Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu: Kdo odjede, vyhraje?! (7.díl)

5. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=1540 w=420]

Farmáři se přehoupli do pomyslné druhé poloviny hledání budoucí partnerky. Hájek a Kadeřábek už mají ve výběru celkem jasno, u zbývajících tří to na velké namlouvání nevypadá. Vyjadřovat city a informovat protějšky o stavech své mysli, záměrech a rozhodnutích je pro muže pěkný oříšek.




Petr Hájek: Johana a Adriana

Petr a Adriana také demonstrují svoji čerstvou lásku a Johana uvažuje o odjezdu. Zatím se snaží vydržet do konce pobytu na farmě. Během výletu ve třech jí ale dojde, že křena dělat nechce a že své síly přecenila. Nechápe Petra, Adrianu už vůbec ne, ale i Petr žasne nad silou svých nových citů k Adrianě, která se mu dřív ani moc nelíbila. Adriana je zamilovaná a přeje si, aby Johana odjela co nejdříve. Vůbec ji nešetří a Petra líbá ostošest.

Petr Bušák: Jana a Gábina

Petr postaví Janu před zásadní volbu. On, nebo pes? Janě by se líbilo žít s Petrem na statku, kde teď bydlí jeho tatínek, a společný domov budovat od základů. Petr ji ale trochu brzdí, ona je na něj možná moc ukvapená. A Gábina? Těžko říct. Komu nakonec zůstane společně upletený koš? Janě, Gábině, nebo dokonce Petrovi?




Vlasta Kadeřábek: Lenka a Tereza

Tereza ještě podojí kozy a odjede domů. Co v Krkonoších, kde se jí líbilo, ještě pohledávat? Vlasta ji zklamal jako chlap a Lenka zcela ovládla pole. Na třetího si hrát nechce, přesto dvojici popřeje štěstí. To Lenka nenechá nikoho na pochybách, jak se situace po dvou dnech vyvíjí. Vodí se s Vlastou po Trutnově za ruce a plánují společnou budoucnost. Uvědomí si ale, že se musí Vlastovi přizpůsobit, aby reagoval na její přání.

Hygiena na prvním místě?
[singlepic id=1541 w=420]

Patrik Čangel: Lenka a Lída

Děvčata si prohodila směny. Ve sklárně je dnes Lenka, Lída vaří oběd. Patrik potom vezme „své ženy“ na výlet do kamenné kaple a Lída se zasní nad představou tak hezkého místa pro svatbu. Jsou to ale vize poněkud předčasné, protože „láska na život a na smrt“ se u Patrika nerýsuje. Zato jeho hlava řeší všechna pro a proti. Patrikova rodina má jasno: k Patrikovi by se hodila Lenka. Jak to cítí on, děvčata uslyší v kavárně, kam zamíří po lesní procházce.

Břéťa Sucharda: Lenka a Oldřiška

I váhavec Břéťa chápe, že společné dny na farmě se krátí, a tak Oldřišce nabídne „jen“ hezké přátelství. Jsou s Lenkou zamilovaní? Spíš mluví o souznění duší a určité živočišnosti a sklonu k dobrodružství, co je spojují. „Je to čertice,“ konstatuje o Lence Břetislav, z něhož se vyklube romantik; dokonce plánuje společnou vyjížďku na koních s vlasy vlajícími ve větru.

FARMÁŘI UŽ TŘETÍ DEN VYBÍRAJÍ A VYBÍRAJÍ. NEPŘEBEROU?

Na farmách začíná třetí den, to by při vší té nudě divák skoro nepostřehl, ještě že máme moderátorku Laděnu, která nám to ráda připomene. Asi se oteplilo, protože odložila slušivou šálu z předešlého dne, ještě by se měla zamyslet nad kabátkem, ten už je také hodně okoukaný a líbezným hláskem nás lákala sledovat, jak se na farmách daří, nebo nedaří namlouvání.

Vlastimil Kadeřábek

Lenka opět strávila noc ve společnosti Vlastíka, škoda jen, že kamera do horní chatrče díky svým negativním vibracím má vstup zakázán. Chtělo by to aspoň skrytou kameru, ta by třeba ty vibrace měla také ukryté a divák by viděl, jak náš páreček tráví noci. Takto ani nevíme, zda na seně nebo na posteli. Interiér horní boudy nám zůstává nadále utajený.
Kozičky vítají Terezu, která si plní poslední přání před odjezdem. Bez praktické ukázky dojení se nemůže do Ostravy vrátit. Podojila jednu kozenku a mléko dala kočičce. Bohatší o další dovednost se může v klidu nasnídat a definitivně oznámí svůj odjezd. Lenka je tak chladná, že možná z toho onemocněly i její močové cesty, ale ani brvou nehne a jen v hloubi duše se raduje, že Tereza táhne pryč. Žádné přemlouvání ani z její, ani z Vlastovy strany nepřichází. Chce jet, ať jede, včera bylo pozdě, myslí si oba. Zavádět tam nové pořádky, nechtít spát sama v boudě a navíc mít neustále nějaké dotěrné otázky, rušit zamilovanou dvojici v jejich milostných projevech, no řekněte, kdo je na to zvědavý. Jediné co jemu vyhovuje, je to, že dobře vaří.
Ještěže měl Vlasta naplánovanou cestu do města. Terezu odveze na nádraží a Lenka si vyřeší problém s náhlým onemocněním.

[singlepic id=1546 w=420]

Tereza ujíždí vlakem směr domov, Lenka vyřešila zdravotní problémy, ale místo radostného výrazu, že je konečně s kozím nápadníkem sama, se tváří, jako by jí ulítly včely. Oběma zamilovaným vyhládlo. Tereza už nenavaří oběd jako minule, musí se posilnit v bufetu. Na farmě se stravuje zdravě, v civilizaci se může trošku hřešit. Lenka si dává řízek, nebo je to smažák? A Vlasta si pochutná na svíčkové. Lenka si uvědomuje, že si začínají být blízcí, růžové brýle si ani nestihla nasadit. Věří, že Vlasta díky citům k ní přistoupí na nějaké změny, nebude po ní chtít, aby brala vše tak jak je, sama ale do zaběhlých pořádků „rýpat nebude“. Chytrá holka, viděla, jak dopadla Tereza. Po návratu do chatrče si dají kafe a k němu bábovku, o které není známo, kdo ji upekl. Lenka si užívá samoty a Vlasta je šťastný, že má klid na práci. Připravuje se na změnu. Život s ženskou nemusí být vždy lepší, ale zdá se mu, že s Lenkou to tak bude. Uvidíme, co přinesou zbylé dny.

[singlepic id=1547 w=420]

Petr Hájek

Johana by ráda odjela, Petr už se těší, že mu oznámí, že odjíždí, ale ona to nechává na něm. Jemu je to jedno, rozhodné slovo od něj Johana čekat nemůže. Pokud si o to sama neřekne, Petr ji domů nepošle, i když by ji odvezl s radostí na autobus. Ví on, co vlastně chce? Momentálně Adrianu, ale s Johanou to ukončit nedokáže. Neví, je mu vše jedno, hlavně klid. Není on dvojče nebo klon Vlastíka? Nebude řešit nějaké „holčičí kydy“, raději se jede projet do lesa. Plánuje si, jak rázně pošle domů Johanu, ale když stojí před ním, tak nic neřekl. Takže plány se plánují a Johana dál dělá křena a Petra pěkně svým chováním „prudí.“

[singlepic id=1548 w=420]

Adriana zjišťuje, co se dělo. Johana se jí snaží vysvětlit situaci. Nevěřila, že by to dopadlo, jak to dopadlo. Petr jí vyznával lásku, pomlouval Adrianu, nelíbila se mu, přišla mu jako babo-chlap. A nakonec otočil a najednou je zamilovaný, s Johanou vše zapomenuto. Chtěla odjet, má to v sobě vyřešené, ale Petr jí sám neřekl, aby odjela. Dokolečka dokola, kdyby holka chtěla opravdu zmizet, dávno tam není. Výmluva na „praktická hlediska“ vypadá jako záminka, dál tam zůstat. Třeba holka pořád v sobě živí naději, že není vše ztraceno.
Petr naplánoval romantický výlet, kazit jim ho bude jen Johana. Tentokrát se jede autem, které má na motoru nápis „Přeprava vopic“. Johana nechápe, že o ni nestojí, dál jim dělá společnost. Aby si vzájemně ušetřili nervy, a aby se z nich, jak sama Johana prohlásila, nepoblila, dohodnou se, že každý se vydá svojí cestou. Později se zase sejdou. Adriana i Petr ví, že by situaci měli řešit, jen se neshodnou kdy. V tomhle jsou stejní. Neví, někdy, rychle…, ale rázné řešení nevypadne ani z jednoho. Adriana uvažuje, že by mohla odjet ona. Do soboty by odjeli do Brna a Johana ať si to dotočí na farmě sama. Sejdou se opět na náměstí v Nových Hradech a všichni společně se vydají na blízký hrad. Johana útrpně přihlíží povalování se Petra s Adrianou v trávě. Petr už na lodi tvrdil, že Adriana má chlapskou postavu, ale změnil názor. Má zadek jako správná selka, a to je základ dobrého manželství. Johaně dochází trpělivost, přeruší jim miliskování v trávě a žádá odvoz do Budějovic. Pokud bude mít spojení, chtěla by hned odjet. On je nadšený, odvezl by ji klidně hned a kamkoli, jen aby už byla pryč. ,,Kopretina odvalí do prdele, budeme konečně sami,“ slibuje Adrianě. Tak rychle to ale nepůjde. Musí ještě jednu noc přetrpět její společnost, dnes už nemá vhodné spojení.

[singlepic id=1549 w=420]

Patrik Čangel

Třetí den se holky prohodí. Lenka si vyzkouší práci v huti a Lída bude vařit. Lenka je favoritka rodiny, Patrika víc láká Lidunka. Ta dnes uvaří oběd, ale tentokrát nevíme co, po jídle spěcháme na romantickou procházku. Cílem je magické Lesní divadlo. S Lídou romantika cloumá, rovnou si tam představuje svatbu, ale Patrik se jaksi nechytá a jiný ženich na obzoru vidět není. Lenka už si svatbu prožila na zámku, tu romantická představa nechává v klidu. Konec snění, jde se na kafe. Je zajímavé sledovat tuto trojici. Patrik si drží odstup, ruce v kapsách, protože zjevně neví, kam s nimi. Má se seznamovat, čekala bych, že třeba vezme holky kolem ramen, víc se jim přiblíží, ale opak je pravdou.
Vymáčkne se Patrik v hospodě? Ano, své rozhodnutí jim prozradil. K ani jedné nic necítí, žádnou si nevybere. Holky poznaly, že se bojí změny. Neumí si představit, že by se k němu nastěhovaly i s dítětem. Toho se bojí. Řeší, co by bylo nebo nebylo. Nechce jim dát víc šancí, možná by i chtěl, ale neví jak na to. Holky zase chtějí mít jistotu.

[singlepic id=1550 w=420]

Petr Bušák

Ranní procházka s Janou a venčení jejího psa, tak začíná Petrovo ráno na farmě. Janě se zalíbilo na druhém statku. Sice je tam taky pes, což je problém, ale zase by tam vládla sama. Na farmě, kterou Petr preferuje, jsou zavedeny pořádky už jeho matkou a dvěma sestrami, Jana tuší, že tady by držela pusu a krok. Petrovi matriarchát vyhovuje, proč něco měnit. Domácí pes by vetřelce prohnal, díky němu je uvázaný, cizák mu značkuje jeho revír a on to musí trpět. Určitě se těší, až hosté odjedou a on bude mít zase svůj klid, podobně jako páníček. Řešení psího problému se odkládá, ranní procházka končí u snídaně. Gábina maže chleby, maminka zadělává těsto, ranní pohodička na gruntě.
Viděli jsme, jak řezali proutky na koš, který jedna z dívek dostane. Nebo zůstane Petrovi. Koš se ale musí doplést a při té příležitosti se Petr tulí, slintá a přiděluje dívkám pomyslné body, které budou důležité při rozhodování. Otázka co se psem padne směrem k Janě. Vzdá se psa kvůli němu, prý na něj žárlí. Jana není hloupá, ví, že psa chce odstranit v zájmu své rodiny. Vše bere s humorem. Není tak naivní, aby netušila, že pes je větší problém, než to, zda si na farmě bude moci vytvořit domácnost podle vlastních představ. Je to emocionální rozhodování, není jednoduché hned odpovědět.

[singlepic id=1551 w=420]

Gábina vidí vztah tak půl na půl. Nechce ještě nic řešit, nechává si otevřená zadní vrátka. Líbí se jí jeho charakter, životní hodnoty, je věřící, bude věrný. Jana vidí těžko řešitelné problémy, které mezi nimi jsou. Uvítala by, kdyby zabojoval a přiklonil se při rozhodování na její stranu.

Břetislav Sucharda

Na tomto statku už to jinak nejde, obě ženy jsou od rána zapřažené do práce. Břeťa je nechal stahovat kůru z prken, k tomu jeho přítomnost nepotřebují. Mají aspoň čas „proprat“ farmáře a vzájemně si vysekávat poklony, která se k němu víc hodí nebo nehodí. Břeťa začíná mít jasno. Lenka je živel, Oldřiška je usedlejší. On je dominantní, ale i více opatrný ve výběru. I když to vypadá, že moc namlouvání a seznamování u této skupinky neproběhlo, opak je pravdou. Břeťa má jasno. Oldřišku chce jako kamarádku, vztah vidí jako nereálný. Když ho objala, nebylo to obětí ženy, ale maminky. On chce ženu. Jeho toto zjištění nezasáhlo, ale u ní má pocit, že se jí jeho rozhodnutí dotklo. S Lenkou se cítí jako s ženskou, umí si ji představit jako partnerku. Dokonce by s ní šel i tancovat. Náklonnost je oboustranná.

[singlepic id=1552 w=420]

Upoutávka na 8. díl

Sestřih Petr Hájek

Sestřih Vlasta Kadeřábek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 813
1
gabisollis
Reagovat

tak tentokrat jsem zvedava na volbu-Busak x pes.to jako po ni bude chtit aby ho dala pryc nebo co?nechapu proc.to je teda farmar.:-(

Reagovat

Pes musí pryč, možná jen proto, že moc sežere a to se na farmě netoleruje. Žrát můžou jen zvířata, z kterých je užitek :-(

Někdo Janu kritizuje, že psa brát nemusela, že se mu věnuje, ale třeba jen nenašla dobrou duši, která by tohle tele týden hlídala.

3
gabisollis
Reagovat

ajdo-no jiste pokud ho nemela kam dat tak snad neni co resit a dalsi vec je ze jela na FARMU ne do garsonky tak nechapu proc pes vadi.

4
Misha
Reagovat

Taky jsem zažila volbu – buď já, nebo pes … zvítězil pes, samozřejmě, ale chlap mi kupodivu též zůstal :o)

5
gabisollis
Reagovat

misho vsak to muze udelat jen K…. dat pryc psa kdyz se z nekym seznami.boze ty co berou jako psa vec me fakt lezou na nervy.a me dat nekdo volbu Busak X Jany pes tak rozhodne volim Jany psa.:-)i kdyz je to telatko.no timhle u me Busak totalne propadl.

Reagovat

3 gabisollis,
já si myslím, že hlavně kvůli žrádlu. Na statek stačí podle představ některých vořech na řetězi. Bušák má špatné spaní z představy, jak pes projídá majetek. Co nenese užitek, to na farmě nemá co dělat. Zábava se netoleruje, musí se makat.
Vzpomínáte slova panimámy – kdyby měla raději deset dětí, než takového psa!

7
Misha
Reagovat

6 – To jo, vždycky mě šíleně štval vztah lonťáků ke psům … jsem za 10 let mezi nima došla k poznání, že doga v garsonce se může mít daleko líp, než jakýkoliv raťafák uvázaný na krátkém řetězu u baráku se zahradou …

8
gabisollis
Reagovat

ajdo-to je fakt husty.to me nejak uniklo v zaplave Hajka a Koziho dedka.hnus fialovej.to fakt nesnasim tyhle nazory na zvirata.

9
gabisollis
Reagovat

misho to je asi fakt se rika ze lidi z mesta maji ke psum lepsi vztah pac je naji jako milacky.(ne kazdy)samozrejme.

10
okkvp
Reagovat

Jsem velký milovník zvířat, psů obzvlášť, ale to Janino tele je mi dost nesympatické. Jestli Bušák na psy moc není, tak se zas tak moc nedivím. Navíc to může být trochu simulace problému – já nebo kamarádky/jídlo/pití/milenec

11
okkvp
Reagovat

Jste si jisté, že to maminka nemyslela jinak ? – tedy, že se jí zazdálo, že si Jana psem splnila mateřské pudy ?
(ale též jsem si oné repliky nevšimla, tož jen teoreticky)

12
gabisollis
Reagovat

okkvp-to me prekvapuje ze milovnik psu tohle dokaze napsat.?a simulace?co kdyby rekla ze teda jo?:-)

13
gabisollis
Reagovat

tak je fakt ze se k sobe Jana X Busak nehodi i kdyz by takovou Janu potreboval.je rozhodna,udelala by tam poradek,vegetarianka(takze by neujidala maso z farmy):-)no ale Busak by pro ni vyhra nebyl.

14
Ajda
Reagovat

Maminka to prohlásila, když se pes táhnoucí Janu vřítil do kuchyně. Jana se snad kvůli psovi přestěhovala taky na vesnici. Nemá děti – má psa, to určitě napadne kdekoho. Spíš bych tipla, že pes je z nového prostředí a lidí nervózní, časem by mu postavili kotec, pokud by teda napřed někde nějakou hromadu harampádí uklidili a byl by klid.
Lenka u kozího dědka má taky sebou jezevčíka. Já to vidím u obou, že nesehnaly, nebo ani nesháněly hlídání.

15
Ajda
Reagovat

Nevím jak vám, ale mně k žádnému farmáři nesedí žádná ženská už od začátku.

16
gabisollis
Reagovat

ajdo 14.absolutni souhlas a taky tam nevidim sebemensi problem proc by mel pes vadit.a 15-tez souhlas.sem si najela na iprimu je zkouknout a fakt nic moc.ani prekombinovani nejde.:-)

17
gabisollis
Reagovat

tak si tady tak premyslim jakou ze to zenskou by vlastne ten Busak chtel?nejspis devecku ktera udela prace za dva a nebude mit svuj nazor.:-)

18
Ajda
Reagovat

17 gabi,
přesně takový mám z Bušáka pocit od začátku a ani jeho rádaby vtipné, občas trapné poznámky ho nezachrání.

19
gabisollis
Reagovat

no to rozhodne ne.:-)druhej,treti dil me prisel trochu vtipnej,ale dalsi dily jsem to tez hodnotila jako trapne!:-)no ty jeho znamosti z tancovacky bych chtela videt a musi tam byt co si shnileho kdyz ani holky z vesnice(vesnicke tancovacky)se k nemu nehrnou.vzdyt majetek tam nejaky je.

20
gabisollis
Reagovat

ajdo-jo je to tak ta 17-protoze u Gabiny mu vyhovuje ze neremca a u Jany ze by zastala vic prace.tak to taky rekl.:-(

21
okkvp
Reagovat

15 podepisuji

ad pes do kotce – to si zas pamatuji, že v medailonku Jana pravila, že nikdy.

Psy a jiná zvířata mám opravdu ráda, sama mám teď kočku a je to naš mimísek (když pořád ještě nejsou vnoučata) – který nás má obtočené kolem prstu.
Se psy jsem prožila dětství (na vesnici), o jednoho domácího miláčka jsem se dělila se sousedkou, 90% mých kmarádů má 1-5 psů nebo alespoň kočku/leguána/xy. Máme i jedny kamarády s nimiž se smějeme, že, jejichž psy snad jezdíme navštěvovat raději než je (ti psi jsou tak fajní páč i majitelé jsou úžasní lidé). Mám ale i známého – on fajn, ale jeho pes (boxer) se rozhodl, že já jeho kamarádka tedy opravdu nebudu.
Na vesnici, mimo velké města se k psům přistupuje opravdu jinak -obrazně – do bytu a do postele si tam tahá psa jen málokdo a určitě jen nějaké ty malé a okrasně domácí rasy. To, že mám ráda psy já, neznamená, že je musí mít rád každý. Taky to pak vůbec nemusí dělat dobře ani tomu psu. Mám na to stejný pohled jako na manželství udržovaná jen na oko pro děti.

22
Kačka
Reagovat

(15) no mne k Patrikovi sedí jen ta blondýna,je šikovná a vyzařuje na pohodu….. no jako já :o)) ale já jsem šťastně zadaná :o))

23
Kačka
Reagovat

No ještě že v době natáčeni HSTM jsem měla jen psa….bych asi s tím svým nynějším zvěřincem tu neobstála :o))

24
Ajda
Reagovat

19-20 gabisollis,
majetek tam je a teď to nastává. Budoucí nevěsta musí být – mladá, zdravá, mít také nějaké polnosti, dobytek, peníze, s holým zadkem si na statek sednout nemůže, prostě tam se myšlením zastavili v předminulém století. Ale to je selský rod, tam to nikoho nepřekvapí, znám toto prostředí :-(
Bratr se vzepřel, oženil podle sebe a podle Bušáka je švagrová urejpaná, do všeho mluví, takovou on nechce.
Gábina bude dlouho studovat – on by ji hnal ze školy rovnou makat do chlíva. Jana je starší a už má svou hlavu a psa, takže taky nic pro něho.
Jediný důvod proč do toho šel byla snad vidina nějakého honoráře. Být tam vše v pohodě, on by nevěstu našel i v okolí. Proč třeba ten otec bydlí jinde? To se řešilo a nedořešilo. Když dojíždí Bušák, mohl dojíždět i on. Není to třeba forma selského rozvodu? Jsou katolíci, rozvod netolerují, tak se rozstěhují.

25
Misha
Reagovat

Myslím, že začít vztah ultimátem, ať už by to bylo já versus cokoliv, je vcelku dost nešťastné … když mám někoho ráda a chci s ním být, tak přece nebudu stavět na podmínkách, notabene nesplnitelných (předpokládám, že ten pes je brán jako člen Janiny rodiny a členů rodiny se nezbavujeme … pokud se tedy nejedná o bohatého strýčka bez přímých dědiců nebo tak někoho) … A pokud už takovou podmínku vyslovím, tak to bude nejspíš výmluva, proč s dotyčným nechci být, což je podle mého názoru případ Bušáka.

26
Ajda
Reagovat

22 – Kačko,
to jsou holky do města, ne na farmu.

27
gabisollis
Reagovat

21-tak jasne ze je nemusi mit rad kazdy(a taky nema)ale me proste prijde priserny volba-jaXpes.to se proste podle me nedela.pes neni hracka aby ho dala pryc kdyz se zrovna ted nehodi.takovy lidi ja odsuzuju.

28
anja
Reagovat

tak Bušák je havárka i jako chlap i jako farmář, na ty jeho statky nemůže přijít žádná ženská z venku, ženskou ledaže by si naklonoval z vlastní maminky, každá ženská z venku uvidí hned ten chaos co mu tam vládne, on je zabržděný v myšlení někde hluboko v minulém století, lítá mezi dvěma ruinama a nic z toho

jistěže Janin pes by mu byl na obtíž, krmení takového molossa je minimálně tisícovka měsíčně

29
Ajda
Reagovat

21 okkvp,
můj švagr postavil psovi nadšeně kotec za 20 tisíc, a pes už roky s nimi spí v posteli!

30
Kačka
Reagovat

(26) Ajdo
nu dobrá,dobrá :o)
Ale vyjímky existují, já bych tam žít dokázala,ten Patrik to má celkem pěkné okolo,uspořádané atd….. a lepší žít v baráku někde na vsi jako „člověk“, než v takové šílené pastoušce jako kozí dědek. Tam je to zralé opravdu jen na „odvykací kůry“ pro alkoholiky atd….

31
anja
Reagovat

u Bušáka mi to připadá jako v tom seriálu Kamenný řád, „staré pořádky – dobré pořádky“

32
Ajda
Reagovat

28 anjo,
kamarádka měla něco podobného a sežral za 2,5 tisíce měsíčně.

Všimli jste si, jaký strašný bordel měla matka Bušáka v kuchyni? Všechno na jedné hromadě, hrozné!

33
Ajda
Reagovat

30 Kačko,
to mě by děsila ta rodinka v zádech! Na iprima někdo psal, že Patrik už je zadaný, chytl se nějaké vyhlášené dámy z okolí :-))

34
gabisollis
Reagovat

ja mam taky uz od zacatku antipatie k Busakovi a to si predstavte ze na iprime vede jako nejsympatictejsi farmar v ankete.:-)

35
Misha
Reagovat

32 – Ajdo, na dědině slouží kuchyň aj jako přípravna krmiva, líheň pro jednodenní kuřata a tak tomu podobně … ještě mám v živé paměti, jak moje maminka, celoživotní brňanda s představou městského standardu, vydrhla můj sporák a ve chvíli, kdy mi ukazovala „jak to má vypadat“, tam přišla moje drahá polovička a jala se ohřívat asfalt :o)))

36
gabisollis
Reagovat

misho-tohle bych ja nevydrzela.:-)tak se taky da koupit nakej starej sporak nekam do sklepa nebo tak ne?:-)

37
Kačka
Reagovat

(33) Ajdy
na to by opravdu ženská musela mít pevné nervy,to už by ten chlap musel „CHTÍT“ pochopit,že buď jeho život prožije po boku maminky a tatínka a nebo si založí svou vlastní rodinu,ale bude žít po svém.
Jestli je zadaný s nějakou místní „vyhlášenou dámou“ tak toť otázka,jestli dobrovolně a nebo je to práce rodiny :o))

38
Ajda
Reagovat

35 – Misho,
život na selském znám, ale tohle bych neřešila. Je mi jasné, že zvířata jsou na prvním místě, ale přece jen tři ženské v baráku a potraviny mají na jedné hromadě! Žádný systém.

39
Kačka
Reagovat

(38) Ajda
třeba zrovinka maminka šukala po světnici :o)) a tak proto všechny potraviny měla na hromádce,jelikož smejčila zrovinka spíž :o))

40
Misha
Reagovat

34 – gabi, já proti Bušákovi nic nemám, páč to je prototyp průměrněho českého soukromého zemědělce a jako takový je jediný, kdo má v tom pořadu co dělat.
Břeťu s Petrem Hájkem bych spíš zařadila do turismu, Patrik je především sklář – pár králíků, prase a střelená srna z něj farmáře neudělají a Vlastík je neuchopitelná raritka …

41
koc
Reagovat

14 – ona ma k tomu zvireti tak tesny vztah ze by ho venku spat nenechala .. to uz sem si zazil .. prvni byl pes (nebo jine zvire) a az potom ja .. to neskousne zadny chlap

42
Ajda
Reagovat

39 Kačko,
jejda to mě nenapadlo! Fuj to jsem ošklivá, takhle ji pomlouvat. A ten bordel kolem stavení byl taky chvilkový, zrovna se ho chystali uklízet.
Šťastná to žena, co Petříka získá, už to vím a kaju se. To nebude taková nějaká (jako já), co místo práce sedí u pc a tlachá o práci jiných :-)))

43
okkvp
Reagovat

Ajdo -chi – totéž u těch kamarádů co tak milujeme jejich psy. Psiska velká (setři) a 2 kusy, tož se následně muselo do ložnice dokoupit alespoň lehátko, aby v případě nuntosti měl páníček kam hlavu složit neboť psiska chodí spát dřív než on :-))) (psiska mají samozřejmě výcvik, ovšem také svá „vlastní“ křesílka u televize)

Načínat vztah jakýmkoliv ultimátem je samozřejmě blbost – jen špitnu, že dosud nevíme, zda tady to ultimátum bude vysloveno a bude vysloveno vážně. Tedy ne jen jako žertovná a škádlivá zkouška.

