Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Česko Slovenská SuperStar 2011 – Favority bookmakerů jsou Ševčík a Kurc

31. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

Stejně jako při každé SuperStar vypisují sázkové kanceláře kurzy na soutěžící. Tentokrát je však jako jediný aktivní Tipsport, který nejvíc favorizuje dva Čechy – Petra Ševčíka a Martina Kurce, oba mají kurz 4:0. Naopak vůbec největším outsiderem je Aneta Salačová s kurzem 30:0. Kompletní žebříček vypadá následovně:

Petr Ševčík 4:0

Martin Kurc 4:0

Simona Fecková 6:0

Jerguš Oravec 6:0

Michal Šeps 6:0

Gabriela Gunčíková 8:0

Alžběta Kolečkářová 8:0

Monika Povýšilová 8:0

Noah Ellenwood 10:0

Lukáš Adamec 12:0

Martin Harich 13:0

Celeste Buckingham 15:0

Matej Piňák 18:0

Klaudia Pappová 20:0

Alexandra Vokáliková 20:0

Aneta Salačová 30:0




Největším překvapením je pro mě kurz 18:0 u Mateje Piňáka, který patří mezi kluky do trojice nejlepších zpěváků. Ještě před týdnem na něj byl kurz 6:0, přitom jeho výkon ze druhého semifinále nebyl rozhodně o tolik horší než ten z prvního, aby to zapříčinilo pád. Myslím, že se bookmakeři v tomto případě hodně sekli podobně jako v případě vítězů show Česko Slovensko má talent Dae Men, které shodou okolností také Tipsport pasoval na samotný chvost žebříčku. Naopak celkem nízkými kurzy překvapují Michal Šeps a Jerguš Oravec, kteří jsou oba dost žánrově specifičtí, zatímco v SuperStar se vždy vyžadovala všestrannost. U děvčat není pořadí překvapivé vůbec a hodně se podle mě řídí minulým ročníkem. Logicky je v čele Simona Fecková, která jako jediná opravdu silná Slovenka má šanci vydržet ve hře podobně dlouho jako Dominika Stará, protože Slováci hlasují pro holky víc než Češi. Trio silných Češek Gabriela Gunčíková, Alžběta Kolečkářová a Monika Povýšilová je podobně vyrovnané jako předloňské trio Monika Bagárová, Leona Šenková a Markéta Konvičková, jejich pořadí je v současnosti nejasné, proto mají všechny tři stejný kurz. Nejméně překvapivý je samotný chvost tabulky, na kterém se plácají tři absolutní outsiderky Klaudia Pappová, Alexandra Vokáliková a Aneta Salačová.




Jak ovšem víme z minulých řad, kurzy na soutěžící nikdy nic neznamenaly, navíc se týden od týdne mohou měnit. Proto by Petr Ševčík ani Martin Kurc neměli usnout na vařínech, pokud si chtějí svoji pozici udržet.

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 222
1
Maxx
Reagovat

S těmi kurzy nesouhlasím. Kurc bude mít v aktuální silné čtveřici českých kluků problém prolézt do finále, protože i když dobře zpívá, tak je z kluků nejméně výrazný (bohužel má velmi silnou konkurenci), Jerguše bych taky neviděl za nějakého velkého favorita a naopak s kurzem na Piňáka souhlasím, protože sice taky dobře zpívá, ale nějak celkově o něho moc zájem není, fanouškovskou základnu má jednu z nejmenších a celkově není nijak výrazný. Naopak bych posunul výš Gunčíkovou a Noaha.

2
Monika
Reagovat

Kurc muze mit problem prolezt do finale, pravdepodobne se bude rozhodovat mezi Noahem a Kurcem uz tuto nedeli a souboj bude velmi napinavy, mozna proto uz se na panacku v minule diskusi objevily informace (o Noahove otci, razii policie atd) poskodit Noaha. Ja osobne zatim temto zarucenym informacim vubec neverim, nebot takovou pecku by si nenechala ujit zadna media a nikde na internetu o tom ani zminka, takze to povazuji za kachnu. Sevcik bude zpivat You raise me up, coz uz dal v castingu a vubec se mi to nelibilo. Jednak ta pisnicka sama o sobe je dost priserna a v jeho podani predpokladam bude hodne priteplena, pokud Kurc fakt da Only you tak by si panove mohli lezt do zeli a nakonec by se mohlo rozhodovat mezi tema dvema.

3
Zack
Reagovat

Kurc bude mít nyní problém se dostat do finále, bude bojovat se Šepsem. Piňák mi přijde absolutně nezajímavý a s jeho kurzem souhlasím.

4
Hana
Reagovat

Slovenská sázková kancelář Niké vypsala kurz 5,5:0 na to, že Petr Ševčík do konce roku veřejně ohlásí coming out. Mám pokušení si skoro vsadit…

Reagovat

Hano, dej odkaz. Díky :)

6
Sherlyn
Reagovat

No snad Kurc vypadne, to i ten Noah je zajímavější, než on :)) ještě jak v prvním semifinále řekl Kurc, proč by si ho měli lidi pamatovat a on že, kvůli vzhledu :)))) mně osobně se vůbec nelíbí, spíš mi přijde slizkej :)) zpívá hezky, ale, že by mě to nějak zaujalo.. Takže hlavně Ševčík, Ellenwood, Harich, Šeps, Gunčíková, Povýšilová a Kolečkářová do finále a mám radost! :)

7
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

S kurzem na Piňáka souhlasím. Je spolu s Adamcem nejméně zajímavým. Navíc má nulové mediální výstupy. Noah, Špes, Ševčík, a další – ti jsou denně řešeni v médiích, píší se o nich články, jsou s nimi rozhovory. Piňák je bohužel mediálně úplně nezajímavý a tak zázračný zas jeho zpěv taky nejní, aby to vykompenzoval. V posledních letech se ukazuje, že uspějí pouze ti, o nichž se píše v největších /i online/ denících a magazínech. I o takovém celkem nudném Chodúrovi se psalo a pomohlo to. o pIŇÁKOVI NIKDE NIC…

8
Hana
Reagovat

5 – normálně v Bratislavě na pobočce je to na tabuli. Mám tam bráchu, tak mi to volal… Vsadil 10,-EUR.

9
Hana
Reagovat

6 – víc slizký než Ševčík Kurc asi být nemůže. Na tom se tu shodla většina diskutujích po jeho posledním výkonu…

Reagovat

Hanko a lze to vyfotit a poslat na sunicko[at]centrum[dot]cz? Z mého pohledu to má velmi vysoký virální potenciál :)

11
DJ Vlado
Reagovat

Moje aktuální pořadí holek:

silná trojka:
1.Gábina
2.Simona
3.Bětka
(tady se myslím většina z nás shodne, jen s kosmetickými úpravami pořadí)

střed pole:
4.-5.Monika a Celeste
(dokonalá zpěvačka, která mě nebaví a počáteční outsiderka, která se u mě pomalu škrábe nahoru)

VELKÝ ODSTUP

tři absolutní tragédky:
6.-7.Aneta a Alex
8.Klaudia
(mimořádné mě štve, že tam pořád zaclánějí na úkor Dorotky a Sáry)

kluky přidám později…

12
DJ Vlado
Reagovat

Moje aktuální pořadí kluků (mnohem vyrovnanější):

silná trojka:
1.Piňák
2.Adamec
3.Ševčík

dva velmi zajímaví, ale pěvecky za silnou trojkou zaostávající:
4.-5.Šeps a Jerguš

zbytek:
6.-8.Harich, Noah, Kurc (zhruba v tomto pořadí)

A jak to máte vy?

13
Gusta
Reagovat

11,12 – moje aktuální pořadí

holky:
1. Alžběta
2. Gábina
3. Simona
4. Monika
5. Celeste
6. Alex
7. Aneta
8. Klaudia

kluci:
1. Martin K.
2. Matej
3. Petr
4. Martin H.
5. Lukáš
6. Jerguš
7. Michal
8. Noah

14
otherside
Reagovat

S holkama souhlas, akorát v mém pořadí je Monika místo Alžběty, která jaksi nebaví mě, zpívá dobře ale je mi úplně ukradená. Ze Slovenek je pro mě menší zlo do finále Klaudia, je sice afektovaná, ale aspoň to na pódiu umí rozjet, Alex je nemastná neslaná a její barva hlasu je mi protivná. Stejně Klaudia nejspíš vyletí v prvním finále tak to snad nějak přežijeme.
Kluci:
Ševčík
Piňák
Adamec
Kurc
Jerguš
Harich a Noah zhruba nastejno
Šeps kterého neberu jako zpěváka, ale jen jako zábavný element, kteý by ale ve finále akorát zabíral místo

15
Gusta
Reagovat

Důvod pro velmi špatný kurs pro Mateje vidím zejména v jeho nejnižší viditelné síle fanclubů na FB. Doufejme jen v to, že jeho cílová skupina se neřadí k příliš aktivním uživatelům FB, proto tam nejsou tolik vidět.

16
Gusta
Reagovat

14 – Soudě podle toho, že to Klaudiino poslední varieté se mnohým líbilo, tak jen aby nezacláněla ve finále pěkně dlouho (viz zkušenost se Za 5 12)

17
Monika
Reagovat

moje poradi:
1. Simona
2. Alzbeta
3. Gabina

odstup

4. Monika
5. Celeste

tragedie

6. Aneta
7. Alex
8. Klaudia

U kluku dochazi u me ke zmenam podle jednotlivych kol, kluci jsou vyrovnani a nedele zebricek muze opet prohazet, zatim to mam takto

1. Pinak
2.-3. Adamec, Sevcik

odstup

4. Oravec
5. Harich
6. Seps
7. Noah
8. Kurc

18
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Moje pořadí.

1. Šeps
2. Ševčík
3. Kurc

4. Jerguš
5. Gábina
6. Noah

7. Klaudia
8. Celeste
9. Adamec

10. Piňák
11. Simona
12. Alex

19
DJ Vlado
Reagovat

Gusta: Ohledně Mateje to vidím stejně, jeho cílová skupina se rekrutuje spíše ze statrší generace, která na FB tolik není. Nicméně bych jeho vypadnutí před branami finále považoval za průser, protože imho je Matej mezi kluky jasná jednička, pěvecky patří do nejlepší trojice spolu s Ševčíkem a Adamcem, navíc zastupuje typ, který v předchzoích řadách nebyl (vyzrálý muzikant se soulovými sklony). Ohledně Klaudie nestraš, už jsem se jakž takž smířil s tím, že bude ve finále zaclánět (i když na úkor Dorotky, což mě mimořádně štve), ale doufám, že vysmahne v prvním kole jako Šramlová. Navíc kromě pana doktora (a částečně Scalexe) jsem nezaznamenal nikoho, komu by se ta její estráda líbila a soudě podle reakcí ostatních není nikomu sympatická (třeba to, jak se promenádovala při společné písni kluků, bylo skutečně důkazem její sebestřednosti a neustáleé potřeby upozorňovat na to, jaká je „hvězda“).

Reagovat

Chcete k článku nějakou anketu? Přijímám náměty :))

21
DJ Vlado
Reagovat

18 – chybí ti tam Bětka, Monika, Aneta a Harich.

22
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

18 – na 9. místo doplňuji Anetu a na poslední Alžbětu. Ta sice objektivně nezpívá nejhůř, ale subjektivně je pro mě nesnestitelná. Jak to výstižně někdo napsal včera, irituje mě svou totální low endovostí a vůbec…-)

23
DJ Vlado
Reagovat

20 – co takhle „Kdo by podle vás měl zůstat před branami finále?“

24
Shadow
Reagovat

pro DJ – mohl by mi někdo vysvětlit, proč je DJ tak nadrženej na dorotku? naopak já jsem rád, že vypadla, bude mít alespoň šanci zkusit to ještě jednou a pak se opravdu bude mít šanci se uchytit….letos…ty bys šel na její koncert?
sáry je mi líto, ale je fakt, že netrefila song a měla problém s postupovým klíčem

no a klaudii, nebo alex prostě budem muset přetrpět 1. finále…ale třeba trefí písničku :)

25
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

22 – Harich osmé místo a Monika devátá

Reagovat

Vlado (23), tam je problém, že vybereš vždy jen jednoho a přitom jich určitě chceš před branami nechat více. Přemýšlel jsem o tom, kdo vyhraje Superstar, ale po 2. semifinálech je to asi unáhlené, i když následně by anketa šla opakovat a pak pozorovat vývoj lidu v preferencích.

27
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

24 – protože z holek tam spolu s Gábinou byla nejvíc sexy…

28
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

23 – já bych okamžitě omrzel Simonu, Piňáka, Alžbětu a bohužel asi Noaha /toho ale nerad/ :-)

29
Monika
Reagovat

Me by hodne zajimalo koho budou tipovat porotci mezi ceskymi kluky na vyrazeni, tipla bych, ze Rytmus zopakuje Sepse a oduvodni to tim, ze zabavy bylo dost a do finale by meli jit zpevaci. Ale dale fakt nevim. U Osvaldove bych trochu tipla Sevcika s tim, ze uz to je hotovy zpevak a nema se kam posunout (podobne jako to zduvodnila Lounove v X factoru), Zetova mozna da Kurce s oduvodnenim, ze je skvely, ale stale stejny a Habera mozna taky Kurce. kazdopadne vzhledem k tomu jak jsou hotovy z Noaha si myslim, ze ten jmenovan urcite nebude.

