno, ale tak nějak po jejich; na všechno kývat a nedělat nic.
Líné lemry nezklamaly, Jakubko, Riki, Lenka a samozřejmě Monika.

498
LadyXL
Reagovat

494-nezbývá než se pod to podepsat!! Přesné, výstižné ohledně Štefka a Mikiho. Rozdíl mezi nimi já vidím v tom, že Miki by možná víc vzal za práci, ale je otázka, zda by po jeho „humorných“ zásazích ohledně zvířat bylo o co pečovat a zda by měli kde bydlet… Jeho „humor“ se mi taky nelíbí, je přesně takový – no za každou cenu se musím „bavit“… Postřeh ohledně Lenky – už déle se divím, že se pohybuje kolem kopacích zvířat! a to dokonce dobrovolně. Dnes předvedla okázalé vynášení hnoje od prasete…. A to zjebání Michala mi přišlo takové účelové jakoby pro okolí. Prý ho sháněla hodinu či co, ale neukázali to a hlavně – měla tam Moniku, měla tam Aďu – k té by se jistě přidal Miki a pomohl by jí.
Hej- co to tam pronesla Kobra za hlášku dne? Já sklerotik zapomněla, co to bylo….

499
LadyXL
Reagovat

Jo kdyby to bylo aspoň trochu spravedlivé, tak by měla Aduš dostat trest, protože neplnila svůj úkol ani na 50%. A to specielně v kuchyni. A nebylo vidět, že by jedli sluhové jinde. Mimochodem – Monika nedělala snad vůbec nic! Tak jsem na ni zvědavá dnes.
Řezání a štípání – to nemělo chybuuuu!!! Prostě blondýna v akci :-)). I při kosení to vypadalo na useknutou nohu vedlestojícího…. :-)
Michal – měl by dodržovat to, co říkal Lence – bude poslouchat jen a jen její příkazy a ty dělat, nic jiného! Takhle si každý navíc zvykl, že udělá, co se mu řekne a ještě dost věcí automaticky sám od sebe.

500
Kacka
Reagovat

Ahoj, mohla bych se zeptat, co nosí soutěží na krku v těch pytlíčcích…Farmu sleduji od začátku ale tohle mi ňák uniklo, děkuji

501
aneta
Reagovat

Ahoj,co to Kobra říkal o tom,že tam jsou těhotné dvě??Lenka a kdo je ta druhá??

502
koc
Reagovat

500 – porty na zaznam zvuku
501 – kravka

503
aneta
Reagovat

:-) aha

504
LadyXL
Reagovat

502-a možná náhradní baterky

Ještě ale něco řekl, co sedlo jak pr..l na hrnec a já ne a ne si vzpomenout. Vím jen, že to bylo v kuchyni a bylo to buď Adě nebo Lence. Nevzpomeneš si Koci?

505
koc
Reagovat

myslis ze ji vymeni za dve tavy ?

506
Wanna be your monster
Reagovat

Miki a Kuba jsou nejvíc trapní „baviči“, stejně nechápu, na co tam zůstávají celý týden.
Nejradši jsem měla Števa a jeho humor, za nějakého křiváka ho teda nepovažuju.
Ze zbývalých přeju vítězství Michalovi, ale ono je to vlastně celkem jedno.
Nevíte jak opožděně se vysílá farma? zajímá mě, jestli vypadlí hráči, kteří se vrátili, už měli šanci předtím vidět nějaké díly.

507
koc
Reagovat

506 – minimalne jeden tyden videt museli .. tedy alespon prvni dva vypadlici .. myslim ze to melo 3- 4 tydny predstih

508
LadyXL
Reagovat

nene ťavy to nebyly…. já snad budu muset zkouknout záznam…, bylo to tak někdy v půlce. určitě během toho rána, jak se tam Aďa ploužila….

509
LadyXL
Reagovat

už jsem to zjistila!! – Lepšie si pokecám s kopírkou ako s těbou :-)) To byla hláška dne – podle mne.

510
Bobby Brown
Reagovat

506 Monster:
S jakým zpožděním nevím, ale na Markíze a Facebooku Farmy lidé psali, že byli na té farmě a už tam nic není. Dokonce dali i odvolávky na to, kde to je. “ Pokud bude finále live, pak museli dát pauzu a finále bude někde ve studiu, nebo fakt nevím.

