Panáček v reality show

Jak se staví sen 8: přestavba kuchyně pro paní kazatelku (16. díl)

11. Prosinec 2010 | napsal(a): | reality show: Jak se staví sen

[singlepic id=1106 w=420]
Je s podivem, že jsme na Panáčkovi v reality show nevěnovali ještě ani řádek nepochybně nejúspěšnější televizní show o přestavbách domů, bytů a jiných nemovitostí. Ano, řeč je o Jak se staví sen. Na TV Prima jde již 8. řada této stavebně designové show o moderním bydlení. Uvidíme, jaký mezi vámi sklidí úspěch. V 16. díle 8. řady Jak se staví sen se sehraná designérská dvojice Anna Lacová a Jan Ranný pustí do kuchyně paní kazatelky.

Rodina Olšovských žije na faře v Bohušovicích nad Ohří. Jejich obydlí má přirozené nezaměnitelné kouzlo a designéři se budou snažit, aby příjemný duch prostoru nevymizel a pokračoval v komunikaci se starou budovou.


Největší chybou stávající kuchyně je nedostatek světla přírodního i umělého. Majitelé si totiž sami zazdili jedno z oken. Kuchyňská linka je pak také vyrobená svépomocí, pravděpodobně ze zad lavic z kostela. Pochmurný koncept pak navíc dokresluje celoplošný tmavý koberec.

[singlepic id=1107 w=420]

Jak vytvořit kuchyň funkční a se všemi vymoženostmi, ale přitom ne moc moderní a vzhledově chladnou? Jaké volit materiály kuchyňského nábytku? A podle jakého klíče správně rozmístit spotřebiče, abychom se co nejméně namáhali? Již dnes, v sobotu 11. prosince od 18 hodin na TV Prima – Jak se staví sen.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Jak se staví sen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
viki
Reagovat

Jé to jsem ráda, tuhle show miluju, hlavně kvůli Cejnarovi, pro mě je neskutečně vtipnej a vůbec, celej ten tým je tak nějak hodně v pohodě a hlavně střihy z „zákulisí“ jsou super!! těšim se na dnešek!!

2
okkvp
Reagovat

no, několik echt hnusáren a nesmyslů už v minulosti ty jejich skvělé týmy vyrobily, ostatní většina minimálně šeď a nuda, pár solidních drobností se povedlo. Většinou nekoukám, páč si už v pátek ráno přečtu článek s fotkama na iDnes a jinde.

3
mareska
Reagovat

2: máš pravdu…nejstupidnější a nejhnusnější věci vymýšlí ten cvok Sedláček( píše se to asi polsky, ale nevím)…nejgeniálnější hrůzovýtvor byla jeho nemocniční stěna přes celej obývák a pak mě srazily na zem ty pařezy v ložnici místo nočních stolků…to by kůň blil….:)

Reagovat

3 mareska,
jj Petr Siedlaczek je otřesný a hned po něm Simona Fritz. Mně se docela líbí práce Davida Machače, navíc je to hrozně charismatický chlap.
Ta bílá stěna od Siedlaczka skončila na Aukru.

5
okkvp
Reagovat

konkrétně v tom avizovaném dnešním pokračování to podle fotek vypadá opět poněkud rozpačitě, designérská dvojice se asi nechala příliš unést povoláním majitelky a vyrobila podivnou drúzu minimalistického paneláku, kazatelny a husova sboru.

6
mareska
Reagovat

4: Ajda: Simona Fritz?…není to ta dáma, co přemalovala dřevěný strop v obýváku na bílo, předělila obývák vodovodníma rourama a z docela prostorného pokoje vyrobila několik kamrlíků, které ve finále díky nesourodým doplňkům vypadaly jako vetešnický krámek?…:)..to byla taky bomba…:)

7
Elko
Reagovat

Jojka zakúpila tuším I. a II. sériu a podľa mňa super oddychová showka.

Reagovat

6 mareska,
ano, to je přesně ona! Hnus fialovej, to umí výborně. Tyhle dva by mi nesměli přes práh :-))… a vůbec, já bych do toho nikdy nešla :-))

9
mareska
Reagovat

8: A to já zase jo, ale asi bych měla nějaké podmínky…1. je jasná..tyhle dva nikdy, 2. nemám ráda fialovou barvu, i když je teď hodně moderní, takže by dostali vzorník akceptovatelných barev…jiné ani náhodou a 3. nemám ráda rustikál a orient, takže to by taky bylo tabu

Jinak, docela bych přivítala nějakou radu, bydlím ve velkém podkrovním bytě s nízkým stropem a potřebovala bych nějak vtipně vyřešit kuchyň…ty skosy jsou hrozně nepraktické a my jsme rodina obří, takže máme pořád boule na hlavě…takže kdyby mi designeři vyrobili pěknou kuchyňku, asi bych se nezlobila…:)

Jen by mi nesměli do rohu postavit jelena v životní velikosti a místo kuchyňského stolu dát pařez…to by se ze mě asi stala SBS-kárka Danka…:)

Reagovat

A nemá někdo zájem psát rekapy této show? Mockrát díky.

Přidat komentář