30
Shadow
Reagovat

27- tak to jo, ale trošku to zavání pedofilií :)

navíc SS není přehlídka modelek…ikdyyyž :)

31
DJ Vlado
Reagovat

Shadow: Už jsem to psal několikrát, na jednu stranu si taky myslím, že je dobře, že Dorotka letos nepostoupila, protože až dozraje, tak se bude moc vrátit a bude mít větší šanci – to je racionální pohled. Ovšem emocionálně mě štve, že místo ní tam budu muset trpět Klaudii a Alex, teda především Klaudia je snad nejprotivnější ženská soutěžící od dob Šramlové. Kdyby tam byla Dominika Kudolániová, jejíž kousek Verony z divadla byl opravdu velmi výrazný a byla imho lepší než všechny Slovenky v SF s výjimkou Simony, tak bych vypadnutí Dorotky v semifinále plně akceptoval. Za daných okolností (setrvání Klaudie a Alex) je to pro mě však tragédie. A kdyby Dorotka na koncertě zpívala tak, jako na castingu, tak bych na její koncert šel :-)

32
Shadow
Reagovat

23-tak to já bych oželel plyšáka docela rád na rozdíl od doktora….
ze slováků…Haricha
češky jsou jasný.
sloveny..no tak panebože jedinou fakt hlasově zajímavou (simonu) zpěvačku tak snad lidi nechaj…ven klaudie ta mě fakt irituje

33
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

30 – proč pedofílií?M Vždyť je to už „hotová“ slečna… :-) 15+

34
irena
Reagovat

Zdravím. Dnes ráno na Evropě 2
říkali částečný playlist, ne vše si pamatuju. Petr určitě Westlife You rise me up, Šeps What a wonderful world, Kurc nějakého Eltona, snad si ještě vzpomenu na další. Třeba to ještě někdo taky poslouchal..

35
Gusta
Reagovat

23 – přání, kdo by měl zůstat před branami finále:
Noah, Jerguš, Aneta, Klaudia

36
DJ Vlado
Reagovat

Ještě tedy přidám své přání, kdo by měl zůstat před branami finále:
Klaudia (kéž by), Aneta, Harich, Noah nebo Kurc

37
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

32 – mně Klaudie vyhovuje – mám rád estrádu, mnohem radši než nudu od Simony… Navíc nevím, proč by u zpěvačky mělo vadit, že chce být za hvězdu. Skroumňoučkých ňoumů jsme už měli dost…

38
DJ Vlado
Reagovat

37 – Podle mě je rozdíl mezi „být za hvězdu“ a „chtít být za hvězdu“. Třeba Gábina přijde na pódium a stačí, když zazpívá a automaticky je za hvězdu, její hlas a zpěv je natolik výrazný, což jí navíc v kombinaci se sexy vizuálem dává onu hvězdnost. Zatímco Klaudia se musí extra vynasnažit, aby byla vidět a aby si ji lidi zapamatovali, protože jinak je zcela o ničem, takových Klaudií jsou plné muzikály. Ona hvězdou nebude nikdy a moc dobře si to imho uvědomuje, proto ta úporná snaha se neustále vtírat, jako při té společné písni kluků nebo jak líbala Ševčíka při jeho vystoupení v prvním SF. Sečteno a podtrženo, Gábina hvězdou je, zatímco Klaudie si na ní jenom hraje.

39
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

38 – Kladia má ale aspoň tu snahu. To já osobně umím ocenit. Navíc líbačka s Ševčíkem byla nepochybně mezi nimi domluvená a kdyby to nechtěl Ševčík, tak by se to asi nekonalo…

40
Monika
Reagovat

38,39 – Dokonale napsane, nejde o to, ze by to Sevcik nechtel, ale, ze to byla opet Klaudie schopna udelat vseho ke svemu zviditelneni, ona neni hvezdna, ale trapna a vlezla az se mi tim uplne zajida.

41
Shadow
Reagovat

37- tak to je jasný…můj postřeh u Gábiny…každopádně působí přirozeně, ale při tom, když jí zabíraly při představování….napadla mě analogie se sprinterem, co běhá 100m, jak se soustředí, pak přijede kamera, on se usměje, zamává. kamera odjede a za má sprinter neutrální výraz…prostě klídek

42
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

40 – když to Ševčík chtěl, aby byla součástí jeho vystoupení, tak proč by to odmítala??? Vycházím totiž z představy, že Ševčíkovo vystoupení vypadalo tak, jak ho chtěl Ševčík – nikoli Klaudia proti Ševčíkově vůli…

43
Eona
Reagovat

Když tu furt drbete toho Ševčíka, nemyslíte, že ještě spíš než Ševčík bude na kluky Kurc? Hledala jsem o tom na netu nějaké články, ale nikde se o tom nepíše… Nevíte někdo jak to je?

44
Hana
Reagovat

To už mě taky napadlo, ale je o něm všudde tak málo informací, že není z čeho brát… Kalina tu už tak před tím nadával na produkci, že o soutěžících nic nevíme… je to fakt, zatím není z čeho to zjistit…

45
spejs.tlemon
Reagovat

43: Eona: všechny informace o Ševčíkově homosexualitě najdeš to na webu http://www.mystifikace.cz :)

27: Kalina: Dorota s Gábinou, že jsou nejvíc sexy? :-O tak to teda nikdy a v žádném případě!

46
Paul.
Reagovat

12- DJVlado -ano, u kluků mám pořadí stejné jako ty:
za skutečné zpěváky považuji

1.Piňák

2.Ševčík

3.Adamec

ostatní jsou jen mediální bublinou, imitátoři a napodobitelé

47
Milena
Reagovat

Matěj Piňák -pokud by se do finále nedostal tak skvělý zpěvák a muzikant, tak mám skutečné pochybnosti o českém vkusu. A není to ani žádný suchar, je to zajímavý kluk, akorát se necpe do médii a nepodbízí se.
Ve zpěvu je vkusný, muzikální, vše dělá po svém a velmi dobře.

48
Scalex
Reagovat

Myslím si, že bez ohledu na umístění v SuperStar to dotáhne hodně daleko Jerguš. On je ten typ člověka, který to, co mu nebylo dáno přírodou, dohání pílí a ctižádostí. Ví, že není úplně bravurní zpěvák, tak to dohání na imagi a lehce hvězdném chování. Navíc má dar výmluvnosti a přirozeného vystupování před kamerou (viz tento rozhovor: http://superstar.markiza.sk/clanok-551226-jergus-oravec-pride-na-podium-nahy ) – dovedete si představit podobný rozhovor se Šepsem?

49
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

No tak Gábina nepochybně, krásná postava, blond hříva, sexy hadříky – klasická sexice… :-) Dorotka – imho má sex appealu na rozdávání, pěkný postava, symetrický obličej, pěkné vlasy a pleť…

Kdo je tam víc sexy? že by Alžběta??? :-DDD

50
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

47 – soutěžit v Superstar a chtít se necpat do médií – toť vskutku počin génia…

51
Lucka
Reagovat

45 – a jak to víš, že je to mystifikace. Náhodou je pro to fůra indícií… Měl by se ho zeptat nějaký novinář…

52
spejs.tlemon
Reagovat

49: Kalina: nejvíc sexy je Celeste (tam není o čem, íránská krev dělá svoje, viz Aylar Lie;)) a pak samozřejmě Sára, která není ňák typizovaně krásná, ale sex appeal má jak málokdo…
Dorota je mdlá, Gábina nudná bloncka.

53
DJ Vlado
Reagovat

49 – Doktore, absolutní souhlas. Gábina je ztělesněním dokonalé sexy ženy, o tom snad nikdo nemůže pochybovat. Na Dorotku by spíš sedělo označení krásná a půvabná, protože ona má vážně nádherný a netuctový obličej. Na 3.-5. místě by v míře vizuální přitažlivosti byly Simona, Sára a Celeste.

54
spejs.tlemon
Reagovat

51: Lucka: nevím, jestli je to mystifikace, ale opakovaně tady někdo píše, že v Blesku je anketa, kde 83 % lidí hlasuje, že je Ševčík gay a blablabla. našel někdo tu anketu? já teda ne.. stejný případ jako, že Harich bude zpívat L.A.G.Song a Celeste Zanedbaný sex…
takhle se mystifikovalo v diskusích o SuperStar vždycky, nakonec sám jsem jich pár vypustil, tak vím, o čem mluvím :P

55
spejs.tlemon
Reagovat

53: DJ Vlado: tak to já teda pochybuju:)

56
Shadow
Reagovat

Pro sluníčko (ka) nevím, možná….
někdo tady chtěl dělat anketu….tak mám návrh, když už se to předchozích příspěvcích tak rozjelo, tak vytvoř anketu na to, kdo je v SS nejvíc sexy….sice teda nevim, jak oddělíš hlasování kluků a holek a 4 procentích menšin, ale konečně by to byla anketa, která by měla vypovídající hodnotu :-D

57
Shadow
Reagovat

jo a chci mít víc hlasů :-D

58
Peta
Reagovat

48 – Zajimavy rozhovor … ale jeste zajimavejsi jsou ty komenty pod clankem. Chjo, ja vazne asi nikdy nepochopim proc na tolik lidi pusobi jako „nesympatický, nadradený, preafektovaný“ atd. atd. S takovou v te soutezi asi moc dlouho nepobude :(

Reagovat

Shadow, to není špatná anketa. Jen doplňující dotaz – množina jsou všichni semifinalisté nebo jen ti, co pokračují dále? :)

60
Shadow
Reagovat

to nevím rozhodni se ty…no i když…bych ty vypadlíky kromě sáry oželel :-D

61
Jakub
Reagovat

holky
1.Monika
2.Gabriela
3.Alžběta
4.Simona
5.Alexandra
6.Aneta
7.Celeste
8.Klaudia
kluci
1.Martin Kurc
2.Jerguš
3.Matěj
4.Noah
5.Petr
6.Lukáš Oravec
7.Michal
8.Martin Harich
Podle mě.

62
Jakub
Reagovat

61-Pardon ten Lukáš Oravec je Lukáš Adamec!!!!!!!!!!!!
Omlouvám se za chybu.

63
Shadow
Reagovat

61-a to posilas seznam ceho? :-D

64
Macík
Reagovat

hmmm…chytrej kluk, ten Jerguš :-)

65
mhx
Reagovat

52 – spejs.tlemon: Vidím to hodně podobně:))

48 – Scalex: Dovedu:-) A strašně moc bych to chtěl vidět:))))))))))

66
Ferdinand
Reagovat

Kurc bude spievať Ewana McGregora – Your song. Už som to tu písal dávnejšie.

Gábi Gunčíková – Scorpions: Send Me an Angel
Martin Harich – Robbie Williams: She’s the One

67
Prochor
Reagovat

Mně překvapuje že Gunčíková nemá vyšší kurz. Podle mně je ze všech holek nejlepší.

68
Carne
Reagovat

66: Tak to by Kurcovi IMHO mohlo sednout, aspoň já si to teda dokážu představit, Gábině asi taky, ale u ní mi vadí ten tlačený chraplák, ale celkem jsem zvědavá na toho Haricha.

Jinak k diskuzi, kdo z holek je nejvíc sexy, IMHO byla nejhezčí a nejpřitažlivější Sára.

69
Prochor
Reagovat

Moje pořadí:

1.Ševčík Gunčíková
2.Adamec Fecková

Další pořadí mně tolik nevzrušuje.

70
spejs.tlemon
Reagovat

53: DJ Vlado: btw. jaktože ti vlastně nevadí, že je Simona očividně sestrou Moniky Šramlové? :))

71
irena
Reagovat

Já tedy ve finále chci samozřejmě Ševčíka, z českých kluků pak klidně ještě pár kol Šepse a Kurce. Ze Slováků Piňáka a Jerguše, z holek Gábinu, Alžbětu, Moniku a Simonu. Koho tam určitě nemusím mít je Harich a Noah.
Jo a k těm mystifikacím, tak nějak tu jsou spojeny se stále stejným jménem :D. Ale neřeknu to, bojím se udání u Asociace psychologů.

72
Lucka
Reagovat

taky si myslim, ze je tam nadhodnocen Oravec a Kurc.. Martin bude mit trouble dojit do finale a podle meho nebude bojovat s Noahem, jehoz fanouskovska zakladna je nejvetsi ze vsech semifinalistu.. ja osobne bych ozelela Sepse, ale to se bohuzel asi nestane, takze jeden z tech „favoritu“ Sevcik x Kurc vypadne uz tuto nedeli.. kez bych se mylila..
u holek mi jde trochu proti srsti, ze nejlepsi kurz ma Simona, kt. se mi jeste nelibila ani v jedne pisnicce, kt. jsem od ni slysela, ale dobre beru, ze je to jedina Slovenka.. i kdyz mozna ma Celeste vetsi podporu nez cela Simona dohromady.. pusobi mnohem sympaticteji.
Sympatie jsou kamen urazu i u Pinaka.. zpiva dobre, je i celkem pohledny, ale stejne se mi na nej nekouka zrovna dobre, navzdory mirotvornym recem na me z nej jdou spis negativni emoce, porad je zamraceny a staticky.. do finale bych ho chtela, ale bude to mit tezky. Ozelela bych Adamce i Haricha.

