Panáček v reality show

Farmár hľadá ženu – Romantické finále

20. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK

A je to tady … Poslední díl patrně nejúspěšnějšího pořadu od dob Dallasu je za námi.
V posledním díle nás potkalo spousta věcí. Viděli jsme poslední hodiny na farmách a pak jsme se na ně vydali měsíc po natáčení. Taky se do pořadu konečně zapojila i moderátorka Aneta Parišková (Ještě někdo zapomněl, že pořad má i moderátorku a ne jen komentátora?)
Hlavně nás čeká místo závěrečné krátké pasáže o Martině obsáhlá pasáž o Mariánovi. Ale k tomu se dostanete v průběhu článku.

SLEDOVANOST: Finále Farmár hľadá ženu překročilo 40%-ní podíl na trhu a s hodnotou 40,6% se stalo vůbec nejsledovanějším programem dne ve strategické cílové skupině 12-54, když o 25 tisíc diváků předstihlo i hlavní zpravodajství konkurence. Farmář hledá ženu byl opět více sledován mezi mladšími diváky, v cílové skupině mužů 25-34 dosáhl podíl 44%, mezi mladými ženami 25-34 byl podíl až 53,2%, v Žilinském kraji 12-54 dosáhl 54,5% a téměř polovina diváků přítomných u obrazovek sledovala Farmára i v Bratislavském kraji 12-54 s podílem 49,8%! Jedničkou na trhu byla v pátek večer i zkrácená repríza speciálu Martinka – Kleopatra z Turca s podílem 33,2%.




Maťo

Janka si hned z kraje začala stěžovat, že Maťo není až takový zodpovědný farmář, jak by měl být. Budík má sice nastavený na pět hodin ráno, ale zvířata nažrat dostanou stejně až skoro na oběd.
Maťo se ale i dál projevuje jako romantik a pro Janku připravil překvapení. Jízdu na kočáře. Aby to ale zase Maťo nepřehnal, cesta vedla rovnou k hospodě. Tam dal Jance koně a šel si pro pivo.
Blížil se ale moment rozhodnutí, zda budou chtít spolu dál fungovat. Maťo to vidí optimisticky. Janka je už ale realističtější a není si jistá, zda by takový styl života byl pro ni a že Maťo není až tak skvělý farmář, jak se tvářil.
Ještě před rozhodnutím se Janka rozhodla Maťovi vytknout pár věcí. Především sprchu, kterou jim za celý týden nedopřál. Pak taky alkohol a že byl celý týden Maťo líný. Pak přešla k tvrdému verdikty. Nic k Maťovi necítí. Aby Maťo nebyl za hlupáka, řekl Jance, že ani on ji nechce. I když ještě před pěti minutami do kamery tvrdil, že si život s ní umí představit.
Na první farmě se tedy happy end nekonal.

Miloš

I u Miloše se blíží závěrečné rozhodnutí. Na tuto farmu se na rozhodnutí přijela podívat i moderátorka. Janka naznačuje, že by byla pro Miloše ochotná obětovat všechno. Miloš i Janka jsou do sebe zamilovaní a vypadá to, že na této farmě se lásky přece jen dočkáme.
Návštěva po měsíci
A skutečně. I při návštěvě s měsíčním odstupem nachází Aneta na farmě Miloše s Jankou i její dcerou na návštěvě. Na otázky o tom, jak na tom jsou se Miloš snažil vymlouvat jak jen to šlo. A dařilo se mu to, i když to bylo krajně… možná až trapné. Aspoň Janka naznačila, že si stále umí představit, že by spolu byli natrvalo.

Zdeno

S odchodem Janky je snad šance, že už slovo mobil nikdy v žádném pořadu neuslyšíme.
Zdeno si z toho, že jeho vyvolená je o patnáct let mladší hlavu nedělá. A Renátka taky ne.
Při poslední romantické procházce se Zdeno dal opět do poetického rozprávění a metaforicky začal rozhodnutí o jejich následném vztahu. Nabídl tak Renatě dalších pár dní na farmě.
Aneta při návštěvě začala tahat rozumy. Alespoň tady se jí dostalo přímých odpovědí. Zdeno s Renátkou jí všechno pověděli na přímo. Možná už ten večer se na Zdenové farmě „pozeraly fotke“.
Návštěva po měsíci
Při další návštěvě už ale na farmě Aneta najde pouze Zdena. Zdeno uznal, že poznávání stačilo a žádné velké city to v něm nezažehlo.
Na závěr si opět, jak jinak, připravil básničku. Anetka chvíli vypadala, že je na rozpacích, jestli se nezačít smát a nebo brečet dojetím.

Miro

Po malém pekle, kdy se Miro s Petrou spolu celý den hádali a následně nebavili by se dalo doufat, že ráno moudřejší večera. Ale i ráno pokračovali v mlčení. Petra se tak dala raději do práce a do vaření. Mezitím už Miro žaloval Anetě. Ale stěžování byl pouze začátek. Miro pak přešel k veselejším řečem o usmiřování. To funguje na každou ženu stejné, hezká slova, postiskat a je to.
Nakonec se Miro přiznal i ke své lásce k Petře. Požádal i Petru, aby zůstala na farmě další den a ta nabídku přijala. Jejich vztah se pak v dokonalém světle ukázal, když Mirovi přišla upomínka za nezaplacenou složenku. Petra nejen že v klidu s ním o ní mluvila, ale nakonec se i shodli, že mu Petra složenku zaplatí. To by asi nikdo z nás ještě po minulém díle nečekal.
Při závěrečné debatě ve třech se Petra přiznala před Mirom i kamerami, že ho miluje a umí si ho představit jako muže svého života.
Návštěva po měsíci
I když Anetka po měsíci na farmě našla jen Mira dozvěděla se, že stav je pořád stejný. Oba se milují, každý den si telefonují a občas se navštěvují.
Podle Mirové verze ale Petra štáb spolu s ním nevítá proto, že přijela s rodiči a on se jim nevěnoval. Štáb pak navštívila i Petru a ta jeho tvrzení více méně potvrdila. Miro má moc práce, než aby se jí mohl věnovat. K tomu navíc jí vadilo, že když přes den Mira potkali tak se na ni díval opovržlivě.
Petra tak uznala, že tento vztah asi nemá cenu. Zato Miro by pro Petru i v noci sedl do auta a jel si pro ni.
Nakonec ale svá slova nedodržel, pohádali se spolu přes SMS, nezvedal jí telefon, takže Petra to bere za uzavřené.

Marian

To nejlepší a zároveň nejhorší nakonec.
Dosud nepolíbený panic Marian v pořadu našel ženu svého života. Již během týdne se rozhodl požádat Darinku o ruku (je div, že to udělal on a ne Darinka)
Darinku ještě čekal soud o výživné na děti. Myslí si, že Marian bude nejen lepší partner, ale i lepší otec.
Mezitím co Darinka byla u soudu, kam se její bývalý nedostavil, vydal se Marián do zlatnictví pro zásnubní prsten.
Aneta při návštěvě dostala z Mariana všechno. Všechno o líbání i o plánovaném požádání o ruku. Když pak došlo na rozhodnutí nemusela se Aneta ani ptát. Oba odpověděli, že rozchod se nechystá. Marian pak vše dovršil žádostí o ruku.
Pro Darinku je to v ten moment muž snů (a pro spoustu dalších taky) Nepije, nekouří a neběhá za ženskýma.
Jejich radost ale nesdílí matka s babkou. Když se Marián konečně vymáčknul byly v šoku. Obě konečně ukázaly svou citlivou stránku. Rozbrečely se. Stará mama si především přeje, aby to bylo na celý život.
Návštěva po měsíci
Při návštěvě za měsíc jsme nepřišli na farmu, ale do nedalekého domu, který Mariánově rodině patří (ano, to vědět Martinka, jistě by jinak mluvila). Marián se tam zrovna převlékal do obleku. Darinka si zase oblékala bílé svatební šaty. To znovu rozbrečelo starů mamu. Tentokrát ale ne dojetím, ale regulérním smutkem nad situací. Marián si kazí život a Darinka si neprávem obléká bílé šaty.
Jako rozvedená nemohla mít Darinka svatbu v kostele (další velká rána pro Mariánovu rodinu), tak si museli vystačit s obecním úřadem.
Darinka ale moc šťastně nevypadá. Zato Marián štěstím jen září. Jistě už se těší na svatební noc.




Návštěva po dvou měsících
Štáb se na Mariánovu farmu vrátil i po dvou měsících. Marián se totiž rozhodl promluvit.
Marián Darinku miloval, ale ona jej asi ne. Svatbu patrně chtěla jen aby jí děti nesebrali. Darinka si nenašla vztah k jeho mamě a staré mamě. Hned po svatbě na něj začala tlačit, aby na farmě žili bez nich. Podle Darinky se s nimi nedalo vyjít. Ale nějak zapomněla na to, že Mariánova mama se stará o jejího staršího syna v již zmiňovaném domě a na farmě je s nimi pouze mladší syn. Darina se o děti vůbec nestarala. Tohle bude něco pro soud, který má rozhodovat o udělení dětí do péče jednomu z rodičů. Možná je nakonec dostane sám Marián.
K tomu nedávala vůbec peníze na domácnost a volala na Mariána i policii.
Darinka začala Mariana pomlouvat a nadávat na něj. Došlo i na řešení Mariána a Dariny z očí do očí (obrazně řečeno, protože Marián se na ni nedokázal ani podívat). Pustili se do sebe, Darina na něj vytáhla i to, že jí i mamě Marián vyhrožoval tím, že se zabije. Rozhovor skončil rozvodem. Nu což, Darinka asi musí jít zkusit sehnat nějakého jiného blbce.

Shrnutí

Je za námi první série Farmár hľadá ženu a já předpokládám, že nebude poslední. Minimálně nás v roce 2011 čeká česká série a nebojím se říct, že do roka a do dne nás čeká další řada na Slovensku. Zda i ty budou tak podařené je těžko říct. Přeci jen kouzlo nového a neznámého vždycky rychle opadne.
Tato řada bohužel příliš šťastně neskončila. Většina Farmářů své štěstí nenašla. Pouze Miloš možná našel lásku. Nejhůř samozřejmě dopadl nebohý Marián. Ale snad se na všechny usměje štěstí a najde si je někdo podle jejich vystoupení v televizi. Možná by bylo zajímavé ohlédnutí jako je u HSTM, kde jsme se dověděli, jestli si účastníci nenašli někoho díky svým e-mailům.
K samotnému systému show bych měl jedinou výhradu. A to je to nešťastné dělení na dny. Osobně mě už minulý díl nudil. Někdy střihač prostě vařil z vody, protože se nic za ten den neudálo. Pro příště bych byl buď za podobný systém jako je u HSTM, kdy ten střih má šťávu a nebo alespoň o dělení podle vyřazování.

Poděkování

Co říci závěrem? Sice nás ještě mezi svátky čeká článek o Martině, ale show Farmár hľadá ženu je definitivně za námi. Já jsem moc rád, že jsem tuto show mohl pro nás objevit a mohl jsem být takovým vaším průvodcem.
Děkuji všem za komentáře jak k show, tak především k rekapům. Je povzbuzující vědět, že je někdo čte a má na ně nějaký názor.
Děkuji Elkovi za zastoupení v době mého vynechání a děkuji Suníčkovi za občasné úpravy a připomínky.
Děkuji Michalovi Hudákovi za jeho komentáře, které show udělaly tím, čím byla.
A děkuji především sobě za to, že jsem to nevzdal. (Aneb pochval se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá)

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Farmár hľadá ženu SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 361
1
Bazinga
Reagovat

Velevážené dámy, velevážení pánové, drahé „smesvině“

Dovolte, abych v úvodu v našem svátečně nazdobeném sále poděkovala všem adminům, kteří nám poskytovali azyl, lovili nás nezištně občas ze spamů a pak taky všem, kteří se zapojili do diskuse. Mé nejsrdečnější díky patří všem členům „smesvině“ a osobní vyznání pak nicku „mareska“. Maresko děkuji, bylo to skutečně FENOMENÁLNÍ !!
Výzva pro čtenáře : Jestli Vás bavilo to číst tak ,jako nás psát, a doposud jste se neprojevili, nechte tady po sobě nějakou stopu (třeba jenom smajlíka).