511
Bobby Brown
Reagovat

509 LadyXL:
Jo, u toho jsem si taky poprskal monitor. :-)

512
LadyXL
Reagovat

511-no vidíš, já taky poprskala telku a pak jsem to zapomněla… uff, skleróza. Já bych tam asi nemohla být, já bych zapomínala jít dojit :-)

513
Bobby Brown
Reagovat

Po zhlédnutí krátké upoutávky na dnešní díl na stránkách Farmy se mi udělalo nevolno.
A jak tam kdosi vzpomenul – du blejt!

514
Prochor
Reagovat

Michal podcenil pravidla hry. Totiž že farmáže týdne vybírají soutěžící. Takže je chyba si to u nich rozházet.

515
Prochor
Reagovat

Riky se z té židle snad celý den nepohnul. To je fičák.

Reagovat

Zacinam cim dal tim vic prat tu vyhru Monice :) Sice nam v tv neukazujou moc jak pracuje, ale kdyz o ni ostatni tvrdej, ze dela, kdyz se ji rekne a nefrfla, tak at si to odnese klidne ona :) Rozhodne mi z te ctverice vadi nejmin.

517
Prochor
Reagovat

516 – Dneska mi Monika vůbec nevadí. Docela makala a nekecala.

518
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadá, že dítě Lenky dostalo slušný příděl alkoholu. Ale Lenka to neřeší – hlavně si to užít.

Reagovat

Lol tak Lenka v ukazce na pristi dil … no comment. Vybarvuje se cim dal vic … bleeeeeee

520
Milan
Reagovat

Tak nám Lenka předvedla part, za který se může jen a jen stydět.

521
Prochor
Reagovat

Čerstvý drb z Markízy – Miky a Aďa to asi dávají dohromady:
video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/reflex/67618

522
LadyXL
Reagovat

516,517 – jo včera Monika fakt mákla.V kuchyni vše zvládla. Okolo toho tolik už nedělala, ale jo souhlasím, den služky se jí povedl.Jenže jinak moc nesouhlasím s hodnocením… Zejména od vypadnutí Kuby a pak Štefka se hlavně točí kolem Adi, protože ví, že tam jsou sympatie. Blbne s ní, tu ukáže víc než i Aďa atd. Jak ji poslední 3 díly pozoruji, tak je docela velký hráč. Je „nenápadná“ a zároveň je vidět. Nesnaží se moc zapojit do konfliktu, když se jí řekne (!), tak práci udělá a neokecává to. Sama od sebe ale raději někde blbne. Včera to tak nějak naznačil Riki – vypadá a říká, že tohle a tohle nedovede a pak, když je nucená to dělat, tak jí to jde až zázračně dobře…
Je mi tedy nesympatická, ale to je moje věc tak říkajíc…, takže pokud by vyhrála ona po vypadnutí Michala, tak by mi nakonec asi nejméně vadila. Po té včerejší ukázky plačící „Madony“ mi bylo na nic! Takhle se ponižovat! A osočování Michala slouží k tomu, aby ještě víc proti němu popuzovala, což už nedá moc práce.

523
koc
Reagovat

dnes je Farma uz od 20:00 a jen polovicni delky ..

524
LadyXL
Reagovat

dík za upozornění Koci

525
Bobby Brown
Reagovat

Tímto posledním týdnem to Markíza totálně zazdila. To už ani nemá smysl komentovat, bo není co. Totální chaos. Pravidla žádná. Jak jsem ze začátku tvrdil, že to chce klid, že se jedná jen o reality show, tak beru zpět a …

Pro SUNíčka:
Do RS diáře si můžeš napsat novou událost – Markíza vynalezla nový formát s líbivým názvem:
SHIT SHOW!

526
LadyXL
Reagovat

525- :-D
Na slovenských diskuzích to vře a bohužel v nějakém bulváru otiskli rozhovor s jednou osobou a podle těch titulků je to jeden s finalistů – zřejmě (a není to mamča). Tak si říkám, že to možná vše byl cíl Markízy.Lidi jsou naštvaní a zatím se ale dívají dál, bo si myslí-doufají, že dojde ke změně … jenže asi nedojde a tak to Markíza projede. Lidi se domlouvají, že pokud bude sms-kové finále, tak že hlasovat nebudou.

