Panáček v reality show

Farmář hledá ženu - Návraty

pátek 20:15 Prima Family

Farmář hledá ženu: Slasti a strasti nových farmářek (5.díl)

22. Březen 2011 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu - Návraty

[singlepic id=1486 w=420]

Na konci článku již i online video s posledním dílem Farmáře, jenž hledá ženu.

Budoucí farmářky v RS Farmář hledá ženu, se po první noci probouzí do krásného rána, a hned si začnou obhlížet terén. Většině farmářů začne den už za úsvitu a v hlavě se jim honí, jak své vyvolené zabavit a co nejlépe poznat.

Petr Hájek musí s pravdou ven, ale odkládá to, jak jen to jde, zatímco Johana polyká slzy a Adriana nic nechápe. Lenka si udělá s Vlastou výlet do Trutnova, Tereza mezitím připravuje oběd na dvanáctou, přesně jak si poručil Vlasta. Petr Bušák vezme holky na pole, do stáje i na zříceninu, u Břetislava se vše točí kolem koní. A Patrik? Hladový a udřený dostane místo oběda osolený štrúdl!

Tento díl Farmáře hledajícího ženu viděl v průměru 779 tisíc dospělých diváků, což Primě zajistilo mezi 21:20 a 22:20 hod. průměrný podíl 23,25 procenta a jde o jeden z mála jarních úspěchů této televize.

Vlasta Kadeřábek: Lenka a Tereza

Lenka doprovází Vlastu na každém kroku. Po snídani odjedou do Trutnova, kde má Vlasta nějaké vyřizování, pak spolu zajdou i do kavárny. Tereza dostala za úkol mezitím uvařit k obědu houbovku a zeleninu ze zahrádky. Seznamuje se s místní zvířenou a vrtá jí hlavou, kdy má Vlasta čas na ženu, když večer vyrábí sýry a odpoledne rozorává louku. Je vysoko v horách tak sama, že se dokonce pustí i do vyčištění kadibudky, aby se tam neštítila jít. Boj o Vlastu nevzdává, i když objetí a pusa mezi Lenkou a Vlastou leccos napovídá.




Petr Hájek: Johana a Adriana

Po nočním povídání, navzdory slunečnému ránu, jsou holky trochu nevyspalé, Petr nervózní. Neví, jak se má chovat k Johaně, která zase neví, co si má myslet. Petr by se dnes rozhodl zřejmě jinak, ale jak? Zatím nechce být s žádnou z nich. Špatná nálada zamilované Johany zasáhne i Adrianu, která jde radši do lesa na houby. Večer se chystá velké přiznání; odhodlá se Petr Adrianě říct, že už se s Johanou dříve sblížil a pravděpodobně i uzavřel jednu uspěchanou kapitolu? Jak to dopadne?

Petr Bušák: Jana a Gábina

Petr holkám ukáže stáje a hospodářství. Také jim předvede, jak se pletou koše – jeden totiž od něj nakonec dostane ta, kterou pošle domů. Přitom se jich vyptává na všechno možné.
U Gábiny ho lekají čtyři roky studia. A proč u svého internetového profilu na sociální síti napsala, že je zadaná? Janin pes Frodo trojici rozdělí při výletu na zříceninu, což se Janě nelíbí a trochu žárlí, protože Petra s Gábinou ztratí z dohledu. Nebyla by panovačná
a nechtěla by do Petrova „panství“ vnášet radikální změny? Také víra je pro něj důležitá.




[singlepic id=1487 w=420]

Patrik Čangel: Lenka a Lída

U Čangelů se vstává časně, Patrika čeká sklárna, stavba, ovce. Děvčata proto chtějí svého farmáře uvítat v poledne něčím dobrým a rozhodnou se upéct štrúdl. V prostředí cizí domácnosti ale tápou, kde najdou potřebné suroviny. Nejprve hledají cukr, pak strouhanku. Zdá se, že Patrikovu tatínkovi už s nimi dochází trpělivost. Jak se ale mohlo stát, že Patrik dostal místo oběda nakonec osolený štrúdl, když děvčata poctivě ochutnala z každé dózy?

Břetislav Sucharda: Lenka a Oldřiška

Vůně kávy a vdolků Břeťu postaví na nohy; bylo kafe podle jeho přání? Obě ženy poznají nevidomou instruktorkou Adélu. Oldřiška ještě na koni neseděla, tak ji čeká první „nejkrásnější pohled na svět“. Břetislav přirovnává ovládání zvířete k počítači: ruce jsou klávesy a nohy „enter“. Ale neplete si tak trochu rande s drezurou? Jeho mluvení mlčenlivé Oldřišce vyhovuje. Ani temperamentní Lence to nevadí, stejně by prý puťku sám nechtěl.

NOVÝ DEN – NOVÉ ZÁŽITKY

Doposud nás Farmář víc uspával, než bavil. Přinese další den na farmách nové zážitky a konečně i trochu té zábavy? Jak u koho. Kdyby tam někteří nebyli, nic se neděje. To je případ Břetislava Suchardy. Podívejme se, jak plynul druhý den na farmách. Moderátorka slíbila, že ženy na pět dní opouští, to samé však neslíbila nám divákům. Takže malou dávku Laděny uvidíme v každém díle. Asi má Prima pocit, že bez jejích vysvětlovacích komentářů by to divák nepochopil.

Petr Hájek

Na farmě u Petra si všichni ráno pospali, není kam spěchat. Jeho už od rána trápí černé svědomí. Bojí se, co holky v noci probíraly, tvrdily, že nespaly. On moc dobře ví, že by si měl promluvit s Adrianou, ale očividně se mu do toho nechce. Volba žen se mu nevyvedla podle představ, kdyby mohl vybírat znovu a jindy, dopadl by výběr z 50 % jinak. Adriana vypadá spokojeně, Johana přesně naopak. „Někam“ odvedli koně a je čas vařit oběd. Přípravy se ujímá Adriana, Petr dál zpytuje svědomí a neví, jak z toho všeho elegantně vybruslit. Johana ho kontaktovala dříve, než začalo natáčení. „Něco mezi nimi proběhlo,“ přiznává Petr. Johana prozradí víc. Telefonoval jí několikrát denně a taky si myslí, že tam padlo slovo – miluji tě. Tohle by snad holka mohla vědět s jistotou. Petra hryže svědomí, je mu líto Adriany, není to vůči ní férové. Zdá se mu pohodová, ale proč by nebyla. To on a Johana jsou na tom vlastní vinou přesně naopak. Johanu zasáhlo, že jí Petr na přímý dotaz – kterou z nich vlastně chce, odpověděl, že ani jednu. Bloudí po pastvinách, pláče a pláče. Divadlo pro diváka, nebo upřímná sebelítost? Johana tvrdí, že se k ní choval jinak než k jiným ženám, jak tohle může vědět? Líbal ji, objímal, sliboval… Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, to asi holka neví a tak roní slzy a nejradši by Petra propleskla. Ten chudák netuší, jak moc se do něj zamilovala. Johana a Petr mlčky pracují, co se jim honí v hlavě, to vědí jen oni. Při práci vyhládne každému a Adriana je vítá v kuchyni. Stolovat se bude na zahradě. Siestu po obědě tráví odděleně. Johana v depresi poslouchá Lucii Bílou, Petr se válí v trávě se psem.
Špatná nálada propuká i u doposud pohodové Adriany. Zatím netuší, co se to kolem ní odehrává za podivnou hru. Raději se vydá do lesa na houby.

[singlepic id=1490 w=420]

Večer konečně sebere Petr odvahu a vysvětlí Adrianě co se děje. Přiznává, že se s Johanou už znají, že snad byl ne přímo zamilovaný, ale oblouzněný. Johaně to zní hrozně. Ona od něj slyšela vyznání lásky, úvahy o rodině a dětech, spal jí v klíně a kdo ví co ještě. Adriana je překvapená, jak obešli celá pravidla pořadu a tajně se sešli. Johana si myslí, že se rozcházeli jako dva zamilovaní lidé, Petr v tom všem vidí její nešťastnou povahu. Jako správný chlap chce mít hlavně klid a dohrát zbytek RS v klidu, neutrálu a pak se uvidí. S Johanou se nebavil, protože je štěkna. Trošku tam unikají souvislosti, ale hlavně že oni dva si rozumí. Adriana se k celé věci nechce vyjádřit, má ve všem zmatek.

Patrik Čangel

Patrik je sklář, tesař i farmář v jednom. Zatímco dámy spí, on už o půl páté ráno maká u sklářské pece. Dávka kávy a honem za tesařinou. Vypadá to, že holky na farmě ponechal jejich osudu. Ráno je důležité se nejdřív namalovat, to už věděla i jejich kolegyně ze Slovenska, neboli Martinka-Kleopatra z Turca, holky nezůstávají pozadu. Patrik očekává po návratu domů polévku, druhé jídlo a třeba i něco ke kávě. Jen je otázka, zda to holkám sdělil, nebo si to měly domyslet. Svačinu mu nepřipravily, rozhodly se něco upéct. Chce to důkladnou poradu u ranní kávy. Péct se bude štrúdl, jen ještě najít správné suroviny. V cizí domácnosti to není jednoduché. Místo vlastního průzkumu kuchyně, se vydaly do hutě zjistit co a jak. Potřebují suroviny na pečení a pořádně ani neví které. Maminka (snad se nepletu) se snaží vyhovět, i když je vidět, že se v huti nezahálí a holky je jen zdržují od práce. Skoro všechno se v kuchyni našlo, až na šlehačku a jablka. Nerozhodné farmářky odchází společně na nákup šlehačky do blízké vesnice.
Holky se po návratu pustily do příprav pečení. U toho se pěkně nachodí. Než by prohledaly pořádně Patrikovu kuchyň, chodí si dál půjčovat suroviny do hutě. Chybí cukr? Projdeme se. Že žádný nenašla? Tatínek radí, ať si lízne a hned ho pozná. Odchází s prázdnou, musí hledat doma. A ejhle, cukr je na světě. Chybí strouhanka? Půjde zase druhá nápadnice a vzít si na ni nějakou nádobu, to ji vůbec nenapadne. Otci se nepraktičnost dívek dvakrát nezamlouvá.
Patrik se vrací sedřený z práce a holky ho vítají štrúdlem. Jít nabídnout i ostatním je nenapadlo. Hned zjistíme proč. V cukřence byl cukr a pod ním sůl. Takže štrúdl je slaný, to se mu hned tak nepoštěstí. Na pořádné jídlo si musí chuť nechat zajít. Ještě že má maminku, a ta ho hlady nenechá. Umíte si představit, že stylem jakým pekly celý den štrúdl by měly nachystat menu o třech chodech? Možná pátý den, těsně před jejich odjezdem, pokud by Patrik dávno hlady nepadl, by se toto menu podávalo na rozloučenou. Nevím, nevím, jestli zrovna takovéto hospodyně milovník jídla k něčemu potřebuje.

[singlepic id=1492 w=420]

Vlastimil Kadeřábek

Vlasta hned po ránu spěchá ke kozám, je čas dojení. Lenka také dospat nemohla, obhlíží si hospodářství. Čerstvě nadojené mléko jí chutná. Mléko je i k snídani. Vlastík neztrácí čas nějakým planým plkáním se ženami. Dělá si vše tak, jak je zvyklý, jako by tam ani nebyly. Čeká ho cesta do Trutnova, kde má běhání po úřadech a zákazníci čekají na kozí sýr. Tereza o město nestojí, to Lenka přesně naopak. Okamžitě plánuje cestu s ním. Tereza uvaří, uklidí, navštíví i kozy, další ráno si plánuje je podojit. K obědu budou brambory s brokolicí, může tam přihodit nějakou prašivku a polívka by se hodila taky. Nikam na nákup nemusí, vše jí roste přímo za humny. S košíčkem vyrazí na houby, koza jí dělá společnost. Aby si společnosti koz neužila víc než Vlastimila. Vidí krásný hříbeček, já vidím bedlu, která vypadá, že ji tam importovali odjinud, nevděčnice odmítá stát a v trávě leží. Abych jí náhodou nekřivdila, třeba ji některá koza nechtíc nakopla a Tereza zachránila. Koza si Terku oblíbila, doprovází ji i na zahrádku. Tam nemá co dělat a boj tělo na tělo vyhrává Tereza, koza je vyvlečena za vrátka.

[singlepic id=1493 w=420]

Tereza bojuje s přírodou a Lenka si užívá velkoměsta. Zaujaly ji Vlastíkovy paže, mě zase jeho vytahaný nátělník a břišní pás. Že by problémy s bederní páteří? Vše má Vlasta vyřízené, dá si kafe a můžou jet domů. Tam se už Tereza poprala s obědem a čeká na návrat výletníků. Oběd všem chutná, jen kdyby tolik nemluvila. Už jí pomalu dochází, že Lenka má u Vlasty větší sympatie. Po obědě opět kafe a co budou dělat? Pršet přestává, betonování se odkládá. Čeká je orání. Vlasta zaujatě popisuje Lence velikost kol u auta, ale tu to nezajímá, vrhá se na něj a začíná ho líbat. Vlasta chvilku váhá kam s kterou rukou, ale rychle si vzpomene. Co mu šeptá, rozumět není.

[singlepic id=1494 w=420]

Konec intimností, práce nepočká. Vlasta zapřáhl pluh za auto a Lenka jeho rychlost sotva zvládá. Tereza se sama nudí a rozhodne se umýt kadibudku. To jí nezávidím. Kdo je lovec a kdo lovený? To se ptám společně s Terezou i já a určitě nejsme samy. Večer se dělá okolo sýra, na dlouhé řeči není čas a Tereza je opět zklamaná. Romantický večer se ženou Vlasta neřeší, deset let má půst a vyhovuje mu to. Lenka začíná mít majetnické sklony, odpovídá za Vlastu, Tereze se to nelíbí. Uvidíme, co přinesou další dny.

Petr Bušák

U Bušáků se lenošení netrpí. Hned ráno je potřeba nakrmit dobytek, tak žádné courání dámy. Prasnička potřebuje klid, je v očekávání, za to kravičky jsou za společnost vděčné. Jen by je mohl Petr umýt, vypadaly dost zanedbaně. Vykydat nedělalo Gábině problémy, Jana ji pozorovala s rukama v kapsách.
Petr je vtipálek, rozhodl se uplést košík, kterým později jedné z dívek dá „padáka“. Opět je vyveze starým známým traktůrkem, jen tentokrát nezapomněl na naftu. Proutky se stříhají skoro samy, má čas si holky vyzpovídat. A pěkně jednu po druhé, aby měl víc jasno. Gábina má před sebou ještě čtyři roky studia, to není dobrá vyhlídka. Statek se jí líbí, čekala ho víc zanedbaný. To Jana chaos ve věcech kolem statku vidí. Petr se k „bordelu“ dobrovolně hlásí. Logiku v hromadách harampádí hledat nemůže, žádná tam není. Petr není moc nakloněný tomu, aby mu tam příchozí hospodyně zaváděla nové pořádky.

[singlepic id=1491 w=420]

Vypadá to, že i Petr umí odpočívat. Aby holky nevyděsil návalem práce, vzal je na nedalekou zříceninu hradu Pecka. Jana se věnovala psovi, Petr měl víc času na Gábinu. Vyzvídá, proč má na FB uvedeno „zadaná“. Ona tvrdí, že nechce, aby jí internet zasahoval do osobního života a volbou „zadaná“ předchází obtěžování. Snadné řešení – nevyvěšovat se na FB a nemusela by lhát. Nebo nelže? Jeho vztahy? Statek ho omezuje, ženu ochotnou žít jeho stylem zatím nepotkal.

Břetislav Sucharda

Na této farmě se ranní vyspávání nenosí. Už za rozbřesku běhá Břetislav kolem koní. Plánuje program dne, o holky se postará jeho spolupracovnice, nevidomá asistentka Adéla. Nebude chybět jízda na koni. Dámy připravily snídani, káva je přesně taková, jakou má rád. Po snídani je čas na obhlídku farmy. Přednáškový cyklus o koních může začít. Nechybí ani názorné ukázky, patřičně okomentované. „Seš kůň a nemluv,“usměrňuje Oldřišku, která navíc neumí ani správně jako kůň vykročit. Čekala jsem, kdy Břeťa použije bičík.

[singlepic id=1495 w=420]

Co dělat po obědě? Přeci jezdit na koních. Oldřiška musí k nasednutí na koně použít barel, jinak to nejde. Výcvik pokračuje projížďkou. U večeře dochází k hodnocení programu dne. Nějak mi tu pořád chybí to namlouvání.

Příště uvidíme, zda Vlastík přeruší desetiletý půst, zda Tereza opustí farmu a hlavně, jak se bude dál zamotávat milostný trojúhelník u Petra Hájka.

Farmář hledá ženu, online video 5. dílu

Související články

Farmář odmítl ženu, ta se zhroutila / Blesk.cz

Upoutávka na 6. díl

Sestřih Petr Hájek

Sestřih Vlasta Kadeřábek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu - Návraty

Diskuze k článku

Počet komentářů: 537
1
terra magica
Reagovat

Kolik že to bude dílů?

2
gabisollis
Reagovat

tak u Cengela sem na to zvedava!:-)(tatinkovi uz s nimi dochazi trpelivost..hmm):-)

3
Prochor
Reagovat

Mně se ta Johana jako ženská líbí ale něco mi na ní nesedí. Působí na mně dojmem vypočítavé ženské. Ale je to jen dojem bez žádných dalších důvodů. Tož snad uvidíme.

Reagovat

1 – má to 13 dílů

6
gabisollis
Reagovat

a pak ze to nebude zajimave!:-D

Reagovat

Tam to bude veselé :)

„Petr mi volal každý den dvakrát až třikrát a myslím, že padlo i slovo miluji tě. Vodil mě za ruku, líbal, ležel mi v klíně a dokonce jsme se bavili i o svatbě,“ prozradila Johana, která hned celý druhý den na farmě probrečela

8
Prochor
Reagovat

Moc není jasné, co je míněno výrazem „ležel mi v klíně“ ale asi je to zcela nevinný obrat:-)

Reagovat

Prochore, boduješ, být tady u komentářů Like it, hned klikám :)

10
Jana
Reagovat

Mě teda neni Johana vůbec sympatická a ten její farmář taky ne, nevypadá špatně, ale ona – kyselej ksicht a on nafoukanec, teda aspoň podle toho co vidim v bedně.

11
Tereza
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale dlouhovlasý Petr a Johana jsou jako sourozenci..podobné rysy i vráska na čele . http://magazin.libimseti.cz/laska-a-sex/7348-nova-seznamka-najdete-si-sve-dvojce

12
okkvp
Reagovat

5 – jsem to říkala už u minule, že Hájek bude buď uhnán nebo zabit. Johana působí dojmem žínky co si umane, že někoho miluje a pak má problém s utkvělými představami o síle vzájemné lásky … (znám osobně případ, kdy to končilo přivozením potratu předstíraného těhotenství a akutníma bohnicema, přičemž na bohnice nás bylo i nejmíň pět okolo)

13
Ajda
Reagovat

On už to tu někdo psal – milovnice zasnubování :-))

14
Lenka
Reagovat

12 okkpv
:-)
tak to jsi mě totálně zničila – takhle dlouho jsem se u komentu nerozchechtala… :-)
to je formulace… (nesměju se tomu příkladu ze života!)

Reagovat

Vlastík fakt ženskou nepotřebuje, přijdou mně tam veskrze nadbytečné :)

Reagovat

Nevím proč mně přijde, že ten dnešní díl Farmáře je konečný. Vše tak krásně vrcholí a vše se uzavírá :)))

Děsně natahované, dnes měli dát alespoň 2 dny najednou.

17
grinpolis
Reagovat

Tak Pert Hájek zdá se už si vybral. A udělal dobře !!!

Reagovat

grinpolis, jako že nikoho? :)

19
okkvp
Reagovat

jsem věděla, že bez Latěny to nepude i kdyby jen jednou měla vyběhnout na první mez u silnice (nevětrala holiny ?)
Ženský se dost vybarvujou… a mně je sympatická Tereza od Vlastíka, ale to by to chudák chytla, tož Lence přeju ať si ho třeba naloží do octa.
Břetík je fakt jak učitel, Patrika bych čutla pod koleno a valila dom

20
macík
Reagovat

petr hájek nevím,jestli už si vybral definitivně,to je asi předčasné,každopádně překvapil,že byl schopen sebereflexe a vlastně i sebekritiky, tím,že Adrianu nebral nejdřív vážně( první pohled asi nebyl tak exkluzivní) a náhled v ní objevuje skryté klady,to je v jeho věku taky trochu překvapivé , myslím ten prvotní povrchní výběr

Reagovat

Mno tak teda u Petra je to klasika :D Johana mu dala co chtel (a je jedno s jakym umyslem), on si to rad od ni „vzal“ a ted by nejradeji couvnul :) Typickej chlap, hlavne kdyz zenska roztahne nohy :D (a pokud je neroztahla, tak pak nechapu co jinyho se mohlo mezi nima tak strasnyho stat). Kazdopadne evidentne z toho chte ven a tak mu urcite tedka Adriana dobre poslouzi. Kazdopadne Johana bude asi taky pekna mrcha, jak uz tu bylo nekolikrat zmineno … sem akorat zvedavej, jak do toho bude zatahnuta Adriana.

22
grinpolis
Reagovat

18- no jako že si asi vybere raději tu Adrianu,ta je bezprostřední.

23
Heather
Reagovat

Ach jo, s nostalgií vzpomínám na slovenského farmáře, kdy každý farmář měl ucelenou epizodu a né tohle skákání po 3 minutách….
A jak mi doteď Laděna až tak nevadila, tak dnes, kdy mi neustále vysvětlovala, co že to vlastně na té obrazovce vidím – a to bez špetky nadsázky nebo humoru – mám nervy…

24
Jonatána
Reagovat

12 – výborně řečeno
Konečně se něco děje,ne :-)? Vlastík nepotřebuje babu, tomu stačí kozy. Ale že se nám kozí dědeck vybarvil, co?
19 – dneska mi taky Tereza začala být moc sympatická a v ukázce bylo, že to balí. Docela bych řekla, že dobře dělá. Lenka mi je protivná, ale hezky si kozího dědouše zpracovala, to se jí musí nechat.

25
Jája
Reagovat

Johana mi příjde totálně labilní, už jsem na ni alergická! Dělá jen dusno a příjde mi, že hodně sázela na to, že když se konkurentka dozví o tom, že mezi ní a Petrem už něco proběhlo, že se stáhne! Ale pokud jde o chlapa, tak se málokterá ženská vzdá bez boje, pokud ví a cítí z druhé strany šanci! Johana mi příjde chováním a myšlením, jak nějaká puberťačka, hodně naivní puberťačka, která si nechce připustit, co vidí…
U Patrika celkem nuda, veselo začíná být u Vlastíka, ale moc se mi nechce věřit, že by tam Lenka zůstala natrvalo. Bavič Buščák opět nezklamal, tomu by to mohlo vyjít a Břéťa, nějak bez postřehu, kdyby tam nebyl, tak divák o nic nepříjde.