A nyní vzhůru k poslednímu dobrodružství !!! :-) Bavme se !

2
okkvp
Reagovat

a to je dobře (že si to protáhneme) neboť farmárov není nikdy dost. Navíc když jsou teď ty svátky na dohled –
Slovenský Farmár do každej rodiny, hodiny s hydinou

Reagovat

Bazingo, nezištně? Máte u mě pěkně popsané futra!
:-)) Ale díky, bavím se!

4
okkvp
Reagovat

předsedkyně klídek – Ajda je jistě pořádkumilovná dáma a v rámci předvánočního úklidu ty futra nemůže minout. A když ne ona, tak někdo z její rodiny, případně spatně placený podplacený pracovník úklidové služby

Reagovat

4 okkvp – někdo z mé rodiny? To jsem se zasmála. Ale nebojte, já nerada bydlím v chlívku, takže je vemu hadrem radši 2 x… ale nejdřív si to vše přepíšu :-))

Myslíte, že český Farmář bude taky taková psina? Kleopatru asi neangažují, ach jo :-(

6
Bazinga
Reagovat

Ajda :-), já jsem tak trochu doufala, že v tom adventním čase… že si toho „nezištně“ nevšimneš … :-)) a já pak budu tvrdit, že mlčení znamená souhlas :-D

Co se týče českého farmáře, jsem skeptická :-(, ta slovenská dědina + mentalita (a teď doufám, že se nikdo ze zdejších slováků neurazí), je prostě … specifická … nezaměnitelná… nevím jestli jsem použila správný výraz. Rozhodně to ale nemělo být dehonestující !!

7
okkvp
Reagovat

Ajdo: jedna nemůže vědět zda náhodou nemáš doma nějaké „exotické“ týpky, že ?

Na českého farmáře se moc netěším, spíš bojím a dokonce si to předem zvošklivuju ještě víc – za prvné slovenské ženy jsou přece jen trošku jinak vybavené temperamentem a zábranami a za druhé – když se budu teď bát katastrofální nezáživnosti a trapnosti, tak mě možná do kolen a salev smíchu budou dostávat i mírné nezáživnosti. Jsem povahou malovač čertů na zeď a povoláním fantazijní malíř

8
Elko
Reagovat

1 Bazinga: až mi slza vyskočila :( :) ono to končí a končia aj tieto skvelé diskusie :( ale slziť budeme až neskôr, teraz sa ideme baviť a predsa len jeden bonus nás ešte čaká na Silvestra (síce na Silvestra nebudem doma, ale na druhý deň si to na 100% pozriem a samozrejme, že zavítam aj sem).

9
kanárek
Reagovat

Já nechci! Ještě konec ne! Co takhle plynule navázat třeba Výmenou farmárov? nebo Zoznám sa za každú cenu. Výherkyně musí strávit rok na farmě…aby se nestalo to, co Darince ..

10
okkvp
Reagovat

kanárek ty se nezdáš – ta Výmena farmárov by mohla byť velmi pestrá. Už vidím pohľad Mira na Renatku a špekulujem ako by Darinka kvitla z Maťa

11
kanárek
Reagovat

A co teprve, kdyby se měli vyměnit na farmách….jakpak by asi Maťo džejár pracoval pod S-m a mladou pani,…Co by třeba Miro řekl na farmu s maringotkou a bez traktora …

12
Elko
Reagovat

+dodatok k 6: áno, chápeme… veď „sisviňa“ :D

13
Bazinga
Reagovat

Elko 12 – ty lichometníku jeden :-D :-D

14
Elko
Reagovat

Vedel som, že zalichotím, dnes sa budem snažiť, čo najviac, predsa len je to významný deň. A tí, čo videli upútavku vedia, že je sa na čo tešiť…

15
Sarkafarka
Reagovat

Joj už ide JOJ.Normálně jsem měla nerva že neuvidím finále.Opět se těšim jak malej Jarda.

16
galadriel
Reagovat

1-Bazigna – super otvorenie diskusie….dnes hviezdiš, (blyštíš viac ako Kleo-garderóba, vrátane gaťkov!) :-)

Super dvojka Bazigna + mareška tu rozbehli diskusiu, ktorá na panáčkovi ešte nebola, fantázia, humor, rôzne scenáre (z ktorých mimo iných čerpali aj tvorcovia farmára). Postupne sa rozširoval klub – pridala sa ekonomická podpora Misha a česká okkpv, šmrncnutá slovenskou mentalitou a liptovskou slivovicou. Kanárkov plagátik nemal chybu, Elko super mediálny informátor.

Teším sa na posledný po-FHŽ rozhovor a som rada, že som nezostala len nemým pozorovateľom.

Nick pekné rekapy – a fajn, že sme tú 1000-covku nakopali.

17
galadriel
Reagovat

No dobre decká dosť sentimentu….už sa niekto pozeral do tej veštiaceh gule?

No ja si myslím……žééééé…
1. Maťo – tak Janka už bude mať plné zuby čakania pred šenkom pri koníkovi, predsalen su mrazy, snahu nám tu nakydalo…. Konečne sa jej v hlave rožne, ako je to vlastne s tou farmou, zhdrhne ona kade ľahšie.
2. Miloš – :-) tá tretia zostane na farme, bude Miloškovi oporou….buď je Miloš bi, alebo už dozrel a chce si založiť rodinu….s Dušanom.
3. Miro – ja dufam, že ten truľko konečne pochopí, že Peťa je to ideálne stvorenie pre neho – hodia sa k sebe ako riť na šerbel (nočník)
4. Zdenko – ten keďže nevedel o minulosti svojho vyvoleného koníka, zatial Zuze volať nebude….a dobre, Zuza má teraz plno práce, obieha kostolíky. Renátu pošle dom až po fotkách v denníku, ktorý ho do súťaže nominoval.
5. Marián – tak v tom mám uplne jasno….budú zásnuby, svadba, Anetka bude krásny svedok, mladá paní vysloví nepochopenie pre biele šaty a korunku (Bazigna tiež sme to tu riešili) a budú žiť sťastne až kým ………nastane 65.deň a Marián chovateľku sliepok nevyhodí.

18
Pavleek
Reagovat

Zdravím, sice farmu nemám, nepocházím ani z SK, nicméně, bordel, ten doma mám. V případě zájmu o úklid napište prosím sem, ozvu se obratem. Děkuji všem, kdo projeví zájem. PS:Může to být i žena :)

19
Elko
Reagovat

Momentálne teraz je Martinka live v Promi Novinách na Jojke, tak ak chcete choďte na http://www.joj.sk a live vysielanie. Martinka si zobrala svoj obľúbený ligotavý top :D

20
Taksou
Reagovat

1 Bazinga: jste úžasné :-) Vy, Vaše kolegyně Mareska i ostatní členové klubu „smesvine“ :-) děkuji, nesmírně jsem se tu bavila

21
Rachell
Reagovat

Škoda, že to končí. Vždycky jsem se na to tak těšila. A nebude nějaký speciální díl, ve kterém ukážou jak to nakonec dopadlo? Třeba i ten rozchod Mariana a Dariny?

22
Elko
Reagovat

Ja si myslím, že dnes drsné „smesvině“ budeme (imaginárne) vidieť plakať :)

23
okkvp
Reagovat

Elko – já plačem už terazky. Toľko pekného tu napísané, to aj svini zkrúti paznehty

24
mareska
Reagovat

1:Bazinga: Velevážená kolegyně, hvězdo mého srdce…v úvodu Vás musím trochu pokárat…moje rodina dnes zřejmě bude na toaletě používat natrhané noviny, protože než jsem utlumila nepřekonatelný záchvat dojetí, posmrkala jsem veškerý toaletní papír, který byl v rodině k dispozici (a Číňanova žena dneska rodí, takže mimořádně zavřel už v šest hodin)..také já musím poděkovat všem, kteří přispívali do naší diskuze, všem členům klubu „smesvine“ a především Vám, našemu vůdci a úžasnému sparingpartnerovi…bylo to skvělé, bylo to úžasné, bylo to osvěžující a hlavně návykové…škoda, že FHŽ končí a doufám, že se zde sejdeme ve stejném složení u jiného vtipně strhujícího pořadu…na dnešní večer se těším a zároveň jsem trochu smutná, protože vím, že tato úžasná šou končí…takže (stejně jako před odchodem Zuzy), nachystejte kapesníčky, tmavé oblečení, o gauč opřete věnec s nápisem Poslední rozloučení a na konferenční stolek( popřípadě na jakékoliv jiné příhodné místo) postavte lahvičku něčeho tvrdšího, ať se můžeme s Milošem, Mirem, Marianem, Maťem, Zdendou, Zuzou, Dankou, Darinkou, Kleou,Mišou, Renatkou, Dušanem, Jankou a všemi ostatními důvody našeho kolektivního veselí důstojně rozloučit a jak se patří zapít žal…:)))

25
Elko
Reagovat

maresko: to je krása, naozaj, vy ste predčili aj Bazingu :D akurát len taká malá pripomienka… „takže (stejně jako před odchodem Zuzy), nachystejte kapesníčky“ i IGELITKY :) predsa len igelitky po tejto show slúžia pre mnohých aj na iný účel ako na nákupy :) a možno mnohí bude koniec showky rozdýchavať.

26
Elko
Reagovat

okvp: treba ostrihať, keď sa krútia :D, poprosím Mira?

27
mareska
Reagovat

25: Pravda, Elko, pravda…na dnešní závěrečné rozdýchávání by asi blicí sáček nestačil….a pokud to nějaké slabší nátury přeženou se zapíjením žalu, mohou igelitku využít i jiným způsobem…:)

28
okkvp
Reagovat

kolego Elko, vy máte špatnou paměť – já tu prozradila, že doma mám také muže s uměleckými sklony a rozbruskou v pohotovostní poloze, ovšem já si své paznehtky kroutím i kulmou – ono to pak na ledu a ušlapaném sněhu lépe jede a dobře se sráží kolemjdoucí a ještě člověk vypadá jak chudák a sraženým bývá chlácholen, občas i doveden ke korýtku

29
Bazinga
Reagovat

jsem tu :-)

já nesnáším romantické konce, takže doufám, že se dneska dozvíme že !

a) Janka otěhotněla po první společně strávené noci o samotě s Maťem a ten jí opustil
b) Dušan prozradil Milošovi, že se zamiloval do kameramana, odchází z farmy a s sebou, že si bere všechny koně, ponožky i náušnici (byla zásnubní !!)
c) na farmu k Mirovi se vrátila SBS-kárka s motorovou pilou … (Kaňour byl zrovna na bohoslužbě, takže přežil…)
d) Renátce, že povolí svěrače a ze skrýše vypadnou všechny zásoby Zdenovy hruškovice
e) u Mariana se nechám překvapit …

:-)

30
Elko
Reagovat

Bazinga: iba opravím – (Kaňour byl zrovna u Bazingy, takže prežil…)

okvp: mazec :D

31
Bazinga
Reagovat

kolego a zahraniční dopisovateli Elko, s největší pravděpodobností už na žal nasáváte od brzkého odpoledne, protože jinak si ty Vaše drzosti neumím vysvětlit :-D :-D, máte neuvěřitelné štěstí, že jsem dnes pod vlivem té smutné události (konec FHŽ) mimořádně benevolentní ….:-) :-)

32
Elko
Reagovat

:-))))) a ja som si myslel, že budem opäť pochválený, tak nič… snáď nabudúce, snáď niekto moju teóriu podporí :D

33
mareska
Reagovat

29: Ad b) ale nechal tam Milošovi všechny zbytky barev se slovy:“ aby si vedel, že „nenisomtakásviňa“, nechám ti tu farby a koníky ti „ta tretia“ može v stajniach namalovať na múr…Elko, bylo to správně po slovensky?