527
Bobby Brown
Reagovat

526 – Ano, budeme čumět až do konce. Tomu se říká televizní masochismus. ;-)
Oni se domlouvají na SMS NEhlasování v případě, že nebude ve finále také Mišo.
K diskuzi na Markíze – inu, žumpa pořad, žumpa diskuze, to dá rozum. :-)

Ale abych nebyl jen negativní, v tomto díle mě rozesmála Aďa. Ona tedy už tím řezáním dřeva. Ale teď si na ní smlsli a to jak tam říká „Sorry Mišo“ a začne se dementně chechtat, tak to mne rozsekala! :-D
A jak to tam ještě několik sekund nechali běžet, byť raději bez zvuku. :-D
Na Markíze to kdosi okomentoval slovy „Tlemila sa ako E.T.“ :-DDD
Kdo viděl ítýho pochopí, jak trefné to bylo. ;-)

528
LadyXL
Reagovat

527-jo, chrochtá jak pašík. už jsem si všimla, že při smíchu používá nos. Evidentně jí vadí botox ve rtech. A tenhle záběr, ten byl za všechny prachy :-D! Já bych k tomu pustila s patřičným původním hlasem „Nastěnku chci za ženu“ chrochro…
A můj momentální oblíbenec Kobra? Opět tam měl hlášku, ale nebudu ji hledat… (a jeho tangáče). Toho, když vidím, tak doufám, že je něčím zase popíchne… No tentokrát ale nevím, nevím. Nechápu jeho striptýz. Je možné, že chtěl štáb trochu srazit ego našim exfarmářům-mužům…:-) (- což se podařilo) a tak ho k tomu ukecal. A Aďa se zase tak moc nebránila, jít mu mýt záda….

Reagovat

Hmm ta dnesni pulhodinova farma bude zase asi pekne o nicem, kdyz vezmem, ze uprostred a na konci poradu bude 5-10 minut reklama.

530
koc
Reagovat

529 – snad jen jedan :)

dal sem si dneska prvni dil (predstaveni ucastniku zajezdu) a prekvapil me Martin kdyz velebil Kadafiho jako svuj vzor :o ..

Reagovat

koc (530): Hmmm budu muset taky zkouknout, protoze uplne prvni dil jsem nevidel.

532
Bobby Brown
Reagovat

Mně to třeba divné nepřijde. Tak to občas bývá, že v některých diktátorsky vedených režimech se některým lidem (teď mluvím o těch zvenčí) líbilo. Byl pořádek a věci vcelku fungovaly. Sám jsem měl za spolužáky děti, které měly táty montážníky na stavbách po světě, tj. i v Libyi. Dokonce je do té Libye za nimi pustili (a zpět). Vcelku dobré reference. No a kolik lidí s láskou vzpomíná na dovolené na Kubě, že.
Navíc, on o tom mluvil (pokud si dobře pamatuju) v souvislosti s absencí Američanů v těchto končinách – „poslední ráj na zemi, kam nevstoupili Američané“, tak nějak to říkal. No, a ruku na srdce, v tom měl pravdu, tedy až do teď.

Reagovat

No rofl ty duvody, proc ma odejit ten a ten :D
Lol a proc nekdo musi udat duvod a nekdo zase ne ? WTF ?

Ale teda … nechapu to natahovani. Koukam, ze nekdo se na posledni chvili rozhodnul, ze to proste bude takhle. No at jdou do … :D

534
Milan
Reagovat

Slova soudu o jízdenku z Farmy:

Miki – Michal
Martin (KoBra) – Andrea
Lenka – Monika
Riki – Michal
Jakub – Monika
Štefan – ?

Počet hlasů pro sluhy:
Andrea – 1x
Monika – 2x
Michal – 2x

Z boje o slušnou částku odchází (bude to Michal)

535
Prochor
Reagovat

Štefan jde po Míšovi od začátku takže je to jasný.

536
Farma
Reagovat

Z diskuze na Markíze :)

011-09-01 22:10:58 | Deny
Tlustý som ako súdok piva, na záchode to ťažké býva, vtáka si už dlhé roky nevidím, preto jednoducho Mišovi závidím. Aký som tučný, taký som hlúpy, moje „vzdelanie“ ma vždy zarmúti. Hádajte všetci spolu kto som? Vyzerám ako keby „v tom som“.

537
Mikesh
Reagovat

536 – tak tohle jsem tam už nenašel, cenzořisko tam zřejmě řádí jak černá ruka, ale v podstatě je to nejtrefnější vyjádření na Rikiho. Naprostý nefachčenko vyhodnotí nejpracovitějšího člověka jako nejméně schopného pro farmu. Takže za 1* tentokrát jen Martin s vyhazovem Aduš, ten se aspoň nemaže.
Překvapil Kubo, že jmenoval Moniku – že by pomsta za to, že jej vyřadila v souboji s Aduš? To asi těžko, takže překvapení. Markíza se jinak snaží napínat (jako vždy, skutečnou práci odbyla, takže o stáčení medu zase nic, to se toho teda diváci o práci na statku opravdu hodně dovědí), takže rozhodnutí Števa až zítra, hm. Podle náznaků půjde Monča .. to je možné, že se Števo tentokrát pochlapí a nenechá na sobě, že zrovna on vyhodil soupeře.
Slováci jinak na diskuzích děsně zuří, Markíza si to u nich pěkně polepila. Teď už si podávají dokonce i Kvetku, zatímco přestali se svými protimaďarskými výpady u Moniky.