44
Kačka
Reagovat

(38) nebo se zrovna trefili do natáčení další RS „Jste to co jíte“ tam také vše vždycky tomu dotyčnému vyskládají na stůl…… :o))
Nebo třetí varianta…… maminka vyskládala na stůl veškeré „bohatství“ …. jen jsem si nevšimla zda tam byla i sůl… ta je přeci nad zlato :o))

45
Misha
Reagovat

36 – Gabi, bylo by ti vysvětleno, že jeden sporák bohatě stačí …

39 – :o)))
38 – Ajdo jasné … já jen, že to všechno ostatní jaksi snižuje ten pořádkovej level, takže ony už v tom bordel nevidí … my jo.

46
Ajda
Reagovat

45 Misho,
ten pořádek – nepořádek znám. Největší problém u nás je, když nevydržím, uklidím a pak poslouchám, že dělám ve věcech jen bordel, protože oni se v tom orientovali, kdežto teď nic nenajdou.

47
gabisollis
Reagovat

okkvp-taky me to napadlo ze v zertu(Busakovo radobyvtipnytrapny)ale to jsou tak blbe kecy ze je nemam rada i jako ze jen tak.:-(

48
okkvp
Reagovat

45 – jj, totéž vlastně bylo s nameteným bordelem v kuchyni u Hájka – ono když se chodí celej den dovnitř a ven na venkově a ještě na statku, tak to večer vypadá trochu jinak než když se to provozuje u domku s udržovanou městskou/příměstskou zahrádkou.

49
gabisollis
Reagovat

a jeste Hajek je sam chlap.(tak jakz takz se to da pochopit)ale u tech Busaku je zenskejch dost.

50
koc
Reagovat

47 – me bys nemela rada taky ;-) .. ja bych ji dal totez ultimatum i kdyz jinak formulovane ..

51
Kačka
Reagovat

(46)Ajda
jo to znám…. už týden hledá dcera kšíry na morče…. :o)
Ona tak přesně ví kde je má….. že se bojím čímkoliv v tom pokoji pohnout,abych je náhodou někam nezašantročila……. :o)

52
Ajda
Reagovat

Hájek má v domácnosti pár krásných kousků – krajáče, hrnky, mísy, paráda, hned bych mu to probrala. Tohle jsem si kdysi tahala z půdy a tchýně se hrozila co s těmi křápy budu dělat a manželovi cpala peníze, ať si koupím něco pořádného – nejlíp hodně barevného a plastového.

53
gabisollis
Reagovat

koc-tak jak jinak formulovane?

54
Ajda
Reagovat

koc by řekl – beru psa, tebe nechci!

55
koc
Reagovat

53 – jestli chces byt se mnou tak pes bude na zahrade .. do domu nevstoupi .. pokud s timto nesouhlasis tak to neklapne :) .. to vis sem kluk z vesnice :D

56
koc
Reagovat

54 – taky moznost :D

57
gabisollis
Reagovat

koc-to se da pochopit prece jenom je to fakt telatko a ne plysak do postele.proti tomu nic nemam.

58
Ajda
Reagovat

Mezi nápadnicemi Vlastíka byla jedna, hned by kupovala a prodávala baráky a ta taky tvrdila, že pes je s ní i v posteli. Dokonce snad i Lenka od Břeti a Johana říkali o psech něco podobného.

59
Kačka
Reagovat

koc
hmmm dobrý :o)
Záleží ale také na okolnostech a rase psa….pokud je to tele nebo nějakého středně vzrostlého psa a mám zahradu… tak souhlasím….. ale mít nějakého srnčího pinče nebo čivavu….. myslím,že ten pelíšek u dveří či u kamen v kuchyni by jsi také respektoval :o)

60
koc
Reagovat

57 – ale ja bych to rekl i na posteloveho plysaka .. samotna zean se zviretem znaci veliky problem .. ona si ho poridi aby si neco kompenzovala a to neni dobre .. chlap by tam byl do smrti zvirete na druhem miste .. ne takovou nebrat

61
okkvp
Reagovat

55 – poslouchej kolego – mám známou původem z vesnice, nýní typickou městku. Pořidili dětem i sobě psa, ovšem ten je 90% času zavřen na 2m2 v zvingru na zahrádce u Vily a nesmí ani na venkovní dlážděnou terasu. To jsem měla co dělat abych mladou paní něčím hlasitě nepočastovala. (pes střední, velmi komunikativní, hodnej a vděčnej i jen za vřelejší pohled)

62
koc
Reagovat

59 – vis ono to neni jen o mistecku u kamen .. on by mel dovoleno sedet na kresle .. lezet vedle panicky na gauci a nebo v pelechu .. to ne .. proste nebrat

63
koc
Reagovat

61 – to sou prave ty extremy .. na jednu i na druhou stranu :(

64
okkvp
Reagovat

Ani postelový pes ještě nemusí znamenat, že manžel/partner je až druhej. Ten můj se sice na první taky tváří pokaždé odmítavě, ale když pak pes/kocour spí raději na křesle než v jeho nohách, tak se ptá co se děje a je rozmrzelý. Dokonce závidí, když se ráno totálně nerozkroucitelně zakroucená probouzím já a ne on !

65
Kačka
Reagovat

(60)koc
to bereš zase až moc upjatě….. já mám psa,morče a laborky…. ještě jsem neslyšela,že buď ON nebo zvěřinec :o))

66
koc
Reagovat

65 – ale ty nejsi prorotypem toho o cem pisu .. ty mas dceru to je o necem jinem .

67
gabisollis
Reagovat

takze zenska se zviretem bez ditete nebrat a zenska se zviretem a ditetem je OK?to nejak nechapu.ja npr.mam dite a zadny zvire!!a ver ze to zvire by bylo urcite hodnejsi a poslusnejsi nez to moje dite!!:-DD

68
Misha
Reagovat

58 – Myslím, že Břeťovi by pes v posteli též vadit neměl :o) … víš co, Koci, to není o tom, kdo je na jakém místě … protože se jedná o kvalitativně jiné vztahy – chlap je partner a žena se psem předpokládá, že se o psa budou starat společně … to je jak s dítětem – tam přece chlap taky není odsunut na nějaké další místo, naopak, stává se tátou a je brán jako rovnocenný parťák pro sdílení radostí i starostí s potomky …
Nic proti tobě, ale pánové, kteří počítají, na kterém místě se v očích své partnerky nachází a bojují o své místo na slunci s dětmi, domácími zvířátky, či jakýmikoliv jinými zájmy té ženy, mi připadají tak trochu jako duševní mrzáci …

69
anja
Reagovat

ono je nejlepší když si ta zvířata pořizujou ldii společně, anebo systémem – já chcu psa, muž chce koně, děti kocoura

je fakt, že si zvířatama lidi kompenzujou něco, ale spíš bych to viděla jako pozitivní než jako něco negativního, lidi co nemají žádné zvíře jsou imho o hodně ochuzeni, mně je třeba líto dětí, kterým rodiče nedovolí žádné zvíře

70
koc
Reagovat

64 – vy jste si zvirata porizovali spolecne to je zase o necem jinem .. kdyz s tim oba souhlasite tak muzu jen rict ze je to spatne ale nema to vliv na me bydleni .. je to vase uzemi tak si muzete stanovit pravidla jaka chcete .. a uplne nejhoris sou kocky co se prochazeji mezi jidlem an stole a nebo na kuch. lince .. brrr

71
Kačka
Reagovat

(66)koc
asi nechápu… včem je to jiné?
Stejně jako dcera tak i ten zvěřinec se občas mihne v posteli, tím myslím tedy jen psa….a je úžasné jak pes a partner se navzájem respektují….když není doma partner spím se psem a když spím s partnerem pes sám odchází dobrovolně do svého pelechu…..

(no snad tu momentálně nebrouzdá žádný mravokárce…. by mě nenařknul z pedofílie či zoofílie) :o)

72
terra magica
Reagovat

Ajdo, krajáče se dají koupit běžně v klasickejch domácích potřebách.

Jen ještě k tomu majetku: Hájkovi je 47 a chce snad i tři děti (Adriana i 5 a teď ) – tam mne zajímá a snad se i dovím, jakže hodlá rodinku živit.
Pro mne to nebude nezajímavá informace, možná jsme si trochu podobné s Jarkou – ta určitě chodí do práce a asi by ji v případném soužití s ním musela opustit, když je z Prahy a ještě s sebou přivést dítě.
Pro Johy a Ádu to moc zásadní info nejspíš nebylo – obě nezaměstnané si mohli sbalit tašku a jít.

73
koc
Reagovat

68 – vis ono to neni o boji ale o tom na jakem miste chces byt .. pokud ti nevadi posledni misto ve smecce proc ne .. ja na poslednim miste rozhodne byt nechci .. a v podbnych vztazich to tak je ..
67 – zeny co ma dite/ti si porizuje zvire jako spolecnika .. bezdetna zena si zvire ve vetsine porizuje jako nahradu ditete a potom se k nemu tak chova .. to same bezdetne pary

74
Kačka
Reagovat

(71)děkuji za opravu :o)
jsem dlouho nediskutovala a hups…překlep na světě :o)

75
anja
Reagovat

73 koci, vidíš to špatně

76
Ajda
Reagovat

72 terro,
jenže to nejsou už ty právé, staré zaprášené, občas i oprýskané, co mají něco za sebou. Stejně tak hrníčky z tenkého porcelánu, staré láhve, mlýnky, jsem holt vetešník.
To co prodávají jsou pouhé napodobeniny :-(

77
terra magica
Reagovat

K těm psům na statku:

Já to beru tak, že sedláci mají v sobě po předcích nějaké zvyky a zásady – u Bušáka to bude tak, jak u většiny, a sice, že je to plýtvání – živit takovýhle zvíře.

78
Ajda
Reagovat

74 Kačko,
já v prví chvíli uvažovala, že tuhle úchylku neznám a pak mi docvaklo :-))

79
Kačka
Reagovat

(77)
no jasan,je jich tam tolik,že to „svoje“uhlídají sami :o)

80
koc
Reagovat

75 – nerikam ze to pisu je 100% pravda .. ja to tak citim .. a ne vse jak to vnimam ja musi byt pravda .. ale ja to mam postavene takto .. mozna je to spatne ale je to muj smer .. nikomu ho nevnucuji a proto sem vedel ze kdyz to napisu tak vas trosku nakopnu :)

81
terra magica
Reagovat

76 – Kdybych měla chalupu, tak by se mi to taky líbilo sbírat :o)

82
Kačka
Reagovat

(78)Ajda
no ani to nebudu zkoušet guglovat…. :o)
Ještě bych se o sobě dozvěděla,co ještě nevím :o)
A poslední dobou beru jen milá a příjemná „překvapení“ :o))

83
Kačka
Reagovat

(80)koc
dobrá synu…… :o))
Nechť tvé místo ve smečce zůstane vždy na první příčce :o))

84
okkvp
Reagovat

koci – ne, u nás je zvířatomil i partner a tudíž to proběhlo i v momentě zvířátka pořizovaného sólo a dřív. Já bych to měla v opačném případě také tak.
Ohledně postele – u nás by tam asi spalo i slůně, kdyby samo moc chtělo a nedalo si domluvit, ale zároveň nejsme nijací přeslazení rozmazlovatelé – na to máme ty zvířata zas moc rádi a navíc máme oba kořeny v tom venkově.
Ale tvoje postoje beru a nemám s tím žádný problém- každý jsme jiný, navíc jsi možná měl v životě smůlu na to, že jsi kolem sebe to seřazování priorit tímhle způsobem viděl a zažil. Také znám hodně takových „řaditelů“ (ale mužů i žen) – ono nejde jen o zvíře, může jít o koníčky a chod společného života jaksi vůbec a celkově. Život s takovými bych nevydýchala – já jsem „grupózní multikulti“

85
Ajda
Reagovat

81 – chalupu nemám, ale mám to nasysleno! V některých mám kytky v kuchyni, tam se to hodí a porcelán a spol. mám schovaný, stačí mi pocit, že ho mám. Hrabivá selka z paneláku :-)))

86
koc
Reagovat

83 – zatim ne ale bojuju :D

87
Kačka
Reagovat

(86)koc
ještě pořád? :o))

88
Ajda
Reagovat

Někdo, když má potom zvíře doma, tak úplně zapomene na své původní názory a chová se přesně opačně :-)

89
koc
Reagovat

87 – no zatim mi to nevadi .. bydlim sam a ne se Zuzkou .. po pripadnem stehovani to bude krapet tezsi ;-) ..

90
Ajda
Reagovat

89 – to jo, kam pak s kocem? Do postele nebo do kotce?

91
koc
Reagovat

90 – na toto se prozatim neptam .. co kdyby byl odpoved jina nez jakou bych chtel slyset :)

92
gabisollis
Reagovat

ajda-hrabiva selka z panelaku me teda dostala!!:-DDDDDDDDDDDD

93
koc
Reagovat

no nic mejte se .. a ne ze mi tu v me nepritomnosti nastrazite nejakou pasticku :) .. az se vratim tak budu opatrne naslapovat :)

94
Kačka
Reagovat

(88)Ajda
to je o lásce :o))
No já jsem přesně ten typ dítěte,které v děctví mělo rybičky a psa (rasa dle výběru rodičů).Mně bylo dopřáno,ale pes poslouchal jen vůdce smečky a má úloha byla jen venčit a dolévat vodu,rybičky moc velký zájem o komunikaci neměli.Při jakémkoliv pokusu o pořízení morčete či podobného tomu,jsem vždy odcházela s nepořízením a v uších dolehající větou…až budeš mít jednou svůj byt,pořiď si třeba slona :o))
A tak mám kolem sebe teď vše,co jde a po čem jsem vždy toužila. :o)) A moje dcera si také stěžovat na nedostatek mazlíků nemůže…. o slonovi u nás nikdy věta nepadla :o))

95
Misha
Reagovat

94 – Jé „až budeš mít jednou svůj byt,pořiď si třeba slona“ jsem slýchávala taky :o)))

96
romantička
Reagovat

Zíííf – po noční jen velké poděkování Ajdě za rekap – jako vždy úžasně prostřený na kafčo a diskusi… jen se teď prokoušu těmi skoro sto příspěvky, vy čiperky ;)

97
Kačka
Reagovat

(95)
A ještě jedna věta mi utkvěla v paměti…..já bych chtěl/a tohle…odpověď: a já hodinky s vodotryskem :o))

98
Kačka
Reagovat

(97)Ale to už jsme daleko od Farmářů
tedy pravidlo č. 1
na farmě přežije jen užitečný tvor :o))

99
Ajda
Reagovat

romantičko,
díky, ale můj čas teprve přijde. Krom úvodu jsem to překopírovala z materiálů Primy :-))

100
gabisollis
Reagovat

Kacko spis jak kde.u Busaku asi stoprocentne.

101
gabisollis
Reagovat

a ani Plesk nam nema co nabidnout?

Reagovat

Kačka (71): No a tak je to spravne. Mam taky zviratka rad, pejsky taky, ale v posteli s nima si to fakt predstavit nedokazu. Respektive vyjimecne ano, ale jinak ani omylem.

Ale koc asi narazi na zeny, ktere si poridi psa jako nahradu chlapa a kdyz se v zivote takove zenske vyskytne opravdovej chlap (neplect s kocicakovou definici chlapa :D), tak hodne dlouho hraje druhe housle.

103
Ajda
Reagovat

Když ono je to těžké. Kdo zná tvrdou realitu soukromého zemědělce se do pořadu nepřihlásí. A kdo se naivně přihlásí, ten pak baví diváky. Přijít na farmu holka z jiné farmy, chytnout vidle, makat od rána do večera, svátky pátky jako doma, to by nikoho nebavilo. O čem by jsme drbali?

Reagovat

No doprcic. Clovek napise prispevek a mezi tim je tu 30 dalsich :D Dnesni dil jeste nebyl a uz jsme pres 100. :D

105
Misha
Reagovat

97 – hodinky s vodotryskem u nás taky proběhly … Ale když jsem to jednou zkusila na dcéru, tak se mě naprosto bezelstně zeptala, k čemu by mi jako byly? :o) …

98 – pravidlo č. 2 – milovníka pořádku by mohlo na průměrné české farmě štrejchout.

106
Ajda
Reagovat

101 gabisollis,
pisálci Plesku obíhají psí útulky a hledají psa Jany. Slíbil jim rozhovor o Bušákovi.

107
gabisollis
Reagovat

ale treba Hajek ma toho psa jako milacka.aspon to tak v TV vypadalo.

108
gabisollis
Reagovat

ajda-:-DDDDDDD no to jim nic peknyho asi nepovi.

109
Kačka
Reagovat

(105)Misha
výborná reakce dcery :o)) Tak ta se v životě neztratí :o))

RadstaR no to víš a díky za oporu….. pro mne teď nastane opačná situace…. budeme mít hada ….. tak snad se s ním nezačne mazlit více než semnou :o))

110
Kačka
Reagovat

(106)Ajda
(palec nahoru) :o))

Reagovat

Kačka (109): No co … jako mala si slouzila jako vykrmna rybicek, ted budes doma vykrmovat hada myskama. Uz chapu, proc jich mas doma tolik :D A jestli se s nim bude mazlit vic nez s tebou asi bude zalezet, jak casto se budes svlikat z „kuze“ :D :D :D

No ale to uz jsme opravdu jinde. :p

112
Kačka
Reagovat

(111)RadstaR
no joooo…holky se nějak činí,nestačím je vozit do Jablonce :o)) Je to 14 dní co jich tam odjelo 8 a za 14. dní by jich mělo jet 12….. no ale s časem to nějak nevychází,tak si asi opravdu pořídíme „samožer“ hada :o))
Ale podmínka tu byla :o)) Né že buď had nebo já, ale že mne nikdo nebude nutit na to šahat :o)) A že to bude zabezpečeno tak,abych se jednou neprobudila s hadem kolem krku :o))

113
romantička
Reagovat

106 Ajda :)
na chvilku úsměv, než mi došlo, že máš asi pravdu

114
romantička
Reagovat

10 okkvp
chápu, mám to podobný – některý psi jsou mi sympatický a šla bych s nima třeba do národního na prodanku, z některých mám respekt (zástupný termín pro strach) a některý mi lezou na nerv, zvlášť ten sousedovic ratlík, co mi dvoučárkovaným „Cé“ každý pracovní dopoledne štěká digestoří do guláše

115
romantička
Reagovat

já jsem nejvíc zvědavá na břétu:
„když jsem s tebou, tak se cejtim jako s ženskou – ne jako s maminkou – tak se cejtim jako s partnerkou nebo s žensko, jo“
u něj jsem nečekala ani tohle a snad se rozjede

116
Lady XL
Reagovat

Ad psi na vsi – setkávám se s tím každý víkend. Říkám většinou – chudáci psi, málokdy je pustí se pořádně proběhnout, pak jim nadávají, že jim ryjou na zahrádce.Taky je trend, koupit si většího než má soused a dokázat, že ho užíví… Ale v momentě,když těm zvířatům něco je, tak k němu po delší době zavolají veterináře od krav :-( a stěžují si, že dají 50-70 Kč za injekci proti vzteklině. Když jim coby Pražák řeknu, co jsem dala za injekce, vyšetření já, tak si klepají na čelo, že to by nedali. Prostě pes má úkol, nikoho nepustit za plot a to stačí. O nějaké lásce k nim většinou není ani řeč. U nás na chalupě jsme měli i kočky ochočené, že se k nám při příjezdu vždy scházeli a chodili s námi na procházky.
Ad sporák, kuchyň – jojo kuchyň v klasickém hospodářském stavení je místnost pro všechno.Zde se všichni schází, zde se dělá hodně věcí – nejen to vaření a jezení. A podle toho to tak vypadá…Prostě vše na hromádce. Já kolikrát při odchodu hledala věci, které jsem měla s sebou a někam v tom všem „pořádku“ zapadly…:-)

117
Lady XL
Reagovat

jo a pro Koce – jsem sama a mám psa :-) a lehává u mě, ne přímo v posteli ale blizoučko. Ale nepřipadám si ujetá a chlap má vždy přednost:-). Pes totiž byl pořízen pro matku, ale co nadělám, když ji (je to fenka) musím nakonec venčit hlavně já a ona ve mě vidí „pána“ rodiny – doufám oprávněně :-). Je to malý psík, tak je mu to tolerováno, pobývat všude. Velkého bych v bytě asi nesnesla, stačí, když to dvoukilové stvoření na mne při hře nenadále hupsne….:-)

118
Lady XL
Reagovat

A už se nemohu dočkat večera a našeho kozího dědka… Na hygienu už doplatila Lenka, co jsem četla…

119
gabisollis
Reagovat

Lady XL-jestli myslis ten clanek v Plesku ze mela zanet mocaku?tak to nema s hygienou nic spolecnyho leda tak ze zimy.no a dle toho jak se priodivali kdyz sli do druhe chatrce spat tak asi moc teplo nebylo.

121
okkvp
Reagovat

120 – no nicméně ta zima v tom svou roli také hraje, zvláště u těch, co na tuhle nemoc víc trpí (další věc, že se řekne zánět močáku a může jít o močové cesty či dokonce ledviny)

122
anja
Reagovat

jéžíš Koci, psa nemůžeš brát jako nějakého svého konkurenta anebo rivala proboha

i kdyby měla rodina např velkou psí smečku, furt je tam hierarchie v tom smyslu, že alfa samec je podřízený alfa samici a alfa samice je podřízená „pánovi/pánům“ – tedy lidem, tobě a Zuzce :)

trochu problém může nastat s dětma, zvláště s malýma, kdy je např. psí smečka může brát jako sobě rovné a tímpádem si je zařadí do smečky na úroveň štěňat a mladých jedinců

123
Halka
Reagovat

Držím Petrovi palce ať najde svou vyvolenou. Jestli je z poloviny takový jako jeho bratr Honza, tak se dívky mate na co těšit. U nich vládne humor tolerance a dobrota. A i když je práce v hospodářství náročná, mohla by tu být jeho vyvolená velmi šťastná. Tak Péťo držím palce!!! A pozdravuj brachu. Chodila jsem s ním v době, kdy byl na vojně. A byla s ním fakt legrace, ráda na to vzpomínám.
AT SE VÁM DAŘÍ DÍLO.

124
anja
Reagovat

118-121 týý jo, takže naše milá Lenka nachytala od kozího dědka nějaké mikrobreberky? :DD

125
Ajda
Reagovat

121 – okvvp,
v prostředí u dědka to vypadá na souhru všech variant.

Moje doktorka tvrdí, že je to častěji po propocení, než po prochlazení, asi jak u koho.

126
koc
Reagovat

122 – ja psa jako konkurenci neberu :) .. jen me nasira kdyz ho zena stavi do rovnocene ne-li nadrazene role k partnerovi :( .. a ze je takovejch spousta .. oni se ke psum totiz nechovaj jak ke zvireti a porad je to jen zvire ..

127
Kačka
Reagovat

(120) Ajda
ani ten článek číst nebudu…stačil mi ten dovětek “ na vině je hygiena i nechráněný sex“ :o))
1/ hygiena….. ta tam je, tedy sem tam…. když se voda ohřeje,kuchyň přestěhuje,necky donesou….no myslím,že jako ženská ,už když se nemůžu vykoupat či osprchovat celá,tak tu buchtu, bych tedy otřela každý večer, i kdyby za chalupou, trochou vody co zbyla od zalití kafe
2/ nechráněný sex…… njn. když moderní doba ještě nemyslí na „přírodní“ ochranu,ale zase,ty kozy…hmmm….po porážce střívka jsou… udělat na jedné straně uzlík,navléknout a…. no raději né,že? :o))

Reagovat

anja (124): Nedivil bych se. Kdyz clovek vidi nadpis clanku, koukne na fotku, vidi v TV jak to tam s hygienou ma, tak se mi uplne zveda zaludek pri predstave sexu s necim takovym :D

129
Ajda
Reagovat

Jinak u kozího dědka mě zaujala na fotce přepravka na kočky. Až při bližším průzkumu jsem zjistila, že je to nějaká přenosná lednice?! A ta bunda za ním je Lenky, Terezy nebo záhadné J?

130
koc
Reagovat

122 – jinak ja nemluvil o Zuzce :D .. to ne .. ale par takovych uz sem za svuj zivot potkal a po prvnim neuspechu a a nasledne podobne zkusenosti se takovym zdaleka vyhnu .. tedy ted uz nemusim ale kdyby nekdy neco tak takove nebrat

Reagovat

Kačka (127): :D :D :D

132
gabisollis
Reagovat

ajdo ja to brala podle sebe trpim na to trikrat,ctyrikrat rocne a vzdy ze zimy.ja musim nosit ponozky i v“ lete“.proste tragedie.vysetreni nic neukazalo a presne vim ze jak profouknu tak je to jasny.

133
romantička
Reagovat

jejda, bakterije, močáky -> no, vona tam Lenka je taková rychlokvaška, jen nechápu proč s tím jeli k lékaři

134
anja
Reagovat

130 koc, myslela jsem to obrazně to s tou Zuzkou, a máš pravdu, někteří lidi to mají ty vztahy ke zvířatům blbě

135
Kačka
Reagovat

(130)koc
no zrovinka jsem přemýšlela,zda se s něčím takovým momentálně nepereš? :o)) Jako jestli Zuzka nezatoužila ještě po jednom mazlíkovi a ty se bojíš o své místečko :o))
Tak to jsem si oddechla :o))

(129)Ajda
před chvilkou jsem tuto „záhadu“ luštila také…přepravka a ani lednice mi nedocvakla, jen jsem mylslela,že to malé bílé oválné jsou natáčky :o))
Ale kadeřnice jsou u Patrika :o))
Takže vedle jak ta jedle :o))

136
okkvp
Reagovat

129 – to je jasná Latěna

137
Ajda
Reagovat

135 Kačko,
klepnutín na obrázek ho zvětšíš a ejhle, z natáček je sýr – máslo? Taky záhada.

138
anja
Reagovat

128 RadstaR, jo :) a ještě si vem, že se mu tam kolem té „farmy“ potuluje hejno houmelesáků a jakýchsi sezónních „pomocníků a pomocnic“ a exek a kdovíčeho, ono je totiž bězné, že za typama jako je Kozí dědek se takoví lidi stahujou, takže Lenka asi nachytala nejen breberky kozí :D

139
Kačka
Reagovat

(124)anja
no jen aby to nakonec nebylo obráceně a nevyšlo najevo,že Lenka je nositelem a málem mu tu jeho farmu nezamořila čímsi takovým :o))

140
anja
Reagovat

139 Kač, to mě taky smesviňácky napadlo :DD

141
anja
Reagovat

139 Kač, chudinky kozénky

142
okkvp
Reagovat

i hobby iDnes dělá pořadu reklamu, respektive
rodinné sklárně Čangelů

143
Lady XL
Reagovat

Že by Lenka byla od konkurence a měla farmičku zlikvidovat breberkami :-), to mě nenapadlo…
Když kozího dědu vidím jít dělat ty sýry v tom oblečení, ve kterém chodil pomalu celý den – hygienu na něj :-(

144
Misha
Reagovat

144 – aby tak teď měly problém s močákem aj kozy? …

Jinak Gabi, prochlazení na to má velký vliv. Dcera na to trpí od mala taky … dílem za to mohou asi výpravy s turisťákem (ofouknutí propocených zad po sundání batohu), dílem móda krátkých bund a bokovek, každopádně nám bylo řečeno, že jakmile tě to jednou potká, tak už se toho nezbavíš … a když to chytla poprvé, tak u ní nechráněný sex opravdu nepřipadal v úvahu a s hygienou též neměla problém.

Reagovat

Kačka, anja: Hmmm to je taky zajimava teorie :D

146
kanárek
Reagovat

144- stačí ten zánět fakt chytit jednou a už se člověk veze…pak stačí sedět na studeném, nebo když jeden den zábnou nohy a je to do tří dnů zpátky. Pokud se to nepodchytí hned (teplo, pití, urol. čaje sedací koupele), řeší se zánět samozřejmě antibiotiky.

147
kanárek
Reagovat

Koc- chápu trochu jak to myslíš,.. Pokud by se tobě nelíbilo spát v posteli s takovým psím teletem, ale panička i pes na to byli doposud zvyklí a nechtěli ustoupit se současným vytěsněním tebe na gauč, prskal bys.
Mně se postelová zvířata taky moc nepozdávají. Když mi pes lezl do postele, tak jsem ho holt skopla dolů :-) Ví zkrátka, že nejlepší vyvýšená místa jsou moje a nemá tam co dělat. Jasně že natajno ho někdy přistihnu v křesle, dnes už ale děláme, že já jsem to neviděla a on, že tam vlastně nebyl.

