Panáček v reality show

Nové hnízdo: najděte si s TV Prima dům snů, začal casting

7. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: Nové hnízdo

Hledáte nové bydlení? Plánujete pořídit si dům, byt nebo třeba chalupu na víkendy? A nevíte, jak se v moři informací zorientovat a něco nepřehlédnout? Tak právě vás hledá TV Prima do svého nového pořadu Nové hnízdo.

Televize Prima v něm pomůže vybraným divákům najít nejlepší nemovitost dle jejich požadavků. Průvodcem nového pořadu bude Petr Vondráček, kterého asi čtenářům Panáčka v reality show netřeba představovat. Moderátorovi budou pomáhat odborníci z realitního trhu, ale rovněž známí bytoví designéři.

Nové hnízdo bude připravovat společnost Real TV, tedy stejná produkce jako Jak se staví sen. Rozdíl je v tom, že ve formátu Nové hnízdo si veškeré náklady hradí soutěžící.




Společnost Real TV v minulosti produkovala podobný formát České televize s názvem Přes nový práh, moderátor Petr Lesák v něm s realitními odborníky nabízel zájemců na výběr tři možnosti dle zadaných požadavků. Na Slovensku vysílá program „Nové bývanie“ s velmi dobrou sledovaností TV Joj. Formát produkuje i tam Real TV.

Zde se můžete přihlásit do castingu na webu TV Prima

Jen si kladu otázku, proč se do této show přihlásit, když si to celé platím sám? Pouze kvůli odborným radám? Jak se ví, ne vše, co je vytvořeno v rámci Jak se staví sen, je bráno s nadšením, takže proč by se černé ovce neměli objevit i zde?




P.S.: přijde mně, že tato show je opět šita velmi horkou jehlou. Pokud se nepletu, tak v televizní upoutávce je promována URL iprima.cz/novehnizdo, která jaksi neexistuje. Nové hnízdo rovněž ještě nemá ani logo, ochrannou známku na název show si TV Prima také nezaregistrovala. No uvidíme, jak to dopadne a co se z toho vyklube. Doménu novehnizdo.cz si však již někdo koncem května registroval :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Nové hnízdo

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Bob
Reagovat

neni to spise neco jako nove byvanie co je na joce ???

Reagovat

Bobe, však to tam v článku píši :) Dodám, nikdy jsem ten formát na TV Joj zatím neviděl.

3
koc
Reagovat

Primo Primo :( .. neni lepsi jedna poradne propracovana RS za rok nez mit kupu na prd? :(

Reagovat

koci, já od toho očekávám podobný teleshopping jako Šéf na grilu, jen bez té slavné telebrity s člověkem z davu. On už si ten reklamní prostor někdo zaplatí, skoro pochybuji, že tohle jsou ještě reality show :)

5
koc
Reagovat

4 .. jj to mas recht .. mel by jsi ten web prejmenovat na Panáček v reality show a teleshopingu ;-) .. aby se nezuzoval prostor ke clankum a diskuzim

6
Radek aka SUNicko
Reagovat

koc (5), však je tam napsáno NEJEN o televizních reality show :)

Reagovat

Suníčko: Nebo to přejmenovat na „Panáček hledající reality show“ ;-)

8
okkvp
Reagovat

Njn, Lesák se umí vetřít a tohle má odzkoušené u ČT, tak co by si to nehodil s jiným názvem pro jinou tv.
Nové bývanie neznám, ale to co bylo s Lesákem na ČT bylo dost na nic – akorát si většinou člověk mohl ukroutit hlavu, jak si někteří realitní makléři vykládali požadavky „klientů“ a pak bylo ve většině případů dost citelný tlak aby si chudáci něco z té většinou dost šílené nábídky vybrali. Tady se sice nebude promenovat sám Lesák, ale Vondráčka snáším zhruba stejně, takže za mně – snad aby to na obrazovky ani nedorazilo