538
Mikesh
Reagovat

532 a předtím:
Ad Martinovy názory na Libyi – pokud sledujete zprávy a aspoň trochu o nich uvažujete (tj. nenecháváte si pouze nalít do hlav ten hnus, co do nás hustá média), pak musíte vyvodit, že tam jde o hustou dacárnu. Je to jasná agrese s cílem uloupit ropu (jsem zvědav, kdy usáci vtrhnou do Venezuely). Kde asi tak vzali rebelové zbraně – koupili je v místním konzumu? Tanky a děla taky? Britové už dokonce měli vytištěné libyjské peníze – myslíte si, že taková věc se dá vyřídit za týden? To si fakt nedovedete spočítat dvě a dvě? To je tak průhledný, že člověk jen žasne nad tou drzou prolhaností. Jenže, proč ne,když lidi jsou tupci a za pravdu berou to, co jim řeknou v telce. Martin aspoň ví, o čem mluví.

539
koc
Reagovat

kdyz uz tam byla dosazena postava majitele farmy, ktera mi od pocatku vadila, tak mu taky mohli vymyslet mensi vstup s tim ze by vybral jednoho ktery postoupi jako druhy do finale a o tretim by se rozhodovalo v duelu .. tento vyber zda se mi ponekud nestastny at uz vypadne kdo chce ..

540
LadyXL
Reagovat

Hlasování – celý tenhle proces se mi nelíbí, je silně nespravedlivý ve všech směrech, protože v úzké skupince lidí skoro polovina je ze showbusinessu a tudíž spojená s Markízou tak či tak (Aďa, Miki, Štefan a i Riki).A to neznáme případné příbuzenské spojení některých dalších… Jde o to, že jednak se někteří znají, případně rozhodně o sobě slyšeli a v budoucnu doufají třeba v nějaké další kšefty (tohle tuším zejména u Rikiho,který proto volil Míšu, navíc bude nejspíš zahleděný do Aduš či Monči) a na druhé straně jim může snadno štáb „diktovat“ třeba, jak hlasovat.Tohle, mám dojem, nastalo u Jakuba.Potřebovali, aby to bylo dramatické … Podle mne fakt vypadne Michal, podle ukázky už nebyla Monča ubrečená a Michal se tvářil tak…,no prostě že je to jasné, koho vyhodili…
Nelíbilo se mi, že Květka někomu říkala,podle čeho má hodnotit (práce…) a někomu říkala rovnou o vyhazovu a sympatiích. Někomu odkývala hned jeho volbu, někoho se snažila jakoby zviklat (Lenku-Angličanku).

541
LadyXL
Reagovat

k Michalovi – to co říkal Miki je zdánlivě pravdivé – že by mu lidé utekli z farmy.Ale já myslím,že by utekli ti, co nejsou zvyklí poslouchat a pracovat.Že mezi ně nezapadl? Že by jim rozvracel kolektiv, morálku?Ehmm, jakou morálku…?Kolektiv, který se akorát shodne na chlastání, vyspávání.Tihle „kámoši“ nebyli schopní vyhnat včas Jakuba z postele!Takže jim vlastně překážel jeden z mála pracujících,který jim vše řekl do očí.Že říkal,co právě udělal?To nebyla samochvála,tohle tam zvládali jiní!! A neprávem. On jim jen sdělil, co dělal, či udělal.Celé to ale zavinila produkce nejasnými a nedodržovanými pravidly.Zkraje postraší Lenku za sezení u stolu v roli služky a pak už nic takového neudělali (vyjma nahraného souboje).Tím povolili, že na Farmě zavládla v podstatě anarchie a nikdo si nic nedělal z úkolů atd. No a tenhle poslední týden to dodělal…. Zkrátka – pro mne je Michal morální vítěz!!

542
pfs
Reagovat

Michal je parní válec. Nekouká nalevo napravo, vidí jen sebe jako středobod světa. Sice maká, ale s lidma to vůbec neumí, což ho bude velmi v životě limitovat. Jako šéfa bych ho nechtěl ani jako zaměstnanec ani jako zaměstnavatel. Jeho přístup totiž vůbec nemotivuje podřízené.