26
Misha
Reagovat

No u Hájka to zřejmě předčasně ukončí buď muchomůrková praženice, nebo čaj z otrušíku … otázkou už je jen, kdo koho?
U Vlastíka Terce zřejmě dojde trpělivost, páč komu by se chtělo dělat křena dvěma hrdličkám, případně jim vyvářet a drhnout záchod …
Patrik – na to, že děvčata nejprve podrobil kulinářskému testu, mohl opravdu jen splakat nad vejdělkem … copa mu asi děvčata navaří příště?
Petr – tam bych řekla, že slečna s pesanem to prokaučovala … ikdyž mě k němu nepasuje ani jedna z nich.
Břeťa – Oldřiška je můj člověk, co se týče šplhání na oře, máme stejnej styl :o)

27
Mikesh
Reagovat

znám asi jiné typické chlapy. Teda alespoň těm, co si na vážno vybírají ženskou do manželství, pouhé roztažení noh nestačí. A ve věku Petra si už třeba všímají i toho, jestli se s ní dát třeba komunikovat a že nevyvolává neustále konflikty. Že tedy není štěkna – to slovo tam přece padlo, nebo ne?

28
andy687
Reagovat

Mě nejvíc dostalo, jak si Johana zpívala spolu s Luckou Bílou. A celkově všechny ty její řeči. Přijde mi neuvěřitelně trapná.

29
grinpolis
Reagovat

Mě vlastně už ani nevadí že u nás to není taková komedie jako slovenskej farnmář ale legrační je to taky,ani ten slovenskej moderátor mi tu nechybí,spíš se mi zdá že by to byl zde rušivej element.

30
kuku
Reagovat

:DDD To bylo vtipný!

31
Jonatána
Reagovat

Málem jsem se počurala smíchy, když dlohouhříváč zkonstatoval, že Johana poslouchá nějakou úchylárnu a vylezla z toho Lucie Bílá za doprovodu Johany. Jinak, Johanu fakt vidím na muchomůrkovou smaženici.

Reagovat

Mikesh: Tak verim, ze v tve vekove skupine je to fakt uz o necem jinem, bohuzel co ja narazim na chlapy kolem 30. tak vetsina stale mysli koulema nez mozkem :)

33
kuku
Reagovat

26- :DDDDDDDD To bylo vtipný.

34
Elzík
Reagovat

Musím říct,že Tereza u Vlastíka mě baví,docela jsem se nasmála,když se snažila vrátit kozu do ohrady.Je supr a na Lence mi také něco vadí.I mě by se nelíbilo jim tam vyvařovat a pomalu se s ní nebaví ani futra.
Holky u Patrika se moc nepředvedly a on sám z nich zrovna nadšeně nevypadá.
U Buščáka jsem se nasmála,to je prostě pohodovej týpek a jemu bych to asi přála nejvíc,ať mu to s jednou výjde.
Břéťa na mě působí jako kliďas,ale tak jak u Patrika mám pocit,že z dam moc nadšený není a žádná jiskra ve vzduchu.
U Hájka klasika…dusno, dusno, dusno!Adriana by se mi k němu fakt líbila.K Johaně se snad už ani nevyjadřuji!Opět předvedla svou pravou tvář a sláva,že to prokouk i Petr.Každý chlap ať dřív nebo později hodí nohy naramena.

35
M.
Reagovat

Tak díl je to dobrý.

Holčiny u „skláře“ udělaly slaný závin a ten se divil, proč nemá oběd. Přitom nevím, zda jim říkal, kde jsou peníze a že by si ho přál. Přecejn jsou tam na návštěvě a hned se někomu hrabat v kuchyni je trochu divné. Ale příjemně překvapila blondýnka, která se chytla štrůdlové iniciativy :-) Hodí se k němu dokonce o něco více, tak snad jim to vyjde.

Kozí dědek byl uloven ženou, která se k němu dle mého hodí méně než ona černovláska. Jenže, život není vždy fér…… a co chtěl, to má…. Ať z toho druhá paní není smutná :-( co se dá dělat, ať to bere aspoň jako „rekreaci“ když už nic…

Koníčkář má dvě ženy, ale nejde mi k němu ani jedna. Nevypadá to, že by je chtěl opravdu poznat, tak snad se to změní. Možná o kapku více vhodnější se mi zdá o hlavu vyšší a starší zájemkyně. Docela bych si je dovedla spolu představit, ale opravdu mám dojem, že se mu nelíbí ani jedna a že je na blondýny.

Dlouhovlasý frajírek, co dodat. Favoritka mu utekla. Přitom byl tak trochu zadaný se slečnou, kterou nakonec nechal postoupit (jinak by to byl skandál, že). A teď o ni už zájem nemá… Podle mně byl sex, jinak by tak nešílela. Neví, co chce, a to by nebyl chlap pro mě. Seřvala bych ho hned a určitě bych za ním nelezla :-/

Poslední, ten věřící – k němu mi nejde ani jedna žena. Ta menší je očividně na facebooku zadaná – buď si to ještě nezměnila nebo nevím, ale na statku u hnoje, to si ji nedovedu představit. A ta druhá je dost panovačná a cholerická. Ale zase pracovitá… Prostě jak říkám nejde mi k němu ani jedna, ale neznamená to, že to nemůže s některou vyjít.

36
Jonatána
Reagovat

31 – jenže Petříkovi 30 není už 16 let, táhne mu na padesát. Tam to už není o stále myslí koulema, ale už zase myslí hlavně koulema :-).

37
Enaz
Reagovat

26 Misha
Tak viděla bych, že se Hájek otráví raději sám :) … nebo obě soupeřící? :) … jsem zvědavá, co bude, protože podle upoutávky ani Adriana ho nakonec neokouzlila. Co takhle hromadná sebevražda? :)
U Vlastíka to podle mne Terka nepodchytila v zárodku a zdá se mi tam být slibnou figurou … pravda, musela by „začít bojovat“.
Patrik … neviděla jsem první díly (jen kousíšky a tady četla), ale jestli chtěl navařit, tak to měl jasně říct a taky si asi vybrat jiné zájemkyně.
U Petra … nevím :).
A u Břeti … taky jí fandím :).

Reagovat

Jonatána (34): Ahaaaa :) No dnesni dil jsem poprve sledoval celej a vek mi nejak utek :D Kazdopadne teda sem mu tipoval spis 35 :D

39
turandot
Reagovat

Při pohledu na líbačku Vlasty a Lenky se mi tak nějak neudělalo volno. A když jí začal mačkat prso, říkala jsem si, jestli ten chlap netrpí nějakým kozím absťákem.

40
bery
Reagovat

Ten Petr je podle mne najhorsia osoba v celem farmarovi…
Takoveho muza bych nechtela ani omylem…

41
Anja
Reagovat

Take jsem se mela ucastnit teto souteze.Bohuzel me do toho prisla necekana cesta do zahranici.Bylo mi to lito,Petr se mi opravdu libil.Ted jsem mozna rada,ze to tak dopadlo,asi bych nemela naturu se doprosovat a predvadet se pred chlapem jen aby si mne vsiml.Bud by o mne mel zajem nebo ne.Je ale pravda,ze pak by to nebyla uz takova zabava.Petr je hezky chlap a myslim,ze se o nej jeste holky poperou,tak mu preju aby si dobre vybral a hlavne to vsechno ve zdravi prezil:-)

42
drak
Reagovat

Holka si měla nejdřív zjistit, jaké poslání má Obecní Kozel než mu nabídla pokrytí. Tu tabuli před vraty nemá nadarmo. Teď ještě tu druhou a svoji úlohu má v tomto pořadu splněnou, no možná ještě obskočí i Něrgešku. Dá-li pánbůh, na jaře vyvedou mláďátka.

43
kuku
Reagovat

To máte naprostou pravdu. Taky sem si toho už dávno všimla že to tak je. Například Petr Muk se svojí manželkou,to byli jak dvojčata!

44
Enaz
Reagovat

Jinak LN je fakt tragická a přemýšlím jestli by tomu pomohl jiný autor komentáře … obávám se, že ne. Prostě Farmáre těřko překonat i když pár situací by se využít dalo.

A zdravím Vás … včera jsem Vás přečetla a dnes mi nedalo na to kouknout :).

45
kuku
Reagovat

To bylo pro Terezu č 11.

46
miki
Reagovat

37 – : DDDDDDDDDDDDD

47
Enaz
Reagovat

Anja 39
Tak tomu nevěřím :)

48
Misha
Reagovat

45 – Taky teď přemýšlím, jestli je to naša Anja … nebo nějaká jmenovkyně …

Reagovat

Taky nad tím komentářem anji přemýšlím, dosud jsem si myslel, že je šťastně zadaná a netřeba hledat, natož skrze reality show :)

50
Lenka
Reagovat

39 anja
? to je vtip?
nebo jsi jiná „Anja“ než „naše anja“?
nechce se mi věřit tomu, že by naše anja šla do RS farmář…

51
Enaz
Reagovat

46
Buď si z nás dělá legraci nebo je to podvrh nicku :). Ale to by nám řekla Ajda.

52
Lenka
Reagovat

ANJA
:-)
to není naše anja… to je blbost…
to byl jen šok z jiné anji :-)
uff…

53
Enaz
Reagovat

a sakra … naše anja je s malým, ne? :)

Mám teď děsně pomalé připojení, ale jdu se kouknout.

Reagovat

Jj, potvrzeno, Anja není anja. Každá má u svých komentářů jinou IP adresu. Anja sem poslala svůj první komentář, čímž jí zde vítám.

55
Lenka
Reagovat

uff, díky SUNíčko :-)
naše vtipná a milá anja by tam nikdy nešla (i když se jí dlouhovlásek taky líbí) :-)

56
Enaz
Reagovat

jj … naše anja by jim zkritizovala zuby, vlasy … zhodnotila tloušťku a oblečení. Vysvětlila by jim jak se mají chovat k chlapovi … to není anja :).
Ten, kdo si vypůjčil její nick … ten na ni nemá :).
Kde jsi, anjo? ;-)

57
Mikesh
Reagovat

Pochybuji, že by Johana poznala muchomůrku a otrušík bych nepoznal ani já, ale kudlu do srdíčka, to by nepochybně zvládla.

58
anja
Reagovat

21 RadstaR, ad Johana mu dala – no hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere :)

nejzábavnější pro mne byla scénka Tereza a paličatá koza co chtěla na výlet mimo ohradu a můj drahý se řezal smíchy v momentě, když kozí dědek ošmátlaval kozu Lenčinu, to byl hmat, který by si zasloužlí být v rekapu, jestli se to Ajdě podaří sejmout, tisíceré díky :))

u Bušáka mě pobavil leda tak hudební podkres ze slunce seno, výstižné,…. jinak Bušák jako chlap mě vůbec nebere, nedivím se, že měl toliko krátké známosti z vesnických zábav

Patrikovo visící břicho – to byla zase pro mne lahůdka :), ty slané štrůdly by mu nevěsty měly péct denně

jinak to teda byla celkem nuda, přátelé

59
Enaz
Reagovat

Díky za připomenutí, Suníčko :). Taky tu vítám Anju … bude to zajímavější a budeme muset být víc ve střehu, pokud vytrvá.

60
sany
Reagovat

mě osobně se víc zamlouvá Johana ….. bohužel to vyhrala Adriana :(

61
anja
Reagovat

jéžíš no jasně že to nejsem já, já mám svého farmáře hafo roků doma, včil právě v posteli spinká :))

62
Enaz
Reagovat

59
Navařilas mu makovic? :)

Hoj, anjo :)

63
Mikesh
Reagovat

Kdyby Johana Petrovi dala, bylo by to to první, co by na něj vybalila a čím by Androšku odrovnala, protože to by nejspíš nezkousla ani ona (byť je to jinak statečná holka).

64
Misha
Reagovat

Ještě mi dnes Bušmen připomněl slavnou scénu ze Slavností sněženek … jak vezl holky na korbě, už chybělo jen: „To je dost, žes nás taky jednou vyvez.“ :o)

viz http://www.youtube.com/watch?v=mg3m_n9AoJA&feature=player_embedded

65
Enaz
Reagovat

58 sany
Nic není jisté … v upoutávce byl farmář nešťastný z obou :)

66
Enaz
Reagovat

62 Misha
Ono to taky někde v zaznělo … minimálně v upoutávce. Hezky ho prodávají :).

67
anja
Reagovat

60 Enaz, on usnul po čaji z guarany, divné :))

61 Mikesh, takže myslíš, že mu nedala? i to je možné :) imho mu měla dát jako nikdy žádná jiná, kdyžuž ho tak chtěla :)

62 Misha :DDD

68
Misha
Reagovat

64 – to mi uniklo, ale tady nás to napadlo okamžitě při prvním záběru :o) … nabízí se, aby tato RS končila postupným záběrem na všechny farmáře opírající se o branku a jejich hromadným povzdechem – „Tady by bylo tak krásně…!“

Reagovat

Pozdeji vecer sem hodim video s upoutavkou na dalsi dil + sestrih Hajka.

70
Anja
Reagovat

Ahoj,jsem jina Anja,tohle jmeno je moje prave druhe jmeno a neni to prezdivka.Dekuji za privitani.Opravdu jsem byla ve vyberu,ale jak jsem psala,odjela jsem do zahranici a odmitla kvuli poradu menit svoje plany.To ze jsem se prihlasila byla mozna zvedavost,mozna jsem si byla jista,ze me nevyberou.Moc jsem s tim nepocitala.Kdyz vybrali,byla jsem prekvapena a hlavne zaskocena podminkama,no a protoze zase +akovy silenec nejsem,tak jsem to radeji vzdala.To je cele.A jak jsem psala,jsem ted docela rada:-)

71
Jonatána
Reagovat

62 – přesně.
37 – dokonale vystiženo, taky jsem mrkala, že Vlastík by dojil i navečer :-)
36 – souhlas, Petr je opravdu pěkný chlap, má šťávu a smrnc a vypadá tak o deset let mladší. ale ona vizáž není všechno, že.

72
okkvp
Reagovat

68 – Anjo, bylo by dobré si do nicku přidat třeba číslo, „naši“ anju zatím poznáme, ale co když se časem také rozjedeš podobným stylem a bude zmatek

73
Mikesh
Reagovat

65 – tak třeba Péťa nebyl až tak hrrr, bál se nechat si zavřená zadní vrátka, co my víme.
Také nesmíme zapomínat, že taktikou mnohých žen je hrát si ňákou chvíli na nedostupnou …. a někdy se to holt protaktizuje.

74
Jitka
Reagovat

Prosím, neíte, kde bych se na posledni dil mohla jeste ted podivat?

75
okkvp
Reagovat

Vlastík projevil podmíněný kozí reflex -byl zaskočen tím jak se na něj Lenka vrhla

76
Radek aka SUNicko
Reagovat

Jitko (72), myslím, že nikde. Tento díl bude na streamu až během dne.

Reagovat

Jitka (72): Ted bohuzel nikde. Prima moc s zverejnovanym dilu do archivu nepospicha.

78
anja
Reagovat

73 okkvp :D byla to taková kozí metoda milostné předehry

79
Enaz
Reagovat

65 anja

To se snad ani nedá komentovat :)))

80
Enaz
Reagovat

65
jen jsem si myslela, že je to spíš kafe, ale člověk se pořád učí :). Kdyby to bylo kafe, tak je to jasný … bylo od žida a v konzumu měli už zavříno :).
Jsem zagůglila a vidím, že možností je mnoho :)

81
Enaz
Reagovat

Hm, tak jestli jsem se dobře dívala, tak se Lenka na Kozáka vrhla první. Na zbytek mám malou obrazovku nebo jsem se moc nekoukala … fakt to tam je? Pak se vám nedivím, že se máte vůči ní takový odpor. Já to vzala, že s ním prostě cloumá a že ví, jak s ním zacházet. To možná ví, ale je mi to dost fuj :/

82
okkvp
Reagovat

78 : žádná kozí milostná předehra – to byla zkouška výdojnosti

83
Lenka
Reagovat

82 okkvp
:-)
tak jsem to dneska nestihla odkoukat, při stávající nudě mi to bylo vcelku fuk – ale po tvých super komentech se začínám těšit… dneska tleskám tobě, jedna perla za druhou :-)

84
Anja L.
Reagovat

Takhle by to snad mohlo vyhovovat:-)Ale asi se moc rozjizdet nebudu,jen jsem vyjadrila svuj nazor a urcite nejsem tak vtipna jako vase anja:-)

85
Lenka
Reagovat

84 AnjaL.
vítej :-)
jestli se můžu zeptat – co tě odradilo nejvic? psala jsi o nějakých divných podmínkách (jestli jsem to dobře pochopila) – povíš ?

86
Anja L.
Reagovat

Kontaktovali me v nedeli a ve stredu uz chteli prijet natacet ke me domu a pak dale chteli natacet v dobe kdy jsem byla v Londyne.Bylo to vsechno moc narychlo,nepocitala jsem s tim ze se ozvou a byla to urcite moje chyba.Nakonec jsem se rozhodla,ze to vzdam.Trochu mne to mrzelo,Petr je opravdu hezky chlap,ale uz toho nelituji,asi bych na tohle pretahovani se o chlapa nemela zaludek.

88
Lenka
Reagovat

AnjaL
díky za odpověď, asi není čeho litovat :-)
tak ať tě potká nějaký fešák mimo RS, hodně štěstí:-)

89
anja
Reagovat

82 okkvp :)) anebo zkouška povolnosti :))

AnjaL. však je možnost kontaktovat Hájka nasoukromo, imho si v pořadu nevybere ani jednu, po takovém extempore to ani není možné

90
kacule
Reagovat

Já bych tu Johanu tak neodsuzovala. Sice mi není 2x sympatická, ale štěkna to taky není. Prostě se zamilovala a asi si vyvodila jiný závěry z jejich minulého setkání než Hájek, kterej je pro mne korunovanej vůl. Takhle starej a takhle blbej. Měl mít dost rozumu a vědět co s holkou dělá. Já tadytyhle „opravdový“ typy nesnáším. Ještě ten slovník – mám to v srdíčku atd… Adriana je jistě fajn, ale pro ni není problém být v „pohodě“, jak jinak by se měla chovat? Nic jiného jí nezbývá, než být nad věcí. Hlavně doufám, že se do něho nezblbne, protože on za to asi fakt nestojí.

91
Anja L.
Reagovat

88+89
Děkuji moc:-)Asi bych raději chtěla aby chlap bojoval o mne a ne aby to bylo obráceně.Je to tak přirozenější.Byl to vážně úlet:-)
90
Jinak mne není simpatická ani jedna,jsou si obě podobné,nevím,ale ani jedna mi nepřipadá upřímná a normální.Jedna už si myslela,že vyhrála a druhá si hraje na kliďase,ale jakmile něčeho trochu dosáhne,myslím,že bude ještě horší.Má to přeci být zábava,vzrůšo.Tak se necháme překvapit:-)

92
Anja L.
Reagovat

O je:-)))omluvte mojí češtinu,jsem napůl Sweden a svůj boj s českým jazykem jsem zatím ještě nevyhrála:-(

93
Misha
Reagovat

Myslím, že problém není jen v Hájkovi nebo jen v Johaně … prostě „něco“ proběhlo a jeden je spokojen a chce pokračovat a druhý holt ne – to se stává … i v lepších rodinách :o). Neustál to ani jeden z nich, ale ukažte mi někoho, kdo by podobnou situaci za asistence kamer zvládl, páč za normálních okolností by se ženská sbalila a odjela a rozdejchávali by to každý jinde. Takhle to muselo být docela psycho pro všechny zúčastněné.

94
Pavleek
Reagovat

Zdravim Vas z daleke Arizony. Tak, jak tady ctu, tak to muselo vcera byti docela zazivne… Jeste se Vas poptam, lze umistit video ze vcerejsiho dne nekam na server? Ulozto, czshare..? Jelikoz v USA si to nelze na stream.cz prehrat :( Diky a ja jdu spinkat (tady je jedna hodina rano). Hezky den do CR :)

95
Veronika
Reagovat

Petr Hájek je fakt korunovanej …, ty jeho šovinistický kecy a sám už má taky přetočenej tacháč. On se zachoval jak zbabělec a teď to ještě svádí na tu holčinu a chyby hledá jen u druhých. Za to to fakt nestojí.

96
Katka
Reagovat

No nevím, Petr je vodnář- ti bývají trochu komplikovaní. Na první dojem budí ne moc dobrý dojem – jeví se jako , povrchní, namyšlení , seběvědomí jedinci, ale opak je pravdou ( chrání tak nevědomky své nitro před světem) . Mě to u petra přijde jako zkořápka- určitě ne všichni chlapi by dokázali na kameru přiznat chybu , říct o sobě, že vybírali podle prvního dojmu a vzhledu a další věci co řekl o adrianě. já bych nad ním hůl nelámala – pokud by byl “ obecní kozel“ a “ namyšlený egoista “ tak by to nepsal na tabuli a nedával tak okatě najevo. Takoví jedinci umí dost dobře manipulovat s okolím a ze začátku se naopak jeví jako charakterní a svině se z nich vyklubají nakonec.
mě je petr sympatický , že si ze začátku hrál na “ borce“ je jedna věc , ale uvidíte, že na konci bude uplně normální hodnej chlap. Ta Johana nese rysy hysterie – to by si chudák užil, to by měl “ manévry “ každou chvíli.
Ps: někde jsem četla, že Petr s Adriankou jsou spolu a čekají mimčo !

Reagovat

Malé seznamovací odlehčení, Inzeráty z HBO Na stojáka http://www.youtube.com/watch?v=SSEwpowPa6g :)

98
gabisollis
Reagovat

Johana je pekna hysterka a zase takova vychytrala mrcha nebude.jen mrcha.:-)v jejich letech uz by mohla vedet,ze takovym chovanim chlapa akorat odradi.:-)na Terezu to byl taky celkem podraz.jak zapasila s kozou bylo fakt vtipny,ale v ta jeji mluva:kozicky,okynko,hribecek,polivcicka o boooze!:-D

99
gabisollis
Reagovat

PS-a bastit chlapovi par dni po seznameni kecy o svatbe a detech…:-D no coment:-))

Reagovat

gabisollis (99): Kdyby jen chlapovi a kdyby jen tyhle keci :D

101
okkvp
Reagovat

Dělat jakékoliv závěry po 14 dnech známosti (kromě „nic pro mně“) je imho celkově poněkud infantilní, u rozvedené třicítky minimálně k zamyšlení

102
gabisollis
Reagovat

radstar-asi mam dlouhy vedeni ,ale nevim co tim myslis?:-)

103
gabisollis
Reagovat

okkvp-naprosty souhlas!!a vcera si bodovala:-D

104
Jonatána
Reagovat

99, 101 – svatá pravda. On mi řekl miluji Tě. No, jen idiot by tomu mohl věřit. Chlapi to říkaj, protože si myslí, že my to chceme slyšet. a co si budeme povídat, určitě se najde spousta těch (viz Johana), které jsou schopny tomu uvěřit. Ono vůbec slovní spojení Miluji Tě nějak dneska ztrácdí svůj význam. Myslím, že málokdo si uvědomuje, když to říká kažé a každému, co to opravdu znamená. Já jsem to řekla v životě 2x. Ostatní chlapi to říkali mi, ale ode mě to neslyšeli, Pro mě je to natolik silné a podstatné, že si nedělám z huby trhací kalendář. ale tady to možná ještě párkrát uslyšíme. a u Kozího dědka i se zamečením :-))))).

Reagovat

Jonatáno a jak často používáš, mám tě rád?