34
Bazinga
Reagovat

33 – :-) a záleželo by na tom, jak věrně umí ta třetí kreslit….

mmj.nechci vytvářet paniku… ale zkontrolujte si, prosím, všichni, jestli vám jede live vysílání na JOJke…

35
mareska
Reagovat

30: Elko, musím se předsedy zastat…Bazinga je léta šťastně vdaná za Džejára Heleinga, potažmo majitele vrtu zemního plynu, jak nám bylo vysvětleno někdy v pravěku našich diskuzí, tudíž by byla hloupá, kdyby se nějakým neprozřetelným činem znelíbila plynovému magnátóvi zrovna teď, když jsou venku takové mrazy…:)

36
mareska
Reagovat

34: Kontakt s JOJ navázán…:)

37
Bazinga
Reagovat

35 – jste nesmírně laskavá, kolegyně, že jste to uvedla na pravou míru… Takové dětinské a KRÁTKODOBÉ pobláznění do herců mi samozřejmě Heleing toleruje, ale nějaké paralelní vztahy… to ne… to bych byla opravdu vyhnána na mráz …

mmch. mi ta JOJka fakt „nepremáva“ … :-(

38
Bazinga
Reagovat

Storno paniky, storno paniky, storno paniky !!!

Kontakt s JOJ navázán tiež !! :-))

39
okkvp
Reagovat

aj u nás beží a raději nevypínám nic kromě zvuku

40
mareska
Reagovat

39: mě to taky běží, bez zvuku…ale pro jistotu už to nevypnu…co kdyby náhodou nějaký troll zakouzlil a mě by se obraz ztratil?…bych muse spáchat suicidium…:)

41
mareska
Reagovat

40: oprava-musela

42
Bazinga
Reagovat

:-), všimly jste si, drahé kolegyně, že to dneska bude trvat 90 (slovy devadesát) minut ??

A co říkáte na to prozrazování děje:

Farmár hľadá ženu ROMANTICKE
Falošná hra
Osudová pritažlivost
Falošná hra
Neuveritelné záhady prírody
Popcorn Tv

neměly bychom to nahlásit nějaké z rad pro televizní a rozhlasové vysílání ???

43
mareska
Reagovat

42: Mě by zajímaly hlavně ty neuvěřitelné záhady přírody…co tím mysleli?….Renatčinu skrýš?…kolik se jí tam těch lahví hruškovice vešlo?…:))

44
mareska
Reagovat

42: A osudová přitažlivost?…to mluví o našem Kaňourovi?…taky Vás tak osudově přitahuje?…:)

45
Ad (1)
Reagovat

:-)

46
Elko
Reagovat

33 mareska: áno, dostávaš jednotku ;)

Bazinga, takto zahodiť Kaňoura, som šokovaný a sklamaný :)

47
Bazinga
Reagovat

46 – Elko, co se furt divíš, kolikrát už jsem tady řekla že „somsviňa“ :-D

48
mareska
Reagovat

46: Elko, proč zklamaný?….šokovaný chápu….šokovaný z velkorysosti Bazingy, která přesto, že jí Kaňour doslova uhranul, přenechává ho nesobecky jiným, potřebnějším….:))

49
Bazinga
Reagovat

43 – rozhodně to musí mít souvislost s Renátkinou skryšou… protože jinak by to nedávalo smysl …

1.falošná hra – Maťo
2. osudová pritažlivostť – buď Kaňour vs ženy obecně… anebo Miloš s Dušanom
3. falošná hra – buď Peťa vs. Kaňour (jakože na ní to nepůsobí, anebo Miloš s tou třetí
4. tajomstvá jsme rozklíčovaly
5. popcorn je jasný, to je kukuřice pro slepičí farmu

50
Bazinga
Reagovat

48 – ano, teď jste to opsala naprosto přesně, kolegyně… uhranul… a potřebnějším … :-D
/musím říct, že jsem trochu rozechvělá, jestli i dnes… budeme mít to štěstí… a … alespoň se tam mihne :-)/

51
okkvp
Reagovat

Bazinga – „somsviňa“ a preto vás len Lahko upozorňujem na tie vľavo uvedené časy – v tomto prípadě se budeme radovať až do rána

52
anja
Reagovat

somsviňa tu, hruškovica do čaje nalitá, může se začít promítat :)

53
mareska
Reagovat

49: U Popcorn TV mě napadlo, jestli to nebyl jemný náznak toho, že Klea cpe mobily do kamen a pytlík na rozpukání kukuřice do televize…:)

54
mareska
Reagovat

52: Anjo, co věnec a igelitka?…a máte, kolegyně, vůbec vhodný černý oděv?…jen si nemyslete, že se u TV zrubete bez patřičné piety..:)

55
Bazinga
Reagovat

53 – šak neohuvárajťe ju, kolegyňa :-)))), Kleo sama prozradila, jak to bylo skutečně. Mobil ji ukryl ten prefíkaný oný, lebo ho odmietla !

56
gabisollis
Reagovat

dneska je posledni dil??muzete sem nekdo hodit odkaz na live joj.diky:-)

57
Bazinga
Reagovat

54 – :-)), a jen tak mmch. já jsem nekupovala nový věnec, mám ten z minula…

púúúšťam aj zvuk !!

58
Bazinga
Reagovat

gabisollis – týkokso, Ty seš taky naša !! Požádat někoho, aby hodil link na JOJ live, v okamžiku, kdy VŠICHNI víme, kam okamžitě spadnou ti, co sem hážou link … no… gratulace ! to je minimálně na přihlášku :-))

59
mareska
Reagovat

57: Aj ja….já se tak tešíííímmm….:)

60
anja
Reagovat

54 věnec jakože pro mladou paní? když uvidí Darinku v bílém tak to s ní definitivně šlehne? nechápu… :o)

61
Bazinga
Reagovat

JE TO TU !!! TAK ČO, ANJELIKOVÉ, DÁME SI ??? :-))

62
gabisollis
Reagovat

no tak to sem v pytli to nemuzu najit.sorry no somsvina:-DD

63
okkvp
Reagovat

aj ja mam ten po babičce co jej dostala od príbuzenstva k umrtí manžela v devětatřicátém …
ty kokso se mi to Joj seklo !!!!

64
Bazinga
Reagovat

:-(((((, jsem seknutá !!! :-((((((((((

65
mareska
Reagovat

Já néééé….)))))

66
okkvp
Reagovat

Tak přítelé – koukejte se všichni nejpozději ihned od té Jojky odpojit – já sa chcom kúkať !

67
koc
Reagovat

66 – taky sem v perdeli :(

68
mareska
Reagovat

tak už i jáááááá….pomoooooc

69
gabisollis
Reagovat

tak fajn aspon nejsem sama:-)

70
anja
Reagovat

já se sekám furt !!!

71
koc
Reagovat

hura .. jedu .. ufff

72
okkvp
Reagovat

Chvilkama vidím – toz Janka u Maťa tedy se vyklubává – taká pekne urobená hrubá stavba, taká príroda a ona prý Maťa nepotrebuje … no toto je tedy od nej nesvedomité a uboze sobecké. Čo teraz tie opuštené sliepky ?

73
mareska
Reagovat

71: Už to ide….:)

74
koc
Reagovat

hura .. jedu .. ufff .. ale zas mi blbne Panacek :-o

75
gabisollis
Reagovat

koc ty me to sem taky nemuzes dat?

76
koc
Reagovat

75 – muzu to potom az to bude v archivu stahnout a prsknout to nekam na net

77
okkvp
Reagovat

http://televizia.joj.sk/ – ale jen ty

78
okkvp
Reagovat

Týjo, Janka nasedala na teho koňa akosi zvláštně (jsme u Miloša)

79
okkvp
Reagovat

A už zase stupnice k srdci – krucíš se nám to Pavlino bodování akosi prirýchlo rozšírilo aj do záhraničia

80
anja
Reagovat

žišikristé !!! deseť stupňu k lásce :)) já už nechcu stupněěěěěě!!!

81
gabisollis
Reagovat

okkvp-diky si kamoska;-)

82
okkvp
Reagovat

Miloš však naznačuje, že prešiel k stupnici BB – a tedy tedy 7. čakra

83
okkvp
Reagovat

jáj, Marianko plače – jdu si pro vaničku

84
koc
Reagovat

devcata – proc ma moderatorka ten pasek ? aby ji drzel bruch ? :-o

85
jenkaa
Reagovat

82:-)))

86
jenkaa
Reagovat

Miro by se ale s Petou hodili k sobe fakt moc:-) Doufám, že spolu zustanou

87
anja
Reagovat

84 – špek :)

88
Anonymní
Reagovat

Dobrej večír přátelé, kamarádi a milí souputníci sdružení „smesvině“ … jsem též celá včerné, jen kapesník mám bílý … už jsem si poplakala nad zhrzeným Matěm a Zdenovou básničkou … a teď tá romantiká s Mirom … chjóóó

89
Misha
Reagovat

Dobrej večír přátelé, kamarádi a milí souputníci sdružení „smesvině“ … jsem též celá včerné, jen kapesník mám bílý … už jsem si poplakala nad zhrzeným Matěm a Zdenovou básničkou … a teď tá romantiká s Mirom … chjóóó

90
jenkaa
Reagovat

Rychlo mi dakto dajte saaaaaaaaaaaaaaaaacooooooooook……
:-)))

91
mareska
Reagovat

90: Nech sa páči…:)

92
Bazinga
Reagovat

:-((((((((((((, OMG ! Marianko, chúďa naša !! On plače !!!!

93
Bazinga
Reagovat

kurňafix, doufám, že se ten Kaňour mihne alespoň v titulcích …. :-))

94
okkvp
Reagovat

Já tej Petře tedy vidím až do žalúdku. Prijela s mamičkou a ockom a náhle se zistilo, že Kaňour je týmto dobre známy. Mamka zbledla od strachu aby manžel nerozoznal podobu s dcerkinou tvárou, přetože doteraz nevie, zda sa Kanour prchajúci z tej stájne náhodou neobzrel.
No ale Miro mi urobil radosť, že alespoň smysel ppre stieskanie od oca podedil

95
okkvp
Reagovat

stískanie – už ani písať neviem

96
jenkaa
Reagovat

Mareska, dekuji, uz som v poriadku:-))))ale co bude so mnou po reklame, veruze netusim:-)

97
Elko
Reagovat

Kaňour nebol… škodááá :D inak Miro s Peťom ako to už povedala galadriel sa k sebe hodili ako riť na šerbeľ. No a teraz ide Lovestory Marián a Darinka :D

98
Misha
Reagovat

Žádný happyend? Tolik času a peňazí jsme do nich nainvestovali a oni spolu nemůžou zůstat víc jak měsíc :o/
Kasa prázdná, myslím, že jestli nejmenovaná neuhradí naše pohledávky, tak složím fci pokladníka …

99
anja
Reagovat

mně to celé zmizlo!!!

100
okkvp
Reagovat

béééé, babka Mariankovi pekne preje

101
Misha
Reagovat

„Mladá paní“ má cit pro dráma … :o) … a navíc už dávno vie, čo nastane, bo jí to pověděla koule :o)

A ta růžová šlajfka … jůůůůůůůůůůůůůůů … poznávám nenápadný vliv naší Kléo :o)

102
okkvp
Reagovat

Darina ty hydra jedna diva

103
okkvp
Reagovat

Ako Marfuška u jedličky vyzera Dara v tej ružovej bunde :-)))

104
gabisollis
Reagovat

ufff to je narez

105
mareska
Reagovat

Tak to je masaker….:)

106
Misha
Reagovat

„Marián nechce, aby Darina dala za děti svůj život, stačí, když jim uvaří večeři…“ :o))) … dokonale somsviňský komentář :o)

107
Lenka
Reagovat

105 :-) to je…

108
mareska
Reagovat

Všimli jste si, že Darinka má vatou ucpané uši?….to na ní S-M pořád tak revala?