73
+-
Reagovat

Já bych se chtěla trochu zastat těch – jak se tu píše: tři absolutní outsiderky Pappová, Vokáliková a Salačová… Mě osobně se taky moc nelíbí vystupování či zpěv ani jedné z nich – ale tak do toho semifinále je vybrala porota. Tak mi k těm holkám přijde trochu nefér, jak je tu kde kdo kritizuje, že jsou strašné a neumí zpívat či tak podobně. Už je dva týdny na lidech, aby je vyřadili a zatím se tak nestalo, takže nadávat na to, že tam ještě jsou můžeme tak maximálně sami sobě nebo porotě, že je tam vůbec vybrala…
Apropo – ono se může stát, že jestli dostane třeba taková Aneta znova od poroty sodu, lidem jí může být opět líto a pak se stane, že může počtem smsek odstřelit jinou zpěvačku, která je tu dle mnohých jasná na finále (Gábina, Alžběta, Monika) takovéhle hlasování je dost nepředvídatelné právě v tom, že si každý myslí, že ti dobří zpěváci dostanou plno smsek od jiných a ten hlas nepošlou třeba vůbec. Myslím, že i loni se do finálových kol nedostali někteří, kteří byli lepší, než ti, co tam byli…

74
Monika
Reagovat

Ja teda nevim, ale vyber pro Haricha she’s the one mi prijde trochu ujety. Neverim, ze to dokaze zazpivat tak aby tam byly ty skutecne emoce, ktere mu budu verit, spise to vyzni jako parodie na tu pisen, dost riskuje.

To jsem si oddechla, ze nebude Kurc zpivat Only you (uz by se tu zase resila orientace a navic na tu pisen jsem dost hakliva). Na druhou stranu jeho vyber je neskutecne jednotvarny (jako nikoho jineho v superstar), uplne slysim jak to zazpiva, DJ Vlado i Scalex uz muzou ohodnotit vykon dopredu, ty pisne jsou jedna jako druha melodii, halsem. pro me Martin neni zpevak, ale imitator a proto bych si prala vyhazov v pondeli, ale asi se nepodari.

Gabina ma skvely vyber, ale myslim, ze ten tlaceny chraplak se k teto pisni vylozene nehodi a vic zkazi nez vylepsi. Imho to bude dost chladne bez duse.

75
Ferdinand
Reagovat

Celeste Buckingham – Beyonce: Listen (alebo by sa vám viac páčil Zanedbaný sex?)

76
Kovy
Reagovat

Já osobně bych ve finále viděl radši ANetu než Moniku z češek,jinak si myslim,že Alžběta a Gábina maj postup jistej. U kluků by měl postoupit Noah ikdyž ho nemusim jeho nedělní vystoupení se mi líbilo,dále Ševčíka nemusim vůbec a rozhodně mi jako superstar nepříde a na zadek z něj taky nepadám ,ale postoupí..Kurce mam z kluků českejch asi nejradši..Šelps podle mě zpívat neumí a měl by jít ve finále nemá co dělat.
Sr-tam jsou holky dost slabí královnou slovenek je bezesporu Simona Fecková..pak odstup dlouhej jak most přes Otavu a za ní Celeste ,kterou jestli si pamatujete nechtěli pustit ani z castingu ,ale v neděli jí to slušelo. Claudii a Alex nemusim vůbec.
SR- Kluci tam mam dva favority Harich a Adamec. Jerguš si nemůžu pomoct je mi velice nesympatický.Piňák je podle mého názoru totálně nezajímavý takže mezi nim a Jergušem se podle mě bude rozhodovat..;) Můj kamarád vždycky JErgušovi řiká JEžíš..;)

77
Shadow
Reagovat

68- podle mě gábi bude muset trosičku ubrat, bude to zajímavý…pokud se s touhle písničkou dokáže popasovat tak, aby to mělo i pěknej výraz, tak se zařadí reálně do boje o celkovou první trojku..jsem na ní moc zvědavej

78
dolores
Reagovat

48 – suhlasim, co si o jergusovi napisal, a dodavam, ze je to taky jemny pozer, ale nie az taky, aby to cloveku islo na nervy. je tu inteligencia, hudobny vkus, zdrave sebavedomie, dokonca sa tak trochu orientuje aj v mode, co je plus. je taky lahucky provokater so zmyslom pre humor, aj ked v tejto uputavke ho prilis neukazal. skoda len, ze ma taky obycajny hlas, aj ked v niektorych polohach (napr. v polohe lezmo) bol skvely :))

seps? no mozno uverejnia rozhovor aj s nim. ale on je taky prostucky, ma sice svoje reggae, vie nejako tak prirodzene zabavit, ale neviem, ci je to zabava na profesinalnej urovni. nechcem ho zhadzovat, ale myslim si, ze duchovne nie je prilis obdareny :)

79
dolores
Reagovat

ta vcerajsia razia na hoteli u supestaristov bola riadna konina. :D na sekundu som tomu aj uverila :))) aj ten playlist nebol pravdivy. aku doveryhodnost ma vlastne tato diskusna skupinka? :)))

80
Tomáš
Reagovat

Tak Jerguš píše na facebooku že chtěl v neděli při písni Wish You Were Here od Pink Floyd hrát na kytaru,ale že mu ji prý zakázali.Prý příkaz od nejvyších:(

81
dolores
Reagovat

nechapem preco chcel hrat na gitare, ked to ma byt slacikove kolo. pokial viem tak tam maju byt len huslisti a klavirista

82
blanka
Reagovat

Já bych do finále moc chtěla Petra a Gábinu a Bětku. Z kluků dál asi Haricha, Piňáka a Adamce , ale ať si proboha nedává na hlavu tu hučku. A pak je mi to celkem jedno. A ještě k Vokálikové. Ona má takový staromodní hlas to my přišlo jako kdyby tu Cher zpívala Adina Mandlová. Moc se těším v neděli na Petra. Tuším, že mě čekají zase zimomravky.

83
DJ Vlado
Reagovat

spejs.tlemon 70 – Vizuální podobnost tam je, to nezastírám. Jenže moje averze k Šramlové nebyla rozhodně způsobena jejím vzhledem, ale spíš jejím nepříjemně afektovaným projevem při zpěvu. Simona na mě působí celkově o dost přirozeněji. Pokud je někdo čistokrevnou nástupkyní Šramlové, není to Simona, ale Klaudia, která mi ji právě tím afektem dost připomíná (přičemž moje averze ke Klaudii začíná být ještě silnější, na čemž se podepsala i ta její vtíravost).

84
Tomáš
Reagovat

Já nevím,ale mě přijde ze slováků totálně nudný a nezajímavý Harich a doufám,že vypadne i když to se asi bohužel nestane.Adamec není špatný,ale nejlepší jsou Oravec a Piňák a doufám,že se dostanou do finále oba dva.

85
Monika
Reagovat

Celeste bude zpivat Beyonce? Tak to zavani pruserem. Jinak pokud jde o vyrazeni na slovenske strane, tak nejjistejsi se mi zda Harich, Oravec ma dobrej song nejak citim, ze to da a dojde na nejhorsi rozstrel mezi mymi nejoblibenejsimi Pinakem a Adamcem a zatim tipuju (nevim co budou zpivat), ze vypadne Adamec. Prijde mi takovy nevyrazny dokonce mene nez Pinak a imho spousta lidi si ani nevsimla, ze tam je.

86
°_m-M-m_°
Reagovat

Tak se taky ještě přidám k té dýdžejově anketě. Moje pořadí:

Holky: tam to dělím na ty, které „to tam mají“ (světlo, co se musí rozsvítit, když zazpívají, hudební inteligence, intuice, zdravá drzost, dobrý hlas, vkus, správný směr, srdce a duše ve zpěvu, cit a smysl pro smysl písně), a na ty, které to tam nemají. Takže moje top 3:

1. Gábina
2. Alžběta
3. Celeste

Zbytek to tam podle mě nemá, tudíž mě vůbec nezajímá.

Kluci:

1.-2. Kurc, Piňák
3. Harich
4. Noah
5. Šeps
6.-7. Ševčík a Adamec

Oravec se mi do žebříku nevešel. Tedy ještě ad 48, Scalex: to je přesně to, co nemám rád. Když se něco něčím kompenzuje. Když není muzika dost dobrá, tak se přidá pódiová show. Když není zpěvák dost dobrý, tak se přidá image a hvězdné chování. To se mi vždycky vybaví to klasické české rčení o nablýskaném hovnu, které hovnem zůstane. Když je něco dost dobré, není ani potřeba to blýskat, vystačí si to samo o sobě.

87
Paul.
Reagovat

m M m -svatá pravda o tom nablýskaném hovnu….proto fandim těm normálním, co něco umějí (Matěj)

88
Ferdinand
Reagovat

79 – to je jednoduche. Doveryhodny som tu ja :D a v ziadnom pripade neverte playlistom od legis. :D

89
spejs.tlemon
Reagovat

83: DJ Vlado: tak to pak jo:) ..já jen myslel, že je k zatracení odsouzeno všechno, co s ní má něco společného.

90
spejs.tlemon
Reagovat

Dneska jsem byl vyzván jednou milou osobou, ať pustím něco ze SuperStar.. a já najednou netušil, bylo pro mě strašně těžký vybrat něco, co bych chtěl slyšet znovu, jedna věc se ale našla:
http://voyo.nova.cz/multimedia/lukas-adamec-jason-mraz-i-m-yours.html?s=0

Lukáš Adamec je pro mě v tuhle chvíli bezkonkurenční.. má všechno – je nejsympatičtější, nejcharizmatičtější ze všech (po vyhazovu Sáry už jo), má skvělou rozpoznatelnou barvu hlasu, výborný zpěv, vkus a schopnost že i věc, co pro mě vkusná není – posledně ten Patejdl – dokáže nahodit s takovým nápřahem, že jde všechno stranou.

Nechápu to jeho podceňování – viz (85) Monika: spousta lidí si ho nevšimla? no tak to dělají chybu! (86) °_m-M-m_°: na posledním místě? seriously wtf?! – a nebo vlastně chápu.. Debbi Kahl posledně taky vyletěla, i když byla moje favoritka už od Dlouhé cesty, v semifinále zazpívala skvěle krásným zastřeným hlasem.. Adamec je dtto.
Nevěříte? Pusťte si ten odkaz a otevřete oči!

91
°_m-M-m_°
Reagovat

90: Není na posledním místě. Jinak ten jeho Jason Mraz podle mě byl stěží průměrný. I po technické stránce (intonačně to tam trochu haprovalo). A potom mi na jeho zpěvu vadí hlavně jednorozměrnost, plochost, monotónnost. Zpívá pořád stejně, v jedné lajně, hlasově není moc variabilní, barevný, dynamika skoro žádná.

92
spejs.tlemon
Reagovat

91: °_m-M-m_°: zpěv není fyzika a hudba není synchronizované plavání. na mě z Adamcova zpěvu jde tolik pozitivní energie, že se budu usmívat až do prvního máje…
já teda monotónost neslyším.. možná jsou to pro někoho jenom nuance, mi to ale stačí… a vůbec – mám stokrát radši syrový rovný hlas s nasazením, než ňáké přezdobenosti zahrabané osmi stopami patosu.

93
Jana
Reagovat

Lukáš Adamec je najlepší zo slovákov, dúfam, že ho finále neminie. Toto kolo zažiaril aj Ševčík. Baby ma totálne nudia. Okrem Klaudie, ktorá sa snažila zaujať predvádzaním na pódiu, som od nudy skoro zaspala. Nie je tam žiadna baba ako vlani Dominika, čo vyrazila dych svojim vystúpením a pritom sa nemusela vôbec predvádzať. Bojím sa, že Simona aj keď ju tu všetci favorizujú dopadne ako Majerníková a postúpia bohužial horšie speváčky, presne tak ako v minulej sérii. České dievčatá sú o triedu lepšie, ale tiež ma nudia a môže sa stať, že Aneta postúpi a vypadne hoci ktorá z favoritiek. Vôbec by mi tam nechýbal Noah, možno aj Šeps, ktorý ale určite postúpi do finále. Mám dojem, že postúpi aj Noah. Tak vypadne jeden z dvojice tých lepších českých chalanov.
Zo slovákov si netrúfam tipnúť kto vypadne, Jerguša síce nemusím pre jeho nekontrolovateľné reči, ale je s ním aspoň zábava a sľubuje, že zmení hudobnú scénu.
Všetko závisí od toho ako zaspievajú a koho sa bude snažiť potopiť porota. Niektorí hlasujúci nemajú vlastný názor a sú ovplyvniteľní. Dúfam, že vo finále nebudú samé deti a iba pár dospelých ako v minulej sérii. Tam sa ukázalo, že tie deti ako Lacho, Bagárová, Bendig ešte na veľké pódium nedorástli, aj keď ich porota šetrila a príšerne ma nudili. Prvá trojka bola perfektná a tak nejak si predstavujem prvú trojku aj teraz. Dominika, Miro a Martin to bol súboj.

94
°_m-M-m_°
Reagovat

92: Neměl jsem vůbec na mysli žádné přezdobenosti ani jedinou stopu patosu, ale úplně základní věci jako dynamický rozsah, který má Lukáš téměř nulový. To pro mě pak má vliv i na to, kolik z toho jde energie.

95
Lucka
Reagovat

Noah bude menší s..č než jsem si myslela… Najedno z finálových kol, kde bude muset česky má připravenou Pijánovku… Na to se těším… Kdyř tedy postoupí navzdory bonzáckému misionářskému nábožnému papáý..

96
spejs.tlemon
Reagovat

94: °_m-M-m_°: dyť já vím :) to měla být narážka na Kurce s Piňákem, které kvůli tomu třeba já nemůžu zkousnout… už proto asi v tomhle případě nemá cenu hledat shodu.

97
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

96 – Kurc nenudí až tolik co Matej a navíc je fakt pohledný…. Jen trochu oživnout, tvořit skandálky, apod…

98
Monika
Reagovat

97 – Kurc nudi nejvic protoze je neskutecne jednotvarny, vsechno zpiva uplne stejne. Jako imitator je skvely, ale jako zpevak prumerny, chybi mu vlastni interpretace pisne, nejaka nova pridana hodnota.