106
Jonatána
Reagovat

Moc zvědavý, ne? To používám a v těchle věcech zásadně nelžu. ale než bych někomu řekla Miluji Tě (můžu mít nesmírně ráda, může mi s tím člověkem být dobře, ale prostě mi miluji Tě nejde přes pusu) když to necítím, tak to z pusy nevypustím. Pro vyjádření citu je přece spousta možností. Jo, ale třeba klidně řeknu, že miluju Světáky a geeky z The Big Bang Theory. patrně jsem emocionálně plochá :-))))))))))). a být zamilovaný a milovat je přece ohromný kvalitatviní rozdíl. Takže po 14 dnech můžu říct Jsem do Tebe blázen, jsem zamilovaná až po uši, lítám, je to fantazie…ale těžko můžu říct Miluji Tě. Myslím.

107
Jonatána
Reagovat

Neřekla jsem v životě 2x Miluji Tě, řekla jsem to dvěma mužům a těm jsem to jistě říkala častěji :-).

108
gabisollis
Reagovat

……setkali jsme se 14 dni pred soutezi,vodili se za ruce,byli oficialni par,padlo tam ASI i miluju te!!!lezel mi v kline a povidal o svatbe a detech………..:-DDD(tak to asi Johanko bude pravda a zazvonil konec a pohadky je konec!!):-DDDD se picnu bejt ji 17 tak budiz alev toto?:-D

109
Prochor
Reagovat

57 – Jak jsem si všiml, tak zvažovala ukamenování :-)

Reagovat

gabisollis (102): Jen tim naznacuju, ze ona mu nejspis taky neco rikala a evidentne na to chvilku slysel taky. A i normalne proste obcas nechapu jak se nekteri lidi nechaj utahnout na naprosty kraviny behem par dnu znamosti :)

111
gabisollis
Reagovat

Ty dve u Cengela jsou dobry pohodarky!:-)jak se tam po slanym strudlu a bez obeda v pohode slunily!:-D tam nejspis bude problem v komunikaci nejspis jim nerekl,ze od nich ocekava trichodove menu.:-)

112
gabisollis
Reagovat

radstar tak jsem to pochopila dobre.no taky to prave nechapu.v 16,17…mozna ale v jejich veku?:-)

Reagovat

Jonatána (106): Mam to nejak podobne.

114
Ajda
Reagovat

Hájek Johanu využil, použil a odložil. Holka ve svém věku a několika zásnubách by se z toho hroutit nemusela.

116
Lenka
Reagovat

tak vám nevím… :-)
ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že když tam Johana jela ještě před natáčením… možná chtěla mít v něčem náskok?
v minulém díle se taky podle toho chovala, měla jsem pocit, že tu určitou nadřazenost (jakoby z té jejich utajené minulosti, sice dvoutýdenní, ale přesto minulosti) dává trošku Adrianě najevo…
no, po zjištění, že to nevyšlo, je její reakce vcelku přirozená (souhlasím se vším, co jste tady napsali, že v jejím věku by na pár kontaktech budoucnost budovat neměla :-)

117
Lenka
Reagovat

ale zatím to nějak pomalinku začíná zapadat do toho, co u minulého dílu psala Bublinka (a Elzík? teď nevím přesně) = rychlý start, bouřlivý nástup,
hned potom rychle chci mít zásnub,
a než se rozeznějí zvony svatební,
chlap zmizí rychle než se rozední…
:-)

Reagovat

Lenka (116): Presne takhle to vidim taky. Akorat stale je tu otazka jestli to vsechno udelala/dela z vypocitavosti nebo je proste tak blba :)

119
gabisollis
Reagovat

Leni-ona to asi byla pro ni ledova sprcha protoze si byla nejspis jista.presne jak pises bylo to tam videt ze to tam zna atd.no holt ji to holce nevyslo.:-) ajdo-super.presne tak.jenze ona to zrejme je takova romanticka hystericka!no a tak se hrouti!:-D

120
okkvp
Reagovat

Využít a použít lze jen něco, co se dá. Tady to navíc samo naběhlo evidentně natřeseno už pouhou nezávaznou reklamou. Podobně jako Hájek by na to reagovala nadpoloviční většina mužských (soukromý odhad).

121
gabisollis
Reagovat

Radstar po vcerejsim dile si myslim,ze je blba!!jak jsem psala vyse neni vychytrla mrcha ale jen mrcha pac to by se chovala jinak.

122
Ajda
Reagovat

120 okkvp,
přesně, vzal si co se mu nabízelo, hloupý kdo dává – hloupější, kdo nebere. Není jim šestnáct :-))

123
gabisollis
Reagovat

okkvp-a to se ji mohlo stat i neco daleko horsiho.:-D napriklad by si ji nevybral do ty dvojky!!no mozna mela stesti ze utekla ta s tim kaminkem jinak to mohlo byt uplne jinak.:-D

Reagovat

gabisollis (121): No uvidime. Ja z ni mam pocit, ze spis je to mrcha, co se trosku prepocitala :)
okkvp (120): Tvuj odhad vic nez sdilim. Kazdopadne osobne bych teda po ni hned neskocil. Hold ale nejsem chlap, ze :)

125
Lenka
Reagovat

gábi, okkvp, RadstaR
souhlas :-)
aneb nemají se dělat závěry po prvním kontaktu aneb jedno vyspání výhru v RS nezachrání …

126
okkvp
Reagovat

124 – mrcha ve smyslu – musí být po mém

127
Lenka
Reagovat

ale stejně si myslím, že prostě tím kontaktem před začátkem RS nějak taktizovala, aby měla jakýsi náskok a v tv byla možná trošku za hvězdu… nějak ve stylu „nejít do neznáma“, „pojistit si to“ – a přepočítala se, holt to se stává…

128
gabisollis
Reagovat

uz se tesim az nas prijde servat pi.Zelena.:-)

129
gabisollis
Reagovat

Leni-no tak to je jasny.ta Lenka od koziho dedka me teda taky vypadla z oka.:-(

130
okkvp
Reagovat

127 – jako správná členka klubu mám chuť k tomuhle dodat, zda holčina není náhodou tak prefíkaná, že pomyslela na veřejný příslib

Reagovat

okkvp (126): Jop

132
Lenka
Reagovat

Lenku od Vlastíka jsem taky nějak nestihla pochopit :-)
ale tím se omlouvám spoludiskutujícím, zkoukla jsem to jen jednou… a asi mi to na rozbor situace nestačilo… :-)

133
Jonatána
Reagovat

120, 122 – přesně. Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere. a mezi námi: chlapi toho nakecaj :-)))) Kdyby Johana byla náctka, no budiž. ale ona je rozvedená třicítka a slušná hysterka.
okkvp – perlíš, veřejný příslib :-)

134
okkvp
Reagovat

132 Lenka od Vlastíka je pro mně taky otazník – ale už nejednou jsem se v životě přesvedčila, že osoby, které vypadají na první pohled „ploché“ (bezemoční) dokáží později překvapit. Ten náhlý polib vypadal velmi promyšleně

135
okkvp
Reagovat

133 – o veřejném příslibu se málo ví – prý je u nás i po stránce manželství stále soudně použitelný

136
Ajda
Reagovat

Kdo by měl málo Laděny, tak nahradila ve VIP zprávách Martinu Gavriely. Ještě že se na ně nedívám už díky Gottové.

137
Jonatána
Reagovat

Rodinné právo znám dost dobře a o veřejném příslibu slyším poprvé. Zaručeně nikde v paragrafech týkajících se uzavření manželství nic takového není. ale může vyřvávat: slíbil mi snatěk před několika sty tisíci diváků, parchant nezodpovědnej :-D. to je, myslím, tak všechno. ale zajímalo by mě to, zeptám se soudkyně opatrovnického soudu, ta to bude vědět. pak to sem napíšu.

138
gabisollis
Reagovat

ajdo-tak ted si me zkazila den!!:-(

Reagovat

Ajda (136): Martinu Gavriely ? To je ta, co nafotila/natocila nejake prasarny a proto musela byt odejita ? Pokud ano, tak to je taky vec co nechapu :) Co je na tom tak zavadnyho, ze kvuli tomu nemuze byt ukazovana v tv ?

140
okkvp
Reagovat

137 – za pravdivost neručím, ale před nějakým časem jsem to vyslechla někde v tv v souvislosti se sňatkovými podvodníky a vymáháním náhrady za výdaje a psychickou ujmu

141
Lenka
Reagovat

veřejný příslib… tak to by bylo „krásný“ :-)
Honzík z hstm by musel za Jarkou na radnici, Bára by taky neunikla sňatku… /ježiši, jak ten se jmenoval?/… Petřík z htsm by byl nakonec nebyl bigamistou, ale x-mistou /nabízel se v závěru snad třem, čtyřem?/…
a pak by stačilo vdavekchtivým dámám jen šikovně obalamutit chlapa v RS před kamerama – a sbohem, svobodo :-)
krásná představa pro některé dámy, ale jinak totální blbost

142
gabisollis
Reagovat

okkvp-ano vypadal tak nejak promyslene proto me ta osoba vypadla z oka.je takova nemastna neslana ale urcite jeste prekvapi.no zase si tu koukam souznime se stejnyma nazorama to sem zvedava kdo to tu provetra!:-)

143
okkvp
Reagovat

Lenka – že by za příslib dohnal chudáka k oltáři soudce jsem nemyslela :-D

144
Ajda
Reagovat

139 – jj, to je ona.

145
gabisollis
Reagovat

radstar nejspis by si mela hodit pytel na hlavu a asi vubec nevychazet na ulici.(dle nekterych lidi)hruza!!no Latena to pro me zazdila sbohem VIP zpravy!!:-)

146
Lenka
Reagovat

143 okkvp
však já vím… :-)
jen mě pobavila ta představa… to by bylo uchazeček v různých RS :-)

147
koc
Reagovat

abych nebyl mimo hlavni proud, tak sem si pustil vcerejsi dil a zaujalo me nekolik veci
– řecko římský zápas s kozou – na závěr sem jeste ocekaval dovjiteho Nelsona
– letmy okamzik kdy Kozi dedek zjistoval zda ma napadnice struk ci prso (uz je z te samoty uplne zblblej a nechtel se dopustit zoofilie)
– a Husakovo hlaska ze vzepre se na predni .. to je nejaka specialni Husakovo lidska verze

148
gabisollis
Reagovat

koc-jo tak hlaska ze se vzepre na predni byla fakt dobra!:-Djinak si myslim ze u nej to nevyjde.ta Gabina je tam spis na nejaky prazdninovy zpestreni nejak si nemyslim,ze by o Busaka stala.no nemohlo to dopadnout jinak Gabina mu pochlebovala,ale Jana mela pravdu.taky nesnasim bordel a jeste takovej neusporadanej.tady neco tam neco no hruza.

149
terra magica
Reagovat

Nejvíc na mne tentokrát zabral příběh Kozího dědka.
Terezy, jak mi nebyla sympatická, mi teď bylo líto.
Já z ní cítila takovej bezelstnej upřímnej zájem to a ho poznat..
Blé, ještě jim tam myla kadibudku..

Co to má ten dědek za Bedérní pás?? Tím tedy zaujal mne.. Tu jeho nápadnici – paže .. nádherné sexy paže říkale, nebo?
Brrr… si vyčistil zuby, když se na něj tak přisála??
Jsem fakt moc zvědavá, proč ta ženská o něj stojí..

150
Lenka
Reagovat

149 terra magica
souhlas, zrovna na Terku koukám… zvládá to, ale líto je mi jí taky…

151
marcela
Reagovat

Nevíte někdo,jak to všechno nakonec dopadlo? Vždyť už všechny díly musejí být snad dááávno natočené. Nebo se pletu?

152
Lenka D
Reagovat

Za mě – u Břeti pohoda, i kdyby nebyl ani z jedné odvázaný, chová se k oběma na úrovni a ani jednu neponižuje.
Bušťák – to samé, taky dokáže zachovat hranice slušnosti, obě se s ním cítí rovnoprávné.
Hájek – no comment, osočuje Johanu, že „není pohodářka“, ale kdo by v její situaci byl? Prostě jí dal naději, on si zřejmě myslela, že na reality show už bude rovnou deklarovat jejich vztah a on se místo toho choval jako trubka, obě je udržoval v nejistotě. Pokud nemám zájem o vztah /jestli tedy mezi nimi neproběhl jen sex, který si Johana blbě vysvětlila/, tak nechodím za ručičku, nekecám sladké řečičky. Johany chování sám zapříčinil a ted se chová stylem: „já nic, já muzikant…a ty semetrika“.
Johana je možná trošku sebestředná, patetický, ale na druhé straně – co na srdci to na jazyku. Osobně mám radši tyhle přímé typy, Adriana je podle mě liška podšitá, co ovládá strategii. V podstatě dostala Hájka na to, že zatímco Johana nervačila a čekala, kdy se k ní veřejně přizná, Adriana hrála roli pohodové ženušky a připravovala mu papu, hnětla chleba a usmívala se. Címž ho zřejmě jakoby přesvědčila, že ona je pohodářka a správná žena farmáře – dělá mu klidné zázemí a vaří atd…Aby se nespletl, já osobně tyhle lištičky s postranními pohledy moc nemusím.
Ve stejném duchu mě šokovala Lenka od toho s kozami. V podstatě to bylo tak, že po něm tvrdě vyjela a ještě předtím si vymyslela taktiku, jak ho dostat. Zatímco lehce naivní Tereza pojala natáčení jako výlet do lůna přírody a rozněžnovala se nad kozičkami, brokolicí, přírodou, naivněj jí vyklidila pole. Lenka se na něj přilípla a už nepustila, přestože ač se snaží s ním i orat na poli – mmch, přijde mi to trošku trapné, protože on sedí za volantem a ona se dře jako otrok oráním – tak si nemyslím, že paní učitelka tenhle styl života vydrží dlouhodobě. Nějak jsem nepochopila, proč o něj tak urputně bojuje, přijde mi, jestli nechce za každou cenu chlapa, protože její chování je hnusnější než Johany – vysloveně nehezké posměšné ksichty, které na Terezu vrhá, jako kdyby říkala: „ty huso…“ Což je fakt, že Tereza je naivní, ale lidsky to bude možná kvalitnější člověk, než Lenka. Ta mě fakt šokovala, její chování na to že je tuším učitelka, vysloveně nemá úroven.
Chudák Tereza se tam v podstatě deklasovala do role uklízečky jen tím, že nejela s ním do města, nezačala si ho zpracovávat, myslela, že u něj zaboduje, když mu uvaří papu.

153
gabisollis
Reagovat

151-tak zadna prognoza se tu jeste nevyskytla ale ja si myslim,ze Busak se muze stavet na predni a treba i na zadni a stejne zustane sam.Cengel nejspis taky pac chce kucharku a holky zatim nic moc nepredvedly.:-)no a ted otazka u koziho dedka co ta Lenka vlastne po nem chce?ale neverim ze by tam zustala v ty pernikovy chaloupce na furt.

154
Lenka
Reagovat

152 Lenka
můžu mít prosbu – nemůžeš si k nicku něco přidat? Lenka jsem taky :-)

155
Jonatána
Reagovat

151 – už je to natočené, jasně. Někdo psal, že si Hájek vybral Adrianu a čekají miminko, ale kdo ví. Mohl by sem někdo z účastníků přijít, jako v HSTM. to sem chodily maminky. ale oni stejně nesmí nic říct, určitě to mají ve smlouvě.

156
Lenka
Reagovat

gábi :-) nejsem lenka 152 (ale jsem ta stará Lenka z kurníku) :-)

157
Lady XL
Reagovat

149 – souhlas. Jejich příběh je teď ten, který nejvíc táhne.Taky jsem v minulém díle Terezu nemusela… a spíš fandila Lence.Ale teď jsem rychle otočila.Tady se Terka jevila jako naprosto fajn baba, která v pohodě zvládla všechny úkoly.To přisátí se mi přišlo silně účelové a hlavně mi přišlo, že se něco muselo stát už na tom výletě v městě, když se na sebe takhle „vrhli“. Tož jsem pak Lence přála to, jak vlála za traktůrkem :-). Ale jednání kozího dědka vůči Tereze je nefér, Lenku „chápu“, ta je spokojená, že vítězí – otázka je, bude-li se i nadále radovat a bude-li z čeho…
Ale že jsem měla chuť na ty houby, co tam Terka našla, mňam!!

158
LenkaD
Reagovat

už jsem si upravila jméno

jo – sklář – tak v tom nemám jasno, protože se moc neprojevuje, od něj mi byla docela sympatická ta Lenka, ale prostě nevím, třeba to víc ukážou další díly

Bušták – až na to, že je to tak trochu erotické trdlo, myslím, že je to hodný kluk, jenže se mu nepřihlásily takové, které by se do farmy hodily. Ono přece jen žít poklízením kravám a prasatům, na to je třeba uplně jiný typ ženské, než ty holčičky, jako s člověkem by s ním asi vyšly, ale tohle myslím, že dlouhodobě neustojí, protože u něj je to o tom, že se žije tím, že večer je třeba nakrmit, podojit, tudíž žádné velké cárání po kulturách atd. Ale primitiv to rozhodně není, je i sečtělý, holt má smůlu.

A Hájka a kozího dědka – těm bych se vyhnula. Dědek je podle mě morous a Hájek soběstredný a nevyrovnaný.

159
Jonatána
Reagovat

152 – naprosto souhlasím s hodnocením Lenky i Terezy. Lenka se mi strašně zprotivila a Terezu shazuje. Jojo. Nemůžete mi někdo vysvětlit, co je na Kozím dědkovi zajímavého? Já když jsem jeho a to jeho „přírodní bydleníčko“ viděla v prním, představovacím díle, tak jsem si byla jistá, že mu nikdo nenapíše. a ejhle, on je mezi pěti, co dostali nejvíc dopisů. to jsou věci na tom světě.

160
Lenka
Reagovat

158 LenkaD – díky :-)

161
LenkaD
Reagovat

Lady Xl – souhlas – Lenka od dědka vypadala ze začátku jako pohodářka, ale ted ty úšklebky, přijde mi jako malá holka ze školky, i kdyby k dědkovi pojala tak prudkou náklonnost, tak se může chovat trochu na úrovni, notabene, když tam vegetují na pár čtverečních metrech ve třech. Však by jí do budoucna nic neuteklo.
No ale zpacifikovala ho dobře – hrála chápavou a navíc – když žil deset let v celibátu, nebyl problém se na něj vrhnout a on zblbne.
Ale jako o co jí proboha jde? To se do něj tak zamilovala?

162
Lenka
Reagovat

159 jonatána
zrovna nad tím přemýšlím – ale tipla bych, že se tady projevila naše obyčejná ženská vlastnost = teď zrovna mám větší sympatie toho chlapa a nad tou druhou navrch.. :-)
aneb ne boj o toho chlapa ale s tou druhou…
to tam předvedla Lenka u Vlastíka a nakonec i Adriana u dlouhovláska (obě klidem a převahou, protože holt v tu chvíli byly ty „prvnější“)
že by Lenka o Vlastíka nějak stála, to se mi nezdá

163
koc
Reagovat

159 – deset let stare semeno na ktere se uz holky uplne tresou ;-) .. jinak si to neumim vysvetlit .. treba v cine maj radi ty stare smradlave vejce i 100 let stare .. tak nejak to maj mozna i devcata u nej v kozi chate

164
LenkaD
Reagovat

Jonatáno, asi chtějí žít v lůně přírody. Ono by je to s prvním sněhem většinu přešlo, až by chodily do kadibudky a omrzávala jim tam zadnice. Prohazovaly si sněhem cestu do chléva ke kozám.

V létě to vypadá jako romantika – ale ta izolace! Lence je přáno, já myslím, že jí to tam časem těžce poleze na mozek, není ten typ a navíc, neuvidí lidskou tvář hodně dlouho a dědek rozhodně není komunikativní typ, mě by s takovým člověkem o samotě žít asi začalo hrabat – v komunikaci bude ta ženská odkázaná jen na něj, tudíž by musela být stejná jako on.

165
Lenka
Reagovat

164 LenkaD
a zajímavější by to ještě k tomu všemu bylo, kdyby zmizela nebo až zmizí konkurentka… :-)
Lenka se předvádí před Terkou, nic jiného tam nevidím
vypadla mi z oka :-)

166
Lenka
Reagovat

LenkaD
a jak píše ještě teď Vlastík na FS, zůstal podle mého sám

167
gabisollis
Reagovat

164-ja myslim,ze kozi dedek ani nechce ukecanou zenskou.a tereza je na nej azzz moc ukecana!:-)tam budou zit mlcky v poklidu v souzneni z prirodou:-Djezis jit v minus dvaceti do kadibudky brrrrrrra ne jen v minus dvaceti.proste na to musi bejt povaha a to neni ani jedna z nich.myslim ze ma Leni pravdu ze je to soupereni ze souperkou a kozi dedek je stranou

168
gabisollis
Reagovat

Leni ja se nedivim a myslim ze se nemuze divit nikdo.tak leda bezdomovkyne by byla mozna rada

169
didi
Reagovat

ahojky fšem! :) Tak nevím, ale nejhorší obraz byl Petr v župánku…hihi A Lenka, vrhající se na Vlastíka – mno, mi přišlo, že to nebyla první pusa, nebyly náááhodou nějaké techtle už někde cestou zastávkou v remízku? A dál – to, jak ji vláčel i s tím pluhem (či co) za autem – fuckt romantika…. Vsadím se, že minimálně jedna koza umí řídit, páč jak by to pak dělal sám? Tereza je taková neotesaná, je dvě by chtělo namíchat…

170
LenkaD
Reagovat

jo, asi máte pravdu, je to soupeření, „dokážu si, že toho chlapa dostanu“

jak Lenka, tak Adriana si podle mě rychle ujasnily, jaké chování by na toho chlapa mohlo zabrat a podle toho se chovaly

jako může mi někdo vysvětlit, proč by si jinak Adriana zalezla do kuchyně a pořád se hňápala v těstě a vařila??? spíš čekala, až si to u Hájka Johana definitivně polepí

a Lenka od dědka, ta viděla, že musí předvádět, jak s ním souzní, plus ten erotický atak na vyhladovělého

člověk fakt lidi neodhadne vůbec, mě se zrovna ta Lenka ze začátku docela líbila

171
LenkaD
Reagovat

Jinak – co si myslíte o Adrianě? Navenek budí dojem pohodářky, ale mě přijde, že se za tím skrývají úplně jiné vlastnosti.

172
Ajda
Reagovat

167 gabisollis,
v zimě problém s kadibudkou vyřeší výrobky Tena a spol.!

173
Lenka
Reagovat

Někde nahoře se někdo ptal, jestli nevíme,jak to dopadne?

no, tak já tipuju, že jako vždycky… nijak :-)

Bušáček – sám (ale tenhle kluk je mi sympatickej
Břeťa – sám, s koňmi (toho tipuju, že ani jedna není jeho typ :-)
Vlastík – sám, až odejde Terka, Lenka ji bude následovat
Patrik – sám
Petr – sám
A ani zásnub nebude (tady byla určitá naděje od Johany, ale už je to pryč)

174
gabisollis
Reagovat

lenkad-me neni vubec sympaticka uz od zacatku a jeste neni ani hezka.ale jestli ted taktizuje tak se ji nedivim pac Johana taky nemela co lezt za Hajkem pred natacenim.

