Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! / Mami ožeň mě – nová show Jojky a Primy

27. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Televízia JOJ a Prima každým dňom viac a viac odkrývajú karty, čo chystajú pre svojich divákov, narozdiel od konkurenčných staníc, ktoré majú príkazom šetriť. Mama, ožeň ma! / Mami, ožeň mě je nová reality show, ktorá by sa podľa neoficiálnych informácií mala objaviť na obrazovkách Jojky už v marci, podľa slovenského bulváru by show mala byť odvysielaná aj v Českej republike.

Jojka oficiálna na svojej webovej stránke potvrdila prípravy novej reality show, ktorú bude pripravovať v spolupráci s TV Prima. Určite mnohých poteší, že show bude pripravovať rovnaký tím, ktorý pripravoval na Slovensku rekordne úspešnú reality show Farmár hľadá ženu.

Do nového projektu TV JOJ a TV Prima sa tentoraz môžu záujemcovia prihlásiť až tromi spôsobmi:
– elektronickou poštou na adresu: mamaozenma@joj.sk
– telefonicky na čísle 02/59 888 222
– správou SMS na číslo 0911 41 22 09

Jojka dnes spustila náborovú kampaň, v ktorej hľadá osem slobodných mužov, ktorí si budú hľadať ženy za pomoci svojich rodinných príslušníkov. Fanúšikovia reality show Farmár hľadá ženu vedia, že mnohokrát práve rodinní príslušníci dávajú show viac komických situácií.

Každý z nich si z listov, ktoré mu pošlú ženy na základe odvysielaných vizitiek, vyberie dve záujemkyne, ktoré ho zaujali, a tie prídu k nemu domov. Tam sa zoznámia aj s jeho mamou a strávia s ním niekoľko dní v jeho byte alebo dome. Po tom ako sa postupne viac spoznajú, sa muž rozhodne pre jednu zo žien a tú druhú pošle domov. So svojou vyvolenou má potom ešte niekoľko dní na to, aby zistili, či vzájomné sympatie môžu prerásť v lásku…

Show sa s úspechom vysielala v rôznych krajinách sveta, najviac obľúbená bola v Nemecku, kde sa dožila niekoľkých sérií. Licencorom formátu „Who wants to marry my son“ je produkčná spoločnosť Eyeworks, ktorá má najviac skúseností s Primou, pretože od nej vysielala formáty „Nepodceňuj blondýnky“ alebo „Vím, cos dělal v pátek“ či „Souboj v těžké váze“, Jojka od tejto spoločnosti odkúpila „IQ test národa“. Práve „IQ test národa“ a „Mama, ožeň ma“ ponúka Eyeworks ako svoje highlighty.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
Reagovat

Já snad na tu tiskovku TV Prima k jarnímu schématu, nakonec vyrazím, když to tady čtu :))

2
anja
Reagovat

no fakt, rodinní příslušníci jsou kolikrát víc ujetější a zábavnější než samotní aktéři :) schválně jestli někdo překoná mamutroll :)

3
Elko
Reagovat

anja: hlavne ukecané maminky :) …no mamatroll je silný kaliber :D

4
RAINMAN
Reagovat

1 – To já tam dojedu primáckým autobusem od hotelu Corinthia.

5
Maxx
Reagovat

Ježiši, tak vedle toho hledání tátů, mam, tet, farmářů apod. bude ještě tohle. Zaplať pánbůh aspoň za tu Šéfku, tyhle seznamky na Primě a JOJ už mi lezou krkem. Jinak máte pravdu s těmi rodinnými příslušníky, trochu jsem sledoval první řadu Hledá se táta a Gábinina máma Zlatuše byla super :D Pak byla ještě v Prostřeno. Vím, že vám tu teď připadám asi jako nějaký geront, když připomínám první řadu téhle show, která běžela už hodně dávno, ale ty další série jsem neměl sílu sledovat a nebudu sledovat ani Mámo, ožeň mě! Zkus Primo trochu jiné reality show, ne furt to samé dokola.

Reagovat

Když jsem viděl název, tak jsem si říkal, že to bude sranda, když jim budou partnerky vybírat samy jejich matky. Ale pak z popisu jsem pochopil, že to bude vlastně totéž co vždycky jen s jiným názvem.
Kdyby jim aspoň ty dvě zájemkyně vybíraly matky a klidně i pak tu jednu co vypadne a na nich by bylo jen finální rozhodnutí, tak by to bylo aspoň originální. Takhle asi nuda.

7
James
Reagovat

Dneska poprvé upoutávka na tuhle show na Primě! Ale nic se tam o JOJce neříká? Připadá mi, že to nebude společná show!

Reagovat

Jamesi, a jak se jmenuje v češtině?

9
Maxx
Reagovat

Tipnul bych, že to bude Mami, ožeň mě. I když Čápi a Kapři se taky jmenovali každý jinak. Takže uvidíme, třeba se Prima bude držet originálního názvu. Jinak souhlas s Nick Flyer, kdyby to bylo tak, jak píše, tak by to byla dobrá show.

11
Kačka
Reagovat

(4) to už vypadá,že jsi zaměstnancem TV Prima. Nebo tě dopředu už raději automaticky oni sami registrují do všech RS? :-D Aby jsi se už neunavoval se pokaždé přihlašovat :-D

12
MELLANY
Reagovat

MELLANY: Myslim si ze ucastnikum bychom meli poprat uprimnou soustrast, jelikoz si asi neuvedomuji do ceho se pousti….budou pro smich celemu svemu okoli, lasku stejne nenajdou, protoze za par dni pred kamerou se lidi nepoznaji v jadru a jedna se jen o pretvarku….
nikomu to z televize jeste nevyslo…..
at tam jdou spis exibionisti a lidi s dluhama co si chtej vydelat….TAKZE UPRIMNOU SOUSTRAST PANOVE!!!!!!!

13
Madla
Reagovat

JE JASNÝ ŽE SE NIKDO ZA TÝDEN NEZAMILUJE NATOŽ SE OŽENÍ. KDYŽ DO TOHO ŠLI TAK SNAD JEN PRO POBAVENÍ SE A POZNÁNÍ NĚČEHO ZAJÍMAVEHO. NENÍ NA TOM NIC ŠPATNÉHO A TAK JE POTŘEBA JIM DRŽET PALCE ABY USTÁLI TY KECI TĚCH CO NEMĚLI ODVAHU DO TOHO JÍT

Přidat komentář