Panáček v reality show

Krotitelé dluhů 3: (15/16) dětský domov, špatná startovní pozice

21. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Krotitelé dluhů

Jak bylo kdysi trefně řečeno v jedné české reklamě, tuším, že na Sprite byla: jméno ani rodiče si nevybereš. A přesně s tímto se bude muset poprat Roman Šarišský, hlavní postava předposledního dílu 3. řady Krotitelů dluhů.

Zajímavost, poradenská skupina Partners, která má pořad Krotitelé dluhů na triku, zakoupila v minulých dnech server Penize.cz za částku kolem 10 milionů korun.

Konkrétně řeší špatnou startovní pozici, neb své dětství strávil v dětském domově. Jediné, o co se může opřít jsou tak vlastní schopnosti a pomoc státu. Rodinu nemá.

Již má i nějaké dluhy, ale nejsou nijak dramatické. Dnes mu Krotitelé dluhů budou radit v jiné oblasti. Jak si zvýšit své odborné vzdělání, neb si Roman uvědomuje, že bez něj se mu lépe žít nebude.

Je Roman ochoten pracovat, studovat, vzdělávat se? Dokáže se cílevědomě vymanit z rizikové skupiny, aby mohl žít s jistotami a bez dluhů? Uvidíme již dnes večer v dalším díle.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Krotitelé dluhů

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Tak dnešní díl dost nuda, škoda.

2
koc
Reagovat

mrknul sem na zaver a vcelku me prekvapilo kolik ma okolo sebe lidi co mu pomahaji a nebo chteji pomahat ..

3
Momo
Reagovat

Chudák kluk, pěkně ho zblbli.
Prý programátor, když na tom v 19ti nic neumí.
Teď už skončí jako zločinec na 95%.
Když ho přesvědčili, že prací se nedá uživit a nemá cenu.

Reagovat

Mono: Jj, chce programovat, ale neumí vytvořit ani jednoduchý program nebo webovky, což už dnes umí desetileté děti. Spíš ho měli podpořit víc v tom, že když je tam ten vzorný zaměstnanec tak to zvýšení platu a třeba i lepší pracovní pozice v té firmě. Za rok už tam mohl dělat třeba mistra a mít tím pádem o pár tisíc vyšší plat.
Neberu mu že je asi chytrý a nadaný na vzdělávání se a určitě ho v tom měli podpořit i kdyby nebyl, ale dali mu fakt až přehnaně velké naděje.

Co mě v tomhle pořadu vždycky děsně vytáčí je, jak u těch rodin dělají tu finanční analýzu a vidím tam tu kolonku cigarety. Oni jsou vždycky víceméně pár tisícovek měsíčně v mínusu, ale kdyby škrtli cigára, tak jsou na nule. To mi fakt hlava nebere.

Přidat komentář