175
gabisollis
Reagovat

ajda-tak ti nevim co je horsi.:-D

176
gabisollis
Reagovat

Leni 173-naprosty souhlas!:-)az na sympatie k Busakovi.:-D

177
Lenka
Reagovat

LenkaD 170
(lišíme se jen v tom D, jinak s tebou souhlasím :-)
Adriana – co bylo snazší než si počkat, až se Johana ztrapní sama? a jestli začala hystericky poštěkávat (co víme, co bylo mimo kamery), bylo jen otázkou času, kdy to chlapa bavit přestane – tak proč mezitím nepředvést hospodyňku (koneckonců, co tam mohla jiného dělat v té dusné atmosféře)
Lenka – bojuju o něco, o co sice nestojím, ale té druhé ukážu! Je to proti Terce líbivější baba a využila to (ale tím pošklebováním se dost deklasuje, to je blbý)

178
Lenka
Reagovat

176 gábi
víš, mě dost vadilo, jak ho prezentovali v upoutávkách (chudáček nepolíbenej, atd. – viz Mariánek z farmára) a ukázal se vcelku vtipnej kluk…
na nic si nehraje, možná to se mi na něm líbí

179
LenkaD
Reagovat

Gabisollis, ona je taková lištička podšitá. Ovšem já na jejím místě bych si udělala o Hákovi svůj obrázek a už bych o něj nebojovala. Nechtěla bych chlapa, co se mucká se soupeřkou, ale posléze dojde k závěru, že by si mohl ještě vybrat lépe.
Připomíná mi to toho blondatého myslím taky Petra? z Hledá se táta – ten taky tak dlouho taktizoval a vybíral, až přebral a žádná z něj by na něj nesáhla ani pětimetrovou tyčí.
Podle mě je takové chování u chlapa signál, že je nespolehlivý. Přece když neměl o Johanu extra zájem, mohl jí poslat před tím natáčením domů. Jenže on si budto užil a myslel, že ona to pojme stejně, nebo je to afektovaný velikášský typ – „bombastické citečky, velká slovíčka“, za kterými ve skutečnosti není vůbec nic

no každopádně to nebude spolehlivý chlap pro život, už ten postoj mrtvého brouka, který k tomu pak zaujmul

180
gabisollis
Reagovat

leni-a tak me nijak nevadi dokonce se u tech hlasek i zasmeju ale proste jako chlap me nechava naprosto imunni.:-)

181
Lenka
Reagovat

gábi – kterej? dlouhovlásek nebo bušáček?
jestli bušáček, tak to jsem myslela jen jako sympatie (můj typ to není taky) :-)

182
LenkaD
Reagovat

Lenko – máš pravdu

proto mě jsou ale milejší jako člověku takové typy jako Terka /ač není moje krevní skupina/ nebo Johana, protože člověk u nich aspon ví, na čem je.
Kdyby Johana udržela ten romantický patos na uzdě, nemusela by prohrát., protože ze začátku působila zajímavě, bezprostředně, nervačila až po tom jejich tajném intermezzu.

183
gabisollis
Reagovat

LenkaD-souhlas a ja Hajka v zadnym pripade nehodlam obhajovat,ale zase ma Adriana sanci ze sebe neudelat husicku kdyz ji z ni udelali oni dva.treba o nej nestoji jen jakoby naoko aby pomstila(lepsi slovo me nenapada)to ze ho Johana vyhledala pred natacenim.vzdyt to byla sprostota pokud by furt na ni zabiral(Johanu)tak z ni fakt udelali debilku ktera je tam do poctu.jeste jednou opakuji neni mi sympaticka(adriana)ale nedivim se ji jestli taktizuje.

184
gabisollis
Reagovat

Leni-samozrejme Busak.tak Hajek je hezkej chlap no ale to je asi tak vsechno.:-)

185
Lenka
Reagovat

LeniD a gábi
nějak jsme v tom hodnocení zapomněly na tvrzení Johany, že to byla láska…
že se zamilovala …
:-)

(ale zase když vezmu ten komentář Hájka, jak to u toho stolu vysvětloval, tak se mi to jeví spíš jako … jak to napsat?… zkrátka- farmář měl ženu… aspoň na víkend :-)

186
gabisollis
Reagovat

no jo no to se stava ze plany nekdy nevyjdou!:-)

188
Lenka
Reagovat

186 gábi
ještě je dobrej Břeťa – tam si teda vůbec nemyslím, že by ho jedna nebo druhá nějak zaujala, nejsou to vůbec jeho typy… takže tam se neděje (a dít nebude) vůbec nic a on má super reklamu na farmu

189
Katka
Reagovat

Tak mě je naopak od vás Lenka sympatická . Příjde mi, že naopak od Terezy má zájem o Vlastíka – Terka doposud jen básní o kozách a přírodě ( vše se točí kolem koz o chlapovi ještě ani necekla) . Nevím jestli jste si všimli , ale v předchozích dílech Terezka pěkně Lenku komandovala a stavěla do latě…lenka asi pochopila , že po dobrém to nepůjde a pokud chce projevit svou vůli tak se musí prosazovat stejně agresivně jako tereza.Tereza na mě působí dojmem dobré komediantky – naivky a hraje roli známé „selebrity a ŽENY Z LIDU LÍDY “ , která taky dělala dobrou estrádu a člověk se u tv pobavil .
Adrianka podle mě je opravdu taakový kliďas – že tam vyvařovala …no a co – chtěla prodat to co má a co může nabídnout . Mohla buď udělat to co Johana a vytasit zbraně “ má dáti dal“ , nebo se povalovat a tak předvedla co umí a jestli ten chlap bude mít zájem tak to už je na něm.
Další tři chlapíci jakou klasici a pohodáři – myslím, že jsou správní, ale tam by spíše bylo vhodné najít si sousedku s „gruntem“

190
Lenka
Reagovat

189 Katka
ale jo, na Lenku můžou být názory různý, to je v poho – ale tipneme si, jak dlouho jí ten zájem vydrží?
kdyby to bylo tak, jak píšeš, třeba by tam byli spolu dodnes :-)

191
gabisollis
Reagovat

Katka-souhlas s tou Terezou.ja na to uz uplne zapomnela.fakt je ze ji komandovala,ale nic to nemeni na mem nazoru na Lenku.:-)

192
Ajda
Reagovat

Mám problém s Vlastou – dal si kafe a co negativní vibrace z kávovaru? Nebo už u něj vibrovalo něco jiného?

193
gabisollis
Reagovat

teda zacina tu byt nejak preLenkovano:-)

194
Ajda
Reagovat

190 – než bude potřebovat ostříhat a na kosmetiku?

195
Lenka
Reagovat

191 gábi
:-)
abys mě nakonec omylem nestrčila do kozího chlívku :-)
byla jsem z kurníku, jsem v kurníku a budu v kurníku :-)

196
gabisollis
Reagovat

ajdo ty byli v ty dolni chaloupce tam asi civilizace muze!:-)

197
gabisollis
Reagovat

Leni nebuj kurnik je nas:-)

198
Lenka
Reagovat

194 Ajda
kosmetika = horský vzduch a sluníčko,
stříhání? Vlastík to zvládne (jestli má ovce, má i nůžky)

199
Katka
Reagovat

Asi teď budu vypadat “ divně“ , ale já se od první chvíle kdy jsem kozího dědka viděla nemůžu zbavit dojmu, že on s těma kozama tamto…..
( Soused kamarádky takhle chodil každý večer „poklízet “ ovce a vždy když tam byl tak ony strašně řvaly , jednou tam někdo od nich z rodiny v ten okamžik opřišel a hádejte co se tam dělo … a to byl ten soused ženatý )

200
gabisollis
Reagovat

jooo a k Bretovi-to by nam musela rict Misha jakej je jeho typ!:-)ale nepasuje mi taky k nemu zadna.

201
LenkaD
Reagovat

no hlavně – podle mě se k Vlastíkovi nehodí ani jedna z nich, on by potřeboval taky nějakýho ženskýho mlčocha, jako je sám

Tereza je moc živelná, Lenka mě přijde spíš takový nobl typ

202
Lenka
Reagovat

197 díky, gábi :-)
jen si tak říkám, jestli nejsme nějak příliš kritické :-)
Johana s láskou, Lenka s láskou ..
a my, milé dámy, taková kritika? :-)

jenže Hájek před tou láskou už zdrhá
a Vlastík?
x let sám, jen ty kozy kolem, teď v malé chaloupce (kůlničce) dvě báby, jedna přítulná, druhá překáží … k tomu tolik práce s těma kozama :-)

šmankote, to je zmatek :-)

Reagovat

Lenka (202): Ted si me kralovsky pobavila :D

204
Lenka
Reagovat

203 RR
:-)
a co ty na to jako zkušenej chlap?
(lásku přeskoč, jsme v reality)
:-)

205
Jonatána
Reagovat

202 :-D :-D :-D

206
gabisollis
Reagovat

Leni-no jasne a je ti jasny jak to zas dopadne?(i kdyz nas nazor sdili 99%diskutujicich zatim):-)no me je to jedno je to muj nazor.a hlavne sem si stacila vsimnout ze na diskuzich je in kritika.:-)

Reagovat

Lenka (204): Radsi nic :) Ja sem trosku jinej :D Momentalne k tomu nemam co dodat :)

208
Jonatána
Reagovat

207 RR Jak jinej?

209
Jonatána
Reagovat

RR – a jestli jsem moc zvědavá, jako bych nic nenapsala a omlouvám se :-)

Reagovat

Jonatána (208): Jinej v tom, ze moje nazory se neztotoznuji s nazory vetsiny chlapu. A jelikoz vy reknete vetsinu za me, tak nema cenu cokoliv dodavat :D Jinak, ze si zvedava nevadi ;)

211
Misha
Reagovat

200 – sportovní nebo přírodní typ, štíhlá, s mladistvým vzhledem, trpělivá, sebevědomá, samostatná, mateřská :o) … a musí milovat zvěř všeho druhu, včetně Marťanů … ehm chlapů :o)

212
gabisollis
Reagovat

misha-takze ani jedna z tech dvou.:-)

213
Misha
Reagovat

200 – z toho, co jsem viděla – vzhledově asi spíš Lenka, povahově spíš Oldřiška … ale myslím, že jako kamarádky budou fajn obě :o)

214
gabisollis
Reagovat

takze je Lenka u koziho dedka,Lenka u Cengela,Lenka u Breti a dve mame v diskuzi…..no to uz zacina byt na palici!jak jsem psala preLenkovano!!ale lepsi nez preLadenovano!:-)

215
Misha
Reagovat

212 – No to nevím, my se za posledních 10 let viděli asi třikrát … třeba změnil priority :o)

216
Ren.
Reagovat

Vlastně ani nevím, kvůli komu toho Panáčka čtu. Jestli kvůli vtipnému shrnutí celého dílu od Ajdy, nebo kvůli té diskusi, protože pravda je, že tady to má smysl a vtip, ne jak někde na idnesu :-)
Nebudu jmenovat kdo mě všechno pobavil, ale vaše komentáře jsou trefné a já bych se jen opakovala.

217
mila
Reagovat

Napadlo mne, ze Lenka u koziho dedka nejak pochopila, ze kdyz uz zije leta sam, ze nejake ty penize mit bude a proto nastoupila a pokusila se ho sbalit. Protoze jinak nevim, co jineho ji na nem zaujalo. Vypracovane paze? No, kdyz denne doji kozy.. Tereza byla fajn, jak mi byla v prvnich dilech protivna, tak ted se mi moc libila. Neni zakerna, jen je trochu jednodussi. No a co.. Johana je hysterka, prece nemuze vydirat tim, ze se zamilovala. Nevim, co vse ji Hajek namluvil, co vse si vymyslela, ale naprosto ji schazi sebekritika, chova se trapne a Adriane to usnadnuje. Nechce se mi verit, ze je tak moc pitoma. U Breti se mi libi ta vetsi pani, je uzasna a k Bretovi by se hodila. U te druhe – u Lenky – mam takovy divny pocit, jakoby byla trochu mimo.

218
Lenka
Reagovat

217 mila
u minulého dílu nám Bublinka a Elzik napsaly, jaké mají osobní zkušenosti s Johanou – možná tam je odpověď na tu tvoji otázku :-)

219
Lenka
Reagovat

215Míša
Ale je fakt, že se chová normálně, je to v klídku, je tam pohoda

220
Misha
Reagovat

219 – Však to je taky dobře … po prvních dvou dílech rapidně ubylo lidí s blbými dotazy a tak je klid … být to tam jak u Hájka, tak ho snad zapřem :o)))

221
Lenka
Reagovat

220 Míša
no tak to by bylo trošininku horší… :-)
ale ono se ani u Hájka vcelku nic neděje – chlapec si vybírá, tu vyzkouší, tam přešaltuje… nic zvláštního
(to jen abychom kvůli náhlé lásce Johany nezapomněli, že je to o tom, že farmář/Hájek hledá ženu – k čemuž patří, že i vybírá – a jaká si zvolil kritéria výběru, je jen a jen jeho věc)

222
Jonatána
Reagovat

210 RR Tak to je v poho :-). Tady jsou kupodivu ženské s normálním pohledem na život, tak nemám potřebu odcházet, ale jinak taky spoutu věcí vnímám ne typicky žensky. co už.

223
Elzík
Reagovat

217 mila

mohu potvrdit,že Johaně opravdu chybí sebekritika,nemohu doslova říct pitomá či blbá,jak tu padlo,ale naivní a velice manipulativní…v tom je mistr,ale nechci jí tu zas jen kritizovat,aby to nevypadalo,že tu opět řeším nějaký osobní spor.Žádný není,jen vlastní zkušenost s touto osobou.

K tomu ostatnímu,Lenka u Vlastíka se mi ze začátku celkem líbila,ale v posledním díle mě totálně zklamala.Bůhví co se stalo během jejich cesty.Její chování vůči Tereze odporné.Kdosi tu psal,že se Tereza o Vlastíka vůbec nezajímá,ale řekla bych,že to není pravda.Kdykoliv se ho zeptá na něco,co se týká jeho a pro ni je to důležité,tak jí ani neodpoví a vyhne se otázce a Lenka se ještě přiušklebí.Tereza v mých očích o Vlastíka stojí víc,jak celá Lenka a dokonce si ji tam dokážu představit,ale pro Vlastíka je asi moc ukecaná a on má rád ten svůj klid a samotu.

Reagovat

Jonatána (222): Souhlasim s hodnocenim osazenstva mistniho kurniku :)

225
Lenka
Reagovat

224 RR
bacha, aby se některá neznalá history story hstm neurazila :-)
my kurníkovské si ovšem pochvaly slovutného a moudrého RR nesmírně vážíme !

226
Misha
Reagovat

223 – Myslím, že Terka se svou povahou by tam byla časem dost nešťastná …

Reagovat

Lenka (225): Nove prichozi stejne nevi o cem je rec, takze toho s enebojim. Jinak to s tou chvalou neprezen nebo se jeste zacervenam jak hrebinek na hlavicce kohouta :D

Ajda: Doufam, ze zatim neprekracuju miru offtopicu, ale zatim to snad nevadi ne ? Alespon do doby nez zacne mit kazdej dil alespon 500 komentaru :D

228
Lenka
Reagovat

227 RR
no právě… nově příchozí a označení „osazenstvo zdejšího kurníku“ :-) to jsem myslela, aby si nemyslely, že si o nich myslíš, že jsou slípky :-) :-)
o to víc, že netuší, oč jde v akci kurník :-)
(kam patří m.j. i divočák – a teď jsem to zamotala totál)

229
Lenka
Reagovat

226 Míša
tam by byla nešťastná asi každá, Vlastík může být milej chlap, ale – marná sláva – zvyklej na svůj styl života
a jak povídal na iprimě (odkaz na článek tady nahoře dala Gábi), nechce nic, ale vůbec nic!, měnit a hledá ženskou, která by to takhle beze změn brala sakumprásk
(tím nekritizuju Vlastíka, jen konstatuju, jeho věc, jak žije)

a milé dámy, ruku na srdce, najde se tady některá, která by tohle brala pro běžný život?

230
Mikesh
Reagovat

hihihi, kristepane, ježíííš, hihihi – tak tím bych shrnul dosavadní diskuzi …

Reagovat

Lenka (228): Nj divocak zustal za plotem, ale on je taky „nas“. Toho samozrejme nemuzeme vynechat. :)

232
Jonatána
Reagovat

229 NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

233
Lenka
Reagovat

231 RR
teď jsem koumala, co je v kurníku za žvížátko vapol (? bobr? sysel?) a u tebe taky tápu (skleroza) – tohle není OT, náš kurník je vlastně taky farmička
(kde – díky bohu – nikdo nikoho nehledá!!!)

234
Jonatána
Reagovat

Tak to musím napsat. Kozímu dědkovi Vlastíkovi je 48, teď jsem četla rozhovor s ním. Mimochodem, zajímavý, ale ženskou vlastně nechce. Vzhledem k tomu, že vlasatec Petr má 46, tak je to neskutečné. Vlastík vypadá o dobrých 15 let starší.

235
Jonatána
Reagovat

tak jak je to s tím kurníkem?

236
Mikesh
Reagovat

pro vapola:
Vašíku, čéče, mám pocit, že máš možná pravdu s tou Johanou (i když jsem s tím zprvu moc nesouhlasil). Ona asi fakt potřebuje jen pevnou ruku a poněkud otrlého chlapa, který by ji trochu vrátil na zem. Zatím tam, holka, na rozdíl od Adriany, moc toho nepředvedla. Hysterka to ale není, to by to roztočila jinak – a to by teprve byla šou. To Androška si vede skvěle, jsem zvědav, co ještě ukáže.
Péťa je pozoruhodně nerozhodný a zjevně si s ženskými neví rady. Ostatně už to, že jeho favoritkou byla ta pošahaná intoška, co mu potom zdrhla, svědčí o tom, že je v posuzování žen úplně mimo. Neměl by se tolik zabývat tím, co mají ty holky v hlavě, a měl by si udělat pořádek ve své hlavě.

237
peťule
Reagovat

Ahoj všem , od prvního dílu mi vrtá hlavou, jak se kozí dědek vlastně o téhle RS dozvěděl, když nemá elektriku , natož telku?:)
A nemůžete mi někdo poradit na kterých stránkách můžu zhlédnout slovenskou verzi farmáře?Pořád čtu jak byl lepší, tak bych chtěla mít také srovnání. Díky

238
Lenka
Reagovat

235 jonatána
:-)
kdysi nás kdosi u hstm nazval pipinami či hejnem slepic, já už si to tak přesně nepamatuju…
a protože se nám to nakonec zalíbilo, tak jsme si kurník vzaly za svůj (vzali ho i někteří chlapci:-) – a tu přibyla přezdívka husa, tu bobr/sysel, tu divočák, atd…. a zvířátka se tak nějak kolem kurníku zhoufovala…
asi to nedokážu napsat víc srozumitelně :-)

240
peťule
Reagovat

supr, díky

241
okkvp
Reagovat

někde nahoře někdo psal, že Tereza v minulém dílu komandovala. No já bych ji komandovala stejně – pokud si vzpomenete – stála tam jak tvrdé Y, ruce v kapsách a hihi dovolená podobně jako kadeřnice u Patrika. Podle to navíc bylo v žertu a aby se něco dělo. Jedině kde na ni šla tvrdě, bylo v momentě s výběrem spacího místa. Ale to zas vysvětlovala nějakou osobní potřebou (už si nepamatuju).

242
Lenka
Reagovat

237 peťule
no, tak to máš pravdu – a kde má pc pro facebook?
tam komunikuje i teď…

243
Misha
Reagovat

237 – http://televizia.joj.sk/vysledky-vyhladavania.html?cx=partner-pub-7037845904925114%3Agi035w-8gu0&cof=FORID%3A10&ie=UTF-8&sa=&q=farmar+hlada+zenu

235 – Na kurník nás tuším pasovala jedna taková přímá účastnice posledního HSTM (ta jejíž jméno nesmíme vyslovit) … tvrdila, že nám sem chodí sypat zrní … a zlobila se, že jsme upřímné v názorech na její účinkování :o)))

244
Misha
Reagovat

237 – Břeťu prý oslovil a přemluvil kdosi z Primy … s Vlastíkem to bylo možná stejné.

245
Jonatána
Reagovat

238, 243 díky za vysvětlení :-) trochu drbů, kdo byla ta účastnice? Voldemortka? když její jméno nesmíme vyslovit.

Reagovat

Lenka (233): Bohuze netusim. Tech zviratek v diskuzi padlo vic a tak nevim, ktere jsem (kohout, slepice, prase, …). U Vapola uz vubec.

Jinak jsem pridal do clanku jeste sestrih Vlastika, kdyz je taky tak popularni.

247
Lenka
Reagovat

Míšo – peťule má pravdu… až mě napadlo, co ukrývá ten jeho srub/chatička nahoře na kopci?
možná je dolní chatička/kůlnička takovej fórek pro tv :-)

248
Lenka
Reagovat

245 jonatána
:-) tak to jsem zvědavá, kdo je tady nejstatečnější a řekne jménotéonížsenesmíanimuknout :-)

249
Lenka
Reagovat

246 RR
a máme v kurníku pěknej zmatek :-)
ještě, že si aspoň pamatujeme, že tam patříme :-)

Jonatánko-klidně se přidej – kurník je věčný! :-)

Reagovat

Ja ho klidne reknu :D Samozrejme slo o p. Pavlu od Peti :)

251
Ajda
Reagovat

Že by Pavla? :-))

Je zajímavé, že po Terezině odhalení co je tato dáma zač, jak prozřela, tak ti, co ji u HSTM bránili do roztrhání těla víc ani písmenko.

Reagovat

Lenka (249): Stava se. Hold je nas uz moc a to se neda uhlidat :)

253
Misha
Reagovat

251 – Tereza někde odhalila Pavlu? Povídej, přeháněj :o)

254
Ajda
Reagovat

253 – pod posledním dílem HSTM se nedávno rozepsala, docela zajímavě, jen se potvrdil odhad většiny.
(1381 a dál)

255
Jonatána
Reagovat

Do kurníku jdu, vtipné. vymyslím si zvyřatko :-). taky jsem se chtěla zeptat, co Tereza odhlaila, ale už jsem si to přečetla, kde odhalení najdu. Jdu tam.

256
koc
Reagovat

diky az rekap Ajdo

257
Mikesh
Reagovat

114 Ajdo, že se nestydíš! Jaké využil a odložil? Prostě se jen vyděsil, to se nám stává, když někdo tlačí na pilu. A Johana – právě holka v jejím věku se už hroutit MUSÍ, páč -náctky jsou ještě v poho, akorát někeré si odzkoušejí skok do bulícího polštáře (ale za dva dny je to přejde).
A kromě toho by konečně Johana měla ukázat, že je v ní i něco víc, než tulící se přítulka. A snažit se omotávat chlapa kolem prstu hned po prvním rande je přinejmenším netaktické. To se vzepře každý chlap. Takhle bude jen propadat stále větší panice.
Jo, a dík za 136 – HURÁ, jak se na VIP nedívám, tady neodolám.
134-okkvp: k tomu je velmi dobrý koment od Luciferky na Iprimě, ta tu „promyšlenost“ vyhodnotila pregnantně. Škoda, že nechodí sem … zřejmě nechce být uklována.
152 – LenkaD: Androška a liška podšitá??? Tak to si ještě rád počkám, jak se vybarví. Zatím je to jednička mezi farmářkami.
Ad Tereza: nic nemůže chlapa zahnat spolehlivěji, než snaha něco „řešit“. A už vůbec ne hned na začátku event. vztahu. Tím to totálně pohnojila. Zejména u takového samorosta. Nemluvě o tom, že nejlepší žena je němá – a to rozhodně není její případ.