148
kanárek
Reagovat

144 – Misho, od doby, kdy jsem se přeléčila švédskými homeopatiky UVA-E, se mi to už nevrací. U nás v ČR mi nic nezabralo dlouhodobě.

149
romantička
Reagovat

tohle je komentář/reakce divačky po odvysílání pilota loni v červenci
už když jsem omylem bez brýlí četla „odporní“, znělo to slibně, ale že to nabere takový grády jsem nečekala

*******************************************
Vzkaz všem soutěžícím farmářům 14.07.10 Anonym

Jsem strašně ráda, že tady jste: paličatí, zemití, pracovití, svým způsobem odborní, zranění a třeba sami se snahou znovu ji najít a zasadit k sobě do prostředí, které vybral chlap pro svou rodinu tak, aby vychoval své zdravé potomky. Děkuji, že jste, a to relativně mladí, fandím Vám a věřím, že najdete ženské, které nechtěj, promiňte výraz zdegenerované asociály pracující v bankách a řídících menežerských fukcích nebo v politice, kteří si ženy neberou za maželky a děti mají jako levobočky a jedinou zábavou jsou bary, auta, peníze ve 40ti jsou staří a k ničemu a navíc bez charakteru a rodiny. Vy jste svým vlastním způsobem vlastenci „Češi“, zdravé jádro společnosti zdánlivě žijící na okraji a budme vás v budoucnu nebo vaše děti velmi potřebovat. Škoda, že jsem již příliš stará, abych některému z Vás mohla říci, jdu za tebou čekej na mě, ať se ti dnes něco zdá………….Když se Vám nic nepovede, napište a babča kamarádka se vám ozve tak abyste zůstali nad vodou a třeba přiloží i pomocnou ruku na práci, kterou nezvládnete. Přeji mnoho štěstí Alena
*******************************************

150
Misha
Reagovat

148 – Dík, řeknu to dcerce a třeba to zkusí, ikdyž osobně myslím, že síla homeopatik spočívá spíš v placebo účinku … ale to jí vykládat nebudu :o)

151
Misha
Reagovat

149 – Pod některé diskuzní příspěvky patří možná označení Public relations, není-liž pravda?

152
anja
Reagovat

149 dobrý výkřik do tmy od té Aleny :)) vlastenec Bušák a zdravé jádro naší společnosti Kozí dědek – úžasné :DD

153
kanárek
Reagovat

Míšo, ať fungují, jak fungují, hlavně že fungují. Vyléčilo to i mou tetu (taky chronik), ale musela bys to objednat přes net ze Švédska. Já taky ten princip homeopatie moc nechápu, ale leccos mám vyzkoušeno :-). A pokud nezaberou tři lékařsky požehnané sirupy proti kašli a homeopatický jo, vím, co mám kupovat. :-) Jo a do zkušebních tvorů jsem zahrnula i zvířata a děti, předsudky nepoznamenané bytosti, kterým je jedno, co polykají :-)

154
romantička
Reagovat

149
misha
nechápu…

anja – no psala to ten den, kdy bylo představeno všech deset adeptů a možná jí zrovna někdo vytuneloval pampeličku
já bych děsně moc ráda, kdyby Lenka zopakovala svůj úspěch s Anonymusem a dostala ji sem, podělit se o další postřehy z paličatých odporníků :)

155
kanárek
Reagovat

152 anjo, když se podíváš na manažery v Šéfce, nelze jinak, než dát paní zcela za pravdu.

156
Misha
Reagovat

153 – ok, řeknu jí, že je to odzkoušeno, dík za typ :o)

154 – no že u některých příspěvků bych raději věřila v nepovedený marketingový tah, než ve vážně myšlenou myšlenku :o)

157
okkvp
Reagovat

149 – tý wogo
151 – to není PR, to je svaté nadšení …. představuji si, že by to po dvou deci dokázala vytvořit Latěna anebo jistá zdejší známá (ta ovšem možná i bez dopingu)

158
romantička
Reagovat

156 – no, já nepochopila proto, že je to umístěný dost necíleně – a skoro rok žádná reakce – zkusim vygooglovat, jsetli to nevrzli na víc míst :)

159
Lea
Reagovat

Misho, ta Břeťova dcera co mu pomáhala vybírat z dopisů, to je i tvoje dcera?

160
kanárek
Reagovat

A na těch „farmách“ teda mají nějaké hlídače? U Hájků jsem mám ten dojem viděla kolii nebo šeltii..

162
gabisollis
Reagovat

144-146-holky me o tom povidejte.co ja si stim uziju a fakt to je jen tim prochlazenim.Misho to tve dceri nepreju snad se s tim nebude potykat cely zivot jako ja.:-(

163
Lenka
Reagovat

Prokousala jsem se…

pejsci: absolutně nechápu, co chlapovi vadí na tom, že má ženská psa … to vidím jako nějakou divnou ? žárlivost? blbý slovo, jiný nemám… (vadí i kočky, rybičky, kanárek, papoušek, atd.) – aneb nechápu vliv zvířete/ptáčka/rybičky na kvalitu vztahu :-)

záněty apod. – vystrkovat nahou prdýlku v podzimních Krkonoších? co čekat jiného? /no řadu věcí :-), ale první je nachlazení/

149 romantička a copy Alena:

děkuji za toto vnuknutí, v důsledku něhož jsem již prozřela a pochopila, že tito chlapci jsou solí země české… šmankote, to jsem netušila (když z tohoto solného dolu vyčlením Břeťu, ten zbytek vskutku ženě život pořádně „osolí“, každý z jiného důvodu… :-)

164
gabisollis
Reagovat

co je tohle za odrudu chlapu (Busak,Kozi dedek)co nechteji aby jim zenska cokoli menila v zabehnutym zivotu?to neznam tak se ptam.:-)ja si predstavuju ze je treba delat ve vztahu i ustupky atd.ne jen ted te tu budu mit,ale opovaz se na neco sahnout.:-)nechapu.i kdyz je fakt,ze po dvou dnech nekomu preorganizovavat veci je taky ukvapeny.

165
Lenka
Reagovat

164 gábi
tak bud ráda, že to neznáš… :-)
tohle je buď nátura nebo důsledek dlouhodobýho samotářskýho života… a když k tomu přičteš vyšší věk u Vlastíka, je prostě zvyklej, ženská mu bude asi už jen překážet

166
gabisollis
Reagovat

Leni ja si prave rikala jestli je to vekem,ale Busak zas tak starej neni.no nejspis mas pravdu ty tri veci dohromady.to musi bejt sileny a fakt jsem rada ze to neznam:-)

167
Misha
Reagovat

159 – Nené, to byla ta starší …. Břeťa svým dcerám dopřál ten luxus, že se nemusí dělit o maminku – každá má svou :o)

168
Kačka
Reagovat

No tak jestli toto vše i v tisku čte Tereza,bych se nedivila,kdyby vyčkávala na svou 2.šanci a nebo je ještě více inteligentní a už se jenom směje :o))

169
gabisollis
Reagovat

koukam na to foto v Plesku a teda ten Kozi dedek ma jen 48 let no to je desne seslej.bych mu rekla tak pres sedesat.

170
okkvp
Reagovat

gabi – ale oni se podle mých zjištění tak alespoň zčásti chovají všickni mužští, leckdy nepomůže ani hluboké zaláskování (většina z nich to ale dlouho maskuje a tají)

171
romantička
Reagovat

164 gábi,
to je normální reakce svobodnýho chlapa na otázku, jestli chce bejt do smrti sám, bez ženský…
určitě znáš to čóro, když se zamilujou (viz mariánek)

172
romantička
Reagovat

huh – 170 okkvp mě předhonila s jiným názorem – no, voni sou různý a každej vnímáme jinou skupinu, můj soused JáTy si půl roku před rozvodem začal stříhat chlupy v nose

173
romantička
Reagovat

167 Misha,
holka jedna sympatická, nic ve zlým, ale jak už jsem psala k tý upotávce, dneska ti ho prolustruju ;)

174
Misha
Reagovat

173 – No to klidně … už ho nebudeš lustrovat mně, ale nějaké jiné :o)

175
Bobby Brown
Reagovat

Add pejťánci vs. psi:

Když jsem to tu četl odpoledne, měl jsem už už chuť napsat něco peprného na téma domácí mazlíčci a jejich páníčci. Ale sklidnil jsem to a koc to částečně napsal za mě.
Ano, psi až na konci smečky – nikdy jinak!
Žvížátkovým romatikům z toho sice vstávají hrůzou vlasy na hlavě, ale tak to v přírodě chodí. Ale prosím, proti gustu žádný sišputát – pokud někde velí čokl, tak dobrou chuť.

Trochu mne nasírá argumentace – pes v bytě u milujících páníčků vs. pes na venkově na krátkém řetězu u zlých páníčků. Ale tak to přeci není! Tohle je záměrně podbarvené na obě strany, jednou negativně a jednou pozitivně. To se srovnávají dva extrémy. Vořech na řetězu a doga v garzonce = oboje špatně.

Já na vesnici vyrostl a u nás třeba takový chudák na řetězu nebyl, ale bohužel se to na dědinách občas vyskytuje (no ve městě asi těžko, žejo).
Kdo šmajdá po svých či drncá na biku jako já, tak si ten obrázek může udělat sám. Drtivá většina vometáků je naopak volně po vsi a ty svině chlupatý zákeřný tvoří smečky, které si krátí dlouhou chvíli přepadáváním nebohých pocestných a největší vodvar mají z napadání cyklistů.

Jinak zrovna psi jsou zvířata nečistá. Pokud se zrovna nepudrujou lejnem, zvratky či zdechlinou, tak si alespoň krátí chvíli volizováním rtěnky – a pak je muckáte na čumáček, ťutínky jedny lostomilý.

Ach jo…, lidi, lidi.
Já jenom čekám, kdy ty čokly začnete nutit dřepět na židli a žrát příborem.

176
Bobby Brown
Reagovat

PS: Je mi jasné, že jsem si to tady tímto příspěvkem značně pohnojil. Ale já vážně nemohl jinak. ;-)

177
okkvp
Reagovat

BB – u mě máš palec hore, kromě jiného jsi mi totiž připomenul několik veselých scének s tou „dělenou“ psicí od sousedky (york), která s vlastním hovníčkem zašmodrchaným až řádně rozmazaným v těch dlouhých chlupech odmítala udělat krok a bylo nutné ji do vany odnést (nebo utřít lopuchovým lupenem či smrkovou větví, byla-li nějaká v dohledu)

178
Kačka
Reagovat

(176)BB
Také názor :o))
Leč v některých částech i pravdivý :o))

179
koc
Reagovat

Tereze se zda dojeni lehke ? :o .-. no nechal bych ji dojit 2 kravky a nebo 30 koz .. to by mluvila jinak .. a odpoledni/vecerni dojeni by uz nezvladla :(

180
okkvp
Reagovat

che che – a se psama je to u Bušáků úplně jinak

181
kanárek
Reagovat

BB- jen houšť ! :-) Já u babičky na celé vsi viděla na řetězu (prodloužený na drátě) slovy JEDNOHO psa a to byl chronický útěkář. Neviděla jsem tam jediného chudáčka už roky.

182
Lenka
Reagovat

175 BB
… aneb, lidi, mějte rozum, člověk je člověk a pes je pes…
souhlasím s tebou!

(ofšem taková moje chlupaťoučkatá berušinka v tom krásném outfítku s tou krásnou kapucinkou, kožešinečkou kolem krčíčku, s tím krásným kožišíčkem přes prdýlečku, botičinkama na tlapičinkách, brejličkama proti sluničíčku ….etc … jsou takoví cvoci – no, spíš cvočky.-)

183
Bobby Brown
Reagovat

178 Kačka:
To není názor, ale osobní životní zkušenosti. Žádná romantika o…
Stojím si za tím, že pravdivý ve všech částech. :-)

184
Lenka
Reagovat

Taky vás napadlo, co hygiena na podmínky výroby mléčných výrobků u Vlastíka????? má to přece na prodej, proboha… a matlá to v kůlně????? (ta není moc čistá, jak vidno)

185
Kačka
Reagovat

(180) no jooooo….překvápko :o))

186
Kačka
Reagovat

(183)BB
jj…se nehádám :o))

187
Adéla
Reagovat

Johana je neuvěřitelná sv.ně. To se jen tak nevidí.

188
Bobby Brown
Reagovat

182 Lenka:
Bohužel je to zase o módě, ale! – Rozumím a souhlasím s oblékáním pejsků, kteří žijí v bytě, protože jim v zimě nenaroste zimní srst a venku pak opravdu strádají.
Kdo ví, jak se krásně změní srst psovi, který žije venku, oproti psovi který žije v bytě, ten to chápe.

189
Prochor
Reagovat

Ta Johana chystá nějakou nordickou lest. Zvolila lavírovací taktiku a čeká na chybu soupeře. Začíná u sokyně Petra nenápadně zlehčovat.

190
koc
Reagovat

a Cangel potrebuju investici do baraku .. novou varku financi :)

191
Bobby Brown
Reagovat

aha, tady jsou teď pro mne spoilery, tak mizím…

192
kanárek
Reagovat

Jak si holky dávají u Břeti přednost a jedna druhé tvrdí, jak ta druhá se hodí víc… :-) tam asi jiskry lítat nebudou :-)

193
koc
Reagovat

nejak te divce nerozumim :(

194
okkvp
Reagovat

Břetík kráásně popsal ženskou propadlou koním – musím uznat, že v převažující většině asi naprosto přesně.

195
Kačka
Reagovat

(193)koc
já se o to ani nesnažím :o))
Ale dobrý by bylo,kdyby fakt odjeli do Brna :o))

196
Prochor
Reagovat

Cítím, že Johaně víc než že nemá jeho lásku vadí, že mu dovolila aby z ní udělal takovou nanynku. Těžko to vydýchává.

197
kanárek
Reagovat

Šla jim tam říct, že když se na ně dívá, že by se pobl… Ale možná mají fešného kameramana :-)

198
okkvp
Reagovat

koc – které – Johaně ?

199
Lenka
Reagovat

Johana – zatím se jí vcelku nedivím a zatím to ustála… a není to v takové situaci snadné… aneb Petřík/hostitel měl jasně říct : odejdi! a jestli to nedokázal, kroutí se (byť s A v náručí:-) a čeká, že ta uražená ženská mu vyklidí pole a nechá ho v v klídku?!?
tak holt mu zatím bude Johana překážet… to se nemůže divit (doprčic, to je fakt tak blbej? v tomhle věku?)

200
koc
Reagovat

198 – jj

Reagovat

koc (193): To je jednoduchy … kdyz ne ja, tak ani ona. Proste se jim to snazi zneprijemnit co se da. Nic nenormalniho (bohuzel). Rozhodne se chova fakt jak zhrzena milenka, coz se ji neda zazlivat, ale … jde na to pekne debilne.

202
okkvp
Reagovat

No ad Johana – kdo nezažil, možná nepochopí, ale oni se k ní přece chovají hrozně. Vím, že to není společná dovolená, ale přece jen trocha taktu by neškodila.

203
Prochor
Reagovat

199 – Já bych řekl, že Petr je slaboch a nemá rád problémy. Nechává to zbaběle na ženských aby si vyřídily mezi sebou to, co sám způsobil. Útěky slabochů před odpovědností.

204
kanárek
Reagovat

199- On jen nechtěl říct narovinu, co chce a to se mu vymstilo, však byl proto na sebe naštvanej. To nebývá (a nejen u chlapů) neobvyklé, že spíš nechají všechno vyšumět, než aby byli konfrontováni face to face a museli říct, jak se věc (vzah) má.

205
Kačka
Reagovat

(199+202) souhlasím….. na tohle člověk musí mít žaludek
Si představuji jak by před ní odjeli do Brna a tam by na ně Johana vyskočila z kufru :o))

206
Lenka
Reagovat

Prochor/okkvp

Petr se vskutku jako debil chová, jako hodně naivní debil – co čeká, že se ta zhrzená milenka odpanáčkuje ihned a nebude se chtít trošku pomstít? třeba jen tou přítomností? jestli to čeká, je fakt debil…
A chovají se k ní fakt hrozně – tohle není rande jich dvou, on tam pozval obě…! a když to nedokáže rozseknout, chová se zase jako debil…

207
koc
Reagovat

:D .. joj J. je spravnej kazisuk :)

208
Prochor
Reagovat

Tak dlouho Johanu štvali až jí vyštvali. Je mi jí spíš líto ať už se do toho dostala jakkoliv.

209
Lenka
Reagovat

Adriana – nevím, jestli je tak hloupatá, že jí nedochází, že když tohle ten chlap umí vůči jedné, dokáže to i vůči druhé… tohle je fakt Pyrrhovo vítěství…
Jak se z toho A raduje, hloupatá bude, bohužel…

210
koc
Reagovat

208 – pockej jeste neodjela :) .. dokud se za ni nezavrou dvere vlaku nebo busu tak to muze byt zajimave .. a ani to jeste neznamena ze nebude jak Goro

211
Lenka
Reagovat

207 koc
a ty se jí divíš? oni nemají rande, kam ona se přicpala, oni jsou tam tři, z důvodů RS… :-)
přitom stačilo říct – na rovinu – aby šla…
ani to ten pitomeček nedokázal (a A? pitomá, tohle jí jednou může taky potkat)

212
koc
Reagovat

209 – ona je az priserne zamilovana .. uziva si to .. to je rozdil

213
Lenka
Reagovat

212 koc
:-)
to myslíš vážně? ona je tak smrrrrtelnnněěě a váááážnnněě zamilovaná po třech dnech???
no, tak to už byl Hájek do Johy, Johy do Hájka… takže pod praporem lásky máme třídenní velice kvalitní vztahy… hurá!!!

214
koc
Reagovat

joj — jak mu to tam Lenka zacina zdobit :)

215
Lenka
Reagovat

koc
:-)
nechci být cynik, ale po dvou dnech láska na celý život, po pěti dnech svatba, mezitím zaděláme na robátko… průšvih je, že se narodí až za devět měsíců… :-)
snad těm rychlo rodičům vydrží ta láska aspoň do narození potomka… :-)
koci – přece jim není patnáct…

216
koc
Reagovat

213 – pockej .. ja nerikal ze je Hajek do ni ;-) .. A. je az neuveritlena zblba .. v tomto stavu by mu ho preblafla i pred kamerou kdyby ji o to pozadal ;-)

217
Kačka
Reagovat

(214)koc
no jo…až mi to připomělo výrobu strašidýlek z filmu Co je doma,to se počítá (nebo ten druhý díl) :o))

218
romantička
Reagovat

koukám na to se zpožděním, pokud terezka už nebude, zvládla celou tu frašku na 1*.
lenka je psychopat – Glenn Close v Osudové přitažlivosti, až na ten xicht

219
Prochor
Reagovat

Ten Petr je superupřímnej. Celou dobu Johanu otáčí na rožni a pak dojatě prohlásí do kamery, že je mu jí líto:-)

Reagovat

Uplne se mi chce ted napsat … cukruuuu, cukruuuu … jen ale, aby se ten cukrik rychle nerozpustil :D

221
kanárek
Reagovat

Sranda je, že pokud opravdu Petr s Adrianou zůstanou a budou mít dítě či děti, mají přímo zfilmovanou odpověď na dětskou otázku: „A jak jste se s tatínkem poznali?“ :-)

Reagovat

Petr ma evidentne taky dar, kterej rad poskytuje a to velkou zamilovanost a vidinu krasneho zivota po jeho boku :D

223
Amelie
Reagovat

Adrianě zůstal v rukou černý Petr. Doslova. Johana může být ráda. Stokrát radši v háji než s Hájkem. :-)

Patrik je sice sklář, ale jinak si počíná jak slon v porcelánu. Nicméně obě kadeřnice měly úroveň- nejenže si nevjely do vlasů, ale udržely před kamerami až do konce trvalou fazonu.

Vlastík dopadl jak akce Čisté ruce- nejdřív pan Čistý, posléze podlý a nadržený jak puberťák ruku v ruce s šikanující Lenkou Střelenkou. Tereza z divokých vajec konečně hodila na Vlastík i kozičky bobek.

Rozumbrada Břéťa konečně ukázal, že má nejen ruce, ale i srdce.

Petřík Bušák by se musel vzepřít celému matriarchátu, takže jeho šance na založení rodiny jsou pramalé. Leda sestřenice z vedlejší vesnice s bohatým věnem, náležitě prolustrovaná matkou a s prokazatelnou alergií na psy a vyšší vzdělávání.

224
Kiki
Reagovat

Johana je afektovaná hysterická sv.ně, až mi jí je líto. Ty její dramatický záklony hlavy, křečovitý úsměvy, nervózní objímání velkejch hrnků a pocit že je totálně nad věcí jí rozhodně nežeru. Po jednom styku, kdy jí možná nadrženej chlap slíbil i přepsání baráku by to neměla brát tak vážně a pochopit, že byla jen záležitostí na jednu noc, její chyba že to brala tak smrrrrrrtelně vážně a zamilovala se a HODDNĚ a MOC. Jinak teda když si sednou s A vedle sebe musím konstatovat, že i ten „babochlap“ je půvabnější než ona. Opravdu nehezká ženská to je.

225
okkvp
Reagovat

Jak mám na Johanu názor od počátku, že trpí utkvělýma představama, které si sama naplánuje, (tenhle názor neměním), tak tv sestřih myslím naznačil, že ji v tom Hájek zřejmě hodně nahrával – páč buď je Hormon nebo debil co si nevidí do huby a plácá bez jakékoliv zodpovědnosti.
O tom, která z obou děvuch je v tuto chvíli pomstychtivější ještě váhám. Zdá se mi, že Aduš. Johana se v tuto chvíli jen brání.
(jsem si tu Johančinu dnešní roli taky na vlastní kůži jednou zahrála – pravda předcházející vývoj byl o nějaký rok delší, ale pak to nabralo úplně stejnou rychlost. A fajne to bylo, to vám tedy povim)

226
macík
Reagovat

macík s malým m, ne ten onen s hantecem.
já se dneska soustředila na to jak si jsou holky u hájka opravdu podobný – a jsou ve tváři moc!
A nevím jak si to všichni představujete,když se dva do sebe zakoukaj,že budou toho třetího (at terezu či johanu bavit,aby se tam chudinky necejtili odtrčeně? ) holky šly do boje a vítězky(možná že výhra za nic nestojí ale to ted nechme stranou),tak vítěz bere vše, je nesmysl,že by ti spárovaný chlapi měli trávit čas i s ženskýma,o který nemají zájem ,koneckonců u patrika je vidět,jak je to jalový!!!

227
Lenka
Reagovat

224 kiki
ale Johana je fakt hezčí než Adriana… buďme objektivní :-)
ona Adriana fakt krásy moc nepobrala…

228
Lenka
Reagovat

224 kiki
a myslíš, že si tam ti tři můžou něco vyčítat (myslím jejich chování)?
jedna bejvalá (týdenní), jedna současná(xdenní) a chlap, kterej holt jednou(?) „vzal dar“ a teď už už už… by ho ho chtěl zase vzít… a doprčic, ona ta bejvalá nějak překáží :-)
(chaos způsobený sex.přeskokem Hájka, nic víc)

229
okkvp
Reagovat

226 – no já jen, že jsem nějak ještě nezažila aby si byl někdo po třech/šesti dnech se štábem za zadkem jist, že tuta a už nikdy žádná jiná a na další baby tedy sejří pes… ale už jsem asi moc stará

230
okkvp
Reagovat

Aduš by byla o kus hezčí, kdyby se tak blbě neksichtila, ale uznávám, Johana má klasičtější čistší rysy

Reagovat

okkvp (229): Napodobne :D

232
Kiki
Reagovat

227 Lenka
Tak to se budu hádat, každý na to máme asi jiný názor, ale mně se Adriana nezdá vůbec ošklivá, zato Johana velmi, hodně a moc.

233
macík
Reagovat

229 souhlas ,že pár dní před kamerama je na vztah málo,ale chceme aby se nám v tý reality spárovali a když to udělají,tak zas nejsme spokojený!!!

Reagovat

macík (233): Neni se cemu divit. :) Ono to totiz pred tema kamerama probiha cele uplne jinak nez by clovek cekal. Jako by ti lidi nemeli vlastni mozek :)

235
Lenka
Reagovat

232 kiki
já se nehádám :-)
tohle spíš posoudí chlapci…
je to věc názoru

Reagovat

Lenka (235): Me se treba libej obe, ale Johana preci jenom vic :)

237
macík
Reagovat

Na FB :
Johana Janecek Hani, ale on si mě vážně vybral podle fotky ;) Přece taky nebudeš věřit bulváru, že jsme se znali dřív! Potkali jsme se poprvé na těch pět minut a po Orlíku si mě dovezl domů a během těch tří týdnů jsme oba nejspíš postupně zjišťovali, že to není správně, ale já pod vlivem zamilovanosti se nechtěla pustit o pár dnů déle no… Byla jsem i v šoku jak rychle obrátil ze všeho co předtím cítil a napovídal, ale některý chlapi takový prostě asi jsou ;) Ono sestříhaný pak mlže všechno nezúčastněným vyjít jinak… Ale naprosto toho nelituju a jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo ;) Tereza má určitě právo aby na ní tak moje oči působily bez ohledu na délku jejich pozorování, :) Já jsem ráda, že do očí mi nikdo nikdy nic takovýho neřekl – ba právě naopak ;) A navíc já svoje oči mám nejradši ze všeho :DDD Když by neexistoval bulvár a mstivý bývalý, byla bych naprosto spokojený člověk ;)
Před 5 hodinami ·

238
Kiki
Reagovat

235 Lenka
Přesně tak :-) Johana sice nemá tukový prstenec, ale v jejím obličeji je cosi nepřitažlivého, asi mi vadí její pusa a zuby.

239
okkvp
Reagovat

macík – z hlediska RS je to samozřejmě dobře, stejně jako je dobře že Johana dělá dusno, mohla i podstatně víc.
Pokud to vezmu jako holčíhovor nad dějem telenovely, tak samozřejmě musím bránit i dobré mravy a tedy, to, že slušný venezuelský statkář a čestná panna sirota se takhle k dcerce sousedního statkáře nechová ;-)

240
macík
Reagovat

FB mě překvapil, že johana píše že to s petrem trvalo před natáčením 3 týdny,to mi dost mění pohled na to,že byla naivní a zblblá po jednom obdarování a víc ji chápu…

239 dcerce sousedního statkářa hbitě obstará svého honáka,který je vlastně jejím nevlastním strýcem.

241
okkvp
Reagovat

240 – no a kde je strýček tady ? V HSTM byl alespoň kameraman ;-)

242
Lenka
Reagovat

237 macík
tak to se J opakuje, Orlík už psala k minulému dílu…

243
Lenka
Reagovat

238 kiki
hele, to je fakt věc názoru – a navíc, jako ženské, tohle těžko posoudíme… takže je mi totál šumák, jakej má která nos či pusu či zuby, ani to tak nezkoumám :-)
mně spíš vadí nedostatek inteligence – ale to bychom je asi vůbec v tv neviděli…

244
brnch1
Reagovat

Johanka je děsně citlivá holka a toho Hájka bych nakopala do…
nejdřív jí naláká na sladký kecy klečí před ní a slibuje a pak se k ní chová jako k hadru.
Je to rádoby chlap,mohl si to odpustit ty slinty a divadla a Johanka by byla v klidu a Aduš je hlupka co bere co zbyde. Jeho nesnesu nejvíc ze všech farmářů.

245
Lea
Reagovat

Adriana se snad vůbec nečeše a chvílemi mi přijde jak retardovaná, to dělá to její ksichtění. Lenka od dědka se s Terezou ani nerozloučila, to je ubohé.

