Panáček v reality show

VV3 – Finále bude dříve, už 1. prosince

1. Listopad 2007 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Primě došla s Novými hrdiny trpělivost, a poté co od 12. listopadu přesouvá pondělní a středeční rekapitulace až po 22h, se rozhodla učinit další krok k záchraně klesající sledovanosti, a VV3 ukončí o 14 dní dříve než plánovala, a to už 1. prosince 2007.
Je tedy více než jasné, že se šetření vedení Primy na realizaci tohoto projektu velmi nevyplatilo a bude se z tohoto „experimentu“ na divácích…
, u kterého zřejmě čekala, že divák snese snad všechno a bude se potřetí dívat na tu stejnou vilu, ten stejný systém a nekonečně dlouhé a stále se opakující procesy u sestřihů a přenosů, vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Bohužel na tyto primácké experimety doplatí hlavně divák, který díky neschopnosti vedení Primy a jejich lidí kolem Radka Janouška a Báry Kosové, zřejmě už nikdy v českém provedení nepoznají kouzlo reality show jako Trosečník (Survivor) nebo kontejnerové show ve stylu VyVolených. Těch televizních pomníčku po jejich činnosti je na můj vkus až moc: VyVolení, Trosečník, Bar… a nastal čas „pět minut po dvanácté“ říct těmto lidem konečně sbohem.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
was
Reagovat

Vychází mi to na víc finalistů. Prima má teda prostor pro twist. Myslíte, že to udělá nebo háže flintu do žita?
Taky mě napadá, že tohle je to megapřekvápko, který Prima před začátkem VV avizovala ;-)))

2
Chilli
Reagovat

Nechápu, proč Prima během vyvolených nezariskovala nějakou změnou. Už jenom zařazení třetí řady byl risk. Jsou na soutěžící opět a zase příliš „hodní“ :-).

3
cayman
Reagovat

Njn, to se prorokovalo se bohuzel stalo skutecnosti… je to velka skoda!!! VV mi chybet nebudou ale trosecnik je skvely format!!

4
TK
Reagovat

Děkuji, to je ta nejlepší zpráva tohoto dne.

5
Xorxe
Reagovat

Myslim, ze Primu stejne nic nezachrani. Misto jednoho zpackanyho poradu nasadi jinej, kterej taky zpacka. A s prichodem digitalnich televizi a zvetsujicimi se ztratami, jim nezbyde nic jineho, nez udelat dalsi tunel (Premiera -> Prima -> Primera(?):) a zacit prasit ve vetsim rozliseni ;-)

6
Marcela
Reagovat

No kdyby se to zkrátilo ještě více nic by se nestalo.Všeho moc škodí a dvě řady byli až dost.Je to málo pro diváka zajímavé ale to dělají lidé ve vile.A ještě jedna prosba neberte jim už tu kosmetiku kdo se má na ně dívat?Ivana vypadá jako oživlá mrtvola

7
Toony
Reagovat

Jsem se nechal unést „hněvem“ a zapomněl tam napsat to hlavní – pro větší redukci VyVolených budou místo Duelů „Truely“, takže místo jednoho vypadnou rovnou dva

8
malinka
Reagovat

hmmm… takze to prima pokazi uplne. imho zavery tehle rs by mohly byt nejlepsi – ty lidi uz opravdu melou z posledniho. a tentokrat je opet nenechaji dojit az do uplnyho konce.

prima by se mela nad sebou zamyslet – myslim, ze o moc vic pokazit se tenhle format opravdu nedal…

9
Chilli
Reagovat

Truely? Takže zase nic novýho :-(. Ach jo, proč třeba nezrychlí zúčtování, výzvu a duel. Každý jeden den. Nebo proč si třeba vyvolení nevyberou v úterý toho, kdo by měl ve vile určitě zůstat, a ten by ve středu určil jednoho duelanta, ve čtvrtek druhého :-)). Prostě něco, co tady ještě nebylo. Ne pořád jedna a ta samá slabá šablona :-(. Vždyť je tolik možností, vadí mi to, že jsou nudné kroky štábu tak předvídatelné.