Do hlasování u Kuby určitě zasáhla režije, aby dodala na dramatičnosti. Ani vůbec neuměl vysvětlit, pro hlas Monice dal. No a protože Štefan dá tutově Michala, finálová trojka je jasná.

543
Mikesh
Reagovat

LadyXL – perfektní rozbor, deset palců nahoru! Včetně podivného chování Kvetky při vyřazování.
Co se týče rozboru od Rikiho … ale přesně takhle postupují všechna dnešní média, ať ji mluví o čemkoliv. Pomíjejí podstatu věci (o té se nemluví), za to se používají vágní sdělení, které se předkládají jako validní argument (rozvrací morálku, nezapadl do kolektivu … hm, odkud to jen známe?) To by musel být opravdu silný jedinec, který by tohle zvládl a navíc by musel dostat prostor k obraně (Michal silný je, prostor moc nedostane). A většina lidí vezme za své to, co se jim řekne, protože většina z nich nepřemýšlí. Nicméně, reakce Slováků v diskuzích se mi líbí, ti se vůbec nemažou a Markíze to natírají.
Licoměrnost Aduš, zejména pokud mluví o tom, jak to tam celé pěkně zvládala, byla nezměrná. Ta má jedinou kliku, že ji lidé berou jako pěknou holku, takže ji ve svých komentářích šetří (anebo to cenzor bryskně maže).
pfs – s Michalem by se právě pracovalo perfektně. Kdo je ochoten makat, má v něm bezvadného šéfa, protože on nejen že maká sám, ale má to i dopředu dobře vymyšlené, takže úkoly by měly smysl. A pokud by jej nikdo nesabotoval, tak by si jistě odpustil i to své frflání.

544
Bobby Brown
Reagovat

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/telerano/67666
1h 23min. – zde Štěvo potvrzuje, že Lenku dali do finále kvůli dětem, aby měla na jejich výchovu.
Hm, ona se ale ohání koněm, to je spíš drahá hračka, než investice do výchovy. Ta měla opravdu jít do pořadu Modré z neba.

To mi přijde smysluplnější ty peníze investovat do podniku, který mne pak bude živit, jako chtěli Michal a Monika.

Lenka už podnik má –
Teď už jenom toho koníka. A tak ať si ho užije.
Ale že by na výchovu dětí neměla, to mi opravdu nepřijde – doslova tam píše „Kvôli veľkému záujmu, sa stáva, že na jeden termín sa nám hlási viac pobytov.“ No tak asi nouzí netrpí, ne.

545
Prochor
Reagovat

Malou část viny si Michal nese sám. Přeci jen se mohl snažit víc se otevřít a získat si alespoň někoho na svou stranu. Třeba když si stěžoval že ostatní neví co by udělal s penězi tak proč jim to neřekl když věří, že by to něco změnilo v jeho prospěch. Nemusí se hned chovat jako oportunista a říkat něco jinýho než si myslí. Na druhou stranu nevěřím, že by morální motivace měly na tu cynickou sebranku nějaký vliv.

546
koc
Reagovat

tak mam smolika :( .. toto mi ukazuje web Markizy :( – Bohužia sa vyskytol problém s lokáciou Vášho počítača. Váš počítač nebol nájdený na území Slovenskej republiky

547
Bobby Brown
Reagovat

koc – tyto hlášky se dávají na licencované pořady, to samé mi to hlásilo při hokeji. Ale tohle normálka šlo, tak nevím, co teď blbnou.
Ten hokej jsem řešil prostřednictvím pirátského on-line vysílání. ;-)

548
Bobby Brown
Reagovat

Na oficiálních stránkách Farmy už dali jiná pravidla – už se tam hovoří o SMSkovém hlasování. No vida, jak se nám to za pochodu mění…

549
koc
Reagovat

547 – jj to znam .. nes sem nasle o vikendu online zavody F tak sem malem propotil gate :) .. ale nasel sjem .. Markizu se mi rozhodne hledat nechce .. nejdriv sem byl nastvany kdyz azedla voyo a abych to mohl seldovat musel jsme se zaregistrovat .. slo to cca 14 dni a ted zase blokujou ip mimo Sk .. je mi jich docela lito :( .. sice ze me nemaj zadnej peniz ale i tak to nastve

Reagovat

No loool 15 minut a je zase konec. Nechutny natahovani, kreteni :(

551
Prochor
Reagovat

Vypadá to, že druhá finalistka je Aďa. Absurdní pravidla nadiktovala absurdní výsledek.