246
romantička
Reagovat

mě se z těch tří jako ženská nejvíc líbí hájek – jako chlap je to poloprďoch
je mi celkem jedno, na kom si tam chladí hormony, ale ten přístup, kterej k těm svejm akcím má, je tak sebestředně iracionální, že se mi při každým jeho monologu v zátiší samoty kamer zvedá kufr
já docela celej život inklinuju k mírnejm lumpům, ale mám ráda, když se holej a toho lumpa v tom zrcadle viděj a stojej si za ním

247
Lenka
Reagovat

239 okkvp
njn, ale asi slušný venezuelský statkář nezná sílu českých Karkulek kolkolem plotu jdoucích s košíčkama plnýma darů…
co venezuelský statkář?!?
i prostý český vlk s tím měl co dělat a nakonec to řešil radikálně :-)

Reagovat

Lea (245): Mozna rozloucila, ale nevideli jsme (protoze kdyz ji Tereza klepala na okno, tak mela zavrene dvere a pak strih a pohled na Lenku a dvere mela nedovrene)

249
Lenka
Reagovat

244 brnch1
hm, ale tohle víme jak?
z tv to nemáme, co?
jestli ti to Johy plakala na rameni, tak ok, ale co my (a ty taky) víme, co naslibovala Johy Hájkovi?
oba pláli /láskou, koc, ok?/, oba zhasli…
teď plane Hájek zas, Adriana s ním…
a pak zase zhasne (tipuju Hájka) a zaplane jiná…
taky vám to připomíná postupně hořící a zhasínající vatry na horách :-) ?
nezlob se – ale to snad vážně nemyslíš, že budeme Johanu litovat, že dala dar?

250
Lea
Reagovat

244 u Hájka si všichni můžou podat ruce. Johana je zákeřná coura, jak jinak vysvětlit její návštěvu před natáčením. Ada sbírá drobky až má celý pecen a Johana nic.

251
Lenka
Reagovat

246 romantička
nebudu komentovat, jen velkej souhlas (i s tím sklonem k okouzlujícím chlapcům:-)

252
Lenka
Reagovat

250 Lea
ouvej, jouvej – zákeřná coura?
:-)
měla dar, dala ho, dala…
já bych ji takto neoznačovala, to je její věc, co dá… :-)
aspoň měla týden :-)
jak bys, probůh, nazvala Lenku od Vlastíka???
po 24 hod skok do pelíšku – oprava : do sena …
(to ber jako řečnickou otázku:-)

Reagovat

Lenka (251): Jooo o tech vasich sklonech k takovym chlapum bych mohl vypravet a pak abych si menil promocena tricka od slz kazdy den :D

254
Misha
Reagovat

175 – Njn, Bobby, mluvíme o extrémech – já vycházím z jisté zkušenosti, která utváří můj názor, ty vycházíš z jisté zkušenosti, která utváří tvůj názor. Kdybychom se na všem shodli, byla by tu nuda.

U Bušáků vcelku dobrý, Jana by se mi k němu aj hodila. Myslím, že potřebuje něco takového. A psi by se snad po čase taky srovnali

U Čangelů to bylo jasné. Někde jsem zaslechla, že Patrikův brácha následně jednu z těch dvou sbalil.

U Vlastíka … no když teď čtu, jak skučí, že do toho neměl jít, a že je Lenka nečestná a nesportovní, tak je mi ho skorem líto. Mám dojem, že tenhle chlap na tuty skončí v tom svém bordýlku sám, páč není schopen ve vztahu k partnerce ustoupit ani o píď. Čím dál tím míň chápu, proč do toho šel.

Hájek je klasickej zbabělec, co řešení svých průšvihů nechává na ženských. Ale to už jsem psala minule … U takových platí, že kdo uteče, vyhraje :o)

255
Lenka
Reagovat

253 RadstaR
:-)
jen nevím, jestli s těmito oblíbenci žen máš u žen problém nebo zda jsi takovýmto oblíbencem žen?

256
romantička
Reagovat

246 – Lenko, překlep je v tom „mně“ ne ve slově „ženská“ – to je správně napsaný – jako ženské se mi asi nejvíc ze všech líbí radovan lukavský dokonce i s přihlédnutím na to, že je tam minimálně…

kolik že to má ještě dílů?
zatímco ty dva nervydrásající příběhy vlastik/péťa to maj asik za sebou, ten zbytek je tak někde kde byli slováci v půl devátý večer na seznamovacím večírku

Reagovat

Lenka (255): Problem s nima mam jen svuj pocitovej z nich, protoze v 90% pripadu to konci podobne jako u Hajka, vezmou si dar a papa, pripadne jsou proste pro zivot uplne na h….. i kdyz i vyjimky se najdou :)

PS: Ale to nebudem rozebirat. To by bylo spis na otevreni diskuze u sousedu :)

258
Lea
Reagovat

Ještě 6.dílů.

252 -vypočítavá coura bez úsměvu. Má teď asi pěknou reklamu cérka z Beskyd :-S

259
romantička
Reagovat

Radstar 253 257
máš pravdu a je to nastavením hodnot ve společnosti – pokud se někdo narodí s pevným zadkem a tváří modela, už se toho po něm moc víc nevyžaduje
hodní hoši ze starců na chmelu jsou dnes hezcí

260
Lenka
Reagovat

258 Lea
jj, ale kdo z nás někdy neudělal v láskyhrátkách totál kopanec či šílenou eskamotáž a při pohledu zpátky by si vlásky rval a hubu div nefackoval?!?
(díky bohu, že u toho nebyly kamery!)

261
romantička
Reagovat

258 Lea dik, šest je eště hodně
tak to možná přijede k hájkům ta bejvalka

262
Lenka
Reagovat

257 RadstaR
taky jsme trošku každý mysleli něco jiného — aneb kdo dar dává a kdo dar bere :-)
no, neva, necháme si to na sraz… a protože (jak předpokládám) bude u Vlastíka na farmě,
tak přímo v jámě lvové
to bude to pravé ořechové :-)

Reagovat

Lenka (262): :D Mamiii ja se bojim :D

264
Lenka
Reagovat

236 RadstaR
tati, já taky :-)

265
romantička
Reagovat

262 Lenko, a ste si jistý, že tam Lenka není? třeba jen utekla na zimu před lavinou teď se vrátí
vlastik vidí ty díly taky prvně a třeba už při pohledu na háčkovaný zvonek pro štstí měkne a odpouští
aby z toho srazu nebyl nějakej krvák!
pust si to ještě a při pohledu do Lenčiných očí dej stopku

266
Lenka
Reagovat

Aktualitka z Primy – upoutávka na díl další:
________________
Zhrzená Johana se vrací domů a prosí Petra, ať už žádné ženě neslibuje věčnou lásku, protože by mu to mohla uvěřit. Adriana Petrovi důvěřuje, i když zatím netuší, jaké další překvapení na ni v Pohorské vsi čeká.
________________

No, tak co tipujete?
bejvalka?

267
Lenka
Reagovat

Aktualitka z Primy – upoutávka na další díl:
____________________
Jak v Krkonoších válčí Vlasta s Lenkou? Zvyknou si na sebe? Ohřeje Lenku v zimě Vlastova náruč, nebo dá přednost horké vaně v Olomouci?
____________________

268
Lenka
Reagovat

265 romantička
:-)
perlíš, líbíš se mi moc!
Snad mi, ovšem, nechceš nahnat strach?!? :-)
Víš, on je kurník vcelku dost vyzbrojenej a ozbrojenej (jo, jo, neznáš naši bodyguardku Elu, s rozkošným Argouškem po boku … v tom to je :-)
S kurníkem se nelekám ničeho
na sílu nepřátel nehledím :-)
A – pokud si mohu dovoliti tipnouti – umíš si představit, jak na horských pastvinách panáčkovské/kurníkovské milky rozkvetou a jaké sily nadobudou?
strach zde místo nemá!

269
okkvp
Reagovat

nic nechápu, beru bagr

270
Misha
Reagovat

269 – Myslíš lžíci?

258 – 6 dílů je strašně moc, nemůže to být nějaká mýlka?

271
romantička
Reagovat

268
no dobře, trošku si mne uklidnila, ale…
vidělas film Godzila?
tak jen pár rad:
nikdy ve tmě necouvejte, neřikejte si, že bude nejlepší se rozdělit a nesviťte si baterkama navzájem do obličejů, když se bavíte o tom, kdo chybí

272
okkvp
Reagovat

nicméně bych docela ráda věděla, co budou těch dalších šest dílů vysílat – nějak se nemůžu dopočítat. Dnes byl 4. den na farmě – tzn ještě tři ? Patrik ty své posílá domů dřív ? a co ty další tři díly – dobře bude zase Laděna a Laděna – ale kde proč nač ?

273
Lenka
Reagovat

271 romantička
:-)
a když k tomu (teoreticky!) přidám, že by se v rámci výzkumu přidal klub smesvine…?
Lenka/NeLenka… to by bylo tóčo!
Blbý je, že by vysoce inteligentnímu humoru dam z vedení tohoto klubu v místě samém (vynechávám chytré panáčkovské diskutéry, to je jasný!) nikdo jaksi moc nerozuměl…
Ale představa squadry Bazinga a spol. a farmáře Vlastíka – třeba v jen běžné diskuzi v rámci průzkumu klubu „aneb co je realita v realityshow“… tak to mě silně pobavilo :-)

Reagovat

okkvp (272): Ja mel za to, ze zensky tam jsou jen na 5 dni.

275
okkvp
Reagovat

270 – jestli ještě dodáš rezavou a tupou, tak spadnu ze židle, ale to je asi jen shoda okolností … jinak tu můžu vzít také, ale nevím zda náhodou raději nebudu držet půst – co kdyby rostly nějaké prašivky

276
okkvp
Reagovat

274 – říkají týden to může být obojí – kdyby jen pět, tak to už mám v hlavě fakt hokej. Leda snad repete a Výměna farem a žen. Což by tedy mohla být docela psina

277
Jonatána
Reagovat

276 Výměna farem a žen! VYNIKAJÍCÍ NÁPAD.

278
Lenka
Reagovat

274 RadstaR
jo, na pět dnů… :-)
tady vidíš, jak se dá nejen za pár dnů postavit svět (Bůh), ale za pět dnů vyřešit akce:
A/milenka1/nemilenka1+novámilenka2/milenka2+nemilenka1aus/milenka2/partnerkanafurt (Hájek)
B/2kscizíženská/1milenka,2překáží/1milenka/ (Vlastík)

Reagovat

Lenka (278): :D

280
romantička
Reagovat

274
no, bušák zabil dva králíky, na sobotu a na neděli, a dneska u oříšku řek janě, ať to nechá na podělí
jen nevím, co byl dneska za den…

281
Lenka
Reagovat

Aktualitka fc:
_____________________
Otázka:
Johana Janecek:Když to tady čteš řekni co si myslíš o tom že čekají dítě?jistě na to názor máš ale hlavně nepiš že jim to strašně přeješ to bych Ti asi nevěřla…nemyslím to zle ale vžívám se do tvé situace a já osobně bych jim to nepřála ani to nejde po tom všem…
Odpověď:
Johana Janecek
Evčo, nezlomil… Byla jsem nejdřív v šoku, pak zhnusená, překvapená, zrazená, kdoví co… ale všechno to zmizelo s odjezdem ač je tomu možná těžký uvěřit. Víte, byla to naprosto nereálná zkušenost. Jakoby se všechno co se stalo během celéh…o natáčení dělo někomu jinému… Asi to nedává moc smysl a logiku, ale byl to prostě hrozný mazec, tlak a i když to asi bude znít blbě – když by mi to nedávali tak sežrat, bavila bych se s nimi i na dotočné zcela normálně, ale mě zklamali tím přístupem – ne tím, že tedy se do sebe „zakoukali“ oba… Ale dneska?!? Ježíš, je to hrozná doba a pokud opravdu čekají malý, já to vážně nevím, protože to pro mě skončilo a dál mě to nezajímalo a žiju si svůj život nezávisející na jedné „epizodě“, tak jim to vážně přeju ;) Hlavně aby bylo v pořádku a aby jim to vyšlo, jak oba chtěli když jsem odjížděla ;) Věřte, nevěřte, ale já se za hodnou dělat nemusím… prostě nejsem mstivý tvor ať už to ze sestřihů komukoli přišlo jakkoli ;) Nemám co obhajovat ;)Zobrazit více
Před 21 minutami ·

282
okkvp
Reagovat

280 – no tož tedy asi pátek, dneska králíka nejedli – to si asi nedaj ujít, když je Jana vegetariánka

Reagovat

romantička (280): Beru to podle Lateny, ktera slibovala, ze se 5 dni neukaze. Tazke sem predpokladal, ze jak se ukazala na zacatku, ukaze se i na konci. Uvidime …

284
Lenka
Reagovat

Na zbytek sem dávám odkaz, tam se to taky rozjelo:-)

Farmar hleda zenu na FB

285
Misha
Reagovat

277 Výměna farem – jakože Češky na Slovensko a Slovenky do Česka? K Vlastíkovi Vinná muška a k Hájkovi Esbéeskárka? To by vůbec nemuselo být špatný :o) … A co teprv až by Frodo převzal fci souseda Káni při selekci slepic … či přetahovaná Jéčka s Áčkem o Marjánka …

286
Lenka
Reagovat

RadstaR
prosba – můžeš mi opravit odkaz? furt to hází farmasklenařovice, i když jsem dávala odkaz za Farmář hledá ženu – díky

287
okkvp
Reagovat

280 – ale taky může být sobota dopoledne, když jdou příště do kostela

288
Lenka
Reagovat

285 Míša
:-)
jen nevím, kam bys šoupla Martinku, trola a spol?

Reagovat

Lenka (286): Opraveno

Do clanku jsem pridal videa jako vzdycky :)

290
Lenka
Reagovat

Radstar :-) děkuju !!!

291
okkvp
Reagovat

285 – k Hájkovi jedině Darinka, SBS-kárku k Vlastíkovi a Kleo k Bušákovi

292
Misha
Reagovat

288 – Martinka je Vinná muška přecé … a Mamatrol se stryko Foestrem by k Vlastíkovi dojeli, až by byla ruka v tom … v rukávě :o))

291 – K Hájkovi Darinku ano, ale jedině s Esbéeskárkou …
Kléo k Vlastíkovi společně s Vieročkou smutného srdiečka

Reagovat

Lenka (290): U nas se nedekuje, ale chodi s dary :D
okkvp (291): To by byl hukot!

294
Misha
Reagovat

A k Bušákovi tu pani, co má ráda gaučing, moře a četbu :o)

295
okkvp
Reagovat

kolegyňa to by šlo – k Zdenkovi by pasovala Lenka od Vlastíka a kadeřnice k Maťovi

296
Lenka
Reagovat

292 Míša
:-)
tak to jsi mě dostala….:-)
do té malinkaté kůlničky Martinka???? bože můj:-)

297
romantička
Reagovat

já myslim že na gábinku je hájek moc rafinovanej – jemu bych vrzla zuzanku od zdena – ta by ho doňufala k šílenství za deset minut – von na přestárlý krasavice nebude a jí je pumpička, na co von je

298
okkvp
Reagovat

Misha – myslíš Evu ? – no já tedy upřímně řečeno myslela na Břetíka, ale přece jen je mi dost sympatickej – tak tam snad tu co plakala na louce – od synka Kaňoura (kruciš, už mi ty jména vypadávají)

299
Lenka
Reagovat

293 RadstaR
ó, ty milovníku Karkulek… košíčků a darů… :-)
tady se člověk dozví věcí… :-)
no, pak holt změna:
sraz panáčka směr Vlastíkova farma, RR směr Petrova farma
rozdíl mezi těmito srazy (kromě počtu)?
RR se u plotu farmy udře mezi těma čkajícíma a nudícíma se Karkulínama… než vůbec zahlídne koňské kopyto…
My ostatní aspoň uvidíme kozu/y

Reagovat

Lenka (299): Mazec :D :D :D Sem pod stolem.

301
Lenka
Reagovat

300 Radstar
ale jo.. klidně pod stolem… tam je aspoň klid… :-)
tak odpočívej a nabírej síly před akcí Karkulíny :-)
(dali nám dary/nedali nám dary… sakra, z jaké pohádky to je?)

Reagovat

Lenka (301): Rychle jsem prehodnotil sve priority a radsi se vzdam tohoto daru v prospech Adriany. Jeste by se me z neho mohlo udelat nevolno a to bych fakt nerad. Takze prijimam podekovani a priste radsi nebudu tak chamtivej :D

PS: Je to z trech veteranu ( Dary jste nám kamarádíčkové dali, dali jste nám kamarádíčkové dary. A my Vám za ty dary, kamarádíčkové, děkujeme! )

303
Lenka
Reagovat

302 RadstaR
hezký, leč pro mě lehce těsně vedle…:-)
já totiž nějak vůbec neuvažovala, že bys měl snad zájem o dar ze strany Petra (???)
byť je od tebe hezké, že se tohoto daru vzdáváš ve prospěch Adriany …
v případě tebe jako chlapa jsem pouze a výlučně uvažovala dary od žen (před plotem/na plotě/za plotem)
Jak jsem už napsala-spletly se nám směry odkud kam dar míří … :-)

304
Lenka
Reagovat

Radstar
bingo, díky!
veteráni… :-)

305
romantička
Reagovat

když tak páruju ty čecgy a slováky,
nemyslim že by se chytl Farmář hledá tsunami…
ale viděli ste tu scénu z kostela u bušáka v upoutávce?
ten zelenej, žehnající… docela pěknej
co takhle
Farář hledá kuchařku

Reagovat

Lenka (303): Radsi to takhle nejak upresnit nez pak byt za dalsiho kazisuka jako Johana :D

307
Lenka
Reagovat

306 RadstaR
díky za ukázky (to je mazec, když je to takhle zhuštěný:-)

308
romantička
Reagovat

sem se zasekla u toho bušáka na mši a děsně mě štve ta moje ateistická nevědomost…
jak on to má jako katolík? to přijde do kostela na mši s celou vesnicí, posadí vedle sebe zlava a zprava svý holky, řekne – „přátele mmnt, redukuju harém, prima udělá pár záběrů a pak budem pokračovat…“ pak se za něj všichni pomodlej aby volba byla vhodná, zelenej farář tomu požehná, košík nedopleten?

Reagovat

Lenka (307): Nemas zac. Jinak pro dnesek dekovacky stacili, jdu radsi spat nez mi to stoupne do hlavy a pysnej jako pav :D

310
Eva
Reagovat

Když tady čtu Vaše příspěvky ohledně psů-nechcete si přečíst na http://www.petice.nazory.cz/seznam petic.Je tam Petice za účinný zákon na ochranu zvířat.Autorka Mgr.Dana Bočková.Jedná se o týrání zvířat-viz Soukromá dramata-množírny psů.Ale i o ustájená zvířata.Prosím o přečtení a jestli budete s peticí souhlasit,prosím přidejte svůj podpis.Moc děkuji.Eva

311
koc
Reagovat

258 – nemuze to mit jeste sest dilu :o .. 18 dubna je dil s nazvem – Odjezd .. ja to tipuju jeste tak na 3 maximalne 4 dily . i z deje uz tam moc nebude .. tedy neni to cim nastavit .. maximalne dokumentem o vyrobe syru ci hormonech v zenskem zi muzskem tele :(

312
Kačka
Reagovat

(311)koc
nastavit by se dalo,kdyby Patrik přeci jen podlehl nátlaku bratra(či kdo mu pomáhal v ukázce s tou cestou) a pozval zpátky jednu nebo druhou holčinu.

313
koc
Reagovat

312 – no to je ale jen u Cangela .. Busak rekl devcatum ze v pondeli rozhodne v den jejich odjezdu .. no a priste je nedel podle toho ze jsou v chramu pane .. proste za 14 dni je odjezd a rozhodne se neda pocita se sesti dily .. tedy pocitat se s tim dal ale nevim co by tam bylo :o

314
Anonymní
Reagovat

Johana je tupá a chová se jako puberťačka.Postřehl někdo na začátku jejího medailonku,že říkala,že byla vdaná a pak i zase několikrát zasnoubená.A zřejmě byl vždy problém v chlapovi,že.Podle mě se chová jako pubrťačka,když se zamiluje tak naplno a pak se začne měnit na kliště a nepustí se.Chlapovi tak třeba může vadit.Vyhodí ji dveřmi a vrátí se oknem :-)A to,že se Johana zamilovlala tak rychle je v pořádku a to,že se zamiloval do něj rychle i Adriana už je hloupá.To je přece jejich věc.A jak to je podle vás,když se někdo zamiluje na první pohled.Tomu zřejmě nikdo nevěří,že.No jo člověk to vidí jak to vidí.Johana je svatá a Adriana je hloupá a Petr….Hlavně,že máte o čem debatovat…………………….Asi by jsme se divili jak to chodí u Vás,že

315
Kačka
Reagovat

(314)Anonymní

Podle mne láska na první pohled potká v životě každého. Ale u každého to má potom jiný průběh.Někdo se drží při zemi a jiný zase od začátku plánuje svatbu,děti atd…. A na tohle jsou někteří chlapi dosti hákliví (pokud s tím bláznivě nezačnou sami a následně pak litují) a začnou přemýšlet o tom,proč je ONA tolik vdavek chtivá již po pár dnech,následuje odtažení a neustálé přemíšlení o její minulosti,kterou se nikdy 100% stejně nedozví.Pokud jsou tyto rozhovory o společné budoucnosti a plánování na denním pořádku,časem to začne lézt na nervy i tomu nejotrlejšímu chlapovi,načež ONA pak pátrá po příčině,proč už o budoucnosti se nechce mluvit,podezírá,že má jinou,že to nemyslel vážně…..a průšvih je na cestě….z ní se stává stíhačka a klíště a on utíká jak může,protože je to na něj vše moc rychlé….
Ano jsou i případy,kdy je to vše opačně a stejně tak jako ONA se chová ON.
U Petra to bylo nejspíše oboustranné, dle toho co nám bylo naservírováno.Ale ani Johana a ani Petr neměli mezi sebou žádný závazek a tak se stalo to, co jsme viděli. „Snad“ se opravdu zabušil do Adriany a ona do Petra a Johana bojovala jen o své „místo“ o kterém měla mínění,že má jisté.Musela se poprat i s jejich chováním vůči ní a zvládla to bravůrně.A to,že Petr mění názory jak ponožky,nehledě na to,že neumí být upřímný a Adriana jen využila situace,kvůli které tam vlastně byla.Budiž jim přáno mnoho štěstí.

316
okkvp
Reagovat

koc – vycházím z toho co jsem nějak na začátku zafixovala jako přečtenou informaci – že 13 dílů – ale možná to byl jen kec a možná jsem to s něčím smotala

317
okkvp
Reagovat

a nemotám to – informace je přímo od pramene z iPrima
Dotaz : Kolik má Farmář dílů?
Dobrý den, tento pořad má 13 dílů.
MODERÁTOR DISKUSÍ
iprima 26.2 2011
http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/discussion/113783

318
koc
Reagovat

316 – JJ .. i na strankach VIANOSTRY (autora poradu) je jasne napsane ze to ma 13 dilu .. jen vazne nechapu co nam chtej v dalsich dilech nabidnout ..

319
okkvp
Reagovat

koc nejspíš tu … zábavu a plno děje – Laděna jede pro ženský, Laděna navštěvuje opuštěné farmáře, Laděna navštěvuje opuštěné potenciální farmářky, Laděna navštěvuje odvržené nepotenciální farmářky, Laděna počítá kozy, dotočná

320
koc
Reagovat

319 – Laděna cestuje do minulosti a potkává sama sebe .. Laděna cestuje do budoucnosti a navštěvu Hájka a jeho dalších 5 dětí ;-)

321
Kačka
Reagovat

Příští týden je „loučení“ a pak další týden „odjezd“ ještě aby třeba farmáři nejeli k potencionálním partnerkám domů ….. :o))

322
koc
Reagovat

321 – tak to by bylo HSTM jak vysite :D

323
Kačka
Reagovat

(322)koc
no tak to mne napadlo,jako možná varianta dalšího dílu (popř.2 dilů) :o))
No musí přeci farmář také zjistit,jak vede potencionální prtnerka svou domácnost,jestli nemá k farmě blíže víc než myslel,jelikož doma má více hnoje než on ve stáji či ve chlévě :o))

324
okkvp
Reagovat

a následovala by ještě dovolená na nějaké vymakané biofarmě na Ukrajině

325
Kačka
Reagovat

(322)koc
jasně HSTM a pak volný přechod k „Mami ožeň mne“ pro ty co zůstali sami :o))

326
Kačka
Reagovat

(324)okkvp
Také možnost :o))

327
romantička
Reagovat

pokud dobře počítám, tak poslední vysílání vychází na 9. května, což je po pátečním srazu „stesviní“ u vlastika
že by díl:
Zánik kozí farmy?

328
okkvp
Reagovat

327 – myslíš jako definitivní vypořádání s kritickým panáčkem ?

329
Misha
Reagovat

328 – Jakože by za trest zrušil svou farmu?

330
romantička
Reagovat

328 okkvp
no to snad ne, já vás tedy znám jen z útržků, temných glos a meziřádkových náznaků ale jsem přesvědčena že hrůza a děs je na vaší straně
symbolicky bych ten sraz viděla na 30.duben

331
romantička
Reagovat

vycházela jsem z Lenčiných příspěvků 262 a 273
průběh vidím zcela otevřený, možná by každý mohl přispět svou troškou do scénáře…
mně by se třeba líbila epizodka
Vlastík rozorává meze zapřažen za Bazingou na koštěti

332
okkvp
Reagovat

331 – Bazinga leda jako Domina šlehající dlouhým bičem a Vlastík přestavující tu svou kuču na Dallas haciendu s venkovním bazénem

333
gabisollis
Reagovat

Ty tri Hajkovic to jsou teda komedie.moje sympatie nema ani jeden z nich.a jsem si jista,ze pokud by Jecko byla porad s Hajkem tak by to taky davala Acku sezrat a vychutnavala si ji stejne jako ted to delaji oni.Jecko by se snim valelo po loukach a v kuchyni by mela devecku Acko.boooze to je trojka!!!

334
Misha
Reagovat

333 – proto si živě představuju Darinku v roli Áčka a Esbéeskárku v roli Jéčka … to by bylo maso :o)

Ještě by se mi k Bušákovi líbila ta děvčica s retrobrýlemi, jak tak rychle zvládala rozborku traktoru :o)

335
gabisollis
Reagovat

334-:-DDD jooo ta s okynkama od ponorky.jak se jmenovala.to by bylo dobry Busak X…..:-)

336
okkvp
Reagovat

Mohli by ale také dát prostor štábům jiných RS – U Vlastíka by mohl přestavovat Dekotým a Vlastíka samotného by vylepšila Sabinka s MOPL, u Čangelů by zaúřadovala Nora a její managerský tým Cabroni, u Bušáků Prostřeno, Hájek a Lovebaby by zapěli v Superstar a Břeťa by byl nominován do toho nového Wipeout

337
okkvp
Reagovat

336 – hm – mám tam chybku – Superstar má konkurenční stanice – tož asi Robin Hood

334/335 – myslíte Renatku

338
okkvp
Reagovat

Misha – lepší maso by bylo tyhle čtyři dohromady

339
gabisollis
Reagovat

jj-okkvp-renatku.:-)dik

340
romantička
Reagovat

336 To bych chtěla číst tvůj rekap :)

341
okkvp
Reagovat

340 – ten by byl pochvalnej, zajímavější by bylo, kdybych se pustila do rozboru současného stavu – bohužel k tomu mám málo materiálů a lovit záběry z archivu se mi tedy nechce – ale kdyby se někdo nudil …..

342
Bobby Brown
Reagovat

Tak jsem to zkouknul a už chápu, proč včera ta debata na téma pejťánci.
Mám ale za to, že vořech u Bušáku byl na řetězu kvůli vobludě od Lenky. On ho také hned po uzavření vobludy v domě pustil na svobodu.
Nejvíce mne rozbila Bušákova hláška, mmch velmi pravdivá: „No jo, já vím. Von ti to tady vochcal všechno… cizák jeden!“
:-DDD

343
okkvp
Reagovat

342 – BB tu debatu rozjela tisková upoutávka vyvolávající dojem, že Bušák X pes nikdy … z mylných vývodů nás vyvedlo hned prvních pár minut, viz má 180.