9
Haha Bimbi
Reagovat

Asi takhle, koho baví tyhle tekevizní nákupy realit a zařizovačky pokojů, bytů, domů apod. (mě někdy celkem jo :-), na FLN jde jeden takový pořad za druhým. Takže mladí manželé hledající 2+1 do hodnoty 1,5 milionu (nebyla to většina klientů v tom Lesákově pořadu na ČT :-DD?) nejsou zrovna tahák, na který by se jeden třásl každý čtvrtek večer na Primě :-DD

10
Eirin
Reagovat

9 – přesně tak, já na FLN dost ujíždím a jakmile jsem si přečetla titulek, hned se mi vybavilo Místo na slunci :))

11
Elko
Reagovat

Tak ja túto reláciu mám rád, ale aj z toho dôvodu, že ma oblasť realitiek baví a vysiela sa to u nás už úspešne tuším štvrtý rok (v relácií je aj špecialista, ktorý ľudom radí pri výbere a taktiež odpovedá aj na otázky ľudí, tuším už vydal aj knihu)… je to taká oddychová show, u nás je to urobené dosť dobre, myslím si, že sa tu nič pokaziť nedá, ak si napríklad zoberie Prima príklad od nás :)

12
Misha
Reagovat

Je fakt, že když to běželo na ČT, tak mi tam byl nejsympatičtější ten pán, co ty byty prošel a všechny je do jednoho setřel … toho by měla Prima angažovat …

Jinak od té doby, co máme FLN a TV Deko, tak nemám potřebu koukat na tyto pořady v českých TV. Doby, kdy jsme se smáli emerickým designérům, vyrábějícím na novém zrcadlovém rámu patinu a rez, jsou pryč … Strašně se mi tam líbí ten pořad o těch ulítlých domech … lidi maj někdy úžasné nápady :o) … to kdyby Prima jen převzala, tak asi udělá líp.

Reagovat

Asi budu za neznalého, ale co je za televizi FLN? :)

14
Maxx
Reagovat

Tak mě pořad Přes nový práh bavil. Tohle bude asi trochu vytuněnější verze protáhnutá z 30 minut na hodinu a mohlo by to být ok. U Jak se staví sen jsem taky nevěřil, že se na to Češi budou dívat a nakonec to už běží někde pět let vkuse. Takže proč ne?

Reagovat

Maxx, u protažené stopáže ber v potaz, že ČT nemůže mít u pořadů reklamu, zatímco TV Prima ano, takže střih – reklamní blok – střih – reklamní blok :)

17
galadriel
Reagovat

16 – hmmm môj obľúbený web :-))

Ja Nové bývanie zvyknem na Joj pozrieť – aspoň mám aký taký prehľad o realitách v jednotlivých krajoch Slovenska – ako Elko poznamenal, taká oddychovka. Daný človiečik si vyberá z troch vybraných objektov. Čo sa času relácie týka, u nás je vždy po dvoch objektoch okrem reklamy aj návšteva niekoho známeho so zaujímavým bytom, stodolou, karavanom, domom, záhradou,….minule dokonca stavali nové bývanie vtákovi v korune stromu….takže určite pozriem, ako sa prime darí :-)

18
Maxx
Reagovat

SUNíčko: Tak samozřejmě, ale snad na tom Prima ještě není tak, že by reklamy u hodinového pořadu tvořily celou půlhodinu (i když se podle mě ta doba blíží :D) Bude tam prostě kromě reklamy i víc zbytečných keců kolem, ale třeba ten přesun z veřejnoprávní tv na komerční přinese i nějaké modernější zpracování apod. No nechám se překvapit, myslím, že na takových prvních 10 dílů se podívám.

19
kája
Reagovat

Nové hnízdo-dnes jsem tento pořad viděla poprvé a moc se mi líbil. Dokonce daleko víc než podobný, který kdysi vysílali na jedničce. Hned jsem si pustila na netu i předešlé dva díly.

Přidat komentář