109
Bazinga
Reagovat

jestli někdo o Darině řekne, že je sviňa, přestanu s ním mluvit !!!

110
gabisollis
Reagovat

misha-:-DDD ty komantare fakt nemaji chybu

111
Elko
Reagovat

mareska: moje slová, to je masaker :D, dokázal by som sa na tie ich hádky pozerať aj hodiny :D

112
Bazinga
Reagovat

108 :-)), to není vata, to je mp3, ona si předem nacvičila, co bude říkat, ale občas jí to přeskakuje… proto ta situace, jak říkala, že je od dětstva samoživitelkou …

113
okkvp
Reagovat

mareska – to na ni v spalni tak z mariankovej strany tahne mraz

114
anja
Reagovat

kruci, mně se to nahodilo až jak Darinka bulila ://

115
gabisollis
Reagovat

dovedete si predstavit kdyby nam to ted prerusili…bych se picla

116
gabisollis
Reagovat

anja-no to je v pytli ja u toho ani nedejcham

117
Elko
Reagovat

chcelo by to aj vyjadrenie mladej pani a svokry, čo poviete? Marián napriek tomu, že je ticho, tak je skvelý :D tie jeho pohľady hovoria za všetko, on sa naučili pri Darinke aj iné pohyby pier, než len tie jeho klasické, veď viete, ktoré (dnes boli ukázané veľakrát hlavne pri obliekaní sa do svadobného :))

118
mareska
Reagovat

109: To je pravda…Darinu do klubu „smesvině“ taky nechci…:)

119
Lenka
Reagovat

gábi :-) mně to furt vypadává… ale plačící Darinku jsem viděla… jaké měla těžké dětství/samoživitelka…boží!

120
Bazinga
Reagovat

Elko :-)), já jsem vyjojkla, jak ztrestal tu botu tkaničkou … :-D

121
mareska
Reagovat

117: Je fajn…a chvílema koukal jako Golem….jen ten kouř z nosu mu nešel…:)

122
okkvp
Reagovat

Darinka chýtro trumfne aj Kleo :-)))

123
Elko
Reagovat

PIKOŠKA :)
Neviem či mi budete veriť, ale ten prsteň, čo kupoval Marián pre Darinku, tak kupoval v meste, kde bývam ja ;)

124
mareska
Reagovat

123: čo je to pikoška?

125
okkvp
Reagovat

teraz už ke kouři z nosu chýbalo malo

126
anja
Reagovat

Marian a darinka, to je brutální konfrontace, jaaj

127
Misha
Reagovat

Jsem málem napsala, že tá Darina je taká s…. …. ještě žes mě včas zarazila, předsedo °° … chudák Marjánek :o(

128
anja
Reagovat

mám dojem, že Marian do smrti už nezasune, definitivně zanevřel na všechny baby

129
mareska
Reagovat

Kde mám ty kapesníky,sakra…?

130
mareska
Reagovat

Já se asi dneska zlískám jak carskej důstojník…

131
anja
Reagovat

to nemyslí vážně že teď budou opakovat ten pondělní masakr s Kleofamily

132
Elko
Reagovat

124: mareska – pikoška je zaujímavosť ;) skoro som spadol z gauča, keď som videl, kde vyberal ten prsteň.

133
Misha
Reagovat

Jaj a u Martinky se zasejc chlastá … Ujo Ouchyl je děsivý … to je to, co bylo v pondělí?

134
Elko
Reagovat

A Mariána mi je fakt ľúto, toto si nezaslúžil, ach niektoré ženy, však čo vám budem hovoriť :D, podľa mňa jeho srdce by Mariánovi zachránila iba Renátka. Dúfam, že sa Marián z toho dostane lebo vyzeral naozaj zle :(

135
Lenka
Reagovat

Marián – tak jsem si vzpomněla na tu další „ženu“, tu malou s brýlemi, která se k němu pěkně chovala… škoda, že si nevybral tuhle…
ale bylo mi ho hodně líto :-(

136
anja
Reagovat

134 Elko, hovor, čo niektoré ženy? :))

imho se z toho Marian nedostane

137
anja
Reagovat

Misha, jo, to je to z pondělka, já už jsem to vypla, podruhé to nemusím

138
Elko
Reagovat

anja: zlatokopky alebo xantipy :)

139
mareska
Reagovat

Die Katastrofe….:)

140
Bazinga
Reagovat

no… takže… kde jsme to přestali ??

omluvte mě, jdu se vysmrkat….

Celý tento pořad dnešní byl úplně blbý !! Maroš v tom poli, ve svetru, s moldánkama… no to mi rvalo mé okoralé srdce… :-(

141
mareska
Reagovat

139: Já jsem to ještě neviděla, ale je to hrozné…

142
mareska
Reagovat

140: Mě kape z nosu na klávesnici ještě teď…fakt mi ho bylo líto…ta Darina je teda megera…

143
Elko
Reagovat

Bazinga, ale veď predsa to bolo podľa tvojich predstáv, nechcela si romantické finále… teda až na toho Kaňoura to bolo všetko podľa tvojich predstáv :)

…ale toto zlomilo aj „somsviňu“, som zvedavý čo sa bude písať v bulvári po tejto časti :), myslím si, že Darina bude pod paľbou poriadnej kritiky.

144
Bazinga
Reagovat

jo a Elko 123 – nevěřím Ti … :-))

145
okkvp
Reagovat

Tak kolegyně a kolegové – smutně to dneska končí, aj tá pálenka ma asi páľa v očiách, Mariánko medvedík zklamaný smútný, Zdeno prešlý, Miro zavžený, Maťo nepochopen a …. kruciš ako to vlastně dopadlo u teho Miloša ?

146
Bazinga
Reagovat

okkvp – u Miloša to dopadlo „sedem“ :-)))

mmj. Marianko medvedik zklamaný smutný mě opět hodilo do normálu :-DDD

147
mareska
Reagovat

145: Miloš přehodnotil stupnici a rozšířil jí z desítky na stovku…na prvních 93 místech je Dušáááááánnn….:)

148
mareska
Reagovat

Myslíte si, že se Danka k Mirovi vrátí?

149
anja
Reagovat

138 Elko, ty máš doma někde zlato, broučku? ;-)

150
Bazinga
Reagovat

147 :-DDD, všimla jste si, tu situaci, jak ta třetí něco srdceryvně říkala do kamery a v záběru za ní, seděli na dřevěných lavičkách naproti sobě, a žmoulali si ruce Miloš s Dušanom ??? FAKT !! :-))

151
mareska
Reagovat

A Marianovi ten oblek vyloženě seknul…miluju růžový kravaty…:)

152
mareska
Reagovat

149: Anjo, ty jsi taky zlatokopka?

153
Elko
Reagovat

Bazinga naozaj… keď chceš, tak ten obchod (aj tou predavačkou a žltým autíčkom) ti odfotím a hodím sem do diskusie.

Škoda mohol som Mariána zastaviť keby som vedel.

154
okkvp
Reagovat

Elko – čo by robila – bude jazyk vystrkovať na chodcov, wc dekel místo kabelky nosiť a vyhlížať panica u sirotinca

155
Elko
Reagovat

149 anja: áno, mám Norikine :D

156
Bazinga
Reagovat

148 – kolegyně jste rozrušená !!! Vy jste úplně vyhozena z konceptu ! Myslíte SBS-kárku ?? A proč jí tak ošklivě říkáte ???

157
mareska
Reagovat

150: že jo?….já jsem to nechtěla vytahovat, aby jste mě neobvinili ze zaujatosti proti Dušanovi…ale oni tam fakt cvrlikali….cukroušci moji zlatí…:))))

158
anja
Reagovat

148 mareska, říkala, že je konec, ale imho je Miro takový typ chlapa, kerého se jen tak nezbaví :) možná, že ji zase přemluvil :))

159
Bazinga
Reagovat

153 – ale dyť já vím, když jste se tady onehdá s kalinkou dohadovali, kdo z vás 2 je víc slovák, tak jsi psal, že k Mariankovi medvedíkovi zklamanému smutnému to máš nejblíže … ;-)

160
mareska
Reagovat

Já jsem se vyhodila z konceptu…jak si tady tak na žal popíjím hruškovici, nemohla jsem najít štamprle, tak jsem si lokla priam z lahve a ta hruška, co se tam normálně válí na dně, se rozhodla zkontrolovat stav mých mandlí a normálně sprostě mi vlítla do krku…takže v záchvatu kašle napsat Danka bylo kratší než SBS-kárka…:)

161
anja
Reagovat

152 ty ne? :)) a to si říkáš susviňa? :)

162
mareska
Reagovat

158: Jak zase?…on už Danku SBS-kárku přemlouval?…to jsem asi zrovna ve škole chyběla…:)

163
Bazinga
Reagovat

160 – tak opatrně s těmi alkoholickými nápoji, kolegyně, naše práce ještě neskončila. A i když to tady chvilku po skončení pořadu vypadalo jako “ po žúrke“ /všechny z toho bolela hlava a bylo nám všem asi trochu nevolno/, tak musíme to dotáhnout !! :-)

164
mareska
Reagovat

161: No v podstatě asi jsem, ale já jsem praktická zlatokopka…začalo to myčkou na nádobí, přes novou televizi a zatím jsme skončili u sušičky na prádlo…:))

165
anja
Reagovat

160 mareska, počki, jakože Miro nasedne na traktor a vyrazí na Tour po svých exfarmárkách jako Petr v HSTM? :)

166
mareska
Reagovat

163: Vo tom žádná, předsedo…už vím, proč mi ta hruška vlítla do krku…už neměla v čem plavat….takže z dlaně chlup nevytrhneš a horší to se mnou dneska už nebude…:)

167
okkvp
Reagovat

anja : já třeba nejsem zlatokopka, taky u „mojho“ nebylo co brát, ale tak si mužíčka pomalu dusím a škvířím a zlato si vlastníma rukama vyrábím

168
Elko
Reagovat

Inak ako hodnotíte herecký prejav Darinky pri odovzdávaní ruže? – „Díky“ :-)))

169
mareska
Reagovat

165: No jasně, nasedne na traktor, oblékne si ochranný oděv figuranta z policejního výcviku psů a vyrazí do Tesca zjistit, jestli už skončil SBS-kárke audit…poté jí nabídne ruku v ocelové rukavici a poprosí jí, aby si nastoupila k němu na traktor a jela s ním na farmu, protože on to celou dobu na Péťu jen hrál a vlastně miluje jen jí….:)

170
Bazinga
Reagovat

164 – kolegyně, ok. Tak já počkám, až si tu projektovou dokumentaci, IKEA plánovač a fotografie Vaší domácnosti v klidu prokonzultujete a až budete připravena, tak na mě houkněte… jsem tam v rohu… s tím červeným vínem…

171
mareska
Reagovat

170: Hotovo…letos už toho asi víc nebude…:))…sorry, předsedo, vrátíme se k tématu..:)

172
okkvp
Reagovat

168 : musím se přiznat, že jsem si dlouho myslela, že dostala fakt jen Růži – tohle jsem u náš ještě neviděla.