344
Misha
Reagovat

342 – Tak ono to celkově u Bušáka proběhlo jinak, než bylo avízováno :o)

345
gabisollis
Reagovat

344-ano nechaly jsme se unest upoutavakami a clankem na iprima.:-)

346
okkvp
Reagovat

na ofiku speciály – Břetík holky seznámil s fešákem Šiklem (Šiklův mlýn)

ale dobré je jak Aduš zápasí s dojením kozy

347
Misha
Reagovat

346 – No já si původně říkala, proč do toho nešel Libor, páč o něj by byl asi daleko větší zájem … ale ten už má do farmáře skutečně dost daleko … a má můj neskonalý obdiv, páč začínal s několika loukami a několika jalůvkami a udělal tam za těch dvacet let pořádnej kus práce …

348
gabisollis
Reagovat

ja uz sem jen zvedava na to co se udeje mezi Kozim dedkem a Lenkou.proc odejde,co mu udela.ale do ted to moc s blogem nepasuje.dedek vypada zamilovane a neverim ze to hraje na kameru nebo ze tam rika co mu rekne reziser.

349
Misha
Reagovat

347 – Tý jo, ale on už má taky pěknýho pupíka :o)

350
okkvp
Reagovat

Misha – Šikland je profláklej i bez RS

351
romantička
Reagovat

no to je zase estráda!

Břéťa: „Libore, to sou mé… nevěsty, které mají tu odvahu žít tady v tom našem kraji se mnou nejmíň týden.. a… možná i déle!“
Šikland: „No, tomu se říká odvaha!“
Břéťa: třívteřinový záchvat expresivní afázie, pro kterou nemám na klávesnici čudlíky

když já měla ze šípáků ráda jen červenáčka – dušín břéťa by se měl smát jen pochvalně za dobře odvedenou práci a rychlonožkově Bušákovo Himbajs, plantážníci, došla nám nafta, mě taky nebere

ještě mi nevadil štětináč

352
Misha
Reagovat

350 – Máš recht

351 – Přirovnávat Břeťu k Mirkovi Dušínovi by mě nenapadlo ani omylem :o))) … To už víc sedí ten Sam Hawkins … :o)))

353
Misha
Reagovat

351 – A ještě víc jedna taková vieweghovská postavička … ale to když tak až po odvysílání :o)

354
koc
Reagovat

A + J pri dojeni :o .. nutno slyset a videt :(

355
Lotka
Reagovat

Taky vám přijde Patrik jako Shrek? Já ho v něm úplně vidím. :-)

356
gabisollis
Reagovat

355-ja ne.:-)ale to je jedno.kazdopadne si myslim ze to neni nakej balic tak by potreboval aby po nem zenska vyjela,ze je dost nestastnej ze tam ma dve.a je mu trapny pred tou druhou neco rozjizdet.nevim to je muj dojem

357
gabisollis
Reagovat

tak na iprime jsou nazory ze je gay???to si nemyslim (i kdyz kdo vi)co si myslite?

358
Ajda
Reagovat

Patrik měl sedmiletý vztah. Vypadá víc na kalení po práci s kamarády, a nejlíp, aby si ho žena sama ulovila na hrnec jídla.

359
Misha
Reagovat

358 – Mě připadá, že do toho byl uvalen rodinou a moc se před kamerami necítí …

360
gabisollis
Reagovat

no s tema kamaradama to bude asi fakt,to naznacuje i jeho bracha v upoutavce na priste.

361
koc
Reagovat

359 – myslis jako losovani rodiny kdo pujde do Farmare a udela reklamu sklarne ? .. no to by odpovidalo :)

362
Ajda
Reagovat

Taky jsem přemýšlela, co budou ještě tolik dílů vysílat, ale vzhledem k tomu, že se natáčelo na podzim, tak určitě 13 avizovaných dílů dodrží. Pěkně to natahují, končit devítkou, bylo by to tak akurát.

363
Misha
Reagovat

361 – Přesně :o)

364
gabisollis
Reagovat

tak ja nechapu tez co tam budou vysilat.Tereza uz je pryc,Johana skoro taky.ty dve od Cengela odjizdi priste.tak to fakt nevim

365
Ajda
Reagovat

Asi víc lidí netuší, co uvidí, Ale předpokládám, že to měli sestříhané před začátkem vysílání, proto těch 13.dílů.

366
Ajda
Reagovat

8. díl – 4. den
9. díl – 5. den a odjezdy
10. díl – ?
11. díl – ?
12. díl – ?
13. díl – ohlédnutí po čase

367
gabisollis
Reagovat

10,11,12-libani a valeni Hajka s Ackem po poli.do toho EXmanzelka.Kozi dedek s Lenkou pusinkovani u koz,pusinkovani v chatrci u kafe.a dal nemam tuseni

368
gabisollis
Reagovat

ale ze si ta TV Lenku vychutnala.:-)s tim loucenim.je fakt ze tech nedovrenych dveri jsem si taky vsimla az kdyz tu na to (myslim radstar)upozornil.:-)

369
Bobby Brown
Reagovat

U Patrika Čangela jsem taky zavzpomínal na základku. Jako haranti jsme byli jak v Sloupu, tak v Maxově v chatkách ve škole v přírodě a pokaždé jsme v Lesním divadle řádili a prolézali všechny chodby a chodbičky, které už byly dost zasypané, takže jsme museli po kolenou a podle toho jsme vypadali.

370
Ajda
Reagovat

Vypadá to, že na každé farmě natáčeli v jinou dobu, tak možná ty odjezdy rozdělí do dvou dílů. Ale co dál?

371
romantička
Reagovat

už ráno jsem ospamovala pár oficial stránek dotazem na počet dílů – zatím nic – Radstáre, když napíšu hooodně sprostý slovo, probudí nejakej robot admina?

352 – Misho, no Oldřiška u stolu jmenuje Foglara a břéťův modrý život, proto ten Dušín
jenže pak to Břéťa celý zatluče…
jak on si tam od ní vyloudí ty poklony, tak pronese:
„zatim… zatim jako… jako už mám pocit, že se to maso zvětšuje“
to jsem vážně už ujetá na dvojsmyslech, nebo co měl na mysli?

372
Misha
Reagovat

371 – Aha, já se na to ještě pořádně nepodívala … tak vůbec nevím, o jakým mase je řeč :o)

373
Ajda
Reagovat

371 romantička,
před začátkem vysílání jsem posílala dotaz na Primu, kolik má Farmář a MOPL dílů. Odpověď byla opravdu třináct dílů u Farmáře a dest u MOPLu.

Natahujou to – 8. díl se jmenuje Loučení a 9. díl Odjezdy.

374
Misha
Reagovat

371 – No tak jsem to zmérkla … hele to se muselo vztahovat k nějakému kontextu, který jsme neviděly … teda … aspoň bych od něj až tak pitomý dvojsmysl nečekala … No a s tím Foglarem, k jeho odkazu se ti bude hlásit téměř každej tramp, ale že by byli všici trampové výlupci cnosti, tomu snad nikdo věřit nemůže, no ni?

375
Ajda
Reagovat

Farmáři roste sledovanost – včera 779 tisíc.

376
romantička
Reagovat

373 Ajdo, tak dík, já jen chtěla mít jistotu, že třeba původně plánovaný počet dílu nějak nesestříhali

374 – máš pravdu, z kotlíkářů kolem mě by se jestřáb obracel v hrobě, ale dyk břéťa je samej dobrej skutek
tak jo, asi dostal protekčně malej stejk

377
romantička
Reagovat

375 – má to i dobrý načasování po superstár a humoreskách

378
Ajda
Reagovat

Už jsem psala, bylo to natáčeno s předstihem, už to určo mají nastříhané. Takže se necháme překvapit.

Reagovat

romantička (371): Ne :) Sprosty slova roboti ignorujou, teda alepson ty cesky :)

380
Divná
Reagovat

Asi jsem divná, ale vědět, že si o mně protějšek myslel, že jsem babo-chlap a absolutně nepřitažlivá ženská, tak s ním nbudu moct být. Ta slečna má můj obdiv.

381
Bobby Brown
Reagovat

380 – Ona to ale neslyšela od Hájka, ona to měla od Johany. Třeba si o tom jejím proslovu myslí svoje a neřeší to. Bere to jako poslední záškub umírající laně, která kolem sebe kope. Třeba… nevím.

382
Bazinga
Reagovat

331+332 – pche :-), koště a bičík… jsem moderní žena !!

u Vlastíka bych jako nosný motivační prvek „pro cokoliv“ viděla slib věnování uranu (jestli obohaceného, nebo ne, ještě úplně přesně nevím, počkám si na radu od Prochora), takže to bych nějak radostně a nesrozumitelně zašveholila a pak by se vidělo :-D

dokonce si myslím, že s taktikou „slibem nezarmoutíš“ by se dal zorganizovat i srazík na statku u Zlatovlásky… A tam by to byla ještě větší sranda než u Vlastíka, tipuji, že Zlatovlásce by sice slezly vlasy,ale za to by přišel ke kardiostimulátoru…

383
romantička
Reagovat

379 – dík za informaci – ještě bych tam byla za peetchu ;)
navíc Ajda už to pořešila

384
nepodstatný
Reagovat

Ježiši, tak jsem si to tu pročetla. Chudák Zuzka, Koc je pytel komplexů, na toho by fakt stačil i křeček, aby ho zastínil jako vůdce smečky. Všechno ví nejlíp, dojení je moc těžký, támhle to, támhle ono, hrůza. Všechno ví nejlíp. To je chlap?! Nikdy.

385
Lenka
Reagovat

384 nepodstatný
:-)
hlavně, že to vyhovuje Zuzce, ne?
to je podstatný:-)

386
romantička
Reagovat

382
teď jde o to, jakými všemi detektory je chráněno horní pásmo – aby to nedopadlo jen tak, že trutnovští milovníci kozích pochoutek budou obohaceni o nějakou tu hlavičku

udělat ze zlatovlásky děda vševěda je dobrej nápad, a stimulátorama nešetřit!

387
Bazinga
Reagovat

386 :-), slib !! klíčové slovo je SLIB !! :-))

388
peza
Reagovat

Tak jsem shledla na zdejsi doporuceni neodvysilany sestrih u Hajka- a docela sila… Je fakt, ze J. by asi na tu farmu zapadla spis, A. mi prijde, ze se teda do niceho nezene…

389
Misánka V.
Reagovat

Po čase jsem konečně dokoukala 6 a tento 7 díl a upřímně… myslela jsem, že mě nic nepřekvapí, přesto se nestačím divit.
Bušák mi byl nejdříve celkem sympatický, vlastně od průměrného farmáře z konvenční rodiny bez chuti se přizpůsobit čemukoliv, ať už je to cokoliv, jsem nic jiného nejdřív nečekala – jen je vidět, jak by měl nejradši Gábinu, protože je pro něho přitažlivější a mladší (kde by tam u nich něco takového sehnal, na těch zábavách?. Nechci být nedůvěřivá, ale…), ovšem Jana má v hlavě zase větší pořádek a je vidět, že je to ženská, která si stojí za svým (alespoň tak se mi to jeví-možná se krutě mýlím-muhehehehehehe). Jistě, je dost lidí, kteří „cizí“ psy nemusí,ale důvod pro rozchod? Pardon, to je snad Bušákova záminka, aby měl pocit, že to bude lepší s tou druhou.
Čangel třeba ženskou ani nechce, jen peníze za to, že je jakoby ochoten vybírat si „nevěstu“ před kamerami a tím to hasne, no, uvidí se – jestli to má 13 dílů, tak potěš
všechny svatý.
Břeťa – podobné jako u Bušáka, hodila by se ta méně hezčí, ale když už přemýšlí něčím jiným než mozkem, bude to (zatím) ta mladší, atraktivnější.
Kozí dědek mě zklamal svým chováním k Tereze – „čistý člověk“ – jo to jo, ale jen když se mu koště hodí do krámu – Lenka (nechápu ji, proč by s ním měla zůstávat).
A Hájek? Prý čeká s Adou dítě, drby jsou drby, ale jestli je to pravda, proč jim to nepřát, že? Johanku jsem moc nemusela a po jejích nepříjemných až trapných vyjádřeních nevím, co si myslet. Je mi jí líto, být v její kůži, nic příjemného.

390
romantička
Reagovat

387 AHA!
ty myslíš SLIB ve své čiré, destilované podstatě…
uff!

391
okkvp
Reagovat

ad post nepodstatný – přemýšlím zda původcem nějaká zhrzená od Koce či závistivka od Zuzky nebo naopak.
V každém případě se zase ukázalo, jak je panáček přínosný – osoba si vybije emoce bušením do klávesnice, žaludeční vřed je zažehnán a vlastně ušetří i státní kasa

Reagovat

njn koc nechce byt chudak pod psem a hned slizne takovou kritiku :)

393
peza
Reagovat

A jeste kopiruju z FB, jak se sama Tereza vyjadrila o tom louceni s Lenkou:

Tereza Kovařík ‎…ahoj všem tady…nebyl tam žáden střih…nerozloučila se se mnou..je to staré auto bez ventilace..a docela neseděli dveře…a věřte,moc mě to mrzelo…ani se na mě nepodívala…teď už si můžete být jistý,že Tv do toho nezasahoval..přeju všem krásný večer..Terka:-D

394
Lenka
Reagovat

okkvp, RadstaR
:-)
a koc je pod/nad křečkem… nebo křeček pod/nad kocem?!?
Zuzka je inteligentní dáma a tento nyní uměle vyvolaný teoretický problém vyřešila už dávno tím, že má doma koce a ne křečka :-)

395
romantička
Reagovat

taky si myslím, že celý ten příspěvek je nepodstatný…
něco ale zkusim:

384 Lehni!!!

396
Bazinga
Reagovat

395 :-DD

397
Misha
Reagovat

390 – Nikdo mu nemůže dát tolik, co mu klub smesvině může slíbit :o)

398
okkvp
Reagovat

394 – předpokládám, že podstatné bude, že Koc nemá a nikdy neměl jakýkoliv oranžový nátělník

399
Lenka
Reagovat

398 okkvp
:-)
nejen to… :-)
asi i in Prag se vyzná…
a dál nebudu pokračovat, anébrž srovnávání koce s tím nedomrlým šmudlíkem rozumu mdlého sebevědomí vysokého designu hrozného se ztrátou času :-)

400
Lenka
Reagovat

Ajda:
díky za rekap, já nevěděla, že už tu je – furt se lepšíš, pořád vtipnější a vtipnější :-)
(což zejména u téhle nudy hooodně oceňuju!, koukat se není téměř na co a ještě o tom poutavě a vtipně psát? jsi fakt dobrá!)

Jak jsem teď koukala „nahoru“ – asi to tady už proběhlo, ale mě to minulo = co to tam má Vlastík za fialovou rakvičku? v tom bordýlku kolem? nechce se mi ani věřit, že by to byla chladnička na potraviny… ale už jak jsem viděla, jak se dělá tam v tom prostředí sýr či co to bylo, zvolala jsem, cože na to hygiena?

401
romantička
Reagovat

Lenko, kdo by se tam šplhal…
někde říkal, že mu kontrolují sýry před prodejem a to asi stačí
u vlastíka to otevírá novou, nekalorickou dimenzi JTCJ

402
Lea
Reagovat

Pokud zákazníci vidí ten špinavý kýbl na mléko, mají po chuti na další sýry.
Rekap je vtipný a čtivý, skoro jako by ajda viděla jiný díl než já, byl tu už v podvečer, nestihla jsem reagovat. Tentokrát jsem díl mimořádně viděla a nechápu co chtějí ještě šest dílů vysílat.
Na Love je zrovna uchi kurtura a mrkací Eva.

403
vapol
Reagovat

Ajdo pěkný rekap.

OT pro admina: není pravda, že dnes v TV ani jedna RS. Na PrimaLove zrovna běží HSTM s Evičkou a spol. :-)

404
vapol
Reagovat

402 – nj.no jseš rychlejší :-)

405
Lenka
Reagovat

vapol,Lea
och, vy stateční panáčkovci!
takhle pozdě večer takovej horor?!?

romantička, Lea
šplhal nešplhal, svinčík tam prostě je (ale někde psal pravdafarmaanonýmus, že se ve skutečnosti sýr dělá jinde – tak doufám!)

406
Lea
Reagovat

Vapole, já to náhodou přepla :-)

407
okkvp
Reagovat

ale krájel jej na stole na nějakém hadérku, ruce bez rukavic….

408
vapol
Reagovat

405, 406 – taky jsem to náhodou přepnul, ale aspoň si připomenu Kačku :)

409
Lenka
Reagovat

408 vapol
tu máš tady taky a když zalovíš, tak najdeš její krásné foto ze srazu… k tomu si nemusíš tuhle hrůzu pouštět :-)
ale jsi statečnej, já zpětně hstm nedám :-)

410
Lea
Reagovat

Ta chatrč pro hosty je jinak výrobna sýrú, i tam říkali, že to tam páchne po sýrech. Na FB má Vlasta fotky hrncového stroje na sýry, hrůza. Ta fialová bednička bude lednice bez vibrací :-)

411
vapol
Reagovat

409 Leni tak já hlavně doufám,že se s ní třeba uvidím na srazu. Ahstm klidně dám,teď mám možnost na to koukat trochu jiným pohledem…

412
Lea
Reagovat

Lenko, mě HSTM docela chytlo,tento díl je dobrý, až žasnu,že obětuji Kostíky.

413
Lenka
Reagovat

vapol, Lea
:-)
jak říkám – obdivuju vás!
já to fakt nedám… (stačilo jednou:-)

414
Kačka
Reagovat

(408) no jooooooo já se zase vidím :o))

415
Kačka
Reagovat

(411)vapol
tobě se po mně nějak stýská :o))

416
okkvp
Reagovat

tak jestli je v tuto hodinu v tv něco horor – tak to co je teď na Primě …

Reagovat

okkvp, přepni a hned, nezvyšuj tomu sledovanost :))

418
romantička
Reagovat

416 to už bylo jasný z toho vtipu v upoutávce, že novotný nezklame
aby moh říct veselé slovo „bradavice“, přimyslel Harry Poterovi nějaký jizvy…
tohle je ale fakt síla

419
Mikesh
Reagovat

Hele, Ajdo, a neměla by si Laděna kromě kabátku (kristepane, chlapi si ani nevšimnou, že nějaký má) vyměnit i svůj líbezný hlásek, páč ten je přeci také už oposlouchanej?
Ad bábovka u Vlastíka – nedělala ji náhodou nějaká postarší kameramanka? To by mohlo být vysvětlení, které by se sem hodilo. Jakože po těch předchozích zkušenostech už žádný fešný kameraman, ale bývalá skriptka, co je v důchodu a tu kameru už zvládne taky.
Jinak jsem očekával, že bude daleko víc oceněna Johančina snaha co nejvíc přidusit oba zamilované takovým tím krásným ženským způsobem. Teda ne že by se jí to moc dařilo, ale snaha tu byla a mohla by sloužit jako učebnice na nějaké vyšší holčičí – vlastně i pro mladé pány by to byla dobrá škola. Mně se tentokrát Johanka moc líbila, byla naprosto mňam. A ty její přívětivé jen tak ledabyle prohozené jedy, to nemělo chybu. Ještě, že je Adriana buď tak blbá nebo má nervy ze železa.
Jinak ale dobrý, takže dík.

420
Lenka
Reagovat

Radstar :-)
velebnosti… furt to samý!
(ještě furt nevím, komu kdo dar dal :-) máme mezery :-)

Reagovat

Lenka (420): Uz bych to dal nepitval :) Ja sem ho nedal nikomu a jestli si ho tamti dali navzajem, tak at si jich uzijou a nemaj z toho breberky jako jinde :D

422
Lenka
Reagovat

421 RadstaR
však já taky ne…
velebnosti… (atd)… v tomto případě opět beze změny :-)
tak si holt rozmotáme dary/dali/nedali jindy… za denního světla a veselejší situace :-)

423
vapol
Reagovat

419 Mikeši – tak mé favoritky Adriana a Jana se docela drží. Nemyslím že by byla Adriana blbá. Já myslím že se tam dělo spousta věcí mimo kamery a proto už pak na kameru je v pohodě. Rejža asi čekal že si holky očička vyškrábou a ono nic. Ono po pár dnech každý učinkující pochopí,že nemusí plnit všechny pokyny štábu…

424
vapol
Reagovat

422 – Lenko kde jsou dary? :-)

425
okkvp
Reagovat

417 SUN – jsi měl vidět ten skok plavmo po ovladači, když jsem si uvědomila, co mi to tu za zády jde za humra …. přesto i nějakých těch ani ne pět minut ovlivňování podvědomí vydýchávám ještě teď (a to jsem přitom stačila uhlídat oči a nekouknout ani při míření na čidlo)

426
okkvp
Reagovat

Koukala jsem, že Břeťovi už hodně dorostl ten antikoncepční sestřih – jestli on to kluk nepodcenil
Ta jeho Lenka naštěstí vypadá docela rozumně, tak snad to alespoň tady všichni ustojí do konce bez pošramocených fasád – bez ohledu na kolegyni, je mi ze všech „farem“ tahle nejsympatičtější (taky mu chodím dost poctivě klikat do té anketky oblíbenosti)

427
Misha
Reagovat

425 – Jsem nedávno kdesi slyšela Novotného, kterak tvrdí, že lidi si to přejí … By mě zajímalo, kteří??? Po netleskající ruce bylo šokem už prvních pár sekund … víc jsem nedala.

428
koc
Reagovat

joj .. nepodstatne ale zajimave postrehy na moji osobu ;-) .. dekuji zastancum ale treba ma pravdu .. jdu si vysypat svuj pytel plny kompelxu a proberu je :) .. treba najdu neco k vyhozeni i kdyz pochybuju

429
okkvp
Reagovat

427 -sice to nevím určitě, ale zhruba o pěti z těch které trošku znám, mám představu, že by si to přát mohli ….

430
Lenka
Reagovat

428 koc
hlavně nevyhoď toho křečka :-)

Reagovat

Tak jsem teď procházel včerejší statistiky a tahle fráze, díky které někdo přišel na Panáčka pobavila „žije vlastík kadeřábek s lenkou“ :))

432
terra magica
Reagovat

Copak asi bude dál s vítězkou Lenkou?
Teď si potvrdila, že by probudila lásku i v ztrouchnivělým pařezu – taková je jemná duše – tak proč tam dál zůstávat, cíl dosažen..

V dalších četných dílech čekám, že po „dotočné“ bude pokračování dál, že se bude točit jak “ Přišlo po zimě jaro“ – tipuju, že točí ještě teď a čeká nás
třeba i snímek ultrazvuku s Pohorské ;O) – takovej tahák si na Primě nenechají ujít.

433
terra magica
Reagovat

Už by se někde měla zjevit Zlatovláska býv. žena.

Jahana při odjezdu připomíná : „tvoje žena řekla, že si musíš najít nějakou pipku, chytřejší ženskou by si nesnesl“.

Předpokládám, že se tedy musely dámy sejít ještě před odjezdem Johy.. ??

434
okkvp
Reagovat

432 – deset let abstinující ztrouchnivělý pařez rozdoutnáš při správně aplikované aktivitě celkem snadno – tahle laťka je proklatě nízko i pro zachovalou padesátku.

435
Misha
Reagovat

434 – Perličky z fejsu: „Laďka je fenomenální. Jedna z nejlepších moderátorek u nás ;)“ … přemýšlím, jestli v tom tu ironii cítím správně :o)

Reagovat

Misha (435): Pokud ten smajlik na konci vety nelze, tak ano :)

437
Misha
Reagovat

Teda, původně jsem sem chtěla překopírovat Vlastíkovu reakci, z fejsu, kde psal, že se v Lence totálně spletl a přitakával komusi, že je falešná a zákeřná, ale nemůžu to najít …

438
Lenka
Reagovat

437 Míša
ahoj, to tady bylo u minulého dílu (myslím copy)

439
Lenka
Reagovat

434 okkvp
taky si myslím, že tento Lenčin úspěch nelze obecně hodnotit jako úspěch :-)
spíš snadné vítězství /a to ještě vynechávám Pyrrha/

440
Misha
Reagovat

Aha, to jsem přehlédla, Leni … a jak se tu teď spekuluje, jestli je Vlastík s Lenkou, tak jsem si vzpomněla, že jsem to tam někde zahlídla … ale už fakt nevím kde – ty odkazy na farmáře jsou tam dva, všici píšou do obou, no je to tam těžce zmatený :o)

441
Lenka
Reagovat

440 Míša
on to tam Vlastík(pod farma sklenařovice) dal jako odpověď na nějaký příspěvek (takže to by ses uklikala, než bys to našla) – ve smyslu, že nepoznal hned, jak je falešná…

442
Lenka
Reagovat

440 Míša
oprava : Vlastík to tam dal … pod nickem farma sklenařovice…

443
terra magica
Reagovat

434- taky si to myslím :o))

Lenka je ale pyšná, jak to dokázala. Ta se nevidí na zachovalou padesátku, jinak by si z toho někteří z nás, velebnosti, neublinkávali…

U nás se řiká – udělala z ho… bič ;O)

444
Misha
Reagovat

Já vím, jsem se chodila dívat, co nového na farmě Sklenařovice, ježtě než si zamkl přístup na profil … se mi líbilo, že ze všech nápadnic se kamoší s tou kozí babkou z druhého dílu … když jsem se tam dívala, zrovna řešili, kdo má kolik kůzlat :o)

445
romantička
Reagovat

444 Misho,
tak to voni asi rozjížděj poradenskou firmu…
otázka Dobrý den chtěl bych se zeptat kolik stojí zhruba chlív tak na 30 koz? už vlastika pronásleduje dva roky

446
Misha
Reagovat

445 – Tak odpověď mi připomíná oblíbeného básníka Honzu Volfa: „Chlív na 30 koz nebo na povoz bude vědět Standa Penc co se z toho zvenc“ :o)

447
Lenka
Reagovat

rekap

Stejně vám ale povím, že Ajdu obdivuju!
RS je nudná… prostě a obyčejně nudná…
A tohle neprolomí ani tu a tam „výkřik do tmy“ – v případě prvém na téma „jak jedna padesátka vhupla do lože/sena jednoho padesátníka“, v případě druhém pak dvě Karkulky, které během krátké doby předaly své dary jednomu skoro padesátníkovi… vždyť se tam fakt nic neděje a skomírá to jako plamínek svíčky ve větru…
A přesto Ajda na tohle téma dokáže napsat čtivý a vtipný rekap!
Je hodně dobrá!

(až mě teď napadlo, jestli není škoda, že píše jen tady, po té by skočil i humoristický časopis)

448
romantička
Reagovat

446
a jak se ti líbí chaloupka v zimě?
mě napadlo: K lesu vhodem, k vlastikovi zády!

449
romantička
Reagovat

447 na to zapomeň
ajda není dostatečně dementní (schválně nepíšu, že je příliš chytrá, abych nebyla lichometná)
národ si žádá novotnýho

450
Misha
Reagovat

448 – Krásná … Pokud chodí Vlastík v zimě v šátku, mohl by se tam z fleku natáčet remake :o)

451
Lenka
Reagovat

449 romantička
no, nevím, podle čeho soudíš, že si národ žádá Novotnýho?
já ho třeba nežádám a ani ve svém okolí nikoho takového neznám… :-)
možná si ho žádá některá tv?
ale myslím si, že právě proto, že je Ajda chytrá, píše tak pěkně… blb by tohle nestvořil!

452
Ajda
Reagovat

447 Lenka,
díky, ale nepřeháněj :-)) Od Mikeše mám výtku, že jsem málo ocenila Johanu, ale mě ta holka za víc písmen nestojí. A Laděna je tam zcela zbytečná, tu bych rovnou zrušila.

Jinak příště už bude konečně exHájková a je to učitelka, bude opravovat písemky. Krásná představa, jak se Petr s Adrianou válí v trávě a ona na ně dojatě brejlí :-))
Vlastík pochopí, že Lenku živí, uvidíme, jak to vyřeší, finance pro dva farma nevyprodukuje.

453
Ajda
Reagovat

448 romantičko,
u 4. dílu jsem použila jako popisek fotky Vlastíka a jeho chaloupky repliku:
Chaloupko, chaloupko, tak je mi vhod: otoč se, ať je ke mně tvůj vchod!

