Panáček v reality show

Den D se vratil třetí řadou, zahájil rekapitulací

6. Leden 2011 | napsal(a): | reality show: Den D

Nebaví vás reality show plné zamotaných vztahů, a radši máte praktičtější, které vám něco dají, něco naučí, co můžete třeba využít někdy v budoucnu? Pak vás jistě potěší, že tento čvrtek ve 20:55 se na obrazovku České televize vrátila investiční reality show Den D a to již svoji 3. řadou. A hned první díl nové řady se lišil od zbývajících.

Den D začne užitečným ohlédnutím

Hned v prvním díle Dnu D se totiž budou moci diváci ohlédnout za osudy projektů, které uspěly u investorů v minulých řadách. Divák dostane ohlédnutí nejen za úspěšnými projekty, ale bohužel i těmi, které byly divácky zajímavé, ale peníze od investorů nezískaly. Takže si připomeneme i projekt Ivana Neumana a jeho plastickou neinvazivní operaci, která bude otestována na několika dobrovolnících.

Investoři ve 3. řadě Dne D

Tato řada bude mít opět lehce pozměněnou sestavu investičních draků. Těšit se můžete tentokrát na Danu Bérovou, Martu Novákovou, Tomia Okamuru, Michaela Rostock-Poplara a Ivana Pilného.

3. řada Dne D – 400 přihlášených v boji o 3 miliony

Do třetí řady Dne D přihlásili jejich autoři na 400 projektů. Před kamery se dostal přibližně každý šestý. Podle tvůrců pořadu jsou tentokrát projekty originálnější a především obchodně propracovanější než v minulosti. Oproti předchozím dvěma řadám mohou tentokrát zájemci žádat až tři miliony korun, což je dvojnásobek původní částky. Překvapením pro diváky je také nový způsob, jakým uchazeči po skončení svých prezentací vyjadřují svoje emoce, dojmy a pocity.

Tvůrci pořadu si pochvalují, že se připravenost projektů výrazně zvedla. Uchazeči se z odvysílaných dvou řad výrazně poučili. Tím, že byl navýšen limit až na tři miliony koruny, se přihlásili podnikatelé s propracovanějšími projekty, z nichž některé dnes již fungují a investici potřebují proto, aby se posunuli o úroveň výše.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Den D

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Ondra L.
Reagovat

Těším se, těším :-)

2
Bacon
Reagovat

Super, moc se těším. Ale sestava investorů… Nevím, nevím, chybí mi tam Ondřej Bartoš, škoda ho.

3
RAINMAN
Reagovat

2 – Když zavřete oči, a zaměříte se na jeho hlas… úplnej Ray Koranteng!

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Bacone, co se ke mě doneslo info, tak Ondřej Bartoš odmítl natáčení další řady Dne D z čistě osobních důvodů. Nemá čas, neb se mu podařilo pro svůj vlastní investiční fond nashromáždit takové množství peněz, že radši hraje tuto vysokou ligu, než tu televizní :)

5
me2d
Reagovat

nepochopil jsem, co bylo tak úžasného na projektu I. Pilného, proč do toho investovali.

6
Bacon
Reagovat

@Radek aka SUNíčko: Jistě, to je pochopitelné. Ale přišel mi tak nějak užitečnější než Marta Nováková, nebo Dana Bérová. Ondřej měl vždy nějakou připomínku, na které bylo něco pravdy, a dokázal odůvodnit, proč do projektu nechce jít. Marta Nováková odmítla zpravidla proto, že se zařekla, že „do IT nebude investovat“, atd. atd. Dana Bérová je na tom podobně jako Marta. Prostě nedokázaly předvést show pro oko. Jen zdrženlivě odmítaly.

7
marylin
Reagovat

Suhlasim. Bartos vsak nerobil len „show pro oko“, ale prispieval uzitocnymi radami, pomahal kandidatom zachovat si dostojnost i chut podnikat dalej… vzdy sa skor akoby staval na stranu kandidatov nez by ich mal „potapat“, ponizovat, znechucovat ci sa z nich vysmievat. S Tomiom O. svojou ludskostou vyvazovali ostatnych „tvrdasov“. Bartos bol taky spravny ucitel… Skoda, teraz to naozaj bude dost asymetricke.

Přidat komentář