258
Lenka
Reagovat

RR díky za doplnění info o Vlastíkovi (jen mi furt vrtá hlavičkou, co je v chatičce na kopečku)
Ajda – díky za pěkný rekap

259
Ajda
Reagovat

258 – díky :-)

Co by tam tak mohlo být? Tipuji Whirpool, plazma, vodní postel a pořádně zásobený bar.

Reagovat

A nebo taky ta vofce, jak uz tu nekdo napsal :D

261
koc
Reagovat

259 – tam ma ten svuj atomovej projekt .. asi malej experimentalni reaktor

262
Ajda
Reagovat

261 – tak hlavně, aby ho dobře chladil.

263
Lenka
Reagovat

RR 260
:-)
vofce a řvaly, co?
dále od hradu… oprava: tématu… dále!

Reagovat

Lenka (263): To se musis optat nekoho jineho. Je je s nim nepasl :D

265
okkvp
Reagovat

Rekap jako obvykle pěkný. Navíc jak je to pořád takové ucourané, tak jsem u toho courala i já a v hlavě rádně neudržela – tudíž díky za připomenutí.

Osoba psovitá u Bušáka je mi poněkud nesympatiš a hlavně na rozdíl od Gábiny vypadá že se jí na práci lépe kouká než co jiného.

Orba u Vlastíka u nás byla oceněna salvou smíchu – gazík místo volka jsem tedy ještě neviděla (a že už jsem viděla lecos), navíc rozpon brázd vypadal tak akorát na meliorace.
Vzhledem k mému angažmá u jiné zde propírané RS se nemohu také nezmínit o kvalitě staveb a interiérů. U Vlastíka mne velmi zaujala stavba ze zavařovaček a u Čangelů zas střecha o rozměrech menšího zimáku. Hájek je podle interiérů úplně jiná úroveň než ostatní.

Zařazení Patrika mezi farmáře ale od počátku nechápu – on je sklář, skláři jsou celá rodina a nějaká ta zvířátka mají imho tak akorát aby nemuseli sekat trávu a měli občas něco v neděli k obědu.

266
koc
Reagovat

265 – tak ja uz videl orat i skodou 105 :) .. takto se ore v Rusku .. jak zde nekdo vtipne poznamenal asi ma jednu kozu ktera umi ridit a proto se muzze starat o zahradku

267
Lenka
Reagovat

266koc
poznámka o koze, která řídí v případě absence uchazečky o post kozy… to bylo supr!

268
okkvp
Reagovat

koc – copak gazík či škoda 105 – to už jsem taky viděla, ale ne v kombinaci s ručním pluhem

269
Ajda
Reagovat

Patrikova sklářská huť. Nebo spíš jeho otce.

Glass Studio Tony

270
Mikesh
Reagovat

Rekap opět pobavil. Nejvíc pak úvodní štípanec o té, kterou většina ženckých nemusí (ani se její jméno neodvažuji vyslovit).

271
Prochor
Reagovat

Kvůli Johaně jsem to zkouknul ještě jednou. A zjistil jsem, že ženské slzy nesnáším víc, než jsem si myslel. I když vím, že si za to může sama, stejně je mi jí líto. Dokonce si myslím, že ani Petr nevnímá tu situaci jako nepříjemnou jen kvůli sobě. Určitě chápe svůj podíl viny na její situaci. Místo aby spala v posteli s chlapem, který jí nasliboval modré z nebe, tak spí v posteli se sojí konkurentkou. Nemá to lehké. Vím, že si za to může sama, ale holt láska je láska. Teď je odsouzená mlčky sledovat jak roste vztah mezi Petrem a Adrianou. Není jí co závidět.

272
Prochor
Reagovat

Ještě chci říct, že Vlastík je klasická postavička z novel Bohumila Hrabala. Ten by se zaradoval.

273
Lenka
Reagovat

271 Prochor
ok – ale myslíš si, že je fakt možný věřit těmhle proklamacím na kameru? velká láska?!?
přijede dva týdny před natáčením na farmu (proč?), „něco se mezi nimi stane“ (?co asi?) a pak se tam objeví jako „cizí“… hraje, co vlastně? a pro koho?
o lásce začala mluvit až v momentu, kdy začal být Petr jaksi odmítavý… dřív hrála prostě tu domácí paní…
nevím, ale taky je to silně nefér vůči Adrianě…
a nechci se ani zastávat Hájka, ale co my víme, co ona naslibovala jemu?
chápu tv, chápu rs-šou, ale abych takovéto VELIKÉ LÁSCE uvěřila, tak do bych asi musela spíš do kina…

274
Prochor
Reagovat

273 – Láska je někdy svině. I to se stává. Ale máš pravdu, že místo slůvka LÁSKA bych raději použil ZAMILOVANOST. Žena v jejím věku a zkušenostmi by ten rozdíl poznat měla. Pokud to na nás hraje tak mně dostala potvůrka.

275
Lenka
Reagovat

274 Prochor
já ti nevím… nechci se nikdy dotknout citů kohokoliv – ale už jsi někdy viděl v RS ryzí city? :-)
já ne a počkám si, až mě někdo z diskutujících opraví, tolik RS jsem zase neviděla
zamilovanost bych taky chápala – ale furt mi nějak divně bliká ta info, že tam vlezla dřív než RS začala… proč asi?
proč si furt umanutě myslím, že to mělo být z určité vypočítavosti = budu mít náskok před ostatními?
má někdo jiné vysvětlení?

277
Prochor
Reagovat

275 – No, lidi v RS jsou přeci jenom lidi a mají city. Dokonce musím přiznat Mikešovi, že jistá paní jejíž jméno je tabu je taky jenom člověk jako každý. Johana má asi ve svých citech zmatek. Když psala, že má za sebou tři vážné vztahy, tak byly možná vážné jen z její strany.

279
Lenka
Reagovat

Petr Hájek

!/profile.php?id=100000494632835&sk=info

280
Lenka
Reagovat

Oprava/zvorala jsem to :-)

!/profile.php?id=100000494632835&sk=info

http://www.fanklubshagya.cz/farma_hajek.php

– tady doporučuju m.j. „vzkazy“

281
bublina
Reagovat

JOhana: oh, jak předvídatelné…..nečekaně stejné jako její výstup před dvěma rokama v mé přítomnosti…..ale tenkrát to ten týpek málem nedal a skoro mu z toho hráblo…..gratuluju Johanko, prezentuješ se naprosto dokonale ;)

282
Jonatána
Reagovat

Prosím Vás, když nemám účet na Facebooku (nemám a nechci ho mít), to se opravdu nemůžu na nic podívat? nikdy mě to nikam nepustí.

283
Jonatána
Reagovat

Proč Glass Studio Tony. to se přece na rodinnou sklárnu vůbec nehodí. Pod tímhle názvem bych si představila soukromou galerii specializovanou na sklo, ale rozhodně ne rodinnou sklárnu někde na vesnici na severu Čech :-(. nikomu jinému to tady nepřijde hloupé?

284
Patka
Reagovat

Co se týká Vlastíka, tak opravdu do té šou nechtěl. Někteří „farmáři“ se hlásili sami, ale jinak je Prima hledala na netu a asi je dost masírovala. Např. J.Sedlák, ale ten pak opravdu cuknul. Předpokládám, že to bylo podobné s Trnkou, pro toho bylo už asi dost nesnesitelné to natáčení přebírání dopisů. Vlastík to na FB říká pořád, že tam nechtěl, ale nebránil se, protože nečekal, že se mu někdo přihlásí.
Mimochodem, dnes tam v komentářích píše, že u té líbačky byla kamera odložená, nevěděli, že je zapnutá. Takové skrčky dělali na jojce taky.
Lenka se mi docela líbila, ale něco se mi na ní pořád nezdá. Podle mě má nějaký problém… jak sama někde říkala, měla nějaký vztah, který nedopadl dobře, nemohla být bez něj ani s ním. To vypadá na pěkný psycho a deprese… Je bez práce… možná právě díky nějakým svým problémům. Jako učitelka nemůže fungovat s depresemi… v takové situaci třeba i možná dluhy… no kdo je dnes nemá… Připadá mě, že se rozhodla, že ho za každou cenu dostane, mohla by to pro ni třeba být příležitost se tam „uklidit“… Jsou to ale jen moje domněnky nebo spíš myšlenky :-). Vlastík si ji tam ale stejně nenechal…

285
Patka
Reagovat

A s Johanou problém nemám, lítala v nebi a padla na hubu. Na FB říká něco v tom smyslu, že byla prní den na chocholouška, pak jí do došla, takže jí vypípaj a pak už bude klid.
(Pro paní Zelenou: píše to tam úplně veřejně, tak snad nepřijdu do pekla jen proto, že to tu „tlumočím“ těm, kteří na FB účet nemají)
O Adrianě si zatím myslím, že o Petra ani tak velký zájem nemá, že přišla nabrat nějaké zkušenosti. Jak říká v medailonku, tak má na to školu a mohla by nějakou tu farmu řídit… (nebo tak nějak).

No jsem docela zvědavá na další vývoj. :-)

Jinak je tu na Panáčkovi dost dobrý čtení :-))

286
Radek aka SUNicko
Reagovat

Patko, Vlasta přeci není jediný muž pod sluncem, aby Lenka měla zapotřebí takto tlačit na pilu. Na ni může tlačit u desítek jiných a bez přítomnosti kamer. Ale asi má Vlasta nějaké charisma, jinak proč by to skončilo líbáním, když dle vzhledu lamač ženských srdcí není ani zbla.

287
Akcinel
Reagovat

Možná už to víte ale Petřík Bušák má na FB, že je ve vztahu! Ví o tom někdo něco bližšího? nechal se inspirovat Gábinou a nebo….
Jinak Johana se chudera škvaří, to musí být takový emocionální peklo pro ni tam. Pokud by byla hysterka, jak se tu začlo prohlašovat, tak Hájkovo obydlí by už nenašel ani google…

288
Honza
Reagovat

Nevím, jestli to tady už bylo, ale kdo se chce podívat na farmu za kozím dědkem, má možnost! :o))

http://www.farmasklenarovice.euweb.cz/

289
Patka
Reagovat

Akcinel: To tam asi nemá dlouho. „ve vztahu“ byl prý i nějakou krátkou dobu na podzim. Když jsem na jeho profil koukala já, tak tam neměl nic. Takže to asi nebude žádná z těch dvou. Ale obě holky má v přátelích, takže vztahy i po natáčení zůstaly dobré a je důležité :-)

290
Patka
Reagovat

286 Honza: Jo to je fakt, Vlasta zve na kozí farmu na pomoc při jarním úklidu – hrabání apod. Píše to na FB :-)

291
Patka
Reagovat

Radek aka SUNicko: no já nevím… Možná na ni charismaticky zapůsobil… i když až tak moc, že by to „vystartování“ naplánovala hned po příjezdu… ? Třeba i jo :-))

292
Eviik
Reagovat

Ahoj vsichni… A co kdyz Lenka u Vlastika vse podnika kvuli zlepseni sve kondice, a zejmena vyrysovani pazi? Kde jinde by si takto pekne prirozene zaposilovala, nez kdyz se dvakrat, trikrat (dle nastydnuti) spusti z loznice typu „Faust“a tapka nocni rosou na wecko? :)
Taky zde musim tlumocit uzas meho manzela nad Vlastikovym obydlim… Pry by si mel vzit priklad z chyse Hagrida (Harry Potter), ktery mel sve obydli oproti Vlastikovi hypermoderni… :)
A muj soukromy tip k ucelu horniho Vlastikova obydli: Perfektne zarizena laborator, kde za pomoci nadprumerne inteligentnich jedincu koziho stadecka (prece od rizeni k pc uz je jenom skok) pokousi se z lesnich a lucnich plodu ziskat olej a mouku a dosahnout tak uplne nezavislosti… :) Take predpokladam, ze zlato jako vedlejsi produkt se povaluje vsude po zemi, ale elixir mladi stale nevynalezen… ;)

293
gabisollis
Reagovat

ajdo-moc hezkej rekap.:-)zvlaste ta pasaz o Ladene je vyvedena.:-)

Reagovat

Jonatána (282): Bohuzel nepodivas :/ Kazdopadne o nic si neprisla. Na FB nic zajimavyho nema.

295
terra magica
Reagovat

Že Lence jde o výhru v soutěži, tak to beru!

Tak to už bude dál vše jasné – obsadí 1. místo a ego zajásá – jenže výhrou je.. koho to zajímá?

chudák Terka, ať je jaké je, nebude zákeřná, stejně pozná, že by se jednalo o Danayský dar.

Po shlédnutí Adriany spec. videa názor:

Holka bez práce, nic zatím nevybudovala (holky od Patrika mají kadeřnictví) hodiny tikají, statek- majetek, takže může sbalit tašku a jít. Proč by nevyčkávala, dá si paňáka na pohodu a zamíchá zelí, zratila by?
Děti si přeje tři až pět – takže by už bylo něco na cestě? Princi ale nikdo věk neubere, do šedesátky ještě pět dětí?

jsou soutěže, ve kterých vyhrává, ten kdo uteče :o)

296
Misha
Reagovat

Našla jsem výstižné motto:

Člověk dělá z lásky zvláštní věci…
Z blbosti taky.

Charles M. Schulz, Láska podle Snoopyho

297
terra magica
Reagovat

296- tím by mohli uzavírat všechny RS :o)

298
niki
Reagovat

Jonatána chce poctivé a fér jednání?… sama ho nemá, začala podrazem.

299
Misha
Reagovat

298 – nepleteš si náhodou Jonatánu s Johanou?

300
Prochor
Reagovat

Několik teorií o účelu Vlastíkovy pastoušky:

a) Laboratoř pro přeměnu kozího mléka na zlato.

b) Chystá přistávací plochu pro mimozemskou civilizaci, která nám pomůže v boji proti škodlivým paprskům a záření

c) Tráví večery hovorem s mumií účastnice minulé RS

d) (Nejpravděpodobnější) Obranný kryt proti okolnímu světu kde se cítí bezpečně a kam nebude smět ani jeho manželka.

301
Ren.
Reagovat

Mám na vás dotaz:

Ke komu byste jeli na agroturistickou dovolenou???

302
Lenka
Reagovat

295 terra magica
pěkné, výstižné, souhlas!
Víš, když jsem si zkoukla tu Terku, ona se snaží, sice pořád povídá, ale snaží se – a nemá (neměla) to tam asi snadný, když jí ti dva ostentativně dávali najevo, jak je nemožná a asi nijak moc si jí nevšímali…
Tohle mi vadilo trošku i u Vlastíka – je to přece jen jeho návštěva a i kdyby se sebevíc sblížil s tou druhou, tohle chování si Terka nezasloužila.

303
Lenka
Reagovat

301 Ren.
Myslíš z těch pěti farmářů?

304
Lenka
Reagovat

300 Prochor
bingo!
(jen dotaz – pastouška je dole nebo nahoře?

305
Lenka
Reagovat

nevím, jestli to tady už proběhlo – upoutávka na další díl:

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/farmar-hleda-zenu-lamani-chleba

306
Ajda
Reagovat

301 – z té pětice k Břeťovi. Ne kvůli němu, ale kvůli koním.

http://www.parawestern.eu/kontakty.html

307
Misha
Reagovat

301 – Tak v prvé řadě bych předponu agro- nahradila předponou cyklo-, bo nésu žádnej masochista … :o)

308
Prochor
Reagovat

305 – Dobrá upoutávka. To jsem na Johanu zvědavý jak se zachová. Petr asi začne pálit mosty všemi prostředky.

309
Lenka
Reagovat

308 Prochod
a to je to teprve 6.díl (jestli dobře počítám), tak Petr má na cokoliv ještě dílů dost… (jen mi hlava nebere, co nám do těch zbývajících dílů třeba u Hájka chce tv nabídnout, no vlastně u všech farmářů :-)

310
Ajda
Reagovat

308-309,
vydržte, ona se tam prý objeví i jeho bejvalka, co by se ráda vrátila.

311
Prochor
Reagovat

310 – Bejvalka v ofenzívě – to se máme no co těšit. Úplně Hájkovi závidím, ten se musí bránit náporu žen jako avarským nájezdům. To holt našinec bez jeho exteriéru nezažije.

312
gabisollis
Reagovat

305-tak my si tady delame srandu z koziho dedka z tech polnich podminek a pritom on ma i DOMEK PRO HOSTY.:-)no toto?:-D

313
gabisollis
Reagovat

311-no ale ten interier je dooost pokrivenej.:-)

314
gabisollis
Reagovat

jeste k ty 305-teda jestli vyzna Adriane lasku tak je to fakt pako.

315
Lenka
Reagovat

Bejvalka u Hájka?
no, tak to by mě skoro už začalo být Hájka líto… jedna zhrzená, druhá s přílibem lásky (?) a třetí, co se chce vrátit?
Milý Prochore, to by už nebylo o pálení mostů, to by byl sakra masakr :-)

316
Lenka
Reagovat

Pak už mi jen vrtá hlavou, čím prima „osvěží“ soužití u Vlastíka? :-)
Jediný, kdo by se tam mohl drát zpátky na své místo, je zatím ta cvičená koza, co běžně orá, když tam není Lenka…

317
anja
Reagovat

312 Gabi, taky jsem při „domku pro hosty“ vyprskla, hezké :D

koukal někdo na medajlonek Johany na primáckých stránkách? ke konci Johana říká, že je momentálně zamilovaná a že se chce vdávat a mít děti… takže asi ten medailonek natáčela nějak po soukromých schůzkách s Hájkem a těsně před tím než odjela na farmu, měla v tom jasno, holka :)

318
Misha
Reagovat

315 – No to by sakra byl, páč jsem slyšela, že jeho bejvalka je ženská fortelná :o))) …

319
Kapi
Reagovat

Dodivany skoro cely dil, ale ty nahrany prichody- „ted pujdete ze dveri“ a budete delat tohle a tohle a neotacejte se ke kamere zady“… Je toho tam moc. Vrcholem bylo jakoze spontanni rozhodnuti o tom ze budou ty dve neco pect :))

Nahnani husiscek pro ingredience pusobi jako popud stabu, stejne jako drzeni „tajemstvi“ u toho dlouhovlasyho (nevim jmeno) az do vecera.

Prijeme pusobi parecek s Vlastikem a Busakem. Nejnudnejsi je asi ten vousatej. Ty dve jsou neslany nemastny a on ma takovy trapny humor.

320
Lenka
Reagovat

Anja
našla jsem na primě jen její stránky –
http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/soutezici/johana-janeckova
tu upoutávku má kde? díky :-)

321
gabisollis
Reagovat

anja-no tak ta upoutavka je jasna!!:-)

322
gabisollis
Reagovat

Leni je to v tom co jste v televizi nevideli.

323
Lenka
Reagovat

gábi :-)
už jsem to našla, díky za tip :-)

324
terra magica
Reagovat

Lenka mi přijde, že takto „válčila“ ve svým bývalým vztahu- “ jak nemohli být spolu a bez sebe“ – tam to nevyšlo – tak si tu hru zkouší dohrávat u Kozího.

Možná ani nepostřehla, že už jsou tam jiný hráči.

325
gabisollis
Reagovat

tak jsem se na jine diskuzi od nejmenovaneho diskutera dozvedela,ze Adriana je snem kazdeho muze.:-)vzdyt je oskliva jako noc.a za meho muze mohu rici,ze jeho snem rozhodne neni.co si o tom myslite?

326
Misha
Reagovat

325 – Nevím, jak muži, ale mě je zatím sympatická … taková pohodářka.

327
terra magica
Reagovat

Gabi Solisová, s Tebou se určitě nedá srovnávat !! :o))

To víš, že je to blbost, i Hájek to říkal – má postavu jak chlap – jsou jeho slova, a taky říkal, že ženská by měla trochu chlapa reprezentovat.

Mě nesedí její pohled, očka mrňavý a ta vomaštěná hlava – ráno, i večer. Johana byla mnohem stylovější.

– ale jsou chlapi, co to můžou vidět jinak – se jim říká šovinisti – jsem slyšela :o) –

328
terra magica
Reagovat

-326 – smotneš brčko a jsi taky v pohodě :o)

nechtěl Hájek nekuřačku? konopí? :o)

329
Lenka
Reagovat

325 gábi
tak tohle chce asi spíš mužské oko :-)
je fakt, že Johana je hezčí
a taky je fakt, že pro někoho může být Adriana idol

330
Kapi
Reagovat

Polibek lenky s Vlastikem byl hodne naruzivy- bylo na ni videt, jak ani nevnima co rika jen v ni rejdudjou hormony- pak to nevydrzela a vlepila mu… kamera byla zrejme na stativu a byli tam sami…

Slany strudl – to bylo nejspis tak, ze cukr opravdu nemeli, stab ji poslal hledat, mezitim (nebo uz pri tom) „stab“ cukr nasel a zamerne ho nasypal do soli (nebo sul nasypali pod cukr-slozitejsi postup) aby pak bylo zamerne veselo. Tak blby v ty domacnosti nejsou aby meli sul smichanou s cukrem!
Jejich sluneni po strudlu a veceri urcite nebyl zarazen spravne chronologicky- nejspis chytali slunce po ranu a svihlo se to na konec pro dobarveni „situace“
Stejne tak by urcite i navarili vic ale dostali „prikaz“ neco upect a tak to brali jako hlavni ukol a pres „stres“ a prostoje z kamer atd uz nedoslo na nic jinyho.

331
gabisollis
Reagovat

terra magica-ty dneska perlis.:-D

332
gabisollis
Reagovat

Leni tak to je jasny ze to chce chlapske oko.jen si tak lamu hlavou kdyz je dle jednoho diskutujiciho(muze)snem KAZDEHO muze proc je ve 32 letech sama bezdetna a musi se seznamovat v reality schow.:-)

333
gabisollis
Reagovat

PS terra magica ji ve 327 popsala naprosto presne.:-)

Reagovat

gabisollis (325): Me zatim prijde v pohode a vzhledove nemam taky co vytknout. Kazdopadne u me snem neni :)
Kazdopadne vzhledove je Johana hezci.

335
Misha
Reagovat

330 – Kapi, Vlastík někde psal, že kamera byla položená na lince a oni netušili, že je zapnutá, prý je to klasická primácká fligna :o)

336
lola
Reagovat

nejlepší hlášku měl ten kozí dědek, když se ho ptala ta nevocucávaná „a kdy by sis jako udělal na tu ženu čas?“ a on prej „v zimě“ – jsem si málem cvrkla do gatí :-)))

337
mila
Reagovat

poslechla jsem si upoutavku Johany a to, ze uz v upoutavce rika, ze je zamilovana a chce deti zni tak jiste, ze vlastne nevim, proc do te souteze chodila…a taky si nejsem jista, zda tim, ze navstivila farmu predem, neporusila pravidla vysilani, eticka urcite..