552
Petr ŠIMEK
Reagovat

Totální zklamání při hlasování o postupu do finále.Totálně nikdo nepochopil o čem ta farma byla.Všichni hlasovali buď podle sympatií nebo ze soucitu.Nechápu proč se tam někdo snažil starat o zvířata a farmu když nakonec rozhodlo kamarádství a oblíbenost.Jediný kdo opravdu plnil úkoly a šel za smyslem této soutěže byl Michal!!!A pro mě je to vítěz.Nevím proč o postupu nerozhodovali nezávyslí např.hospodář nebo diváci.Byla to totální fraška a je zase vidět jak my pánové ve společnosti žen přemýšlíme jen jedním a ne objektivně.Jediný kdo trošku překvapil byl Jakub o kterém jsem myslel,že vyloučí Michala.Jinak o postupu rozhodli ti,kteří už e na farmu neměli vrátit a jediné co předvedli byla totální předpojatost a bordel.Konec mi přišel jako mejdan jedné velké party,která tam akorát dělala bordel a ničila věci.

553
Miaa_78
Reagovat

Naprosto souhlasím s 552, pro mě je vítěz Michal. A strašně mě to hlasování zklamalo :-(((, ale dalo se to čekat od takových lidí. Ta soutěž nebyla o kamarádství
a družení, každý tam šel sám za sebe, ale to tam asi plno lidí nepochopilo. Michal nechal za sebou na farmě plno práce, která je vidět.

554
Petr ŠIMEK
Reagovat

Přesně.Souhlasím s 553.Nejvíc mě naštvalo jak všichni otevřeně prohlašovali necháme si tady Michala,aby tu měl kdo pracovat a plnit tyhle úkoli.A když už nebylo potřeba tak ho totálně vyšachovali.Ale je to přesný obraz toho jak funguje dnešní společnost,jen málokdy jedinec něčeho dosáhne i když plní to co má,konexe a zákulisní praktiky jsou silnější.

555
Bobby Brown
Reagovat

Jsem zvědav, zda bratia Slováci dodrží to, co tak rozhořčeně vykřikují na Markízovské diskuzi, a to, že nebudou posílat žádné SMS pokud vypadne Mišo.
Uvidíme, jaké nakonec budou statistiky.

556
RPeterR
Reagovat

Keďže pomer ľudí na online diskusii (rádovo desiatky až stovky) a pri televíznych obrazovkách (rádovo státisíce) je tak trošku valcujúci, tak si nemyslím, že sa bude konať nejaký bojkot hlasovania… Väčšina ľudí čo pošle SMS do takejto nič-neriešiacej súťaže aj tak nenavštevuje diskusie na webe :)

557
Kika
Reagovat

Mrzí mě , že Michala tak zbytečně z toho boje vyřadili:( Myslím, že by si to zasloužil,i když někdy to přeháněl zbytečně,ale jen kvůli pár výbuchů ho odsoudili a to se mi nelíbí!!!Nejvíc tam makal a byl skoro pořád sluhou a to se projeví na každém. Je to škoda byl by to zajímavý a napínavý duel!

558
Kika
Reagovat

Pro mě je vítěz MICHAL byl to jediný člověk,který by se dokázal sám o tu farmu postarat za každých podmínek!! Ti lidi jsou opravdu snadno ovlivnitelní a bylo to dost to hasování ubohé!! Všichni hlasovali jen podle sympatie nechali si ta jen ty baby,které se jim líbili a dělali snim různé věci,kdyby Andrea nebyla hezká a nebaila se s nima tak moc tak by to dopadlo jinak celé to hlasování!!! Tady jde vidět jak Michal jen zneužili k práci aby si nemuseli ušpinit ruky-ŘíKALI ŠAK necháme si tu Michala ten všecko za nás udělá a pak mu bodli nůž do zad!!! Ani se tomu Michalovi nedivím,že mě takové výbuchy na ně ..Pro mě je vítěz jedině Michal!!!!!!!

559
Kika
Reagovat

Petr Šimek má naprostou pravdu!!! To hlasování byl naprostý PROPADÁK!!! ti co vypadli už na tu farmu neměli chodit a ani se tam vracet,nechápu jak mohli dovolit že budou hlasovat o osudu těch tří lidí vypadnutí sutěžící tam muselo být jasné že vyhodí Michala,který byl nejlepší a nejví dřel!!! Tohle to tam fakt zničili režisér a ostatní co tvořili tenhle pořad!!! Měli jste oslovit nezávislé lidi jako je ten hospodář nebo opravdu nechat hlasovat veřejnost!! Bylo by to mnohem zajímavější!! Takto to vypadá že trochu že ste to udělali schválně aby Michala vyřadili!!