A Darinkýn výkon bol velmi slabý, som čakala alespoň slzu v oku a dítka vybíhající z křoví, šťastně se kolem v kole radující

173
Bazinga
Reagovat

169 :-))), a co myslíte, že by mu řekla, kdyby ho poprvé uviděla ? „Mirko, sitoty? „

174
Elko
Reagovat

okkvp: takže Darinku do Hoľivúdu nebudeme posielať :)

175
mareska
Reagovat

173: Já myslím, že by spíš zařvala:“ dejte mi někdo mačetůůůůů“….:)

176
Bazinga
Reagovat

172 – okkvp – taky její výkon hodnotím jako velmi chabý až nedostatečný… A odteď už jí budu říkat jenom „ona“. Protože ji skutečně nemohu příjít na jméno … :-(

mmj.jak měl Marianko medvedík tu růžičku pro „ona“ tak pěkně a chytře ukrytou, že ? :-)

178
Bazinga
Reagovat

175 – anebo bezhlesně by s ním vytřela zónu u informačního koutku a pak by ho tak „propagačně“ prohodila vstupními dveřmi :-), jááááj, ta byla dobrá !!

179
Elko
Reagovat

Bazinga: áno, áno mal ju zastrčenú romanticky v zadku…

180
mareska
Reagovat

176: Kolegyně, Vy jste dneska nějak naměkko…Z původního suchého označení Nepolíbený jste přešla na láskyplně mazlivé pojmenování Marianko medvedík…já žasnu…:)))

181
Elko
Reagovat

Katka: :-))) tak toto je podľa naozaj bulvár, Martinka by na ich farmu nikdy nešla.

182
Bazinga
Reagovat

180 – tak víte jak, trojka v žíle … :-)))

Ovšem ten Elkův odkaz je LUXUSNÍ SMESVIŇOVŠTINA !! :-D

183
mareska
Reagovat

179: Elko, čteš mi myšlenky…:)

184
Katka
Reagovat

Elko, to som si aj myslela…už nevedia čo vytiahnuť, aby sa tie ich plátky predávali :DD. Možno by ešte tak urobila nábor na Mariánka jej matka, tá by sa s ním vyspala, keby chcel :DDDD

185
Bazinga
Reagovat

jaj sorry, to byla Katka :-)

sorry, sorry :-))

186
anja
Reagovat

168 ruža mi unikla, mně to v jedné chvíli celé spadlo, dokoukám to z archivu :)

ještě ad zlatokopka, jsem si toho svého brala jako chudého studentíka, ale k zlatokopkám se hrdě hlásím :)

187
okkvp
Reagovat

177 : Mária truskavec :-))))

188
mareska
Reagovat

182: Jen jestli Elko nakonec není starej Kaňour…:)

189
Katka
Reagovat

Bazigna, nevadí, ja som sa len na tom zasmiala a chcela som sa o tento skvost podeliť :DD to by bola rodinka ako vyšitá. Aby zas o nejaký čas nebola svadba, to by asi Maianova mati už nerozdýchala a stará mati by to jednoznačne neprežila…

190
Bazinga
Reagovat

Elko a mareska :-), romanticky zasunutou v zadku by jí mohl mít jenom tehdy, kdyby byla bez trnů… případně … kdyby ležel na kožušince před krbem ….

:-))

191
Elko
Reagovat

Katka presne, novinári sa totálne priživujú na tejto show a potom klub „smesvině“ prichádzajú a brutálne zárobky.

Bazinga a ja som sa tak tešil, že som dostal takú pochvalu :), ale mareska to vynahradila.

192
Bazinga
Reagovat

188 – tyvole!!!

193
Katka
Reagovat

187 :DDD my s babami sme minule robili deti Marianka a MArtinky v programe, ako by vyzerali Vaše deti :DD to bol teda výsledok :DD

194
Elko
Reagovat

188: Mareska, hlod večera :D

193: Katka, na Facebooku, že?

195
Bazinga
Reagovat

jo a co říkáte na to, že Potěmkinova farma nakonec teda nebyla nafukovací, ale že byla postavená z karet… zřejmě je to fakt dobrý iluzionista, když nás takhle oklamal … co ?

196
Katka
Reagovat

Elko, nie, doma mám jeden program stiahnutý … Nám Slovákom robia dobrú reklamu v zahraničí :DD tuším začnu mluvit česky, abych jsem se neprozradila, nechci být za vola :DDD z farmy myslim :DDD

197
anja
Reagovat

chm s tou ružou v zadku mě teda štvete, jsem to neviděla!!!! teda vy stesviněěě!!!

ad Elkův odkaz – Marian a Kleo, tak to je masark :) by mě zajímalo, jakou známku Marian od Kley dostal, doufám, že si tu troječku od Darinky už aspoň o stupeň poopravil :D

198
Elko
Reagovat

Katka, no zahraniční diváci nás nepozerajú, lebo rozumejú veľké nič :), maximálne tak českí diváci lebo nám rozumejú a tí zase rozumejú zábave, takže je to všetko OK :)

199
Bazinga
Reagovat

197 – no…tak to se těšte, kolegyně. Zejména se zaměřte na to, jakým způsobem ji medvedík bral z pultu, pak se zaměřte na to, odkud jí vytahoval při žádosti o zásnub, a nakonec, co s ní v prvních 20 vteřinách dělala „ona“ ;-)

200
Bazinga
Reagovat

198 – ano, Elko, potvrzuji a podepisuji. Vaši česi vám rozumejú ;-)

201
Elko
Reagovat

anja: kukneš v archíve ;) – najromantickejšia dnešná scéna, potom už prišli ťažké chvíle pre Mariána :(

202
okkvp
Reagovat

Aj mě se to trochu sekalo a navíc mě zrovna rušilo to moje zlatko – kolegyně, chcete říct, že si čuchla ?

203
mareska
Reagovat

190: Jako Marian na kožušince před krbem?….to si nedovedu představit…nevznikl by z Mariana a kožušinky suchý zip?…)

204
Bazinga
Reagovat

a taky jsem vám všem chtěla slíbit, že když náhodou někdy byste potřebovali se osprchovat, tak sdílím Maťovo přesvědčení „ocamcať pocamcať“

205
Elko
Reagovat

„Ona“ :-))) stále sa na tom musím smiať.

Bazinga a zase si mi zobrala dvestovku, ale dnes je to odpustené, predsa len bolo finále.

206
mareska
Reagovat

198: No hej, Elko, veď sme bratia, nie?

207
okkvp
Reagovat

203 :- DDDD

208
Bazinga
Reagovat

202 – nechte se překvapit, kolegyně !!

204 – :-D :-D :-D

209
Bazinga
Reagovat

já jsem se zas spletla v číslech :-), ten hurónský smích měl být na mareska – suchý zips :-)

210
mareska
Reagovat

195: K tomuto úseku se nemohu vyjádřit, bo mi to celé zdechlo…:)

211
mareska
Reagovat

Já jen pořád nechápu, proč Klea tvrdila, že na farmě není elektřina…v koupelně jsem zahlédla bojler…nebo to byl lázeňský kotel na dřevo?

212
Elko
Reagovat

zips a mareska :-))) a Bazinga sa zase smeje na svojom príspevku :D

206: áno, áno aj keď nás tie „svině“ :D politické rozdelili.

213
mareska
Reagovat

197:že „smesvině“?…to je ale účel hry…:)

214
Bazinga
Reagovat

210 – aha, tak tohle bylo to jediné, co jsem z toho viděla… a TAK jsem se těšila, že uvidím jak jí nechal stát před tou hospodou s tím koněm a ona držela… jak hluchý dveře …

215
okkvp
Reagovat

211 mareska : vidno tam kanyster na naftu. Mně se moc líbila ta zimní kuchyň – hlavně lednička na mrazu.

216
Elko
Reagovat

„nebo to byl lázeňský kotel na dřevo?“ :-))) áno, to je na každej správnej farme.

217
mareska
Reagovat

A ta mikrovlnka na pařezu, či čo to bolo, taky neměla chybu….:)

218
Bazinga
Reagovat

212 – Elko :-), já jsem to odminule ještě vylepšila, k obdivnému bravo !! jsem se ještě začala i smát jenom svým příspěvkům :-DD

219
anja
Reagovat

heh no já jsem rofl pod stolem :DD a to jsme měla iba dve hruškovice ve dvoch čajíčkách :))

marian na kožušince – živě si dokážu predstavit tu fotke, on se totiž marian od miminka nijak nezmenil, jen tak jakože trochu narostl, nabobtnal, zvetšil sa – při podrobnějším zkoumání je marian takové furt mimino, aano

220
mareska
Reagovat

218: Mě to neva předsedo..jsme přeci jedna duše, jeden hlas…:)

221
Elko
Reagovat

215 okkvp: :D áno, v tomto počasí plne využiteľné. Nemusíš používať elektrinu, jednoduché a efektné ;)

222
okkvp
Reagovat

Ale po tomto díle bude mít Marian tolik nabídek, že mladá paní z toho možno aj zapomene na hole

223
Bazinga
Reagovat

222 – jakože se někde schoulí do klubíčka a pak už nikdy nevstane ?? :-)) mmj. všimli jste si jak S-M tancovala na svatbě ? A myslím, že měla i nasazené všechny zoubky :-), Yarka naše nesmiřitelná :-))

224
mareska
Reagovat

219: Marián a kožušinka…moje fantazie se rozjela….velký nabobtnalý medvídek, vlisovaný do kožušinky, s pohledem nasratého golema a s růží trčící mezi půlkama…:D:D:D

225
mareska
Reagovat

219:Anjo, to by byl docela dramatický porod, nemyslíš?…:D

226
Elko
Reagovat

223: áno, áno :D a aj modernú frizúru mala.

227
Atka
Reagovat

Lidi, dá se ten díl někde najít na netu?

228
Bazinga
Reagovat

224 :-)), a teď si ještě dopředstavte, kolegyně, že jak by se tam teda vlisoval a čekal na „ona“ a ta někde na hydinskej burze… a najednou by na něj přišla potřeba… třeba malá…

229
mareska
Reagovat

223: A nebyla spíš S-M zakousnutá do dřívka, aby vzteky neřvala na celý sál?

230
Elko
Reagovat

Atka: na webe Jojky, zvyklo to byť vždy pár minút po premiére v archíve, ale keďže tento týždeň mali problém s webom, tak to dnes možno trošku potrvá http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html

231
Bazinga
Reagovat

225 – :-D

Atka : zkus 3w.farmarhladazenu.sk

232
mareska
Reagovat

228: Nebuďte troškař, kolegyně…:)…než by se odtrhnul od kožušinky a vyklestil květenu z řiti, tak by se asi po…:)
Prekérní situace…:)

233
Elko
Reagovat

mimochodom anja klikni na ten link a pozri, čo je prvá relácia v ponuke :D – tento týždeň doobeda Jojka reprízovala Kapra na torte a v piatokovej časti bola třešnička na torte Norika Mojsejová :D

234
Atka
Reagovat

Elko: Tam jsem právě šla a není tam. přijela jsem z práce, nalila si skleničku vína, pustila počítač a a a a nic…. :-(
Nemáte ho někdo nahraný?

235
Bazinga
Reagovat

229 – mareska

ne-ne , v 223 se smála, to spíš tipuju na dřívko v ústech při té Vaší 225

236
Atka
Reagovat

231: Server nenalezen

237
Bazinga
Reagovat

232 :-) a „mladá paní“ by to možná ještě mohla zdramatizovat nějakým důležitým rozhovorem… Marian se před ní očividně stydí mluvit… tak by to možná mohlo být veselé, todleto … než by se vymáčkl… :-))

238
mareska
Reagovat

237: Tož, to on by něco určitě vymáčkl, otázka je, zda by to byla věta…:)

239
mareska
Reagovat

237?238: My „smealesvině“…ten nebohý chlapec si tohle od nás nezaslouží…ale zas na druhou stranu, sranda musí bejt, i kdyby tátu věšeli, ne?