99
DJ Vlado
Reagovat

Moje upravené pořadí (rozhodl jsem se tam, kde jsem měl shody):

holky:
1.Gábina
2.Simona
3.Bětka
4.Celeste
5.Monika
6.Aneta
7.Alex
8.Klaudia

kluci:
1.Piňák
2.Adamec
3.Ševčík
4.Šeps
5.Jerguš
6.Harich
7.Noah
8.Kurc

jako bonus přidám pořadí vypadlíků:
1.Dorotka
2.Jurenka
3.Sára
4.Dragúň
5.Jana
6.Petra
7.Ráček
8.Zlatouš

100
Andrea
Reagovat

No nevím, já bych teda řekla, že Kurc je dobrý zpěvák právě proto, že nikoho neimituje a zpívá to po svém. Právě proto oba interprety zazpíval stejným způsobem, nikoho neimitoval, zpíval jako Martin Kurc a stejným způsobem by pravděpodobně zpíval nějakou hardrockovou pecku, čehož bych se osobně nechtěla dočkat. On třeba takový Bryan Adams by nedal Aerosmith tak, jako Ševčík. Chci říci jen tolik, že v Superstar se předpokládá, že budou soutěžící univerzální a zvládnou všechny styly, ale od skutečných zpěváků se to už neočekává.

101
Shadow
Reagovat

kdy budou známy oficiální playlisty….zítra nebo až v sobotu?

102
dolores
Reagovat

rozmyslala som ako zvladne seps huslove kolo, a on pri tom s huslami zacinal : ))) http://www.cas.sk/clanok/194817/semifinalista-superstar-michal-seps-od-husliciek-k-reggae.html

tie videa ste uz asi videli. ja prvykrat. ich vypovedna hodnota je nesmierna xD

104
zikkurat
Reagovat

Dnes byla na youtube poškozena Gábina. Její videa (kde si mimochodem fanoušci pěkně zgustli na Vrbovském) byla odstraněna (údajně kvůli autorským právům), ovšem u jiných soutěžících CME tak úzkostlivá není!!! Nevadí. Každý soudný člověk tuší, kdo za tím je. Myslím, že při výběru názvu alba „Nejlepší zpěvák na světě“ byl „cikánský baron“ až příliš skromný. Mohl použít název „Ten největší“(The Big in The World)!

105
Vlk
Reagovat

Byla tu otázka, koho bych nechal „za branami“ finále. V této kategorii mám jenom Ševčíka a Salačovou. Bo to s nimi myslím dobře. Aby se zbytečně netrápili a já s nimi.

Zajímavější otázka je koho bych do finále určitě chtěl. Tak především Šepse, který je originální, tvůrčí a v případě, že mu produkce neháže klacky pod nohy, i velmi zábavný. Potom by mi tam nevadil Piňák, který je vkusný, muzikální a zdá se být i osobností. Z děvčat snad Alžběta, která sice zatím kromě energie nic moc nepředvedla, ale při vhodném výběru má potenciál něco zajímavého přinést. A dobře, aby to bylo trochu vyrovnaný ještě Simona, aby bylo na co koukat :)

U ostatních je mi to vcelku jedno. Vesměs záplava průměrných týpků co mně nic zvláštního nepřináší.

106
Vlk
Reagovat

No a Jerguš by si finále za Wish You Were Here taky zaloužil. I když je to protiva :)

107
elias
Reagovat

tak pre mna je absolutne nezaujimavy a totalne ma irituje – sevcik, taky pritepleny spev, slizky zjav, uz nevie ako by sa zapacil…otrasne. dalej podla mna do finale nepatri seps, napriek tomu, ze show robi dobru, kurc je nevyrazny, sladky, ako tucty dalsich…so slovakov je podla mna najmenej zaujimavy pinak, bohuzial…cesky? jednoznacne aneta, nepaci sa mi jej spev, je to nasilu, trpim pri nej, napriek tomu, ze je to mila a velmi citliva dusa. a zo sloveniek urcite alex, nevyrazne, nijake….naopak nesuhlasim s porotou, klaudia sa mi pacila, aspon to tam rozprudila! celest je velmi zaujimava, ale je to este deculko…tot moje postrehy:)

108
elias
Reagovat

a este som zabudla…drzim palce martinovi harichovi:) je to moj rodak, podla mna velky sympatak, s velkym citom pre hudbu. napriek tomu, ze ma len 15 rokov, ked ho pocuvam spievat, nikdy by som nepovedala, ze je to este take mladatko…

109
Macík
Reagovat

Vlku, máš recht :-)) …ještě se přimlouvám za Jergušééé, no a se Ševčou tě nebudu trápit ani zlobit :-))

110
Gusta
Reagovat

Moje aktuální pořadí – nedělené:

1. Alžběta
2. Martin K.
3. Matej
4. Gábina
5. Petr
6. Simona
7. Martin H.
8. Lukáš
9. Monika
10. Jerguš
11. Michal
12. Celeste
13. Noah
14. Alex
15. Aneta
16. Klaudia

vypadlíci:

1. Marcel
2. Dorotka
3. Sára
4. Tomáš
5. Petra
6. Ráček feat. pštros
7. Zlatohlávek
8. Jana

111
DJ Vlado
Reagovat

109 – taky přidám nedělené pořadí:

1.Gábina
2.Piňák
3.Simona
4.Adamec
5.Ševčík
6.Alžběta
7.Šeps
8.Jerguš
9.Celeste
10.Monika
11.Harich
12.Noah
13.Kurc
14.Aneta
15.Alex
16.Klaudia

112
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Já fandím Špesovi, protože mi přijdee ve svým světě fakt šťastnej a je úžasný, že možná bude mít možnost si splnit další sny (Jamajka, apod.). Obávám se, a takové indicie jsem už zaslechl, aby se nerozeběhla jiná mašinérie, a to úřední. Ať už na základě udání či tzv. z úřední povinnosti by se vzhledem k věku Michala mohly o něj (a rodiče) začít zajímat orgány sociální ochrany dětí a mládeže. Aby nakonec neskončil chudák někde v dětském domově, nebo min. nezačaly jeho domov systematicky navštěvovat nějrůznější obskurní postavy sociální pracovnic. Jelikož jsou některé české soudy známé uplatňováním starořímské zásady „Spravedlnost musí zvítězit, i kdyby se měl zbořit svět“, tak se můžeme dočkat ještě lecjaké hnusárny. Ačkoli stále muže být rád (vzhledem k právnímu řádu a jeho faktickému (ne)uplatňování), že je občanem ČZ a ne Sk… :-) Nicméně osoně doufám, že se snad jednou tráva u nás dostane na úroveň třeba alkoholu, podobně jako jiné tzv. rekreační drogy…

113
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Anketa:

Napiště pls JEDNU věc, která Vám nejvíc vadí na jednotlivých soutěžících (favoritech i antifavoritech):

1. NOah – výběr písní, který mě naprosto míjí + udání jeho otce, ale za to možná nemůže

2. Kurc – trochu mě nudí osobnostně, resp. zatím vůbec neměl možnost se projevit jako člověk a pohříchu nevíme, co si o něm máme myslet. Vzhledem k tomu, že to jeden z favoritů, tak je to skandální neschopnost produkce.

3. Šeps – nižší rozhled.

4. Ševčík – fiktivní „románek“ s dívkami

1. Harich – ostentativní demostrativní svatouškovství stran alkoholu…

2. Piňák – nudí mě, působí na mě příliš usedla

3. Oravec – hudební snobství

4. Adamec – působí na mě poněkud buransky

1. Gábina – chrčí až moc

2. Monika – její výběr písní

3. Alžbětý – totální low endová prezentace své osoby

4. Aneta – intonanční přibližnost

1. Simona – totálně mě nudí a nelíbí se mi pudlí účes

2. Alex – šílené podání Cher

3. Kladia – kupodivu skoro ničím

4. Celeste – výběr písní

114
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Btw. teď se na opakování díval na medajlonek Šepse a nic až tak vysloveně hloupého proti běžnému standardu tam neřekl… Zvlášť když je mu 16 a je jeden z nejmlaších, navíc evidentně z buhvíjak inspirativních poměrů nepochází… :-) A líbila se mi i ta píseň… Jediné co mě štve je velmi přibližná Aj…

115
Macík
Reagovat

113 – aj.ja.jaj…je z Moravy, no :-))

116
Gusta
Reagovat

112 – co mi vadí na jednotlivých soutěžících

Noah – výkyvy ve výkonech, křečovitost, slabá čeština, neadekvátní protežování porotou
Martin K. – nic
Michal – nezpěvák, ovládá jen reggae, má velké problémy zazpívat jiný styl
Petr – je příliš velký perfekcionista, moc to prožívá, působí to trochu nepříjemně
Martin H. – technická omezení, problém utáhnout to
Matej – nic
Jerguš – technicky slabší, dohání to extravagantní image
Lukáš – méně výrazný oproti ostatním
Gábina – řezavá barva hlasu, v některých písních to může trochu vadit
Monika – příliš chladná, odtažitá, akademická
Bětka – nic
Aneta – nevýrazná, nezajímavá, poslední výkon velmi nepřesvědčivý
Simona – posledně si naložila moc, výkon na hraně
Alex – totální průser v posledním kole
Klaudia – nevkusná, afektovaná
Celeste – je tam spíše kvůli kráse a šlechtickému původu než kvůli zpěvu

117
DJ Vlado
Reagovat

113 – no dobře, zkusím to

Gábina – sázka na jistotu ve výběru písní
Alžběta – ofina, styling
Monika – akademický zpěv
Aneta – slabý zpěv
Simona – výběr písní
Celeste – nevyrovnaný zpěv
Alex – barva hlasu
Klaudia – skoro všechno
Ševčík – příliš suverénní vystupování
Šeps – horší zpěv
Noah – jeho otec
Kurc – přeslazenost
Piňák – neprůbojnost
Adamec – málo rockový výběr písní
Harich – diblíkování
Jerguš – méně výrazná barva hlasu

118
morbo
Reagovat

já letos věřím Bětce. nesouhlasím s názorem těch, kteří ji přirovnávají k Leoně Šenkové. Leona na mě působila hrozně negativně až zle a při zpěvu hrozně tlačila na pilu… Bětka je pěvecky o několik tříd výš a navíc z ní sálá skvělá pozitivní energie… je načase, aby superstar vyhrála baba. Bětko go!!!

119
Shadow
Reagovat

112- budiž teda, trochu do zkrátim

Noah- moc sladkej, u těch písniček vypadá, jak kdyby ho bolelo břicho..prostě na můj vkus divnej…náboženský původ

Šepsík- bude mít problém tam, kde si nebude moc vybrat styl, jak výše zmíněno je to reggea boy, časem bude nudit

Petr- na mě asi moc slaďák, ale jinak před zpěvem klobouk dolu…možná nevýrazná barva hlasu

Harich- pro mě mládě, ale nezaspíval špatně

Matěj- pro mě nuda, i když je muzikant určitě výbornej

Jerguš- je to svéráz, ale to není negativum

Gába- trošku nižší prezentace….přijde mi trošku jako ledová královna, ale nakonec jí to bude ku prospěchu…i když bych řek, že to je jen v superstar jinak asi bude v pohodě….mohli by se vyjádřit její erudovaní spolužáci :-D

Monika- v pohodě…bude mít problém prjít do finále, protože je poslouchatelná jen pro náročnější posluchače….jo a ten mudůr, co měla v prvním kole

Aneta- teď mi vadí, že tam vůbec je…ale to není nic osobního, jen nic nezaspívala…má pěknýho psa

Alex- jalová, když 3 krát za sebou trefí písničku omluvím se….pěvecky děs

Klaudia- působí vtíravě, sebestředná…pěvecky nic moc….poslední výkon dobrej na estrádu….jo a irituje mě ta díra mezi zubama

o kom nepíšu, tak nemám názor, resp. mě nijak nevadí

120
spejs.tlemon
Reagovat

112: Kalina + 116: DJ Vlado: co vám udělal Noahův otec? teda kromě toho, že o něm na Rádiu Jerevan říkali, že udal Šepse a kvůli tomu provedl šerif John Brown razii na hotelu a zabavil mu 15 gramů… teď je toho samozřejmě plný internet. každý web to má jako hlavní zprávu dne.. :P nebo snad ne!? achjo

121
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

117 – jestli vyhraje SUPERSTAR někdo s image páté cenové skupiny po zavíračce, tak to potěš koště… :-) To byy bylo horší než Sv. Aneta s Drdou a Vlastíkem dohromady. Bože chraň a nedusť zlo dopadnut na služebníka Tvého… :-) Jak by mohla porazit z holek Gábinu, která má nejen hlas, ale i prezentaci na úrovni???

122
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

119 – misionářská činnost mě irituje obecně. To poslední, co liberální svobodná společnost potřebuje je nábožeství… A ta stížnost na Šepse je imho pokrytecká podlost…

123
spejs.tlemon
Reagovat

121: Kalina: imho hlavně žádná stížnost na Šepse neexistuje!
…ale psali to na internetu, že to říkali v rádiu, tak to MUSÍ!!! být pravda…

124
Samantha
Reagovat

119 – jj, zrovna jsem chtěla napsat, že mě fascinuje, že ještě dneska se tu stírá Noahův otec, ačkoli nikde nepíšou, že by Šepse opravdu udal. :-D Ale tady se to už prostě ví, včera to tu někdo napsal, a co je psáno, to je dáno. :-D

125
DJ Vlado
Reagovat

120 – Asi jsem měl dodat, že jen v případě, že ty zvěsti jsou pravdivé, i když jim sám nevěřím. Ale JUDrova anketa byla tak omezující, že jsem si musel něco vymyslet, jinak bych asi opakoval nevyrovnaný zpěv.