560
Wally
Reagovat

možná, kdyby hlasování bylo tajné tak to dopadne jinak, ven mohla jít Monika a Lenka by nebyla ve finále

561
koc
Reagovat

nezapominejte ze podobne byl vyhozen i Richard .. ale proti tomu nikdo neprotestoval :)

562
Wally
Reagovat

a kdyby to bylo veřejně tak to mohl být někdo jiný

Reagovat

Sakra, kouknu do programu nahodou a kouka, ze dneska je semifinale :-O

564
Bobby Brown
Reagovat

561 – pravdu díš, tohle jsem připomínal bratrům na Markíze diskuzi.

Kika – už na začátku jsem upozorňoval, že to není o „Farmáři roku“, ale RS, takže se dá očekávat ledasco, hlavně se musí něco dít. Ten závěr proběhl stejně i v jiných státech.
Co mi však vadí, je naprostá absence pravidel. Pak se to totálně zvrhlo a že Aďa, a vlastně i Lenka, nedodržely pravidla, to už nikdo neřešil. Pak je to ale bordel, ne pořad.

Pořád si říkám, že si všichni nastoupí s karnevalovými čepičkami a zafoukají na frkačku a zakřičí „Apríííííííííííl“.
Protože tohle už je opravdu chaos a nějak si nejsem jist, jestli je to pořád ještě RS, nebo amatérské divadlo, kde poslední týden byla improvizace a volná ruka.

565
Bobby Brown
Reagovat

Něco na odlehčení.
Pokud by Farma trvala ještě měsíc, možná by to dopadlo nějak takto:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HNMq8XS4LhE

566
koc
Reagovat

565 – ty si vul :D .. tak abych pravdu toto sem rozhodne po tom peknem zacatku neocekaval a malem se udusil cajem ;-)

Reagovat

Bobby Brown (565): Jezis tohle se siri po netu jak vir :D Kazdopadne i kdyz je to takove nudne, tak to dokaze pobavit :D

568
koc
Reagovat

565 + 567 – vsechny ctyrfi videa od autora jsou bajecna .. mala holka je taky ulet :)

569
Prochor
Reagovat

Lenka si chce zase něco vyfňukat. Už je to fádní a trapné.

Reagovat

Looooool finale az 11. To je fail. Nejenom ze posledni 3 dily uplne o nicem, natahovany to bylo, ale jeste k tomu tohle.
Fakt mazec a samozrejme uz bezi hlasovani po SMS :D

Prochor (569): Presne!

571
koc
Reagovat

uplne zbytecny dil

572
a
Reagovat

Inak dnes od 18:00, pokial sa nemylim, bezi slovenske Prostreno s farmarmi, tento tyzden prva 5 potom dalsia 5

573
krysurka
Reagovat

kdy se vysílá finále??

574
koc
Reagovat

573 – v nedeli 11.9

575
Miaa_78
Reagovat

Přesně ta Lenka s tím svým berčením už mě taky s….., minule už jsem musela odejít od televize s tím svým béééééé mě děsně vytáčí. Tak ani nevím jak to minule dopadlo…..

576
Nejvicinfo
Reagovat

tak po menší pordlevě poslední článeček… FARMA: poslední týden + velký souhrn první sezóny a velká fotogalerie ze současné farmy http://www.nejvic.info/info-mixer/farma/60217-farma-posledni-tyden-velky-souhrn-prvni-sezony-a-velka-fotogalerie-ze-soucasne-farmy.html

JINAK BYCH CHTĚL ZA PORTÁL NEJVIC.INFO PODĚKOVAT TOMUTO WEBU ZA UMOŽNĚNÍ SDÍLENÍ REKAPŮ O FARMĚ, MOCKRÁT DĚKUJEM, A TĚŠÍME SE ZASE NĚKDY NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI

577
Mikesh
Reagovat

pro nejvicinfo
Díky za rekapy, zejména ten poslední, který jen potvrdil mé přesvědčení, že na farmě nejspíš pracovali místní mulahové a ti trapní soutěžící jen trapně předstírali, že tam nemají nic k jídlu a mají pořád hlad (Monika tam přitom přibrala). Takže šaškárna na entou, nicméně nutno přiznat, že svým způsobem lepší, než cokoliv, co vysílaly ostatní telky. Samozřejmě pěkná ukázka různých charakterů, teď jsem náramně zvědav, jak se člováci osvědčí v hlasování smsek. O vítězství Michala by nemělo být pochyb, uvidíme jak Lenka (mně sice její fňukání moc nevadilo, ale lidem jo), a hlavně jsem zvědav na ostatní .. kobru, Kuba, Štefana a modelku.