240
Elko
Reagovat

Atka, oni to tam dajú, ale mali problémy s webom, skús zajtra ráno, teda už dnes ráno :)

241
Bazinga
Reagovat

239 – samozřejmě že nezaslouží !! Ale to je jen takové kočkování :-))

242
Bazinga
Reagovat

no nic… já jdu dneska už do hajan, kolegyně můžu počítat ještě s 1 – 2 konzultacemi, abychom to důstojně uzavřely, ano ? ;-)

243
Bazinga
Reagovat

dobrou noc, všechny blešky na pomoc. Všem. :-)

244
mareska
Reagovat

242: Samozřejmě, k Vašim službám…dobrou noc a doufám, že se zde uvidíme co nejfříve…:)

245
mareska
Reagovat

Dobru noc všem…a jak to tak vypadá, dneska dělám vrátného od Maxima já….takže zhasínáme, zamykáme…dobrou:)

246
okkvp
Reagovat

Též konečně jdu spát jednou v poměrně lidskou hodinu, následné konzultace si také žádám, zážitky třeba v hlavě řádně srovnat, uniklé detaily nasosat a s účastníky se po našom vyrovnat. Dobrú dobrú, nech vás tie blešky pekně do rána poštiekľa, posajú a ožerú

247
mareska
Reagovat

246: Fuj..:D…tak už mazej, ať můžu zamknout…:)))))

248
anja
Reagovat

joj už můžete zhasnout, eště jsme stihla třetí hruškovicu, brou :)

249
Prochor
Reagovat

Chtěl bych na silvestra překvapit a udělat Džejár-mojito. Jenže zkuste v tom marastu sehnat ďatělinu:-)))

250
okkvp
Reagovat

Kolego – vy se ale šeredně pletete – tá ďatelina byla vlastně štavel a ten se dokonce prodává v květináčku vánočně nazdoben, dokonce aj červenolistý …. nevymlouvat, Oxalis v kvetinárstve pýtať

251
Ajda
Reagovat

Milá předsedkyně a všichni ,,smesvině“!
Ještě v noci, kapesníčkem mokrým od slz, jsem poctivě otřela futra, přes slzy neviděla na vaše dluhy a nic si v citovém rozpoložení neopsala. Mariánko ma tak velmo dojal, že som vám všetko odpustila a idem si pozerať jeho fotke!
Takže mé závěrečné CINK a nadále už vše pro váš spolek dělám jako charitu…

252
okkvp
Reagovat

251 : óóó budiž vám to ženo s velkým srdcem zaplaceno na dětech a v kytičce na skrovný rov :-)

253
Ajda
Reagovat

252 okkvp,
jejda, mé dítě je k nezaplacení, plete si nás s oslíčkem, co se otřásal, tak třes mám občas taky, jen se žádné korunky nesypou, natož zlaťáky. I s tou kytičkou to vidím bledě, skončím v urně na římse krbu. Doufám, že budu mít výhled na tv, jinak se tam nudou ukoušu :-(

254
okkvp
Reagovat

253 : no, to máš ještě docela slušné vyhlídky, mě si asi nikdo ani nevyzvedne z krematoria a uznej klepat víkem s nějakými spáleninama co v tv koukali akorát tak na Růžovku ….

255
gabisollis
Reagovat

Damy co si myslite o tej Darine?proc se tak cpala na tu „farmu“o co jej slo?(si lamu hlavu celou noc:-))snad ne o tu polozboreninu bez elektriny?nebo myslite ze je tam majetek v pozemkoch?

256
Ajda
Reagovat

255 – na jeho majetek co měl před svatbou nemá nárok. Marián měl pole, farmu, v dědině dům a k tomu tam padlo i něco o vinicích, sama Kleo tvrdila, že mají plno vína.
Spíš potřebovala bydlení, možná jí sociálka hrozila odebráním synů. Darina se neusmála ani na vlastní svatbě, ta tvrdě kalkulovala. Viděla dobráka a myslela, že bude vládnout. Jenže narazila na dvě matky pluku, ochránkyně rodu. Hlídat dítě jí mohly, ale peníze po ní chtít? No to byl vrchol.

P.S. Elektřina tam byla určitě minimálně z agregátu a ten dům v dědině měl i ústřední topení. Na farmě byl bojler s vodou, ale i bordel kam se podíváš.

257
gabisollis
Reagovat

ajdo je fakt ze Marian prekvapil!!sem necekala ze prokoukne tak brzo.ta mu asi musela davat kapky….a to ze Darina rekla ze si ma jit ctyrlete dite udelat samo veceri?no nestacim se divit:-)

258
galadriel
Reagovat

256- súhlas, vidím to nejak podobne…..a „Ona“ je fakt onááááá.
http://www.topky.sk/cl/15/854913/Darina-znicila-farmara-Mariana-Stratil-10-kil-aj-chut-do-zivota

259
Bazinga
Reagovat

bré ranko.

Ajdo, jsem Ti neskutečně vděčná za Tvé rozhodnutí. Zvlášť teď, před vánocemi, se každá kačka hodí… :-)

jo a jinak 253 a 254 – chcete vědět, co čeká mě ? Potomstvo se pomamilo, takže z mého popela prý budou přesýpací hodiny (přesně na vajíčka na hniličku)… abych prý byla užitečná i po smrti…

gabisollis – k názoru na „ona“ se víceméně shoduju s Ajdou, možná bych k tomu ještě přidala, že prvotní plán (před zabezpečením dětí, naháněním majetku a užití si s panicem) byla ta její vysněná slepičí farma.

260
galadriel
Reagovat

„Ona“ sa proste tvárila zaľúbene, Marián bol v p-čku, za to že má o neho konečne záujem iný drhuh a totálne ho zblbla. Dúfam, že nezanevrie na ženy, lebo si myslím, že aj jeho môže mať niekto uprimné rád a ked toto uvidia S-M a mladá paní tiež povolia. Ja by som robila tiež peklo, keby som videla ako falošne sa niekto správa k môjmu dieťaťu. S-M ho do farmára prihlásila, musí si teraz dobre hlavu trieskať o chladničku na priedomí.

261
okkvp
Reagovat

U Darinky byl jedním z kalkulačních předpokladů i mohutný muž bo chcela ex natruc prekabatit a dúfala v pevnú hráz škaredým imperialistom-kamionistom. Do teho sa jej hodily i tie dve farmárské baby vládkyně, len sa prepočítala v úrovni svojho sexnadania a Mariankovom svetovém rozhľadu.

262
Sarkafarka
Reagovat

Jojka mi dráždí cévku,pořád nic v archivu.

263
okkvp
Reagovat

galadriel : jasno, hlavne pokial je to chladnička Darinky. Pokud áno, tak treba ju aspoň vonkajšu frizuru dúlkami vylepšiť

264
Bazinga
Reagovat

263 – což by mohla zvládnout „mladá paní“ hůlkami s hroty …

já souhlasím s Věrou Chytilovou, že chlapy je potřeba „týrat, týrat, týrat“ , ale tak nějak je potřeba nastavit hranici. Kupříkladu to, jak vypadal medvedík na tom polu (fotka z odkazu galadriel), to už bylo fakt přes čáru… tohle „ona“ nikdy neodpustím.

a omlouvám se kocovi, protože jeho odhad „ona“ byl naprosto přesný.

265
gabisollis
Reagovat

co o ni psal koc?ja si o ni myslela taky svoje ale ze to veme tak rychlej konec to zas neee

266
galadriel
Reagovat

Kurnik k ostatným sa neviem vyjadriť, ja som videla len smutnú Peťu a celého ešte smutnejšieho Mariána z dôvodu neskorého príchodu domov.
Ale ten Miro je fakt trdlo makovníkové! Peťa je sympoška….a možno toto je ten prví diel talianskej komédie…druhý diel je zasa udobrovanie.

Na webe nič, na jojke dnes opakovanie o 17:45 – zasa nič (vianočné trhy volajú)….sakriš ja to snáď ani neuvidím! :-(

267
mareska
Reagovat

Dobré ráno všem….jak jste se vyspali? …Co, předsedo?…to byl zážitek včera, co?…masaker…:)

268
mareska
Reagovat

264: Vážená kolegyně…vy doma týráte svého Džejára Plynovodníka?…to já su teda srajda…já se neodvažuju…:))

269
mareska
Reagovat

Ale ta „ona“ je bestie-všech bestií královna…

270
Kamča
Reagovat

262 – v 17,45 je na JOJce opakování včerejšího dílu,tak myslím,že na net to dají až potom, ať mají v TV sledovanost.

271
kapi
Reagovat

Jej – ono to jeste neni online :(

Neni to prosim nekde na ulozisti od nekoho, kdo to nahraval? Ja to nevydrzim!

272
Bazinga
Reagovat

268 – Heleinga týrám jenom tak… v udržovacím režimu….chápejte, když jsem ho začala týrat před 20 lety, tak kdybych jakože najednou přestala, to by si myslel, že je něco v nepořádku … :-))

273
Bazinga
Reagovat

270 – kapi, a jsi si jistá, že to hledáš na správném serveru ? Joj, ne jej !! ;-)

mmch.ani na 3w. farmarhladazenu.sk to ještě není :-(

274
mareska
Reagovat

271: To je pravda, netřeba ho nějak rozrušovat…ten můj je zase zvyklej, že ho netýrám, tak by mu asi přišlo divný, kdybych s tím na starý kolena začala…:)

275
Bazinga
Reagovat

269 – pravda ! A proto ona bez toho diadému nedá ani ránu … :-)

276
mareska
Reagovat

274: Jen jsem nepochopila, proč se „mladá paní“ tak podivovala nad tím, že bude nevěsta v bílém…na Slovensku se podle počtu svateb mění barva oblečení?….jako v cyklistice žlutý dres, růžový dres a tak?

277
Bazinga
Reagovat

No… a jinak jsem už trochu vyklidněná, oproti včerejšku, tak možná, že bychom mohli alespoň zhodnotit ty utržené fragmenty, které se nám podařilo shlédnout, když to dáme dohromady (každý ten kousek, který viděl), možná, že dáme do kupy celý pořad …

Jestli se nepletu, tak Maťa neviděl pořádně celého nikdo (možná anja) ?
Po něm byl Miloš ?

278
mareska
Reagovat

Já Maťa viděla až od té scénky s kočárem a to ještě rozkouskovaného…ale Miloše asi celého…:)

279
Bazinga
Reagovat

275 – ano, to jste nevěděla ?? Pouze,když je alespoň 1 ze snoubenců panic, může si nevěsta obléci bílé šaty a závoj (a tím se vysvětluje, proč „ona“ šla do Mariana), když se jedná o první svatbu, ale nikdo ze snoubenců není panic, pak se tolerují u nevěsty bílé šaty ale již nikoliv závoj. V případě, že se jedná o opakovaný akt u alespoň jednoho ze snoubenců, je vhodné volit barvy z barevné škály, která ovšem již neobsahuje bílou…

280
Bazinga
Reagovat

277 – ok, takže Miloš jako první ?

Nevím, jestli se mi to zdálo, ale Dušan nebyl snad jen na 2 záběrech … :-)

281
mareska
Reagovat

278: To jako fakt, nebo je to ryze „smesviňovština“?…v tomto ohledu jsem docela zmatená, protože s tím mám vlastní zkušenost…na návštěvě na východním Slovensku mě ohovárali, že jsem šla do kostela v kalhotách a když jsme tam jeli na pohřeb, poukazovali na to, že nemám na hlavě černý šátek…pravda, je to už drahně let zpátky, ale člověk se v tom nějak neorientuje, že?…:)

282
gabisollis
Reagovat

„ona“pripravila Marianka o svatbu v kostole:-((s ni nemohl pac je rozvedena a ted bude rozvedeny on tak uz take nebude moci!!!damy je to ta ONA jeste horsi nez jsme myslely..

283
galadriel
Reagovat

280-predseda má zasa pravdu. Síce toto ešte nemám za sebou a závoj mi tiež už nehrozí, ale svadobné šaty po rozvode volí naozaj mizivé percento slovenských žien.