126
koc
Reagovat

116, 119, 121 – ja jim/vam rozumim lide a to sem ani nepotreboval sledovat S božím požehnáním to vis doba kdy cirkev-nabozenstvi lidi tyranizovala je snad za nami a toto jsou ty ozveny geneticke pameti :)

127
Samantha
Reagovat

Btw. právě v rádiu říkali, že Ševčíkův otec, prodavač zbraní, vyhrožoval všem semifinalistům se zbraní v ruce a donutil je přísahat na vzduchovku, že budou v dalších kolech zpívat tak špatně, jak umějí. Noahův otec, Američan z Divokého Západu, si to pochopitelně nechce nechat líbit. Podle informací Evropy 2 si to oba otcové hodlají rozdat v souboji. V Bratislavě už na to vypisují sázky. To by chtělo nějakou anketku. :-D

128
spejs.tlemon
Reagovat

124: Samantha: :) je to prostě fake jak sviňa (jestli ne, tak se klidně chytnu za nos, přežiju to a mám ho dost velký)…
lidi jsou prostě strašně manipulovatelní a věří kdejaké hovedzině… i ten Uzel si myslí, že feministky.com je skutečně feministický web, další zas věří, že NG koupila obraz Františka Ringo Čecha Zvířátka obdivují píču za 780 litrů nebo že policie stíhá rasistické Včelí medvídky.. o miliónech lidí, co jsou členy podvodných skupina na fakebooku (klikni, pozvi další pitomce a pak moc nečum, že se nic nestalo) nemluvě.

129
spejs.tlemon
Reagovat

127: Samantha: :-D

130
Vlk
Reagovat

112:
Noah – nic, baví mě jak se ksichtí, ale za to asi nemůže :)
Kurc – nic, líbí se mně, že je z Brna
Šeps – nic, možná bych radši, kdyby byl trošku tvrdší na produkci, aby mu neplantala do repertoáru. Ale prd vím, jestli tvrdej je a nebo není
Ševčík – psychická labilita
Harich – nic
Piňák – nic, je dokonalej
Oravec – přehnané intelektuálství, přílišná snaha se zalíbit
Adamec – nic
Gábina – přizdisráčství
Monika – nic
Alžběta – nic… no dobře, tlustý nohy, ať nejím
Aneta – nic
Simona – že neumí trošku líp zpívat :)
Alex – že nedokáže nikomu říct NE
Klaudia – nic
Celeste – nic, ale připomíná mi jednu mou rozmazlenou známou, emerickým sebevědomím i zjevem

131
otherside
Reagovat

KURC-Moc o něm nevíme, nemá téměř žádnou prezentaci a to by mu mohlo podříznout větev
ŠEVČÍK-zpívá úžasně a pro mě je superstar už teď, jen by se měl trochu uvolnit, se svým zlatem v hrdle příliš stresovat nemusí
NOAH-porota ho dost protežuje, přičemž zas takové terno ten jeho zpěv není. Je docela nevyrovnaný a přeslazený jak čaj ze školní družiny. Nechápu, že se nad ním pubiny rozplývají jak stráášně je sexy…kde??
ŠEPS-jednotvárný reggaeman, který moc zpívat neumí a brzo omrzí
JERGUŠ-působí trochu jako pozér, ale už jsem si na něj zvykla
MATEJ-trochu nevýrazný oproti ostatním
HARICH-trochu pojašené děcko
ADAMEC-nevadí
ANETA-nevýrazná, pěvecky slabá
ALŽBĚTA-je mi totálně ukradená, nezajímá mě
GABI a MONIKA-působí obě trochu chladně, ale pěvecky mi nevadí
SIMONA-ta Miley Cyrus byla fakt omyl!!
CELESTE-pěvecky nevyrovnaná
ALEX-nepříjemná barva hlasu, falešně zpívá a je nehorázně nudná
KLAUDIA-afektovaná, sebestředná

132
otherside
Reagovat

127 ještě že máme dneska ten apríl…to bude lítat hejno kachen

133
Andrea
Reagovat

130 : A v čem je Ševčík psychicky labilní ? Dle čeho tak soudíš ?

134
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jestli sem někdo vnáší fámy a kachny, tak je to imho zase hlavně chyba produkce. Kdyby nám, zájemcům o SS, přinášeli zajímavého zprávy (a pravdivé) o soutěžích oni, kdyby byly publikovámy rozhovory, online chaty, apod. – tak by se diskutovalo o tom a ne o nějakých nesmyslech. Už začínám být na produkci alergický, jak nás o soutěžících vůbec neinformuje. Takový Kurc – člověk by mu chtěl i fandidt, ale copak můžu, když o něm skoro nic nevím… Neznám jeho názory, co ho baví nebo nebaví, jak žije, apod.. Mně tohle prostě chybí a produkce to soustavně podceňuje. Přitom kdekoli ve světě se tenhle marketing dělá na mnohem vyšší úrovni!!!

135
Hana
Reagovat

133 – to těžko nějak popírat, když je to evidentní fakt…

136
irena
Reagovat

Myslím, že pověsti o psychické labilitě Petra se bohužel táhnou od minulé Superstar, v té letošní neudělal nic co by tomu jakkoli nasvědčovalo. Všecko zvládá v pohodě, a pokud vím je velmi vstřícný, milý a příjemný, a to říkají jak jeho spolusoutěžící, tak i členové štábu. Takže jakákoliv zmínka o aroganci taky ani náhodou. Často a ochotně komunikuje na facebooku s fanoušky a i podle rozhovorů je to moc inteligentní kluk. Myslím si, že veškeré zmínky o aroganci a nevyrovnanosti patří do říše pověstí a bájí.

137
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

136 – taky si to myslím. Ale proč nám produkce jejich povahu nepřibližuje. Fanouškovství je přece o identifikaci…

138
Scalex
Reagovat

Scalexova gilotina z poloviny končí. Může za to stížnost Leoše Mareše. Více zde

139
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

138 – lmao :-)

140
kilo
Reagovat

Vy jste tady někteří jak babky na trhu:-) Jeden napíše, že Ševčík je příliš suveréní další, že je psychicky labilní. Zároveň s tím je nevýrazný a také, podle mínění jiných, dělá obličeje do kamer. Zkušený detektiv amatér už odhalil homosexualitu, a proto ho jeden protřelý diskutér podezírá z fiktivního heterosexuálního románku:-))… Velice kompaktní a jednolitý názorový průnik:-) Proto bych řekl, že bude v zásadě normální – ostatně začíná mi to připomínat minulý rok a reakce na Chodúra. Stačí nalistovat a netřeba psát něco nového…

Reagovat

Scalexi, já se držím a žádný Apríl zde nevydám :)) Ale už mně došlo echo – vydej info, že Rytmus v SS končí a teď nevím, apríl nebo ne :)

142
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

140 – kdyby z prodikce chodily relevantní informace a soutěžící by byli přibližováni takoví, jací jsou, tak by ubylo dramaticky prostoru pr nejrůznější chýry. Jelikož ale o soutěžících de facto nic nevíme, tak se šíří různé obskurnosti – viz. např. pytlíková aféra…

143
Vlk
Reagovat

133 – kromě svého znemožnění se při ČSS1 bych to doložil například jeho nesebedůvěrou. Prokázal např. reakcí na chválu poroty po posledním výkonu. Tak sakra buď jsem dobrý, vím to o sobě a názor nějakého poloúspěšného tajtrlíka na tom nemůže nic změnit a nebo jsem nesebevědomá psychická troska, která svůj názor na sebe samu potřebuje dostat zvenčí ;-)
Do stejné kategorie patří jeho ochota nechat si řezat do očí, kvůli pochybné „slávě“ superstar.

144
Vlk
Reagovat

O údajné Ševčíkově aroganci nic nevím a považuji ji za nepravděpodobnou. Soudím, že si někdo plete pojmy s dojmy. Ledaže by za aroganci považoval, že se hlásí někam, odkud už ho jednou vyhodili. Já tomu ale říkám hloupost.

145
Lucík
Reagovat

Já už taky nechci žádné nesmysly. Takže je ten Petr teda na holky nebo na kluky? Co je teda vlastně pravda…?

146
Petra
Reagovat

Bože , jaká ochota nechat si řezat do očí ? Operovali ho na klinice Neovize v Brně, a mimochodem měl na každém oku 8 a půl dioptrií a ještě navíc vadu očí a nosil špatné brýle , no já nevím já mám na každém oku dvě dioptrie a bez brýlí nevidím skoro nic … tak se vůbec nedivím, že před rokem a půl jej to rozhodilo, operace mu prospěla … jen tak ze srandy tam asi nešel …

147
Andrea
Reagovat

Já si myslím, právě, že je Ševčík pokorný a nepovažuje za samozřejmost, že je dobrý , mně se naopak jeho reakce líbila . Nebo by bylo lepší byl , kdyby neuměl zpívat, ale myslel by si jak je dobrý ?

148
kanárek
Reagovat

Jestli má Ševčík zoperované oči, tak to taky se nemusí tvářit úplně normálně kvůli tomu. Bratranci, měl asi 3 dioptrie, trvalo hódně dlouho, než se mu zrak usadil a on si zvykl.

149
kanárek
Reagovat

148 Navíc, člověk zvyklý na brýle je bere trošku i jako takovou hradbu před světem a bez nich je takový obnaženější. Taky nechápu, proč zrovna ho zabírají v obrovském detailu, je to nepříjemné.

150
irena
Reagovat

143 – většinou radši nereaguji, ale přece jen – argumenty by měly být alespoň trochu smysluplné. Ale pokud někomu vyčítám i operaci očí, která ho zbavila nutnosti nosit silné brýle (a ještě ji udělali zadarmo), nebo to, že jde znovu tam kde neuspěl (což já naopak považuji za obrovskou odvahu a znak vyrovnanosti) pak už musím mít nějaký problém který je ovšem spíš ve mně než v tom o kom takové nesmysly píšu.

151
Vlk
Reagovat

To víš, že jo, Irčo :)

152
Andrea
Reagovat

Vlku, ty mu snad závidíš ? No já si myslím, že mu operace očí velmi prospěla a sama za sebe sem ráda, že je v Superstar . A napsat o někom , že je psychická troska , to je silná káva, já teda nevím jestli by psychická troska se dokázala postavit před plným publikem, zpívat ve sboru, ve volání skupině,kde sám skládá písničky, hraje aspoń na čtyři hudební nástroje, studuje vysokou školu a přitom zvládá superstar .taková troska bych chtěla být .

153
Andrea
Reagovat

Ve vokální skupině … pardon překlep …

154
Vlk
Reagovat

Tak dobře, není troska :) Ale je nesebevědomý, takže pro mě superstar být nemůže ani náhodou :)

155
Esme
Reagovat

143 – Co se týče ochoty Petra Ševčíka nechat si řezat do očí, nepřisuzovala bych to ani tak jeho touze po superstárovské slávě jako spíš tomu, že prostě využil příležitost, která se nabídla. Laserová operace očí není úplně levná sranda, a když už mu ji zaplatil někdo jiný, proč ne?

Tvůj názor na něj to zřejmě nezmění, takže jen upozorňuju na to, že tenhle tvůj argument nebyl úplně fér :-)

Jinak Petr sice sebevědomím zřejmě zrovna nehýří, ale kdo ví? Třeba mu v tomhle soutěž hodně pomůže.

156
Motýlek
Reagovat

Vlku – Ty už nevíš, co bys mu měl za zlé… Fakt už Tě nechápu.. Nevěřím, že bys v jeho věku tuto operaci nepodstoupil…. Opravdu bys byl radši skoro slepý a nosil silné brýle? :-/ To mi neříkej.
Anketa co mi na kom vadí….
Petr – to, že je tak zženštilý a ta snaha, neudělat chybu, mu by prospělo si dát pár štamprlí něčeho ostřejšího před vystoupením….
Matěj – je mi celkem lhostejný, nemám pocit, že by dobře zpíval, neumí zaujmout…
Noah – celkem mi nic nevadí, ale už ho nemusím dál vidět
Martin H – vybírá si písničky, které se mi nelíbí
Adamec /Lukáš?/ – tak ten je nezajímavý celkově, neumí zpívat
Michal – zatím mě baví, jsem na něho zvědavá a napnutá co udělá…., jeho zpěv se mi líbí /protože neumím zpívat/
Jerguš – jako týpek oukej, ukecaný – což mi nevadí
Alžběta – po všech stránkách ok.., nevadí mi na ní vůbec nic, ale minule ji nahastrošili hodně blbě…, mohla by to vyhrát /zdravím doktora/
Gábina – čekám co bude, vadí mi její pramalý zájem to dát nějak zajímavěji, kašle na lidi, zajímá ji podle mě jen její vlastní osoba
Celeste – bez chybičky
Simona – moc poddajná, měkká
Monika – počkáme a uvidíme, zatím neutrální
Klaudia – divný infantilní výraz v obličeji, ale zase dobré taneční pohyby
Alex a Aneta – neviditelné

157
Vlk
Reagovat

Motýlku, věř nebo nevěř, já nikdy. Ani kdyby mi platili. A není to žádné teoretizování ;-)

158
Petra
Reagovat

Operaci mu nabídla hlavní sestra kliniky Neovize, která si jej všimla v 1 ČS , operaci mu provedli zadarmo, jinak stojí kolem 50 000 Kč, kdyby operaci nepotřeboval asi by na ni nešel , ale na každém oku mít osum a půl dioptrie a ještě vadu očí a nebo zase dobře vidět je velký rozdíl . To že není sebevědomý nevadí, díky superstar ho získá a alespoń na sobě pracuje .