338
virginia
Reagovat

Ahoj, často čtu, tak i přispěji. Mně by zajímalo, kdo jim je vybíral, např. Petr Bušák, potřebuje hodně obyčejnou věřící holku, přesně podle hesla: modli se a pracuj, jak už tu někdo zmínil. Z těch dvou to není ani jedna.
Břéťa si, i dle mého, děla spíše reklamu na svou farmu, žádný extra zájem o účastnice.
Čangel by potřeboval hospodyňku, aby měl navařeno, starala se mu o dům a potomstvo a nic moc nechtěla, pochybuji, že ty dvě mladé holky by se tam v jejich věku chtěly zahrabat.
Vlastík se tam přihlásil, či ho někdo přihlásil v pomatení mysli, nepotřebuje nikoho, že se po té blondýně sápe je po 10 letech půstu přirozené, ta ucítila příležitost a chňapla po něm, těžko říct, co od toho čeká. Neumím si ji tam dlouhodobě představit.
No a ten dlouhovlasý macho? Chtěl si patrně naposledy zkusit, jaký je to pocit, když se o něj ženy perou, brzo už bude starý. A ty jeho dvě komtesy jsou jedna za 18 a druhá bez dvou za dvacet. Johana je vyšilující hysterka a Adriana podlá liška čekající až kořist vyleze z úkrytu. Jaký šel, takovou potkal.

339
LenkaD
Reagovat

Tak jsem zhlédla taky speciál o Adrianě – Terra magica má asi pravdu

ještě mě rozesmál Adrianin výrok: „mám zemědělskou školu, odbor management, takže SI PŘEDSTAVUJU, ŽE BYCH ŘÍDILA PETRA, NEBO LIDI KOLEM NĚJ“

jéééé, to je srandistka, ona se snad vidí v roli paní manažerky, nepochopila, že u Petra Hájka je to o tom, že bude muset sama házet vidlema…myslím, že ve skutečnosti bude daleko mazanější než Johana, až na to, že se asi přepočítá s kalkulacemi

340
Lenka
Reagovat

OT na šéfku nám dorazil konečně rainman (ajdo, promiň)

341
LenkaD
Reagovat

Terra magica, cituji tě:

„Mě nesedí její pohled, očka mrňavý a “

to se mi na Adrianě taky nelíbí, sice se usmívá, ale kouká pořád tak jakoby úkosem, pomalu se nepodívá do očí, když, tak jen tak jakoby zespoda

jestli působí jako sen nějakého muže, tak spíš tím, že je tam vykreslená jako putka, což nemusí být vůbec pravda – že jí zrovna natočili, jak vaří, nevypovídá zhola nic

a to samé, že se moc k ničemu nevyjadřuje – ono se říká „kdo si počká, ten se dočká“ – ne?

342
Katka
Reagovat

Mě se Adriana líbí – a pokud by se ohákla+ makeup+ učes bude čupr kočka kdežto Johana už je upravená a bude vypadat už jen hůř …( bez makeupu atd) navíc mi příjde, že je obarvená zrzka .

343
okkvp
Reagovat

hodnocení krásy Adriany zní jako by tu debatila sestava missek a filmových sexbomb ….
Mně se zdá naprosto normální hezká holka a navíc má imho v obličeji s Johanou velmi podobné rysy

344
Mikesh
Reagovat

311 -Prochore, tři palce nahoru.
Na bejvalku se těším, musím se podívat, co je to za dílo, co se utrhne po dvacetiletém manželství. Ne, že bych pár takových neznal, ale nebyly to v žádném případě královny ze Sáby, spíš smutný opak byl pravdou.
325 – gábi, zdá se, že zlobíš! Androška jednak až tak ošklivá není, ale hlavně je bezvadná. V domácnosti sen každého muže, aspoň podle toho, co nám zatím telka ukázala (takže nakonec může mít pravdu LenkaD). Ovšem na čele to napsaný nemá a na ulici se to nepozná, takže proto je to takový zatím zakopaný poklad. Naopak, co doma s kráskou Johanou, která bude soustavně řešit nějaké kraviny, místo aby nakrouhala zelí. V jejím případě bych navíc nadstandardně vybavil lékárničku.
Jo, a zapomeň, že by Ti doma manžel přiznal barvu, tak hloupej jistě není. Navíc holkám nejspíš nerozumí, tak posuzuje jenom exteriér, a to je přeci jen málo.
327 chichichi, terro, šovinisti jsou fakt něco jinýho. Pobavilas‘ !
Správný chlap si tu svou opěkní sám – pokud bude mít ženská rozum, dá na něj, protože jen on sám ví nejlíp, co se mu na ní líbí. To na rozdíl od pipin, co přijdou domů od holiče a na muže jdou mrákoty.
338 – virginia: vtipné, rozesmálo. Asi i dost trefné.

345
gabisollis
Reagovat

okkvp-:-D tak to asi ne ale na me pusobi trosku jak osklivka Katka.tak neupravene takze se da souhlasit s 342 ze kdyby……:-)coz trochu nechapukdyz je sama,bezdetna,nezamestnana tak by mela mit dostatek casu se alespon ucesat.:-)

Reagovat

okkvp (343): Ohodnotila si to pekne, souhlas.

347
Kapi
Reagovat

Muze sem prosim nekdo dat odkaz na FB Vlasty Kaderabka? Nemuzu ho tam nejit a uz mi dochazi nervy- diky

348
terra magica
Reagovat

343- hodnotíme ji, neb je to zde diskuse
proč bychom měli hodnotit sebe, jsme snad v tv?

co to je ta „normální holka“?

Normální holka jde do RS „bojovat o chlapa“?

Osobně jsem moc zvědavá na paní bývalou Hájkovou.
Pokud měla své zaměstnání, ještě čas na své koníčky a k tomu ten statek /design interiéru bude předpokládám její práce/ tak to nebude jen tak „nějaká normální ženská“ ;O)

349
kanárek
Reagovat

Gabi- asi jí zas tolik na vlastním vzhledu nezáleží… dokonce i dnes ještě existují holky, které se nemalují každý den a nedávají si tunu makeupu. třeba má jiné priority.

Reagovat

kanaráku, s jednou, co nemalovala jsem chodil a ano, vůbec to ničemu nevadilo, byla přenádherná. Vždyť se vedle nich stejně probouzím, když jsou nenamalované, tak to alespoň není takový šok.

351
gabisollis
Reagovat

kanarku ja o makeupu nepsala ani slovo.ty jine priority ji nikdo nebere pisu jen svuj nazor.

352
kanárek
Reagovat

Mně naopak přijde divné, jak moc se některé malují pořád. Jako ráno nahodím nový ksicht a na spaní ho sundám. Líčí se jak na ples a jdou přitom třeba jen k ovcím.

353
terra magica
Reagovat

Upoutávka na šestku je bez Patrika, že by nás ničím neupoutal?

354
gabisollis
Reagovat

aby me tu zas nekdo neobvinil z naky stvanice tak me se treba libi,Lenka od Cengela,Jana od Busaka,Lenka od dedka a to jsou vsechny starsi od Adriany a ona proti nim proste pusobi (na mne)jak smudla.tim to koncim diskuzi o Adriane.

355
kanárek
Reagovat

352- Patrik neupoutal. Přivedl si tam dvě holky, ani jim neřekl, kde co je, co se bude dít a očekával oběd a nějakou práci? Ony mohly očekávat zase restauraci, či cokoliv. Já teda být někde na návštěvě, tak nikde nešmejdím.

356
Kapi
Reagovat

Pod jakym jmenem je Vlasta na facebooku?

357
kanárek
Reagovat

Kapi, chceš se s ním seznámit? Nebo zajet na sýr?

358
Kapi
Reagovat

To ne diky, ale rada bych si pocetla co noveho u nej na farme ;)

359
terra magica
Reagovat

354- nemohu nevzpomenout tu krásnou holku – Anetu?
co ji vyřadil.. páni! taková kráska!
Ne jen pupík jakej má, ale všimli jste si i těch křečáků na nohou..??

360
terra magica
Reagovat

355- Kozí dědek je na fecebooku??, tak to už na ženský nebude mít čas ani v zimě..

Reagovat

Kanárku, k tomu malování apod. doporučuji tento díl Blbé blondýny http://www.youtube.com/watch?v=ZLJ2qA9hCQ8

Reagovat

Lepsi prirozena nenamalovana nez zmalovana coura :D

363
terra magica
Reagovat

353- to přeci nevadí, téma bylo –

jak se vám líb A?

Nešlo přece ani o líčení, ale o dojem z ní- tak jsem to pochopila já.
Nikoho si neštvala ;o)

Carlos by se tedy za ní neotočil, Gabriel je jiná třída!

364
Lenka
Reagovat

Kapi
Farma Sklenařovice

365
Lenka
Reagovat

Farma Vlastíka = píše na fs často, naposledy v neděli, pc má asi ukrytý v horní chaloupce (kam nikdo nesmí :-)

366
kanárek
Reagovat

360- Suníčko ty vsuvky jsou opravdu fajn a částečně mi nahrazují zábavu Bazingy a mareshky :-)

367
Lenka
Reagovat

na fs píše i o těch svých chatičkách/chaloupkách:

„Mám 2 chaloupky. V té na kopci bydlím, ta blíže k cestě slouží pro výrobu sýru a pro ubytování návštěv.“

368
koc
Reagovat

takze ta spodni je takovy bungalov (bungr pro lov) – i ta definice na wiki je skoro presna

369
kanárek
Reagovat

364- Tak mne napadá, jestli ten proklamovaný zákaz kamer kvůli negativním energiím do horní chýše nebyl jen metaforou. Třeba nechtěl, aby byly nápadnice uchváceny tamním vybavením (notebook, hifi, led televize, pračka, myčka sušička, americká lednička) které tam ukrývá a nestaly se z nich zlatokopky :-)

370
Kapi
Reagovat

363 – Lenka – moc dekuji!

371
kanárek
Reagovat

Na Šéfku se nedívám..ani kvůli Rainmanovi, ale viděla jsem u tamní diskuse pár fotek těch soutěžících ženskejch, a to je teprv umělá barevná a solárková hrůza! To jsou proti nim tyhle dívky a ženy vzorem téměř přirozené krásy :-)

372
kanárek
Reagovat

Jinak mne na farmičce p. Kadeřábka fascinovala ta důvěra, se kterou všichni jedli polévku z hub, které viděli až uvařené na kousky a tudíž už neurčitelné. Taky se mi líbilo, jak šikovně p. Tereza nastrkala tu kozu zpět za plot.

373
vapol
Reagovat

233 Lenka – Leni já už v těch zvířatech co jsem kdy kde byl mám taky bordel. Poslední dobou se v SMS dočítám že jsem medvídek :)

236 Mikeši oni to budou pěkný potvory obě dvě a až to Hájek zjistí tak je pošle do pryč a chlebem a solí doma přivítá ex.manželku… Do TV RS by přece žádná normální žena nevlezla,natož chlap :)

374
Mikesh
Reagovat

chichi, Vašíku, od Tebe to sedí.
Myslíš, že z Androšky se nakonec vyvrbí potvora, jak zde tvrdí některé ženské (tak, třeba mají na to větší čich a já vidím jen obraz, co mi maluje telka). Nechám se překvapit. Johanka … mám takový pocit, že víc než potvora to bude nešťastná povaha, ta v tom chudák lítá. Suď bůh, jaký mužský by si s ní poradil. Pořád si myslím, že by na ni platil jen lehce kriminální typ, proto asi tak letí na Péťu. Ale holka je to bezesporu hezká, na té společné fotce k sobě docela pasují.

375
Ajda
Reagovat

Johanu nevidím jako potvoru, spíš jako hloupou, nebo lépe hodně jednoduchou a naivní husičku.
To Adriana mi nějak nesedí od toho jejího prohlášení – chci chlapa, co smrdí potem a pak se divila, že Petr očekává na farmě od ženy i práci. Holka krabatí čelo, kouká tak nějak od spodu, tenhle výráz mi z ní kazí dojem, vyloženě mi u ní vadí.

Nejvíc se mi líbila Jarka – exekuce a pak Eva, co odmítla Hájky. Ale ta nesměla promluvit, byla unylá, nebožkovský typ.

376
terra magica
Reagovat

-375 Mě taky Eva s Jarkou – ty měly šmrnc, a u Evy se mi to taky zdálo, že tak divně mluví, třeba jí fakt někdo umřel – vůbec se neusmála.

Hájek je hezkej charizmatickej chlap, jako by ani nebyl Čech. Minule, v tom župánku, to ale byl k pousmání.

U Adriany mi to taky nehraje, už jsem psala víše.
Myslím, že ho může tou svou „pohodovostí“ uspat a zatnou drápek. Může pak nastat probuzení s kocovinou.

377
terra magica
Reagovat

-376
Ajdo, ještě bych řekla, že Eva fakt tak divně mluvila, ale hezky srdečně ho při tom výběru na rozloučenou objala – třeba jí nesedla prezentace před kamarama.

378
gabisollis
Reagovat

363-terra magica-:-)jasne Carlos nehrozi.:-)375-Ajda-tak to byla Adriana co prohlasila ze chce chlapa co musi smrdet potem??????no tak ted uz muj dojem z ni je naprosto spravnej.:-D

379
gabisollis
Reagovat

terra magica-jeste musim rict,ze mas dobry,vtipny komentare.driv me vzdycky zarucene pobavila Anja,ale asi ji porad nezaujal tak to flinka!(skoda)

380
Ajda
Reagovat

377 – to objetí bylo radostné loučení před úprkem. Kdo uteče vyhraje, to jí docvaklo okamžitě. K její mluvě – bohužel, to bude její styl, takových je víc.

381
Ajda
Reagovat

K Adrianě. Toto je copy z mého rekapu u prvního dílu:

…Tou je Adriana, která touží po chlapovi, co páchne potem. Je dva roky sama a sní o tom, že se Petr bude starat o zvířátka, o ni, bude ji milovat, budou si žít v přírodě, v klidu, tichu a míru – nic víc. Není problém si to představit. Petr vstává za tmy, nakrmí a uklidí zvířátkům, přitom se zapotí a správně zapáchající budí polibkem Adrianu, nese jí snídani do postele. Jestli po ní i uklidí nevím, něco by mohla holka zvládat sama. Přes den se projíždí na koni, prochází po loukách a večer, Petr opět po práci u zvířat, zapáchající potem usedá vedle romantické Adriany a sledují sladkobolné seriály. Před usnutím ještě romantika pod oblohou plnou hvězd. Tipuji, že holka po týdnu uteče, pokud by jí Petr už třetí den nevyhnal sám. Názor Petra? Zajímavá!

382
Mikesh
Reagovat

Mám vyřídit pozdravy od Novesly Ajdě, Lence, Bobbymu a dalším starým pastám (teda ona myslela těm, co zná z diskuzí o HSTM).

Těm, co vzpomínají tu Evu – děvčata, to je pro chlapa naprosto nepřijatelný typ, já ji pasuji na skutečnou hysterku, to na rozdíl od Johany, která je jen hodně psychicky nevyrovnaná. Markýrovala se (Eva) do role oduševnělé intelektuálky a pronášela naprosto příšerný věty. Doma by byla na beton nesnesitelná. To, že jí na to Petr skočil a byla to jeho favoritka number one, svědčí o tom, že se v ženských nevyzná ani náhodou a že to vůbec není takový borec a lamač srdcí, jak na vás všechny působí.

383
gabisollis
Reagovat

Ajda 381-:-DDDDDD (to me nejak uniklo,ale mas bod!!!):-)

384
gabisollis
Reagovat

souhlas z Mikesem.az na tu posledni vetu.na mne on vubec nepusobi jako lamac zenskych srdci.to se jen na exterier lepi husicky a on s tim vubec neumi pracovat.

385
Mikesh
Reagovat

Jo, Radstare, díky za ty upoutávky na jednotlivé účastníky.

386
Ajda
Reagovat

382 – jednou s tebou zase Mikeshi souhlasím. Eva hezký obal, ale zbytek…

Koukáš poctivě na Prostřeno? :-)))

387
Ajda
Reagovat

Volit Miss Farmář, u mě vítězí Jarka, hrozně zajímavý typ ženské.

388
Mikesh
Reagovat

384 – neříkám, že tak působí na všechny, zejména asi tady ne, ale na diskuzích je označován za typického proutníka, co ženu použije, využije a odhodí. Jinde zase za namachrovaného blbce, co je zvyklý, že mu děvy padají k nohám. Já si myslím, že takový není, že měl 20 let manželku a svou práci, v níž byl furt a na nějaké zálety asi neměl čas (možná ani na manželku). Balení odvykl a teď, aspoň tak se mi to jeví, si neví rady.

389
Ajda
Reagovat

388 – opět Mikeshi souhlas, já se dneska nepoznávám :D

Pozdravuj na Dámě!

390
gabisollis
Reagovat

svete div se ,ale Mikesi v tomhle stebou 100% souhlasim.

391
Mikesh
Reagovat

Jo Ajdi, koukám, teda snažím se. Terka je zklamáním, jenom tam prudí, s ničím není spokojená, schází jí ten přidrzlý šmrnc. Dnes bude klohnit u sebe, tak jsem móóc zvědav (jakož i na její klícku).
Jo, a zkoukl jsem asi 2 pořady VIP, abych popatřil Laděnu. Laděna tam nebyla, to ostatní mě totálně odrovnalo, prostě jsem nevěřil svým okám, že je něco takového vůbec možný. Ale přežil jsem to … zatím.
Souhlas s Jarkou, ta se mi jevila jako nejpragmatičtější typ, přitom docela pěkná. Ani superkráska, ale ani ošklivá, takový ten lepší střed. Ve spojení s praktičností něco, co by uvítal každý.

392
okkvp
Reagovat

Někteří muži za to „lamačství srdcí“ nemohou, jako lamači působí aniž chtějí, někteří dokonce i přes úpornou snahu tak nepůsobit. Ke své smůle jsou od přírody vybaveni jistým způsobem komunikace (který na tom má největší vinu) a pokud mají ještě přitažlivý exterier, tak je hotovo. U Hájka si tímhle nejsem úplně jista, na to jej v tv poznat nemožno, ale klidně by takový případ mohl být.
(můj nejlepší kamarád je takový typ a pokud vím, tak by byl velmi často rád odporně skřehotavým Quasimodem, protože mu ženský dělají 40 let ze života doslova peklo a nepomáhá vůbec nic)

393
Ajda
Reagovat

391 Mikesh

OT – Prostřeno:
Typy Terezy a jí podobné, co nic nejí bych roztrhla. To nejí, tamto nejí, to vaří jinak, to nechce… Když tam vlezu, ochutnám všechno, ať můžu hodnotit. Nebo neochutnám, ale neuberu kvůli tomu body. Terka boduje dobře, aspoň to. Ještě že se na pořad dívám jen občas, jídla většinou otřesná, žádná inspirace :-)

394
romanticka
Reagovat

uff to byl maraton – všechny díly v jednom zátahu!
asi se sem budu muset také vyjádřit :)

395
Mikesh
Reagovat

392 okkvp: tak nadbíhání žen se přeci dá přeci slušně a elegantně ubránit. Ti skuteční lamači to ovšem nedělají, takoví jednak vezmou všechno,co se nabídne, jednak zaútočí na všechno, co se kolem mihne. Měl jsem takového bratra, který uzemnil remcající matku výrokem: příležitosti nevyhledávám, ale když jde kolem nějaká sukně, už je to příležitost. Pravda, měl děsnou vyřídilku, asi i charisma (ještě v 55 klidně klofl jakousi skautku, a když mu rande překazila bdělá vedoucí, ugovoril obratem ji). Že by si stěžoval na peklo, to jsem si neším.

396
romanticka
Reagovat

Břéťa skautík
na mne moc praktický – asi jako stan ze zabudovaným spacákem – ke koňům se dostal tak, že koupil poníka, aby za ním jezdila dcerka i po rozvodu (inu), a holkám vrznul na poličku litr na pět dní – tedy na dvacet lžiček kafe a cukru, což považuju za jistou velkorysost
sokyně mi přišly, že toho bobříka ranní kávy loví tak nějak moc svorně
vidím to na skautský tábor s výcvikem a na závěr dva certifikáty bez prstýnku

Patrik
ten holkám na kafe s cukrem nedal a ani neřekl, jak rád štrůdl, tak ho dostal slaný, zato se šlehačkou, která jediná nebyla schovaná někde v prostorách farmy a musela se jít koupit
to běhání pro strouhanku a cukr a vejce a mouku k výhni, u které se fouká sklo, nemělo chybu
rodinka je početná – vidím to na Moje tlustá česká svatba bez té svatby

397
romanticka
Reagovat

Péťa Hájek
přečetla jsem tu o něm kdeco, že je takovej, makovej, krásnej šovinista, že si na něco hraje ale v jádru…
jako by neexistovalo slovo „rozpolcený“, čímž nemyslím jeho zadeček
nezapomeňme, že se s tímhle exteriérem chudák protlouká životem už pěknou řádku let a v takových dvaceti to teprv musel být šrumec – dlouhonohé blondýny to znají – nikomu nejde o jejich duši, inteligenci, vnitřní krásu…
pořád jen ty chlípné pohledy!
já bych ho na týden vrzla v RS k nádherný ženský o kterou má zájem a až by vybaloval ranec tak bych přidala hodně dobrýho frajera, kterej už to s ní před týdnem na pár dní rozjel… rozhodně sprosté vůči Adrianě a souhlasím, že si zatím holka vede na úrovni
ačkoli…
ty sankce za porušení pravidel soutěže jsou tak brutální, že by je bez souhlasu štábu ani zamilovaná pipka neporušila, takže sledujme dál, co pro nás připravil primácký Ríša Curtis

398
romanticka
Reagovat

Vlastik
jak že mu to říkáte? „ňaderný dědek“? – v té ratejně nebylo prostě kam s tou rukou uhnout a stát Terezka na prahu jen špičkou nohy, byla to slušná trojka
mno, pokud mu tam jedna paní zůstala, doufám že nezapomněl zásoby na zimu znásobit dvěma, pochybuji, že by mu tam zavítala výprava profesora Mc Donalda a letošní zima byla krutá…
každopádně bych ho letos ráda viděla v Prostřeno…
btw.: proč jen jsem si vzpomněla na kněžnu Libuši, že udělala dobře a pro Přemysla oráče poslala místo sebe posly

399
romanticka
Reagovat

Petr Bušák
já tyhle soukromé vtipálky a rozumbrady nechápu a nemusím
mám dojem, že je spíš takový, jak se jevil v představovacím díle, než teď, kdy srší, obklopen ženským půvabem a všemi těmi cizími lidmi z televize
citace z profilu:
„Rád by se osamostatnil, připadá si už tak trochu jako mamánek, chtěl by najít své štěstí. Kurážná dívka, která touží po široké rodině se vším, co k ní patří, by možná na jeho usedlosti v malebné krajině našla pevné zázemí.“
začínám ztrácet význam slova „osamostatnit se“
šanci má asi Jana, ale jestli mu prohodí na dvorku tu vanu s těma pneumatikama, tak se budou plést košíky dva

400
gabisollis
Reagovat

romanticka-hezke shrnuti.:-)zvlaste shrnuti Busaka se ti povedlo.:-D

401
terra magica
Reagovat

Romantička – koment dobrej!

Já tohle hrozně ráda čtu, to je tak skvělej protiklad k těm názorům:

naivní dámy se přihlásily, aby zažily romatiku na seně a spojili své životy s venkovským hrdninou a přitom nemají o životě na vsi ani páru.

Ještě tady nepadlo nic o tom, že celej spolek pánů nemá potuchy co život s ženskou vůbec obnáší .