284
galadriel
Reagovat

281- marián sa v kostole ešte oženiť môže. Nejde o sobáš v kostole, takže vlastne podľa kostolého poriadku ani žiadna svadba nebola a ak je rozvod tak len úradný.

285
Bazinga
Reagovat

280 – no, je to trochu „smesviňovština“, ale základ je správný :-). Já myslím, že se to odvíjí od té pobožnosti. Víte jak, svatba v kostele ? jen ta první a jediná. Závoj opravdu jen když je panna, a bílé šaty jen při první svatbě. Já sice nepraktikuji, ale tohle si myslím, že je fakt.

286
Atka
Reagovat

už je to jojce! :-)

287
Pavleek
Reagovat

4Bazinga:Ano, je to přesně tak. Ještě dodám, že je nemožné mít druhou svatbu (tzn.jednou a více rozveden) v kostele. Důvod je prostý-BIBLE.

288
mareska
Reagovat

283: Otázkou je, zda se Marian ještě někdy bude chtít ženit, protože „ona“ mu tak vypláchla mandle, že ho asi nadosmrti přešla chuť opakovat takúto zhovädilosť…:))

289
mareska
Reagovat

284: Já jsem si myslela, že to nemám brát jako výtrysk vašeho břitkého humoru, že to bude asi spíš navážno…viz. moje vlastní zkušenosti se slovenským vesnickým naturelem….:)

290
Pavleek
Reagovat

Na druhou svatbu, popř.třetí atp. je nutno zvážit jakoukoliv jinou barvu pro nevěstu kromě bílé. Bílá značí nevinnost. Bílá barva je nepřípustná. Nepsaný zákon, který platí na celém světě. Bohužel omladina v našich republikách (CZ+SK) to neví :)

291
galadriel
Reagovat

286-riešila to teraz kamoška. Je rozvedená, ale brali sa len na úrade so svojím prvým mužom. Druhú svadbu mala v katolíckom kostole so snúbencom katolíkom.

292
gabisollis
Reagovat

282-takze kdyz se nebrali v kostele ale na urade tak on i kdyz ted bude rozvedeny tak se muze ozenit v kostele??

293
gabisollis
Reagovat

ja se teda taky pochlubim po druhy jsem si taky vzala krasny bily svatebni saty (bez zavoje)no co vzdyt je to jedno!!:-))

294
Bazinga
Reagovat

287 – no, to je pravda… Já si ale myslím, že napříště už Marianko medvedík dá na doporučení S-M, a jestli se najde nějaká upřímná duše, takže vyzkouší rok a když bude všechno fungovat, tak do toho možná ještě praští…

a na druhou stranu si dovedu představit, jak „ona“ i napotřetí v bílých šatech, se závojem a s korunkou naraženou v hlavě…. jááááááááááj, taká si ty !! (nebo jak to bylo) … :-)

295
mareska
Reagovat

293: Zapomněla jste na putovní svatební dort…:)

296
Pavleek
Reagovat

4gabriellesolis:NE, je nepřípustné se po druhé brát v kostele. Je to otázka svědomí a rodiny. Pokud máš v rodině katolíky, pak silně pochybuju, že by Ti svatbu v kostele povolili. A -ber to osobně-vzít si na svou druhou svatbu bílé šaty, to je hnus. To je něco jako mít sex s HIV pozitivním.

297
Bazinga
Reagovat

294 – to je pravda :-), je hodně důležité, aby teda teď vybírala někoho, kdo pořad nesledoval… protože použít 3x stejné hrdličky… to už by mohla taky být pro smích … :-).

298
gabisollis
Reagovat

pavleek-galadriel pise neco jineho.a co ty si myslis o tom co jsem mela nebo nemela na sobe na svatbe je me teda vazne fuk.

299
Pavleek
Reagovat

297-Mno a o tom to je. Nedodržování tradic a znevažování církve. Už to, že se bereš s někým po druhé v kostele je k zamyšlení. A to jsem ateista. Díky Bohu.

300
mareska
Reagovat

296: Jenže já myslím, že na FHŽ se na Slovensku nedívali jen slepci a kojenci….:)

301
galadriel
Reagovat

291-gabi je to možné a je to aj reálne (290 nie je vymyslená historka z natáčania)….druhá vec je či je to „správne“
295 – pavleek / studený vecheť na hlavu. Nikto tu nikoho nestriela. tvoje zrovnávanie sa mi zdá trochu za hranicou.

302
gabisollis
Reagovat

298-co to tady MELES???ja se v zadnym kostele nevdavala a rozhodne nejsem ani verici.nevim jak si na to prisel takze ti doporucuju trochu vychladnout

303
mareska
Reagovat

299: A ti slepci alespoň poslouchali…tento pořad byl opravdu úžasný, myslím, že si ho málokdo nechal ujít…:)

304
Bazinga
Reagovat

299 – no tak v tom případě, by mohlo pokoušet štěstí v zahraničí … :-), třeba v ČR, Polsku, Maďarsku ?, na Ukrajině… slepičí farmy sice asi mají své veterinární hranice a pravidla, ale láska všechny nesnáze umí překonat ;-)

305
eva
Reagovat

ahoj,
bylo mi strašně moc líto Mariana. Byl ve včerejším díle tak zlomený..ty oči..ach jo. taková čistá duše to byla.
Je určitě pomalejší – přinejmenším při slovním projevu, ale působí, že má dobré srdce.
deb…tor je leda tak Marfuša sama.

306
mareska
Reagovat

303: Myslíte, kolegyně, že slepice taky musí mít svůj pas?…kdyby chtěla „ona“ převézt svojí slepičí farmu přes hranice štátu….:)

307
koc
Reagovat

super hudbu použila Jojka jako podkres pro Marianuv pribeh

308
Bazinga
Reagovat

305 – no já myslím že určitě, ledaže by je „ona“ vykázala jako mrtvé.. nebo plyšové… :-)

309
mareska
Reagovat

307: Nebo nafukovací…:)

310
Bazinga
Reagovat

307 – myslela jsem mrtvé jako k okamžité spotřebě… to by jim ale asi musela zavázat zobáčky, aby jí ta krabice nepípala v bezpečnostním rámu na letisku … :-))

311
mareska
Reagovat

307:Proto se Darina nutně musela vdát na Slovensku…víte co by to bylo za patálii, nechat vyfotit 300 slepic a nechat jim udělat pas s biometrickými údaji?…a kdyby s nima letěla dál, třeba do USA, dělali by jim na letišti i otisky prstů…dají se slepicím udělat otisky pařátků?

312
Bazinga
Reagovat

308 :-)), no kdyby je pořádně vycvičila, že jako na povel, s sebou praští, rozhodí křidélka do nepřirozených pozic, zadrží dech a tep srdce… myslím, že tou hláškou by mohlo být : Yarka idě !

víte co, podle všeho „ona“ má velké skúsenosti s lékařskými prohlídkami, tak možná ví, co a jak.

313
Bazinga
Reagovat

310 – týkokso, no tak teď mě něco napadlo ! Co když Maťo, jak stříhal těm svým nafukovacím slepicím křidélka… což když se jednalo o organizovaný zločin…a on chtěl zamést stopy…

314
mareska
Reagovat

312: No jasně…slepice byly přivezeny ze zahraničí, Maťo je někde šlohnul a pak je prodal Darině…a protože věděl, že půjde za sňatkem hlava nehlava klidně i za hranice, musel se pojistit, že při snímání otisků prstů slepicím nevyjde najevo jejich původ a tím potažmo i to, že je Maťo šmejknul….mohlo to klidně být tak, že jak jsme říkali, Maťova farma vznikla tím, že oplotil kus pozemku a co se na něm nacházelo, začal chovat…třeba si tam někdo jen tak odložil krabici se slepicema, když se šel do lesa vyčůrat a když se vrátil, krabice nebyla a na inkriminovaném místě, kde jí původně odložil, vzkvétala krásná nová mladá farmička…:)

315
Bazinga
Reagovat

313 – to by odpovídalo. A protože Maťo je správný hospodář, a slepice se na Slovensku můžou přenášet z místa na místo POUZE v kulaté krabici, je už jasné úplně všechno.

316
mareska
Reagovat

314: Musím Vás na chvíli opustit, ale večer se tu určitě objevím…zatím nashledanou…:)

317
Ajda
Reagovat

schváleno – kamča 270

318
Lenka
Reagovat

poslední díl :-(
konečně jsem to zkoukla celé, jojka včera ukrutně zlobila…
a přečetla všechny vaše příspěvky (uff :-) ale pěkné, vtipné, výstižné :-)
a musím se přiznat, že mi tahle skvělá RS řádně zhořkla… já vím, že i Marián svého štěstí strůjcem, ale … je mi ho prostě líto…
jo, jo, život prostě občas není show… a realita je realita…
poměrně dětinsky dodám, že tohle si ten chlap nezasloužil.. :-( a je mi jedno, jestli jsem směšná…

319
kapi
Reagovat

Muzu poprosit o odkaz na stazeni posledniho dilu z toho uloz.to? Dekuji!

320
kapi
Reagovat

aha- uz je online. Tak v pohode :)

321
mareska
Reagovat

318: Proč bys měla být směšná?…i klub „smesvině“ uronil slzu…:)

322
Mikesh
Reagovat

291 – galadriel: vidím to u Slováků ještě komplikovaněji. Chodil jsem kdysivá se Slovenkou (dokonce z Bratislavy) a farár jí to rozmluvil, páč jsem nebyl katolík.

323
Bazinga
Reagovat

brý večer

takže stále jsem to neviděla úplně celé. Chybí mi ten Maťo :-(

324
Mikesh
Reagovat

302 – gábi, proč hned tak vztekle? Stejně jako galadriel. Pavleek zde uvedl relevantní údaje, jak se to u katolíků chápe. A já myslel, že se tady dělá hlavně legrace, z každého a ze všech. Někdy dokonce dost drsná.

325
Mikesh
Reagovat

Upozornil jsem slovenské studentky, bydlící v domě, na nejsledovanější slovenský pořad v Česku; telku teda nemají, ale net ano, a od té doby, když mě potkají, vždy se rozesmějí. A to jsem jim ještě nedal odkaz na zdejší diskuzi, bolo mi ich, chudiatek, ĺúto.

326
Prochor
Reagovat

Mladá paní měla na Darinku nos když se zděšením rozplakala při zásnubách.

327
anja
Reagovat

258 – Marianovi těch 10 kilo ubrali ve photoshopu :o)

furt ještě jsem to neviděla celé! není čas, občas musím aj zarábat peniaze :) ale keby som sa mala vyjadrit k tragédii Marian – Darinka, asi mi je viac luto tej nebohej Darinky – ta vydala do boja o Mariana aji svoje tělo a nakonec – nič z toho, chm :/

328
Bazinga
Reagovat

326 – Prochor – mladá paní zřejmě pláče od té chvíle doposud … ;-)

329
Bazinga
Reagovat

327 – jak nič z teho ?
a) ve svých letech a se dvěma dětmi si udělala zářez, mi řekni, kolikrát se jí ještě podaří pozerať fotky s panicom v priamom prenose …
b) velmi jasně o sobě dala vědět co se hydiny týče, jestli doteď burzy objížděla, je možné, že po odvysílání bude dostávat „vzorníky európskej hydiny“ zadarmo… /nebo vzorníkami ?/ :-)
c) ve své podstatě je mi jí taky trochu líto, nejdřív ten zbabělý kamionista, se kterým přišla o iluze a teď přišla o žmýkačku a práčku, ktoré stále ostávajú na farme…

Mikešu ahoj !