159
Motýlek
Reagovat

157 – ani v osmnácti? Tak to já Ti teda řeknu, jak jsem měla tenkrát jen půl dioptrie, tak jsem chtěla na operaci očí jít… Na čočky se sice zvyknout dá, ale ideální to není…. Dneska jsou operace očí na dobré úrovni, toho bych se nebála… :-) Jdu do ulic, pá

160
Motýlek
Reagovat

jo – ještě Martin Kurz – zatím mě nezklamal v ničem…… , slušný hezký, nekofliktní, mám trochu obavu, že to na podiu nikdy moc výrazně nerozjede…., ale nepředbíhejme událostem….

161
Lacszlo
Reagovat

Holky:
1. Gunčíková
2. Fecková
3. Kolečkářová
4. Buckingham
5. Povýšilová
6. Pappová
7. Vokáliková
8. Salačová

Kluci:
1. Ševčík
2. Kurc
3. Oravec
4. Harich
5. Ellenwood
6. Adamec
7. Šeps
8. Piňák

162
Prochor
Reagovat

104 – To je zajímavý. Minulý týden na internetu patřilo video s Gábinou (minulé semifinále) mezi nejsledovanější. Jestli ho fakt stornovali tak co za tím je?

163
kanárek
Reagovat

Motýlku, jestli je vlk chlap, ti se přece jen bolesti víc bojí.

164
Radek aka SUNicko
Reagovat

Prochore, nevím, já její videa na youtube vidím http://www.youtube.com/results?search_query=gabriela+superstar&aq=f Jinak Nova je známá, že se snaží podobně šířená videa mazat a hnát tak lidi na superstar.tv. Přeci jen z toho mají peníze. I Panáčkovi v RS kdysi v minulosti bylo pár videií smazáno, mají na to právo.

165
Shadow
Reagovat

162- počet shlédnutí, přesáhl počitatelný číslo a video spadlo :-D…prostě moc čumíme no ;)

166
Scalex
Reagovat

Vlk: vzpomínám si na jednu holku z první řady ČHS, která byla totálně nesebevědomá, neuměla se hýbat, když bylo taneční číslo, tak vlastně jen stála a tančili tanečníci kolem ní. Její stud byl skoro hmatatelný.

Dnes bez problémů komunikuje, věří si, zpívá pořád stejně dobře a pohyb zlepšila natolik, že se dostala do finále taneční soutěže.

Fakt mám z tvé kritiky Ševčíka pocit, že už ze tvé strany schází snad jen „A vy zase mlátíte černochy!“ Kolik máme na světě superhvězd, které v mládí (nebo některé i v stáří) nebyly sebevědomé. Co takový Mike Oldfield, hudební génius, který žil mnoho let v příšerném rozporu a la dědeček z Cimrmanovy Hospody na mýtince? Toužil dělat koncerty se svou hudbou, ale chodili mu tam lidi, před kterými utíkal. Ten byl oproti Ševčíkovi psychicky naprosto v prdeli. Ale byl dobrý muzikant a později se z toho dostal. I díky úspěchům.

Já neříkám, že by SuperStar měla být terapeutickým workshopem pro nesmělé lidi. Ale ani bych jim to nevyčítal, protože sám jako introvert, který hrozně rád komunikuje s lidmi, dobře znám ten vnitřní rozpor mezi touhou něco dělat a vrozeným temperamentem.

167
°_m-M-m_°
Reagovat

Tak se taky přidám k té negativistické anketě stran toho, co mi na každém tak vadí:

Gábina – slabší 1. semifinále, hudebně chytrý soutěžící by tohle nikdy nevybral ke klavíru (pokud nevěděli, co produkce nakonec přiřadí ke klavíru a co ke kapele, pak takové věci preventivně vůbec nedávat do výběru)

Piňák – křečovitost a muzikantské lapsy v minulém kole

Harich – příšerný výběr písní, rád bych ho už konečně slyšel zazpívat něco pořádného

Ševčík – přeslazený zpěv, neadekvátní výraz v Aerosmith

Simona – absence hudební inteligence a vkusu, z toho vyplývající výrazově mimózní pojetí písní

Adamec – monotónní hlas

Celeste – nevyrovnaný zpěv

Oravec – pozérství, celková stěží průměrnost ve všem co dělá marně doháněna tvářením se, že má co říct

Alžběta – trochu jednotvárně parníválcové podání písní, uvítal bych víc barev

Šeps – přílišná žánrová vyhraněnost

Monika – nepřišla zpívat hudbu, ale ukázat, co všechno se za ty roky nadrtila, čert vem o čem která píseň je, přitom hlasově a výrazově je průměrná

Aneta – že ani po dvou kolech nemám, co bych o ní napsal

Noah – technické nedostatky, výrazové nedostatky

Kurc – jednotvárný výběr písní

Alex – vyšeptalý hlas, který zní jak zvukový projev neslyšících

Klaudia – ani nevím, co o ní napsat

168
°_m-M-m_°
Reagovat

136: Asi jste, paní Ireno, neviděla jeho výkon na castingu v této řadě. Speciálně pak ten úvod. To bylo opravdu na nějakou diagnózu.

169
cute
Reagovat

Děkuji všem co navštívili moje stránky http://www.cutesite.wordpress.com.:-)))

Taky se vyjádřím,co mi vadí u kterého ze soutěžících.

Gábina-nic,jen někdy ten její hlas moc řeže a není to příjemné,jinak krásná a sympatická baba.:-)
Klaudie-nevadí mi ničím
Alex-její hlas,připadá mi zakřiknutá
Celeste-krásná holka,jen si vybírá špatné písničky
Monika-nic
Alžběta-ofina a ty šílené modely co jí oblíkají,ale za to asi nemůže jo a nemám ráda na holkách ty tunely v uších:)
Simona-chvilkama moc „tvrdý“ hlas
Aneta-zpěv
Harich-moc dětský
Noah-vypadá jako by neuměl do 5 napočítat:)))Vyvolává ve mě mateřské pudy:DDDD
Šeps-všechno:)
Kurc-nic
Ševčík-mně připadá slizký,ale zpívat umí
Piňák-příliš zakřiknutý
Oravec-házení ofinou:))))))
Adamec-nic

A bez koho bych se obešla ve finále?
Šeps
Harich
Aneta
Alex

170
DJ Vlado
Reagovat

A co takhle zkusit opak JUDrovy ankety? Napiště o každém soutěžící, co na něm oceňujete. Já to mám takhle:

Gábina – silný rockový hlas v těle krásné holky
Piňák – osobitost, muzikantská vyzrálost, soulové sklony
Simona – nádherná barva hlasu, sex-appeal
Adamec – chlapský hlas i projev, dobré písně s kapelou
Ševčík – velký rozsah, má rád Queeny
Alžběta – osobitost, energie
Šeps – zábavnost, originalita
Jerguš – vytříbený hudební vkus
Celeste – potenciál, po vypadnutí Dorotky jediné dívčí mládě
Monika – pěvecká technika
Harich – na 15 let vyzrálý hlas
Noah – závan zahraničního „smradu“
Kurc – pěkná barva hlasu
Aneta – podobnost se Sandou Bullock (nic jiného mě nenapadá)
Alex – hezky mluvila o Dorotce
Klaudia – nic, nic a ještě jednou nic (no možná snad to, že mám na koho nadávat)

A jak to máte vy?

171
Vlk
Reagovat

166 – to jsem, Scalexi, čekal, že někdo v této souvislosti zmíní Anetu. (Taky jsem čekal, že mi nějaký dobrák připomene, že je Šefčík z Brna (není růže bez trní :-))). Celkem dobrý příklad. Já ji moc nežral, i když jsem ji uznával. Měla (nejspíš ještě má) skvělý hlas, který ve své době uměla použít. Velky dar (na rozdíl od Ševči). Pak s tím zpěvem z nějakého mně neznámého důvodu přestala a začala se nimrat ve vodě a v nitru. Patrně to bude taky mít něco s tím jejím (imho pořád nízkým) sebevědomím. Proto taky jde, dle mého, do pryč…

A já nikomu nic nevyčítám. Jenom píšu, proč pro mě Ševča nikdy nemůže vyhrát. Při jeho vystoupení trpím, má pro mě nulové charisma. Osobně mu přeju jenom to nejlepší, když se to obejde beze mě…

172
Vlk
Reagovat

A ještě něco bylo na Anetě dobrého. Měla to v hlavě srovnaný a věděla co chce a co je pro to ochotna udělat. Takže než aby tancovala, nechala se radši obtancovávát. Vsadím se, že Ševčík by se přerazil, aby se zalíbil. Tak, jako si nechal řezat do očí. V osmnácti? Šílenství! Ví, co mu to udělá za dvacet let? Nepřeju mu nic zlýho…

173
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

172 – ale snaha se líbit, když se uchází o přízeň diváků, je imho logická… Mně se ta snaha líbí, prokazuje motivaci…

174
°_m-M-m_°
Reagovat

Pozitivní anketa? Taková slušňácká nuda, dýdžeji…:-) No ale nešť:

Gábina – elegantní snoubení neokázale dokonalého vizuálu s neokázale dokonalým zpěvem, trefení se do toho, jak všemu dát přesně to co tam má být a o nic víc

Piňák – barva hlasu, působivě dramatický projev

Simona – barva hlasu

Adamec – solidnost

Ševčík – hlasový potenciál, schopnost podávat výšky i lehce a zněle, naděje, že se mu třeba jednou (ve finále?) něco podaří výrazově trefit a bude to pamětihodné

Alžběta – osobitost, energie

Šeps – zábavnost, muzikálnost

Jerguš – že jsou i horší

Celeste – zajímavá, autentická, oduševnělá, její výkony mě baví

Monika – že aspoň nedělá žádné zásadní technické chyby

Harich – na ten věk zpěvácká a hlasová solidnost, potenciál do budoucna

Noah – atraktivní závan Ameriky, zábavná vystoupení

Kurc – téměř bezchybný zpěv, výrazově přesně trefený, vkusná nepompéznost

Aneta – že když jsem se teď podíval na kousek jejího vystoupení, abych zjistil, která to vůbec je, tak to neznělo nijak hrozně

Alex – že je to jistě fajn děvče, tak jako ostatní

Klaudia – že se nebojí čurat proti větru

175
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pozitivní anketa:

1. Šeps – propaguje neřestné radosti života

2. Ševčík – mocný vysoký hlas, snaha zalíbit se a uspět, krásné pohledy raněné laně

3. Kurc – až na zbytečně kontratní husté obočí je krásný, super barva hlasu

4. Noah – roztomilost, sex appeal s potenciálem dalšího rozvoje, nejlepší práce s očima během zpívání

1. Jerguš – inteligence, sebevědomí

2. Harich – energie, copódiové pojetí

3. Adamec – klobouky a čepice

4. Piňák – vyžehlené vlasy

1. Gábina – sex appeal, barva hlasu

2. Alžběta – skutečně naprosto NIC, při největší snaze

3. Aneta – vybírá se písně co se mi moc líbí

4. Monika – kamarádsky poskytuje „alibi“ nejmenovanému kolegovi :-)

1. Simona – vůbec nic

2. Alex – vůbec nic

3. Dobrý pohyb po jevišti

4. Kladia – choreograficky nejnadanější ze všech, má podobný hudební vkus jako já, nebojí se vybrat starší skxutečně chytlavý hit s jasnou melodickou linkou…

176
blanka
Reagovat

Vlku, tohle snad neeee. Já nikoho z těch děcek neznám. Můžu se akorát vyjádřit k tomu, jestli se mi líbí zpěv nebo ne. Každý se snaží jak umí. Jsou tu talentovaný děcka, kteří nemají známe rodiče, aby jim vyšlapali cestičku. Urážlivě se navážet do někoho, kterého jsem viděl 3x v televizi je ubohé. Je takové přísloví potrefená husa nejvíc kejhá. A pokud jde o zpěv, Petr nemá konkurenci. Každý kdo má uši to musí slyšet. A je mi šumák, jak to má s holkama, nebo jestli má divné pohyby. Jeho hlas je balzám na duši.

177
Hana
Reagovat

176 – a že je totálně slizký, na to jako máme zapomenout??? To není soutěž Česko hledá Slizostar!!! Tam by Ševča byl ve finále s Bajtem, Parčim a Foretem. To je stejná liga… Trochu objektivity jako…

178
otherside
Reagovat

ŠEVČÍK-hlas, zpěv, muzikálnost, cílevědomost a krásné oči
KURC-„bryanovská“ barva hlasu, hudbu Bryana Adamse já ráda
ŠEPS-odvaha přijít s u nás minoritním žánrem
NOAH-ten určitě nebude mít problémy s angličtinou
ADAMEC-vysmátý pohodář
ORAVEC-vybraný hudební vkus, sám sebou
PIŇÁK-hlas, muzikálnost
HARICH-na 15 let je pěvecky velmi dobrý, kam se hrabal Konrád blahé paměti
SIMONA-barva hlasu
CELESTE-zajímavá, skromná a pěvecky se zlepšuje
ALEX-skromná a slušná
KLAUDIA-umí to rozjet
GABI-rockerka, žádná blond pipinka
ALŽBĚTA-sama sebou
MONIKA-pěkná barva hlasu
ANETA-emotivní, přeju jí aby jí ta soda co dostává od poroty zdeptala co nejméně

179
blanka
Reagovat

Hano a co jako. Mě přijde hrozně milý a zatím dost vyjukaný. A představ si, že by to byl tvůj syn a takhle hnusně o něm někdo psal. Znáš ho, neznáš! Stačí napsat je mi nesympatický. Mě jsi hrozně nesympatická ty a ani tě nemusím vidět.