10
RadstaR
Reagovat

Ano, moznosti je tolik, ale evidentne jsou cely VV jen zaplacnutim nejakyho mista ve vysilani, dela na tom par lidi, kteri se vlastne jen nudi v praci a podle toho cela RS dopada. Fakt nevim co si o tom myslet, bud pracujou na VV opravdu lidi k nicemu nebo maji snad svazane ruce nejakou smlouvou s madarama, kteri jim nic nedovolej ?

11
lila!!!!
Reagovat

To je dobře, aspoň budou zase dávat Chirurgy a Zoufalé manželky :D :D

12
kačík
Reagovat

lila!!! mě by se líbilo “ jste to co jíte “ potřebuju shodit 30 kilo, ale“ zoufalé manželky“ by byli super

13
Ajda
Reagovat

Někdo si hezky pohrál, tak věřme-nevěřme :o))
http://www.stream.cz/video/13773-vyvoleni-pravda

14
Tomáš
Reagovat

Po VV2 nemohl nikdo čekat, že VV3 udělají diru do sledovanosti. Za experimentování s licenčním formátem se asi platí a na téhle řadě je opravdu vidět, že je jenom ze setrvačnosti. Žádná škoda.

Jen tak na okraj, na Novou Harfu bych nešel bydlet ani zadarmo, útulné prostředí továrních hal neni nic pro mne.

15
kačík
Reagovat

Ajda:? vypadá to jako pravda, prototže Katka sama řekla v noční show, že na to , že tam prvně vůbec jít nechtěla by se tam i vrátila. Tak mi řekni kruci co to má znamenat? Jak nechtěla?! Zajímalo by mě čí „tlačenka“ Kačenka je. Tak samo René jak řekla Honzovi, že původně na casting přišli s Radimem každý zvlášť a paní u přihlášek jim řekla, ať jdou jako pár , že budou mít větší šanci.A Nancy, která se nepřihlásila, ale byla sama oslovena………..Celé je to divné

16
miluju vyvolene
Reagovat

Me to jako sere je to nejlepsi porad na co se da divat za celej tyden a oni ho ukoncijou uz tak brzo omg prima …

17
Anonymní
Reagovat

Prima na VyVolených zkazila co se dá a snad i to co se nedá. Nemá cenu se rozepisovat, jelikož snad všichni kromě Primy vědí co. Bude lepší když udělají jeden velkej šok, například jeden týden vůbec nepalcovat a v sobotu konec. Ušetří a divák bude mít klid.

18
JXP
Reagovat

ehm, me tedy neprijde, ze by byly VV3 jini nez VV1 a VV2. stejny format, stejne prostredi, predvidatelne podobne reakce na ponorku … vazne nevim co kdo od takove reality show ocekava. a pak to jak se stale nekdo dovolava, ze to je zmanipulovane … ve videu, pry MAM DUKAZY, nj. ale jeste nevim kde. lidicky, ukazte mi nejakou reality show, ktera je vazne tak skvela. v cr a sr holt realityshow lidi nebavi a nezmeni na tom nic ani bozena nemcova :-).

19
Rob
Reagovat

OMG všichni odborníci na reality show tady :D Prima zpackala co mohla, atd… Naopak třetí řada se nejen díky soutěžícím ale i díky lepší práci štábu hodnotí mnohem kladněji než VV2. Jinak buďme vůbec za Primu rádi. Taková Nova zkazila každou reality show kterou pustila na obrazovky, ČT zas dělá všechno nudně. Prima mi z toho všeho vychází jako nejschopnější televize, bohužel špatná konkurence je nenutí k ještě lepším výkonům. Škoda, televizní trh v Česku se nemá kam vyvíjet. ČT a Nova má kontroverzní vedení který se nikdy do ničeho nevrhne, Prima se o to aspoň pokouší, ale naráží na to, že dvě prvně zmiňované TV si z diváků udělali tupé stádo které nachytá na laciný seriály a výhraby z archivu.

20
Very
Reagovat

Hurá taková vypatlanina na kterou se nedalo koukat.A navíc by mohli spustit znovu Chirurgy

21
Kukucicina
Reagovat

Mně VV3 baví. Asi jsem divná :)) A víc než dvojka a méně než jednička. Zas takový propadák to snad není. Můj názor.

Přidat komentář