454
Lenka
Reagovat

452 Ajda
no, tak v tomhle k přehánění sklony nemám a Mikeš skutečně pro mě není měřítkem čehokoliv, takže jeho výtky mi jsou silně šumák !
(porušila jsem tímto svoji zásadu ignorace a jestli v důsledku toho tady zase bude cokoliv krafat, omlouvám se ostatním!)

ad Hájkova ex-manželka:
někde jsem se dočetla (fc – Johy?), že svému drahému bývalému doporučila najít ženskou spíše hloupoučkou, že na chytré ženské moc nestačí…
ať je to drb nebo ne – zatím tohle její tvrzení Hájek potvrzuje…
možná se pletu, ale o jejím dobrém vkusu v případě péče o dům se tady už psalo a jestli tenhle vyšeptalej ex-seladon bral od Karkulek dary manželka/nemanželka, nelze se jí divit, že šla pryč… nevím, nevím, ale ženská, která opustila Hájka, se mi zdá spíše chytrá… :-) a tak bych nepředpokládala dojaté brejlení… spíše vševědoucí úsměv…
(ale samo je to jen úvaha ničím nepodložená, uvidídíme příště…)

Reagovat

Lenka (454): Takze porusila si vlastni slib joooo ? To bude chtit nejak nepotrestat :) Asi budes muset prinest na sraz nejakej dar, aby si to odcinila :)

Jinak na tu ex jsem fakt zvedavej, bud bude cucet a zavidet a nebo se bude celou dobu smat a rikat si, jak je A blba :)

456
Ajda
Reagovat

454 Lenko,
to „dojaté brejlení“ je myšleno silně ironicky.

Pokud je pravda, že se chtěla k Petrovi vrátit, moc nadšená z Aduš nebude. Podle toho, že si tam jezdí kdy chce, tak asi nemají vypořádaný majetek.

457
Lenka
Reagovat

455 RadstaR
:-)
v zápalu upřímně míněné chvály jsem cosi musela obětovat :-)
ale ok, tak začnu plést košíček … jen musím opatřit červenú čiapočku pro
Little Red Riding Hood – Rotkäppchen – Cappuccetto Rosso – Красная шапочка

458
Ajda
Reagovat

458 Lenko,
Hájek v rozhovoru uvedl, že si manželka našla jiného a opustila ho. Připustil, že byl sobec, šel si tvrdě za svým a na rodinu se neohlížel.

459
Lenka
Reagovat

456 Ajda
tak o návratu jsem neslyšela, barák je jen jeho… tak uvidíme, proč tam jezdí…
otázkou rovněž jest, proč by se k tomuto propůjčila (myslím k účasti v RS)… tam mi zase odhad inteligence selhává, do toho by žádná normální ženská přece nešla… (ale možná jo, pokud by se chtěla pobavit a trošku tomu ex pomstít…:-) ve smyslu udělám z něj ještě většího blba než je
no, uvidíme, uvidíme (jdu štrykovat červený barýtek)

Reagovat

Lenka (457): Neeee kosicek neeee. Dostat s nim po hlave bych fakt nechtel :)

Ajda (456): Nebo taky si tam jezdi kdy chce, protoze ten nouma ji neni schopnej rict, at uz se tam neukazuje :) Jako urcite ma nekde v hospode hubu plnou silackych kecu, ale jinak … :)

461
Lenka
Reagovat

458 Ajda
otázkou pak zůstává, za čím si tenhle teenager silně po sezóně jaksi šel…
jestli to byly mladé holčiny, které bláznily po rajtování na koních (atd!), tak se nedivím, že ex šla…
ale nic o tom nevím, tak si musíme počkat :-)

462
romantička
Reagovat

453 Ajdo, aha, vidím
to já byla ještě panáčkem panna nepolíbená
první můj příspěvek byl na pětce
(romanticka Březen 24th, 2011 at 12.10)
předtím jsem vůbec nevěděla, že to tu existuje
mně ten mrazík docvak až v tom zasněženým prostředí

463
Misha
Reagovat

Ta Hájkova ex to je ta Zuzana Hájková co píše k farmářům na fejsu?

464
Lenka
Reagovat

463 Míša
myslím, že jo, že jsem to tam kdysi zaregistrovala…

465
okkvp
Reagovat

Tak ono beze zbytku vypořádat takovou usedlost s polnostma, koně atd, to aby měl někde nějakou tajnou ukrytou truhličku …

ale prosím o pomoc – jsem mezi známými pověstná fotopamětí na obličeje, ale občas selžou „vlákna k popiskům“ a občas se mi jen pletou podobné rysy. Od prvního momentu mám obří problém s Lídou od Patrika – pomožte mi proboha s tím komu je ta holka podobná nebo si budu opravdu muset myslet, že jsem se s ní (nebo jejím dvojnící) někde někdy musela potkat na živo. I hlas a způsob mluví mi na toho „ducha“ sedí.

466
romantička
Reagovat

451 já nesoudím, tvrdí to sám Novotný, viz Misha výše
ale omlouvám se, že jsem vůbes ten OT nakousla, současný český humor mne deptá a to tu nechci…

467
Lenka
Reagovat

465 okkvp
vezmi směr film, herečka… já to tam vidím taky, ale nemůžu na to přijít :-) směřuju do USA nebo VB…

468
Misha
Reagovat

464 – no mě je sympatická:
MH: „baví vás pořád řešit životy jiných? jak by se vám líbilo, kdyby tisíc lidí probíralo s kým jste se vyspali, rozešli? proč soudíte lidi za to že nejsou schopní se zamilovat do oblíbenců televizních diváků? Mazec to tady číst“

Zuzana Hájková: „nelibí se ti to,tak nelez do médií“

:o)

465 – Jo, tak přesně to jsem měla s Oldřiškou … až pak někde psali, že je sestřička na Obilňáku, tak mi docvaklo, že jsem ji tam možná potkávala :o)

469
Ajda
Reagovat

462 romantičko,
to já jen, že chatrč v nás obou vyvolala stejnou myšlenku na Mrazíka :-))

470
okkvp
Reagovat

Lenka – u mě to vede spíš k nějaké Superstar či něčemu podobnému nebo k nějaké RS (a už jsem z toho tak vedle, že si snad seženu a naistaluju nějaké to hledání s rozpoznáváním ksichtů na fotkách)

471
Ajda
Reagovat

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/snesitelna-lehkost-byti-petra-hajka-46

V poslední třetině rozhovoru popisuje, proč je sám.

472
romantička
Reagovat

06.04.2011 11:41:39 Zdroj:Tisková zpráva TV prima – Ivana Dubášová (pd)

Petr Hájek a Adriana
Johana odjíždí a Petr s Adrianou cítí obrovskou úlevu. Už bylo dost Johany! Hrdličky si užijí příjemný piknik na louce a Adriana se poprvé projede na koni. Vnímá to jako novou extázi, prý srovnatelnou se sexem. V Pohorské Vsi na ni ale čeká studená sprcha. Na farmu si přijela odpočinout Petrova exmanželka. Skvělé načasování. Zatímco Adriana s Petrem plánují velkou rodinu, bývalá žena opravuje písemky. Má Petr ještě něco v záloze, nebo je to poslední zkouška, která jeho nový vztah jen utuží?

A máme to!

473
romantička
Reagovat

CELÝ ČLÁNEK

474
Lenka
Reagovat

470 okkvp
jj :-)
blondýna, širokánskej úsměv, modrý oči… jde mi to směrem usa film, spíše pro mladší… jj, já dokonce tu herečku „vidím“ – ovšem další info mi nedocvakává

475
Ajda
Reagovat

473 romantičko,
tohle už je na stránkách iprimy jako upoutávka na 8.díl. I já tyto zprávy používam jako první nástřel nového dílu :-))

Zaujalo mě na FB:
Farma Sklenařovice Zuzielo, co jsem o sobě tady našel, je pravda, i když nevím, kdo to pustil, kdo mě tak dobře zná, píše o paní J…Ta byla v době natáčení na penzionu

Reagovat

Ajda (475): Ahaaa, takze u Vlastika jsou vsichni jen herci a nic neni realne :)

477
Misha
Reagovat

470 – možná Avril Lavigne?

478
romantička
Reagovat

475 :))
koukám že sem dneska akutně s křížkem po funuse
musím říct, že mám v poslední době se stránkama iprimy problém – ať kliknu kam kliknu, vybafne na mě Hrusický Fantóm a já radši zdrhnu

479
Ajda
Reagovat

476 RadstaR,
Realné jsou kozenky!
Jinak tam Vlastík svěřuje, že Lenku neodhadl tak rychle. Na otázku, co J říkala na jejich důvěrnosti raději neodepsal :-))

480
Ajda
Reagovat

478,
já se tam diskusím vyhýbám :-)

481
Misha
Reagovat

472 – Ale tak oni mohou klidně udržovat přátelský vztah, že jo … přece to, že exkluzivitu na sex a špinavé ponožky přenechám nějaké jiné neznamená, že se s dotyčným už nikdy nechci vidět … :o)

482
Kačka
Reagovat

Tož vy tu zase jedete :o))

483
okkvp
Reagovat

Misha – ta ani náhodou, já marně lovím z paměti tu jednu oplácanější děvenku „zpěvanku“ tmavovlásku v jedné z prvních SS (bohužel nemám sílu rozlišovat tyhle zpěvácké RS z Novy a Primy)
obecně – cizozemí to nebude ani přes dabing, možná nějaká zdejší herečka – to nevylučuju (nemusí to být blondýna)

484
peza
Reagovat

470 tak mně teda Lída připomíná mladou Věru Ferbasovou z filmů pro pamětníky :-)

Reagovat

Kačka (482): No pekne si nam tu stekla do kurniku, ale ze by ses zdrzela chvilku to neeeee :D
Ajda (479): Ajta, krajta … chudinky. Ty sem fakt pomluvit nechtel.
Misha (481): :D

486
Lída S.
Reagovat

okkvp.. No heled možný je, že to byla dvojnice :D :D Nebo já osobně ..
Děkuju za Věru Ferbasovou :-)

487
Misha
Reagovat

486 – Ha – že ty jsi Patrikovi zatajila umělecké sklony a on se pak lek, kdože mu to pěje v kuchyni?
Náhodou, ta Ferbaska celkem sedí, máte podobný úsměv :o)

488
Lída S.
Reagovat

No jistě ,že zatajila :-) jenže už je to venku :D
Nevím, jestli sedí , ale.. ona byla výborná herečka, klobouk dolů!

489
okkvp
Reagovat

Lída.S – za panáčky si dovolím pozdravit – ahoj, účastníky my tu vídáme rádi (a býváme na ně hodní, navzdory tomu co se o nás leckdy vypráví)

Opravdu ti nikdo neříká, že jsi podobná někomu z tv ? Tož pak už tedy asi opravdu dvojnice, v Plzni se ochomýtám jen vééélmi sporadicky. A nebo mám fakt vidiny :-)))
(ale dvojníci opravdu existují – sama jsem za život potkala dvě své kopie)

490
okkvp
Reagovat

Tož milá Lído.S, když už tě tu máme, tak se pozeptám zda nepomýšlíš na změnu profese – ve sklárně ti to dost šlo :-)

491
koc
Reagovat

486 – zdravim farmarku/sklarku/kadernici ;-) .. ze vy jste se navzajem predhanely ktera prida vic soli do strudlu a da tak Cangelovi najevo svoji lasku ?

Reagovat

Lída.S: Vitej v nasem kurniku a neboj … nekouseme :) Je zas fajn mit na navsteve nekoho z ucastniku.

493
Lenka
Reagovat

Lída S,
Tož vítej! :-)
takových návštěv si tu považujeme (ať se o nás říká jinde cokoliv :-)

494
Lenka
Reagovat

489 okkvp
vidiny nemáš, taky koumám… a taky furt nevím :-)

495
Pegy
Reagovat

Petr Hájek mě zklamal jako chlap. Já bych mu už nevěřila. Pro Andreu to měla být spíš výstraha.Až po roce člověk zjistí, jestli jim soužití v partnerství vyhovuje. A slovník Petra Hájka se mi taky nelíbí. Sociální cítení tam nevidím.
Petr Bušák je typický sedlák. Ale bude to mít těžké. Neumím si představit, že by jsme byli 3 ženské v kuchyni. To neprospěje vztahu.

Reagovat

Pegy (495): Souhlasim.

497
monika
Reagovat

419 odpověd Adriana není blbá,jen má nervy ze železa.

Reagovat

monika (497): Tak pokud nekoho jako je on opravdu hledala, tak pak ano, ale jinak …

499
monika
Reagovat

to je osud

500
monika
Reagovat

http://www.iprima.cz/videoplayer/125590 podívejte se na tu vaši Johanu jak je blbá a trápí nebohé kozy,já být tím zvířetem tak ji nakopu do prdele.

Reagovat

monika (500): Proc nasi ? Nemam pocit, ze by ji tu nekdo nejak extra vychvaloval jaka je to super baba :D

502
Bobby Brown
Reagovat

500 – tak hrůzostrašně bych to neviděl, ale tady mne pobavila hláška:
Johana: A bolí jí to nebo je jí to nepříjemný…?
Petr: No jasně, copak neslyšíš jak křičí. :-D

503
Lenka
Reagovat

tak koukám, že máme téma, zda je blbé jéčko (Johana) nebo áčko (Adriana) :-)
no moc chytrá nebude asi ani jedna – jinak by nelezly do tv hledat partnera…
jinak mezi nimi moc velký rozdíl nevidím… obě Hájka chtěly, obě mají přímo tryskový start na vážný vztah (aneb hned obrovská láska a hned! obrovské plány do budoucna)

500 Monika
odmítám, že by Johy byla „moje“… chraň bůh, ani takovou žádnou mezi kamarádkami nemám :-)

504
okkvp
Reagovat

500 : I Aduš je naša, nebuj

505
monika
Reagovat

nenapadlo Vás někdy že ty holky to zkusili z prdele.

506
Bobby Brown
Reagovat

503 – z těch tří se mi nejvíce líbí ta kólie, pro ty mám slabost. Kólie a ruský chrt Barzoj a z mrňousků šeltie – moji top ťutínci. ;-)

507
okkvp
Reagovat

505 – co to mění na věci, že v tv předvedly, to co předvedly ?

508
Lenka
Reagovat

505 Monika
a v tv jim dali scénář, co?
ještě přidej, že tam hrají nějakou roli a já padnu pod stůl…
aneb když tam šly z prdele, jak píšeš – ty jejich projevy si máme vysvětlit jak?

509
Lenka
Reagovat

505 Monika
:-)
myslíš takové ženské rainnmanky?

Reagovat

Lenka (508): Sakra a jsme zase u tech hercu. Ja snad zacnu verit, ze v celem tom poradu jsou opravdove jen ty kozy, jak psala Ajda :D

Reagovat

Lenka (509): A sakra. Jen to ne. Jeden rainman uplne staci, natoz jeste tohle :D

512
okkvp
Reagovat

510 – ato já bych si nebyla jistá ani těma kozama – oni filmaři umí lecos – co když jsou to nějací obtloustlí chrti a jsou jen namaskovaní

513
Lenka
Reagovat

510 RadstaR
on to je totiž vývoj:
subjekt A se přihlásí do RS (důvod? tak to fakt nevím, protože mě jediný rozumný nenapadá – znám jen Rainmanna, kterého to baví a je tam furt), subjekt A se v RS nějak projevuje…
pak nastávají dvě varianty:
1/ subjekt A se cítí býti vítězem RS a necítí se tam býti za blba = všechno je supr a zalité sluncem a je to pouze a výlučně zásluha subjektu A (a vše je i ve vysílaných momentech ok)
nebo
2/ subjekt B se necítí býti vítězem RS nebo se některým jeví jako blb + k tomu se přidají kritky = subjekt A začne mlít jako kolovrátek, že tam šel jen tak, náhodou, pro legraci, že to tam bylo všechno jinak, než v tv vidíme, k tomu, co není zrovna dobré, byl donucen režií, produkcí, atd.

Blbý na tom je, že jsem v žádné RS zatím neviděla vítěze…

514
mlcenlivost
Reagovat

Můžete mi zhodnotit takový rychlý nápad? Příští pátek a sobotu jsem pracovně v Českém Krumlově, což je podle mapy.cz 35,9 km od jednoho místa. Docela by mě zajímalo, jak to tam vypadá… jestli třeba vybírají vstupné a tak. Je to divný, ubohý nebo ne?
Jinak musím přiznat, že uhájení postoje Farmářka nehledá chlapa bude finančně náročné… už jsem koupila blbou pilu, sekera taky nic moc a s odvozem jímky mě asi natáhli. Ale už zvládám spoustu zajímavých výrazů kolem střech, izolací, elektrorozvodů.

515
Lenka
Reagovat

513 RadstaR
oprava a doplnění:
je i varianta 3/
subjekt A nějak absolvuje RS (vítězem není) a má ještě zbytky zdravého rozumu, aby uznal, že je to totální hovadina tam vůbec lézt, dal by si zpětně pár facek… ale bere to jako blbost, která se může přihodit každému… ale hlavně = na nikoho a na nic nic nesvádí :-)

… a pak se třeba nebojí ani přijít na panáčka…:-) a říct, že to holt byla hovadina…. (tímto zdravím vapol a kačka :-)

516
okkvp
Reagovat

514 – je to zbytečný !

517
Kalamity Jane
Reagovat

Myslím že všem šlo o reklamu a VŮBEC nevěřím údajnou lásku Hájka a Adriany.Vždyt jsou studený jak kus ledu.

518
Lenka
Reagovat

514 mlčenlivost
???
proč proboha?
nezhodnotím, jestli je to blbý nebo ubohý – já vůbec tenhle nápad nechápu:-)

Reagovat

Lenka (515): Uz jsem se bal, ze si na tuhle treti variantu zapomela. Mel bych pak o tebe na srazu strach, aby si nedostala pres cumak prave od Kacky :D

520
Misha
Reagovat

510 – V televízi je prej většina koz silikonových :o)

Reagovat

Misha (520): :D

522
Lenka
Reagovat

519 RadstaR
:-)
když mě se těžko píše o něčem, co nechápu :-)

523
Misha
Reagovat

514 – kdyby to napsal kdokoliv jinej, řekla bych, že je to stejně blbej nápad, jako obhajovat tu pí.P. Ale že jste to vy, tak to považuju za docela zajímavé, jen by to chtělo vzít sebou Laděnu a primáckýho kameramana.

524
monika
Reagovat

517 tak to si jen myslíte že jsou studený jak čumáci můžu potvrdit že to není pravda,párkrát jsem se snima potkala.

525
Kalamity Jane
Reagovat

514-Mlčenlivost-vůůůbec mi to nepřijde blbý-naopak!Vsadim se,že tam Adriana není:-).

526
okkvp
Reagovat

524 – moniko, víš, ale kdybys lépe četla, tak bys tu jistě našla několikero postů, kde jim většina zdejšího fóra přeje štěstí. Často má ale ještě doušku, že je pisateli většinou srdečně jedno, zda je Aduš v reálu taková nebo maková, že pro nás je zajímavá jen jako tajtrlík/loutka/herec/účastník v RS

527
Lenka
Reagovat

524 Monika
když koukneš na tuhle diskuzi, tak se dočteš, že nás hodně tady přálo Adrianě štěstí, když se sem donesla info (pravdivá nebo ne, to je vcelku fuk), že čeká s Hájkem robátko…
a je to jen o tom, že je nám fakt jedno, jak po skončení RS žijí její účastníci…

514 mlčenlivost
ze stejného důvodu nechápu nápad, že by se kdokoliv šel podívat na nějakou farmu…

528
Lenka
Reagovat

514 mlčenlivost
523 Míša

? mlčenlivost?
jestli se můžu zeptat, vy jste ta bojovnice za Pavlu Esterku z hstm???

529
monika
Reagovat

tomáš pravdu že je Adriana jen loutka jenom mě sere jak o ní píšou když je to moje š……á .

530
Kačka
Reagovat

RadstaRe :o))
Včera jsem tu byla skoro celé dopoledne :o))
Ps: já nikoho nebiju…já jsem taková něžná,mírumilovná a hodná holka :o))

531
koc
Reagovat

527 – nezapomen ze se mlcenlivost/Jaroslava o Hajka zajimala :) .. tam je to o necem jinem :)

532
Lenka
Reagovat

529 Monika
„mně štve, jak o ní píšou“…
prokristapána, co na tuhle blbost říct?
a co jsi čekala?
že jí po účasti v RS budou chodit obdivné a děkovné dopisy, jak zkvalitnila vysílání svou dobrou povahou?

533
okkvp
Reagovat

529 – a tohle má být jako její obrana ? olol – to je stejně pitomý nápad jako ten její vlez do RS – můžete si ručky podat

534
Lenka
Reagovat

531 koc
aha, takže já netuším, kdo je mlčenlivost v souvislosti s farmářem?
myslela jsem, že sem chodila k hstm a prala se za paní P, netuším, že v další RS vystupovala… ?!?
prosím o vysvětlení, tápu…

535
okkvp
Reagovat

Lenka – katastr

536
koc
Reagovat

534 – Jaroslava

537
Lenka
Reagovat

529 Monika
uff… zkusím to ještě jednou:
jestli je Adriana tvoje příbuzná, znáš ji z rodiny a jako rodina ji máte/nemáte rádi = všechno je ok
jestli je Adriana pro někoho cizí, zná ji z tv a „má/nemá ji rád“ = všechno je ok

538
koc
Reagovat

514 – ze ty jsi zjistila v nasledne kontrole v katasru ze uz nema exekuci a jdes mu to tam ocihnout co kdyby ? ;-)

Reagovat

Kačka (530): No joooo. To byla ale vyjimka :) Jinak samozrejme, ze od pohledu si ucinenej andel, ale tak vsichni jsme videli v TV jaka si. No ni ? To uz proste neokecas :)

540
Kačka
Reagovat

Jsem z vás nějak zmatená :o))
(537)

541
Lenka
Reagovat

koc, okkvp
děkuju!
jestli se nepletu i v tom, že sem chodila bojovat za paní P + k tomu si přidám její vystoupení ve farmáři + její vlastní info k vlastní osobě … pak se jí musím zpětně omluvit, že jsem nechápala její příspěvky u hstm (a zejména obranu tohoto typu ženské) – teď už to chápu :-)

542
koc
Reagovat

541 – a nepletes si ji s nekym ? ..

543
Kačka
Reagovat

(539) RadstaR
já se ani nesnažím…. :o))
Nehledě na to,že tady už je to o něčem jiném. A o někom jiném :o))
A je též pravda,že prostě nestíhám ale snažím se a i když zrovna nepíšu, jsem tu a čtu si vás jak často to jde :o))
Vždyť víš,do čeho jsem skočila,tak šrotím a šrotím a šrotím (utírá si pot z čela) :o))

544
Kačka
Reagovat

(542) koc
jak to že máš fotku a já ne? :o))

545
Lenka
Reagovat

542 koc
tak to řekni na rovinu a celé… v čem se zase pletu? + přečti si 523…
ale možná jsem to celé blbě pochopila a pletu se…

546
koc
Reagovat

545 – no prave ze Misha vedela ze je to Jaroslava proto ji tam posila i sladenou .. nepamatuji si na nick mlcenlivost u HSTM :(

Reagovat

Kačka (543): Pravda, pravda. Na to sroteni jsem uplne zapomel.

548
koc
Reagovat

544 – vygoogluj si gravatar a uvidis jak na to ;-)

549
romantička
Reagovat

Moniko, napsat „sere“ a „prdel“ ti problém nedělá, tož by mě cajímalo, co je tvojeho Ádrí, když si to vytečkovala
to musí být něco strašnýho

550
Lenka
Reagovat

549 romantička
:-)
jj, to je strašný – švagrová

551
okkvp
Reagovat

545 – špatně jsi to paní pochopila – pí.P a mlčenlivost spolu nesouviselo ani v postu od Mishy – njn nikdo nejsme dokonalý :-)))

552
Kačka
Reagovat

(549) romantička
to vypadá na švagrovou :o)

553
Lenka
Reagovat

koc – díky za vysvětlení
mlčenlivost – omluva, že jsem to popletla

554
Kačka
Reagovat

(548)koc
jééééééjda ono to na mně nemluví česky :o))
Naštuduji a tobě děkuji :o))

555
monika
Reagovat

tak jo jsem její švagrová a co má být,stejně už je po natáčení tak ted je to jedno.

556
romantička
Reagovat

nojo, ty švagrový sou hrozný – bušák prej teď po odvysílání chodí s monclem
a Moni, jak teda, budeš doprdele teta nebo ne?

557
koc
Reagovat

554 – tak sem ti to tedy vyseznamoval abys to měla česky :)

558
Kačka
Reagovat

(547)RadstaR
v pohodě :o)) Ale jsem tu pořád…někde…někdy :o))

559
monika
Reagovat

už jsem to tam psala jo v září a těšíme se

560
Lenka
Reagovat

555 monika
ježiši, Moniko, nevím, jak ostatním, ale mě je fakt jedno, že jste příbuzné… mě fakt soukro život Adriany nezajímá… pro mě je to jen figurka v tv

Reagovat

monika: Zbytecne to resis. Skonci farmar a po nikom z tech lidi nestekne ani pes, pokud sami nebudou i potom drazdit lidi.

562
monika
Reagovat

Lenko ty mě nezajímáš já odpovídám na otázku 556 tak se hod do klidu

563
okkvp
Reagovat

Moniko – obhajoby účastníků formou jakou jsi zvolila nefungují, dělají vše spíš horší než lepší. Pokud ti to drásá nerv, tak je lepší nečíst, nekoukat, neposlouchat.

564
monika
Reagovat

563 máš pravdu tady končím

565
Lenka
Reagovat

562 Monika
:-)
neboj, já v klídku jsem :-)
a ty hoď očko na čísla příspěvků – já nereagovala na tvé 559!
ale na tvé 555 „tak jo jsem její švagrová a co má být,stejně už je po natáčení tak ted je to jedno“ = resp. na tvoji otázku, co by jako mělo být, že jsi švagrová…

566
mlcenlivost
Reagovat

Tak já si to ještě nechám projít hlavou… a musím někde sehnat nějakou paruku a nasadit si černé brýle.
A přísahám na katastr nemovitostí, že jsem nikdy v žádné jiné show nevystupovala a vystupovat nebudu…. teda jestli se nepočítá publikum kdysi dávno v pořadu Telerezonance (kdo si to dneska pamatuje) a jedna z davu v metru v Koljovi.

567
Ajda
Reagovat

510 RadstaR – kauza kozy,
samozřejmě že kozy jsou jediné reálné. Ale některé kozy namaskovali a hrály nápadnice farmářů. Vlastík jako správný koumák se nenechal napálit a vyzkoušel na Lence kozí hmat a hned věděl, že je to jen maskovaná koza a nechal ji dál hrát. Tereza moc mečela, tak šup maskování dolů a haidy na pastvu.

Vítej Lído, taky tě musím pozdravit :-)

568
Lenka
Reagovat

566 mlčenlivost
ještě jednou se omlouvám, já to spletla s jiným (nějak asi podobným?) v hstm

569
Ajda
Reagovat

mlčenlivost,
nepotřebuješ maskování, ale prachy. Jdi si koupit kus sýra a uvidíš, kterápak je tam za selku.

570
romantička
Reagovat

559 a těší se taky Hájek?
(to neni nějak ironické, ale vím, že jste celá rodina, možná i ulice pod přísahou a hrozbou trestného stíháni, takže rovnou napsat kdy bude svatba asi nesmíš)

Reagovat

Ajda (567): :D :D :D

572
okkvp
Reagovat

566 – ty můžeš jít jen do přelivu a tvářit se, že jsi ta herečka, co jsi jí podobná ;-)

573
Kačka
Reagovat

(557)koc
tak to moc děkuji :o))
Mrknu na to,ale až zítra,za chvilku musím do peřin,ráno budíček v 4,15 a jestli zaspím tak mi nepomůže ani REDBULL abych byla v 8,45 v „Kalamáry Vary“ :o))

574
Ajda
Reagovat

Moniko,
řešit na Panáčkovi realitu a ne show z tv, nemá cenu. I kdyby byla Matka Tereza, tady se řeší její vystupování v tv. Není první, ani poslední. A myslím, že sympatrie tady mají obě tak fifty fifty.
Možná by mohla přijít sama, nebyla by tady ani první, ani poslední účastnice.