578
koc
Reagovat

576 – tobe dik

579
Nejvicinfo
Reagovat

pane Kocián je na vás něaký email???? kdyžtak mi pls písněte na redaktor@nejvicinfo.cz nebo zanechte vzkaz zde, moc díky

580
LadyXL
Reagovat

576-taky jsem chtěla poděkovat za rekapy!

Včera jsem viděla slovenské prostřeno.Bylo zrovna u Rikiho. V partě jsou – Aduš, Miki (jak jinak), Monika, Michal a Riki. Užívají si to, mluvili o tom, že byli v pondělí pak na nějaké oslavě. Miki měl docela příjemný humor, nebyl takový imbec…jako na farmě. Ale Aďa se prostě s botoxem smát neumí… Jo a měli hlemýždě jako předkrm.
A Lenka byla v Adela show i s dětmi a manželem. Viděla jsem pár minut a zrovna tam přiznávala, že se nemá zle a že mají cca přes 700 Euro. Vysvětlovala,jak to má s přídavky za děti v pěstounské péči atd. Celkem se mi tam zamlouvala ne jako na Farmě. Vysvětlila i, že během těhotenství nemívá problémy, že i s prvním dítětem byla do poslední hodinky na stavbě…
Ale stejně jsem fandila Michalovi :-)

581
Bobby Brown
Reagovat

580 LadyXL:
To, že se Lenka nemá zas tak špatně, bylo celkem jasné z jejich stránek na privat Malema. Dojemné bylo, jak by jí to všichni kolegové přáli, aby měla na studium dětiček. Heh, ale co nám alespoň nastříhali, tak mluvila jen o koníčkovi pro dětičky. Takže drahá hračička pro dětičky.

577 Mikeš:
Slováci by se v SMS hlasování osvědčili pouze tehdy, pokud by SMS hlasování bojkotovali!
Parádní tah od Markízi. Vyvolané emoce vypadnutím Michala a následné hlasování o nejsympatičtějšího farmáře. A teď se všichni přetrhnou, aby jako ukázali Markíze, zač je toho loket. Ovšem zdvižený prostředníček tímto udělá Markíza, s úsměvem na rtech.
Ale tak proč ne, žejo. Za blbost se platí, a to doslova a dopísmene.

582
Mikesh
Reagovat

Může být, i když mi trochu uniká pointa. Má z SMS Markíza peníze? To ji asi nevytrhne! Nebo si tím potvrdí počet diváků a celkovou sledovanost? Úspěšnost pořadu? Pravdou je, že kdyby došlo minimum SMS, byl by to úder na solar, ale to si manageři umějí spočítat, že tohle naprosto nehrozí – takže to mají vymakaný. Proto jsem aspoň zvědav na celkové pořadí.

583
Bobby Brown
Reagovat

582 Mikeš:
Peníze z toho má samozřejmě hlavně operátor. Nicméně kooperace mezi dvěma obchodními subjekty není nikdy z čisté lásky k sobě.
Ale jak říkám, je to jejich věc, moje peníze to nejsou.
Hlasování o tzv. nejsympatičtějšího farmáře je, dle mého soudu, jen završení celé té klauniády klauniádou finační.

584
LadyXL
Reagovat

581-k Lence – já byla jen zvědavá, jak se ke svému finančnímu zabezpečení vyjádří pak ona sama.Myslím,že farmáři na místě vše nevěděli,věděli hlavně o dětech,o kterých mluvila a které pak i viděli. V telce mluvila o hypotéce, kterou ale nebude moct výhrou hned splatit, protože to podle smlouvy nejde.Mluvila o tom, že dá skutečně stranou část peněz na studium dětí a na jejich koníčky (tím ale myslela hudbu), protože jsou si věkově blízko a jak vyrostou,že bude najednou potřeba víc peněz na další případná studia. Mluvila v tom tv studiu věcně,stručně. Zkrátka má to v hlavě srovnané a doma nejspíš vládne ona. A tak jsem si tak nějak pomyslela, že to měla i na té farmě nejspíš dobře promyšlené. Tedy to, co mohla ovlivnit – kdo ovládne žaludky ostatních, má vždy určitou výhodu, ne? A měla tak velkou kliku, že ten lenoch Riki se nehrnul k vaření, které ovládá!
Jo a o koni už nepadlo slovíčko – tedy co jsem viděla.

Přidat komentář