402
terra magica
Reagovat

382- zastanu se jí, proč hysterka? Pro mne to byla normálně maska, protože se tam necítila dobře, tak mluvila dost unyle, ale srovnaný to měla dobře a ukončila to celkem na úrovni.
Ten konec se mi nějak nezdál, tam to bylo podivně sestřihaný – jak tam na ni číhali za rohem – s úsměvem šla k němu – pak střih – už tam běžel půl hovoru – střih a stáli zas jinak a to už se mi zdálo, že toho má dost, ale že nebyla rozhozená z Hájka, ale že prostě ten pravej důvod proč nejde dál si nechává pro sebe a štáb to tam z ní chtěl vyrazit. Taky myslím, že u ní není zvykem se před chlapem plazit, takže to musel bejt nadlidskej výkon.
Stejně i Jarka to nemá v povaze, takže i ta to zkrouhla při první příležitosti.

– 388 souhlasím

No je to RS, tak to je podaný jak je to podaný a tady jsme na diskusi.

403
Misha
Reagovat

401 – Bych pány tak nepodceňovala … potuchy asi maj, což je možná u některých z nich důvod, proč jsou raději sami (Vlastík, Patrik) :o)

404
terra magica
Reagovat

K té vizáži nejkrásnějšího účastníka – pokud zůstane s Adrianou, tak se může stát, že bude časem nasedat na koníka stylem paní od Břéti.

Bude vykrmen bůčkem knedlem a pivkem a po zimě nepřijde jaro, ale porážka.

405
terra magica
Reagovat

403- jo, je to tak – něko už tu psal – jakej šel, takovou našel.

406
romanticka
Reagovat

gabisollis 400 dik ;)
TM 402

u mne sebou plácnul princ z Hájku a z bělouše dost tvrdě už právě u toho výběru, kdy odešla Eva
nejdřív se za holkama potácel jak Mareš za Superstárama a vysílal je dopředu jak kdyby jim taky nabízel sto tisíc eur – mimochodem pokud se pozorně podíváte, Eva to jako prní vystrčená pozoruje a právě tam mám dojem, že si říká „proboha co já tu dělám?!“
a po jejím odchodu to bohatýr skoro nemůže rozdýchat a plácá něco o tom, že „moje Herz je teďko zlomená, dyk jsem ji vytáh první, jako favoritku, žejo, to se vsadila s holkama nebo co, jak bys to viděl voe…(volem míněn někdo ze štábu)“
chlapec mi v tý situaci přijde daleko víc rozhozenej, než když má vysvětlit u večeře dvěma holkám, který notabene nemaj šanci okamžitě prásknout dveřmi a zmizet, proč se chová, jak se chová
od tý doby mi to přijde:
STŘIH – princ na koní, klap klap klap a Bác!!
jen jsem ho ještě neviděla nějak elegantně se do toho sedla dostat
ale nic ve zlým, fešnej je
a ty vlasy jak za ním vlají když cválá

407
Misha
Reagovat

Ty vogo, teď jsem zmérkla ty seciální videa k 5. dílu http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/co-jste-v-televizi-nevideli-0 … a dostal mě V. Kadeřábek – speciál bonus 5. … resp. dostala mě Latěna, jak radila babám, aby si do toho svýho malýho kamrlíku, kde měly spát, vzaly kýbl s vodou na čůrání … :o))))) …

408
Mikesh
Reagovat

romantičko, ty Tvoje komentáře jsou jako břitva, vnášejí se šmrnc. Jestli jsi fakt ženská, tak potěš …

terro, u Evy se mohu samozřejmě mýlit, nakonec, vidíme jen to, co nám manipuluje štáb. Nicméně, měl jsem občas s takovými tu čest a na to se nezapomíná. Nejde jen o to, co řekla (jako že to byla hrůza), ale i JAK to řekla. A výsledná reakce? Šacoval bych to na pobouření ve smyslu „JÁ že mám SOUTĚŽIT? Já, JEDNIČKA ve všem?“

409
romanticka
Reagovat

Mikešu, Mikešu, co na ti na to napsat…
jestli máš dojem, že jako já může psát jen pohublej pobledlej ajťák, tak taky potěš…
ale co, zrovna jsem měla ve dveřích sčítacího komisaře a taky si byl dost nejsistý, co u mne předvyplnit
já tu tvoji druhou větu prostě vypustím – a to pro jednou a naposled a jen proto, že jsem se sem dostala vlastně díky nějaké tvé poznámce o panáčkovi na fóru přímo na primě pod pořadem
tam čtu, už dlouho i pod prostřeno, ale nějak tam nemám co napsat
tady se mi to moc líbí :)
radši to napíšu bezpohlavně:
břitva nebřitva, jsem možná ten nejromantičtěji založený tvor na světě!!!

Misha 407
víš, kdyby holky použily ten kýbl, co v něm Vlastik ráno chladí kozí dar, asi by ze sebe po ránu vysoukal i něco jako souvětí :)

410
Misha
Reagovat

409 – :o)))))
Připomínáš mi jednu písničku od Horkýžů … :
„…vidim že jste velká romantička…“
„Ale kdeže, Roman Tyčka je mój manžel, Roman!“
„Čo je, čo sa stalo? Dobrý ďeň …“

411
Mikesh
Reagovat

409 – ježíš, nemůžeš být hned taková ..vrr, haf haf. Třeba to byla jen zkouška, jak to s Tvou kousavostí je, jestli umíš i Ty něco zkousnout. A představoval jsem si, jaké to asi je, mít doma někoho s tak pohotovou pusou. Jinak já myslel, že romantičky jen mlčí a nyvě koukají na západ slunce. Příp. ještě vzdychají u Angeliky.
P.S. Pobledlý ajťák by sem psal nejspíš jen nudu, resp. on by, povznesen nad plkáním lidských červů, nenapsal nic. Mám takového doma, ten má problém uvázat si kravatu, natož něco napsat.

412
Jonatána
Reagovat

Už jsem zapomněla, co jsem chtěla napsat. Nějak mě ta diskuse ke konci unavila. Jo, už vím. Adriana mi rozhodně nepřijde jako ošklivá ženská. Že Johana je hezčí? Ano, líbila se mi v prvním díle. Pak to skončilo a hlavně, nelíbí se mi lidé (ženské ani chlapi) s úzkými rty. A pak někde nahoře nějaká ženská psala cosi špatného o Jonatáně. Tak doufám, že se jen sekla a místo Jonatána měla v plánu napsat Johana, neb o mě těžko může něco psát. Tak jsem si vzpomněla na dost věcí a jdu zase pryč. mějte se.

413
romanticka
Reagovat

411 – i jen ho nech, Neprakticky Bezradný, to je dobrý základ
kravaty vážou nejlepší kamarádky (protože je od malička vázaly svému bezva tátovi), když jde jejich tajná láska/nejlepší kamarád na rande s potvorou…
slunce je dobrá rekvizita ať vylejzá nebo zalejzá odkudkoli kamkoli, ale s tou Angelikou ses někde zasek, my máme Podnikavé dívky, Holky z města, Lásky nebeské a Přes internet a Na inzerát a Ďábla co nosí Pradu a komu to nestačí tak Mammu miu
a už mi to přijde až nad hlavu OT

Prochor 300
taky mi ten vršek vrtá hlavou…
mne napadl skleník s konopím, čímž by se dost vysvětlilo, a pod ním by mohly být zakopané ohlodané kosti těch, které zůstaly přes zimu
na stránkách má číslo mobilu a tak by mě zajímalo, kde tu nebezpečnou elektroniku nechává, když jde do prostoru
vodovzdorná schránka za pásmem nebo běhá až dolů do salaše?
asi si ho někdy večer zkontroluji a běda, jestli to zvedne po druhém zazvonění

414
alca
Reagovat

Ahoj,vsichni,moc rada vas ctu a uz vas znam asi dva roky, moc se mi libite, ale nezda se vam, ze Mikes nejak zmirnil?
Ah0j Mikes..

416
Lenka
Reagovat

:-) oprava – Blesk dneska po ránu (já si ty plátky pletu)

417
terra magica
Reagovat

415- zdroj: přítel farmáře.

Já bych řekla-

zdroj: „v součastnosti nejbližší přítel farmáře“ si zajistil obranný štít.

Děťátku přeju boží požehnání.

418
Lenka
Reagovat

417 terra magica
no, já nevím… moc bych tomu plesku nevěřila :-)
jejich zprávičky moc seriozní a pravdivé nebývají

Reagovat

Lenko, dle mě právě Blesk patří k těm serioznějším bulvárům v ČR. Tedy když už něco publikují, není to zcela vycucané z prstu, ale jen šikovně a často i pravdivě podané informace. Já bych jim i věřil. Jinak fakt obecní kozel, obskočil obě dvě.

420
okkvp
Reagovat

no a máme klid a můžeme se v bez zábran bavit Petrovým šlapáním v zelí a Johančinými hysteráky. U zahraničních bratrů jsme také věděli předem o svatbě i o odluce a zábavnosti (i sledovanosti) to spíš skoro přidalo

421
gabisollis
Reagovat

to jsou informace po ranu!:-)to musi byt silena potupa pro Johanu ktera taktizovala a jela si pojistit Petra jeste pred natacenim.na farmu napochodovala jako ze uz ma vyhru v kapse(Hajka)a nakonec toto.no nechtela bych byt v jeji kuzi.:-)

422
Lenka
Reagovat

421 gábi :-) ahojky
no, koneckonců, je to RS o seznámení a jestli to nakonec má takovýhle grády, tak je fakt, že zásnuby byly už dva, dítko z RS ještě ne (pokud se nepletu)
a jestli by to byla pravda a to seznámení by se zadařilo – tak jim to lze jen přát :-)

423
gabisollis
Reagovat

ahojky Leni.:-)taky me to napadlo ze ditko jeste nebylo.:-)jasne kdyz to tak chteji tak hodne stesti,ale nemohu se ubranit premysleni jak by to asi cele dopadlo kdyby ta (myslim Eva)si to nerozmyslela.:-)to jsou veci na tom svete.

424
gabisollis
Reagovat

faktem teda je,ze tohle je bych rekla uplne normalni zivotni situace.(tak nechci vypadat jak Alenka z rise divu),ale holt v normalnim zivote to vi ty zucastneny a mozna blizkej okruh,holt se s tim neleze do televize.:-)

425
Lenka
Reagovat

423 gábi
mně se nějak pořád nezdá, že bych měla věřit zprávám z plesku (ale zviklal mě SUNíčko, a ten s tím má větší zkušenosti než já) – tak nevím… :-)
ale jak psala Ajda, snad by se tam ještě měla objevit exchoť, takže to může být ještě zajímavé
(a v téhle fázi RS, co se vysílá, o dítku ještě nikdo ani tucha neměl – budoucí rodiče nevyjímaje)

426
gabisollis
Reagovat

Leni-:-D. no taky nevim.myslim,ze (narozdil od sunicka)plesk neni seriozni,ale……tohle by snad nenapsal no fakt nevim.na pani Hajkovou se taky tesim.

427
gabisollis
Reagovat

ted me tak napadlo,ze ditko v RS jeste nebylo pac vsichni spali oddelene(alespon to tak v tv vypadalo)az na Jarku,ale ta do toho sla az po zasnubu.kdezto tady uz pritvrdili-JohanaXPetr,LenkaXkozi dedek…no a ted AdrianaXPetr….:-DDDD

Reagovat

gabisollis, v Blesku přeci není řečeno, v jakém je měsíci, Farmář se natáčel takřka před rokem. Takže počnout se mohlo až dlouho po natáčení a nyní to jen bulvár vytáhl. Každá zpráva o vysílaném pořadu dobrá.

429
koc
Reagovat

428 – nekdy září – říjen podle toho jak Husak trhal jablka a ze dil o farmarich sel o prazdninach

430
gabisollis
Reagovat

sunicko to je fakt.:-)ja jen ze k tomu mely vice prilezitosti protoze pisou ze pujde za nim do loznice kdyz tam je jeste Johana.ja nepsala ze otehotnela hned prvni vecer.

431
gabisollis
Reagovat

no vlastne pisou ze se to ma narodit v lete takze otehotnela az po nataceni.:-)

432
romantička
Reagovat

ahojte :)
no tak počítejme:
pořad se natáčel tak někdy v září, podle té zeleně kolem
blesk: „Když jí nová láska farmáře řekla, že přespí v jeho ložnici, popadl ji ještě větší hněv. „Jeden dar jsi už dostal a teď chceš další?“ křičela na Petra. Noc Adriany s Petrem podle Blesku.cz nezůstala bez následků.“
kdyby to bylo takhle, byla by Ádrí na rozsypání
a zase deset minut po početí se to „přítel farmáře“ taky nedozvěděl, protože trvdí, že se čeká v létě – Adriana není Hanychová a šestý měsíc už bývá vidět…
ta farma normálně funguje a že by si blesk nechal ujít fotečku k takové zprávě se mi nezdá
a bulvár ať napíše cokoli, nikdy se neblamuje – oni prodaj i příště zprávou, že přítel kecal
já se rozholdla že kecaj a dál budu napnutá jak plachta v hurikánu, heč

Reagovat

romantičko, kdo by se kvůli 1 fotce druhořadé telebrity trmácel do hor? Co není v Praze, to se nefotí :))

434
Lenka
Reagovat

433 SUNíčko
tleskám za ten super název : telebrita :-)
úžasné, výstižné :-)

435
gabisollis
Reagovat

romanticka-taky vaham,ale faktem je ze uz to probehlo i v disuzich drive.jen se spekulovalo jestli Johana nebo Adriana.tezko rict jestli se toho plesk chytil nebo oc jde.

436
romantička
Reagovat

no, taky se přikláním k názoru, že přítel poslal SMS, ale za MMS by byl honorář několikjanásobný – místo na fotku páky s tetou Johankou místo bylo

437
romantička
Reagovat

omluva, píšu strašně – přestanu pracovat a dám si svámi kafčo

438
Lenka
Reagovat

435 gábi
v každém případě to nebude ve vysílané RS, to jaksi nestihli… :-)
takže nám to může být lehce šumák a můžeme se těšit na legraci, až k těm dvěma (jedna u Hájka na oblibě ztrácí, druhá získává) přišupajdí ještě exchot…
je fakt, že prima tady něco musí vymyslet, aby zbytek dílů nebyl jaksi už o ničem :-)
jen koumám, čím prima okoření kozí farmu Vlastíkovu, kde za chvíli Terka práskne dveřma a do bot

439
gabisollis
Reagovat

no jde o to jestli ji smlouva nezakazuje prasknout dverma.:-D

440
Misha
Reagovat

427 – no hlavně v HSTM myslel bdělý štáb aj na ty kondomy :o)))
Já teda myslím, že zaručené zprávy předává bulvárním plátkům Prima, páč je to vcelku levná reklama. A protože zrovna zřejmě netouží po rozuzlení troj či čtyřúhelníku, tak prostě trochu blafují. A taky bych stále měla na paměti, že je to spíš show než reality … a konkrétně o Petrovi už v letě někdo psal, že má stálou přítelkyni či manželku …

441
Lenka
Reagovat

439 gábi
i kdyby… copak se tam může převratného dít či přihodit?
karty jsou rozdané, Vlastík se cicmá s Lenkou (oprava = Lenka se vrhá na Vlastíka za účelem cicmání), k tomu přibyde, že Terka musela v chatce/kůlně dole u cesty přenocovat sama :-)
Lenka zřejmě směla na noční výpravu na výsostné území, kam nesmí nic kromě čisté duševní síly (chatička na kopečku), pokud teda Vlastík nemá ještě někde schovanej obyčejnej bejvák, kde má i ten pc, aby mohl psát na fs :-)
jediné, co mě napadá je, že by se vzbouřila ta vycvičená koza, co orá za autíčkem, když tam není Lenka a domáhala se navrácení svých nezadatelných práv a privilejí :-)

442
gabisollis
Reagovat

misha.:-))no Leni aby se to tam po spolecne noci neprehodilo jak u Hajka.:-)

443
okkvp
Reagovat

A co varianta Vlastík s Lenkou v ženské ložnici – to by bylo pro diváka větší „maso“

444
Lenka
Reagovat

443 okkvp
v jaké ženské ložnici? :-)
co mi ušlo? kdepak se takovéto místečko na téhle farmě nachází?
(asi bych si měla dát ještě jedno kafčo pro lepší chápání :-)

445
Lenka
Reagovat

442 gábi
:-) myslíš přehození s Terkou nebo s někým jiným? třeba nově příchozí? snad by scénář neopakovali… i když ?

446
gabisollis
Reagovat

nebo s kozou.:-)ja fakt nevim vymyslim tu kravotiny radsi jdu neco delat.

447
Lenka
Reagovat

446 gábi
uvidíme, uvidíme… :-)
jinak na primě diskuse (snad kromě Petra a Vlastíka) vcelku nijaká, dokonce u Břeti snad jediný příspěvek (a to ještě od účinkující Oliny), jen tam klasicky vychyluje pipin a nanynák (odvozeno od slůvek pipi a nanynky) – odpustím si stupidní hihi, tak hluboko neklesnu :-)
takže klasika :-)

448
romantička
Reagovat

nezapomínejte, že Terezka má v záloze „šaténky a prádýlko“

449
Lenka
Reagovat

448 romantička
ajta, krajta – ty máš pravdu!
to jsem fakt zapomněla :-)
no, snad na to nedojde :-)

450
romantička
Reagovat

terezka se nezdá ale…
co s chlapem, který neměl deset let ženskou?!
umyla si hajzlík a počká si, až se pan skorojudr dostane do formy
asi přes víkend skouknu ty slováky

451
Lenka
Reagovat

450 romantička
tak farmára ti doporučuju, to bylo skvělý !!!
ale pak už se ti farmář bude zdát totál nudnej, marná sláva, člověk srovává…

452
romantička
Reagovat

jestli to taky nezáleží na tom, co člověk viděl první…
a pak, mně se u moc akce vypíná fantazie, já si radši představuju vlastikovu tajnou laboratoř, než aby tam vlítli a ty mrtvoly mi rovnou ukázali – tak uvidím ;)

453
terra magica
Reagovat

Já předhazuji davu svoji verzi:

že fakt mimčo čekaj a z toho co se teď kolem nich mele musí být Adri dost mimo – předpokádám totiž nájezdy uchazeček v reálu. Můžou se objevovat i fajnové dámy a paní domácí ztrácí svou pověstnou pohodu a předhodí zprostředkovaně bulváru info v touze zajistit si klid.

Já bych se jí totiž vůbec nedivila, protože pokud spolu jsou, tak minulost je právě dobíhá, což?

454
Lenka
Reagovat

453 terra magica
já bych radši setrvala u RS :-)
ta doběhne po pár dílech…
a přiznám se, že mě osudy těch, co v RS byli, po skončení RS nějak nezajímají, proč taky? to už je jejich život bez kamer

455
romantička
Reagovat

TM 452
nemyslím, že je to současná reakce Adriany
tyhle zprávy ležej v redakci třeba i měsíce, jenže čekají na načasování – k čemu by byla v říjnu zpráva v blesku, že petr s johanou podváděli – to se hodilo až při vysílání příjezdu na farmu a stejně tak se teď, když se holky ještě perou, šikne ta informace s mimčem – my puťky vidíme na stánku titulek a koupíme si deset vět a rok starou fotku, abychom věděly něco před pondělkem
jinými slovy, po pondělku už ta zpráva nebude zajímavá, tak jsem zvědavá, co se stane…
dyk je to jen prča a dá se při ní třeba háčkovat ;)

456
okkvp
Reagovat

Lenka – no přece v tom spacím patře ve spodním domečku – tam se určitě vejdou i čtyři lidi (byla tam jak L. tak T + kameraman a ještě možná zároveň i Latěna)

457
okkvp
Reagovat

terra magica – na nějaké Adrianiny pocity a reakce Blesk zvysoka víš co … s tím by se neobtěžal. Imho jdou zprávy od štábu a stejně jako u slováků dávkováno přesně podle reklamní potřeby.

458
romantička
Reagovat

no a zatímco my tu pletichaříme, český honza bušák to v anketě natírá princátku o 600 hlasů, což je o třetinu a vlastik z pastoušky dotahuje na pět hlasů zámeckeho pána suchardu
že by poreformová změna životních priorit?
můj ty tondo!

459
Lenka
Reagovat

458 romantička
ale mě je taky bušák sympatickej a hlas jsem mu tam dala taky :-)
co je na tom špatnýho?:-)

460
Lenka
Reagovat

romantička
myslím si, že co člověk, to názor a mně se třeba Hájek jako žádný princátko zrovna nejeví (pro jinou to třeba může být idol)
co tě překvapuje na anketě?

461
romantička
Reagovat

Lenka 458
a sakra, já ještě nehlasovala
mně přijde takový bezproblémový a člověk aby s ním měl při sobě pořád nějakou tu čutoru s naftou
ale je fakt, že kdyby mne někdo chyt pod krkem a musela jsem na jednoho z nich ukázat, tak z těch exotů je o hódně koňských délek nejpřijatelnější
teď to nepotřebuje, ale kdyby hájek dotahoval, taky mu kliknu :)

462
romantička
Reagovat

Lenka 459
imho si jako princ připadá hájek – to já spíš jen tak ironicky
a na anketě mne překvapuje, že se tentokrát naprosto slučuje s tím, jak to vidím já

463
terra magica
Reagovat

-452. Jasně že je to RS a pařipravený to může bejt a bejvá často. Jen mi je divný, proč by to vytasili tak brzo, a hned těhotenství že se událo v pěti dnech.. Spíš bych čekala, že velezou s tou bejvalou paní domu – to by mi teď přišel vhodnej špek.

Fakt si to zkuste ale promyslet, kdyby jste tim prošli, ulovili toho vysněnýho, žili v poklidu vísky a otěhotnili si třeba za dlouhých zimních večerů a pak začínáte plnit stránky tisku. A ženský na toho vašeho dorážejí a můžou i docela dost. Já bych je zarazila touhle zprávou, i kdybych třeba nebyla těhotná, třeba rupaj nervy.

Na druhou stranu to jejich vzájemné spojení by mi ale vůbec hlava nabrala.

Je fakt, že od začátku má jasno jen Onur Aksal a z cesty neschází a že nástrahy jsou tedy dramatické .. ;o)

464
Lenka
Reagovat

462 romantička
ta anketa holt ukazuje, jak je kdo z nich lidem sympatický, nic víc (vzhledem k věku farmářů nepředpokládám hlasování poblázněných puberťaček :-)

465
Lenka
Reagovat

463 terra magica
možná by stačilo neplést si dobu reálnou (tedy teď) a dobu natáčení (tedy dřív) :-)

466
terra magica
Reagovat

464- komu neplést?

Myslíš těm ženskej, co ho můžou teď uhánět, když se jim zdá, že zůstává s Adrianou sám a nevěří, že by ho mohla ve finále sbalit? To nevím, jestli to jde, můžou se jet přesvědčit osobně, nebo mu volaj, nebo třeba má FB a moc tam teď vysedává. Já nevím, jen jsem se nad tím zamýšlela, protože oni někde pořád jsou.

467
terra magica
Reagovat

Nevíte, je ještě někdě něco jinýho, než to Příště uvidíte se stahováním králíka? Nějaký info o dalším ději?