575
okkvp
Reagovat

Ajda – kruciš, varuj předem, nasadila bych obličejový štít

576
Lenka
Reagovat

573 Kačka
tak pozdravuj Alpy nad kolonádou :-)
(ten film se mi taky líbil)

577
kanárek
Reagovat

Nechápu, co mělo na tom videjku s dojením koz být. Nic zvláštního jsem tam neviděla ani neslyšela. Já jít poprve dojit, tak se asi budu taky blbě ptát (ono to ale s tím dojením tak jednoduché taky nebývá). A rohatost či nerohatost u koz bych bez pročtení pár diskusí na kozím fóru taky nechápala. Z té trojice byl nejmíň nad věcí milý ironický pan Hájek, lovec žen.

578
kanárek
Reagovat

BB- a co saluki?

579
Kačka
Reagovat

(576)Lenka
jj…byl super…pozdravovat budu, budu mít 15 min na to,než mi z „Kalamáry Vary“ jede další spoj,ještě o kus dál :o)) Ale cestou zpátky budu opakovat :o))

580
romantička
Reagovat

577 s hájkem musíš mít v jedný ruce struk a v druhý myšku na googlu, jinak mu hrozí kurz maďarštiny
taky jsem řešila ROHATOST, BEZROHOST A HERMAFRODITISMUS KOZ

Reagovat

Kačka (573): Uffff. Tak at ti to zitra vyjde.

582
Kačka
Reagovat

(581)RadstaR
asi se dám na modlení :o))
No jak říkám,jestli zaspím ani REDBULL ani svěcená voda nepomůžou :o))

Reagovat

Kačka (582): Tak si narid vsechny ty budiky, co mas doma u zachodu :D. Jinak skoda, ze tam jedes tak narychlo.

584
kanárek
Reagovat

582- si to neprobuzení nevsugeruj, jdi hezky spinkat a říkej si: v tolik a tolik se zítra vzbudím. pak nepotřebuješ ani budík :-)

585
Kačka
Reagovat

Monika
hele kočko Ajda (574) má pravdu a já o tom sakra něco vím :o))

Reagovat

kanárek (584): Na tom neco bude. Kdyz jsem byl mladej, tak to docela i fungovalo, ale ted … :)

587
Kačka
Reagovat

(583+584) RadstaR + kanárek
mooooooc děkuji (bez ironie) za podporu :o))
Už jsem jednou takhle jela před rokem a znám z té noci každou čtvrthodinu :o))

588
kanárek
Reagovat

RadstaR
Neboj, to se zlepší, až budeš doopravdy starej, budeš se celé noci šourat po pár hodinách na záchod a budeš tklivě vzpomínat na tohle období :-)

589
Lenka
Reagovat

587 Kačka
:-)
jsem v duchu s tebou!!
taky na mě nezabírá sugerování si čehokoliv, abych vstala, automaticky se nevzbudím ani omylem a takovou noc před spíš nespím než spím… strachy, abych nezaspala…

590
Kačka
Reagovat

(586)Radstar
Nápodobně a to jsem ještě starší :o))

591
okkvp
Reagovat

Kačko – já si dávám několik budíků v odstupech za sebou, (nastavení tak po 2 minutách) – a hlavně tak daleko, abych musela k zamáčknutí vylézt z postele

592
Lenka
Reagovat

588 kanárek
stará už jsem a stejně se nevzbudím dobrovolně :-)

593
Kačka
Reagovat

(589)Lenka
no sugesce? to jde úplně mimo mne :o))
Jdu natahovat a nařizovat 6 budíků. Přemýšlím jestli existuje nějaká budící služba po telefonu,jako třeba na hotelu :o))
Ale děkuji. :o))

594
kanárek
Reagovat

Nejlepší je nějaká životabudičná rychlá hudba, Landa, Kabáti, Divokej Bill, to se pak vytančí z postele samo :-)

595
Kačka
Reagovat

(591) okkvp
to mám také v plánu :o))
To je asi nejúčinější metoda :o))

596
okkvp
Reagovat

a nebo přehrávač s Trampotami

Reagovat

Kačka (590): :D no hlavne to takhle rozkrikuj, kdyz na to nevypadas ;)

598
kanárek
Reagovat

Taky si Kačko můžeš pustit ranní věštby…:-)

599
Ajda
Reagovat

Kačko,
včeras mě bavila. Holky se štěkaly a ty ses cpala :-)) Tohle byl snad nejlepší díl z celé dvojky.

600
Kačka
Reagovat

(594)kanárek
teď by to chtělo bydlet teprve na té farmě….. zařval by kohout,probral by krávy a kozy a v tomhle rámusu už by i mrtvej raději vstal :o))

Reagovat

okkvp (591): To je dobra metoda, pouzivam ji taky (i kdyz jen s jednim budikem), ale uz i ta jednou selhala. :D

602
kanárek
Reagovat

RR- teda jestli seš mladší než já nebo v mém věku a stěžuješ si na stáří, to bys mne dojal s:-(

603
okkvp
Reagovat

RadstaR – však vim – proto jich mám víc a dál a ještě je sestavuji podle intenzity zvonění ;-)

Reagovat

kanárek (602): Nene jeste si nestezuju … presahl jsem teprve 3. krizek, ale uz to proste neni, co to byvalo :)
okkvp (603): Vychytrale :)

605
okkvp
Reagovat

tfuj, mlaďoch

606
kanárek
Reagovat

591 Pozor, já se umím i vyplazit z postele, všechny nepřátelské přístroje povypínat a opět se blaženě zasunout pod duchnu bez probuzení.

607
Kačka
Reagovat

(599)Ajda
já se tenkrát také bavila :o))
Ilča měla udělat akci aby se něco dělo a já to slyšela(samozřejmě nechtěne) , a prohlásila jsem,že pokud TO Ilča začne,tak to ale obrečí a nebo skončí :o)) No a jak to dopadlo ? :o))

Reagovat

okkvp (605): :)

609
kanárek
Reagovat

605- neplivej na nás, my za to nemůžem :-) A uklidním tě, taky už má půl až třetinu života za sebou, no…

610
okkvp
Reagovat

njn, jdu se jukat na mlaďochy do tv (je vtierka)

611
Kačka
Reagovat

(609)kanárek
o tom by se dalo polemizovat, nevíš kolika se máš dožít,tak nemůžeš vědět kolik máš za sebou :o))
Jednoduchá rovnice o 2 neznámých :o))

612
Bobby Brown
Reagovat

578 kanárek:
Obecně, chrti jsou elegance sama, ale já jsem ujetý na dlouhosrsťáky. A z chrtů, co jsem kdy viděl, je Barzoj (pro mne) absolutní špička v eleganci – aristokrat jak to jen u psa jde. V Ostravě Porubě ho jedna holka chodila větrat na pláně a já se zamiloval. Tedy do toho psa, ne do té holčiny.

613
Kačka
Reagovat

Tak posledních pár písmenek a JÁ se loučííííííím :o))

Reagovat

Kačka (613): Brou noc.

615
Kačka
Reagovat

(612)BB
joooooo to známe….slečno Vy máte tak krásného psa … můžu si Vás pohladit? :o))

616
kanárek
Reagovat

BB Mně se na nich líbí ta špičatá neuslintaná tlamka :-)

617
Kačka
Reagovat

(614)RadstaR + spol.
DOBROUUUU :o))

618
Lenka
Reagovat

604 RadstaR
mladinký chlapče, věz, že bude ještě hůřejc… :-) až přeťápneš další…
:-)

619
kanárek
Reagovat

611- to byl spíš fór.

620
romantička
Reagovat

dobrou

621
Bobby Brown
Reagovat

615 Kačka:
Tak, teď už tady chybí jen vapol a jeho narážka, že jsem se zamiloval do psa, ale hladit jsem chtěl bobra, nebo něco v tom smyslu. ;-)

Lidi neblázněte, já jsem úplně normální, hodná, poctivá, česká kluk. (jak ržíkají Němci)

Reagovat

Lenka (618): Saaakra a ja stale najivne myslim na lepsi zitrky :D
kanárek (616): JJ neuslintana tlamka je fajn, proto nemuzu prijit na jmeno brachove bulldokum. Pejsci jsou fajn, jen kdyby to tak neslintalo (a nechrochtalo jak prasatko) :D

Reagovat

Bobby Brown (621): :D :D :D nejdriv Ajda, tedka ty. Alespon pujdu spat s usmevem :)

624
okkvp
Reagovat

Jeden Barzoj by u mně v pidibytě na návštěvě. On ulehl, všichni ostatní už jsme museli stát (byl všude).
Ale chrt obecně je asi dobrej typ pro hubnoucí

625
Lenka
Reagovat

623 BB
stará pravda praví, že páníček a pes si po jisté době jaksi podobní jsou… takže šance, že si vyhlídneš slečnu, která má barzoje a bude taky elegantní fešanda, je velká :-)

626
Misha
Reagovat

Jéda Leni, to se omlouvám, že jsem tě s mlčenlivostí mystifikovala, mě v tu chvíli zrovna lepší příměr nenapadl …

627
Lenka
Reagovat

626 Míša
v poho, už jsem se omluvila … :-)

628
vapol
Reagovat

Lenko spíš ty někdy? :)
Jo v těch rozborech /513/ /515/ jsem se tak úplně nenašel :-) Brou noc

629
Lenka
Reagovat

628 vapol
když tě trápí nemoc, hledáš jakoukoliv pomoc… třeba internet…
ok, přestávám, když ti tady tak vadím …

630
Lenka
Reagovat

vapol – víš, když bylo nejhůř, i panáček pomohl… člověk aspoň zaměstnal hlavu blbinama na téma Rs … netušila jsem, jak vadím…

631
koc
Reagovat

příští týden u Hájků

632
Kačka
Reagovat

Káč NEZASPALA :o))

Všem krásný den :o))

633
Prochor
Reagovat

631 – Tak bejvalku a její znaménko na tváři zkontrolujeme už příště. Co jí přimělo k návratu? To musel být hodně šroubovaný scénář:-)

634
vapol
Reagovat

629;630 – já přece nikde nepsal že mi vadíš,takže tvou reakci nějak nechápu :(
632 – Káč se nedivím po těch návodech jak nezaspat :)

635
Prochor
Reagovat

514- Jarko, nenechte se odradit – bez lásky se nedá žít. Všichni chlapi nejsou stejní. Ale v případě Petra blahopřeji k včasnému útěku. Pro nás je jen škoda, že jsme vás nemohli víc poznat.

636
okkvp
Reagovat

630 – ty jsi případ D – subjekt vycouvá natolik brzo, že se ještě nestačí znemožnit

637
Anonymní
Reagovat

636 – Takzvaný styl „přišelvidělodešel“ :o)

638
Misha
Reagovat

637 – jsem byla já …

639
Karolina
Reagovat

483-okkvp
nebylo to nějaká Leona – příjmení nevím…možná Šenková?
měla by být silnější krátký tmavý vlasy, zpívala někdy v dřívější Superstar.

640
okkvp
Reagovat

Karolina – Šenková to není, ta byla později a podobnost nula %. Tahle se po RS poněkud zhubla a pěla snad v nějakém muzikálu (ale už začínám přemýšlet o utkvělé představě mimo mísu)

641
Karolina
Reagovat

Tak ne Leona Šenková, ale Leona Černá ze Superstar 3-ta je nakrátko a silnější postavy-
Jsem to nějak popletla, po rána:)

642
okkvp
Reagovat

nicméně Kateřině za Leonu díkes – už jsem tu děvuchu – pěvuchu, která mě představou podobnosti s Lídou od Patrika tak trápila, konečně dohledala – podobnost víceméně čistě náhodná a asi jen pocitová (když přimhouříte obě oči, dáte si litr tvrdého a obě postavíte po krk do rybníka z kterého stoupá velmi hustá mlha, tak by se snad dalo uvažovat o podobném úsměvu a některých gestech) – aneb Leona Černá
Doufám, že Lídě.S vydrží úsměv ;-)

643
okkvp
Reagovat

že už se u mně projevuje stařecká demence je jasně patrné, když Karolinu přejmenovávám na Kateřinu a než svůj post napíšu, tak jej půl hodinu přepisuji a opravuji, tudíž své odhalení postuji dvacet minut po funusu

644
okkvp
Reagovat

641 – Karolino – ano, té jsem nemohla přijít na jméno :D nikoliv ovšem proto, že by mi šla na nerv, naopak mi byla v SS docela hodně sympatická

645
romantička
Reagovat

631
„Po vydatném sexu s milenkou mu přijela do domu exmanželka“
ach jo, to je zas tak nešťasná formulace…
příslovečné určení času, v našem případě „Po vydatném sexu“, zpravidla rozvíjí sloveso…
bůhví co z toho vyleze
Ádrí se zřejmě sesypala, když ji musí krmit…
a kdy Johana mluvila s ex mi taky neni jasný

646
gabisollis
Reagovat

romanticko-a jak vis ze mluvila Johana s Hajkovou EX?

647
romantička
Reagovat

646 gabi, no jen jsem to četla
Poslední slova Johany při odjezdu byla taková, že jí Petrova exmanželka řekla, že k sobě potřebuje slepici a ne inteligentní ženskou

648
gabisollis
Reagovat

tak sestrihany to muze byt ruzne.ja to spis pochopila,ze ji to v navalu cehosi vyslepicil Hajek(co mu ex rekla)a Johana to ted pouzila proti nemu.ale nechci se dohadovat nevim jestli presne rekla tvoje ex me rekla nebo bla bla…chapes jak to myslim?:-)

649
romantička
Reagovat

648 jasně, asi seš jediná, koho zatim dneska chápu ;)

650
gabisollis
Reagovat

romanticko-:-DD.no ale ze totak mohlo bejt?ja teda nevim jestli J.rekla-tvoje zena me rekla……nebo tvoje zena rekla.nechce se me to dohledavat.vi to nekdo?

651
romantička
Reagovat

mně se to dohledávat chce, ale nevim kde
já reagovala na ten článek na super.cz (Koc 631) a tam je jasně, že to ex řekla „jí“ – Johaně
jenže ten autor má sloh jak prase a ex je podle něj lesba
na videu jsem slyšela johanu, že petr nemá zpívat o lásce, páč tomu ten druhej může uvěřit

652
gabisollis
Reagovat

jj-no to se ti omlouvam tam to fakt je!!!no to si to jdu teda dohledat a pak je to tak prostrihany ze se v tom nikdo nevyzna!!!a i ten clanek stoji za dve veci-zacina to -Johana odjela a konci to ze jeste mluvila s EX a pritom mu to rekla uz v tomhle dile.no totalni chaos nad tim se nesmi premyslet.:-)

653
romantička
Reagovat

souhlasím, Totální chaos!!!
to zas asi někde v číně mávnul motýl křídlem ;)

654
Bobby Brown
Reagovat

625 Lenka:
Myslím, že ne. To by byla její smrt a to já nechci mít na svědomí. Já bych sice také dostal čouda, ale ona by byla rozsekána na tak malé kousky, že by červi nemuseli žvýkat.
Kamarádil bych se psem a panička by byla jakože do počtu. ;-)

655
dimpag
Reagovat

OT- včera byl velmi zajímavý díl Pošta pro tebe, 2. polovina pořadu: „poprvé jsem byl otcem ve čtrnácti, podruhé v patnácti – to už bylo v pohodě, to už jsem byl pod zákonem“ atd. Docela výživné. SUNíčko by mohl založit diskuzní stránku. Omlouvám se za OT.

656
Misha
Reagovat

653 – to jsou takové rádobyzprávičky, že se jako něco děje a měli bychom se tudíž dívat … nakonec z toho vyplyne, že paní Hájková přijela Adí poučit, kde je uložená postýlka, plínky a thááák :o)

657
Bobby Brown
Reagovat

655 dimpag:
OT2 – Budu zase šťoura, ale výraz „být pod zákonem“ znamená naopak být zákonem chráněn, takže to si pan otec trochu popletl pojmy s dojmy – resp. byl pod zákonem do patnácti let, pak už ne. (pokud není chyba v přepisu, pak by to dávalo smysl)

658
kanárek
Reagovat

651- mám taky dojem, že jí to řekl na sebe Hájek v některém starším díle. ale dívat se znova nehodlám, nejsem masochista :-)

659
kanárek
Reagovat

Blesku a podobným plátkům bych nevěřila ani název. Tamní pracovníci jsou placení od toho, vytvořit vatu na 2 stránky i drama z jediné neškodné věty. Třeba Gottová řekne:“ Karel by neublížil ani mouše, pouštíme je ven.“Blesk má obrovské odhalení, jak ho Ivana shazuje, nadává na jeho neschopnost a mluví se o rozvodu.“ …na tři stránky. Čtu to pouze v čekárnách, protože na tohle je fakt škoda peněz.

660
gabisollis
Reagovat

tak ja ted zkoukla ukazku z tohohle dilu a tam to neni a v ukazce na pondeli to taky neni tak fakt nevim kde jsem to slysela kdyz mu to rikala Johana.ze by v minulim dile uz??nestiham to zkouknout tak kdyby se nekomu chtelo tak me dejte vedet.:-)

661
kanárek
Reagovat

Jo Ajdi, pěkný rekap, ale ta skrytá kamera v Kadeřábkovic horní chaloupce, by snad bylo až moc. Romantické scény doposud viděné mi úplně stačily, naopak jsem si říkala, jestli jich nebylo až moc. Třeba to koupání ve vaně před kamerama, to bych teda já nedala. Oproti bazénkům a vířivkám z HSTM… A různého hájkovic ochytávání a ocicmávání bylo taky celkem dost. Škoda, že tam nenechali těch žen víc, bylo by víc zajímavých situací.
Třeba právě u Vlasta na farmičce se kozí babka mohla sčuchnout s Terezou a vytvořit malý záškodnický útvar.

662
Lea
Reagovat

Taky mám pocit, že to vyznělo tak, že to věděla od Petra. Asi jí lichotil, že ex mu přála slepici a on přitom má (dočasně) krásnou, chytrou Johanu.

663
Ajda
Reagovat

Šok pro milenku Petra Hájka. Na farmu přijela exmanželka.

romantičko,
v noci jsi asi psala moc rychle příspěvky za sebou, házelo tě to do spamů :-( Aby se neposunulo číslování a nevznikl guláš v tom kdo na co reaguje, jsem to smázla.

664
Amálie
Reagovat

Že to Primě tak žerete, třeba zrovna u kozího dědka to nejspíš bylo všechno jinak. Pokud jsem dobře četla, tak v době natáčení měl nějakou přítelkyni. Jestli se vůbec s tou Lenkou vyspal je otázka. Dědek si asi myslel, že si tím udělá reklamu a ještě za to dostane peníze, tak proto do toho šel.

665
Amálie
Reagovat

Kdo ví jak to bude u ostatních, třeba Hájek, proč tam asi přijela jeho Ex….aby to bylo vzrůšo, jiný důvod to mít nebude. A proč se o tom dovídáme předem, no aby se na to čumělo.

666
romantička
Reagovat

663 – no to bylo něco jinýho – chtěla jsem poslat Kačce „dokonalý budík a nějakej filtr tu adresu prostě nevezme:
je to tohle
http://www.omfg.to/watch/2014-toller-wecker
omlouvým se – nehlásilo to žádnou chybu, jen se to nezobrazilo, tak jsem to zkusila víckrát

667
Jedna paní povídala
Reagovat

Prý ta Lenka měla problém s močákem víckrát a nejen s ním, vždy chtěla jet s Vlastou do města za účelem koupení si alkoholu. Tato informace je fakt nepotvrzená, jen ji dávám, jako správná drbna, k dobru.

668
koc
Reagovat

to by se dalo vyresit porizenim kobylky aby si mola udelat kumys ;-) ..

669
Kačka
Reagovat

Sláva nazdar výletu…neztratila jsem se a už jsem tu :-))

670
Amálie
Reagovat

667- Je otázka jestli by po koupi a následné konzumaci alkoholu byla ještě použitelná pro natáčení.

671
Kalamity Jane
Reagovat

Tak koukám-jedna krasavice za druhou.Nejhezčí byla Eva co mu dala kopačky.Babochlap Ádrí má větší ramena než Péta.Hlavně že bude pěkně u hrnců a farmář si bude vyhazovat z kopýtek:-).

672
kanárek
Reagovat

Romantičko, to je budík? Nejdřív mi to spíš přišlo jak časovaná bomba :-)

673
Ajda
Reagovat

666 romantička,
link byl zadržen až později. Začalo to rychlým , co minutu odeslaným příspěvkem.

674
romantička
Reagovat

666 žjóva
tak to se omlouvám desetkrát
já sem tak ukecaná, že minutová frekvence odeslanejch příspěvků mi přijde, že jsem si mezitím zdřímla
já se polepšim Ajdi – slibuju ;)

675
Ajda
Reagovat

674 :-)),
nejde o polepšování kohokoli, to já jen abys věděla, proč to všechno :-))

676
romantička
Reagovat

672 kanárku, taky mi ten začátek přišel, že binládin stele obamovi, ale výsledek je přesvědčující !!
jen tam mohli hodit pár fteřin spánku – takhle to vypadá jako přístoj na doživotní bdělost ;)

677
romantička
Reagovat

675 – ale dyk já vim, já jen že s tim máš pak práci…

678
phedro33
Reagovat

No ano, jste zrůdičky. Některé z vás. Nic zvláštního a nic nového pod sluncem. Staré známé pavlačové drbny, domovnice, čenichalky, slídilky a udavačky ve věku internetu. Ko-ko-ko-dááák! Nemá smysl o vás psát odborné práce, jako nemá smysl se snažit o výchovu slepic. Smysl by mělo vás trestně stíhat pro pomluvy, urážky, snižování vážnosti, nactiutrhání, šikanu, stalking. To by bylo jednotlivě účinné, při stavu justice v této zemi by to však byl sisyfovský boj bez záruky úspěchu. Na to spoléháte. Komunistický režim zdevastoval celou společnost, snad nejvíc její morálku. Bahno vybublalo na povrch a není v této zemi úcta k člověku, k jeho soukromí ani k zákonům.

§ 184 Trestního zákoníku
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

Vymlouváte se, že pomlouváte jen televizní postavy. Je to trapná a ubohá lež. Jsou to skuteční lidé, vystupující na rozdíl od vás neanonymně pod svými skutečnými jmény, se skutečnými rodinami, skutečnými sousedy a známými, se svými sny a problémy. Že se šli ztrapnit do televize je jen a jen jejich věc a odpovědnost, nikomu to nedává právo zneužívat je pro svou zvrácenou zábavu. Když bez drbání neumíte žít, proč se nedrbáte navzájem? Třeba taková Gábinka Sollisová by byla hezký námět. Jak si šikovná holka na E55 úspěšně vyšlapala fricka. Sice jí při šlapání nastydly močové cesty, to víte, mini moc nezahřejí a večery bývají chladné, ale nakonec to stálo to za to. Fricek v bavoráku si ji odvezl domů, asi aby ušetřil a nemusel se trmácet někam do kolonií. Od té doby už Gábinka šlapat nemusí, oprašuje hnízdečko lásky a obhospodařuje fricka. Jen se nám děvče trochu nudí. Sousedky na ni koukají přes prsty, drbat se bojí. V Říši by se jim to nemuselo vyplatit. V horším případě by sousedky drbaly rády, bohužel mluví jen turecky. Velké štěstí, že našla zpřízněné duše na tomto skvělém bulvárním panáčku! Hezký námět, co říkáte zrůdičky?

679
okkvp
Reagovat

nepožil ten člověk ?

680
Ajda
Reagovat

Kdo že je to tady na trestní stíhání za pomluvy a nactiutrhačství?

Už pedro nehul! Nebo si sežeň něco kvalitnějšího!

Reagovat

Kačka (669): Vitej zpet. Uz jsem myslel, ze si na zpatecni ceste usnula ve vlaku a a budou te budit nekde v madarsku :D

682
Ajda
Reagovat

677 :-)))) práci :-)))

Reagovat

Jezis zase nejakej clovek, co si chce hrat na chytryho :) Nj, ale co by clovek chtel od zvejkacky, ktera se stale musi na neco lepit jak ten nejvetsi sajrajt :)

684
romantička
Reagovat

můj pán prohlásil, že za tu dobu, co se tu ten poloprďoch seberealizuje, by on už měl vytunelovenovaný tři pampeličky a já novej kožich
je to trdlo (kožich teď zjara!!!)

685
romantička
Reagovat

Radstáre – s povděkem kvituju, že žvejkačka se chytla ;)

686
koc
Reagovat

venku to vsechno zacina kvest a zde nam rasi pismenka .. politici se uplaci, farmari nevi kterou, uchazecky o farmare pijou, sexujou, drti mezi zuby „najinounezblounemasdebile“ a pedro se nam zblaznil :) .. jaro jak ma byt

687
Bymilcer
Reagovat

Souhlasím v plné míře s Phedro33.
Konečně někdo stojí pevně nohama na zemi!!Stydím se za to, jací Češi dokážeme být!!
To asi bude muset jedna generace vymřít,aby se to aspon trochu změnilo v dobré!!

688
Bobby Brown
Reagovat

687 – pokud vymře i s vámi dvěma, pak bude opravdu o něco lépe

Reagovat

:D ty blaho, aby na nas nekdo za chvilku neposlal greenpeace ci jinou takovou organizaci, protoze si dovolujem takhle skodit chudakum v TV, obzvlast tem „ekologicky“ zamerenym jakym kdejakej farmar je :)

Vzdycky me fascinujou tihle bojovnici za druhe, kteri vlastne skoro rikaji, ze dotycny jsou … a proto je musej „chranit“. Jen si vzdycky vyberou tu nejblbejsi cestu, jak na to :)

690
Ajda
Reagovat

689,
já to vidím spíš na zásahové komando. Nebo že by svěrací kazajka a zabavený comp pro pedra a jeho fanclub?

691
okkvp
Reagovat

ale klídek, to jen počasí nedělá dobře vředařům

692
kanárek
Reagovat

to nebude pedro33, to někdo jiný víří vody

693
romantička
Reagovat

687
Bože!!
(který máš snad přehled i přes IP adresy,
Ty to vidíš!!!

694
Ajda
Reagovat

romantičko,
IP není vše, můžou psát z více míst. Jeden je phedro, druhý pedro, žvejka jako žvejka, stejně se musí po čase vyplivnout.

Reagovat

Nj tohle je nejake chytrak, co se snazi schovat za Proxy a mysli si jak moc je dobrej :D

696
kanárek
Reagovat

Myslíte, že kdyby Jana měla menšího psa, byl by s ním menší problém?

697
kanárek
Reagovat

Třeba šeltii nebo bígla?

698
romantička
Reagovat

696
kanárku, malí psi vochcávaj prostředí někdy víc než jiný psi
viz výše
existuje způsob, jak ty psy zbavit rivality

699
okkvp
Reagovat

kanárek – mohl by být menší- stávající psiska by mohla mít větší chuť se kamarádit, zas by mohlo hrozit, že by byl víc městsky rozmaznanej
zkamaráďování dospělých psů takříkajíc s různým způsobem „chovu“ problémy dělává

700
romantička
Reagovat

698 byla narážka na bušáka
kdyby Janu chtěl, nikdy nebude postaven před otázku:
Buď já nebo pes
je to jen zástupnej problém

701
okkvp
Reagovat

700 – imho je ale nejpravděpodobnější, že je to problém poněkud umělý – tzn ze scénáře (aby se tam vůbec něco dělo)

702
romantička
Reagovat

701 . okk, jen mezi náma, takže psssst!!!

to je taková nuda, že na to čumim jen proto, abych tady, kde je aspoň trochu sranda byla v obraze
;)

703
Mikesh
Reagovat

Radstare, ty si fuck MUŠ! To že tady blbě pindaj ty slepice (ty se zase včera vyznamenaly, hlavně když sem pořád někoho zvou, ale běda, pokud se začne chovat normálně a nehraje podle jakýchsi pravidel, které pořádně nezná asi nikdo, to okamžitě klovou a klovou), budiž, to jsou holt pavlačovky ukázkové /romantičko, Tebe je škoda, byla jsi původně vtipná/, ale že to tvoje trapné přicmrndávání, z toho musí mít každý chlap fakt osypky. Jestli ty zdejší Lízy jsou nízko, pak ty jsi ještě o dvě třídy níž. Vymyslet neumíš nic, akorát přičurávat, kriste pane, kdy dospěješ?