180
Scalex
Reagovat

171- nemám pocit, že by Aneta šla do pryč. Jen mizí ten opar, co kolem ní byl kvůli tomu, že byla první českou Superstar a že to tehdy všichni tak prožívali. Stává se z ní normální velmi slušná česká zpěvačka, o jejíž koncerty i alba je pořád na zdejší poměry velký zájem.

172 – Kdo chce slepeckého psa bít, francouzskou hůl si najde. Svoji subjektivní připosranost z očních operací si projektuješ do Ševčíka jako něco negativního. Oční zákroky se dělají už déle než 20 let, technologie je stále lepší a některé zákroky jsou ve skutečnosti takového charakteru, že ani nevyžadují anestezii (kromě lokální). Mimochodem, co je lepší? Ve dvaceti začít skvěle vidět s riskem, že MOŽNÁ někdy za X desítek let se to zhorší, nebo celý život žít se stále se zhoršující vadou a mít kvůli tomu znepříjemněný celý produktivní život a nakonec stejně skončit polo/úplně slepý? (např. proto, že kvůli brýlím by nemohl dělat nějakou svoji oblíbenou práci či sport – neřeším estetično)

Já ti tvůj strach ze zásahu do očí neberu. Měj si ho, nevnímám to jako nic špatného, bát se očních operací. Ale vyčítat lidem, kteří do oční operaci šli, že to dělali kvůli show, že to byl kalkul – sorry, tos ale opravdu HODNĚ ujel.

181
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

178 – to je přesně ono. Máme jim fandit, posílat kvanta smsek – a přitom je vůbec neznáme. A to díky televizi. Nechápu, proč s nimi nejsou natočeny medajlonky (aspoň 20 minutové), proč nevyjedou teamy reportérů do bydlišť, škol, mezi kamarády – a nepřinesou nám objektivní portréty soutěžících??? Bez toho je fakt těžké naplno fandit a jen se rojí spekulace…

182
Vlk
Reagovat

Scalexi, tvůj pocit ti neberu a já si zase nechám svůj.

Máš pravdu, že si o oční operaci nemyslím nic dobrýho. Výjimkou by bylo, kdyby k tomu byly zdravotní důvody, ale to není, hádám, tenhle případ. Jinak by to asi nedělala zřejmě soukromá oční klinika, co to obvykle asi dělá za desetitisíce, jak tu můžeme číst, ale mohl by to mít „zadarmo“ v rámci pojištění. A to jsem vůbec nechtěl rejpat proč to ta klinika, která zřejmě je komerčním zařízením, dělala. Byla to charita? A naštvals mě, budu asi zlej. Nápadně mi to připomíná ženský, co si takhle nechají udělat zadarmo „prsa“ – za to, že to ta firma použije jako reklamu.

183
dolores
Reagovat

140 – skvele zhrnutie :)))

k sevcikovi:
ja mam rada, ked je chlap plachy. teraz nemyslim bojazlivost a slabost, ale iba ked sa trochu hanbi, to ma nenormalne bavi :)) co sa tyka sevcika, prave ze by by mi este viac vyhohovalo, keby bol plachejsi, mne sa vobec nezda ze ma nizke sebavedomie. skor tym, ze sa tak puntickarsky venuje hudbe, asi citi, ze v nej nie je este tak dobry ako by chcel, je neskuseny, a teda nie je si isty ako to znie inym, preto bol aj tak rozkosne zaskoceny hodnotenim poroty, az tak, ze nedokazal vypocitat trivialny matematicky priklad :))
nemyslim si, ze dovod pre operaciu bolo opatovne prihlasenie sa do CSS, ved v tom case ked si ju daval robit nebolo ani iste, ci este superstar vobec bude. pokial ide o jeho psychiku, mozno tam nejaka bezna labilita je, ale mna prave toto pritahuje – je nedokonaly, ma chyby a teda je ludsky. a ktovie, ak by doslo k nejakej krizovej situacii, ako by to psychicky zvladli ostatni. (okrem sepsa, ktory je v psychickej pohode permanentne ak uz iste vsetci vieme :D ) mozno paradoxne prave petr by sa ukazal silnejsi ako ostatni… co sa tyka jeho vyzoru, niektore damy ako som citala sa na neho nemozu pozerat. no chapem, ale u mna plati asi to, ze ak niekto spieva tak ako on, vizualna stranka ide kdesi bokom, proste ju nedokazem analyzovat, pocujem krasny hlas, nabity emociami, ktory vsetko valcuje, aj jeho nedokonalosti v tvari, ci v prejave na javisku. jeho spev z neho robi krasavca, aj ked nim v skutocnosti nie je.

jeho pribeh sa mi paci. ma to dramaticku stavu a dufam, ze story bude pokracovat dalej, zial aj so „zarucenymi“ pikoskami z jeho sukromia. :)) dufam, ze do finale postupi a ze este nam ma co ukazat, a ze to minule kolo nebolo len predcasnym vyvrcholenim :D trochu mam obavu z toho, ze si vybral od westlife pateticky song, pretoze aj ked to zaspieva dobre, nezaiskri to tak ako minule.

184
Gusta
Reagovat

170 – co vidím pozitivního na jednotlivých soutěžících

Noah – talent, vkus, moderní zahraniční esprit, jako by přišel z britského X Factoru.
Martin K. – skvěle zpívá, úžasná barva hlasu, má správný čich na výběr repertoáru, decentní pojetí sladkých songů, dokáže to zredukovat na stravitelnou míru
Michal – zábavný element, fenomenální zjev vymykající se zažitým schématům, showman
Petr – skvěle zpívá, technicky nemá chybu, obrovské charisma
Martin H. – silný hlas, obrovská energie, pohybové dispozice, umí využít prostor na pódiu, správný diblík
Matej – skvělý zpěvák s výraznou barvou hlasu, vyzrálý muzikant, charismatická osobnost
Jerguš – vyhraněný styl, vytříbený vkus, hudební feeling, poctivé muzikantství
Lukáš – pořádný chlapský typ, sytá barva hlasu
Gábina – rockerka s vizáží křehké popové princezny, výborně zpívá, dokáže se do toho pořádně opřít, nepohrdne ani jinými styly
Monika – technicky výborná zpěvačka
Bětka – správná sympatická holka, zpěvačka s velkým hlasem, skvělá práce na pódiu
Aneta – nic
Simona – zajímavý exotický typ, příjemná barva hlasu
Alex – jemná sympatická holka, neobvyklá barva hlasu
Klaudia – nic
Celeste – krása, původ, potenciál pěveckého růstu

185
irena
Reagovat

Dík, Scalexi. Naprostý souhlas.
Když někoho vidíme párkrát v televizi můžeme maximálně říct jaký dojem na nás dělá, ale to je asi tak vše. To, že s Petrem mají Vlk a Hana problém je jejich věc, ale doma ho nemají, televizi můžou vypnout, takže proč ta silná slova…..
168 – casting jsem viděla, ale diagnózu ne.
Na mě Petr působí jako sice trochu introvertní, ale nesmírně milý a příjemný kluk, který miluje hudbu a chce v ní něco dokázat. Kromě toho souhlasím s doktorem že má krásný pohled laně a jeho zmiňovaná „zženštilost“ mi připadá sexy.
Včera na Evropě 2 pouštěli jeho This is the last time a z éteru to znělo úžasně, takový hlas už jsem dlouho neslyšela.

186
Samantha
Reagovat

176 – Nemusí, blanko, NEMUSÍ. A Petr určitě má konkurenci.

187
dolores
Reagovat

negativna anketa:

noah – nepracuje az tak dobre s hlasom, nie je prilis ako spevak vyrazny, aj ked ma zaujimavu farbu. ak by bol povodom cech, neposlali by ho dalej

kurc – tvar toma cruisa s hlasom briana adamsa, to pride dost odpudive, inak nudny typek

seps – neznasam, ked 16r decko huli travu, a chce posobit ako svetaskuseny ostrielany soumen. aj robo mikla sa pocas SS utapal v alkohole, ale aspon mal noblesu. o speve radsej ani nehovorim …

sevcik – aj ked mu fandim, predsa som nieco na neho nasla : zda sa mi obcas malinko teatralny :D , ale najvacsie negativum zatiall – vyber westlifu :(

jergus – trochu sa hra na intelektuala v muzike. dost obycajny hlas

adamec – prehnany suveren, ma problem s intonaciu (okrem posledneho kola) .. dokonca aj v spolocnej piesni od coldplay mu troch uslo

harich – potrebuje este hlasoveho pedagoga, povaho ve este dieta

pinak – negativna aura

celeste – ako spevacka ma zatial neoslnila

simona – nevie sa pohrat s jemnymi a tichsimi partiami v speve, povahove mi pride dost hruba

gabriela – neviem, co povedat, nespievala este jemny song, a chyba mi u nej dievcenska hravost

alzbeta – prilis sebaista, nevkusny pohyb na javisku

monika – zvlastna osoba, akoby nebola dost citliva, ale mozno to skryva. myslim, ze si dost zaklada na svojom sexappeale

klaudia – tak trochu exhibicionistka, mne dost nesympaticka osoba, a nevedela som preco, a prave dnes som na to prisla : velmi sa podoba sa na moju uverovu poradkynu :) pani v strednych rokoch, strasne skrobenu, neviem sa od toho odosobnit :)) .. v speve ma este co zlepsovat

alex – svoju zaujimavu farbu hlasu dava do nevhodnych piesni, povahove az prehnane pozitivna

aneta – precitlivela, slabo intonuje

188
ojo
Reagovat

Robo Miklo s odhalenou prdelí že měl noblesu? Tak jako možná bavil, ale čék odhalující prdel rozhodně nemá noblesu. Proti němu má Šepšík noblesy vagón.

189
DJ Vlado
Reagovat

Abychom si shrnuli, co budou zítra a pozítří zpívat, tak zatím především díky Ferdinandovi víme:

Ševčík – Westlife – You Raise Me Up
Kurc – Elton John / Ewan McGregor – Your Song
Jerguš – Pink Floyd – Wish You Were Here
Harich – Robbie Williams – She´s The One
Šeps – Louis Armstrong – What A Wonderful World
Gábina – Scorpions – Send Me An Angel
Celeste – Beyoncé – Listen

na FB se mi ještě podařilo zjistit:
Simona – Mária Čírová – Búrka

Takže ještě nevíme, co budou zpívat z kluků Piňák, Adamec a Noah a z holek Alžběta, Monika, Aneta, Alex a Klaudia. Nevíte to náhodou někdo?

190
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

188 – tak to se mi původné playlist líbil milionkrát víc. Zase spousta kníkání a nudy…. Beyoncé??? Když už škorpíky, proč sakra ne Wind Of Change, který všichni známe??? Kdxyž Floydy proč ne Another Brick….? Když Eltona, proč ne Canndle In the Wind??? Když Westlife, tak proč ne Hard To Say I am Sorry????? Zase spousta málo hitů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

191
Shadow
Reagovat

188- co maj za hudební obsazení?

192
DJ Vlado
Reagovat

190 – Měl by to být klavír + smyčcové kvarteto, stejně jako ve 3. semifinále ČSS1.

193
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

To DJ Vlado: Proč Ty, jako zkušený v SS, si myslíš, že si soutěžící vybírají málo opravdových hitů, které všichni dobře znají, mohou si zpívat, apod.. Mně to přijde strašně netaktické… Čím to je?

194
DJ Vlado
Reagovat

JUDr 192 – Tak já zrovna z tohoto výběru považuju minimálně toho Armstronga a ty Pink Floydy za opravdu notoricky známé písně. Taky můžeme polemizovat o tom, co je opravdový hit a co ne. Já z tohoto výběru znám všechno, takže to hity asi jsou (jen ty Westlife jsou imho spíš (s)hit:-). Ty možná myslíš nějaké stokrát provařené odrhovačky od Gotta, Vondráčkové, Davida a podobně, že? Tak já si myslím, že v SuperStar soutěží mladí lidé, pro které není podobný styl jejich šálkem čaje.

195
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

194 – já teď nemyslím volbu přímo jiného autora. Ale zaráží mě volba konkrétních písní od těch autorů, když mají jiné, daleko úspěšnější a známější fláky, viz. 190. To je to co nechápu…

196
Shadow
Reagovat

192- mě to připadá velmi taktický…na tom opravdu můžou zazářit jako zpěváci, ne jako imitátoři…pak to někdo zvrtá a všichni jim dávaj za vinu, že to není jak originál (jakou profláknutých písniček) i v minulejch seriích spíš na známím bouchli, než zazářili

posílám ještě hodnocení playlistu

ševčík- na jeho hlas super výběr, zas to bude koment. od habery jak posledně. ať ho máte rádi, nebo ne, pro něj super volba…navíc super volba s ohledem na nástroje

kurc- nevím nudná písnička, uvidíme co s ní vyvedou, možná, kdyby měl to, co má ševčík, byla by to pro něj hlasově lepší volba

jerguš- škoda, že nebude mít kytar, jinak by to bylo super….ta kytara je tam dost výrazná

harich- trefí refrén…podle mě na něj moc stylově těžká písnička

šeps- uvidíme bude překvapení, co se v něm skrývá

simona- zásah do hlasovýho potenciálu..bude to dobrý

cel- tohle bych viděl spíš pro moniku….podle mě na ní moc těžký…dopadne jak dorotka s whitney houston

gába- jestli tohle dá, tak pro mě abolutní jednička, rytmus si od ní koupí CD…jsem zvědavej a těším se

197
DJ Vlado
Reagovat

196 – Wish You Were Here je imho srovnatelně známé jako Another Brick In The Wall. What A Wonderful World rovněž patří u Armstronga minimálně mezi trojku nejznámějších. Send Me An Angel je pravda trochu ve stínu Wind Of Change nebo Still Loving You, ale rozhodně to není horší skladba. A Hard To Say I´m Sorry myslím není původně od Westlife, ale od skupiny Chicago.