468
Lenka
Reagovat

terra magica
myslím obecně neplést si dobu natáčení a dobu reálnou …
viz tvoje úvaha o pěti dnech a těhotenství

(ty podrobný úvahy ad ženský, co by ho teď uháněly, jdou silně mimo moje chápání, jakož i rozbory, co teď dělá Hájek)

469
romantička
Reagovat

TM 465
já myslím, že zrovna těmhle holkám je nějaká Adriančina gravidita u zadečku – jen se pohrabou pečlivěji v šatníku a přitlačí na mejkap ;)

470
romantička
Reagovat

ještě k TM 465
není spíš na chlapovi, jestli se chová jako že je k mání nebo ne?
mně přijde hájek dost nad věcí

471
okkvp
Reagovat

462 – Exmanželka tiskem také proběhla, ale zřejmě se na dění nijak výrazněji nepodepsala a čtenářstvo i diváctvo bylo odhadnuto na slabou reakci. Zpráva o těhotenství je daleko přitažlivější právě tím, co všechno v zákulisí rozpoutá. Jako obranná reakce na utnutí dobývacích sklonů divaček je imho dost mimo – smršť zájmu naopak rozpoutává.

472
terra magica
Reagovat

469- Taky mi přijde nad věcí, a proto mi tu Andrianu s ním hlava nebere (tobě jo??)

a právě proto si myslím – fantazíruju, že pokud ho fakt klofla, tak právě teď dnes v současnosti to tam pro ni nebude med

473
okkvp
Reagovat

může být klidně i doma v Brně, ale jinak i JČ z toho může mít naopak pěknou prču

474
terra magica
Reagovat

473- to je fakt, já to pořád beru, že je to pro ni ten vysněnej bohatýr a tak, že se teď může strachy třást, že se může zjevit nová favoritka Nr. 1 .

475
okkvp
Reagovat

na takového přelétavce nevypadá

476
Lenka
Reagovat

Tak na kozí farmy se podle upoutávky v příštím dílu vydají i soutěžící RS Šéfka :-)
Omluva za OT, ale pobavila mě představa kombinace těchto dvou RS (třeba Rainman a Terka, apod.) :-)

477
Mikesh
Reagovat

Halo, lidi, co se děje? Žiji snad v jiném světě? Odkdy ženský uhánějí chlapy, kteří jsou prezentováni jako syčáci, co ženu uženou, využijí a pak odhodí – aspoň tak hodnotí Péťu většina tklivých paní a dívek. Takže vyjádření dam na všemožných diskuzích, jak si žádají muže věrného a spolehlivého, jsou jen plané kydy?
Náhodou, jestli Adriana Péťu lovla, tak si už nemusí dělat žádnou hlavu, ten bude rád, že má doma mlaďošku a rozhodně nebude mít čas (a sílu) na blbnutí s jinýma.
Jinak to, že Prima dodává materiál Plesku, muselo být každému jasné už u HSTM – zabezpečuje si tak sledovanost, příp. láká další důvěřivé ovečky. Plesk sice vyloženě nelže, ale manipuluje s textem tak, že nakonec lže. Stačí si přečíst článek a srovnat jej s tím, co se nakonec v telce ukáže.

478
okkvp
Reagovat

476 – Copak Tereza a pán Ján, ale Vlastík a Norika – to by byl šrumec :-D

479
Prochor
Reagovat

U bejvalky Petra člověka napadne: proč nemají dítě, proč odešla, proč se chce vrátit ale hlavně proč tímto způsobem? Před kamerami? Dělá to dojem, že mu chce spíš udělat pěknou ostudu. Rozhodně nečekám žádnou puťku. Spíš hysterku.

480
romantička
Reagovat

479
no, v profilu píšou, že má s bejvalkou dvacetiletého syna

481
Jonatána
Reagovat

to okkvp 478 – Vlastík a Norika, joj, taká bohovská dvojka!

482
pedro33
Reagovat

Kvok…kvoky…kvok…

251 Ajda… beru to jako výzvu…můžeš si za to sama, běžné pipiny by mi za to nestály.
Jako o správkyni kurníku jsem o tobě měl lepší mínění, že nejsi tak hloupá jako ostatní. Terezino „odhalení“…rofl… Odvolávat se na tu nejhloupější nánu co kdy na Primě sehnali a říkat tomu odhalení, to nemá žádnou úroveň.
Vezmi na vědomí, že nemám čas jenom na to, abych vás tady peskoval a vyjadřoval se ke každému hlodu co tu jaká kráva napíše, ty písmenko jedno.

483
Ajda
Reagovat

482 – fajn, já mám o tobě mínění pořád stejné. Pořád stejný hulvát, žádná změna.

484
Lenka
Reagovat

482 pedro33
Tož vitaj, ogare :-)
Možná nám sem jednou napíšeš, co jsi za hvězdu a v čem jsi lepší než ostatní diskutující.
Jestli máš nějaký mindrák, který si tady řešíš, klidně napiš, v kurníku je dost vzdělaných ženských, i psycholožka se tu najde,neboj :-)

485
okkvp
Reagovat

možná by měl někdo ID pedro33 vysvětlit, že označení „pipina“ může být od někoho vlastně vyznamenáním.

486
Lenka
Reagovat

485 okkvp
Myslím, že nejen Ajda vcelku v klídku vezme na vědomí závěrečné varování pedříka, že nemá moc času, aby zde každou krávu usměrňoval :-) :-)
To byl super výkřik, pedřík je ftipálek :-)
Možná nám fakt jednou napíše, cože je vlastně zač, v čem přesahuje zdejší diskutéry, oč a v čem je lepší – no, milé kurníkovské milky, těšme se, to se budeme divit :-)
Zatím tipuju na nepříliš vzdělaného zamindrákovaného šmoulíka, který si tady cosi řeší, co v reálu moc nemůže..
Kam tihle týpkové psali, když nebyl internet???

487
okkvp
Reagovat

486 -stížnosti na úřady; možná jen ráno dloubali lokty nenápadně kolemstojící v tramvaji pod žebra a doma hučeli do šporáku, že Vopičková z druhého už má zase nový kabát a kde na to bere (laciné, vím)

488
romantička
Reagovat

kykyryký
tak já se původně přišla podělit o dojem z prvních pěti dílů „Farmár hľadá ženu“ (mimochodem dík za doporučení, je to tak o deset pater větší nářez než ti naši), ale teď se bojím něco napsat, abych nebyla zpeskována za každý hlod, co tu já kráva napíšu…
vlastně stará kráva, protože si pamatuji jakousi napodobeninu žvejkaček – Pedro se to jmenovalo – co z ní nešla udělat bublina, jen se to tak divně rozplizlo mezi zuby a nešlo to polknout ani vyplivnout
jdu se ustájit na ten zbytek farmárov

489
kanárek
Reagovat

488 Pedro za korunu a Bajo s bonusovým obrázkem:-), ale ty byly dobrý…hnusně se rozplizly ty kuličkové žvejdy.

490
Bobby Brown
Reagovat

Tak tak – z korunového Pedra bubliny právě šly, narozdíl od těch pouťových kuliček. Bajo za dvě pade, to už byla plná pusa žvýkačky, ale bubliny taky šly. Nejhorší byly žvejky z NDR, ty se nejdřív rozsypaly v puse a z toho co se nespolklo vznikla tuhá hmota, která nešla užvýkat – no hnus.

491
okkvp
Reagovat

já pamatuju ještě pravé Donaldy :-)

492
Lenka
Reagovat

Ach, synku,synku… oprava :-)

/:Ach,Pedro,Pedříku,
rozmilý jsi:/
kurník se často ptá, kdepak ty jsi…

/:Ach Pedro, Pedříku,
kurník strádá:/
páč často „chybí“mu tvoje rada,

/:Ach, Pedro, Pedříku,
jsme to krávy:/
melem´si furt to svý,
bez tvý rady…

/:Ach Pedro, Pedříku,
chlív i kurník:/
čeká jen na tebe,
vždyť jsi komik…

493
kanárek
Reagovat

491- ty mi nasbíral tatínek :-)

494
Mikesh
Reagovat

a jéjej, děvčata nemaj co dělat … a jako na zavolanou přišel pedro a o zábavný čtení je postaráno. Co by si Milky bez něj počaly, o čem by chatovaly?
mmch, kde je anja a její kousance? Že by ani Petr s Johanou nezaujaly? Ještě, že tu místo ní nastoupil její ještě lepší klon. Sice se dívá na nějaký Holky ve městě, ale nemůžu se jí za to posmívat, protože nejen že jsem to neviděl, ale určo ani neuvidím.

Jo, Ajdo, ta Tereza, ta to tentokrát vymňoukla!

495
Ajda
Reagovat

491 okkvp,
já taky! a jak jsme si o přestávkách měnili obrázky :-)) Ale byla žvejka Sevak (?), nebo tak nějak, taková tyrkysová mentolová, ta mi chutnala :-))

496
Ajda
Reagovat

494 Mikeshi,
pleteš se! Vypadá to, že spíš ty a pedro nemáte co dělat, tak si tu chodíte honit ego. Pokud vnímáš psaný text, tak tady se celkem živě diskutuje, dokud někdo nechrstne kýbl urážek, uleví si a zase odkráčí.

Tereza to nezvládla, od stolování přes menu, ale celý týden byl otřesný. Pro mě Prostřeno není žádná inspirace, já žasnu, co někdo dokáže uvařit a sníst a ve finále se tím chlubit v tv.

497
gabisollis
Reagovat

tak ted uz tady chybi jen liska v kurniku-alias kryspina a jsme o 4 mesice zpet.:-)pak,ze se cas neda vratit.:-)

498
Alice
Reagovat

No nevím,jak je to nebo není s tím,že Hájek a Adriana jsou spolu a čekaj dítě,protože Hájek má na fc v profilu,že je nezadaný a že má zájem o ženy

499
Radek aka SUNicko
Reagovat

Alice (498) ne každý si mění informace v profilu. Někoho může otravovat to, že když to následně změní ze zadaný na single, tak se hned vyrojí mraky kamarádů, co to začnou komentovat a jemu se to skutečně nechce rozebírat.

Takže z informací na FB profilu bych skutečně žádné závěry nevyvozoval.

500
romantička
Reagovat

494
Mikešu, Mikešu, co na ti na to napsat…
no, nemám co dělat, protože nějakej chlap mi vyrval z ruky valchu a vymyslel myčku, pračku a sušičku, a tak než budu věšet záclony, sedla jsem si ke kompu a chatuju na místě, které ve svém názvu slibuje, že to bude o RS a že tu nebudu řešit frekvenční charakteristiky průtočných částí strojů
žádný pedro jako na zavolanou nepřišel, to jen jakýsi tvor někde taky usedl za klávesnici a zcela anonymně pod přezdívkou vložil do diskuse OT prohlášení, že jsem kráva a že nemá čas mne peskovat za každý hlod, co tu napíšu
a to je právě ta romantika: kdybych se smířila s hulváty a brala je jako samozřejmost, neuměla bych se radovat ze slušnosti a z úcty lidí kolem mne
k té mé virtuální identitě: že nejsem chlap už jsme rozebírali, klon taky nejsem – ať už naklonuješ prskafku nebo kšandy, má to jeden společný atribut: je to identické s originálem – není to lepší, větší, nebo zelenější
„Holka z města“ je film a nedívám se na něj, nej jednou jsem ho shlédla a měl to být ironicky (jak jinak) příklad dnešní „romantické“ hrdinky, protože ta tvoje angelika plavící se za žofrejem už je dávno mimo mísu
každopádně beru na vědomí tvůj postoj, že kdybys ten fim viděl, mohl by ses mi za to posmívat
ta předposlední věta před zmínkou o terezce je fakt dobrá ;)

501
Mikesh
Reagovat

Ale Ajdi, zklidni se, kdybych si já či pedro zde chtěli honit ego, tak zde máme každej 50 příspěvků, a ne jeden nebo, jako v mém případě, pět. Tak jó, živě se tu diskutuje o žvýkačkách, což je svým způsobem také zábavné, zejména když uvážím, že to vše vyvolal jeden nic moc příspěvek (dokonce ani moc sprostý nebyl) a do slepic jako když granát hodí. Krindapána, holky, nemůžete být zas až tak chytlavé, to potom vypadá, že máte buď furt PMS, nebo jste ňák celý pořád naštvaný. Nic proti tomu, že si tu společně mňoukáte – aspoň má jeden přehled, o čem jsou holčičí dýchánky, ale proč hned prskat, když vám tu nějaký testoren hodí do placu trochu jiný pohled na věc. Nebo jste se už transformovaly na dámy.cz ?

502
Lea
Reagovat

Mikeshi,
vždyť ty jsi ješita chytlavý, až to bolí. Pedro ti nahrál, k hulvátům ty vzhlížíš, zase moralizuješ, fakt nuda. Ani jinde tě nežerou, to naštve co?! Starý důchodce co lítá po diskusích, radši di do parku sypat ptáčkům.

503
Mikesh
Reagovat

500 – jak znám pedra, tak Tebe určo mezi Milky nezařadil, páč Tvé břitké kousance testorenům docela konvenují – mužům totiž nevadí, když si z nich ženský dělaj legraci. Přesněji, vtipné holky jim nevadí, naopak. Zatím tu vtipnost reprezentovala jen anja, teď kvitujeme s povděkem, že je tu něco ještě lepčího.
„Holky z města“ jsem někde zahlédl v programové nabídce, tak jsem měl za to, že to je nějaký seriál alá „Sex ve městě“ – tedy přesně to, kde muži telku automaticky přepínají na pořad o životě goril, pěstování hluchavky na Ohňové zemi, Počkej zajíci či něco stejně poutavého. Co se Angeliky týče, ta má pořád svůj šmrnc a bude se promítat i za dalších 50 let, což se o dnešních filmech podle Steellové asi říc nedá.

504
Mikesh
Reagovat

Ale Leo, vždyť tu moralizují jenom přeslice. Já tu snad někoho soustavně peskuji nebo zesměšňuji? Pedro mi na nic nenahrál, ten nahrál jenom vám. A jako klasická ženská všechno hned převracíš – jaké vzhlížení k hulvátům (nebo teda pedrovi)?
A že by mě jinde nebrali – co Ty o tom můžeš vědět? Těch několik málo výkřiků podrážděných naivek na iprimě – jistě sis všimla, že si tam jinak docela dobře s ostatními povídám. Nebo máš taky takový ten zvláštní ženský filtr, co vidí jen to, co chce, či dokonce to, co nikde není?

505
romantička
Reagovat

a Ajda už nejsem vůbec…

Mikešu, Mikešu, co ti na to napsat…
slepice, granát, mňoukání, prskání, holčičí dýchánky…
já nevim no, na téma slepice se už myslim lidstvo nařechtalo dost a už se toho moc novýho nevymyslí
narodila jsem se v zemi, která oplývá humorem pana wericha, cimrmanů, suchého, holcmana, horníčka a sledovanost Novot považuju spíš jen za takovej úlet…
ale dobče, no tak poraď,
co tedy, když „nám“ (který jsme to ty „my“?) nějaký testosteron hodí do placu trochu jiný pohled na věc…
mlčet?
souhlasit?
nepoužila jsem jediné invektivum, jediné zvíře nepadlo, žádný zevšeobecňování typu „vy chlapi“ – nedefinovala jsem ani míru „moc sprostoty“ – jen jsem citovala Testosterona a jeho trochu jiný pohled na věc a protože je trochu jiný, tak jsem popsala ten svůj
výsledek je, že zatímco Testosteronu zůstal jiný pohled na věc, já prskám…
no to jsem si teda naběhla! ;)

506
romantička
Reagovat

502 Lea
asi tak…
:))

507
okkvp
Reagovat

nekrmte ty troly

508
Lenka
Reagovat

lea, romantička
:-)
nejdřív jsem vám chtěla taky napsat, že se opakuje historie z hstm, jak psala nahoře gábi i Ajda…
ale radši napíšu něco jiného:

píšeme si tady k RS, my ženské různého věku, zkušeností a životních názorů…

když se třeba s některými kurníkovskými milkami potkáte mimo tuhle diskusi, zjistíte, že jsou to ženské skutečně milé, skvělé, chytré, které v životě něčeho dosáhly, některé jsou hodně vzdělané, apod.

v porovnání s tím, co o nich víte (odsud i odjinud) je pak jejich urážení co do pipin, nanynek, krav a já nevím, čeho všeho nízkého a primitivního, jen směšné…

tohle je anonymní, virtuální diskuse – a je na každém, jak se zde bude projevovat, někdo slušně, jak je zvyklý i v běžném životě, někdo sprostě a urážlivě, protože si v tomhle světě virtuálním honí ego, když v životě reálném něco nemůže…

tak si to, moje milé a příjemné kurníkovské milky :-)
nenechme kazit nějakým zamindrákovaným blbečkem, který by si v reálném životě netroufl vám osobně do očí říct ani procento toho, co tady naslintá :-)

509
Lenka
Reagovat

507 okkvp
tak teď ti zase tleskám!
pinožím se za vyjádřením názoru přes pár odstavců a ty to vyjádříš třemi slovy – bravo!

510
Mikesh
Reagovat

505 – nějak mi stále uniká, proč to všechno tak umanutě vztahuješ na sebe, když právě Tebe se to vůbec netýká.
Ale jóóó, chápu, si ženská a tak solidárně kopeš za děvenky, co maj akorát na jednoduchý klábosení, a protože jsou prostě prosté, jsou mimořádně urážející se. Protože na to, aby mě (či jiné) s přehledem umyli, případně si z nás udělali legraci, jako si dělám legraci já z nich, jim něco schází.
Pedro je možná hulvát (nebo se tak jeví), ale to jeho kvoky-kvok má něco do sebe.

511
Lenka
Reagovat

Ajdo, s.o.s., padám do spamu – díky :-)

512
Mikesh
Reagovat

P.S. samozřejmě, že je naprosto legitimní se na pedra vrhnout a případně mu to vytmavit – z mé strany je zase legitimní se nad následnou diskuze pobavit, tak vocogou? Kde je vzpomínaný humor výše jmenovaných?

Reagovat

Lenka (511): Nic tu ve spamu nevidim.

Jinak koukam, ze vse pri starem … hold kde se ukaze Mikesh, tam je hned po srande. Zase tu budem cist napadani diskutujicich i kdyz diskuze by mela byt o poradu.

Ignorujte prosim vsichni Mikeshe, at si pise co chce. Diky

514
Lenka
Reagovat

513 RadstaR
:-) Ajda už mě vylovila, díky :-)
Pro tvůj návrh hlasuji : ANO!

515
Mikesh
Reagovat

Diskuze by skutečně měla být o pořadu, ovšem nikoliv jednosměrná, páč pak to není diskuze, ale plkání a drbání vybrané oběti. Co se týče napadání diskutujících, pak zatím to funguje tak, že pokud zde někdo vysloví odlišný názor od převládajícího tokání, je okamžitě napaden a urážen (to je fakt divná diskuze). Když odpoví, je mu vyčteno, že nemluví k tématu. Tomu říkáš logika, Radstare?

Jinak, o tom, že jsi vyzýval neveřejně k mé ignoraci, vím dávno, teď už to aspoň děláš veřejně. Inu, kde schází argumenty, vtip a nadhled, tam se v uzavřeném nóbl klubu musí přistoupit k ostrakizaci. Uražený kohoutek, který tu byl s kocem za jediné chlapy, prostě nesnesl, že tu konečně nějaký chlap přišel.
A pokud říkáš sranda tomu trapáckému vtipkování, co je zde k vidění (vyjma romantičky, kanárka a Katky), pak Ti stačí opravdu hodně málo.

Reagovat

Lenka (514): Ahaaaa. No tak treba priste :)

517
Lenka
Reagovat

Radstar
díky:-)
mně padá pc, pořád to blbne, vypadává, tak asi proto…

518
miki
Reagovat

Ahoj psalo se že ta Adriana je těhotná s Hájkem. C o je na tom pravdy,víte to někdo?

519
gabisollis
Reagovat

tak v plesku uz je novy clanek a tady nic?panackove jste dnes zaspali?:-) „kozi dedek“ uz se ujal i v plesku.

520
Lenka
Reagovat

519 gábi
ahojky :-)
Lenka spala s kozím dědkem

521
gabisollis
Reagovat

ahoj Leni-ja to sem nedavala pac cekam na dnesni clanek.:-)

522
Lenka
Reagovat

gábi
já to zahlídla až na tvé upozornění :-)
už to bylo v upoutávkách, tak uvidíme

523
gabisollis
Reagovat

no ale vypada to ze Tereza fakt odjede.:-)

524
Lenka
Reagovat

no, já asi taky zmizím :-)
RS nudná a po pravdě mě přestalo bavit opakování diskuse jako u hstm, chodím sem jen tak pro zábavu a mám si číst, jaká jsem pipka či blbka?
už mě to moc nebaví…

525
okkvp
Reagovat

njn, na „Kozího dědka“ bohužel nemáme copyright (tedy esli náhodou přece jen některá z členky klubu nebyla aktivní) … pleskové články prozrazující kus obsahu jsou sice otrava, ale dělají to i jiné a holt jde o tu sledovanost a reklamu
ad Tereza se sbaleným batohem – nakonec je tohle lepší taktika k sehnání chlapa, než se tam vnucovat dědkovi s kterým by ji stejně brzo klepla pepka, teď se jí pohrne armáda utěšovatelů

526
Ajda
Reagovat

Nový díl už je nahozený, trošku nestíhám :-(

527
gabisollis
Reagovat

vsimla jsi se ze Plesk ohodnotil domecek kam nikdo nesmi jako hruzostrasnou stodolu????:-DDDDDDDDDDjinak diskuze me taky moc nebavi je neuveritelny jak troska lidi ji dokaze pokazit.ale ignorace vuci par lidem pomaha zkus to taky nez to ukoncis!!:-)

528
gabisollis
Reagovat

ajdo nic si z toho nedelej me ten novy cas taky nedela dobre!!:-)

529
Ajda
Reagovat

Lenko, přece tě neotráví pár asociálů :-(
Vydrž, zůstaň nad věcí, náš kurník přece nerozvrátí, ani rozplizlá žvejka, ani kocour důchodce.

530
okkvp
Reagovat

Lenko, pomoc je lehká – podobné posty přeskakuj a nebo si mysli svoje a zachovej ledový klid – vzpomeň na slovenky jak s bravurou přehlížejí všelijaké ty „anjeliky“ a „milky“, jimiž se vzájemně urážlivě častují, já to beru jako moravské „decka“ a východňárské „kočky“ – prostě folklór

531
gabisollis
Reagovat

a hlavne Leni si pis dal co te padne na jazyk,prece ti tady par K…… nebude diktovat o cem,o kom,mas psat!!!!

532
okkvp
Reagovat

gabi – hrůzostrašná stodola je imho o kus níž než „jaderná laboratoř“

Reagovat

Lenka: Presne jak pisou holky, zadne vzdavani. Staci tvrda ignorace a hotovo.

534
monika
Reagovat

ano Adriana je těhotná s Petrem Hájkem a čekají miminko v září a jak jsem už jednou řekla že bulvár lže jak tiskne.

535
Ajda
Reagovat

534 moniko,
když napíšeš A, napiš i B! Napiš v čem konkrétně lže, jinak tvé výkřiky jsou zcela zbytečné.

536
Jarda
Reagovat

Líbí se mi tento seriál,kde scénář píše život a boj o své bytí různými způsoby,byť někdy upřímnými,někdy zákeřnými.Získat si někoho jen pro sebe vyžaduje hodně úsilí,čehož jsme svědci a udržet si ho?To ukáže čas.Po dlouhé době konečně něco ze živoza a žádný slaďák.fandím Primě,jen tak dál.

537
Anonymní
Reagovat

trřžčřWEÁŠWRG

Přidat komentář