704
Ajda
Reagovat

703 Mikeshi,
a něco nového by nebylo, tohle tu píšeš poněkolikáté, nuda.
Nebaví tě slepice, tak proč je pořád čteš? Myslela jsem, že jsi nad věcí, diskuse je pro tebe bezpředmětná a víc se jí nezabýváš, ale vidím, že je tvůj monitoring pořád pečlivý.

705
Mikesh
Reagovat

Milá Ajdi,
ten Tvůj „muš“ sem také pořád píše ty svý hlouposti, takže mu holt jednou za čas musím uštědřit lepanec, protože jako chlap se za něco takového musím stydět Na rozdíl od něj tu nejsem vylepenej furt a taky přispívám jen velmi málo (taky není k čemu). Navíc, i když mě ty pavlačový plky ženských občas sejří (většinou mi však jsou jedno), tak je to pořád o něčem, zatímco u něj o NIČEM, proto to taky schytává.
Co se týká monitoringu, jo, občas sem nahlédnu a přečtu si těch 300 příspěvků v tahu – no, je to pořád stejný, pořád ta samá nebetyčná nuda a hloupý plky o ničem. Ostatně, některé zdejší dámy zase monitorují jiné diskuze, jak lze poznat z příspěvků tady – tam ovšem vystoupit nemohou, páč by sklidily opravdu velký údiv.
Jinak, samozřejmě Ti do toho nemohu a ani nechci kecat, jenom Ti mohu zaprorokovat, že jestli to půjde takhle dál, tak Ti zde nakonec zbude tak pět diskutérek, které se zde budou popelit a být za chytré, zatímco ostatní se raději vytratí. Jako první odejdou odsud ti chlapi, zatím se tu sice snaží lavírovat a Lízy si je opečovávají, ale jednou jim tak jako tak dojde, že s tímhle raději ne. Takové prostředí netolerance a posměvačnosti ke každému, kdo sem omylem zabloudí a řekne si svůj vlastní (taková opovážlivost, no fuj) názor, hm, to pro mužské není. A domnívám se, že odejdou i některé diskutérky – teda ty slušné, jako že jich je tu dost.
Jo, a ještě něco: koukal jsem, že i Ty jsi netýkavka. Trochu si do Tebe píchnu (tak jemně) a hned si vztahovačná jak panna na diskotéce. Zatímco ty zdejší Lízy nedělají nic jiného, než právě každého fest napalují .. a myslí si, jaká že to není sranda. A když se proti tomu někdo ozve, někdo ze známých lidí z RS, tak je holt blbej a nechápe legraci. Ale když se otře někdo o ně, joj joj, to jsou načepýřené.
Mmch, koukal jsem na toho pedra – on v případě Gábiny předvedl přesně to, co tu Lízy předvádí jako normálku. Aspoň si to holky mohou vyzkoušet, jaké to je, být sprostej.

706
Ajda
Reagovat

Mikeši,
když mě někde lezou na nervy, tak tam prostě já víc nelezu.

707
romantička
Reagovat
708
Prochor
Reagovat

Proč se hádáte. Přeci je jasný, že žádné zrůdičky tu nebyli dokud nedorazil phedro33:-))

709
okkvp
Reagovat

Mikeš by si měl dát rybí tuk

710
Kačka
Reagovat

(666)romantička
tak jsem se nyní dostala ke shlédnutí „tvého“budíku…. :o))
V tomto případě bych se opravdu neobávala,že bych zaspala,ale spíše bych měla strach,že již celkem dost pochroumaná moje krční páteř,by mi vstát ani nedovolila :o))

711
Kačka
Reagovat

(707)romantička
(palec nahoru) :o))

712
Lenka
Reagovat

„Troll je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá provokativní, hanlivé nebo irelevatní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k vytoužené emotivní odezvě nebo jinak narušit normální věcnou diskusi.

Na provokaci trolla obvykle reaguje některý účastník diskuse, který se domnívá, že „toto není možné nechat bez odezvy“. V anglickém prostředí pro tuto úlohu v debatě existuje specifické označení trollhunter – lovec trollů. V horším případě má jeho příspěvek sám podobu trolla a konflikt se může dále rozrůstat.
Jiným přístupem je „toto je nejlepší ignorovat“ – pokud bude podle tohoto názoru komunita trolla ignorovat, přestane jej jeho činnost bavit.“

… aneb jak pravila moudrá okkvp „nekrmte ty trolly“

713
Lea
Reagovat

Na ty naše trolly neplatí nic! Je vidět, že to tu milují a nedokážou sem přestat chodit. Co kdyby o něco přišli. Kolegyně jednoho z nich nazvala diskusní Onan :$

714
Lenka
Reagovat

„Gabriele Sollis, bývalá modelka, má vlastně všechno, o čem vždy snila: bohatého manžela, velký dům a bezstarostný život.
Ale už i Gabriele poznala, že jenom peníze člověka šťastným neudělají. Nechává se utěšovat od zahradníka, naivního mladého hocha jménem John, který se do ní zamiloval.
Později se rozvede s Carlosem a začne si se starostou Viktorem, kterého si později vezme. Jenže je to stejné jako s Carlosem, protože Viktor na ni nemá čas. Gaby se opět začne vídat s Carlosem (,k terý tou dobou chodí s Eddie) a domluví se, že spolu zmizí. Jenže pak příjde tornádo při kterém Viktor zahyne a tak nikam utíkat nemusí.
Carlos oslepne, ale i tak s ním Gaby zůstane. Znovu se vezmou a mají spolu dvě děti (Gaby děti nikdy nechtěla, takže nejdřív nebyla moc nadšená) Juanitu a Celiu. Gaby pak donutí Carlose, aby se opět vrátil do své staré práce, díky které měli dost peněz. Ale také se z ní stala žena v domácnosti“
Eva Longoria
V českém znění: Tereza Bebarová
________

Ano, také odsuzuji plytký život této filmové postavy, která si neváží toho, co pro ni milující manžel dělá a neuznává klasické rodinné hodnoty a zaběhne se lehkomyslně se zahradníkem!
Ano, přiznávám, pomlouvala jsem ji kdysi na webu k tomuto seriálu a dělala jsem si z ní legraci!
Prohlašuji, že jsem připravena na žalobu americké produkce pro nactiutrhání, protože jsem se o ní takto otřela, když je to vlastně „skutečná postava“ a jsem si vědoma toho, že tímto byla poškozena i Eva Longoria v této roli!
Stejně tak jsem pomlouvala i Fantomase a snad mi jako polehčující okolnost poslouží, že jsem vždy chválila Křemilka, Vochomůrku a Rákosníčka.

715
Bobby Brown
Reagovat

695 RadstaR:
jj, již minule jsme o tomto vedli debatu s Elou a zjistil jsem, že žvejka používá anonymizéry – pan bojovník za skutečné a neanonymní postavy ;-)

a já se mu vůbec nedivím :-)
zřejmě prudí kde se dá a to poslední co by chtěl je, aby odhalil svoji pravou identitu,
inu hrdina ano, ale hezky anonymně

mmch, kdyby četl pořádně, tak by věděl, že si gabi nevzala Fricka a kdyby znal zeměpis, tak by věděl, že E55 vede do Saska a do Rakous a ne do Bavor ;-)

716
Misha
Reagovat

V noci byli nějaké erekce na slunci?

717
Lenka
Reagovat

715 BB
pozdravuj Elu :-)
jinak reakce na tohle fakt nemají cenu :-)
holt někdo sem přišel říci svůj názor, někdo s ním souhlasí, někdo ne…
je každého věc, s čím bude souhlasit a s čím ne… každý podle svého vkusu a nátury

718
Bobby Brown
Reagovat

716 – erekce na slunci :-D

719
Bobby Brown
Reagovat

717 – to bych jí musel nejdříve zastihnout, je nějaká vytížená či co

720
gabisollis
Reagovat

:-DDDDDDDD to by clovek neveril,jak se tady po ranu pri docitani prispevku pobavi.:-)

721
gabisollis
Reagovat

714,715-moc hezky napsane.;-)

Reagovat

Sakra, clovek jde jednou spat driv a hned prijde o takovou srandu :)

Bobby Brown (715): Ja ty lidi normalne nezkoumam, ale tentokrat jsem byl zvedavej kdopak je ten hrdina :)

Ajda (706): Obavam se, ze tohle nekteri nikdy nepochopej … o to je to smutnejsi, ze uz jim je tolik a ten rozum jim evidentne mizi nez pribejva.

romantička (707): :D

723
gabisollis
Reagovat

radstare-doufam,ze jsi z toho LEPANCE neumrel smichy!!:-D ja z toho vestce phedra skoro jo.no nedoporucuju mu se tim zivit.to by chcipnul hlady.:-D

724
gabisollis
Reagovat

jooo ovsem 707 nema chybu!:-DDDD

Reagovat

gabisollis: Ja tu umiram smichy kazdou chvilku, ale zvejka i „nejspravnejsi chlap“ tomu vzdycky jeste nasadi korunu :)

727
martas
Reagovat

Souhlasím s příspěvkem 678 – phedro33.
Jako to, co tady někdy předvádí diskutérka Lenka, k tomu nemám slov. A upřímně mi tím jinak příjemné čtení na Panáčkovi, dost otrávila.

728
Lenka
Reagovat

727 martas
z toho si nic nedělej, co člověk, to názor :-)
tebe jsem otrávila já, mně někdo jiný, toho dotyčného zase někdo… to je běžnej koloběh, nic si z toho nedělej, to se stává :-)

729
Bobby Brown
Reagovat

jj – ten otráví to a ten zas tohle a všichni všude budeme otrávení… bim bam

tak snad to takhle nedopadne ;-)

Reagovat

Bobby Brown (729): Toho bych se nebal. Staci takove jedince ignorovat. Proste, kdyz se me nekde nelibi, tak tam prece nelezu a nesnazim se tamni osazenstvo jeste umravnovat :)

731
Lenka
Reagovat

BB, RR
:-)
a snad se nám diskuze zase vrátí tam, kde má být … tady k RS

732
gabisollis
Reagovat

Leni ja se o to snazila a dala odkaz na novy clanek,ale nejak se to neujalo.;-)

Reagovat

Ale jooo mozna se nekdo chytne, ale me tyhle clanky v plesku nechavaji chladnym :) Vzdycky tam pisou takove kraviny, ze to nestoji ani za pul slova :D

734
Bobby Brown
Reagovat

731 – jo, ale to by se v této RS muselo něco dít

A že je ten Vlastík dobrý herec, co?
Opět jedna blogová masáž, jak je všechno jinak a ono to asi bude jinak než jinak. ;-)

Jestli bude Vlastík plakat nad odjezdem Lenky, tak buď je velmi schopný herec, nebo dostal do očíček glycerínek, ale i tak dobrý výkon. Asi dobrá odměna.

Sakra, mě by opravdu teď zajímalo, jaké donucovací prostředky ten televizní tým používal, že toho Vlastíka k tomu všemu donutil. Šmatlat po Lence, muckat se sní, plakat při jejím odjezdu.
A vše proti své vůli! Jak jsem byli poučeni na blogu.
To jsou věci…

735
Lenka
Reagovat

BB,RR,gábi
souhlas s tím, že je RS nudná (už jsem psala, jak obdivuju Ajdu, co dokáže za zázraky s rekapem)
RR – jestli vykoumáš jak, přidej se k nám na skype :-)

736
Misha
Reagovat

734 – co ty víš, možná mu podřízli kozu řidičku a následný citový výlev použili do scény „loučení“

737
Bobby Brown
Reagovat

736 – to mne vůbec nenapadlo…

A to chmátnutí na lenčino ňadro bylo naroubované ve studiu. Jen mě nenapadá, co to původně dělal, než ho vystřihli a vlepili vedle Lenky, která se taky asi cicmala jen tak se vzduchem.

738
okkvp
Reagovat

737 – coby- prohlížel zda nejmilejší koza Líza nemá klíšťata

Reagovat

Misha, okkvp: :D :D :D
Lenka (735): Urcite to nejak vyzkoumam, ale moc ho nepouzivam, respektive jen na kecani s jednou osobou :D

740
romantička
Reagovat

vy teda máte kuráž!
nebo dobrýho právníka…
mně dost sklaplo kvůli tomu § 184
lenka je bezva, vlastík je taky bezva a bezva byla i terezka
hájek je fajn ale i bezva, Johanka je hlavně fajn a ádrí, ta je v pohodě
než jsem si udělala názor na bušáka, připadal mi jen v pohodě, ale už od třetího dílu byl bezva, dokonce i tak fajn, jako je břéťa, když je v pohodě
patrik je pracant, to vidí každý, ale je i bezva
jenomže jmenovat patrika jako jediného pracanta by bylo nespravedlivé k vlastíkovi, břéťovi, hájkovi i bušákovi, protože jsou to také pracanti
ženy jako celek ale i jednotlivě jsou upřímné a krásné
latěna je krásná, upřímná, pracant a bezva

741
Lenka
Reagovat

726 gábi
tak jsem ukázněně odkaz přečetla :-)
vcelku nic objevného – že ženské odjedou po pěti dnech, to jsme věděli už ten den první…
jen mi pořád vrtá hlavou, co nám chtějí ukázat v těch zbývajících dílech ???
jak někdo nahoře správně poznamenal = u slovenského farmára se na seznamovacím večírku odehrálo to, co u českého ve třech/čtyřech dílech…
(martas – tohle nečti, to jsem já!)

742
Lenka
Reagovat

740 romantička
:-) dobrý, správně právně!
ještě musíš morálně odsoudit zrůdičky – klidně mě, mě to neva!
:-)

743
Misha
Reagovat

742 – Morální zrůdičky jsou taky bezva … hlavně když jsou v pohodě :o)))

744
kanárek
Reagovat

740- Jé to bylo superpozitivní, až mne to zahřálo u srdéčka. Akorát teda by se tak často neměla opakovat stejná slova, říkala naše češtinářka, mělo by tam být hergot více synonym .-). Čapek by zaplakal!

Reagovat

romantička (740): Dobrej dojak. Myslim, ze receno bylo vse a muzem na tuto diskuzi uplne zapomenout :D

746
Lenka
Reagovat

Na diskuzi na primě píše Tereza od Vlastíka – tak to oceňuju, že na ty vzkazy odpovídá, je jedna z mála
(tohle nemyslím jako úlitbu bohům :-) tohle myslím vážně!)

747
romantička
Reagovat

742 Lenko, ty jsi taky bezva, a i když to tajíš, pod slupkou obroubhlé intelektuálky jsi v pohodě a fajn

743 kanárku, vaše češtinářka musela být bezva ženská

744 tak jo, bezva!

748
Lenka
Reagovat

746 romatička
:-)
všichni jsou bezva a gogo :-)
ty taky, já taky, my taky, oni taky…
:-)

749
Lenka
Reagovat

BB – pojď do houfu (omluva za OT)

750
Prochor
Reagovat

Tak jsem četl v plesku, že Lenka uteče před zimou do teplých krajin a nechá Vlastíka jako kůl v plotě.

751
Lenka
Reagovat

gábi – pojď do houfu (omluva za OT)

752
Bobby Brown
Reagovat

742 – no já nevím Leni, ale minulý večer jsi přetáhla bobra klackem po hlavě a on přitom nic závadného neřekl…
od té doby jsem ho tady neviděl, asi ho to dost mrzí, bo opravdu nechápal (a já také ne), proč ta reakce :-/

753
Lenka
Reagovat

751 BB
omlouvám se tímto vapolovi, vzala jsem si jeho poznámku blbě! omlouvám se upřímně a veřejně!

754
Bobby Brown
Reagovat

752 – uvidíme jestli se dopajdá :-)

755
Lenka
Reagovat

753 BB
tak mě nebij…

756
Bobby Brown
Reagovat

754 – přesně tohle bude říkat vapol tobě, až se sem bude pajdat

757
Kačka
Reagovat

Tak koukám,koukám….kromě toho,že se tu „jako někdo,něčeho bojí“ nic nového :o))

758
Lenka
Reagovat

755 BB
máš pravdu, beru

Reagovat

Kačka (756): Tak se nestyd a nadhod nejake nove tema na probrani :)

760
Kačka
Reagovat

(758) RadstaR
:o)) Když já nevím,jestli pak vašim reakcím, budu ještě rozumět :o))
Jelikož jsem již delší dobu nepřispívala a na SK Farmára jsem nekoukala, mám chvilkama problém, porozumět o čem je tu a v jakém jazyce řeč :o))

761
Lenka
Reagovat

759 Kačka
nebuj, budeš :-)
RS je totál nudná, fakt stačí chytnout rekapy (Ajda je má úžasné, zejména tady, kde se nic neděje!) a jsi v obraze…

Reagovat

Kačka (759): Tak se vratime do dob HSTM ne ? Je to v podstate o tom samem, vsak si tam taky pozovala u kone :D

763
Kačka
Reagovat

(760) Lenka
no joooo…Ajda excelovala už u HSTM :o))
Její rekapy jsem vždy netrpělivě očekávala :o))

764
Kačka
Reagovat

(761)RadstaR
no jooooo koně :o))
Já z nich mám panickou hrůzu,takže jsem si určitě žádný rozhovor s květákem nevynutila a už vůbec né u koní :o))
V HSTM není, ale nic nového :o))
No možná u některých účastnic se změnily stavy (tedy nemyslím ty „jiné“ o tom nic nevím) ale raději nebudu plkat, bych se musela začít bát pak paragr. 184 :o))
Jooooo vlastně jsem zapomněla…..jsem se kousek za Kalamáry Vary včera potkala s Lucií Chládkovou (menší blondýnka s brýlema,co odmítala zpívat sólo karaoke na penzionu) :o)) Jak je ten svět malý :o))

765
romantička
Reagovat

Kačenko – „malý“ je slabý slovo je titěrnej
dneska jsem pouštěla z flashky nevidomý mámě Taxik (Aleš Háma) z minulý soboty – ona ráda v TV už jen pořady, který se daj poslouchat
něco na co nemá čas jí občas nahraju
poslední dobou má dojem, že každej druhej koho slyší je náš příbuznej nebo známej – pokud to tedy není prošvyhnutej hlas zagorový nebo bartošky
nic netušíc utírám prach a najednou slyším: tohle musíš vidět!!!
tak jsem přikvačila a než jsem stačila zaregistrovat Ranmana, tak prohlásila, že to je ten, co si vzal Zdenu Matějovskou (sestřenice z pátýho kolena) a už tehdy jí (mamce) přišel chytrej a sebevědomej
dotěď to rozdejchávám

766
Kačka
Reagovat

(765)romantička
Ač je to bohužel ironie osudu,je to ale úsměvné :o))
Člověk si pak klidně může říci…já na tom světě nejsem úplně sám s tak velkou rodinou,do které mi i co by noční můra RAINMAN vstoupil :o))
Když bych to chtěla ještě více odlehčit,tak všichni na Zemi jsme si „příbuzní“ vždyť pocházíme přeci z jednoho semene …. od ADAMA :o))

767
Lenka
Reagovat

765 romantička
:-)
to je milá historka… maminka je úžasná … Honza a manžel sestřenice :-) :-)
to se nedivím, že tě to tak porazilo :-)

768
Lenka
Reagovat

RadstarR
tvé dámy na tebe čekají v ranním budoárku :-)
kde se touláš?

769
Kapi
Reagovat

Ahoj, 770 komentaru neni v mych silach a moznostech precist.
Najde se nejaka cista duse, ktare vypise to nejzajimavejsi a nejhlavnejsi, k cemu se tu v diskuzi k tomuto dilu doslo a jake poznatky jsou odjinud (FB, bulvar, realita)? Dekuji moc predem!!

770
Kačka
Reagovat

(769)Kapi
no to máš velmi jednoduché…každý má svůj názor :o))
Co se týká bulváru, tak nic zajímavého nebo nic co by se sem nedoneslo z “ vlastních zrojů“ příbuzných :o))
Což mi připomíná, že by se diskutéři měli (nejen zde,ale i na veřejných sítích,na ulici,doma,ve škole,v práci a já nevím,kde ještě lidi spolu komunikují) obávat paragrafu 184 aby náhodou nevznikly tzv. pomluvy. (to nám bylo zde též doporučeno,jakýmsi samosoudcem a ochráncem lidských práv :o)) Jen nevím,jak by chtěl onen myslitel soudit debatu o kozách :o)) Našel by také odpovídající paragraf? :o))

Reagovat

Lenka (768): Ajaj. Omlouvam se mile damy, ze sem vas necham cekat, ale bohuzel jsem byl pracovne zaneprazdnen cely den :( Ale muzem podrbat zitra :)
Kačka (770): Hmm mozna by nekdo vytasil neco o hanobeni rasy :)

772
Lenka
Reagovat

769 kapi
:-) díky za příspěvek, rozesmála jsi mě :-) těžko najdeš osůbku, která by tohle pro tebe udělala … takový masochista tady snad není (i když?, co já vím?)
ale vážně – pro každého zajímavé něco jiného

771 RadstaR
:-) v poho, všechno funguje podle domluvy, gábi se hodně pobavila nad novinkami na spol.téma :-) – abych nebyla úplně OT a navíc s velkou radostí ti píšu, že bude farmár2, na toho se těším moc, s tím se fakt farmář srovnávat nedá

Reagovat

Lenka (772): Vsiml jsem si clanku, ze chystaji casting. Snad se jim zase podari sehnat zajimavy lidi a i kdyby ne, tak komentator urcite nezklame.

775
gabisollis
Reagovat

docela sila clanek,jen by me zajimalo co je na tom pravdy a co Pleskovina!!:-)napr-ze Lenka tam jela driv(jako Johana)nebo ze se chtela Tereza prihlasit k Hajkovi!!:-DDDDno to by byla dvojice.:-)

776
gabisollis
Reagovat

jen je skoda,ze tady uz to asi moc neproberem vypada to ze diskuse umrela.:-(

777
vapol
Reagovat

gabi zajímavé,ale jak už píšeš…kdo ví čemu se dá věřit… Každopádně ta láska dědka s Lenkou byla hodně rychlá :)

778
Bobby Brown
Reagovat

776 GS:
Neumřeli, jenom pilně vypisují přihlášky do Farmár hľadá ženu 2. ;-)

Musíš počkat na zítřejší díl a novou diskuzi.

779
gabisollis
Reagovat

no to je dobre ze jsi tu ty vapole!:-)to neni ve smluve zakazany se schazet pred natacenim?ja myslim ze u HSTM tu nekdo psal ze byl zakaz se schazet mezi natacenim.BB-to je hruza jak me pises GS.:-)me vzdy naskoci Mr.GS:-DDD

780
vapol
Reagovat

BB nebude nějaká farmářka hledat zvířátka? :)

781
vapol
Reagovat

Dabi no já minule dostal pěstí ve tmě tak jsem si ledoval oko :))
Ve smlouvě jsme o scházení nic neměli,ale asi to každého nenapadne…

782
blondina
Reagovat

no to snad ne, ctu vas a je tu sranda :o)))

783
gabisollis
Reagovat

vapole kdo ti dal pesti?hulvat!:-)

784
vapol
Reagovat

blondino tak to je super, tak se taky poděl o pohled na farmáře a skoro-farmářky :)

785
vapol
Reagovat

gabi prý to byl omyl,ale to jsem se dozvěděl jen díky BB…čímž mu děkuju!

786
Bobby Brown
Reagovat

780 vapol:
A já se také divím proč to neudělají obráceně a nějaké ženské (třeba podnikatelky a tak) by hledaly chlapy.

787
gabisollis
Reagovat

blondino-nebuj zitra to zas pojede!snad se taky pridas!:-)

788
vapol
Reagovat

BB nevím zda koukáš v pátek na Znamení koně…..k takové farmářce jako je Cibulková bych se přihlásil…..a skončil na seně s Voříškovou :-))

789
gabisollis
Reagovat

vapole-myslis Lenku?:-)no jo asi nemela svuj den!:-Dale taky jsem zirala.no ja dostala taky pesti,ale od takoveho trolla(trotla)ze si z toho nic nedelam.:-)

790
blondina
Reagovat

vek me uci byt pozorovatelem a ctenarem :o))) ted se ucim nesoudit…at si to kazdej vyzere sam…

791
Bobby Brown
Reagovat

788 – na které TV?

792
gabisollis
Reagovat

zpet k farmarovi-teda Terezu s Hajkem si fakt neumim predstavit ani ve zlym snu.:-DDD

793
blondina
Reagovat

jinak si myslim,ze adri ma sanci,ale bude to mit tezke…busak je v poho,ale tlak rodiny musi byt sileny a ma strach se osamostatnit, jak pisi zde,ze pes je podruzny problem= podle me vadil mamce a to je problem….navic vegetarianka?
u sklare? nevim,proc je mezi farmari a schovava se za 3 chody jidla?
kozi dedek? zkratka si nabehl….ale neni nad vlastni zkusenost

794
vapol
Reagovat

789 jj ale vysvětlilo se to a jedeme dál :)
pozdravuj tro…. :))

795
vapol
Reagovat

791 – na čt1 myslím od 20hod.

796
vapol
Reagovat

793 – Bušák musí pryč od maminky jinak nemá šanci, protože tchýni pod jednou střechou rozdýchá málokterá žena….

797
gabisollis
Reagovat

ono vubec bydleni pohromade nedela dobrotu!!neni nad to byt sam!:-)ale neverim ze se Busak nekdy osamostatni.

798
kanárek
Reagovat

796…jo, to by byla vyloženě kontraproduktivní práce, ne?

799
vapol
Reagovat

Gabi osamostatní,ale jen pokud najde takovou babu co dokáže přestřihnout tu pupeční šňůru k mamince…

800
gabisollis
Reagovat

takovou podle me nenajde a myslim ze ani nechce.vypada to ze tam na to zustal sam(teda s maminkou a sestrama)a pochybuju ze by jim to nechal na bedrech.ten je ztracenej…

801
romantička
Reagovat

hemelese, ono to tu ještě žije :)

802
gabisollis
Reagovat

romanticko vzkrisila jsem to na par minut ale jak psal BB budeme muset pockat na zitrek:-)cetla jsi ten clanek v plesku?

803
vapol
Reagovat

gabi má jedinou šanci….na nějaké zábavě se chvilku v nějaké slečně zapomenout a doufat,že ho maminka a spol.za trest vykáže na statek za otcem :)

804
romantička
Reagovat

zrovna ho mám otevřený a za hlavou mi běhá sysel

805
gabisollis
Reagovat

vapole to praktikuje(praktikoval)do ted!:-DDD

806
Bobby Brown
Reagovat

796 – tam není problém jen maminka, ale to, co jsem nadhodil po prvním díle, tzn. tam je větší babinec – mamka a jeho sestry a to je to, co ty holky odrazuje.

807
romantička
Reagovat

802 – no, plno nových informací, ale terezka je mimo hru, takže k zítřku to žádné téma nerozvíjí – leda že by vlastik demonstrativně smočil dlaň v lavoru s vodou ;)

808
romantička
Reagovat

mamka bušáka je náhodou borec!
starýho vyhodila do zříceniny a ponechala si jen tu drobnou radůstku, chodit ho tam čas od času seřvat za bordel :)

809
vapol
Reagovat

805 – no třeba je panic a schovává si to pro tu pravou :)

810
gabisollis
Reagovat

vapole ne tak se prezentoval.asi nejdelsi znamost mel 14 dni od nekud z tancovacky.

811
romantička
Reagovat

810 Gabi, taky je možný, že tam jsou tancovačky každých 14 dní a na závěr té první něco přeslechl

812
gabisollis
Reagovat

romanticko-:-DDDDDDDDD clanek dobrej vid?to jo mimo hru je ale kdyby ten clanek nahodili az zitra tak bylo o cem klevetit do vecera nez bude novy dil.

813
romantička
Reagovat

Já nepochybuji o tom, že to tu Ajda rekapem rozjede – spíš jde o to, že chodím o pondělcích do pelíšku tak v sedum ráno a když kolem poledne vstanu, už je tu 100 a víc příspěvků, takže se chytám až tak pozdě odpoledne

Přidat komentář