198
Shadow
Reagovat

190- přemýšlel jsi o tom, že když máš jedoho inerpreta, tak to přeci ještě neznamená, že tomu dotyčnýmu budou sedět všechny písničky…navíc to cos vyjmenoval, tak, ikyž se nepovažuju za nějakýho znalce hudby, tak znám všechny ty písničky od toho konkrétního inerpreta… tím pádem asi uznáš, že se těžko rozhoduje, která je slavnější… a o slávě písniček to není viz. minulý kola.

199
Shadow
Reagovat

190- jak bys asi udělal brick in the wall se smyčcema?

200
dolores
Reagovat

pozitivna anketa

noah – vie sa predat a vyuzit svoje pozitiva, pohlady do publika mi sice nic nehovoria, ale na niekoho mozu posobit eroticky. jeho frazovanie mi pride inteligentne, bodaj by aj nie, ked jeho rodnou recou je anglictina. ma zvlastne peknu farbu hlasu a chlapcensky smrnc.

kurc – pekna zastrena farba hlasu, len je tazke ju oddelit od b.adamsa . nevidela som ho casto rozpravat, takze o povahe nemozem nic povedat, akurat ze nevyzera byt zly chlapec. na javisku je prirodzeny

seps – je pekny, ma podmanivy usmev, schopnost zaujat masy fanusikov, vie do toho poriadne opriet

sevcik – jeho hlavnou devizou je spev. ma v sebe pokoru, vyzera byt prijemny,citlivy a tiez dost zodpovedny. to, ze sa vratil opatovne do sutaze povazujem za dokaz jeho vnutornej sily a zdravej ambicie, a ze sa nenechal odradit dost ponizujucim vyhadzovom

jergus – invencny typ, akceptovatelne pozerstvo, nadhlad, dobre nasmerovany hudobny vkus, muzikalny

adamec – silny baritonovy hlas, skoro vzdy dobre naladeny, posobi muzne

harich – podiovy typek, vie strhnut a zaujat publikum, na 15r vyspely hlasovy potencial

pinak – pekna farba – citim tam ani nie tak chraplak ako zaujimavy atypicky selest. vie narabat s hlasom, rozumie muzike

celeste – prijemna a velmi pekna dievcina s doboru postavou. aj ked je mladucka, neposobi az tak detsky ako dorotka. ide z nej radost zo zivota. podiovy typ

simona – v silnejsich partiach vie krasne otvorit hlas a udrzat ton, pekne prirodzene kucery, aj ked toho casu su nemoderne

gabriela – kvalitna rockova spevacka, vo vyskach sice tlaci na pilu, ale s vkusom a v medziach normy. vyzera byt na svoj vek dost zodpovedna

alzbeta – pani spevacka, vie narabat s hlasom. zaujimavy neobvykly image

monika – kvalitne odspievany at last, zaujimavy nos, o ktorom sa ona domnieva, ze je velky :) zaujal ma aj jej vztah k sevcikovi :)

klaudia – bezstarostnost, uvolnenost, snaha bavit publikum

alex – zaujimava a neobvykla pre mna farba hlasu, vyzera, ze bude dobra matka

aneta – je v nej nieco zahadne a hypnoticke

201
dolores
Reagovat

gabina je genialny taktik v tejto sutazi. vybrat si tuto rockovu baladu je absolutne terno a s huslami to moze byt sialene dobre. neviem ako to pojme, ci jemnejsie alebo zas pritlaci , ale kazdopadne jej verim, ze to nepokazi, pretoze tam sa ani neda velmi co pokazit. kazdy chlap v strednych rokoch jej aj z nostalgickych dovodov posle smsku :D

202
Petra
Reagovat

Vlku, každá oční oční ambulance mu naměřila 10,5 dioptrie, takže by se absolutně nepustila do operace očí, jen Neovize měla odvahu a oslovila ho, ani on sám nevěděl, že to jde operovat … ale byl to risk … naštěstí byl dost mladý a měl odvahu to zkusit … a mělt holt štěstí, což já osobně mu moc přeju .. schválně se řezat rozhodně nechtěl … a kdyby to nezkusil, každým rokem by se mu to zhoršovalo … takže možná ve třiceti by byl díky špatným doktorům slepý … ale holt měl to štěstí …

203
dolores
Reagovat

kurc si vybral lepsie ako sevcik. your song mam teraz celkom rada v podani ellie goulding

jergus zase raz nacrel do kvalitneho sudka. Wish You Were Here je kultova vec od floydov. dost odvazny vyber. ak mu to nevyjde, mnohi divaci mu to neodpustia a moze kvoli tomu aj vypadnut. ale snad to da, ved uz dufam nebude chory. viac by to hlasovo svedcalo pinakovi.

204
blanka
Reagovat

Vlk – bože můj neznám tě, ale snad tě nepostihne žádná choroba, která by se dala vyléčit jen díky chirurgickému zákroku. jsi asi hrozně nezralý a zakomplexovaný blb a asi dost egoista. Dost mi vadí, že takhle komunikuji, ale nedá se. Jsi mentální chudák a tím končím.

205
Ferdinand
Reagovat

Lukáš Adamec – John Lennon: Imagine
Alžběta Kolečkářová – John Lennon: Jealous Guy
Monika Povýšilová – Whitney Houston: I Have Nothing
Matej Piňák – Michael Jackson: She’s Out of My Life

206
DJ Vlado
Reagovat

205 – Díky!

207
jojo
Reagovat

204 – Nerouhej se! :-)
Chtěl jsem původně jen varovat před božím trestem, ale když už píšu, tak dám ještě pořadí oblíbenosti, hodně přibližně: 1 – 2. Gabriela a Monika 3. Jerguš 4. Aneta 5. Celeste 6. Kurc 7. Ševčík 8. Simona 9. Šeps 10. Harich 11. Alžběta 12. Alexandra 13. Adamec 14. Piňák …. odstup 15. Noah 16. Klaudia

209
otherside
Reagovat

Vlku, nemáš Ševčíka nějak moc v zubech? Dobře, že se ta možnost na operaci zadarmo našla bo při jeho výchozích dioptriích by mohl být do třicítky slepý jak patrona. Ta klinika mu tuhle možnost nabídla hlavně proto, že mu tam fandili. Taky myslím, že ta operace není z běžného pojištění hrazená, kdyžtak jen částečně a pořád je to dost palba. V každém případě mu to jen prospělo tak nerýpej…

210
DJ Vlado
Reagovat

Scalexi, opět díky za seznam písní, ale pokud tě můžu o něco poprostit, nesrovnávej už prosím Alex s Monikou Bagárovou. Chápu jak to myslíš (hlas obou není silný a je zastřený), ale přesto s tou hlasovou podobností nesouhlasím. Jak jistě víš z mých článků, Monika je má osobní bohyně a má pro mě vůbec nejkrásnější barvu hlasu, jaká se kdy v těchto soutěžích objevila. Navíc pokud jsi slyšel Moničino CD, tak ona tam v některých písních jde do větších hloubek, které v soutěži moc neukázala (snad s výjimkou castingu) a tam je ta barva hlasu skutečně neuvěřitelně nádherná. Oproti tomu barva hlasu Alex je jalová a většině lidí nepříjemná, proto si myslím, že je toto srovnání mimo. Jakoby nestačilo, že mně osobně skrz na skrz protivnou Klaudii někteří srovnávají na základě vizuální podobnosti s Andreou Gabrišovou z Robina Hooda, kterou znám osobně a je to hrozně hodná a citlivá holka (imho pravý opak Klaudie).

211
Vlk
Reagovat

Otherside – vůbec mi Šefčík nezalízá do zubů. Zatím ho mám v kategorii otravných much. Ale z nějakého zvláštního důvodu je u některých jiných hodně populární a když o něm plácnu nevinnou zmínku, chtějí vědít co se za ní skrývá. A kdo se moc ptá, moc se doví :)
V zásadě si lidi se svými těly můžou dělat co chtějí. A já si zas o tom jejich konání můžu myslet co chcu. A blance přeju ať jí zdraví slouží, pač to je to nejcennější co v životě máme ;-)

212
dolores
Reagovat

takyto flame kvoli sevcikovi ma svoj zmysel. je tu ista dost pocetna skupina divakov, ktori si myslia o sevcovi to, co vlk. on je len predstavitelom tejto vzorky tu na tomto portali. jeho neslychane nazory mobilizuju ostatnych k vacsej podpore sevcika. vlk je vlastne dolezity prvok na jeho ceste sutazou :))) vlcku pozdravujem ta. cmuk. :)

blanka, dufam, ze si to nemyslela vazne s tym, ze koncis, ze to platilo len pre vcerajsi vecer. lebo napr. zajtra budu potrebne posily aspon na udrzanie nazorovej rovnovahy o petrovi :D (kedze si zial vybral song, ktorym nazenie vodu na mlyn antifanusikom :D )

213
Scalex
Reagovat

DJ Vlado: ale to srovnání SÍLY hlasu tam sedí. Nevím, jak lépe lidem popsat to, v čem by Alexandra teoreticky mohla zabodovat, než na příkladu Moniky, jejíž hlas taky mnohem lépe vyzněl v intimnějších tišších skladbách než v nějakých divočinách na obřím pódiu. Ostatně sám v tom odstavci píšu, že Moničin hlas je podstatně lepší.

214
dolores
Reagovat

188 – mikla sa zacal odhalovat az po superstar na letnych festakoch. niet sa co cudovat, ak do seba hodil 10 vodiek s redbullom… :D ale mal uz aspon 23 rokov a vyvojove stadium za sebou. no jeho vystupovanie pred kamerou ma este aj teraz istu noblesu, to mi nevyvratis. on realnou hviezdou nikdy nebol, ale hviezde spravanie ma. lenze sepsik ma 16 a to mi pride scestne, ze decko vo vyvoji si nesetrne zabija mozgove bunky, ktorych aj tak prilis vela nepobral

215
DJ Vlado
Reagovat

Scalex 213 – Ano, ohledně síly hlasu to srovnání sedí, v tom souhlasím (i proto jsem psal, že chápu jak to myslíš). A alespoň to srovnání není tak povrchvní jako srovnávání Klaudie s Andreou.

216
blanka
Reagovat

212 – ale ne. Jen že nejhorší srážka je s blbcem. Na webu Markiza je rozhovor s Petrem. Z toho rozhovoru čiší radost a pohoda. A jinak si myslím, že Petr tím songem zase zaboduje. Máš asi pravdu v tom, že Vlk a ostatní vlastně Petrovi asi hodně pomůžou. Pamatuji si kolik kýblu špíny bylo vylito na Chodúra od takových. Je nějaká hranice, kam by slušný člověk zajít neměl. A děkuji za přání pevného zdraví, to vždy potěší

217
Monika
Reagovat

Tak ja s Petrovym vyberem taky nejsem spokojena, Westlife rozhodne posili antifanouskovskou zakladnu Sevcika, na druhou stranu Kurc neni ve vyberu pisni o nic lepsi, spise naopak.

218
blanka
Reagovat

No já jsem měla obavy minule, protože last time jsem si musel pustit na trubce a ani mi to nepřišlo moc chytlavý. Neznala jsem ten song. No ale myslím, že zítra večer budu mít zase husinu(zimomrauvky). Krásná písnička na závěr krásného dne zazpívaná dokonalým zpěvákem.

219
Vlk
Reagovat

dolores – muck :)

Poslyš, když už se tady tak muckáme, co říkáš jako osoba zjevně slovenského původu na to, že vám (Slovákům) N@ha ukradla superstar? Nejen potud, že téměř nemáte šanci mít slovenského vítěze, ale i po stránce úrovně zábavnosti, vnucování českého vkusu, nutnosti slovenských soutěžících daleko dojíždět, letos vám dokonce ukradli i finálové koncerty atd. Co na to říká slovenský hlas lidu?

220
dolores
Reagovat

podla mna to bolo vecou dohody medzi novou a markizou. pravdepodobne do toho nova dal ovela viac penazi, tak si aj narokovala podmienky, napr. robit to cele v prahe. mozno aj prenajom v prazskej inchebe je lacnejsi ako v slovenskej. tazko povedat, co presne v tom je. okrem toho v case superstar v bratislave budu aj ms v hokeji, takze malicka blava by to vsetko asi nezvladla :pp mne osobne je to jedno, ze je to v prahe. necitim ziadnu krivdu ani nenavist :))) pre mna za mna sa to cele mohlo konat aj v brne alebo ostrave. je to komercna relacia, takze to by som musela byt tzv „hejslovak“, aby mi toto vadilo . :)

221
Vlk
Reagovat

Díky za názor, s těma kopálistama s hokejkama můžeš mít pravdu.. :)

222
lime
Reagovat

Kurcovi moc fandím, je najlepší a má šancu vyhrať ! Mnohí písali, že sa nedostane ani do finále a teraz sa tu pekne drží ! :)

Přidat komentář