330
okkvp
Reagovat

Brý večer

pořád jsem to ještě neviděla celé, ale bohdá uvidím alespoň o svátcích. Navíc jsem lecjaký detail ze včera zapomněla. Některý ale zůstal – třeba dlouhý pohled na pérdele Reny a Zdena mířících mezí vstříc lepším zítřkům. Pak mám mezeru a jen si pamatuju Zdena samotného, smutného, že prý nemá komu psát básně. Pochopila jsem, že pozítřky už světlé nebyly. I napadlo mne mu sehnat od dobrých lidí alespoň nějakou festovní almaru i s odvozem.

331
MilanCOO
Reagovat

1: :o) Děkuji za skvělou četbu, bylo úsměvné číst v cizích slovech vlastní myšlenky.

:o) Celý čas vysílání Farmáře jsem se bavil při sledování toho, co jsou schopni lidi dělat/udělat pro 5 minut slávy na obrazovce TV JOJ a pak si urvat ostudu před národem a i kousek dál, tedy kromě Kleopatry, pokud ji něco nevyvede sociálka, ta bude ještě slavná!

:o( No dnešní díl byl smutný, tady už scházela zábava. Ač sám chlap, bylo mi líto Medvídka Mariána.

332
Bazinga
Reagovat

okkvp – ano, to je pravda. Byl trochu posmutnělý, ale !! zas na druhou stranu z té jeho poslední básně, jenž recitoval slečně moderátorce, která očividně v tu dobu byla v módu „ani obraz, ani zvuk“ si zase pochvaloval, že se mu zlepšily mozkové funkcie !! Že prý mu to pálí 2x rychleji, než před tím :-), ještě pár takových RS, a Zdeno bude úplně v poho… :-)

333
okkvp
Reagovat

Bazinka, kolegyně, já měla asi mód „bezmozek“, nějaké ševelení jsem slyšela, ale o dvojité akceleraci Zdenova mozku jsem doteď nevěděla. Tudíž děkuji za doplnění. Po nějaké té almaře se juknu, ona se šikne – i na případně 2x rychleji vyráběnou pálenku, že

334
Alena
Reagovat

tak jsem viděla reprízu a musím říct, že je mi Mariána celkem líto, on je to taková čistá duše, poznal jen matku se starkou, nikdy se nekonfrotoval se sobě rovnými, pak mu vtrhne do života Darinka se svýma životníma zkušenostma, ale někde v pořadu to bylo řečeno, pozor na to, co si přejeme.

335
okkvp
Reagovat

Vážené „stesvině“ vážení panáčci, vážení ostatní

Vzhledem k tomu, že teď už se doma opravdu nemám na co vymlouvat (dokončení mých pracovních úkolů nešlo přehlédnout), tak se budu muset ( byť nechca) vrhnout i do velmi zrychlených svátečních příprav. Nevím proto, zda se sem ještě stihnu dostavit na dodatečné konzultace. Moooc se omlouvám a doufám, že mne pochopíte.

Loučit se ještě nemíním, protože doufám a předpokládám, že silvestrovský dílek tu ještě v družné náladě náležitě okomentujeme a rozebereme v plném počtu. Prozatím jen preventivně přeju pěkné svátky a nech Vás zduje!

P.S. doma so mnou nerozpráva ani noha od stola – vraj mi nerozumejú, že vraj si mám tu brilantnú slovenčinu nacpchať do riti aj s olovrantom, s riadom sa mam nechať odfotit a Karpatskú horkú predo mnou zamkli

336
Bazinga
Reagovat

:-), přidám se k okkvp, ode mě k téhle show taky všechno :-).

Hezké svátky :-).

Předseda

337
mareska
Reagovat

336: tak tedy….Vážení přátelé, bylo to krásné, bylo to fajn…příjemné prožití vánočních svátků a těším se brzy nashledanou u jiné diskuze…

Bazingo, bylo mi velkým potěšením, jsem ráda, že jsme se potkaly…jinak, farmářský mail neruším, tak kdyby se ti náhodou zastesklo…:):):)

338
koc
Reagovat

dik za rekap Nicku
je pro upresneni – Dosud nepolíbený panic Marian v pořadu našel ženu svého podzimu 2010 ;-).

339
Elko
Reagovat

Tak máme tu rozlúčkový rekap… :(

340
okkvp
Reagovat

Nicku : aj slzu jsem zamáčkla, pěkně napsaný rekap
(jen drobná poznámka – děti Marian nemůže dostat, je jen manžel matky)

Kdybys byl nevydržel, tak jsme si tě našly a to bys koukal jak bys pak nadšeně vydržel ;-)

341
Misha
Reagovat

Vážené „smesvině“ … bude se mi po vás stýskat … ovšrem doufám, že se ve stejném, či hodně podobném, složení sejdeme na jar či podzim … prostě u dalších farmářů …
Farmám zdar a „těmsviním“ zvlášť :o)

342
Radek
Reagovat

Autor pise:“Pro příště bych byl buď za podobný systém jako je u HSTM, kdy ten střih má šťávu a nebo alespoň o dělení podle vyřazování.“

Videls aspon jeden dil HSTM? Cemu rikas strih, ktery ma stavu? Tomu opakovani z minula nebo tomu opakovani toho co bylo pre reklamou? Horsi strih jsem jeste nevidel, ale kazdy mame svuj nazor.

343
Ajda
Reagovat

343 Radek,
musím s tebou souhlasit. Farmář se mi líbil, mělo to spád. HSTM – chvílemi nepřehledné v časové posloupnosti, neustále viděli jste, zachvíli uvidíte, příště a aktuálního děje omezeně.
Já jen doufám, že si vezmou u českého Farmáře příklad u Slováků a ne že to splácají jako HSTM.

Nicku,
že tě ke konci Farmář nudil? To je logické, ubývá soutěžících, chybí vzájemné akce. To je u každé RS. U HSTM jich je na začátku kolem 12 u každého aktéra a to je pěkný guláš kdo je kdo, minimálně dokud jich polovina nevypadne, tak se nic pořádně neodehrává. No a finále ve třech u moře už taky občas zavání nudou (letos hl. u Báry), ale to je RS.

Reagovat

Radek, Ajda: Naprostej souhlas. Strih HSTM je otresnej.

345
mirec
Reagovat

Joj ide vyťažiť z „Martinky“ maximum: Od januára má vlastnú dennú šou

http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/joj-ide-vytazit-z-martinky-maximum-od-januara-ma-vlastnu-dennu-sou.html

Reagovat

Radek a ostatní: Já narážel hlavně na to, že tady ten systém den po dni byl děsný a nudný. Pardon, ale mě to tak přišlo už někdy od druhého dílu. Čili to nebylo nedostatkem soutěžících. Udělat to od vyřazování k vyřazování (jako má Survivor) nebo po nějakých delších úsecích (jako HSTM) bych viděl jen jako plus.

347
koc
Reagovat

346 – no ted zalezi na tom zda se vubec cesky Farmar natocil a pokud ano tak sem cetl ze mel mit 13.dilu .. to je hodne zbytecne natahovani .. ted uz muzu jen doufat ze to co sem cetl neni pravda pokud to opravdu natocili :(

348
gabisollis
Reagovat

345-no nastesti jen tyden,uz sem se lekla ze prijdu o soudni sin.taky si myslim ze je to s tou kleo uz vazne prehnany takova hvezda to teda neni.ten dokument s ni jsem vydrzela jen do prvnich reklam.

349
kanárek
Reagovat

Ahoj, tak jsem ten happyend zhlédla až dnes… a tady vidím, že se téměř všichni rozloučili.
Jsem ráda, že úplně všechny předpovědi klubu „smessviní“ se nevyplnily. Například Miro nepředvídaně přežil…plakátek na horor tedy trhám…. Kaňour asi nezůstane geneticky zachován pro další generace.
Marián přišel nejen o panictví, svobodu, ale hlavně o iluze. Jak na tom je Miloš se nikdy nedozvíme, ledaže by někdo ze slovenských příznivců klubu udělal sondáž na jeho farmě. Džejár mne bohužel příliš nezaujal, takže po něm zbyde asi jen ten recept na nanukové mojito. Zdeno s nejpestřejší sbírkou ženštin si kupodivu moudře žádnou nevybral a dál bude trávit romantické večery při ohni a vybrané poezii s kamarády.

350
Pavleek
Reagovat

Všem diskutujícím přeju pohodové Vánoce a ať nedopadnete o Silvestru jako naše současná vláda :( :)

351
Nona Mills
Reagovat

Autor pise:“Pro příště bych byl buď za podobný systém jako je u HSTM, kdy ten střih má šťávu a nebo alespoň o dělení podle vyřazování.“ Videls aspon jeden dil HSTM? Cemu rikas strih, ktery ma stavu? Tomu opakovani z minula nebo tomu opakovani toho co bylo pre reklamou? Horsi strih jsem jeste nevidel, ale kazdy mame svuj nazor.

Reagovat

Myslím, že s rekapy končím …

353
Radek aka SUNíčko
Reagovat

Nicku, proč? :))

354
radek
Reagovat

Nick
V pohode, ale ja jsme fat asi nikdy nic horsi nevidel. Navic jak to natahovali a v nekterym dilu vyrazoval jen nekdo a v dalsim zase nekdo jiny. Aspon si meli ohlidat, aby se vyrazovalo v kazdym dilu u vsech soutezicich, jak to meli ze zacatku. Ten porad nemel pevny format. Proste to bylo ani kocka ani pes a uplna hruza hruz bylo to, ze z hodinovyho poradu ses dival na novy veci mozna tak 10-15 minut, zbytek je opakovani z minulyho dilu, pak opakovani pred reklamou co uvidite a po ni znovu opakovani a pak reklamy.

355
Marisol Perry
Reagovat

345-no nastesti jen tyden,uz sem se lekla ze prijdu o soudni sin.taky si myslim ze je to s tou kleo uz vazne prehnany takova hvezda to teda neni.ten dokument s ni jsem vydrzela jen do prvnich reklam.

356
Prochor
Reagovat

Bazingo – ty potvůrko! Doufám, že nám něco okomentuješ u českého farmáře.

Hodně štěstí do nového roku.

P.S. Jaký klub na bázi „smesvině“ založíte u českého farmáře ? To jsem žádostiv.

357
Bazinga
Reagovat

Hezké svátky a PF 2011 i Tobě, Prochore :-).

Co se týče českého farmáře, tak za „smesvině“ můžu slíbit, že se rozhodně bude konat první ustanovující schůze. Co slíbit nemůžu je to, že na ní hned odhlasujeme adekvátní název klubu. Důvod je zřejmý a pochopitelný. Uvidíme, co za perly vypadnou z účastníků :-). Nicméně komentáře se ponesou ve stejném, případně velmi podobném duchu. To přísahám !
:-)

358
mareska
Reagovat

357: Předsedo, potvrzuji Tvojí přísahu…:)….přeju krásný zbytek svátků vánočních a šťastný nový rok 2011 a těším se na brzkou spolupráci…:)…začínám mít absťák:)

359
DD
Reagovat

Vážené „stesvině“, v duchu jsem k vám patřila, ale můj mozek nemá tolik závitů, abych přispěla něčím na úrovni, tak jsem tady doma aspoň řvala smíchy. Díky za dobrou práci a doufám, že vám zase někdo dá dostatek námětů a já vás najdu pospolu. Příjemný nový rok u dalších reality show!

360
anja
Reagovat

357 Bazinga, já bych se přikláněla k tomu, aby název klubu zůstal jak je :) smesvině je naprosto vystihující :)

361
Bazinga
Reagovat

DD 359 – :-) díky !! PF i Tobě a příště se klidně zapoj ;-)

anja 360 :-), já vím, je to naprosto úžasný a všeříkající název … ale víš jak, třeba se vyvrbí něco ještě přiléhavějšího … na druhou stranu mohla by to být pocta naší velké hvězdě SBS-kárce… no uvidíme.. počkáme.. nechceme se unáhlit … :-)

Přidat komentář